دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بودنقل قول:
بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن
دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بودنقل قول:
بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن
ما نفهمیدیم این طرح از جون ملت چی میخواد! بابا لجن بگیرن این سرعتارو! هر روز بدتر از دیروز !
حالا بتون 128 می دهند...نامحدود با سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه صبح تا شب ملت بی جنبه دانلود می کنند کلا به کسی چیزی نمی رسه...ببینید کی گفتم...
من متوجه نمیشم این دوستانی که این بد بین هستن الان چه استفاده ایی از نتشون دارن؟
دو یا سه گیگ حجم ماهیانه که برای وب گردی هم کافی نیست
میتونید با خیال راحت بازی کنید بدون اینکه نگران کم اومدن حجم برای نیمه دوم ماه باشید؟
میتونید برید یوتوب با خیال راحت فیلم ببینی؟(البته غیر از ساعت 3 نصفه شب)
از سرعت دانلود شبانه راضی هستین که بعضی وقتا دایال آپ رو هم روسقید میکنه
کلا محدودیت حجمی باید برداشته بشه واین قیمت های کذایی نامحدود هم باید شکسته شه
مگه المان و ترکیه و کشور های دیگه چطوریه حساب میکنن که ما میخایم 1/10 حساب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید از چند تا نرم افزار دوزدن ترافیک استفاده کنیم تا حساب کار دشتشون بیاد.
سلامنقل قول:
مگه الان به کسی چیزی می رسه که ترس داشته باشیم؟
ما که چیزی برای از دست دادن نداریم.
الان سرویس من رو نگاه کن:
سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
دانلود شبانه: ندارد!
پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
ملت مگه بیکارن بشینن صبح تا شب دانلود کنن؟
مگه اینترنت یعنی دانلود؟
نه آقا.. ملت حالا عقده هاشون از دانلود کردن رو خالی می کنن(که شاید 1 ماه هم نشه) و تموم میشه.
اینترنت برای همه معمولی میشه.
چون هر چی بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست.
ایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه:21::27:نقل قول:
دوست عزیز فرض شما این بود همه شرکت ها سرعتشون رو روی 16 کیلو میبندن برای 128 کیلوبیت و من با دلیل خودم این رو نقض کردم و گفتم شرکت ها برای رقابت با هم همچین کاری نمیکنن چون رقابت یعنی فرق داشتن!نقل قول:
دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
شما هم این دلیل من رو نقض کنید و بنده رو توجیه کنید کار مفید تری هست تا اینکه یه نظر سنجی بذارین و کسی رای بده که حتی نمیدونه قضیه از چه قراره! فقط چون بحث اینرتنت هست رای منفی داده!
الان این چه دلیلی بود؟!!! ببینم نکنه فکر کردین الان شرکت ها 1 مگابیت رو 65 تا تک تومنی میخرن و بعد از این طرح یهو میشه 300 تومن؟!!! خیر عزیز من الانم 300 تومن هست و مثل الانم بین 10 نفر شیر میشه و نفری 38 تومن میشه 380 تومن! یعنی شرکت باز سود خودشو از 1 مگابیت میبره! این دلایل خیلی خنده دار هستن!نقل قول:
چون همین الان سرعت 1مگ نامحدود اماهه 300هزار تومن هستش (1به 1) !
خیالتون راحت باشه همه ی اینها دلایل سیاسی داره، اول اومدن حجم کم دادن که کسی نتونه فیلم از یوتوب ببینه حالا که دیدن همه میتونن ببینن، گفتن سرعت رو کم کنیم حجم رو زیاد کنیم. الان خیلی شرکت خارجی هم هست که محدود میده، مثلاً اکانت ماهواره ای هست 70یورو ماهیانه سرعت 2مگ با حجم 50 گیگ
....................
یک نکته رو یادم رفته بود که در عرایضم ذکر کنم.
بنده گفتم شرکت ها 1 مگابیت رو میخرن 300 تومن و بین 10 نفر شیر میکنن و 380 تومن گیرشون میاد.
این نکته یادم رفته بود بگم که ا مگابیت رو در صورتی 300 تومن میخرن که تکی گرفته باشن! مثلا یه شرکت دیال آپ درخواست 1 مگابیت اینرتنت رو میکنه بهش 300 تومن میدن. اما یک isp که مثلا 100 مگ رو میخره که بین 1000 نفر شیر کنه قیمت هر 1 مگابیت براش 250 تومن میشه!!! و در حجم های بالاتر به همین میزان قیمت اینرتنت کمتر میشه! مثلا شرکت x حدود 100 مگ اینترنت لازم داره که بین 1000 نفر مشترک 1 مگابیتش تقسیم کنه! هر مگ 250 هزار تومان پس این 100 مگ قیمتش 25 میلیون میشه ماهانه. و با فروشش به مشترکین 38 میلیون تومن گیرش میاد یعنی از هر 100 مگ حدود 13 میلیون تومن سود میکنه!
پس شما عزیزان که به این طرج بدبین هستین خیالتون راحت باشه و نگران سود شرکت ها مطبوعتون نباشین و بهتره نگران خودتون باشین با وضع کنونی که کلاه گشادی سرتون رفته.
بنده سرم رو توی این مسائل اینرتنت سفید کردم و با خیلی از مسئولین شرکت ها رابطه دارم و میدونم داستان از چه قراره. پس این وعید رو بهتون میدم که با این طرح وضعیت بهتر خواهد شد.
سلام
آقاجون منم با نظر سنجی موافق بودم ولی به قول این دوستمون یه چندتا آدم از همه جا بیخبر البته اکثر نمی دونند دورو برشون چه خبره
الکی می گند خوب نیست
عزیز من مگه بقیه کشور ها که نامحدود میدند سرعت کاربراشون 1کیلو بایت(من از دوستم تو انگلیس چند روز پیش پرسیدم گفت سرعتش رو 8مگا دانلود داره) شده نه جیگر اگه یه بررسی همینطوریم بکنی میفهمی اوضاع از چه قراره
صد در صد خدا رو شکر یه چندتا آدم حسابی پیدا شد البته منظور بدی ندارم کسی بدش نیادنقل قول:
اگر همه شرکت ها سرویس یکسان با سرعت یکسانی بدن دیگه سر چی باهم رقابت کنن و مثلا فرق سرویس 512 شاتل با پارس یا صبا یا آسیاتک یا ماکسنت چه چیزی خواهد بود!
