پیام خدا وکیلی این هم من بودم .چقدر بهت تو یاهو گفتم یکم...:13:دوستان دلخور میشن... دوستان بیاید با طبیعت آشتی کنید شامپو صدر صحت ببخشید دوستان بیاید با پیام آشتی کنید.پیام بچه خوبییه فقط یکم پر ادعاست.:31:نقل قول:
Printable View
پیام خدا وکیلی این هم من بودم .چقدر بهت تو یاهو گفتم یکم...:13:دوستان دلخور میشن... دوستان بیاید با طبیعت آشتی کنید شامپو صدر صحت ببخشید دوستان بیاید با پیام آشتی کنید.پیام بچه خوبییه فقط یکم پر ادعاست.:31:نقل قول:
ای بابا چه خبر شده اینجا.نقل قول:
سلام
1- اگه خودت کارت رو سرتر میدونستی همینجا برای دانلود قرار میدادی !
2- اتوران من تست یکش بود و خیلی کار داره . این رو تو چند جا اشاره کردم .
3- این اتوران رو برای کمک به این گروه میسازم و ادعا هم ندارم که خیلی کارم درسته ! ولی خدایش خیلی از اون اوتوران قبلیه بهتره شما که توانایی ساخت اوتوران رو داشتی و این همه هم منم میزنی چرا قبل من پیش قدم نشدی ؟
4- ادم خوبه کار دیگران براش ارزشمند باشه .
5- من تنهایی در مدت کم این اوتوران رو ساختم ولی شما چند نفره و در زمان ....
-----------------------------------------------------------------------------------
مشکلات اوتوران شما :
1- چند فایل اجرایی رو با هم ترکیب کردی که پرفورمنس خوبی نداره . و کار درستی نیست !
2- از نظر گرافیکی هم زیاد جالب نیست .
3- تنظیماتش کار نمیکرد .
4 - برای باتن ها چند حالت درست نکردید و این خیلی کار رو ضعیف میکنه .
5 - تصاویر بخش راهنمایی خیلی بی کیفیت بود ! معلوم بود تو پینت درست شده یا یه نرم افزار خیلی ابتدایی مثل پینت !
6- با رفتن روی باتن ها ایکون موس تغییر شکل نمیده و کار بر نمیفهمه که باتن هست !
7- رنگ بندی اصلا خوب نیست و همه چی قرمزه بهتر بود نوشته های بخش درباره ما با سفید و دور دار به رنگ متناسب بود تا چشم رو نزنه !
8 - تصاویر در بخش تصاویر بازی پشت سر هم میان و افکتی که بتونه کار رو جالب تر بکنه نداره که اگه داشته باشه مثل تبدیل عکس ها خیلی میتونه جالب تر باشه .
9 - ... میشه خیلی ایراد توش دید که دیگه زمان ندارم که بگم .
پیام جان مسئله سر این نیست که اتوران فوق العاده ای داشته باشیم فقط می خواهیم اتوران خوب و کارایی داشته باشیم که از نظر ظاهری هم مناسب باشه . علیرضا جان هم لطف کردند دارن برای ما اتوران رو آماده می کنند و کس دیگه ای هم برای ساخت اتوران پیشنهادی نداشت . گرچه کار ایشون مورد پسند من هم هست البته با شما هم موافقم که اگه اون حاشیه های بالایی برداشته بشه و صفحه دو قسمت بشه خیلی جالب تر می شه ولی می تونستی این پیشنهاد رو با ملایمت بگی نه این که کلا کار ایشون و زحمتی که دارن می کشن رو زیر سوال ببری .
علیرضا جان شما هم کمی مراعات کن و کار دوستت رو زیر سوال نبر ما می خواهیم اینجا کارمون پیش بره نه اینکه کل کل کنیم و قدرتمون تو اتوران سازی یا بازی سازی رو به رخ هم دیگه بکشیم.
دوستان امیدوارم دیگه همینجا همین بحث رو تموم کنید. از همتون سپاسگذارم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خواستم یه بار مثل خودش رفتار کنم . تا حالا اینجور حرف زدن از من ، دیده کسی ؟!
