اینم آدرس سایت یه سرویس دهندهی آلمانی :
کد:http://www.alice-dsl.de
گفتم شاید براتون جالب باشه
Printable View
اینم آدرس سایت یه سرویس دهندهی آلمانی :
کد:http://www.alice-dsl.de
گفتم شاید براتون جالب باشه
خواستم هیچی نگم اما مثل اینکه حرف خودت رو میزنی آخه آدم فهمیده شکایت از آی اس پی جه ربطی به محدود بودن داره من همین نامحدود رو داشتم پینگش از 800 کم نمیشد وقتی پینگت شد 800 اونوقت میری دنبال آی اس پی که پینگش 700 باشه البته خلایق هر چه لایقنقل قول:
من موافق اینترنت نامحدود هستم شاید 2ماه اولش بد باشه اما به مرور خوب میشه وقتی کاربرا ببینن همیشه میتونن دانلود کنن مثل شبانه یدفعه هجوم نمیارن کسایی که اهل دانلود فیلم هم هستن میدونن که هرروز فیلم جدید نمیاد
کاربر وقتی تو 1 یک ماه یا دوماه خوب دانلود کرد بالاخره سیر میشه
قرار نیست که کلا اینترنت رو دانلود کنه
قربونت حرف منم همینه دوستان دلشون رو خوش کردن اول محدودیت رو بردارن بعدا واسه سرعت اعتراض کنن من میدونم اینا حرف گوش نمیدن چند هزار بار از طریق هفته نامه هایی مثل بایت و ماهنامه ها و سایتهای اینترنتی اعتراض شده ول کی گوش کردهنقل قول:
البته یه چیزی گفته باشم
این قانون را اگه بالاییها بخوان تصویب میشه
اگه نخواهند تصویب نخواهد شد
کی اینا با رای گیری مردم کاری کردند که این دومی باشه ؟
اینجا هم ما دارم بین خودمون بحث میکنیم
و مطمئنا حرفهای ما 1 درصد تاثیر در تصمیم گیریهاشون را نخواهد داشت
من که اینجا مخالفم هیچ تاثیری نداره چون این قانون اجرا داره میشه خدا کنه حرف دوستان درست باشه و خدا کنه سرعت کم نشه
خیلی جالبه بعضیا فکر میکنند چون وضع خودشون جالبه (که نیست) باید مخالفت کنند حتی اگر این محدود بودن به ضرر دیگران تموم بشه
به این میگن منفعت طلبی
معنی اینترنت رو هم نمیدونند
اینترنت برای مخالفین شکایت فقط دانلود پرسرعت شبانه ست دانلود چیزایی که تو تایپیک های پرشین تولز یوزرها 3 تا گیگ 100 تومن میفروشن اونم با پست رایگان
اینترنت برای من یعنی اینکه طی 24 ساعت هرچیری رو که نیاز داشتم همون موقع داشته باشم نه اینکه شبانه دانلود کنم فردا بهش برسم lol:laughing: اونم با دغدغه های روشن بودن سیستم و نرم افزارهای کرکی ناشناخته و روشن بشه روشن نشه؟ برق بره برق نره صدای فن و .....!!!
من یه جور دیگه حساب کردم ببینید
مثلا یه کاربری که 128 داره اگه بخواد سی روزه ماه رو دانلود شبانه داشته باشه
اگه میانگین سرعتم رو بگیریم دیگه روزی 1 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه یعنی ماهی 30 گیگ
اینم در نظر بگیرید که به قول دوستمون دانلود شبانه خودش مکافاتایی داره و عمرا بتونید این 30 گیگ رو دانلود کنید
تک و توک کسایی باشن که بتونن و سرعتاشون توی ساعات شبانه کم نشه
یه سری شرکتا دزدی میکنن از سرعت کم میکنن بعضی دانلود شبانه که میشه سرعتشون به صفر میرسه و هزار تا
بدبختیه دیگه...
حالا از طرفی دیگه اگه این قانون اجرا بشه
سرعت 256 ی سقفی داره حداقل باید با میانگین 28 کیلوبایت دانلود کنه
در عرض 6 ساعت که ساعات شبانه ست اگه بخواین با این نا محدود دانلود کنید میتونید 500 مگ دانلود کنید خب
بدون دردسر و الافی البته این به شرطیه که قانونو درست اجرا کنن و از سرعت سرویسا نزنن
هیچ تضمینی نیست که سرعت 256 میانگین 28 باشهنقل قول:
و طبق این طرح مجاز هستن همون 256 رو به 10 نفر دیگه هم بدن
سلام
ما خودمان را در تاپیک اول که بسته شد خفه کردیم که به همه بگیم خب اگه محدودیت برداشته شد و سرعت 128 شد 16 خب پس شرکت ها هیچکاری واسه رقابت نمی کنن؟؟؟؟!!!