راستی شما اهل کجایی؟
عزیز من مگه حالا چیه که بعدا بدتر بشه نترس سرعتت 1کیلو بایت نمیشه شاید اولش زیاد تعریفی نباشه ولی پس از مدتی که دیدن این سرعت و پهنای باند جوابگو نیست درست میشه الیته اینا پهنای باند لازمو دارن فقط میخواند جیب ملتا خالی کنند البته تا جایی که جا داره و می تونندنقل قول:
دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
نه جیگر به قول دوستمون فقط برا یه ماه اینطورین تازه مگه بقیه کشورها چیکار میکنند اونجا کسی دانلود نمیکنه چرا اونجا هم مثل اینجا یه عده ای خیلی دانلود میکنند ولی اینطوریم نمیشه که دارن پدرمونا درمیارننقل قول:
ایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه
این طرح شکایت عالیه خسته نباشید بچه ها....:10:
من نمیدونم چرا شما از ضریب اشتراک میترسید...عزیزان ضریب اشتراک چند ساله داره اجرا میشه...بعد نامحدود بودن هم اجرا میشه ولی مطمعن باشید مثلا برای سرعت 1 مگابیت که باید 120 دانلود بده هیچگاه کمتر از 80 نخواهد شد...
نه خیر عزیزنقل قول:
من نه isp دارم و نه چیزه دیگه
این نشون از ضعف شما تو بحث هست هست که دارین از خودتون ادعا در میارین
حتما یکمی دیگه برچسب محارب و عامل خارجی میزنید و میگید اینها نمی خوان ما پیشرفت کنیم
الان هر ادمی که تو این زمینه باشه می فهمه تو این طرح به صورت واضح مشخص نشده که سرعت چقدر خواهد بود و از این طریق می تونن خیلی کلاه گشادتری از الان روی سر مردم بزارن
الان تعداد کسانی که اینترنت محدود دارن خیلی بیشتر از نامحدوده و میشه گفت که بیشترشون تو کاره دانلود هستن و دیگه این یک عادته ونمیشه ترک کرد
الان فرضا یه خط 512 بین 10 نفر با همچین مشخصاتی تقسیم بشه مطمئنا تو شبانه روز 3 نفر پیدا میشه که باهم دانلود کنن یعنی سرعت دانلود تقسیم بر 3 امر عادی میشه
نکنه انتظار دارین کسی که اینترنت نامحدود میخره همینطوری فقط وبگردی میکنه ؟
در ثانی الان بیش تر از 50 درصد کاربرا تو شهر خودشون اینترنت محدود مناسب خودشون رو با سرعت بالای 100 پیدا کردن ((اینو از تو تایپک اینترنت شهرستانها میشه فهمید ))
یعنی دانلود 6 ساعته شبانه حداقل مدتش باید دوبرابر بشه تا با سرویس 512 طرح جدید بتونه همون حجم رو بگیره
این هنوز تو ضریب 1:1 هست اگه 1:10 باشه که ......
در مورد رقابت ای اس پی ها هم برای ارائه سرعت بیشتر به خاطر جمع کردن مشتری بیشتر هم هیچ نظری قطعی نمیشه داد
به هر حال من از وضعیت الان هم راضی نیستم ولی این قضیه انتخاب بین بد و بدتر است
دوست عزیز عادت کردن یعنی چی؟ ایا به نظر شما سرعت دانلود شبانه با روزانه یکی هست؟نقل قول:
به قول دوستان چرا شما حالت بد رو در نظر میگیری که از این هم بدترمیشه وضع... بله تا وقتی که کسانی مثله شما حتی حق خودشون رو هم نمیخوان بعیدی هم نیست وضع بدتر بشه!!
فکر کنم بعضی از دوستان فکر میکنن که ملت شبانه روز توی نت هستن حتی اگر اینطور هم باشه دلیلی نمیشه که چون طناب هست ادم خودش رو دار بزنه! یعنی اگر شما اینترنت نامحدود داشته باشی دیگه هر چی ویدیو و برنامه و ... دیدی دانلود میکنی؟ شاید تا 20 روز ولی وقتی دیدی دیگه هاردت جا نداره و نمیتونی هر ماه یه هارد بخری سعی میکنی فرهنگت رو بالا ببری و از نامحدود بودنش استفاده صحیح رو داشته باشی
اگر اینترنت نامحدود باشه خیلی بهتره چرآ؟
چون نمیخواد شب ساعت 1 صدای فن و ... توی گوشت باشه برای شبی 1 گیگ دانلود
اگر اینترنت نامحدود باشه شما دیگه هر چیزی که دیدی هوس دانلودش به سرت نمیزنه بلکه میتونی خیلی از برنامه هات رو به صورت انلاین انجام بدی
و اینکه شما توی کدوم تاپیک شهرستان ها دیدی که دوستان از سرویسشون رازی هستن؟؟ چرا من ندیدم؟؟
بله شاید از هر ده نفری 2 تاش هم اینطوری باشه که اونم به چشم نمیاد..
خب کامران عزیز...هیچ کس راضی نیست از این اوضاع...هیچ کس هم از شیر کردن 1:10 خوشش نمیاد/....نقل قول:
در مورد رقابت ای اس پی ها هم برای ارائه سرعت بیشتر به خاطر جمع کردن مشتری بیشتر هم هیچ نظری قطعی نمیشه داد
ولی به نظر من هم بهترین راه اینه که محدودیت ها برداشته بشه و روی سرعت و قیمت مانور داده بشه...فکر نکنم این واسه کسی نقطه ای تاریکی رو بزاره و همه می دونن که ای اس پی ها به قصد رقابت هم که شده مجبورن سرعت رو زیاد کنن...!
