الان سریال نامبرشو توی سایت لنوو چک کردم درست بود
ولی بعد از چک کردن از مشخصاتش چیزی تو سایتش نزده بود
Printable View
الان سریال نامبرشو توی سایت لنوو چک کردم درست بود
ولی بعد از چک کردن از مشخصاتش چیزی تو سایتش نزده بود
آقا بیا یه سری اطلاعات بده درباره این لپتاپ
چون من اچ پی خریدم خیلی پشیمونم تو این 4 روزه پدرمو دراورده خیلی داغ میکنه و کارت گرافیکش مشکل داره
لطفا این سوالارو جواب بده
1_ چند خریدی و از کجا
2_باتریش چقدر دووم داره؟
3_چند ثانیه طول میکشه روشن بشه؟
4_چند تا بازی شاخ روش بزار ببین لگ میزنه یانه؟
5_داغ میکنه؟
6_ مشخصات دقیقش چیه؟ کارت گرافیک رم cpu
دستت طلا
نقل قول:
Sent from my GT-I9100
دوست گل من! بنده به 4 گیگ هم قانعم!! مشکل من اینجاست که تو سایت فقط 6و8 وجود داره وقتی هم که کاستومایز میکنی رم را نمی تونی تغییر بدی حالا چطوری رم دستگاه 6 شده من نمی دونم!!! ولی سریال دست گاه رو تو سایت لنوو چک کردم محصول سفارش دبی هستش و ریفر هم نبود:13::13:نقل قول:
!!! پس این چیه!!؟نقل قول:
[HTML]https://www.ibm.com/ibm/us/en/pcannouncement/[/HTML]
چند؟ از کجا خریدی؟:19:بگودیگه:19:
دوست گلم اینها هیچ کدوم نمایندگی نیستسن!!یک زمانی سازگار نمایندگی ایسوس بووووود ولی لنوا اصلا نمایندگی نداره ! به لطف تحریم ها نمایندگیم نخواهیم داشت!!! وگر نه تو ایران شرکت های که هم تمایل به نمایندگی بودن داشته باشن زیاده و لی کسی بشون نمیده ! علاوه بر این اگه نمایندگی باشه و درست حدمات نده کافی 1 میل به شرکت اصلی بزنید فرداش یا جریمه سنگین میده یا امتیاز نمایندگی لزش میگیرن میدن یک شرکت دیگه این اقایون فقط وفقط وارد کننده هستند از ایران رهجو بگیر تا سازگار و ویستا و ایران اچ پی:41:نقل قول:
سلام هم درد من!!!!:31:نقل قول:
اقا چی شد که بین این دوتا قول 570 انتخاب کردی؟ یکم دربارش بنویس:20:
وقتی کار سنگین می کنه حرارت قطعات و بدنه چطوره کیفیت صفحه و کیبورد و چطوره اسپیکر هاش ؟
گیم خفن باش زدی ؟حرارت گرافیک و کیفیتش؟
اگه میشه با CPU zو GPUz مشخصاتشو چک کن و عکس بگیر! راستی رم گرافیک DDR3هستش یا DDR5؟:20:
دوستان بوت 10ثانیه بااستفاده اس اس دی هستش!نقل قول:
من یکی که پول برای این اس اس دی نمی دهم!! واقعا فکر میکنید بین 10ثانیه یا 30 ثانیه اونم فقط تو لود اینقدر ارزش داره!!!این بیشتر یک حقه تجاریه ! نمی گم نمیشه! میشه ولی فقط دسترسی به اس اس دی سریع اونم با توجو به حجم کمش در کل فرایند های سیستم زیاد اثر بخش نیست! این نظر منه اگه کسی اطلاعات بهتری داره ممنون میشم منو هم راهنمایی کنه:20:
6199 از 6770m شرکت AMD استفاده کرده با 2GB که DDR5 هم هستشنقل قول:
570 از GT555m مخصول Nvidia استفاده کرده با 1GB رم که اعلام هم نکرده DDR3 هستش DDR5!!
هر دوتا چیپ در بنچمارکها پورقدرت نشون دادن و جزو پرفورمنس بالا ها هستند ولی gt555 کمی بهتره جوری که نمی شه زیاد تفاوت را حس کرد حدود 3 الی 5 درصد! ولی اگه رم 570 از نوع DDR3 باشه من اختمال میدم واسش گلو گاه ایجاد کنه و سرعتش کمتر از توان واقعیش بشه البته مطمعن نیستم باید دیتاشیتش را ببینیم!!
