ببخشید عجله کردم و سوالم تکراری بود
Printable View
ببخشید عجله کردم و سوالم تکراری بود
مطالبی در رابطه با استگانوگرافی احتیاج دارم.فوریه
ســلام...
راستش منم نمیدونستم چیه....توی نت گشتم یه توضیحات مختصری دادن...به زبان خودمونی و ساده ترش همون تقلب میشه...
زیر مجموعه هایی که توی پی سی احساس میکردم این مطلب باشه رو گشتم چیزی یافت نشد....
اینا رو توی نت پیدا کردم..امیدوارم به درد بخوره...
===
مطالب بیشتری پیدا کردم....خواستم تاپیک بزنم جای مناسبی پیدا نکردم...با عرض پوزش همینجا میزارم..
محتوای مخفی: 1
================
محتوای مخفی: 2
====
البته همین کار من...گذاشتن مطلب توی sp..هم یه جوراییsteganography میشه گفت..:31:
سلام, چطوری میشه تاپیکی که خودمون ایجاد کردیم رو ویرایش کنیم؟
مثلا اگه بخوایم لینکی رو که برای دانلود گذاشتیم رو اصلاح کنیم یا اینکه بخشی از متن رو ویرایش کنیم باید چکار کنیم؟
حتما باید تو یه پست جدا این اصلاح رو بذاریم؟ آخه من تو بعضی تاپیکها دیدم نوشتن لینک اصلاح شد و ...!
پست رو چطور ؛ اونم میشه ویرایش کرد؟
ببخشید دیگه جای دیگه ای پیدا نکردم که مرتبط باشه و اونجا بپرسم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
سمت چپ و پایین هر پستی که میدین یه گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره که اگه اون رو بزنی می تونی پستت رو ویرایش کنینقل قول:
همین پستت سمت چپ گوشه کنار دکمه های نقل قول و تشکر یه دکمه هست به نام ویرایش/حذف یا edit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو بزنید میتونید ویرایش کنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلام مجدد؛اقا وقتی پست رو ادیت و save میکنم ، و در ادامه میخوام یه پست جدید ایجاد کنم نمیشه.یعنی چیزایی که تایپ میکنم زیر همون پست قبلی ثبت میشن. چرا؟ باید چیکار کنم؟
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
دوستان من 1 ماهه میخوام گوشی یا یه تب لت بگیرم
1- کدوم رو بگیرم ؟
2-n8 دارم میخوام ازش خیلی سر باشه
3-یه چیزه هیولا میخوام ولی از اپل متنفرم :2::19::2:
5 دقیقه صبر کننقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قست خرید اسپیکر ادیفایر s730 رو دارم
سوآلمو کجا مطرح کنم
خواهشآ راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاپیک جداگانه بزنید
سلام. من نرم افزار guitar rig 5 رو دانلود کردم.4تا فایل zip به حجم 570مگابایته اما هیچ آیکونی واسه ستاپ موجود نیست.کی میتونه کمکم کنه؟
سلام . ببخشید میخواستم بپرسم سیستمم با این اطلاعات سخت افزاری برای نصب ویندوز 64 بیت مناسب است یا خیر و اگر نیست ضعف از کدوم سخت افزاره و سخت افزار مناسبش رو معرفی کنید. ممنون
cpu : intel(R) pentium doul spu e2200 @ 2.20 ghz (2CPUs
ram :2gig
graphic:1gig
نقل قول:
ویندوزم xp و میخوام xp 64 بیت نصب کنم . میتونم ؟ لطفا راهنمایی کنین
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
ویندوزم xp و میخوام xp 64 بیت نصب کنم . میتونم ؟ لطفا راهنمایی کنین
اینجا بگردید یا سوال کنید:نقل قول:
حالا به نظر من که میشه.
حالا شما برید اون لینک.
می خواستم ببینم که چگونه می توان در زبان ++cتوضیحاتی که سی وت میکنیم به زبان فارسی باشد.
انجمن درخواست لینک دانلود فیلم نداریم ؟
نقل قول:
لینک دانلود فیلم Silent Hill 2006 رو میخواستم حداکثر حجمش هم 900 مگ باشه یعنی بیشتر نباشه ، تو اینترنت فقط لینک های بلوری رو ÷یدا کردم که از 3 گیگ تا 10 گیگ بودن .
همین mkv 300m هم خوبه .
ســلام....
چرا داشتیم....نقل قول:
انجمن درخواست لینک دانلود فیلم نداریم ؟
اما طبق قوانین جدید....
===========================نقل قول:
8- قرار دادن هرگونه لینک دانلودی در انجمن هنر هفتم ممنوع است.
اول توی تاپیک مربوطه سرچ کنید..یافت نشد بپرسید دوستان راهنماییتون میکنن...نقل قول:
می خواستم ببینم که چگونه می توان در زبان ++cتوضیحاتی که سی وت میکنیم به زبان فارسی باشد.
سلام من درجستجوی مقالات تو این سایت مشکل دارم راهنماییم میکنین؟
باید برید لینکای زیر و جستجو کنید.نقل قول:
یا از ابزار جستجو بالای انجمن استفاده کنید.
محلی برای قرار دادن مقالات آموزشي تحليلي در زمینه های مختلف کامپیوتری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام نام کاربریم را عوض کنم ولی تاپیک مورد نظر را پیدا نمی کنم
ســلام...
باید توی ثبت احوال درخواست بدید....یه تاپیک مجزا باز کنید...البته در حال حاضر نام کاربری ها تغییر نمیکنه...ولی شما درخواست بدید زمان تغییر نام ها شد ادمین اعلام میکنه....نقل قول:
می خوام نام کاربریم را عوض کنم ولی تاپیک مورد نظر را پیدا نمی کنم
============
اینم بخونید خوبه...
نمی تونم توی قسمت قبل تاپیک ایجاد کنم.نمی دونم چرا.به همین دلیل سوالم رو همین جا می پرسم:
می خواستم بدونم چند تا پست باید توی انجمن بدم تا کاربر فعال شم؟
نقل قول:
سلام
شما 5 ساله عضوید ( دقیقترش 53 ماه ) و فقط 2 تا پست دادید. چه نیازی به تغییر نام کاربری دارید؟!!!
سوال من اینه:
یه فایل دارم که پسوند نداره و نمیدونم چیه. چطور باید بفهمم پسوندش رو؟
لطفا بگید کجا بپرسمش
مرسی
سلام خوبی پیدات نیست؟:31:نقل قول:
به نظر میاد باید در قسمت مباحث عمومی نرم افزار بپرسی
برای کسب عنوان کاربر فعالی باید فعالیتت مفید باشه فقط این نباشه که هدفت پست دادن باشه باید پستای مفید بدی و یه کم با مدیرا بپری:31:نقل قول:
نمی تونم توی قسمت قبل تاپیک ایجاد کنم.نمی دونم چرا.به همین دلیل سوالم رو همین جا می پرسم:
می خواستم بدونم چند تا پست باید توی انجمن بدم تا کاربر فعال شم؟
موفق باشی
کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟
منظورم این بود که مثلا اگر فقط توی یه قسمتی از انجمن پست بدم.چه قدر طول می کشه تا کاربر قعال شیم؟
معلوم نیست. اگه خوب فعال باشی هر چه زودتر مدیران یا ناظران بدونن همون.نقل قول:
فعالیتت خوب کن بعد به اونا بگو یا خودشون اگه دیدنت میکنن.
موفق باشید.
سلام علی جاننقل قول:
اولا من هستم داداش. تاپیک استقلال بیای میبینیمون.
دوما خودت رو برای کارت زرد دوم پیمان آماده کن.
سوما اگر اینجا یکی یکی دیگه رو راهنمایی غلط بکنه تکلیف چیه؟
کاربر فعال شدن شرط لازم و نه کافیش اینه که تعداد پست هات بالا باشه . دیگه حداقل 2 هزار تا باشه. دوما تخصصی کار کنی نه اینکه هر جا رسیدی یه پست بدی. سوما رابطت با ناظر ها خوب باشه. چهارما هم داداش من به درویشی قناعت کن که سلطانی خطر داردنقل قول:
نه بابا 2000 تا پست کجا بودنقل قول:
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال شدن اولا باید اطلاعات کافی رو تو اون زمینه خاص داشته باشین دوما فعالیت مستمر تو انجمن مربوطه داشته باشید بقیش دسته ناظر انجمنه که شما رو به مدیر معرف کنه و باقی ماجرا
اصلا هم به تعداد پست بالا نیاز نیست من کاربر فعال با 200 تا پست هم دیدم!
هیچی، اگر کسی بهتر بدونه اطلاعات رو میده، ولی اگر راهنمایی صد در صد اشتباه و با غرض باشه میشه گزارشش رو داد تا مدیران رسیدگی کنند.نقل قول:
برای مثال در تصحیح اشتباه دیگران(که در ذات انجمنه) دوستمون که پرسیدن شرایط کاربر فعالی چیه...شما چهارتا گزینه ذکر کردید که هر چهارتاش بنظر غلط میرسه:
1- شرط پست وجود نداره و میتونید ببینید در هر رتبه ای با هر تعداد پست کاربر وجود داره. که منطق هم همینو میگه. ممکنه یک پست بسیار مفیدتر از ده ها پست باشه.