پ.ن: اگر هم پر رو بازی در آوردن تحریمشون می کنیم! فکر نکنم کار خیلی سختی باشه!!!حالا این یه پیشنهاده وگر نه راه خیلی زیاده....(کلا فکر نکنم آی اس پی ها هم راضی بشن به این نحو از نون خوردن بی افتن)
من که کلا به آینده خوش بینم :20:
نقل قول:
نه خیر عزیز
من نه isp دارم و نه چیزه دیگه
این نشون از ضعف شما تو بحث هست هست که دارین از خودتون ادعا در میارین
حتما یکمی دیگه برچسب محارب و عامل خارجی میزنید و میگید اینها نمی خوان ما پیشرفت کنیم
الان هر ادمی که تو این زمینه باشه می فهمه تو این طرح به صورت واضح مشخص نشده که سرعت چقدر خواهد بود و از این طریق می تونن خیلی کلاه گشادتری از الان روی سر مردم بزارن
الان تعداد کسانی که اینترنت محدود دارن خیلی بیشتر از نامحدوده و میشه گفت که بیشترشون تو کاره دانلود هستن و دیگه این یک عادته ونمیشه ترک کرد
الان فرضا یه خط 512 بین 10 نفر با همچین مشخصاتی تقسیم بشه مطمئنا تو شبانه روز 3 نفر پیدا میشه که باهم دانلود کنن یعنی سرعت دانلود تقسیم بر 3 امر عادی میشه
نکنه انتظار دارین کسی که اینترنت نامحدود میخره همینطوری فقط وبگردی میکنه ؟
در ثانی الان بیش تر از 50 درصد کاربرا تو شهر خودشون اینترنت محدود مناسب خودشون رو با سرعت بالای 100 پیدا کردن ((اینو از تو تایپک اینترنت شهرستانها میشه فهمید ))
یعنی دانلود 6 ساعته شبانه حداقل مدتش باید دوبرابر بشه تا با سرویس 512 طرح جدید بتونه همون حجم رو بگیره
این هنوز تو ضریب 1:1 هست اگه 1:10 باشه که ......
دوست عزیز کامران جان.
بنده جسارت نکردم خدمتتون بگم محارب و از این دسته چرندیات هستید. خیر. اتفاقا من از اون دسته آدم هایی هستم که معتقدم همه باید حرفشون رو بزنن و به هیچ دلیلی از زدن حرف دلشون ابایی نداشته باشن.
بنده نگفتم شما شرکت یا isp دارین! منظور بنده از شرکت مطبوع شرکتی بود که ازش سرویس دارین.
دوست من شما فکر کنم ساکن تبریز باشید و حتما میدونید که تبریز از لحاظ کیفیت و سرعت اینترنت نسبت به سایر کشور فوق العاده عالی و قدرتمند هست.
برای نمونه عرض میکنم سرویس دهنده ماکسنت در این شهر برای سرویس 128 کیلوبیت نامحدود خودش بجای اینکه پهنای باند رو قانونا و طبق روال تمام شرکت های اینرتنتی روی 128 کیلوبیت ببنده اونرو روی 256 کیلوبیت بسته! این هم یک نمونه از قدرتمندی شرکت های خوب شهر شما بود و هم یک نمونه از رقابت بر سر سرویس های نامحدود!
دوست عزیز مثالی خدمت شما عرض میکنم.
شما در تاپیک Adsl شهر تبریز هستین. اونجا همشهری های عزیزتون هستند که مثلا از ماکسنت سرویس 128 نامحدود رو دارن. این سرویس همین الانم بین مشترکین شیر شده و 1 به 1 نیست! اما میبینید که دوستانتون میگن با سرعت 25 تا 30 کیلوبایت دارن دانلود میکنن. پس مگه سرویسشون نامحدود نبود؟ مگه شیر نشده بود؟ مگه نباید سرعتشون به قول شما 2 کیلوبایت میوبد؟ پس چی شد؟!
دوست من سیاست شرکت های اینترنتی همونطور که قبلا گفتم بچه بازی نیست که بگن چون مشترکین سرویس نامحدود خواستن پس منم باهاشون قهر میکنم و بهشون سرعت نمیدم! خیر! بلکه تازه با این قانون رقابت وارد فاز خیلی جدی تری خواهد شد.
تا الان رقابت بر سر سرعت دالنود و حجم در ماه بود. با برطرف شدن محدودیت حجم رقابت فقط و فقط بر سر سرعت اینرتنت مشترکین باقی میمونه و این کاملا به نفع مشتری هست.
خودم احساس میکنم همه چیز رو کامل و واضح توضیح دادم. بازم اگر سوالی یا انتقادی نسبت به حرف های بنده داشتین در خدمتم و بخاطر شبهه ای که در حرفام وجود داشت معذرت خواهی میکنم از شما.
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
صد در صد خدا رو شکر یه چندتا آدم حسابی پیدا شد البته منظور بدی ندارم کسی بدش نیاد
راستی شما اهل کجایی؟
بده اهل مهاباد هستم. آذربایجان غربی.
عجب تاپیکی ولی واقعا این طرح در کشوری که مقام اول انحصار اقتصادی را داراست ، با تمام قوت اجرا میشه ؟ البته اعتقاد ندارم همه دارن دانلود میکنن بعضیها برنامه دانلود میکنن که فوقش مثلا 10 نفر همزمان برای یک ساعت دانلود می کنند و در ساعت دیگه همه سرعت میوفته تو دست یک تا جند نفر اما مشکل اینجاست که اگه نسبت پهنای موجود به نسبت جمعیت کل یوزر کمتر میشه اونوفت میشه انتظار داشت سرعت شدیدا میاد پایین حتی فقط وبگردی کنند چون پینگش بالا میره.ولی چون طرح اشاره ای دقیقی به مخابرات شبه دولتی ( از نظر من سپاه یک نهاد شبه دولتی هست نه خصوصی ) نکرده پس وضعیت ما همجنان ادامه داره ( اینجا ما ساکن اصفهان هستیم)
اما یک مشکل واقعی زیر ساخت میگوید که 33 گیابایت توسعه داده است حالا تمسخر یک سایت اینترنتی بخوانید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768
پس با این پهنای باند کم انتظار نداریم وضعیت بهتر شود.کد:http://www.wimaxnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=1342
تنها آرزویی که دارم این است که هر چه زودتر اینترنت چمدانی به دست من برسد و من برای همیشه اینترنت ایرانی فراموش کنم که خیلی آزار دیدم
اخه چه ربطی داره :2:نقل قول:
فکر میکنی تو بازکردن صفحه سرعت 256 با پینگ فرضا 50 چقدر با سرعت 4 مگ با پینگ 50 فرق داره ؟
اگه همه کاربردش مثل شما باشه که دیگه چه نیازی هست تو خارج اینهمه سرعت رو بالا ببرن ؟
با این سرعت سرویس های نامحدود هم هیچ کاری رو انلاین نمیشه انجام داد
من نگفتم از سرویسشون راضی هستن شما برو تایپک ها بخون بعد ببین سرعت کلا چجوریه
من گفتم 50 درصد بیشتر سرویس مناسب خودشون رو با سرعت شبانه بیش تر از 100 پیدا کردن
تو تایپک شهر خودمون که این مورد بالای 90 درصد هست
به هر حال من دلایل خودمو گفتم و هیچ لزومی مبنی بر قبول کردن یا نکردن دلایل من نیست
امیدوارم اینده این طرح طوری نباشه که بعدا یه تایپک با عنوان ""شکایت از اجرای طرح جدید و برگشتن به همون روال عادی " "بزنیم
من نامحدود دارم اشتراک 10 نفر چرا سرعتم پایین نمیاد.؟ 55 دانلود میکنم.