اصلا با عقل جور در میاد؟؟همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
مگه همین کسانی که با 240 دانلود می کنن دارن پول 240 میدن؟نه خیر دارن پول 256 میدن که میشه 32! پس برای چی سرعتشون بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
اون تاپیک که بسته شد اقلا برید توضیحات جناب مسعود رو بخونید نیاید اینجا 20 صفحه تاپیک رو ببرید جلو بعدش هم ببندن دوباره تاپیک رو. باز همون آش و همون کاسه بشه.
یکبار دیگه هم اعلام می کنیم
ما چیزی برای از دست دادن نداریم.
الان سرویس من رو نگاه کنین:
سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
دانلود شبانه: ندارد!
پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
امار نطرسنجي هم که بيش از دوبرابر به نفع معترضينه
من تو پست اولم تو این تاپیک گفتم من دانلودر نیستم و فقط و فقط پایدار بودن و پینگ برام مهمهنقل قول:
و اگر هم احیانا دانلود داشته باشم شبی 1 گیگ دانلود می کنم و بهش میرسم (همون طور که با اینترنت 128 تو 2 هفته 14 گیگ اپدیت بازی دانلود کردم) و از اون موقع تو دانلود شبانه هیچ چی دانلود نکردم
شما که فکر می کنی هر چی می خوای همون موقع خواهی داشت برو خوش باش
می خوای چه سرعتی بگیری؟ 128؟ 256؟ 2048؟
اون چیزی که می خوای دانلودش کنی حجمش چقدره؟ 30 گیگ؟ 1 گیگ؟ 10 مگ؟
فک می کنی با سرعت 2048 (که فک نکنم به این راحتی بتونی بگیری) ماهی چقدر دانلود میکنی؟ 100 گیگ؟
به قول شما بهتر نیست اون 80 تومنو نگه داری 100 گیگو بدی کاربران پرشن تولز (که گیگی 400 تومنه) (حداکثر 60 تومنه دیگه، بیشتره؟) و 1 هفته ای تحویل بگیری + 20 تومن اینترنت محدودپایدار و پینگ زیر 500 داشته باشی؟ (+ دانلود شبانه اگه دلت بخواد)
به نظر من که بهتره
مگر اینکه شما خود ازاری داشته باشی..
یعنی اینترنت نامحدود بشه شما میری 1 میلیون پول ویندوز و نرم افزار میدی؟نقل قول:
نرم افزارهای کرکی ناشناخته
خوب این سطحی نگری مردم رو میرسونه.نقل قول:
موضوع دقیقا اینه؟
من نمیدونم چرا اهالی دو×لت همه یک دست عاشق کارهای هیجانی و بدون اطلاع رسانی هستند ؟
چرا شرایط به طور کلی شفاف سازی نمیشه؟
چرا یکی پیدا نمیشه بگه چه خبره؟
چرا تمام شرایط اعم از سرعت تعداد شیر قیمت زمان حجم و همه اطلاعات طرح فعلی به اطلاع مردم نمیرسه؟
چرا این طز فکری به مملکت حاکم شده که هر قدر کمتر اطلاع بدی راحت تری؟
به نظر من این نوع مطالب توی سایت فقط ایجاد تشنج میکنه نه چیز دیگه از اول تاپیک تا حالا رو بخونید چه قدر اعضا به هم بد و بی را گفتن
به جای اینکه بشینید درست فکر کنید و مطلب بزنید که به سطح ای تی مملکت کمک کنه به این تشنج دامن میزنید
اینتر نت محدود آره یا نه مال موقعیه که همه بقیه شرایط گفته بشه نه وسط زیمن و آسمون یه هو .....
بگذریم این فقط نظر شخصی
و امید وارم به کسی توهین نکرده باشم که اگه این طوره همین جا عذر خواهی میکنم@
خب حرف من هم همینهنقل قول:
که چرا باید از طرحی که هیچ تضمینی و خبری از سرعت واقعی -پینگ واقعی - و غیره نیست و هیچ کس اطلاعی نداره
حمایت کنیم ؟
كجاش به نفع معترضينه ؟نقل قول:
فقط اینترنت نامحدود
اسپم کش کجایی :27:
دوستان اینتر نت نا محدود بدون نیاز به درد سر های شب بیداریو نمی دونم این چیزها رویای ما برو بچ توی وبه(تا اینجاش قبول)نقل قول:
اما یه ضرب المثل قدیمی هم هست که میگه اومد ابروش رو درست کنه زد چشمش رو هم کور کرد
منخودم نظرم با اینتر نت نا محدود مثبه اما به نظرم این طرح فقط باید در صورتی به نظر سنجی برسه که همه شرایط اعلام بشه
بد میگم بگو که دیگه نگم
احسنـــــــــــــــت ، آفـــــرين :دينقل قول:
بد میگم بگو که دیگه نگم
مثل بچه ها فکر نکنید وقتی نامحدود ارائه شد و پینگ رفت در حد 1000 هر چی هم اعتراض کنین هیچکس گوش نمیده
مگه اون موقع که دایال آپ بود کم اعتراض کردیم که آقای وزیر اومد گفت سرعت برای کاربران خانگی مناسبه؟
چرا قدر چیزی که دارین رو زمانی میدونین که از دستش بدین؟شایدم دوست دارین که برای خط یک مگ با سرعت 100 حدود 40000تومن بدید با پینگ در حد800؟
خب اقای ریشه نگر !! هر کاری که میخواد صورت بگیره باید از یه جایی شروع بشه یا نه؟نقل قول:
خوب این سطحی نگری مردم رو میرسونه.
شما دانلودر نیستی مساله بنده که نیست و همچنین هم نمیگم شما دانلودر بشید توی پست های قبلیم هم گفتم هر کسی یه نیازی داره از اینترنت که شکر خدا نیاز شما بر اورده شده ایا بنده که نظرم روی اینترنت نامحدود هست میگم شما هم نامحدود بگیر؟
پس شما که به اینترنت ایده الی از نظر خودت رسیدی نمیخوای دیگران هم به اون چیزی که میخوان برسن؟ یا فکر میکنی اگر سروس ها رو نامحدود کنن گیر شما چیزی نمیاد؟ پس یه پا کار شما هم میلنگه این وسط شاید تا دو یا سه ما هم اینترنت مطلوب نباشه اگر نامحدود شه ولی به مرور زمان رقابت ها میفته سر سرعت و امکاناتی از نظز پینگ و..
میبینم که خیلی ها میگن اول سرعت رو درست کنیم بعد نامحدود! کدومتون از نظر سرعتی مشکل دارین اینجا؟؟ پس اگر نامحدود هم بشه فکر نمیکنم زیاد به حالتون تاثیری بزاره.
شما که اشخاصی مثله بنده رو سطحی نگر میدونی! پس به اون عزیز که صفحه قبل و بعد از 11 صفحه اومده از من ایراد املای گرفته چی میگی؟ اون دیگه کاری به اصل موضوع نداشته اومده میگه راضی رو اینطوری بنویس!
بگذریم ...
اما این طرح اونقدر ها هم که فکر میکنید بد نیست چون بازم میشه اعترا کرد این بار به سرعت و پینگ و مسائلی از این قبیل
اما شمایی که از اینترنتت رازی هستی به هیچ عنوان نمیتونی فردی مثل من رو متقائد کنی که همین اینترنتی که داری هم خوبه
.....
عزیز بنده مطمئنم که دست شما تازه به اینترنت aDSL رسیده و حاضر هم نمیشی به این راحتی ها از دستش بدی میدونم... چیزی رو که هنوز بدست نیوردی بخوای از دست بدی سخته .. ولی شما باید فکر همه باشی نه تنها خودت رو در نظر بگیری شما اگر رازی هستی که مساله جدایی داری همچنین دلیل متقاعد کننده ای هم نتونستی بیاری که چرا نامحدود بد هست! و فقط به لینک سازمان رگلاتوری بسنده کردی... :46:نقل قول:
من نمیدونم با اینکه خیلی واضح با اعلام تعرفه ها مشخصه سرعت کم میشه اونم خیلی کم چرا هنوز شما میگید کم نمیشه
شما فکر میکنی خودت یه نفر از بدو به وجود اومدن اینترنت تو کار بودی بقیه دیروز ADSL گرفتن؟:19: از اول تاپیک تا حالا به 3-4 نفر گفتی شما تازه ADSL گرفتی باید به فکر همه باشی (ظاهرا خودت :27:)نقل قول:
اصلا هم به حرف بقیه گوش نمیدی
برا دانلود شبانه لازم نیست تا ساعت 2 بشینی پیش کامپیوترت تنظیمش میکنی خودش روشن میشه دانلود میکنه حالا نامحدود بشه با تقسیم 1 به 10 دو نفر همزمان وصل بشن روی یه خط من میخوام ببینم شما با سرعت 8 کیلوبایت چه طور باید برای یه فایل 15 مگابایتی 1 ساعت کامپیوترتو روشن بذاری اونوقته که تا ساعت دو بیدار میمومنی هیچ یه پتو هم میاری همون کناره کامپیوتر میخوابی
میشه بفرمایید این چیز چیه الان ؟نقل قول:
اولا شما از کجا مطمعنی پینگ 1000 میشه ؟
دوما حالا مگه پینگ400 500 خیلی با 1000 فرق داره که غصشو بخوریم ؟
با نت 512 ماهی میشه 165 گیگ دانلود کرد , با 1 به 10 میشه 16 گیگ , هر وقت شرکتا به جای 3 و 4 گیگ ماهیانه 16 گیگ رو با همون قیمت دادن من راضی میشم نت محدود باشه .
تو ایران متاسفانه یکی هست که کل پهنای باند رو شبیه یه شیلنگ از خونش رد کردن که هر وقت احساس خطر کرد پاشو بزاره روش !
نخیر این دوستان نگران وضع اینترنت خودشونن وگرنه اگه دست به سرعت و پینگشون نخوره اتفاقا استقبال هم می کنن.
نترسید سرویس های حجمی هم کنار نامحدود(در واقع محدود) هستند.
شرکتا این ریسک رو نمی کنن یه روش تاره رو منهای روش های قبلی شون تست کنن.
مطمئن باشید.
این چیز چند دقیقه وبگردی با سرعت معقوله.(نه کم نه زیاد)پینگ شما 500 هست این زیریه پینگ منه در ضمن وقتی یه خط رو بین 8 نفر شیر میکنن مسلمه که سرعت ارسال اطلاعات به مبدا و بازگشت اون از طریق 8نفر خیلی کمتر میشه و پینگ هم میره بالا.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه Lan هست كه اينطوري بشه !نقل قول:
با تقسیم 1 به 10 دو نفر همزمان وصل بشن روی یه خط من میخوام ببینم شما با سرعت 8 کیلوبایت
هيچ آي اس پي 1 به 10 نميكنه
چون رقابت هست !
مطمئن باشيد من شخصا جايي كه 1 به 10 كنه پا نميذارم
ISP ها بیشتر سودشون از ارائه ترافیک هست برا خوشون ترافیک اصلا هزینه نداره (میتونید بپرسید) اصلا منطقی هست اونا این منبع پول به جیب زدن رو از دست بدن بعد سرویسیشون افت کیفیت نداشته باشه اونم با قیمت پایین تر این خوب تر از اونیه که واقعی باشه
این از طرف این تنظیم مقررات رادیویی اعلام شدهنقل قول:
اون شرکت نمیا کل خط یه مگش رو بده به شما یه نفر که
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتمالا بازی آنلاین خیلی بازی میکنی که اینقدر نگران پینگی
مشکل اینه یه عده هستن دوست ندارن هیچی تغییری تو زندگیشون ایجاد بشه , که اگه قرار بود اینجوری باشه الان ههمون یه دونه برگ دوره خودمون پیچیده بودیم تو غار زندگی میکردیم
شما این تست رو شاتش رو نگه دار بعدا بهش نگاه کن حسرتشو بخورنقل قول:
آخه خرکی که نمیشه اعتراض کرد !نقل قول:
باید عاقبت کارت رو ببینی. باید دستت به جایی بند باشه و یه اهرم فشار داشته باشی. (مسلما در ایران ، کاربر هیچ ارزشی نداره، چون خودش به ارزشش واقف نیست!).
اگه نامحدود کردن و سرعت رو به شدت کاهش دادن ، چی؟ اون وقت شما و امثال شما ، وضعیت رو به روال قبل برمی گردونن ؟!!!
من همیشه با tor میام , پینگم هم از این خیلی بیشتره و باهاش مشکلی ندارم , شما باید نگران چند سال دیگتون باشید اگه میخواید تو این کشور زندگی کنی !نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6418468&postcount=130
شما یه طور حرف میزنین انگار الان اینترنت نامحدود وجود ندارهنقل قول:
همین ISP ما 128 میده 15500 تازه سرعتشم ثابت 256،، خودمم 1 سال از این سرویس استفاده کردم
مخابرات میده 12 تومن
حتما و حتما باید اینترنت 5 گیگ شما رو بکنن نامحدود؟
نمیشه تغییر ISP یا سرویس داد؟
من خودم 4 ساله ADSL دارمنقل قول:
عزیز بنده مطمئنم که دست شما تازه به اینترنت aDSL رسیده و حاضر هم نمیشی به این راحتی ها از دستش بدی میدونم... چیزی رو که هنوز بدست نیوردی بخوای از دست بدی سخته .. ولی شما باید فکر همه باشی نه تنها خودت رو در نظر بگیری شما اگر رازی هستی که مساله جدایی داری همچنین دلیل متقاعد کننده ای هم نتونستی بیاری که چرا نامحدود بد هست! و فقط به لینک سازمان رگلاتوری بسنده کردی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع 128 میگرفتم 8 گیگ سرعتم هم 100 بالا تر نمیرفت 30 تومن
الان هم 512 میگیرم 2 گیگ که معمولا 5 گیگ اضافه هم میگیرم
نامحدود بد نیست، ولی وقتی الان وجود داره شما چرا نمیرید بگیرید و همش میگید دانلود شبانه؟
چرا سرویس های محدود باید خذف بشه تا همین اقلیت که از اینترنت راضی هستن ناراضی شن؟
سلامنقل قول:
شما حساب یه اقلیت که اینترنت خوب دارن رو می کنید اونوقت حساب این سیل در حال گسترش اعتراضات به بی کفایتی یا دزدی شرکت ها در ارائه اینترنت رو حساب نمی آرید؟
کدوم نامحدود؟شاتل که نامحدودش محدوده. اینا همش واسه جذب مشتریه و وقتی مشتری جذب شد می زنن توی سرش.
به نظر من نامحدود ميكنن تا ببينن ملت ظرفيت دارن يا نه :دي اگه ظرفيت داشتن حتما پهناي باند بيشتري ميدن
والله زبون من و چند نفر دیگه از دوستان مو دراورد ولی آخر سر هم نتونستیم حالی این ملت بکنیم که اگر یه کاری میخواید بکنید عاقبتش رو نگاه کنید مثلا نمونه بارز این دوستان که اصلا فکر نمیکنن چند صفحه قبل هست که گفته
دوست عزیزی که فکر میکنی وقتی نامحدود شد میان با پول 128 کیلوبیت سرعت 240 کیلوبایت بهت بدن این فکر باطل رو از سرت بیرون کننقل قول:
همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
مگه همین کسانی که با 240 دانلود می کنن دارن پول 240 میدن؟نه خیر دارن پول 256 میدن که میشه 32! پس برای چی سرعتشون بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
دلیل این که الان دارن 240 میدن اینه که در عوضش محدودیت داره اصلا شما زنگ بزن به شرکت بگو 24 مگ بهت بدن و اونا هم میدن چون محدودیت داره ولی وقتی که نامحدود باشه همون سرعت رو بهت میدن نه بیشتر عاشق چشم و ابروت که نیستن و این رو هم بدون که هیچ شرکتی برای رقابت نمیاد ضرر کنه و همه سرعت ها همون سرعت قرارداد میشه
من کلی در اون یکی تاپیک که دوستان زحمت کشیدن بستند ، در این مورد حرف زدم ، حوصله ندارم همون حرف ها رو تکرار کنم ولی یک نکته جالب که از ذهن خیلی از دوستان دور مونده رو متذکر بشم :
من به هیچ وجه این اعتقاد رو ندارم که در صورت نامحدود شدن سرویس ، شرکت ها میان سرعت سرویس نامحدود رو بالاتر از سرعت اسمی ببندن برای رقابت ، ولی دوستانی که میگن با اعمال این طرح ، سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه و شرکت ها هم ضریب اشتراک یک به ده رو بهانه میکنند ، اول از اشخاصی که از هر شرکت سرویس نامحدود دارن ، بپرسند که در اکثر مواقع ، سرعتشون چقدره ؟
بعدش به بخش فروش هر شرکت زنگ بزنن و ضریب اشتراک سرویس های اون شرکت رو بپرسند ، چون همین الان که این قانون تصویب نشده که ضریب اشتراک 1 به 1 نیست !