در مورد اختلاف 1 گیگی هم فکر نمیکنم زیاد تاثیر گذار باشه چون همچین فضای بافرینگی واقعان زیاده و شاید بشه گفت بی استفاده باقی می مونه(این نظر شخصی منه اگه اشتباهممنون میشم اصلاح کنید)!:20:
ب
دوستان من چک کردم تو نوت بوک چک زده گرافيک اين مدل 97کور داره ولي lx702 دل و چند مدل ديگه 114 کور داره
رم گرافيک رو هم ddr5 زده بود
Sent from my GT-I9100
لینک بده.اینجوری که نمیشه
اينم لىنک
Sent from my GT-I9100کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
دوستان پس چرا نمره این لپتاپ 80 هست ولی hp dv6 بهترین نمره گرفته 100!!!!
مگه نمیگین گرافیک و.... این بهتره
اینم لینکش
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y570-086225U.55066.0.html[/HTML]
[HTML]http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dv6-6090ee.60826.0.html[/HTML]
شما بيان سي وي يوش core i5 هست در صورتيکه ما منظورمون i7 هست
Sent from my GT-I9100
یعنی اینقدر میتونه تفاوت داشته باشه؟؟؟؟
یعنی اگه i7 بود امکان داشت 100 بشه؟ با این گرافیک؟
آخرین قیمت y570 چنده؟
ببين i5 دو هسته آب هست ولي i7 چهار هسته آب که تازه 2تا کار همزمان انجام ميدن در ضمن الان بالاترين گرافيک لامپ را y470 داره که 2 گىگ هست که با اينکه 100 گرون تر از 570 هست ولي مىصرفه قيمت هم 470=1460000
Sent from my GT-I9100
یه سوال هم دارم در مورد اینکه این برند ماله کجاست
میدونم همشون تو چین ساخته میشه ولی اصلیتش (مثلا سونی ماله زاپن)
این ماله کجاست؟
اصلش که شرکت ibm هست یه شرکت چینی خریدتش قبلا تحت نظارت مشاور های ibm طراحی می شد ولی الان رو نمی دونمنقل قول:
درضمن دوشتان اینقدر خودتون رو اذیت نکنید تا وقتی 560 هست سازگار این رو نمی ده تا وقتی g53 ایسوس هست بعید می دونم سازگار این محصول رو با قیمت واقعی بده بیرون
درضمن قیمت های asus این جوریه
g53 1800000
g73 2000000
vx7 2300000 یا لامبورگینی نظرم کسایی که عجله دارند برند سراغ برند asus یا hp ولی من منتظر می شم قیمت واقعی بشه بعد lenovo رو می خرم
نقل قول:
قیمت آخری که من 1320000 هست.
نقل قول:
این لنوویی که تو این لینک هست با cpu core i7 هست.این نمره رو گرفته وگرنه با i7خیلی نمرش بالاتر می ره:21::46::18::21:
y570 رزولوشنش پایینه.عین 14 اینچی ها هست
توی 15 اینچی ها لپ تاپ های با رزولوشن بالاتری نسبت به این پیدا می شه
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
بابا اهههههه هر کی یه ایرادی می گیره ها:19:ما به حرف کی گوش بدیم؟دلم می خواد کلمو بکوبونم به دیوار کمک!!!:42::3::28:الحق و الانصاف که خریدن لپ تاپ از زن گرفتن هم سخت تره:31:
گرافیکش 555 ddr5 هستش
دو رم 4 و 2 گیگ داره
مثل ایسوس n53 موقع شارژ حالت برق گرفتگی داره
اما خیلی خیلی کمتر (با ایسوس کار کردم) می شه ازش گذشت
من از آریا نت بالای 1350 گرفتم (گرون شد، عجله داشتم)
صفحه نمایشش هم خیلی خوبه
بازی مازی روش نصب کردی؟
دوست گلم سونی مال ژاپن بودد!! ولی برند نوت بوکش خیلی وقته امریکایی شده! این هم ماله بلاده کفره!!هم وطن سونی فعلی :31:نقل قول:
دوست عزیز این دو فک کنم هر دوشون اکسترنال ریویوو هستن و اعتباری رو نمره هاشون نیستنقل قول:
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
این اینهنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo
نقل قول:
As of October 31, 2008, 50.4% of Lenovo is owned by public shareholders, 42.3% by Legend Holdings Limited, 6.6% by Texas Pacific Group (TPG Capital), General Atlantic LLC and Newbridge Capital and 0.7% by the directors. Because the Chinese Academy of Sciences, a Chinese government agency, owns 65% of Legend Holdings, effectively the Chinese government owns about 27% of Lenovo and is the largest shareholder.[17]
IBM became the owner of 18.9% of Lenovo in 2005 as part of Lenovo's acquisition of the IBM personal computing division.[18] Since then IBM has steadily lowered its shareholding in Lenovo. In July 2008 the IBM shareholding went below the 5% reporting disclosure threshold.[19] In February 2009 the CEO Bill Amelio was replaced with Yang Yuanqing.[20] In November 2010, it was reported that private equity firms TPG Capital and General Atlantic are seeking to exit Lenovo with a HK$1.56 billion share placement.