بری تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید میبینید همه اشتراک 10 نفر هست.
اینجا رو نگاه کنید
[PHP]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd[/PHP]
بجث پینگ رو کردی!!نقل قول:
به نظرتون نمیتونن اون رو هم درست کنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
::کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6392170&postcount=1898
البته میدونم جواب شخصی مثل شما با این طرز فکر چیه...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481597&page=4
بهتره بحث رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه.
دوست من بهروز عزیز.نقل قول:
اتفاقا با این طرح میزان پهنای باند خالی بیشتر میشه و به دنبال اون شاهد کاهش پینگ تایم هم خواهیم بود.
چرا؟
ببینید دوست عزیز الان کسی که سرویس 128 محدود داره از پارس آنلاین سرعتش تا 150 یا 200 میره! یعنی عملا تا 2 مگابیت پهنای باند شبکه رو با سرویس 128 کیلوبیت خودش اشغال کرده! برای همینه پینگ تایمشون هم بالا هست همیشه!
ولی اگر سرویس نامحدود بشه دیگه براش 2 مگابیت نمیبندن! فوقش 384 یا در اوج رقابت شرکت ها 512 براش میبندن که میبینیم فرق 512 با 2 مگابیت حدود 4 برابر استفاده کمتر از پهنای باند هست در نتیجه پهنای باند خالی بیشتر و به دنبالش پینگ کمتری رو خواهیم داشت.
دوستان این قانون باید اجرا بشه
همه اعتراض کنیم تا قانون از طرف شرکت ها اجرا بشه
حقیقت
اون دسته از دوستانی که میگن وضع بدتر میشه ، خیالشون راحت باشه در ایران کلا وضع اینترنت رو به بدتر شدن و محدودیت بیشتر و سرعت کمتر هست مگر اینکه حق و حقوق خودمون رو بفهمیم و بگیریم. در غیر اینصورت چه این قانون اجرا بشه چه اجرا نشه ، دیر یا زود شاهد فضاحت بیشتر اوضاع خواهیم بود. شماها که نسبت به این قانون بدبین هستین ، و صد البته حق هم دارین که نسبت به هر قانونی که در این زمینه تصویب میشه بدبین باشید ، پس نظرتون راجع به طرح اینترنت ملی چیه ؟!
مشکل اینه که گفتن ضریب اشتراک 1 به 10 میتونه باشه ؟ خوب کی این رو گفته ؟ بر چه اساس ؟ آیا اینا هر چی گفتن ما هم باید بگیم چشم ؟ مثلا اون از خدا بی خبرهایی که از دنیا هم اتفاقا بی خبر بودن و میگفتن سرعت 128 برای کاربران خانگی کافیه !
اونایی که میخوان دست روی دست بذارن بلکه اوضاع ، بهتر که چه عرض کنم ، بدتر از این نشه ، لطفا برای کسانی که حرکتی رو آغاز میکنن ترمز نشن. بله هیچ تضمینی نیست ، مگر اینکه سر خواسته هامون بایستیم ، هدف نهایی تصویب یا عدم تصویب این قانون نباید باشه ، هدف نهایی باید اون چیزی باشه که حق هر ایرانی هست ، سرعت اینترنت در حد بهترین کشورهای دنیا ! به عنوان هدف کوتاه مدت هم مثلا میشه سرعت در حد همین امارات رو در نظر گرفت :31:
ایران با موقعیت و امکاناتی که داره باید قطب IT خاورمیانه باشه ...
دوست عزیز شما که منابع موثق داری یه زحمت بکش در مورد علت گران بودن همین پهنای باندی که در اختیار ISP ها قرار میگیره ، علت تفاوت قیمت سرویس های مخابرات با سرویس های مشابه در این ISP ها ، وجود یا عدم وجود ضریب اشتراک در کشورهای مختلف و مواردی از این قبیل سوال کن لطفا و اینجا نتایج رو بگو بلکه سایر دوستان حساب کار دستشون بیاد !نقل قول:
----------------
در ضمن یه صحبتی داشتم با دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه" و غیره
دوست عزیز ، فرهنگ استفاده از اینترنت یعنی اینکه مثلا یه بچه 12 ساله نشینه هر سایتی دلش بخواد بره در حالیکه پدر مادرش نمیدونن چطوری کامپیوتر رو روشن کنن ، یعنی اینکه درباره Parental Control به پدر مادرها آموزش داده بشه.
فرهنگ استفاده از اینترنت یعنی اینکه قبل از اینکه بری تو Facebook و سایت های مشابه هر چی عکس خصوصی داری قرار بدی ، اول نحوه استفاده از اونها رو یاد بگیری تا هر کس و ناکسی عکس هات رو نبینه !
فرهنگ استفاده از اینترنت یعنی اینکه مردم یاد بگیرند که میتونن خیلی از کارهای اداری رو از طریق اینترنت انجام بدن و خیلی از کاغذبازی ها حذف بشه ، که البته انجام بخش بزرگی از این پروسه وظیفه دولت هست.
فرهنگ استفاده از اینترنت یعنی اینکه محض رضای خدا وقتی یک ایمیل رو Forward میکنی ، مشخصات ارسال کننده های قبلی رو حذف کنی ! :31:
و ...
مگرنه اینکه کسی بشینه 24 ساعته دانلود کنه یا نکنه به خودش مربوطه ، اصولا نباید وضعیت به این شکل باشه که وقتی دو نفر بشینن دانلود کنن بقیه سماق بمکن ! حجم و مقدار دانلود هر کس به خودش مربوطه و نباید روی سایرین تاثیر منفی بذاره.
تمام صحبت های شما رو تأیید میکنم و امیدوارم که با حرف هاتون منظور شخصی نداشته باشید چون خودتون بهتر میدونید فرق بین بالقوه و بالفعل چیه؛ و صد البته دوست دارم زود قضاوت نکنیدنقل قول:
مثال عرض میکنم بجای اینکه خود شخص استفاده کننده چه اونی بیشتر از 10 15 ساله داره از کامپیوترو اینترنت استفاده میکنه چه کسی که تازه اشنا شده و به قولی جو زده هم شده خودش یه سری چیزا رو رعایت کنه بیایم رو هر سایت خوب و بدی فیلتر بذاریم که عملا فایده که نداره هیچ تأثیر منفی هم میذاره یا محدودیت ها و... در حالیکه استفاده از همین کامپیوتر بدون اینترنت در این سطح امروزی اصولی نیست که اگر بعد عمری اومدیم یه نرم افزاری که پیدا نمیشه رو دانلود کنیم (نه هرچی دستمون اومد فقط برای تکمیل گالری :31:) اون موقع با این وضعیت مواجه بشیم واقعا برای ادم زور داره که اون موقع که ما اینترنت مصرف داشتیم اصلا اینا نمی دونستن فیلتر و اینترنت چیه یا همین چند سال اخیر که به قول شما نمی تونن از یک بانک رفتنی جلوگیری کنن دیگه...
نمی خوام منم زود قضاوت کنم ولی اینکه شما گروه سنی الف رو محکوم میکنید هم به نظرم کار درستی نیست که چرا والدین اون بچه پرنتال کنترل نمی دونن چیه یا... به نظر شما مشکل از جای دیگه ای نیست؟ و ایا این طور قاطع برخورد کردن شما فرقی داره با عاملی مثل فی ل تر یا اعمال زور برای رسیدن به سطح تفکر کافی و عقل گرایانه؟
نمی دونم چه برداشتی کردید از حرف من ولی اینکه ادم با خوشحالی بگه مثلا 2 گیگ دان کردم حالا بدوئید لینک بدید برای امشب بازم دانلود کنم براتون مشکلی نداره ولی با این حرف من که باید برای یک نرم افزار ساده کلی سختی بکشم تا به هزار زحمت و خرج بتونم بدستش بیارم مشکل داره؟
بخصوص که میبینم کسی که تو منطقه ما شده مسئول هنوز بعد از این چند سال اینترنت رو عامل فساد برای سست کردن پایه های نظام میدونه و اینترنت که هیچ، هنوز نمیتونه از موبایل بانک استفاده کنه و با عابربانک به کار هاش رسیدگی میکنه و خودش رو بالاتر از خدا میبینه واسم زور داره
از یک شخص با تجربه و با سابقه که از همین تک پستتون هم معلومه انتظار دارم که امثال من رو راهنمایی بکنید نه اینکه شما هم راه خودتو بری و از کار خودت راضی باشی و بقیه رو نکوهش کنی برادر گلم و مطمئن باش هیچ کس در حق احترام یک فرد بالغ کم نمی ذاره
خواهش میکنم کمی جانب گرا هم باشید و مسلما میدونید اینترنت جای بحث بر سر این مسائل نیست که بخوایم همدیگه رو قانع کنیم یا... ولی جامع بودن یک مسئله اونم توی یک کشور با این همه سطح فکر و فرهنگ مختلف رو همیشه در نظر بگیرید
سلام
اگه بابرداشتن محدودیت حجمی سرعت بالاتربره،خوبه.طبق خبری که قراربود پهنای باند اینترنت ایران100برابربشه حداقل سرعت دانلود 500 به بالاوبدون محدودیت حجمی باشه تابشه ازقابلیت های بیشماراینترنت استفاده کرد.به شخصه چون هم ازاینترنت سرویس دهنده های معمولی، باسرعت دانلود 100کیلوبایت درثانیه برای کارای عادی وهم سرویسی باسرعت 7الی 8مگابایت درثانیه برای دانلود استفاده میکنم واقعأ تفاوت دراستفاده ازقابلیتهای اینترنت رومیبینم.نکته مهم: اگه قراره اعتراضی نسبت به محدودیت حجم صورت بگیره بایددرکنارش سرعت بالارونیزخواستاربود.به امیداینکه کاربرای عزیز هم به سرعت های درحد مگابایت درثانیه دسترسی پیداکنن.
موفق باشید.
دوست من ورود پهنای باند به کشور انحصارا در اختیار شرکت زیر ساخت و در هر جایی که انحصار باشه جای پیشرفتی باقی نمیونه چون رقابتی وجود نخواهد داشت.نقل قول:
دوست عزیز شما که منابع موثق داری یه زحمت بکش در مورد علت گران بودن همین پهنای باندی که در اختیار ISP ها قرار میگیره
تهیه پهنای باند بین الملل آنچنان گران نیست که زیر ساخت اعلام میکنه.
بهانه شرکت زیر ساخت اینه که میگه پهنای باند ما چون از فلان و فلان درگاه تامین میشه هزینه بالایی برای ما داره در حالی که افغانستان و پاکستان و تمام کشورهای عربی هم از اون درگاه ها اینرتنت میگیرن اما قیمتشون با ایران فرق بسیاری داره!
در یک کلام عرض کنم تمام مشکلات گرانی پهنای باند ایران بر اساس سیاستی هست که حاکمیت تعیین کرده که مردم حق دسترسی به سرعت بالای اینرتنت رو ندارند. و متاسفانه نمیشه کاریش کرد چون هر سال نمیانده ها هم در حال تمدید این قانون هستن...
شرکت ها باید مقداری هزینه به دلیل رانژه خط و نگهداری تجهیزات در مخابرات بپردازند که خود مخابرات این هزینه هارو از خودش نمیگیره!! و شرکت ها برای جبران مقداری سرویس هاشونو گرانتر میدن.نقل قول:
علت تفاوت قیمت سرویس های مخابرات با سرویس های مشابه در این ISP ها
بستگی داره! حتی اونجا هم شیرینگ اینرتنت وجود داره! البته خیلی سرویسها هم ددیکیت هست!نقل قول:
وجود یا عدم وجود ضریب اشتراک در کشورهای مختلف
و حتی سروی سهای حجمی هم وجود داره!
به عنوان مثال شرکت bell در کشور کانادا اینترنت میده.
سرعت دانلود رو خودشون گفتن تا 25 مگ و آپلود رو تا 7 مگ!
همین استفاده از کلمه " تا " به معنی شیر شدن اینترنت هست. ولی قطعا شیرینگ اونجا 1 به 10 نیست! شاید 1 به 2 باشه! یا فوقش برای اینرتنت های با سرعت بالا مانند 1 گیگابیت 1 به 4 باشه! میگم مثلا! چون هر سرویسی که بخوایید میتونید به صورت ددیکیت هم بگیرین.
گیریم که منه بدبخت تونستم 1 میلیون تومن بدم سیستم واسه Battlefield 3 چج.ری با این پینگ بازی کنم ؟ :2:
من که امروز شکایت کردم و وجدانمم راحت شد :20:
داداش مسعود تو بازی سنتر یه کم درباه وایرلس برام توضیح بده یکی پیدا کردم زنگ زدم به شرکتشون میگه تضمین میکنم پینگت با اروپا بین 110 تا 170 میلی ثانیه باشه :10:! بچه ها مسعود کارش درسته ! حدودا 2 ماه پیش به من گفت که این نینترنت رو به بهبودی میره ! حرفش درست از آب در اومد ! قابل توجه دوستانی مه از اینترنت فعلیشون راضی هستند و میگن که سرعت خوبه و از این جور حرفا ! داش مسعود ما خودش الان پینگش با اروپا 100 هست :18:! سرعت دانلودشم 250 هست و شبانشم خیلی خوبه سرعتش ! پس کرم داره بیخودی خودشو بندازه تو زحمت ! بابا بیچاره به فکر ما هست ! اینقدر هی نگید فایده نداره و اینجور چیزا ! برین یه شکایت کنید ! قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود !
سلام به همه دوستان. من تازه یک ماهی است که ADSL گرفتم. شبانه رایگان داره ولی چون خود به خود هر یک ساعت قطع میشه از حساب اصلیم کم شده مجبور شدم دو بار شارژ یک گیگ گرفتم هر بار 5 هزار و خورده ای.
الان من 128 دارم با محدودیت ترافیک، با وجود 128 سرعت دانلود ممکنه تا 215 KB/s هم برسه یعنی حدود 13 برابر. شما هم سرعتتون از سرعت ثبت نامی بیشتره یا نه؟ اگه قرار باشه با اجرای قانون جدید (همون قانون قبلی با تفسیر جدید) سرعت کم بشه که فایده نداره. من همین امروز یک خبر خوندم که تحلیل کرده بود و گفته بود شرایط با قانون جدید فرق زیادی با قبلاً نمی کنه. نظر شما چیه؟
به نظرمن اینکه محدودیت طوری باشه که کاربرای عزیز ایرانی برای دانلود،ازخواب خودشون بزنن وتازه باسرعت بسیارپایین دانلود کنن،حقشون خیلی ضایع میشه.چرانباید تو روز باسرعت حداقل 500 یابالاتر وبدون محدودیت حجمی دانلودکنن؟مگه این کشورهای عربی جاهل،چی ازمابیشتردارن که سرعتشون باید 8مگابیت به بالاباشه؟یاهمین ژاپنی ها وکره ای ها که خیلی هاشون حتی خداروقبول ندارن، دیگه میخوان 1گیگابیت داشته باشن.اگه یکی هم بخواد 24ساعت شبانه روز دانلود کنه،داره پولشو میده.میدونم خیلی ازدوستان،دوست دارن مثل من باحداقل 5مگابایت درثانیه دانلود کنن که ماهی تقریبأ12ترابایت میشه.بحث من سرحجم کلی نیست،سر سرعته که یه کاربر بتونه یه فایل مثلأ3گیگی روتوی 10دقیقه بگیره وزودترکارش راه بیفته نه اینکه چندساعت طول بکشه.انشاالله که همه دوستان سرعت بالاگیرشون بیاد و زودتر به کاراشون برسند.
موفق باشید.
درباره این موارد خبر های زیادی خوندم ولی واقعا متوجه نشدم قراره که چی بشه چون هر کسی یه چیزی میگه...
ولی در کل به نظرم اگر بتونن همراه این قضیه یک اینترنت ملی و واقعا یک برنامه کامل رو اجرا کنن که بتونه شمال اکثریت خدمات اینترنتی باشه از جمله هاست و ایمیل و ساپورت از سایت های فارسی زبان و معروف مثل همین پی سی ورلد باشه و... و همچنین نه در قیمت خدا بلکه در حد رایگان مثل ماهی چند تومن و البته با سرعت مناسب و نامحدود باشه لاقل در حد 1 مگابایت یا حتی 500 کیلوبایت واقعا پیشرفت خوبی خواهد بود برای کشور
اینطوری خیلی از فعالیت های شبکه ای مون تقسیم میشن و استفاده دائم از اینترنت جهانی کمتر هم میشه بالطبع که خودش کمک زیادی به بهبود اینترنت که متقاضیانش هر روز بیشتر میشن اگرچه محدودیت های فعلی واقعا خرابه...
بازخوانی مصوبه سال 87 کمیسیون تنظیم مقررات؛ فروش کیلویی اینترنت ممنوع!
با بازخوانی مصوبه سال 87 رگولاتوری در سال جاری، از این پس سرویسهای ADSL تنها و تنها باید بر اساس سرعت اتصال خط شناخته شوند و به جز ضریب اشتراک، هیچ مولفه دیگری، معرف سرویس نخواهد بود.
به گزارش فارس، دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چندی پیش، تصمیم جدیدی در خصوص نحوه ارائه سرویسهای adsl در کشور اعلام کرد.
به این وسیله رگورلاتوری با اتخاذ این دستورالعمل اعلام کرد که "اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات، ایجاد کنند."
به گزارش فارس، این تصمیم که تفسیر تازهای از یک مصوبه قدیمی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در تاریخ هشتم مهرماه سال 87 است، تغییر جدیدی را برای همیشه در سرویسدهی adsl کشور ایجاد خواهد کرد؛ زیرا به این طریق، دیگر فروش حجمی اینترنت در کشور منسوخ خواهد شد و دیگر شاهد عباراتی نظیر "اینترنت adsl 128 کیلوبیت، با 3 گیگا بایت ترافیک ماهانه، 13600 تومان، نخواهیم بود".
رگولاتوری این اعلام نظر خود را که البته هنوز به مرحله ابلاغ به شرکتهای pap نرسیده، در 2 جدول "تعرفه ارائه خدمات adsl " و جدول "ظرفیتها، نرخ اشتراک و میزان دانلود" شرح داده است.
براساس جدول تعرفه ارائه خدمات adsl که بر مبنای ظرفیت یک خط و بر پایه نرخ اشتراک 1 به 10 (استفاده همزمان حداکثر 10 نفر از ظرفیت یک خط)، محاسبه شده، تعرفه سرویس adsl 128 کیلو بیت بر ثانیه، با حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 حدود 9 هزار و 920 تومان است.
همچنین براساس جدول ظرفیتها، نرخ اشتراک و میزان دانلود، در سرویس adsl 128 کیلوبیت بر ثانیه با نرخ اشتراک 1 به 1 حداکثر سرعت دانلود 16 کیلو بایت بر ثانیه مهیا خواهد بود و حداکثر مقدار دانلود در این نرخ اشتراک، در طول یک ماه، 41 گیگا بایت است.
همچنین در نرخ اشتراک 1 به 10 سرویس adsl 128 کیلوبیت بر ثانیه، حداقل سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه مهیا خواهد بود و در این نرخ اشتراک، حداکثر مقدار دانلود در یک ماه 4 گیگا بایت است.
به نظر میرسد منظور رگولاتوری از این اعداد، این است که برای مثال سرعت اتصال 128 کیلوبیت بر ثانیه در نرخ اشتراک 1 به 10، حداقل سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه را برای مشترک مهیا میکند و چنانچه مشترک از ابتدای اشتراک ماهانه تا انتها، به صورت مداوم در حال دریافت اطلاعات باشد، براساس این ظرفیت خط به صورت نظری، بیش از 4 گیگا بایت در ماه امکان دانلود نخواهد داشت.
هم اکنون نیز قیمت سرویس برخی از شرکتهای ارائه دهنده adsl ، در برخی سرعتها، تفاوت چندانی با دستورالعمل رگولاتوری ندارد؛ برای مثال هم اکنون چند شرکت بزرگ pap که در سراسر کشور سرویس ارائه میکنند، سرویس 128 کیلو بیت با ترافیک 3 گیگا بایت در ماه، را به قیمت حدود 13 هزار تومان عرضه میکنند.
همچنین شرکت صاحب نام دیگری، سرویس 128 را با 2 گیگا بایت ترافیک ماهانه حتی، کمتر از تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به قیمت 8 هزار تومان ارائه میکند.
بنا بر این اگرچه تفاوت ترافیک حجمی شرکتها با حد مورد نظر رگولاتوری، یک یا دو گیگابیت است، اما طبق مصوبه رگولاتوری، از این پس شرکتها باید ترافیک مد نظر در مصوبه را برای مشترکان خود تامین کنند.
به این ترتیب آنچه هم اکنون در بازار سرویسهای adsl کشور جاری است، رقابت بر سر ترافیک حجمی سرویسها است و ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت با تفاوت میزان ترافیک، قیمتهای خود را با سایر رقبا متفاوت میکنند.
اما با بازخوانی جدید مصوبه سال 87 رگولاتوری، دیگر سرویسهای adsl تنها و تنها باید بر اساس سرعت اتصال خط شناخته شوند و از این پس دیگر به جز ضریب اشتراک، هیچ مولفه دیگری، معرف سرویس نخواهد بود.
گویا داره نتیجه میده.کد:http://www.ictna.ir/news/archives/036251.html
دوست عزیز بنده هیچ منظور شخصی نداشتم و اصلا هم شخص خاصی مد نظر نبود ، صفحات تاپیک رو که میخوندم تو ذهنم بود که اگر اشتباه نکنم ، چند نفر از دوستان دانلود کردن رو دلیل فرهنگ نادرست استفاده از اینترنت دونستن که من هم گفتم فرهنگ استفاده یعنی مثلا این مواردی که گفتم ، نه اینکه مقدار دانلود چقدر باشه.نقل قول:
احتمالا شما از این قسمت حرف من برداشت کردی که مخاطب شما بودی :
که همونطور که میبینی گفتم "دوستانی" که اینطور فکر میکنن ، منظور من تمامی اشخاصی بود که حتی ممکنه در این تاپیک هم پست نداده باشن.نقل قول:
در ضمن یه صحبتی داشتم با دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه" و غیره
اگر میخواستم جواب کاربر خاصی رو بدم که حرفش رو نقل قول میکردم.
اون قسمت بالقوه و بالفعل رو هم متوجه نشدم حقیقتش :31:
1 - من اصلا و ابدا گروه سنی الف و یا هیچ گروه سنی دیگه ای رو محکوم نکردم ، گفتم مثلا یکی از موارد فرهنگ درست استفاده از اینترنت ، اینه که تمهیداتی برای آموزش استفاده از اون به بزرگسالان اندیشیده بشه که بتونن مثلا از نرم افزارهای Parental Control استفاده کنن ، این یکی از مواردی هست که در تمام کشورهای پیشرفته دنیا انجام میشه ، آموزش اینترنت و مزایا و معایب آن به بزرگسالان.نقل قول:
بزرگسالان در کشور ما به خودی خود محکوم نیستن ، چون واقعا اینقدر گرفتار زندگی هستن که وقت و حوصله این مسائل رو دیگه ندارن ، اتفاقا وظیفه امثال من و شماست که هم اونها رو ترغیب کنیم هم بهشون کمک کنیم در این زمینه.
2 - با فیلترینگ موافق نیستم و یادم نمیاد صحبتی راجع به فیلترینگ کرده باشم ، اگر قرار باشه فیلترینگی وجود داشته باشه ، فقط و فقط بر روی سایت های به قول بعضی ها "غیر اخلاقی" میتونه توجیح داشته باشه ، که اونهم راهکار نهایی و قابل اتکا نیست. بحثش خیلی مفصل و گسترده هست.