داداش تو جونيه خودش يه ذره هوا ورش داشته طبيعي همه مون كارشو ديديم همومنم ديديم كه چقد ادعا دارهنقل قول:
در کل باید این رو بهت بگم که زیادی جوگیر شدی با چنتا مدل آماده و تکسچر آماده و یک موتور سطح پایین کار هایی کردی و فکر میکنی چون کسی بهت نگفته که فلان مشکل هست و تحویلت گرفتن پس کارت خیلی درسته . بیدار شو برادر من یکمی به جای گیر دادن به بچه های اینجا به خودت گیر بده ! برای خودت میگم ! کارهای که شاید بعضی هاش رو نمیتونی انجام بدی رو نقد میکنی و بیخودی ادعا میکنی . از الان تصمیم گرفتم مثل خودت با خودت برخورد کنم .
ما ادعا ايشونو ميزاريم رو حساب رقابتي شدن هر موضويعي كه همين رغابتي شدن باعث كلي پيشرفت ميشه
بزار كم كم خودش كرك و پرش ميريزه خيلي از بچه ها تا پا به اين عرصه گذاشتن جو گرفتشون مثل يه پدر بايد صبور باشي حيف ني دوستيتون خراب شه
بعد اين پيامو ايونجوري نگاش نكن كلي دستش تو كار خيره ( كلي موقيت شغلي ميتونه پيدا كنه )
چرا مجموعه شما انقدر کم سرو صدا منتشر میشه ؟ یکم تبلیغات مردمی کنید
مثلا تو یه سایت مهم اعلام کنید تاریخ انتشار مجموعه مستقل 3 تاخیر خورد :31: و اینجور خبرها خودش باعث تبلیغ میشه
یا اینکه تو بخش اخبار یه سایت بازی شلوغ خبر بزنید که بازی بر روی 1 دیسک عرضه میشه و از اینجور چیزها دیگه ...
منم یه زمانی خیلی جوگیر شدم ولی خودمونیم انجمن برنامه نویس رeد تو اعتماد به نفسس:27:نقل قول:
دوستان بی خیال شدید البته این هم بگم پیام یه وقت هایی بد منظورشو می رسونه که من چند دفعه بهش گفتم
و اکثر اوقات شوخی می کنه.
سلام
دوستان نظر بدین :
کد:http://s1.picofile.com/file/7191782147/M5.jpg
ممنونکد:http://s2.picofile.com/file/7191781505/M4.jpg
توپ فقط یکم متنش از کادر اومده بیرون...
بالای صفحه رو میگی ؟! اسم بازی و مجموعه !؟ اینجوری یه مدل و سبکه که نقطه ها میزنن بیرون ؟! اگه بد میشه تغییر بدم ؟!نقل قول:
آره یکم متن رو کوچیک تر کن.
دمت گرم دادا ترکوندی !!! :27:
خیلی خوب شده علیرضا جان . ولی بالای صحفه رو یک کاری کن همیشه تیتر سومین مجموعه رو داشته باشه.
تیتر بازی ها تو همین کادر پایینی بالای بقیه توضیحات بخوره . بازی ها یک سری شون نصب می شوند و یکسری شون اجرا
بازی های نصبی :
آلبی
بادکنک
نجات زمین
هزارتو
روباکس
تی بال
هستند . بقیه بازیهای اجرایی هستند. بازم ممنون :40:
مهدیار جون قربونت دستت اگه میشه نیاز به نصبش بردار خیلی عالی میشه.آخه خیلی تو ذوق میزنه.
سلام
این جوری جالب نیستا بازیها باید همشون نصب داشته باشن . اگه وقت بدید طراحی میکنم .
یه دست باشه بهتره یا همه نصب داشته باشه یا همه نداشته باشه .
بهتره که بازیهایی که ستاپ ندارن ستاپی شن که اولا یه دست باشن بازیها دوما جلوه بهتری داره تا اینکه بخواد بازیها همینجوری اجرا بشن از رو سی دی بازی.
همه یه جا نصب شن خیلی بهتره.بازی من راحت پروتابله.
بنظرم اگه هر بازی یه ستاب داشته باشه خیلی بهتره البته این نظره منه:31:
نمیشه که همه یه جا نصب شن!!
یوزر میاد بازی رو انتخاب میکنه بعد نصبش میکنه بعد بازیش میکنه , همه رو یه جا نصب نمیکنه!
دیدی گفتم:نقل قول:
واقعا خیلی ادعاس!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست دارم این اتورانی که میگید رو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی ها فکر میکنن دارم ادعا میزنم
میدونی چیه من گفتم اونو ببینه چون صداگذاری داره,افکت Fade داره,پنجره رو میتونی تکون بدی(ایرادی که پرویز گرفته بود),سایزش کوچیک تره بعد تو صفحات دیگه بسته به نیاز بزرگ و کوچیک میشه,در صورتی که اتوران ایشون همونطور که گفتم خیلی بزرگه و یکی رزولوشنش 1280 در 720 باشه دیگه رسماً یه مقداری از اتوران رو نمیتونه ببینه.نقل قول:
واقعا اقا پیام به قول این دوستمون خیلی ادعاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بی شوخی یکمی فکر کن دیگران هم می تونن کار انجام بدن .نمی خوام ناراحت بشی واقعا می گم همینجا هم معذرت می خوام از تو پیش همه ولی احساس می کنم یه جورایی بعد از اینکه رفتی توی اون شرکته درصد منم منم خیلی بیشر شده ((بازم معذرت می خوام ببخشید واقعا نمی خوام ازم ناراحت شیا))
من اصلاً تو اتوران ادعا ندارم و همونطور که توی نامه ای هم که دادم گفتم این اتوران ناقص هستش و فقط تستی بوده,قصدم هم کمک بوده نمیدونم چرا اینجوری قاطی کردین همتون :41:
کار خودم رو سر تر نمیدونم و فقط قصد کمک داشتم,تازه اتوران من مال بازی هست که اصلاً ربطی به مجموعه نداره.نقل قول:
1- اگه خودت کارت رو سرتر میدونستی همینجا برای دانلود قرار میدادی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً به همین خاطر الان اومدم اتوران رو دادم و نذاشتم آخر.نقل قول:
2- اتوران من تست یکش بود و خیلی کار داره . این رو تو چند جا اشاره کردم .
من اصلاً خودم رو در حدی ندونستم که بیام با یه اتوران کل کاربرای مجموعه رو تحت تاثیر قرار بدم.نقل قول:
3- این اتوران رو برای کمک به این گروه میسازم و ادعا هم ندارم که خیلی کارم درسته ! ولی خدایش خیلی از اون اوتوران قبلیه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که توانایی ساخت اوتوران رو داشتی و این همه هم منم میزنی چرا قبل من پیش قدم نشدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اتوران اولین چیزیه که کاربر میبینه اگه خوب کار شده باشه تاثیر مبثت و اگر بد کار شده باشه تاثیر منفی داره برای همینم اصلاً جلو نیومدم.
د آخه یکم فکر کن من اگه میخواستم کار تو رو خراب کنم نمیومدم این مثال فاجعه رو برنم:نقل قول:
4- ادم خوبه کار دیگران براش ارزشمند باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اومدم این مثال رو زدم که عبرت بشه برای کسایی که دارن کار میکنن(نه فقط شما حتی برای یاد آوری به خودم بوده)اگر میخواستم کار شما رو ببرم زیر سوال که میومدم میگفتم چه اتوران آشغالی دیگه هم پیدام نمیشد.نقل قول:
بازی نبرد در خلیج عدن رو طرف دیده بود میگفت ماد کال آف دیوتیه,حالا من نمیدونم یا کال آف رو با یونیتی ساختن یا طرف فرق یونیتی و Id Tech رو نمیدونسته!!!که قطعاً دومی درسته,حالا فکر کن اون بازی رو اینجوری میگن چه برسه به این اتوران شما.
اون که میبینی اسم 3 نفر توی بازی هست میدونی چیه؟؟؟نقل قول:
5- من تنهایی در مدت کم این اوتوران رو ساختم ولی شما چند نفره و در زمان ....
اون یکیش سازنده بازی(برنامه نویس هم همون سازنده هست),یکیش طراح پوستر,یکیش طراح فهرست,حالا کجای اتوران چند نفره ساخته شده؟؟؟
یکم دقت به خرج دادن خوبه واقعاً :41:
اصلاً من اتوران رو ندادم که شما بیای ایراد بگیری هر چند که ایراداتی که گرفتی هم بیشترشون چرت بودن:نقل قول:
مشکلات اوتوران شما :
این مثل همون خراب کردن بدون دلیله.نقل قول:
2- از نظر گرافیکی هم زیاد جالب نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااااااااااای فکر نمیکردم انقدر...هیچی ولش کن نمیخوام دعوا بشه,اتوران رو طوری ساختم که با بازی در ارتباطه و گرافیک بازی رو تغییر میده,باورت نمیشه تست کن:نقل قول:
برو توی فولدر File یه فایلی هست به نام Setup.ini اون رو باز کن توش کلمه Dividedtexturesize رو پیدا کن بعد ببین چه عددی نوشته جلوش,ببندش,بعد برو توی تنظیمات اتوران و پوسته رو کیفیتش رو تغییر بده بعد دوباره Setup.ini رو باز کن حالا ببین چی نوشته,البته حتماً ذخیره رو بزن.
جلوش نوشته باشه 0 یعنی گرافیک High اگه 2 یعنی Medium و 4 یعنی Low.
همینطور در مورد رزولوشن,برو توی Setup.ini کلمات Width و Height به ترتیب عددهای رزولوشن رو نشون میدن.
واقعاً که,من اتوران رو دادم سایزبندی و صدا گذاری رو ببینه اومده از باتن و رنگ بندی و اینا ایراد میگیره.نقل قول:
4 - برای باتن ها چند حالت درست نکردید و این خیلی کار رو ضعیف میکنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ووووووووووووو موارد دیگر
نمیخواستم اینو بگم ولی تا الان به منطق ایمان داشتم که باعث شدی به اونم شک کنم. :41:اصلاً دوست نداشتم اینجوری بشه.
حالا ایرادی مثل چند قسمتی بودن درسته Performance رو میاره پایین ولی همین رو با یه Pointer و قاطی کردن قسمت های مختلف میشه با یه وقت 1-2 ساعتی یا کمتر درستش کرد.
تازه بازی که دیگه ساختش متوقف شده و خودش دارای ایراده دیگه چه کار به اتوران ناقصش داری؟!؟
خیلی بی معرفتی که فکر کردی میخواستم با نقدام بیام همه رو خراب کنم.نقل قول:
در کل باید این رو بهت بگم که زیادی جوگیر شدی با چنتا مدل آماده و تکسچر آماده و یک موتور سطح پایین کار هایی کردی و فکر میکنی چون کسی بهت نگفته که فلان مشکل هست و تحویلت گرفتن پس کارت خیلی درسته . بیدار شو برادر من یکمی به جای گیر دادن به بچه های اینجا به خودت گیر بده ! برای خودت میگم ! کارهای که شاید بعضی هاش رو نمیتونی انجام بدی رو نقد میکنی و بیخودی ادعا میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از الان تصمیم گرفتم مثل خودت با خودت برخورد کنم .
تازه این حرفت بدتر هم هست که مدلا و تکسچرهای ساخت خودم و چند صد خط اضافه کردن به سورس همون انجین آشغالی رو در نظر نگرفتی.
فکر کردی بدون تغییر سیستم رندر انجین اصلاً چنین کیفیتی که توی پرونده سیاه نشون دادم میسر بود :13:
من همون رفتم کلی روی شیدر پارالاکس یونیتی کار کردم یه تیکه اش بهتر شده بقیه اش خراب شده اومدم اینجا مطرح کردم یه نفر نبود یه راه حل در حد 1 کلمه بده. :41: حالا انتظار داری احساس اینکه یه چیزایی بیشتر از دیگران بلدم بهم دست نده؟؟؟
کم کم دارم به خیلی ها شک میکنم.
اگر بدونی من تا الان چقدر شاگرد داشتم و بازی سازی درس دادم,اگر بدونی چند تا آموزش قبلاً گذاشتم روی نت,اگر بدونی چقدر تلاش میکنم,هرگز از این حرفا نمیزنی.
حالا اینجا رو داشته باش:
خودت دیدی بعضی جاها چند تا کار انجام دادم ولی مشکل اینجاست که اون چند هزار نفری که قراره بازی رو بخرن 1 درصدشون هم شما رو نمشناسن.
اگه تو اینجوری با من برخورد کردی ببین مردم با خودت چجوری برخورد میکنن.
اصلاً چنین اجازه ای رو نمیدم,همین که به خودت و مهدیار هم دادم زیادی بوده,چون پروژه متوقف شده یه کلمه دیگه نباید ازش بیرون بره همونشم اشتباه بود.نقل قول:
در آخر ازت میخوام اجازه بدی فایل اوتورانت رو اینجا قرار بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً دیگه من اینجا چیزی در مورد کار کسی نمیگم.