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
نخیر اینها نمایندگی هستن ولی به خاطر تحریم نمایندگی قانونی نیستننقل قول:
مواردی خصوصی که به شرکت اسوس میل زده شده بود هم این چند شرکت رو معرفی کردن اما به صورت غیر رسمی
به طور مثال شرکت ایران رهجی با اینکه در قیمت تابع شرکت مادر نیست ولی در واردات مدل ها و کانفیگ درست و مدل های منطقه ای کاملا قوانین رو رعایت کرده
به این ریویو ها زیاد هم اعتماد نکنید!!!!نقل قول:
این هم 6090 دیگه تو همین سایت دو کاراکتر اخر هم که همه میدونید چی هستش پس تغغیر تو این دوتا تاثیری بر
نوع نوت بوک و کیفیت نداره
[HTML] http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dv6-6090ef.54937.0.html[/HTML]
دوست عزیز اگه نمایندگی هستش شما یک ایسوز با چیپ معیوب سندی بریچ ببر پیشش ببینی چی میگه یک نوتبوک مشکل دار ببر ببین چی میگه بعد همونو ببرید دبی!!!!!!نقل قول:
همون ایرادی که میگین مشکل از شماست و تعمیره هزینه بره اوحا فری انجام میشه!!!
اخه نمایندگی یعنی چییییییییی!!! باید خدمات بده! یا نه فقط باید کالا بفروشه! اگه نمایندگی بود چرا تو سایت حذفش کردن!!!!! چرا وقتیwhere to buy میزنی ایران نیست!!!! خودمونم گل میزنیم!! کجای سایت لنوو ایران دیده میشه!!!؟:41::41::41:
یعنی هنوز شما نفهمیدین ایران تحریمه؟:47::34:تمام لپ تاپای تو ایرانم از دوبی میادنقل قول:
یه دستگاه asus N53SV رو اسفند پارسال بعد از فهمیدن مشکل برگردوندن به شرکت امرتاتنقل قول:
شرکت بعد از ورود سری جدید و سالم یکی جایگزین کرد
بنده هم گفتم نمایندگی قانونی نیستن
سازگار رو هم که گفتم منظورم نمایندگی اسوس بود نه لنوو و ایسر
اون دفعه هم گفتم قانونا نمایندگی نیستن و نظارتی هم روشون نیست
در ضمن شما هر لپتاپی ببری دبی قرار نیست نمایندگی گارانتیشو قبول کنه
دوست عزيز قديما لنوو چيني با ibm امريكايي با هم شريك بودن و باهم لپتاپ مي زدن اون موقع اسم لپ تاپ ها ibm بود و تو امريكا اما چند سالي هست اين دو شركت از هم جدا شدن و لنوو چيني خودش تو چين لپ تاپ مي زنه.:8:نقل قول:
دوست عزیز لنوو تو چین تولید می شد میشه و احتمالا خواهد شد از اول هم اسم برند لنوا بود نمی دونم سری تینک پد قذیم رادیدید یا نه ولی رو اونسری مارک لنوو بود و گوشه شمت چپ زیر لگوی تینک پد لگوی رنگی ای بی ام بود ولی قبل از لنوو ای بی ام با برند خودش لپ تاپ تولید میکرد یادش بخیر P3های تولیدی خودشو می شد جای اسکستبورد استفاده کرد! در خال خاظر هم همچنان با لنوو همکاری داره ولی سهام دار نیست! ببینید اگه سهام دار نباشه الزاما به معنی قطع همکاری نیست مثل خود اوراکل و ای بی ام!!! رو پروژه جاوا همکاری دارن!!نقل قول:
تا اونجای که من نی دونم ای بی ام دیگه پی سی تولید نمی کنه و این خط تولید را به برند لنوو وتگذار کرده!:46:
خبر جدیدی نیست؟
کسی می تونه نمرات WEI این لپ تاپو بذاره ؟
(همون نمرات ویندوز 7 )
پ.ن : چرا y470 تاپیک اختصاصی نداره .
به نظر من که اون بهتر از این یکی مدله :20:
نقل قول:
این چیه؟:18::5:یه توضیحی چیزی دربارش بده
سلامنقل قول:
Rate ویندوز اصلا ملاک خوبی برای قدرت لپ تاپ ها نیست .
با برنامه های دیگه تست کنید .
این تاپیکو نگاه کن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=476559
نمره ای که ویندوز سون به قطعات نوشنه شده از 7.9 میده و مینیموم نمره (پایین ترین نمره) را جدا گانه نمایش میدهنقل قول: