[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست بنده ! point رو حال کنین ... !
فرکانس پردازنده که مشخص هست . گرافیک ها هم روی کلاک های پیش فرض هستن ( 900/1050 )
اینم تست بنده ! point رو حال کنین ... !
فرکانس پردازنده که مشخص هست . گرافیک ها هم روی کلاک های پیش فرض هستن ( 900/1050 )
ممنون!نقل قول:
کاش میشد روی 1920X1080 هم تست بگیرین...
ولی پوینت خوبی گرفتین...
یه نکته هم به نظرم اومد، در قسمت Tessellation در Catalyst، قسمت Use Application Settings تیک خورده یا خیر...؟
پیروز باشید.
SAPPHIRE HD6670 1GB GDDR5 در وضعیت مرجع:
خودم خواستم یه مطلب در همین مورد بنویسم !نقل قول:
یه مدته که دوستانی که AMD دارن میدونن در درایور های جدید یه قسمت به است AMD Optimized هست برای Tesselation . این قسمت در سری 5 خیلی تاثیری نداره ولی در سری 6 امروز تاثیرش رو دیدم .
Application Control :
AMD Optimized :
تحقیق هایی هم انجام دادم و فهمیدم که AMD optimized تسلیشن رو کاهش نمیده و فقط جوری اجرا میکنه که به کارت فشار کمتری میاد . ( طبق گفته های کاربرهای سایت های خارجی و خود AMD و نسبت به ظاهر تصاویر )
یکی از دوستان بنده با 5770 تست گرفته بود اما در هر دو حالت یه نتیجه گرفته بود . به نظر میرسه روی سری 5 تاثیری نداره .
سوال دیگه ای بود در خدمتم
دقت کنید که در حالت Application Control باید فاکتور در آخرین حد ممکن باشه... وگرنه در تمامی عنوان ها، محدودیت فاکتور ایجاد میشه.نقل قول:
نتیجه تست شما هم جالب هست، این که فقط توی مینیمم تاثیرش زیاد بوده...
تاثیر تسلیشن زیاد روی مینیممِ کارت های AMD زیاد هست، ولی این که روی AVG FPS اثرش خیلی کم بوده، غیر عادی هست...!
منظورتون از این که فقط جوری اجرا میکنه که به کارت فشار کمتری میاد چی هست دقیقا؟نقل قول:
تحقیق هایی هم انجام دادم و فهمیدم که AMD optimized تسلیشن رو کاهش نمیده و فقط جوری اجرا میکنه که به کارت فشار کمتری میاد . ( طبق گفته های کاربرهای سایت های خارجی و خود AMD و نسبت به ظاهر تصاویر )
یکی از دوستان بنده با 5770 تست گرفته بود اما در هر دو حالت یه نتیجه گرفته بود . به نظر میرسه روی سری 5 تاثیری نداره .
سوال دیگه ای بود در خدمتم
مثلا چه جوری میتونه تسلیشن رو با همون کیفیت پردازش کنه، ولی فریم ریت بیشتر میشه...؟
پیروز باشید.
اگه من میدونستم خودم جوری درایور هارو مینوشتم که اینکارو بکنه ! این برمیگرده به معماری سری 6 و حتما AMD راهی رو پیدا کرده ( با برطرف کردن مشکلاتی در پردازش تسلیشن (شاید !! ) ) که بتونه فریم رو بالاتر ببره ولی همون کیفیت ظاهری رو حفظ کنه . شما به حرف من اکتفا نکن خودت بنچ مارک بگیر . در ظاهر هیچ تفاوتی نمیبینی . این سایت های تست قطعات هم سطحی بودن خودشون رو خیلی جاها ثابت کردن مثل جایی که تامز گفته بود این AMD Optimized باید برای بازی های مختلف Profile داشته باشه ( مثل CFX ) که الان بنده میبینم اینطور نیست و همینطوری واسه خودشون یه حرفی میزنن و یه نتیجه گیری میکنن !نقل قول:
در App control هم دسترسی به تنظیم سطح تسلیشن رو نمیده و در صورتی که هیچ کدوم از mode ها فعال نباشه ( amd optimized یا app control ) اون موقع میشه سطح تسلیشن رو تنظیم کرد که حداکثر تا x64 هست .
