نمی شود mbr کرد error زیر را می دهد.نقل قول:
The request could not be performed because of an I/O device error
Printable View
نمی شود mbr کرد error زیر را می دهد.نقل قول:
The request could not be performed because of an I/O device error
سلام دوستانبنده یه هارد اکسترنال WD 1 ترابایتی دارم... چند روزه وقتی وصلش می کنم به پی سی شناسایی نمیشه , به صورت که رو درایور خود WD میزنه Discovering Device ولی چیزی پیدا نمی کنه !تو Disk Managment هم بررسی کردم هارد رو به عنوان دیسک 1 نشون میده ولی از اونجا هم باز نمیشه بع علاوه اینکه نوع فرمت هارد رو بهم نشون نمیشه !با برنامه Partiton Wizard , دیدم که فرمت هارد منو داره EXT3 نشون میده , به همین دلیل بود که در Disk Managment نشون نداد.خلاصه , با چند توزیع مختلف لینوکس تست کردم هارد رو میشناسه بازش هم می کنه ولی وقتی باز میشه فایل های مهم لینوکس ( مثل bin , usr,sbin ,...) بهم نشون میده و به فایل های خودم دسترسی ندارم ...تو سیستم های مختلف چک کردم همینطور بود , Dirve Letter بقیه پارتیشن هارو عوض کردم فایده نداشت.با HDD Regenerator تست کردم بد سکتور پیدا نکرد !!وقتی وصلش می کنم مشخصه که هد داره کار می کنه , چراغش هم روشن میشه ....دیگه مخم نمی کشه که باید چی کار کنمممنون میشم شما هم کمکم کنید.مرسی
سلام .نقل قول:
EXT3 فایل سیستم لینوکس هست و همچنین با توجه به اینکه در لینوکس به هارد دسترسی دارید من تصور میکنم که هاردتون به نحوی با فایل سیستم لینوکسی فرمت شده (تصادفی یا عمدی با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی و ...) . البته ببینید حجم آزاد (Free space) و حجم کل (Total size) چقدر هست و اگر مقدار ایندو تقریباً مساوی باشه احتمالاً داده هاتون پاک شده . اگر اطلاعات برای شما مهم نیست در Disk management روی فضای مربوطه راست کلیک و بصورت NTFS فرمتش کنید . اگر اطلاعات برای شما مهمه که قبل از هر کاری (از جمله فرمت کردن) باید با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری تا اونجایی که امکان داره داده ها رو ریکاوری و روی هارد دیگری ذخیره کنید .
نقل قول:
بله حق با شماست
بنده اخیرآ داشتم با اخرین نسخه میکروتیک کار می کردم که این مشکل ایجاد شد. ( خودمم الان فهمیدم )
شما چه نرم افزار هایی رو پیشنهاد میدید ؟!
سلام دوستان، من یه هارد 320g seagate expansionدارم که متاسفانه وقتی وصلش میکنم به لپ تاپم فقط چراغش روشن میشه اما در my computer نیست. در device manager هم دیده نمیشه.اصلا هیچ جا نیست!! چیکار کنم؟
سلام .نقل قول:
اگر در Device manager و در قسمت Disk Drive هارد اکسترنال دیده نمیشه اولین قدم تست روی سیستم دیگر هست . حالتهای مختلف ...
1. هارد در Device manager دیده میشه ولی پاارتیشنهای آن در my computer دیده نمیشه . در اینصورت باید از طریق Disk management (با Device manager فرق میکند) وضعیت پارتیشنها رو بررسی کنید . ممکنه unallocated شده باشه که اگر اطلاعات مهم باشه نیاز به ریکاوری هست . یا حتی ممکنه letter نداشته باشه ...
2. اگر روی سیستم دوم هم در Device manager و هم در Disk management هارد اکسترنال دیده نمیشه . در اینصورت پیشنهاد میکنم به گارانتی بفرستید . البته از صحت و سلامتی کابل usb و کانکتورهای آن باید مطمئن بشید .
درود بر شما
بنده هارد 2ترا WD دارم ولی یکدفعه دیگه کار نمیکنه (نمی چرخه) سیستم میشناسه ولی در My Computer نیست
در Computer Management هم نوشته Not Initialized و وقتی هم که آنجا بخوام ( MBR(Master Boot Record انتخاب کنم پیغام the request could not be performed because of an I/O device errorرا میدهد!
