سلام
گوشی شاپ این گوشی رو زده 285 تومن! با این تفاسیر حتما تو طبقه 5 علائدین هم 270 رسیده!!!!!
سلام
گوشی شاپ این گوشی رو زده 285 تومن! با این تفاسیر حتما تو طبقه 5 علائدین هم 270 رسیده!!!!!
ديروز تو طبقه آخر علائدين xperia mini pro رو 310 قیمت گرفتم.
ممنونم برای راهنمایت، ولی من بیشتر دنبال فـ.ـیـ.ـلـ.ـتـ.ـر.شـ.ـکـ.ـن هستم. وی..پی..ان هم نمی خوام.نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید. من به SDK نیاز دارم.نقل قول:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
لطفا راهنمایی کنید. من هنوز نرم افزار را هم پیدا نکردم.نقل قول:
سلام !
آقا با این تفاسیر کاهش قیمت دیگه الان وقت خرید این گوشی هست یا نه ؟!
باز هم ممکنه کاهش قیمت داشته باشیم ؟!
میشه بگید استفادتون چی هست؟
قند شکن روی پی سی نداری اصلا؟مگه میشه؟:دی...
اینم آموزش روت:
کد:http://---------.ir/Forum/thread17512.html
آخرین قیمت:
طبقه پنجم علائدین (کف قیمت!):31:
mini 268
mini pro 305
خب ..... همانطور که تقریبا 2 ماه پیش هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش اشاره شد پس از گذشت دو ماه قیمت این گوشی در حال حاضر تقریبا به قیمت واقعی خودش نزدیک شده...نقل قول:
الان موقع خرید هست دوستان ...
موفق باشید.
برنامه های جاوا رو گوشی راحت اجرا میشه؟
من اطلاعات خاصی در این رابطه ندارم. چندتا فایل جاوا با پسوند Jar توی مموری ریختم ولی گوشی نشناخت.نقل قول:
خدمت دوستانی که این گوشی ها رو دارن بگم که آپدیت رسمی 2.3.4 واسشون اومده.
چیزایی که اضافه شده به این ترتیبه:اسکرین شات(با نگه داشتن کلید پاور)،عکس برداری پانوراما،عکس بر داری ۳بعدی،گالری ۳بعدی،برنامه mc afee،ایکس پریا در ف...س بوک،ویدجت ساعت جهانی،بکاپ گیری در سرور گوگل و قطع تماس با کلید پاور.
قابلیت عجیب دیگکه ای که سونی به این گوشی ها اضافه کرده در این آپدیت و البته فقط از طریق داک سونی شما میتونین از قابلیت otg یا usb on the go استفاده کنید این قابلیت با این آپدیت به همه گوشی های 2011 سونی اضافه شده:
اين امکان باعث ميشه شما بتوني فلش مموري هارد اکسترنال يا کيبورد و موس يو اس بي رو به گوشي وصل کني البته اين امکان قبلا در نوکيا ان ٨ و همچنين گلکسي اس ٢وجود داره اما الان اين امکان با آپديت جديد به سوني اضافه شده البته اون گوشيايي که گفتم فقط دوتا مساله وجود داره در سوني بايد حتما داک مخصوص سوني به گوشي وصل باشه تا بتونيد از اين قابليت استفاده کنيد براي اطلاعات بيشتر به سايت سوني مراجعه کنيد اما قبل از اينکه بخوام مساله دوم رو بگم بهتره کمي راجع به اين تکنولوژي واستون شرح بدم گوشي معمولا خروجيش به رايانه يک طرفه هستش يعني شما ميتوني با سيستم گوشي رو بخوني و روي مموريش فايل بريزي يا پاک کني اما از طريق گوشي نميشه با مموري يا هرچيز خارجي ارتباط برقرار کرد در اين تکنولوژي ارتباط گوشي از طريق يو اس بي دو طرفه شده يعني هم سيستم گوشي رو ميشناسه هم فلش مموري البته مشکلي که فعلا و کلا اين تکنولوژي باهاش روبرو شده يکي مقدار آمپراژ پايين براي تامين انرژي فلش مموري يا هردستگاه ديگه هست و واسه همين همه جور فلش يا هارد يا دستگاه رو نميشه بهش وصل کر مگر آمپر پايين باشه يا تغذيه جدا باشه و از طرفه ديگه سرعت انتقال اطلاعات هست که مسلما به يو اس بي ٢ يا ٣نميرسه....