در قدم بعد ، این قیمت ها برای ضریب اشتراک 1 به 10 ذکر شده و گفته شده که اگر یک شرکتی ، ضریب اشتراک رو پایین تر بیاره ، میتونه قیمت ها رو ببره بالاتر. خوب ، یک مگابیت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 حدود 38000 تومان ، پس همین سرویس با ضریب اشتراک 1 به 5 باید چه قیمتی داشته باشه ؟ حدود 86 هزار تومان؟ 1 به 2 چی ؟ حدود 200 تومان ؟ الان شرکت ها همین سرویس 1 مگابیت رو با چه ضریبی دارن با قیمت 200 هزار تومان به بالا میفروشند ؟
فکر کنم در حال حاضر به طور متوسط ضریب اشتراک شرکت ها 1 به 5 باشه ، و قیمت ها وضعش اینی هست که میبینید ، در حقیقت اگر الان کاربری از یکی از شرکت ها سرعت 1 مگابیت نامحدود داشته باشه و در اکثر مواقع سرعتش حدود همون 1 مگابیت باشه ، و بعد از اجرای این طرح یک دفعه به بهانه ضریب اشتراک 1 به 10 ، سرعتش کمتر از اینی که هست بشه ، یعنی شرکت مربوطه خیلی واضح و با کمال بی شرمی دست کرده در جیب طرف ، و در جواب هم داره دروغ تحویلش میده.
محتوای مخفی: .
تاپیکتون بیشتر دعواست ! دوستانه تر هم می شه بحث کرد
به نظرم باید اول یه موضوعی رو مشخص کنیم
آیا واقعا آی اس پی ها از نظر حجم مصرفی مشترکین مشکل یا محدودیت دارن؟
یا محدودیت دانلود می ذارن که ترافیک بالا نره و سرعت کلی افت نکنه؟
یعنی اگه به فرض الان از نظر زیر ساختی و کابل کشی و تجهیزات چنین امکانی در کشور بود که همه در آن واحد بتونن با مثلا سرعت 2 مگ در ثانیه دانلود کنن و افت سرعتی به وجود نمیومد، آیا بازم از طرف آی اس پی ها محدودیت حجمی قرار داده می شد؟
:41::41:نقل قول:
انگار فقط مخابرات و ISP ما نامحدود میده
البته اگر از قیمت فضایی پارس انلاین بگذریم
در ضمن با نا محدود شدن هیچ چی درست نمیشه
سرعت وقتی کم باشه چیو می خواید دانلود کنید؟
شما هم یه جوری حرف میزنی انگار داری با این سرعت 240 شب و روز دانلود میکنی! شما اگه محدودیت 5 گیگ داشته باشی در روز میتونی 160 مگ دانلود کنی!!!! من پیج باز کردن روزانه م از این حد بیشتره چه برسه به این که بخوام باهاش دانلود هم بکنم، اکثرا هم که از سرعت شبانه ناراضین، آخه کجای دنیا باید یه گیگ رو 5تومن بخری؟!!نقل قول:
خیر کدوم محدودیت ؟ روی همین خطوطی که Dial up ارائه میدن ، میتونن به هر مشترک ، حداقل تا 7 مگابیت در ثانیه اینترنت تحویل بدن ، دقیقا روی همین بستر عتیقه !نقل قول:
میمونه پهنای باند بین مراکز مخابراتی و شرکت ها ، که در هر کشوری وقتی اراده قاطع برای اعمالش وجود داشته باشه زمانش خیلی خیلی کم هست ، چه برسه به ایران که این همه پول داره ، نیروی انسانی هم که تا دلت بخواد.
تازه اگر این امکان برای ISP ها فراهم بشه که خودشون به صورت مستقل پهنای باند مورد نیازشون رو تهیه کنند ، روند ارائه پهنای باند به کاربران خیلی ساده تر و سریعتر میشه ، و شاهد سرعت خیلی بالاتر ، کیفیت بهتر و قیمت های معقول خواهیم بود.
پس هر کس که گفت این امکان وجود نداره ، در حال حاضر ظرفیتش رو نداریم ، زمان لازم داریم و ... ، دروغ گفته ، دروغ.
بنده میخوام شما رو تشنه نگه دارم ، دستم رو گذاشتم روی شیر فلکه و ذره ذره بازش میکنم بعد میگم برای اینکه آب بیشتری بهتون برسه باید کلی لوله کشی بشه ، بستر سازی بشه و کلی هم زمان میخواد !
خب شما از نظر زیر ساخت ارتباطی و مثلا سیم کشی گفتی
الان خود آی اس پی ها آیا از نظر سخت افزاری همچین پهنای باندی دارن که بدون افت سرعت در آن واحد بتونن به همه مثلا همون 1 مگ در ثانیه رو بدن؟