2-تخصصی کار کردن هم مانع از پیگیری چند تخصص نمیشه، کمااینکه کاربرانی داریم که کاربر فعال چند انجمنند و در عنوان پروفایلشون هم ذکر شده.
3و4-رابطه با ناظرها...این هم که خودتون هم میدونید حاشیه آفرینی بیهوده است و با انصاف نگاه کنید کاربرانی داریم که با هیچ مدیر-ناظر و... ارتباط ندارند و حتی تضادهای فکری-عقیدتی دارند ولی در جوی سالم بحث میکنند و عنوان فعالی رو هم دارند.
مرسی ارش جان. اگر شما منو نمیشناسی من شما رو میشناسم و قبولت دارم ولی:نقل قول:
1. تعداد پست مهمه. اینکه دیده میشه کسی با پست های کم شده کاربر فعال به مسائل دیگه بر میگرده که یکیش کم بودن آدم تو اون موضوعه. مثلا من لیسانس فلسفه هستم. اگر بفرض میومدم تو این زمینه فعالیت میکردم و فرض محال فضا برای چنین مباحثی وجود داشت و بفرض محال تر اخلاقم رو خوب میکردم که هی "بن" نشم احتمالا الان کاربر فعاال شده بودیم چون تو کل این فروم شاید کل کسائی که فلسفه بدونن به 5 نفر هم نرسه. پس تو موضوعات خاص ( مثه نجوم یا زیر نویس فیلم) قبول دارم که میشه با پست های کمتر هم فعال شد
2. در مرود چند تخصص هم حرف شما متینه. من خودم چنین کاربرهایی دیدم ولی من حرفم این بود که باید تخصصی کار کرده باشه حالا چه یه موضوع چه چند موضوع
3 و 4. اولا به پست جناب اتسمفر توجه کنید که گفتن باید ناظر ها به مدیرها معرفی کنن. الان تو انجمن ورزش یه ناظر هست که رابطه عاطفی خیلی ضعیفی بین ما وجود داره ( !!!! ) خب مشخصه من 50 هزار تا پست هم بدم ایشون منو بعنوان کاربر فعال معرفی نمیکنه.
ما بقی جواب رو هم تو پروفایلتون میذارم تا جناب بابک خان مجبور به اعمال قانون در مورد بنده نشن.
نقل قول:
جواب شما هم در بالا داده شد. مرسی که نظر دادید
سلام،من میخوام چند تا نرم افزار برای افزایش سرعت کار در ویندوز ۷ رو معرفی کنم.منظورم نرم افزار بهینه سازی نیست!بفرمایید در بخش سیستم عامل مطرح کنم یا نرم افزار؟
سلام
من از ورود به انجمن ورزش محروم شدم. البته بهم کسی اطلاع نداده و خودم فهمیدم. هیچی مشکلی خاصی هم نه با کسی نه با ناظرها نداشتم. فقط برخلاف نظر یکی از ناظر ها مخالف مظلومی و طرفدار قلعه نوعی بودم که البته تنشی هم بینمون نبود و من تو پستم حتی از ایشون دل جوئی کردم و خاستم باهاشون دوست باشم. علت این محرومیتم رو باید کجا بپرسم؟
دوس ندارم از آقا بابک بپرسم چون زیاد مزاحم ایشون شدم. از اون ناظر هم نمیخوام بپرسم جون رابطه عاطفی شکننده اای بینمون وجود داره. باید از مدیر متفرقه بپرسم؟ یا از آقا شاهین؟ لطفا راهنمائیم کنید
مرسی
انـجـمـننقل قول:
نرم افزار [ دسترسي فقط براي اعضاء ]
نقل قول:
محلی برای معرفی و دانلود جديدترين و بهترين نرم افزارهای عمومی و تخصصی در همه ی زمينه ها ، شما هم ميتوانيد نرم افزارهای جديد رو به ساير دوستان معرفی کنيد
اولویت که با همون سرپرست ناظرین هست ولی اگه نمیخوای بهتره به یکی دیگه از ناظرهای انجمن بگینقل قول:
مدیر متفرقه هم (با توجه به سابقشون تو انجمن ورزش )گزینه خوبی برای میانجیگری هستن!
من رو یکی از فولدر هام با نرم افزار Advanced File Lock پسورد گذاشتم ولی الان پسوردشو رو فراموش کردم. تو کدوم تاپیک باید سوال بپرسم؟
سلام
یه سوال در مورد کپی رایت و DMCA توی ایران دارم کجا مطرح کنم؟
سلامنقل قول:
فکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبترینه.
با سلام، بعد از تغییر قالب سایت امکان مشاهده ی تاپیک منفرد ظاهرا وجود نداره،یعنی با کلیک روی شماره ی پست کل تاپیک مشاهده میشه.
مشکل چیه؟!