راستی اینم بگم که تو همین ماه (اکتبر آ«دروید 2.3.5 هم واسه این گوشی ها میاد و حداکثر تا 1 ماه دیگه هم به ساندویچ بستنی آپدیت میشوند.
اگر کسی هم خواست آپدیت کنه با آپدیت سرویس سونی اریکسون آپدیت کنه.
موفق باشید:10:
یا علی
درباره V.P.N هم بگم که اگه کسی خواست استفاده کنه واسه رفتن تو مارکت یه دونه اکانت رایگان واستون میزارم که البته تو کامپیوترم میتونید ازش استفاده کنید و محدودین نداره.
من خودم قبلا رو DESIRE HD تست کردم جواب داده و همین الانم رو کامپیوترم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره و سریع کانکت میشه.
طریقه ساختشم خیلی تابلو را حته!!! تو تنظیمات گوشی های آندروید یه قسمت واسه V.P.N داره!
server:
ukpptp.hotfreevpn.com
username:
free
password:
1234
سلام.نقل قول:
"قندشکن" برای دسترسی به آندروید مارکت و همچنین FaceBook همین طور تویتر و ... در داخل گوشی نیاز دارم.
SDK رو برای اجرای سیستم عامل آندروید بر روی کامپیوتر نیاز دارم. همچنین بررسی آن و آشنایی با نحوه توسعه برنامه ها و نر مافزارهای تحد سیستم عامل آندروید.
این آموزش "روت" که این آقا توضیح داده خیلی گیج کننده هست. اصلا بعضی جاها متوجه منظور طرف نشدم.
یک نکته:
در هنگام خرید به محتویات داخل جعبه توجه کنید.
محتویات Sony Ericsson Xperia mini pro : گوشی SK17i - هدست MH650 - کابل USB مدل EC450 - باتری EP800 - دو گیگا بایت حافظه MicroSD بدون مدل - محافظ صفحه مدل ET922 - قاب گوشی دوم (فقط قسمت پشت گوشی - مال من آبی بود) - آداپتور EP800 - چندتا دفتر چه ---> داخل یک جعبه کوچک.
من گوشی خودم را از سایت آل دیجیتال تهیه کردم. محتویات و مدل آنها با سایت سونی اریکسون یکی بود.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
نحوه آپدیت به چه صورتی هست؟نقل قول:
من وقتی گزینه آپدیت گوشی خودم را میزنم، آپدیت صورت نمیگیرد.
من امروز می خوام برم علاءالدین mini رو بخرم !! :31::31::31:
اصلی و تقلبی ( چیینی ) داره یا همه اش یکیه !!!
یعنی فقط حواسم به محتویات داخل جعبه باشه ؟؟ نکته دیگه ای نیست ؟!
مر30 !
سلام
آیا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟سایت معتبریه یا نه؟؟؟
واسه گوشی همون orbot بود که معرفی کردم.نقل قول:
سلام.
"قندشکن" برای دسترسی به آندروید مارکت و همچنین FaceBook همین طور تویتر و ... در داخل گوشی نیاز دارم.
SDK رو برای اجرای سیستم عامل آندروید بر روی کامپیوتر نیاز دارم. همچنین بررسی آن و آشنایی با نحوه توسعه برنامه ها و نر مافزارهای تحد سیستم عامل آندروید.
این آموزش "روت" که این آقا توضیح داده خیلی گیج کننده هست. اصلا بعضی جاها متوجه منظور طرف نشدم.
فرق بین QSD8255n و MSM8255 هستش؟
بله آقا سایت معتبریه. گوشی شاپنقل قول:
این سایت قبل از دیجی کالا اومده (سال 85) و 24 ساعت مهلت تست و مجموعه gps اقلیم رو هم دیجی کالا بعدا از گوشی شاپ تقلید کرده!!!
به نظر من اگه یه سایت معتبر تو زمینه فروش گوشی باشه گوشی شاپه.