من چون نسبت به ظاهر بنچمارک هیچ تفاوتی رو نمیبینم ترجیح میدم از AMD Optimized استفاده کنم .
مقایسه ظاهری بین AMD Optimized و Application Control
AMD Optimized :
Application Control :
نکته : عکس AMD Optimized کمی به اژدها نزدیک تره
خیر، راه بهتر برای پردازش تسلیشن پیدا نکردن، چون اگه به این صورت میبود، اون گزینه رو به صورت Optional قرار نمیدادن :46:نقل قول:
بهینگی در پردازش همیشه صورت میگیره، ولی به این گزینه ها ربطی نداره.
این که با حفظ کیفیت بتونن پردازش رو سبک تر کنن با کاهش فاکتور/Distance تسلیشن امکان پذیر هست.
با کاهش فاکتور به راحتی با حفظ کیفیت تا مقدار خیلی زیادی، میتونن پرفرمنس رو افزایش بدن!
چرا؟ چون فاکتور عملا از یه جا به بالا بی فایده هست و دیده نمیشه!
در کل تسلیشن با فاکتور بالا همیشه مورد نیاز نیست و برای کارت های AMD که در پردازش اون ها ضعف دارن، کم کردن فاکتور بهترین راه حل برای گیمینگ و کسب فریم ریت بهتر هست.
ولی این ها برای گیمینگ قابل قبول هست نه بنچمارکی که باید بدون دستکاری، نتیجه بده!
همین کار رو انجام میدم، به زودی یک کارت AMD دستم میرسه و خودم ته و توی قضیه رو در میارم :دینقل قول:
همین کارو هم باید کنید، برای استفاده گیمینگ اون گزینه بسیار عالی هست...نقل قول:
ولی این که AMD به طور Defualt اون رو فعال قرار داده زیاد جالب نیست و باعث تداخل های این چنینی در بنچمارک های گرفته شده میشه!
پیروز باشید.
GTX 560 TI 2GB
فرکانس CPU و گرافیک در حالت Stock :
AMD Athlon II @ 3.00Ghz
4GB 1600 CL9
Catalyst Tessellation : Application Settings
در رزولیشن 1920X1080 تست نگرفته بودم.
تسلیشن در کاتالیست بر روی AMD Optimized هست:
و حالت دوم تسلیشن بر روی Use Application Setting هست:
نکته جالب اینجاست که هیچ شباهتی بین تست من و تست جناب BZ7 نیست، در تست من AMD Optimized هیچ تاثیری بر Min FPS نگذاشته و فقط مقدار خیلی کمی AVG و Max رو افزایش داده، افزایشی که ممکنه در 2 بار تست گرفتن با تنظیمات کاملا" یکسان هم شاهدش باشیم.
عالیه و امتیازت از 6950 هم بیشتر شده ولی فکر کنم این ورژن کاتالیست که استفاده میکنی باگ داشته باشه که تقریبا هیچ تفاوتی بین این دو گزینه وجود نداره شاید کلا Amd optimized شده !:46:نقل قول:
عرفان جان حرفتو قبول دارم اما این نظر شماست ما از سیاست های AMD خبر نداریم که بدونیم چرا این قابلیت optional هست . حرف شما میتونه به احتمال زیادی درست باشه و حرف منم همینطور. بالاخره همه میدونن در مقایسه سری 6 های AMD با سری 5 های Nvidia ، انویدیا ها در تسلیشن بهتر عمل کردن . و اون بیشتر برمیگرده به معماری پردازنده و متد های پردازش و کمی هم به درایور و AMD های سری 6 در تسلیشن ضعیف تر عمل کردن . من یه تست دیگه انجام میدم :نقل قول:
تنظیم کاتالیست رو روی APP control قرار میدم یه بار با Distance پیشفرض بنچ مارک میگیرم و یه بار Distance رو پایین میارم ( تا جایی که روی ظاهر تصاویر اثر منفی قابل مشاهده نداشته باشه ) و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم .
موفق باشید
به سیاست ربطی نداره، ببینید این یه آپشن هست، به نوعی تغییرات در اجرای خودِ تسلیشن هست، نه پردازش اون (به این جمله دقت کنید)نقل قول:
اگه در پردازش تسلیشن پیشرفت کنن( که در درایور های جدید این قضیه هست) به طور کلی پرفرمنس افزایش پیدا میکنه، با بهینه سازی و ILP Safe بودن Wavefront ها اتلاف رو به حداقل میرسونن و با بهره گیری از ALU های بیشتر، در پرفرمنس پیشرفت ایجاد میشه.
ولی این گزینه که در Catalyst وجود داره، دستکاری صورت مسئله هست(به خوب و بدش کاری ندارم) و هر پیشرفت/تغییری که صورت بگیره، ربطی به نحوه پردازش نداره!:46:
اون تست قبل که گرفتم انگار مشکل داشته ! الان دوباره تست کردم تقریبا به نتیجه یکسانی رسیدم .
امتیاز AMD optimized یکم بیشتره اما در مورد Min fps اشتباه شده بود ظاهرا !
دلیل اشتباه این بود که وقتی قبل از بنچ مارک دوربین در جای سنگینی ( از نظر پردازشی ) قرار داشته باشه و اون موقع شما بنچ مارک رو شروع کنین همون موقع Min FPS پایین میاد برای یه لحظه !
بنده دستکاری در بنچ مارک ها صورت ندادم و مشکل خود بنچمارک بود از این بابت عذرخواهی مارو بپذیرید .
ولی در هر صورت AMD optimized امتیاز و فریم بیشتری آورده معمولا ( حرف عرفان جان ظاهرا درسته )
موفق باشید
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
مگه امتیاز 6950 چنده ؟!نقل قول:
امتیازش که ظاهرا درسته من با 6870 CFX دارم حدود 1260 امتیاز میگیرم
----
به نظر شما دوستان این بنچ مارک مشکل نداره ؟
الان نتیجه تست هارو دیدم ! 6950 و 6870 یک امتیاز آوردن ...؟! چطور ممکنه آخه وقتی GPU های سری 69xx از همه نظر بهتر هستن ؟
---
ظاهرا به Clock ها دقت نکرده بودم ! 6870 رو به 990/1150 رسونده بودن که امتیازش با 6950 برابر بود !
با اجازه ناظران محترم انجمن من میخوام یه تاپیک باز کنم برای بنچ مارک 3D mark 11
ضرری که نداره یه بنچ مارک هم با اون بگیریم نتایج رو مقایسه کنیم .
چنین تاپیکی موجوده.نقل قول:
با اجازه ناظران محترم انجمن من میخوام یه تاپیک باز کنم برای بنچ مارک 3D mark 11
ضرری که نداره یه بنچ مارک هم با اون بگیریم نتایج رو مقایسه کنیم .
CPU : AMD Phenom II X6 1090T @ 3.5Ghz 1.3Vcore 17.5 MP
RAM : 2 * 4GB DDR3 @ 1333 Mhz 8-8-8-24
VGA : 2 * 6870 CrossfireX @ 930/1080
Main Drive : SSD 64 GB - 4KB Random Read QD32 ~ 38MB/s
سلام بچه ها
نظرتون چیه ؟؟؟
این تست با ورژن 2.1 گرفته شده که ربطی به ورژن 2.5 نداره، تنظیمات هم درست نیست.نقل قول:
سلام بچه ها
نظرتون چیه ؟؟؟
با عرض خسته نباشید خدمت همه بروبکس گل سخت افزار ....
عرفان جان اگه ممکنه امتیاز بنده رو هم توی صفحه اول قرار بده . ممنون
1311
6870CFx @ 930/1080
1600x900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد!
امتیاز رو قرار دادم، فقط یه نکته به نظرم اومد، این پوینت شما با کم کردن Distance تست نبود؟(چون در اون صفحه گفته بودید میخواید Distance رو کم کنید و نتیجه رو قرار بدید...)نقل قول:
پیروز باشید.