فقط میام میگم آفرین خیلی خوبه تا آخر بفهمین فهمیدن ایرادات بعد از عرضه یعنی چی.
لیاقتتون همینه دیگه.
بعد اونوقت از اونور میان بقیه تاپیک میزنن "تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا"
اینجوری پیش برین به هیچ آرزویی نمیرسین,مگر اینکه آرزوتون در حد ارادتون باشه.
از احسان هم ممنون که ازم حمایت کرد ولی دوست نداشتم این قضیه تو جمع گفته بشه:
:11:نقل قول:
بعد اين پيامو ايونجوري نگاش نكن كلي دستش تو كار خيره ( كلي موقيت شغلي ميتونه پيدا كنه )
راستی اگه این اتوران قراره فقط برای انتخاب بازی باشه,اصلاً ستاپی نباشه من که مجموعه قبلی رو گرفتم کلی نصبش کردم آخرش دیدم چند تا از بازیا رو باید نصب کرد بیخیالشون شدم :19:
فکر کن بعضی ها با کلیک اجرا میشن بعضی ها نصب میاد براشون :18:
بازی رو نمیشه از روی سی دی بازی , مستقیم اجرا کرد چون برای سیو و لود بازی به مشکل بر میخوره باید نصب بشه.
شرکت پخش کننده یه اتوران برای بازی میسازه که وقتی اجرا میکنید کل بازی ها یکجا نصب میشه.نقل قول:
بازی رو نمیشه از روی سی دی بازی , مستقیم اجرا کرد چون برای سیو و لود بازی به مشکل بر میخوره باید نصب بشه.
حالا یه Exe روی دسکتاپ Shortcut میشه که با کلیک کردن بر روی اون همین اتوران iload اجرا میشه حالا با انتخاب کردن هر بازی اون بازی اجرا میشه,پس هیچ بازی نباید نصبی باشه,البته نظر من و پرویز و خیلی های دیگه هم قطعاً همینه.
راستی فکر کنم برای کسانی که تنظیمات تعداد پست توی یه صفحه اشون رو تغییر ندادن رفته توی صفحه جدید,من جواب همه رو تو صفحه قبلی دادم کسایی که ضد من در مورد اتوران و این حرفا چیزی گفتن برن بخونن.
الو . ما که دشمن تو نیستیم که می گی زد من زد من . مگه دعوا داریم با هم می کنیم ؟ خودت الکی جبهه گیری کردی
درضمن شما که تافته ی جدا بافته از این بچه ها که نیستی که ؟ منم خیلی چیزا بلدم که شما بلد نیستی ؟ الان باید بیام اینجوری کنم ؟
یا بهتره همشون از روی سی دی نصب بشن....
سلامنقل قول:
من همینجا از آقای عرب زاده برای تند شدن و برخوردی که کردم پوزش میخوام :10: من فقط خیلی از برخورد شما ناراحت شدم:41: و میخواستم به شما این ناراحتیم رو نشون بدم و به علت ناراحتی زیاد کمی تند برخورد کردم ولی خدایش در بعضی از موارد گویش شما نادرست هست و همه بچه ها این رو درک کردن . :19:
چی کار کنم دیگه زود جوش میارم = سید جوشی نشنیدید تا حالا ؟!:11:
آدم باید مرد باشه اشتباهی که میکنه بعدش پاش وایسه برا همین پوزش میخوام چون اشتباه کردم اون پاراگراف آخر رو نوشتم .
از بچه ها میخوام هر کسی نقله قول کردن اون قسمت رو پاک کنه خودمم الان پاکش میکنم .
دیگه هم بهتره در مورد این مورد تو این تاپیک بحثی نشه . این پست رو دادم تا تاپیک به روالش برگرده .
ممنون :40:
واااااااااااااااااااااااا ااای.نقل قول:
درضمن شما که تافته ی جدا بافته از این بچه ها که نیستی که ؟ منم خیلی چیزا بلدم که شما بلد نیستی ؟ الان باید بیام اینجوری کنم ؟
مگه میگم بلد نیستین؟
اگه قرار بود من همه چی دون باشم که کلاً اینجا نمیومدم میرفتم خودم انجمن راه مینداختم و بازی میساختم و خیلی چیزای دیگه.
من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم(واقعاً بعضی تاپیک هاتون عالی بودن)!!!
ولی من مشکلم اینه که دارم میگم اتوران نباید انقدر گنده باشه مثالشم مال خودم رو دادم بعد همه اومدن میگن ادعا زدی و کار یکی دیگه رو بردی زیر سوال و از این جور حرفای الکی.
ببین همینکه جای پیام میگی آقای عرب زاده اصلاً حس خوبی به من دست نمیده ولی چرا یکی دیگه که سنش هم ازت بیشتره رو میگی احسان منو نمیگی پیام.نقل قول:
ببنید آقای عرب زاده شما یه چیز بلدی دلیل نمیشه اینطوری به ما بگی.
من نبودم اومدم تو تاپیک یونیتی یه برنامه ساده رو دربارش سوال پرسیدم جواب دادی گفتم من که تو جاوا حرفه ای نیستم ساده تر بگو؟؟؟
بگو دیگه من نبودم؟؟؟
در ضمن به خاطر حمایتتون ممنون,خیلی مواقع یه چیزایی رو که ممکن بوده باعث برخوردن به بقیه باشه گفتین بهم ولی این دفعه واقعاً هیچ موردیش جای برخوردن نداشت.
خود من نبودم توی چت همین 2-3 روز پیش گفتم من تا حالا کسی رو ندیدم تو ایران بازی Open World بسازه که حالا شما تک نفره ساختی خیلی کارت درسته؟؟؟نقل قول:
برای مثال فرض کنید تو ایران راستش من ندیده ام کسی open world بسازه (نه تو این انجمن ) حالا کار ندارم این بازی چقدر آشغاله آیا دلیل میشه احساس غرور کذاب بگیرم.
شما و احسان که من رو بیشتر میشناسید میدونید از روی خیر خواهی تو این انجمن فعالیت میکنم وگرنه میتونم بیام فقط مطالب خوب رو بخونم و هیچی نگم.
ولی بقیه واقعاً یجور برخورد کردن آدم کفری میشه.
همون دیگه,نمیخواستم بگم ولی سیسیلین رو از گیم ایمگ بن کردن من بودم گفتم از بن درش بیارین بچه خوبیه میشناسمش.
این چیزیه که به خاطر رفتار بدش توی اون انجمن سرش اومده بود و از بن در اومدنش هم نمیدونه کار کی بود.
باور نمیکنید برید از یکی از مدیراش با نام کاربری زیر بپرسید:
Black-Knight
اینم لینکش:
بعد حالا اومدم میگم نمیخوام فکر کنید دارم ادعا میزنم.کد:http://forum.gameemag.ir/user-3.html
یکراست اومده میگه داری ادعا میزنی.
از این موارد زیاده دیگه دوست ندارم ادامه بدم و همینم فقط به این دلیل گفتم که اومدی باز جواب دادی.
یکی یه کار خوب میکنه حتماً باید جار بزنه تا بفهمید ته دلش خیر خواهیه.
یکی یه شوخی میکنه حتماً باید با سایز 7 بنویسه شوخی تا دعوا راه نیوفته.
به خدا اینجوری نیست.
خودتون دارین روابط رو خراب میکنید.
این همه تا حالا بعضی ها اومدن کارای من رو به روم آوردن هیچی نگفتم حالا من با قصد راهنمایی یه اتوران درب و داغون که فقط 2-3 تا نکته اش رو میخواستم برسونم رو گذاشتم اومدین اینجوری میگین.
:hmm:
ولی مطمئن باشین دعواهای الکی تو این انجمن تموم نخواهند شد چون کلاً شاید 10%شون هم باعثشون من نبودم.
این کارا اصلاً لازم نیست.نقل قول:
آدم باید مرد باشه اشتباهی که میکنه بعدش پاش وایسه برا همین پوزش میخوام چون اشتباه کردم اون پاراگراف آخر رو نوشتم .
بیخیال.
منم اشتباه کردم ولی کسی که باید جواب میداد شما بودین نه اون افراد دیگه که اومدن میگن ادعا و جو گیر و غیره!!!
من بیشتر ناراحتیم به خاطر اینه که خیلی ها بدون دانستن بعضی چیزا میان جواب میدن.
دیگه هم هیچ کس اینجا ادامه نده چون این بحثا ربط زیادی به مجموعه 3 نداره.
ای قربونت برم ای چیگر ای هلو ای مو فشنگ ای مانکننقل قول:
خوب زدم حذفید .
چرا دیگه نقل و قول می زنی...
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
احسان بیا به دام این تاپیک برس و یکم تمیزش کن
خوب دوستان من می شناسید که عاشق اسپم دادن هستن.
این دفعه رپ یاس رو نمی خونم به جاش از شهره و شهرام صولتی می خوندم:31:
پنچره ها رو وا کن تا قناری عشق ...
اح بی خیال خودم حالم بهم خورد:31:
به قول دوستم که میگه(خودشم از T.S.Eliotکپی کرده تازه تو مدرن وارفیر 3 هم میگه این جمله رو) : :31:
Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go!
خودتون برید ترجمه اش کنید حالشو ببرید.
البته فقط ترجمه کافی نیست باید در موردش فکر هم کنید و درس بگیرید و بازی سازی ممکلت رو ارتقا بدید.
بن شدن من از گیم ایمگ قضیه داره . اومدم اونجا مقاله بدم گفتن نه غیر قانونیه و توی سایت های دیگه هست و اینچیزا منم جوشی یه تنه افتادم به کلشون دعوا یکی از کاربرانشون که رفیق یکی از مدیر ها هم بود اومد توی دعوا که من باهاش خیلی گل اویز شدم ((اینترنتی :31:)) اونم پسورد این رفیقش رو زد و من رو بن کرد . بعد هم اون مدیره ایمیل بهم داد که اقا ببخشید اقا معذرت می خوام و این حرف ها ... ((اینم تهش بگم سر اخر زدن جفتشون رو اخراج کردن :31:))
اندازه صفحه اوتوران 600*800 خوبه ؟
پیام جان اگه از اول میگفتی که اندازش بزگه خیلی ساده ( اندازه رو کمی کوچیک تر کنید و ... ) بهتر نبود ؟
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
اره به نظر منم این بهترین روشه :10:نقل قول:
معذرت میخوام دارم ادامه میدم ولی الان باز شما داری بقیه رو دست کم میگیری شما از کجا میدونی من یا هر کس دیگه چیزی رو میدونه یا نمیدونه ؟نقل قول:
ببین دوست عزیز کلا طرز صحبتت طوریه که انگار بقیه کمتر از شما اطلاع دارن:31:
شما خودت گفتی (خیلی ها فکر میکنن دارم ادعا میزنم):46:منم تایید کردم ادعای بزرگیه
بخاطر این که خودم گرافیک کار میکنم کنجکاو بودم این اتورانی رو که میگی رو ببینم همین:10:
iload کار شما هم خیلی خوب شده داداش
ولی اندازش رو مانیتورم یه خورده بزرگ بود :20:نمیشه کوچیکتر بشه ؟
ظاهرا ما سر هر مجموعه باید یک مشاجره ای داشته باشیم .:13:
پیام جان خواهشا از دست دوستات ناراحت نشو . کل قضیه به نظر من یک سوئ تفاهم بوده که در استفاده نادرست هم شما هم علیرضا حان و بقیه بچه ها از کلمات به وجود اومده. خواهشا یک آب قندی چیزی کنار دست خودتون بزارید که فشارتون اگه افتاد پایین باز هم ریلکس باشید و آروم جواب بقیه دوستان رو بدید . :31:
امیدوارم قضیه دیگه همینجا تموم بشه .
علیرضا جان سایز صفحه به نظرم 800*600 کمه. 1024*768 به نظر من خوبه . فکر کنم دیگه الان سیستمها حداقل 1280*1024 رو به عنوان رزولوشن داشته باشند. اتوران قبلی حتی 1280*720 بود رزولوشنش .
در مورد بازیهای نصبی و اجرایی باید بگم اون دفعه قبل اشتباه پخش کننده بود که یک اتوران برای نصب بازیها ساخته بود و اصلا چنین قراری نبود . این اتورانی که شما دارید می سازید همون اتوران سی دی هست که اجرا می شه و بعد بازیها باید تک تک نصب بشن. پس به نظرم بهتره برای بقیه بازیها هم فایل نصب بزاریم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان 768*1024 هست ولی بچه ها میگن بزرگه !
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
من تلاش میکنم تا شنبه 1 شنبه یه وقت روش بزارم تمومش کنم الان اسباب کشی داریم . :2:
خب اگه کسی لپ تاپ داشته باشه 1280 در 720 باشه اگه ارتفا 768 باشه کم میاد :41:نقل قول:
1024*768 به نظر من خوبه
از این کارا نکنید,یه چیز جمع و جور باشه بهتره!!!