خیالت راحت
ولی اگه میخوای ارزونتر بگیری و ساکن تهرون هستی طبقه 6 پاساژ علائدین تقریبا 265 تومن هم میتونی گیر بیاری.
موفق باشی:10:
نقل قول:
جفتش 95 درصد یکیه ولی QSD یه مقدار به سرعت پردازش GPU بیشتر کمک میکنه (فقط در حد 8 یا 9 فرم!)
تو کل گوشی های جدید Xperia از چیپ MSM8255 استفاده شده به جز xperia mini!!!!!
QSD8255 گوشی های شرکت htc بوده. مثل Desire HD!
به نظر من MINI PRO بگیری بهتره! ارزش ندهره به خاطر چند تا فرم الکی بیشتر کی برد و دوربین جلو (که تو آندروید 4 میتونی باهاش قفل گوشی رو باز کنی بوسیله چهره خودت!) رو از دست بدی.
هر بازی رو MINI اجرا بشه رو MINI PRO هم بالا میاد
خیالت راحت
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم
از دوستانی که این گوشی رو دارن میخوام یه راهنمایی کامل و جامعی برای من و دوستانی دیگری که این گوشی رو میخوان قرار بدن؟؟؟
از لحاظ کیفیت تصویر - صدای زنگ و مکالمه-دوربین-و....؟؟؟
و اگه آخرین قیمتش رو هم دارین بگین؟؟؟
ضمنا آيا گوشي mini pro پردازنده گرافيكي ADRENO 205 داره يا نه؟؟؟
شما بودین بین این گوشی و live کدوم رو انتخاب میکردین ؟
xperia miniگوشي خوبيه!اما من چند جا راجب باتريش خبراي بدي شنيدم.اينكه دوامش كمه-داغ ميكنه و از اين قبيل...
لطفا كساني كه اين گوشي رو دارن نظرشونو بگن.ميخوام اينو بخرم لطفا
ممنون
دوست من، همش چین.نقل قول:
سلام.نقل قول:
من دو تا پست توی همین تایپیک گذاشتم. حتما به دردتون میخوره. به پست 112 در صفحه 12 مراجعه کنید.
سلام.
من هنوز مشکلم با SDK حل نشده. نمی تونم پلتفرم آندرویدها پیدا کنم و تیک دانلودشون را بزنم.
برای روت هنوز مشکل دارم آموزشی که گذاشتید ناواضح بود.
آپدیت گوشی انجام نمیشه.آیا باید صبر کرد؟
برای اجرا نرم افزارها وبازی های java چه کار باید کرد؟
امکان اضافه کردن صفحه به Desktop گوشی هست؟ (بیشتر از 5تا میشه؟)
آپدیت رو چک کنید ببینید برای گوشیتون اومده یا نه.با برنامه آپدیت سرویس.نقل قول:
آپدیت گوشی انجام نمیشه.آیا باید صبر کرد؟
برای اجرا نرم افزارها وبازی های java چه کار باید کرد؟
امکان اضافه کردن صفحه به Desktop گوشی هست؟ (بیشتر از 5تا میشه؟)
جاوا رو اجرا نمیکنه.مگر با نرم افزار امولیتور جاوا.من که هیچ وقت نتونستم ازش استفاه کنم.
با لانچر هایی مثل Go launcher میشه:
کد:http://www.apktop.com/go-launcher-ex-2-62-beta1.html
سلام
این آپدیت سرویس که میگید چی هست؟ توی سایت سونی باید برم، توی گوشی پیداش کنم یا توی نرم افزار داخل کامپیوترم؟نقل قول:
توی سایت مختلف وقتی گوشی های آندروید را معرفی میکنند (بیشتر گوشی ها) مگن که توانایی اجرای Java داره میگن روش جاوا "دارد".نقل قول:
این لانچرها روی گوشی نصب نمیشن، داستان چیه؟ "میگه قابل اجرا یا نصب روی گوشی شما نیست"نقل قول:
از من که نزدیک یک ماه هم هست که آندروید داره به شما "حرفه ای ها" (فقط حرفه ای ها) نصیحت که:
آندروید، همچین هم که میگن مالی نیست.
این همه توی سایت های مختلف زدن آندروید، فقط تبلیغات.