برادر پست دوم رو آپدیت کردین احیانا گویا تست منو یادتون رفته اضافه کنین ....:20:نقل قول:
ظاهرا بله :دینقل قول:
شرمنده از قلم افتاده بود، اضافه شد:46:
پیروز باشید.
خیر تنظیمات پیش فرض بود و روی AMD Optimizedنقل قول:
کارت رو اورکلاک کردم که این امتیاز رو گرفتم
اگه ممکنه امتیاز جدید 1320 رو بذارین ( پردازنده روی 3.6 بدون Turbo هست و گرافیک ها هم 930/1080 هستن )
در ضمن اسم من رو در قسمت 1920x1080 نوشتین . رزولوشن من 1600x900 بود . با تشکر
کم کردن Distance رو هنوز تست نکردم وقت/حسش نبود ! . اما به زودی تست میکنم و نتیجه ( عکس ها و امتیاز ها ) رو میذارم
سلام بر همگی
1644 / 990 / 822
نسخه Unigine Heaven 3.0 چندی پیش عرضه شد، و تغییراتی نسبت به نسخه قبل داشته که به همراه لینک دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مشاهده کنید.
با تستی که بنده انجام دادم وضعیت Average و Minimum Frame Rate نسبت به تست های اولیه همین تاپیک بهتر شده که البته ممکنه این مسئله ناشی از پیشرفت درایور های Nvidia باشه!(باید با درایور یکسان تست ها رو انجام بدم تا این معلوم بشه)
البته در فروم های دیگه گفته شده بود که این ورژن با کارت های AMD وضعیتش نسبت به قبل بهتر شده(به هر حال پول چی کار نمیتونه کنه:دی) البته این هم باید تست بشه...
این بنچمارک سیستم بنده هست:
دوستان لطف کنن با این ورژن هم بنچمارک هاشون رو در این تاپیک قرار بدن تا مسائل بالا روشن بشه...
پیروز باشید.
AMD Phenom II 1090T @ 3.8 Ghz non Turbo
AMD 6870 CrossfireX @ 930/1080
Catalyst 12.2 (12.3?)x
8GB DDR3 1333 8.8.8.24 Dual Channel
ظاهرا بیشتر تغییرات برای Nvidia بوده تا AMD !
:13: شاید برای سری های جدیدتر این طوری باشه... مخصوصا سری 7000!نقل قول:
به هر حال چیزی بود که شنیده بودم...
البته باز پیشرفتی هر چند جزیی داشتید.
پیروز باشید.
سلام
اینم نتایج سیستم من
بدون اورکلاک
اور کارت گرافیک
core: 800 memory: 1100
اینم اور هر دو
اور cpu تا 3900 تغییرات تو حلقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تعداد عکس ها زیاده
تمام تست ها هم روی AMD Optimized
دوستان این AA رو روی چند باید بزاریم ....؟
اکثرا روی X4 گزاشتند ....
ولی من روی X8 گزاشتم ....نتیجه توی X4 خیلی فرق میکنه...!
اینجوری که تستها نتایجشون متفاوته...!
بهتر نیست یک تنظیم خاص رو مد نظر داشته باشیم با یک رزولیشن ثابت مثل 1080 ....
تنظیمات مورد نظر در پست اول درج شده بود که متاسفانه تصویر در آپلودسنتر از بین رفته بود، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد و مشخصات رو دوباره قرار دادم ;)نقل قول:
رزولوشن البته ثابت نیست و همون طور که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینید، نتایج با توجه به رزولوشن های مختلف دسته بندی شدن.
با ForceWare 301.42 نسبت به 290.36 حدودا 10 فریم در Maximum افزایش پرفرمنس داشتم:
سلامنقل قول:
آقا عرفان شما به نظرم به دلیل اینکه تنظیمات رو درست انجام ندادید و به جای اینکه در Anisotropy گزینه 16x رو انتخاب کنید ، 4x رو گذاشتید به خاطر همین 10 فریم بیشتر گرفتید .
اینم از تست بنده :
اوه...! بله درسته، اشتباهی 4X هست اون گزینه :دی کلی هم روی این مسئله فکر کرده بودیم که چرا 10 فریم اون هم فقط توی Maximum اضافه شده :دینقل قول: