کجاسفارش دادی
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی
Printable View
کجاسفارش دادی
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی
نقل قول:
باز هم تشکر بابت پاسختون. بله میدونم در پست های قبل ذکر کرده بودید فقط میخواستم مطمئن بشم در طی این مدت کانفیگ جدیدی به بازار نیومده باشه. در کل شما این لپ تاپ را پیشنهاد میکنید؟ انتخاب های من dell xps l502 و msi ge620 fullhd بود ولی آیا بهتره بابت صفحه نمایش بهتر (من میخوام فوتوشاپ کار میکنم و نبود بازتاب نور و دقت رنگ صفحه نمایش برام مهم است) صبر کنم؟ چون الان بودجه 1.5 برام یکم زیاده
و شما هنوز با صدای اسپیکر مشکل دارید؟ با یک آهنگ فرمت flac یا mp3 320 kbps تست کنید شاید مشکل صدا نرم افزای باشه؟ بعضی وقت ها اون کسی که آهنگ یا صدای فیلم را حتی با کیفیت بالا rip کرده صدای تق تق وووو یا وییزز توش هست که نشون دهنده بد rip کردن اونه نه مشکل سخت افزاری, من خودم تو چند تا فیلم و آهنگ تجربه کردم
این پست تکراری است پاک شود
بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون
حاجی کلا 2 هفته است که ایسوس تو کشور توزیع نشده. دبی هم همینطوره. باید صبر کنی برار.نقل قول:
مجتمع پگاه توی میـــر داره !نقل قول:
طبقه پایین !
قیمت هم ک کردم گفت 1,560 !
سلام دوست عزیز میشه لطفا یه تصویر از امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپت داده بذاری که هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان. مرسی.نقل قول:
آره راضیم .اچ پی نگرفتم بخاطر کیفیت پایین صفحه نمایش لپ تاپ های اچ پینقل قول:
نقل قول:
هر دو مدلی که گفتید کارت گرافیک ضعیفتری نسبت به n55sf دارند من که از صفحه نمایش راضی ام
بله تو بعضی آهنگ ها این مشکل هست تو بعضی نه .به نظر من هم مشکل از rip کردن هم میتونه باشه چون ویز ویز تو بعضی آهنگها هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام. دوستان من بین دو مدل n53 sv و n55 sf موندم.
میخواستم ببینم کدوم قوی تر و بهتره؟ چه تفاوتی نسبت به هم دارن؟ هر کدوم که قدرتمند تر و جدید تره بهم معرفی کنیذ.
مطمئنا 55 قوی تره. مهمترین تفاوتشون هم بر می گرده به کارت گرافیک و کیبورد.نقل قول:
برو زیر پل میر لپ تاپ شهرنقل قول:
1460 تومان فول اچ دی بدون بلوری گرفتم!:11:
دوست عزیز مطمئنی که فول اچ دی هستش. آخه من هر چی تو بازار گشتم hd+ دیدم که خوب با فول خیلی فرق دارهنقل قول:
دوست عزيز ميشه يه جوري اثبات كنيد ؟نقل قول:
آخه تهران اچ دي پلاس ش 1480 الي 1500 هستش !
.نقل قول:
.
.
.
مسلما N55SF کانفیگ بالاتری داره.....تو گرافیک و میزان رم و هارد و صفحه نمایش تفاوت دارن.....که N55 سرتره
دوستان كسي ميدونه فرق بين asus n55sf-s1050 و n55-s1124v كه در سايت1124 رو very good زده با امتياز 92 ! اما 1050 good زده با نمره 1124 من ميخوام تا آخر هفته بخرم البته 1124 اگه گير بيارم :13: لطفا بگيد اينا چه فرقي با هم دارن :11:کد:http://www.notebookcheck.net
دوستان من فردا صبح دارم میرمn55sf بخرم. 2 تا سوال دارم:
1: به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه داشته باشم.( بالاترین کانفیگش رو میخوام بخرم)
2: بعد اینکه فول اچ دی تو بازار موجوده؟
دوستانی که ایسوز سری ان دارن راهنمایی کنن
من شاید n55 گرفتم فقط من ار دستگاه خیلی استفاده میکنم یعنی به جای دسکتاپ از لپتاپ استفاده میکنم + این که روزی 15-16 ساعت شاید دستگاه روشن باشه مشکلی برای دستگاه پیش نمی اد
کارمم موزیک فیلم اینترنت برنامه بعضی اوقات هم بازی (البته با گرافیک بالا)
100% هم میخوام FHD باشه
میخواستم یکم درمورد حرارت و میزان گرمای دستگاه توضیح بدید
من دیدم همه جا نوشتم سری k ایسئز از همه خنک تره ولی متاسفانه usp3 ندارن که به درد من نمی خوره حالا سری ان رو نمی دونم دوستانی که تجربه دارن بگن
اگه روزی اینقدر روشن باشه چند سال دوام میاره؟؟؟ به نظر شما؟
=========
دوستانی گزارشی از مشکل دار بودن n55sf شده ؟ تا به حال؟
همراهش یدونه اسپیکر هم میده درسته؟؟؟
و این که از کجا می شه فهمید هاردس 750 گیگ 7200rpm ؟؟؟
کلا چی کار کنم به نظرتون بگرمش با این قیمت می ارزه یا بیخیالش بشیم؟
دوستان n55 با ویندوز ارجینال هم موجوده؟
بله این که گرفتم فول اچ دی هستش ویندوز اورجینال هم داره ---------> 1460 تومان
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
واسه اثبات اینو بکم که روی کارنونش زده بود FHD و با تنظیما ویندوز هم گذاشتم روی 1080*1920 و تفاوت با حالت 900*1600 کاملا محسوسهنقل قول:
دوست عزيز ممنون از اطلاعاتتوننقل قول:
ميشه به پيام خصوصي حقير جواب بديد
خيلي حياتيه !