حلا قصد دارم ببرم گارانتی!
سئوالم اینست که مشکل از چی بود؟
آیا اطلاعاتم از بین میرود در پروسه تعمیر در گارانتی؟
آیا کسی با این مشکل به گارانتی مراجعه کرده هست؟
گارانتی سازگار ارقام
سلام
2تا هارد اکسترنال دارم که:
با دو تا لپ تاپ و یه پی سی تستشون کردم به راحتی می شناسنش و هیچ مشکلی ندارن
اما
تو یه پی سی هاردها رو نمی شناسه
device manager رو دیدم اونجا هارد رو شناخته
تو قسمت disk management هارد شناسایی نشده
لطفا بگید چه کنم
کمک :(
کسی نیست جواب منو بده :n27:
نقل قول:سلام .نقل قول:
به هر حال با توجه به اينكه روي سيستمهاي ديگر مشكلي نداريد پس هارد اكسترنال مشكلي نداره . از سلامتي پورت usb سيستم اطمينان حاصل كنيد . همچنين بررسي كنيد روي safe mode هارد اكسترنال بدرستي شناسايي ميشه و قابل استفاده هست يا خير ؟
در حالت safe mode هم نمی شناسد
پورتها هم سالم هستند و برای موارد دیگر از آنها استفاده می شود.
سلام دوستان
من یه هارد 500 گیگ وسترن دارم که ضربه نخورده اما ویندوز detect نمی کنه! با کابل های دیگه امتحان کردم و روی لپتاپ و pc اما همینطوره باز
کابل وقتی وصله وارد dick managment میشم نه هارد اینترنال رو نشون میده و نه اکسترنال و زیر پنجره می زنه: connecting to virtual disc وقتی کابل رو جدا می کتم و دوباره میزنم هم هارد اینترنال رو نشون می ده و هم اکسترنال
هارد هم unallocted نشده و یه پرایمری پارتیشن داره
چجوری می تونم اطلاعاتم رو ریکاوری کنم؟
سلام من یک هارد سیگیت یک ترابایت دارم . ایم فرمتش fat32 بود اومدم با یک روش که تو همین اینترنت بود با یک نرم افزار که گفته بود محتویات داخلش پاک نمی شه اومدم تبدیل کنم به NTFS که نرم افزار بعد چند دقیقه یک ارور داد و گفت که نا موفق بود حالا یعد از اون دیگه توو مای کامپیوتر نشونش نمی ده چراقش روشنه صدای قطع و وصل شدن usb هم میاد وصل می کنم به TV نشون می ده و همی فیلم اینا هم سره جاشه تو اینجا هم diskmgmt.msc یک سری چیزا نشون میده که بعضی قسمت ها نوشته unallocated و یک قسمت ها هم نوشته healthy (unknown partition)
لطفا" کمکم کنین که دارم سکته میزنم تمام اطلاعاتم نابود نشه:n28: کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...دوستان خدا قوت خدمت همه....دوستان من هارد ترنس سند 640 دارم که 2 سال هستش که استفاده میکنم ولی 2 یا 3 روز پیش بود که اصلا کامپیوترم اونو نمیشناسه....ولی ریسور ایرانی منظورم ست آپ باکس هستش ...اونو میشناسه.....ایراد از کجا میتونه باشه که اطلاعات هم برام خیلی ضروریه.....
دوست عزیز میشه بگین دقیقا منظورتون چی هست --یکم توضیح بدیننقل قول:
1. اطلاعات را روی همان پارتیشن ریکاوری نکنید . ممکنه نتیجه ریکاوری مطلوب نباشد و نیاز به انجام مجدد عملیات ریکاوری باشد . در صورتیکه روی همان پارتیشن ریکاوری بشه داده ها over write خواهند شد و شانس ریکاوری مجدد اندک خواهد بود .نقل قول:
2. البته چون پارتیشن مورد نظر توسط ویندوز قابل شناسایی نیست (بصورت unallocated هست) پس نمیتوان روی همان پارتیشن ریکاوری کرد .