کلا سوء تفاهم شده یه جورایی :31:
همونطور که گفتم هیچ برداشت خاصی نکردم از حرف شما و اصلا منظورم هم به فرد شما نبود ، کلی گفتم.نقل قول:
اتفاقا من هم همین رو میگم که باید ساختارها و کیفیت سرویس ها به شکلی باشه که دانلود کردن یک سری از اشخاص ، مزاحم سایرین نشه ، در پست قبلی هم توضیح دادم :
---نقل قول:
اصولا نباید وضعیت به این شکل باشه که وقتی دو نفر بشینن دانلود کنن بقیه سماق بمکن ! حجم و مقدار دانلود هر کس به خودش مربوطه و نباید روی سایرین تاثیر منفی بذاره.
درسته و درک میکنم ، متاسفانه این وضعیتی هست که در تمامی زمینه ها دچارش هستیم .نقل قول:
بنده داشتن ادعا در هر زمینه ای رو تکذیب میکنم :31: و در حدی هم نیستم که بخوام سایر دوستان رو راهنمایی کنم ، منظورم هم ابدا نکوهش کسی نبوده و قصد بی احترامی به کسی رو هم نداشتم.نقل قول:
شاید من مطالب رو خوب بیان نکرده بودم که باعث سوء تفاهم شد.
---
ویرایش : راستی من هر چی گشتم پستی از شما تو این تاپیک ندیدم که به نوعی پست قبلی من رو در جواب اون پست دیده باشی ! :31:
یه جا فقط تو تاپیک پارس آنلاین به ملت فحش داده بودی : :31:
نکنه حواست نبوده فکر کردی اون پست رو اینجا زدی پست من هم در جواب اون بوده ؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6397813&postcount=10221
اول یک چیز کلی بگم که خب مطمئنا خیلی ها نظرات مشترکی دارند و این محدود به یکی دو نفر نیست که بگیم شما گفتی دوستان و نه دوست :20:نقل قول:
و تو این تاپیک هم پست ندادم ولی فرقی نداره حرف من سر این نبود که چرا به من اینطور گفتید حرف من کلی تر بود و موضوعش هم این بود که شما اصلا چرا همچین حرفی رو میزنی...؟! نه اینکه بخواد به من بر بخوره!
بهر حال نارضایتی از شرایط شاخ و دم نداره که!
قضیه بالفعل و بالقوه هم همین بود که باید کودک رو کنترل کرد ولی در واقع مطابق گفته شما امکان این کار در حال حاضر در کشور ما فراهم نیست...
حالا ولش کن
به امید خدا ترافیکمم یهویی تموم شد و امشب موندم من و یار همیشه همراهم دایال آپ عزیز!
ممنون از همه + چندین فروم دیگه.
سلام
من البته فرصت ندارم 16 صفحه رو بخونم، ولی به نظرتون به ضرر ما نمیشه اگر شکایت کنیم؟
اگر قرار باشد قانون اجرا شود به همه باید 128 بدهند بدون محدودیت.غیر از این است؟
حالا با کارت دانشجویی و .... شاید 256 هم بدن(مثل مخابرات)
الان مثلا صبانت یا شاتل یا .... در بسیاری از شهرستانها خط 2 مگ میدن(تهران 1 مگ) البته با محدودیت.اما شب رایگان است و از 500 مگ تا 1 و 2 و 3 گیگ هم به تناسب شهر و منطقه دانلود میکنیم
خوب کدام به نظر شما بهتر است؟
توی این رویا نیستید که بیان خط 1 مگ و 2 مگ رو بهتون بدون محدودیت بدن با ماهی 20-30 تومن؟ :27:
نه سرویس های محدود باقی میمونن (حداقل اینطوری که من از 3 تا سرویس دهنده جویا شدم گفتن که محدودها همچنان ارائه خواهد شد) البته یه سری بحث سر این هست که ممکنه یه سری 128 دارها مجبور بشن نامه شرکت یا دانشگاه برای ادامه سرویسهای محدودشون ببرن که چون خود افراد با شک دربارش حرف میزدن نمیشه بهش استناد کرد. در مورد تغییرات احتمالی با سرویس دهنده خودتون تماس بگیرین البته اگه نمایندگی نیست چون بعضی نمایندگیها هنوز بی خبرن.نقل قول:
اگه حداقل پست اول رو میخوندین تعرفه ها رو میدیننقل قول:
حداکثر قیمت مجاز برای یک مگ 38000 تومنه
واقعا دانلود شبانه به دردسرش میارزه بنظر شما با اون همه افت و خیز سرعت؟
درصد خیلی کمی از کاربرا از وضعیت دانلودشون راضی هستن
همین الان مشترکین شاتل اگه زورشون میرسید مدیر شرکت رو زنده آتیش میزدن ویا پارس آفلاین هم که از اسمش معلومه و......
گفتم 16 صفحه رو حال ندارم بخونم.نگفتم از مرحله پرتم که...........نقل قول:
اما خوب اینم در پست اول نوشته که 1 خطر رو تا 10 نفر میتونن share کنن.این یعنی فاجعه
کافیه 5 نفر از این 10 نفر شبانه روز بزارن برای دانلود :31:
اما در زمینه شبانه برای من بد نیست.در حد نیازم کافی بوده خداروشکر
شما رو نمیدونم ولی من بعنوان مثال در ماه حداکثر 20 گیگ حجم مصرف میکنم (دو ماه اخیر مجموعا 11 گیگ مصرف داشتم)نقل قول:
آخه مگه ملت کار و زندگی ندارن که صبح تا شب بشینن پای دانلود
isp که نمیاد شما رو با 9 نفر دیگه بذاره تو یه گروه واگه اونا درحال استفاده بودن شما سرعتت کم شه اگه کل کاربرای در حال استفاده به پهنای باند کمتری از اونچه که در اختیار isp هست نیاز داشته باشن خوب معلومه که سرعت همه فول میشه وگرنه سرعت افت میکنه
چرا همیشه بدترین حالت رو در نظر میگیرین؟
شیرینگ همین الان هم وجود داره اما دلیلی که شما راضی هستی اینه isp شما پهنای باند کم نمیاره وقتی با وجود متمرکز شدن دانلود کاربران توی چند ساعت شما از سرعتت راضی هستی چرا با پخش شدن دانلود همون کاربران در طول کل روز مخالفید ؟
این قانون ضریب شرینگ رو تغییر نداده و به تعداد کاربرا هم اضافه نکرده و پهنای باند isp رو هم کم نکرده فقط باعث میشه تمرکز استفاده از نت در یک ساعت های خاص از بین بره
پارس آنلاین شورشو در اورده!