ممنون
جواب دادم دوست مننقل قول:
به این سایت سر یزنید:
کد:http://kpslaptop.com/
وااااااااااااااااای !!! واقا fhd بود ؟!!!!!! منم می خوااااااام :)))) من مشهدم اینجا که +hd میدن 1540
البته 1500 بود ولی با ویندوز اومده 1550
خیلی گروووووووووونه !!!! دوستان ویندوز تو ایران فرقی داره؟ یعنی مزایایه خاصی داره اگه ارجینال باشه؟
امروز بالاخره خريدم البته سفارش دادم :8:فردا ميگيرم asus n55sf-2155 خدا كنه فول اچ دي دربياد:13: ... گارانتي سازگار هست كيبورد فارسي اما ويندوز ارجينال نداشت يهني روش نصب نبود:41: ... قيمت 1,510 تبريز - پاساژ سهند - پارسيان :8:
.نقل قول:
..
.
سازگار فکر کنم با یه کانفیگ عرضه میکنه فقط.....فکر کنم HD+ باشه
استاد يه سوالنقل قول:
اچ دي پلاس با گارانتي سازگار و با قيمت حدود 1480 الي 1450 بهتره يا گارانتي هاي متفرقه با صفحه فول اچ دي و ويندوز ارجينال با قيمت 1460 الي 1470 ؟
كدوم بهتره ؟ هان ؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
استاد يه سوالنقل قول:
اچ دي پلاس با گارانتي سازگار و با قيمت حدود 1480 الي 1450 بهتره يا گارانتي هاي متفرقه با صفحه فول اچ دي و ويندوز ارجينال با قيمت 1460 الي 1470 ؟
كدوم بهتره ؟ هان ؟
.نقل قول:
.
.
.
خوب سازگار یه شرکت شناخته شده هست و سعی میکنه رضایت مشتری رو فراهم کنه حالا درست قیمتهاش بالا هست اما خوب گارانتی خوبیه.............والا گارانتی متفرقه رو هم که خودت میدونی کشکه مگر اینکه از جایی که میخری مطمئن باشی........امرتات هم اگه داشته باشه خوبه
شما نكته اصلي كه مورد نظر من بود رو ناديده گرفتيدنقل قول:
سازگار بي ويندوز با صفحه اچ دي پلاس گرونتر از گارانتي متفرقه با ويندوز اريجينال و صفحه فول اچ دي ه !
آيا سازگار بودن اين كمبود ها رو توجيه ميكنه ؟
مي صرفه ؟
من از دوستان شنیدم نمایندگی سازگار گفته سری جدید n55 full hd بزودی میارن که اختلاف قیمت زیادی با +hd نداره
گویا ویستا هم این مدل را وارد کرده و قیمتش هم پائینتره ولی فکر نکنم full hd باشه
به نظر من که در سایز 15 اینچ استفاده ای نداره
.نقل قول:
.
.
.
خوب ببین امرتات داره این مدلی رو که میخوای...........نه سازگار بودن کمبود رو تامین نمیکنه......من حرفم اینه خرید باید از آدم مطمئن و جای مطمئن باشه......هیچ ارزونی بی علت نیست......مثلا Dell XPS L502 رو میتونی 1.500 هم گیر بیاری اما مطمئن هستی که ریفر نیست یا مثلا با سفارش جایی هست که میخوای وقتی از جای شناخته شده میخری حتما داره بهت جنس خوب میده که یکم قیمت بالا هست دیگه نمیاد خودش رو طرف تو بازار خراب کنه که و مشتریش رو از دست بده................انتخاب با خودت هست....نظری نمیدم
سلام دوستان چند مدل لپ تاپ خوب از 800 تا 1 میلیون تومن میخوام ( بتزم تاکید میکنم چند مدل واسم بزارید )
اگه سری N هم نبود اشکال نداره ولی یه چیزه توپ باشه ( واسه بازی و نرم افزار های گرافیکی میخوام)
ممنون
امروز ولی عصر رو زیر و رو کردم فوق اچ دی پیدا نکردم بعضی از فروشنده ها الاکی نوسته بودن فول اچ دی بعد میرفتی داخل سوال میکردی میگفت روزولوشنش 1600 ولی یه نرم افزار داره که نصب میکنی از 1080 هم پشتیبانی میکنه (منم خندم میگرفت میگفتم ممنون)
قیمت هم زیر 1و500 اصلا نبود دوستان اگه کسی تهران جایی رو میشناسه که قیمت پایینتر میده با گارانتی سازگار لطف کنه یه پیام خصوصی به من بزنه
اگه فوق اچ دی پیدا نکردم دیگه مجبوریم همین اچ دی پلاس رو بگیریم دیگه کارینمی شه کرد
من واقعيتش هيچي از حرفاتون نفهميدمنقل قول:
من به شدت طرفدار گارانتيم با اينكه هممون ميدونيم گارانتي نسبتا كشكه تو ايران ولي خيال خود آدم راحت ميشه با اينكه ممكنه جنس بدون گارانتي اصلا به مشكل نخوره !
فقط نفهميدم كه
1 شما گارانتي معتبر رو به صفحه فول اچ دي و ويندوز اصلي ترجيح ميدين ؟
2 اين جملتون راجع به دل تعريف بود يا تخريب ؟
ويندوز هاي اصلي چون ورژن home هستند خيلي به كار من نمياد
تمام تلاشم براي بدست آوردن كيفيت تصوير بالاتر هستش كه اونم دوستان معتقدند كه تو 15.6 اينچ فايده اي نداره !
شما هم تاييد ميكنيد ؟
راستي با توجه به اينكه شديدا به لپ تاپ نياز دارم قيمت ها هم ظاهرا قصد پايين اومدن نداره حالا چه كنم بخرم يا يه جوري سر كنم فعلا ؟
از شانس بد هم معلوم نيست كي اين قيمت پايين مياد
.نقل قول:
.
.
.
1 - من واسه خودم گارانتی مطرح نیست
2 - خواستم بگم که هم ریفرش هست هم غیر ریفر..پس گول ارزونی نخور...مثال زدم
تاثیر داره....اما کیفیت 1080 میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بخر قیمت دلار نوسان داره........شاید بیاد پایین
.
.
.
دوست من خرید با گارانتی یا بی گارانتی با کانفیگ بالا شخصی هست من خودم نیازی به FHD نمیبینم واسه خودم....حرفه من اینه
بابا یکی جواب مارو هم بدهنقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
حتما از اسوس میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
.
.
.
از سری K میتونی تا 1 بخری....یا میتونی Acer 5750 بخری کانفیگ خوبی داره.....به اندازه تا حدی بازی رو جواب میده
دوستان میشه معایب n55 رو بگین؟شنبه میخوام بخرم!کسی هست که ازش ناراضی باشه!
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
دوستان من دیشب رفتم برای بازدید از لپ تاپ ها تقریبا n55 30 هزار تومان گرون شده بود!چرا؟
اره از asus ولی بدم نمیاد برندهای دیگه رو هم ببینمنقل قول:
یه سایت واسه نگا کردن کانفیگ لپ تاپ ها سراغ نداری ( مثل Gsmarena که واسه موبایله )
تا 900 چی خوبه ؟
منم بودجم مثل شماست البته دنبال 14" هستم از ایسوس چیز خوبی نمیشه پیدا کرد یه U41sv هست که باید بودجه رو کمی افزایش داد اما ایسر 4755 مورد خوبی هستش فعلا که دارم تحقیق میکنمنقل قول:
اینجا برو همه کانفیگهای ایسوس هستش
کد:http://www.asus.com/Notebooks
دوستان من n55 خریدم اسپیکر سمت چپش یکم ویز ویز میکنه وقتی 100% میکنی صدا رو به نظرتون ببرمش گارانتی نشون بدم؟
.................................