سلام خدمات همه
منم به مشابه سایر دوستان این مشکل رو با هارد My passport م پیدا کردم که چراغ هارد روشنه و در مای کامپیوتر نشون نمیده. کلیه پست هارو خوندم اینم اسکرین شات از دیسک منیجمنت. تو دیواس منیجر هم هارد شناسایی میشه. در بالا بالای لیست دریورها که تو عکس نیومده هارد هستش که نوعش پرایمری هست ولی اسم نداره !!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .
1. اول از همه جهت اطمينان روي يك سيستم ديگه تست كنيد .
2. يك check disk جهت رفع مشكل فايل سيستم انجام بديد .
3. اگر اطلاعاتي ذخيره شده مهم نيست پيشنهاد ميشه delete volume را انتخاب و كليه پارتيشنهاي موجود را حذف و دوباره پارتيشن بندي كنيد .
4. اگر اطلاعات موجود براي شما مهمه سعي كنيد با نرم افزارهايي مثل easeus data recovery wizard professional اطلاعات مهم را ريكاوري و روي هارد ديگر ذخيره كنيد . تاكيد ميكنم كه اگر اطلاعات براي شما مهم هست نبايد فرمت و اي هر كار ديگري كه شانس ريكاوري را پايين ميآورد انجام دهيد .
با درود... هارد من سلیکون پاور 500 با 2پارتیشن فت و ن تی اف اس و یک پارتیشن wbfs مخصوص بازی هست... به لپ تاپ با ویندوز 8 اورجینال وصل بود بعد از خاموش و روشن کردن سیستم متوجه شدم هارد کار میکنه و چراغش روشنه اما ایکون اون تو مای کامپیوتر نیست ولی توی دیسک منیجممت و دیسک درایو هست اما به صورت انلوکید. جالب اینجاست که همون موقع اطلاعات توی درایو سی هم نبود و وقتی وارد درایو سی لپ تاپ می شدم می نوشت folder empty در صورتی که اطلاعات وجود داشت و با سرچ قابل دسترسی بود و حجم اشغال کرده بود اما توی خود سی دیده نمیشد . با سیستم های دیگه و کابل های دیگه هم تست کردم درست نشد. حالا چند سوال دارم1. ایا ارتباطی بین انلوکید شدن هارد اکسترنال و مخفی شدن اطلاعات درایو سی لپ تاپ وجود دارد؟ 2. هارد رو بردم تعمیر میگه 150 هزار میگیرم درست میکنم به نظر شما منطقیه قیمتش؟ 3. اگه خودم بخوام هارد رو ریکاوری کنم بهترین پیشنهادتون چیه؟ 4. اگه ریکاوری کنم بک اپ گوشی ایفون هم که توی هارد هست قابل بازگشته؟ لطفا به همه سوالام جواب بدین . با تشکر
سلام .نقل قول:
مناسبترين برنامه جهت ريكاوري پارتيشن unallocated شده Acronis recovery expert هست . این برنامه جزئی از برنامه Acronis Disk Director Home هست (در قسمت tools) . کار با این برنامه بسیار ساده هست کافیست پس از اجرای این برنامه ابتدا سعی کنید بصورت automatic پارتیشنهای unallocated شده را شناسایی و ریکاوری کنید (عکسهای زیر) . اگر نشد بصورت manual اقدام كنيد .نقل قول:
3. اگه خودم بخوام هارد رو ریکاوری کنم بهترین پیشنهادتون چیه؟
آموزش مختصر همرا با عكس :
پارتیشن unallocated شده هارد را میبینید .
در عکس زیر دکمه next را بزنید .
سطری را انتخاب کنید که واقعاً مربوط به پارتيشن مورد نظر شما هست و دارای flags و label مشخصی هست .
دکمه proceed را بزنید .
پارتیشن ریکاوری شده را میبینید .
خودتون ميتونيد ريكاوري كنيد و نيازي به پرداخت چنين هزينه اي نيست .نقل قول:
2. هارد رو بردم تعمیر میگه 150 هزار میگیرم درست میکنم به نظر شما منطقیه قیمتش؟
اگر قبلاً دستكاري نكرده باشيد و بصورت صحيح و اصولي انجام بديد احتمال ريكاوري بالا خواهد بود (تضمين 100% نميدم) .نقل قول:
4. اگه ریکاوری کنم بک اپ گوشی ایفون هم که توی هارد هست قابل بازگشته؟
مرسی
1.دستکاری یعنی چی؟ من فقط با یه نرم افزار به نام on track ریکاوری کردم که به 11 درصد که رسید همینجوری سرعت ریکاوری کم شد و زمانش حتی به 2 روز رسید و تقریبا هر 10 الی 20 دقیقه یه فایل پیدا میکرد که من کنسلش کردم. بعد دیدم که یه سری عکس پیدا کرده که باز نمیشد و یه سری فیلم که سالم بود. به نظرتون خرابش کردم؟نقل قول:
اگر قبلاً دستكاري نكرده باشيد و بصورت صحيح و اصولي انجام بديد احتمال ريكاوري بالا خواهد بود (تضمين 100% نميدم) .
یه سوال دیگه اگه هر کسی بتونه با این نرم افزار ها ریکاوری کنه پس اون تعمیرکاری که چند میلیون میده دستگاه pc3000 میخره و ریکاوری می کنه فرقش با بقیه چیه؟
به حرحال من هارد رو ندادم به تعمیرکار و میخوام خودم روش کار کنم ... خدا بخواد درست میشه
1. تغيير دادن سايز پارتيشنها ، پارتيشن بندي و فرمت كردن محدد ، ذخيره كردن ديتاها بر روي پارتيشن مورد نظر و مواردي از اين قبيل باعث كاهش شانس ريكاوري در حد قابل توجهي خواهد شد .نقل قول:
2. براي مشكلات نه چندان پيچيده ، ريكاوري با استفاده از نرم افزارهاي رايج و توسط كاربر عادي كفايت ميكند و لزومي نداره كه هزينه بالايي را بپردازيد اما در شرايط پيچيده و در زمانيكه نياز به ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهايي كه دچار مشكلات سخت افزاري شده باشند نياز به pc3000 هست ، ضمناً كاربرد pc3000 فقط براي ريكاوري ديتا نيست . به هر حال اگر واقعاً اطلاعات براي شما ارزش داشته باشه و هزينه هاي ريكاوري براي شما مهم نيست ميتونيد ببريد كلينيكهاي تخصصي .
مرسی ااز راهنماییتوننقل قول:
من هارد رو که وصل کردم و رفتم توی disk managment با یه پیغام you must initilize a disk before logical disk manager can access it مواجه شدم... چه کار باید بکنم... اصلا لازمه ok کنم یا مستقیم برم سراغ ریکاوری؟ خود سیستم گزینه mbr رو سلکت کرده. بهترین راه رو بگید لطفا.
یه سوال دیگه ... mbr و gpt چه فرقی باهم دارن... اینا چی هستن ؟ مگه فرمت نباید ntfs یا fat باشه؟
3 تا سوال شد :دی
با توجه به اينكه نياز به initialize كردن هارد هست اگر اطلاعات براي شما مهمه پيشنهاد ميكنم دست نزنيد و ببريد كلينيكهاي تخصصي تا ريكاوري كنند . تفاوتهاي mbr و GPT در عكس زير مشخص هست . بطور خلاصه GPT براي شناسايي صحيح هارد ديسكهاي بزرگتر از 2.19TB هست و تا 128 پارتيشن primary ميتوان ساخت . در صورتيكه در هارد ديسكهاي mbr حداكثر تا 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت .نقل قول:
مرسی
اگه اطلاعاتم مهم نباشه خودم می تونم هارد رو درست کنم که مثل اولش کار کنه؟
اگه بخوام با چند نرم افزار ریکاوری انجام بدم آیا ریکاوری نرم افزار اول تاثیری روی هارد میزاره که کیفیت ریکاوری بقیه نرم افزار ها رو پایین بیاره... اگه جواب مثبت هست لطفا بگید به ترتیب از کدوم نرم افزار ها استفاده کنم.
با تشکر
اگر اطلاعات برای شما مهم نیست گزینه mbr را انتخاب و سپس پارتیشن مورد نظر را با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .نقل قول:
اگر اطلاعات را میخواهید ریکاوری کنید فقط گزینه mbr را انتخاب کنید و بعد از آن هیچکاری نکنید (پارتیشن در حالت unallocated باقی بماند) . سپس سعی کنید با همان برنامه معرفی شده یعنی Acronis recovery expert پارتیشن را ریکاوری کنید (روش manual را انتخاب کنید که کار سریعتر انجام میشود) . اگر جواب نداد با برنامه های دیگری مثل easeus data recovery wizard professional تست کنید .
من برنامهاکرونیس رو نصب کردم اما بجز Acronis recovery expert و acronis bootable media builder توی قسمت toolsهیچ چیز دیگه ای نداره... یعنی فقط میشه پارتیشن ریکاوری کرد؟ این نرم افزار ارور میده که هارد داینامیک رو ساپورت نمیکنه... خواستم درایو سی سیستمم رو ریکاوری کنم... نمیشه؟نقل قول:
1. این برنامه امکانات دیگری هم دارد ریکاوری پارتیشن فقط یکی از این امکانات هست . باید روی پارتیشن یا دیسک مورد نظر کلیک کنید تا از قسمت سمت چپ کارهایی که میتوان انجام داد نشان داده شود .نقل قول:
2. اگر میخواهید هارد اینترنال را به basic کانورت کنید پیشنهاد میکنم طبق این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عمل کنید که البته اطلاعات از بین میرود . مگر اینکه قبل از انجام چنین کاری اطلاعات را روی هارد دیگر کپی کنید . با همین برنامه Acronis Disk Director هم میتونید کانورت کنید و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم آموزش اینکار موجوده .
عزیز، من ریکاوری کردم و عین اطلاعات با نام و دسته بندی قبلی برگتشت البته با active file recovery. حالا می خوام با فرمت mbr فرمت کنم آیا نرم افزار خاصی یا با ویندوز بزنم . اگه لینک خوبی واسه پارتیشن بندی اصولی هست ممنون میشم اینجا بزاریدنقل قول:
مرسی. یه پست زدم هر کاری کردم تونستم حذفش کنم. گفتم تشکر کنم حداقل
اگر پارتیشن بندی هارد اکسترنال منظور شماست با برنامه disk management ویندوز هم میتونید اینکار را انجام بدید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .نقل قول:
هارد من سرعتش اومده بود پایین ، منم با HDD Regenerator چک کردم و بعدش برای low level format از برنامه Hard Disk Low Level Format Tool استفاده کردم
حالا وقتی هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم تو mycomputer چیزی نشون نمیده ولی تو برنامه ها هاردو نشون میده
به نظرتون چیکار کنم که تو my computer هم بیاد
پس از llf شدن ، هارد مورد نظر باید initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم مناسب فرمت بشود . در اینصورت هست که درایوهای این هارد در my computer دیده خواهد شد .نقل قول:
چطوری initialize بکنم
کلا این مراحل رو اگه یه توضیح بدین ممنون میشم
برنامه disk management را اجرا و سپس طبق عکس زیر با راست کلیک کردن بر روی disk مورد نظر گزینه initialize disk را انتخاب و سپس گزینه MBR را انتخاب کنید . در ادامه باید فضای unallocated را پارتیشن بندی و فرمت کرد . این مراحل در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح داده شده .نقل قول:
با درود
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت wd my book essential با اداپتور دارم که مثل هارد قبلی من خراب شده و توی my computer نیست و فقط توس قسمت disk management دیده میشه که نوشته unknow disk و not initialized disk و وقتی properties ازش می گیرم ظرفیتش رو صفر میزنه . وقتی میخوام initialize کنم پیغام not ready میده بعدش هم قسمت initialize کمرنگ و غیر فعال میشه.
چه کا رکنم ؟
اطلاعات هارد رو فقط می خوام.
یکساله فقط عکس توش میریزم و هیچی هم تا الان پاک نکردم.
مرسی
من هم همین مشکل رو دازم
وقتی هاردم رو ویندوز نمیشناسه جه جوری فرمت کنم
لطفا راهنمایی کنید
عزیز شما تاپیک من توی صفحه 14 رو بخون و جواب ها رو دنبال کن ... احتمال زیادد کارت حل میشه. اگه نشد از توی disk management ببین هاردت شناسایی میشه؟ ببین به چه صورت نشون داده میشه. بهترین کار اینه که یه عکس از disk management سیستمت بذاری.نقل قول:
کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
کسی نبود؟ ........