من منظورم این نیست که شما کار بلد نیستی منظورم اینه که نمیدونی من چقدر بلدم داری دورادور درباره ام قضاوت میکنی هر چند قضاوت درست باشه.نقل قول:
معذرت میخوام دارم ادامه میدم ولی الان باز شما داری بقیه رو دست کم میگیری شما از کجا میدونی من یا هر کس دیگه چیزی رو میدونه یا نمیدونه ؟
دیگه بزرگ ترین بازی های دنیا هم به کوچیک میزنن اتوران رو:
نمونه هاش:
GTA IV Social Club
Max payne 1,2
Prince of Persia
Need for speed Hot Pursuit
and
...
حالا حتما باید اندازه های استاندارد باشه ؟نقل قول:
اگه 1024 *768 باشه میشه تمام صفحه
اگه کوچیکتر باشه مشکلی داره ؟
ظاهرا ناشر رو مهدیار فشار میاره چون خیلی عجله داره:31:
ناشر كيه من عجله دارم اگه جريمه هاي ماشينو ندم 15 اذر دو برابر ميشهنقل قول:
ظاهرا ناشر رو مهدیار فشار میاره چون خیلی عجله داره.
راستي براي سايز بهترين حالت ارتفاع 720 و طول هم 1024 خوبه اينطوري يه نماي پرچمي هم ميگيره تو بسر
مثل اینکه شما نمیدونی.نقل قول:
این درحالتیه که Taskbar یا همون نوار پایین که استارت منو هم روشه نباشه و در صورتی که باشه یه مقداری از کار میره زیره اون :41:
میتونم کاری کنم که اوتوران بیاد روی Taskbar !نقل قول:
خوب پس بهتره واید طراحیش کنی چون اکثرا مانیتورها هم الان واید هستند .لطفا عرضش رو 720 کن علیرضا جان.نقل قول:
سلام
خوب الان 768*1024 هست ولی بچه ها میگن بزرگه !
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
من تلاش میکنم تا شنبه 1 شنبه یه وقت روش بزارم تمومش کنم الان اسباب کشی داریم .
استاندارد ؟ نه خوب سایز 800*600 خیلی کمه چون هم عکس بازیها هست هم توضیحاتش . اتوران مجموعه دوم هم که همین سایز رو داشت به نظر من جالب نبود. من نمی دونم شما ها مانیتورتون رو چه رزولوشن می ذارید که اینا رو بزرگ می بیند رزولوشن مانیتور من 1440*900 هست .نقل قول:
حالا حتما باید اندازه های استاندارد باشه ؟
اگه کوچیکتر باشه مشکلی داره ؟
ظاهرا ناشر رو مهدیار فشار میاره چون خیلی عجله داره
خاک عالم. حالا چقدر هست جریمه هات ؟ خصوصی بهم اطلاع بده .نقل قول:
ناشر كيه من عجله دارم اگه جريمه هاي ماشينو ندم 15 اذر دو برابر ميشه
راستي براي سايز بهترين حالت ارتفاع 720 و طول هم 1024 خوبه اينطوري يه نماي پرچمي هم ميگيره تو بسر
آخـــــــــــــــــــی:31:نقل قول:
دوستان منظورم دقیقا همین جمله احسان بود ارتفاع و طول رو یه خورده کوچیکتر بگیرید فقط یه خوردهنقل قول:
طوری که تمام صفحه نشه
مهدیار جان بنده هنوز مانیتور f700 ال جی دارم ریزولوشنشم دقیقا 1024*768 هست:21:شما خودتونو در نظر نگیرید مانیتور ای سی دی دارید منو در نظر بگیرید:18:
داداش گل بر سرت ، بل بل بالا سرت چه چه كنه هوريه بهشتي برات ... ماساژ بدهنقل قول:
خاک عالم. حالا چقدر هست جریمه هات ؟ خصوصی بهم اطلاع بده .
داداش خاااااكم
جريمه چرا خصوصي بشه دور همي جريمه رو بدونن بهرته
بعد از نصف شدن بعد از بخشايش بعد از كم كردن دادگاهي بعد از كم كردن راهنمايي رانندگي موند 5920000 ريال :41:
رسما تصميم گرفتم به قوانين احترام بگذارم
ميدونين قانون براي بهتر زيستنه انسان با فرهنگ به قوانين احترام ميزاره :دي