بله خوشبختانه اولين ديوايس 7.7 بودنقل قول:
ميتونيد از لينك زير رام ايس كريم P6800XXLQ1 رو دانلود كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله خوشبختانه اولين ديوايس 7.7 بودنقل قول:
ميتونيد از لينك زير رام ايس كريم P6800XXLQ1 رو دانلود كنيد :
گلکسی 7.7 بخریم بهتره یا گلکسی نت؟
|نقل قول:
هر دو فوق العاده هستند.. :8:
ولی 7.7 با توجه به اندازه صفحه نمایش مناسب تره.. :5:
البته اگه با حمل و نقل و جابجایی مشکل نداشته باشی.. :46:
|
کسی این فایلو از یه سرور ایرانی سراغ نداره؟
خبرهاي خوبي مبني بر گرفتن اپديت اندرويد 4.1 جيلي بين تا اگوست به گوش ميرسه
-SAMSUNG GALAXY S3
- Galaxy S II
- Galaxy Note
- Galaxy Tab 7.7
سلام.
1. آیا این تبلت رم ریدر هم ساپورت میکنه؟
2. DVD اکسترنال رو چطور؟
با وجود اسلات میکرو اس دی گمان نمیکنم نیازی به رم ریدر باشه .با این حال در صورت استفاده از کیت مبدل بله ساپورت میکنه
در مورد دی وی دی فکر میکنم خیر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
من موندم p6800 7.7 اینچی رو بگیرم یا p7300 8.9 اینچی؟
8.9 اندازه اش بزرگتره و برای وبگردی به نظرم بیشتر حال میده ولی چرا 7.7 اینچی اینقدر گرونتره؟
نمیدونم مزیت های 7.7 انقدر ارزششو داره که بخوام 100-200 تومن بیشتر پول بدم تازه کوچیکتر هم هست؟
مطمئن باشيد ارزش هزينه رو دارهنقل قول:
اسلات ميكرو اس دي
قابليت مكالمه
صفحه نمايش سوپر امولد
وزن كم و هندلينگ بهتر
پردازنده قويتر
اپديت گيري بهتر
منوها و UI كاملا اسموس در ايس كريم ( به زودي جيلي بين رو هم خواهد گرفت )
استايل وديزاين به نظر من با فرم فكتورهاي امروزي ( 7 اينچي ها ) به روز تر
میگن که قابلیت مکالمه برای 8.9 اینچی ها قراره تو آپدیت جدید قرار بگیره کهنقل قول:
مثلا صفحه نمایشه سوپر آمولد نسبت به صفحه نمایش 8.9 اینچی تفاوتش محسوسه؟
من میخوام پول الکی پای چیزی که کاربرد نداره یا محسوس نیست ندم، به عنوان مثال فکر میکنم تو موبایلها گالاکسی اس 3 که پردازنده 4 هسته ای داره اضافهس. آخه یه موبایل چی کار میخواد کنه که پردازنده 4 هستهای داشته باشه
برای همین میخوام جوری نشه که پول بیشتر بدم بعدش تبلت کوچیکتر هم بگیرم اونوقت مزیت هاش هم محسوس نباشه
راستی آیپد هم فکر کنم همین حدود قیمتاس آره؟ آخه اون دوربینشم 5 هستش. کلا من موندم چی کار کنم:44::24::23:
نقل قول:
-در مورد اپديت و اضافه شدن قابليت مكالمه ( در 8.9 ) من تا به امروز منبع و رفرنس معتبري نديدم
-در مورد صفحه نمايش هر چند صفحات PLS بكار رفته در 10.1/8.9 نسبت به بقيه تبلت هاي TFT كيفيت بهتري دارند
منتها بهيچ وجه نميشه با صفحات SAMOLED مقايسشون كرد
كنتراست بالا
اشباع رنگ و گاموت بيشتر رنگ ها
كه البته اين صفحه نمايش در كم مصرف بودن تبت هم دخيل خواهد بود .
-در مورد پردازنده هم مدل هاي مذكور همه دو هسته اي هستند منتها 7.7 از چيپست مالي 400 استفاده ميكنه كه در زمينه اجراي ويدئو ها بي نظير هست
در صورتيكه شما با تبلت هايي بر مبناي تگرا2 ( ايسوس TF101 و 10.1 ,8.9 ,....) در اجراي يك فايل با كانتينر MKV 720P مشكل داريد چه برسه به 1080P
-در مورد خريد ايپد هم بحث مجزاست و مربوط به مشاوره در خريد خواهد بود نه تاپيك
دوستان من یه مشکل فنی دارم
داشتم یه عکس از جیمیلم دانلود میکردم، نتونست دانلود کنه، الان همینجوری اون علامت فلش پایین سمت راست مونده
نمیدونم چرا بیخیال دانلود این عکسه نمیشه
تبلتمو خاموش روشن هم کردم ولی ول کن نیست، همون عکسو دوباره دانلود کردم، دانلود شد ولی اینو بیخیال نمیشه
اعصابو روانمو ریخته بهم
نمیشه یه جوری حالیش کرد بیخیال شه
در چنين مواردي رجوع كنيد به APP MANAGER و برنامه مورد نظر رو CLEAR CASH كنيدنقل قول:
آقا الان قیمت این تبلت تو بازار ایران چنده ؟!
با تشکر
نقل قول:
حدود يك ميليون تومان
حیف این تاپیک نیست که پایین بمونه؟
امروز ۱۵/۷/۹۱ ۱۴۵۰قیمت دارم با کیف چرمی اصل سامسونگ
تو خرید این مدل و ۷ اینچی سامسونگ موندم! چون میخوام تلفنم هم باشه ۷رو ترجیح میدم اما صفحه amoled این...
دوست عزیز اول ممنونم بابت اطلاعاتت من هم خیلی از این تبلت خوشم اوومد مخصوصا از صفحه نمایشش که این جور صفحات واقعا خیلی کم هستند تو بازار تبلت هانقل قول:
فقط یه سوالی داشتم
اینکه پردازنده 4 هسته ای در عمل و در حال حاضر چقدر کاربرد داره که که این تبلت با داشتن دو هسته در کاربرد اون عمل لگ داشته باشه
(البته متاسفانه سامسونگ در کاری ناباورانه اعلام کرد که جیلی بیلی برای این مدل عرضه نمشیه البته کوکر ها ظاهرا اندروید نکسوس 7 رو برای این مدل پورت کردند )
دوستان عزیز، اگه کسی جواب سوال من رو میدونه لطفا راهنماییم کنهنقل قول:
ممنونم
من نداشتم ولی مطمئنم فرق آنچنانی نمیکنن. شما همه بازیهایی که یه دو هسته ای میتونه انجام بده رو میتونی با چهار هسته ای و تک هسته ای هم انجام بدی. فکر نکنم تا حالا بازیی اومده باشه که یه پردازنده چهار هسته ای نیاز داشته باشه.نقل قول:
بجای اینکه ارزون شه داره گرون میشه!!رسید به 1550!
خوب قطعا كواد كورها تاثيري در ميزان روان بودن ui و برطرف كردن لگ دارند ( تنها بحث اجراي گيم نيست )نقل قول:
در مورد اپگريد هم هنوز خبري نيست همونطور كه قبلا اشاره شد سامي قصدي براي اپديت نداره
هر چند رام هاي سيانوژن و پارانويد بااندرويدجيلي بين براش موجود هستند ( البته با قبول باگ هاي موجود در cm10 )
بدون باگش هم اومده؟ یا اینکه کمتر باگ داشته باشه. الان بهترین آپگرید غیر رسمی و رسمی چیه؟ نسخه الان من 4.0.4 هست.نقل قول:
کیف مخصوص براش اومده؟
سلام من اين تبلت رو دارم به هيچ دليلي وقتي شارژش تموم شده ديگه روش نشد. تو انجمنهاي مختلف تنها راه نرم افزاري که براي ريست نوشته بود اين که 30 ثانيه دکمه پاور رو نگه دارين در زماني که در برق است درست ميشه. ولي نشد
بردم نمايندگي چيپ تغذيه اش رو عوض کرد.
الان تبلت من با USB شارژ نميشه منظورم در زمان اتصال به سيستم هست. مال همه اينجوريه؟ يا اين داغون شده؟
قيمت شارژش اورجينال 170 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04::n04::n04::n04:
کمک کنيد
سلام
چند وقتیه میخوام تبلت Samsung p6800 بخرم
اما در حالت شک قرار دارم به دلایل زیر:
- ورژن پایین آندروید آن (که قابل ارتفا به 4 می باشد) ولی آیا ممکن است دیگر از ورژن 4 به بالا برای آن منتشر نشود ؟! (سیاست های کارخانه)
- شایعاتی معرفی گالاگسی نوت 7
- و تقریبا قدیمی بودن
ممنون میشم راهنماییم کنید که با این شرایط بخرم یا نخرم و همچنین با نوسانان بازار ارز
شاد باشید.....
نبوددددد؟!نقل قول:
اند وید جلی بین که فعلا خبری نیست ازش. الان 4.0.4 هست.نقل قول:
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD
خداناباور بیاد واسه این تبلت واقعا ظلمه در حق یا همین تبلت خوبی
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD
سلام دوستان
من بين اين تبلت Galaxy Tab 7.7 و گالكسي تب 2 اندازه 7 اينچ شك دارم كدومش رو بگيرم
كدوم بهتره و به چه دليل؟؟!!!
با تشكر
ببین از لحاظ صفحه نمایش قطعا 7.7 به خاطر سوپر امولد بودن و رزولشن بالاتر بهتر هست. ولی از لحاظ اپدیت شدن به جلی بین گلکسی تب 2 اپدیت میشه ولی هنوز خبری برا 7.7 نیست. از لحاظ وزن تقریبا یکسانند ولی از لحاظ نازکی 7.7 باریک تره. سی پیو 7.7 1.4 هست ولی اون یکی 1.دیگه خودت تصمیم بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مژده بدید گلکسی تب 7.7 به جلی بین ارتقا پیدا میکنه الان تو دریپلر خوندم ولی تاریخشو نگفتن. دمه سامسونگ گرم که نشون داد مشتری مداریشو. :thumbup::thumbup:
خدا از دهنت بشنوفه. خیلی عالی میشه که ...؟نقل قول:
این هم لینک صفحه که به زبان تایلندی هست و اگر ترجمه بشه نوشته:
Confirmed for 7.7
خبری نشد؟ کسی خبر جدید نداره؟ سامسونگ چیزی اعلام نکرده؟
بله اعلام کرده اپریل میاد یعنی دو ماه دیگه:thumbup:نقل قول:
صفحه اش کوچیک نیست
یه چیزی بین گوشی و تبلت
نظرتون درباره ظاهرش چیه
اون که شما میگی فبلته مثل نوت سامسونگ که از سایز پنج یا شیشه. این تبلته اندازشم به نظرم مناسبه
با سلام
دوستان این تبلت رنگ سفید هم داره مثل Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 یا فقط مشکی داره؟