آندروید یک سیستم عامل برای غیر حرفه ای هاست.
باید با فیلتر شکن برید ، چون از طرف گوگل واسه اس دی کی تحریمیم...نقل قول:
من هنوز مشکلم با SDK حل نشده. نمی تونم پلتفرم آندرویدها پیدا کنم و تیک دانلودشون را بزنم.
اتفاقا کاملا بر عکسه ، اندروید فقط به درد یه پاور یوزر میخوره... شما کاملا از پست هاتون مشخصه که 1% هم پاور یوزر نیستین ، مشخصا واسه کسی مثل شما آیفون یا حتی سیمبین مناسب تره...نقل قول:
آندروید یک سیستم عامل برای غیر حرفه ای هاست.
اگه موزیک بازید و اهل اهنگ گوش دادن LIVE رو بگیرید که دوتا اسپیکر هم داره اگر هم اهل پیامک وب گردی و اجرای بازی های اچ دی مینی پرو بهترین گزینه هست :46:نقل قول:
سلام !
خریدن گوشی من از 5 نشبه هفته پیش افتاد برای 5 شنبه این هفته !!! ( یعنی 5 روز دیگه ! ) :31::31::31:
حالا یه سوال دیگه :::
موقع خردی باید فروشنده روی این گوشی نرم افزار خاصی نصب کند ؟!
یا آکبند ازش تحویل بگیرم و خونه خودم کارهاش رو انجام بدم ؟؟! :31:
باسلام
آیا نصب ویجتها یا برنامه ها با توجه به رزولوشن این گوشی باعث کوچکی یا بزرگی آیکونها نمی شود؟؟؟؟
مثلا ویجت ساعت-تاریخ و ...???
اگه هم بخوام اهنگ گوش کنم هم وب هم بازی هم پیام چی ؟نقل قول:
از بخش ساپورت سایت سونی اریکشون بگیرید.توی سرچ بزنید :update service تا راحت تر پیداش کنید.نقل قول:
این آپدیت سرویس که میگید چی هست؟ توی سایت سونی باید برم، توی گوشی پیداش کنم یا توی نرم افزار داخل کامپیوترم؟
دقت کنید نوشته با امولیتورش.مثلا سایت جی اس ام آرنا:نقل قول:
توی سایت مختلف وقتی گوشی های آندروید را معرفی میکنند (بیشتر گوشی ها) مگن که توانایی اجرای Java داره میگن روش جاوا "دارد".
Java: Yes, via Java MIDP emulator
جدا؟ببینید فورمتی که دانلود کردید apk هست.نباید اینطور باشهنقل قول:
این لانچرها روی گوشی نصب نمیشن، داستان چیه؟ "میگه قابل اجرا یا نصب روی گوشی شما نیست"
مطمئنن این گوشی (mini pro) قابلیتهای بالایی داره ودر پخش موسیقی شمارو نا امید نمیکنه وبه نسبت گوشی انتخابی شما قابلیتهای بیشتری داره.نقل قول:
من تعدادی ویجت روش نصب کردم از جمله ویجت های ایرانی و فارسی ولی به نظرم مشکلی نداشت. تنها مشکل اینکه به علت کوچکی صفحه تعداد ویجتهای کمی میشه توی هر صفحه گذاشت.نقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
مثلا میخواهید چی براتون نصب کنه?! خودتون هم میتونید نصب کنید. احتیاجی به فروشنده نیست.نقل قول:
اولش یک نرم افزار منیجر فایل از نت دانلود میکنید و با بلوتوث به گوشی ارسال میکنید بعدش دیگه راحتید و هر نرم افزاری که دانلود کردید میریزید توی رم گوشی و بعدش از توی گوشی نصب میکنید.
سلام دوستان
منم بالاخره یه دونه اکسپریا مینی از شیراز خریدم 282000 تومان!
در نگاه اول باید بگم که کیفیت صفحه-انیمیشنها و سرعت گوشی حرف نداره و واقعا معرکست....
مبارک باشه. با قیمت خوبی خریدی.انشااله زنگش برات بزنگه!نقل قول:
سلام..
دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم...
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
سلام..
دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم... در عين حال موزيك و ويديو و بازي زياد ميكنم...