سلام دوستان
من XPS L502X دارم
این TV Tunerش کجاست
آنتن مخصوص داره برا استفادش؟
Printable View
سلام دوستان
من XPS L502X دارم
این TV Tunerش کجاست
آنتن مخصوص داره برا استفادش؟
اگر این امکان او کانفیگی که خریدید باشه کنار جای آداپتور برق جای یه سوکت کوچیک هست . اصلا داخل جعیبه به آنتن کوچیک داره ... چون شما ندیدید حتما این امکان تو لپ تاپ شما نیست ...نقل قول:
فروشندهه گفت داره یه دستگاهیم نشون داد گ
فت آنتشنه
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
منظورتون همون سوکت گرد کوچیکه؟
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
بله آنتنشو یافتم میشه توضیح بدید طرز کارباهاش چطوریه؟
تهرانی ؟ پوشش دی وی بی دارین ؟نقل قول:
آنتن رو وصل کن . یرو مدیا سنتر ویندوز .
از قسمت تی وی ، سرچ رو انتهاب کن بزار تا ته سرچ کنه .
البته آنالوگ هم داره ..
نه فعلا تهران نیستم
بعید میدونم اینجا پوشش داشته باشه
آنالوگش چطوریه؟
چیکارباید بکنم آنالوگ بگیره؟
قیمت الانش چنده؟؟؟؟:31:
سلام بجه ها. یه سوال. خواهش میکنم تست کنین و بهم بگید زیاد وقتتونو نمیگیره
داخل word (office)j تون بشید. دکمه پیستpaste رو رو صفحه بزنید یه چیز پرد سیاه میاد؟ نقطه سیاه بزرگ
سلام
قصد خرید لپتاپ دارم
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید
del xps L502
یا
HP DV6 6090ee
پستهای اول که نوشتم را بخونید متوجه میشوید که مسلما L502 . کامل توضیح دادمنقل قول:
اون اتومات همرو به همون روشی که گقتم سرچ میکنه و نمایش می ده . بعدا اگه خواستین میشه مدیریت کردشون .نقل قول:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
نه اینطور نیست . البته من آفیس کامل نصب کردم ...نقل قول:
مشخصات لپ تاپ ها:
DELL XPS L502:
- Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) 6M
- Memory: 8.0 GB DDR3
- HDD: 1000 GB (1.0 TB) SATA
- Graphics: NVIDIA® GeForce® GT540M 2GB up tp 4GB
- Display: 15.6" LED with TrueLife™
- Optical Drive: Blu-Ray
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Web, HDMI, eSATA, USB 3.0, TV
- 9 Cell Battery, Genuine Windows® 7
قیمت : 1,499,000 تومان
Acer Aspire 7745G:
- Processor: Intel® Core™ i7-740QM (1.73~2.93 GHz) Quad Core
- Memory: 16.0 GB DDR3
- HDD: 1000 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon 5850 1.0 GB up to 4.0 GB
- Display: LCD 17.3" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, HDMI, Webcam, Bluetooth 3.0
- 9 Cell Battery, Windows 7
قیمت : 1,399,000 تومان
من تا قبل از اینکه با این مدل ایسر آشنا بشم فقط نظرم روی اون مدل دل بود ولی مهمترین دلیلی که 2 دل شدم اینه که این مدل ایسر سایز مانیتورش 17.3 هست ولی دل 15.6 و اینکه رمش 16 گیگ هست.
ولی ایسر بلو رای نداره ولی مدل دل داره
بعد فکر میکنم که ایسر خوشگلتر هست
اما از طرفی اسپیکرهای این مدل لپ تاپ دل خیلی بهتره
لطفا راهنمایی کنید که:
1-کارت گرافیک DDR3 دو گیگ بهتره یا DDR5 یک گیگ؟
2-هزینه اضافه کردن درایو بلورای BluRay چقدر هست؟
3-هزینه اضافه کردن 8 گیگ رم به دل در آینده بخوام اضافه کنم مبلف زیادی میشه؟
4-کیفیت و مارک قطعات دل بهتره یا ایسر؟
5-سی پی یو CPU کدام لپ تاپ بهتره؟
لطفا به تک تک سوالات پاسخ کوتاه بدین :41:
۱. کارت گرافیک دوگیگ DDR3 (البته فکر کنم منظورت رم هست)نقل قول:
۲ و ۳ رو اطلاعی ندارم
۴. خوب معلومه دل
۵. بازم دل. چون واسه Acer i7 740QM هست که نسل قبلی سی پی یو های سندی بریج هست که مشکل داشتند اما واسه دل i7 2630QM هست که نسل جدید پردازنده های سندی بریج هست که بدون مشکل هستند
از قدیم هم گفتن هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری. ایسر با اون کانفیگ از دل با کانفیگ ضعیف تر ارزونتره:31:
خیلی ممنونم فقط در مورد کارت گرافیک چون واسه ایسر DDR5 هست میخواستم بدونم گرافیک دل که DDR3 هست با 2 گیگ اختصاصی بهتره یا واسه دل که DDR5 ]ست ولی یه گیگ هست.جفتشون هم که تا 4 گیگ شایر میکنن.
میدونین اخه چه چیز ایسر چشممو گرفته اول اون 17.3 اینچ مانیتورش (ولی هنوز نمیدونم LCD هست یا LED ) بعد اون کیبورد اعداد که داره متاسفانه دل نداره
ایسر اصلا مارک خوبی نیست. کیفیفت جالبی نداره. سمتش نرو. بعدم 17 وزنش زیاده و حملش سخت. شما کارت چیه که میگی 17 خوبه؟نقل قول:
دوست عزيز نظر شخصي من بين ايسر و دل ايسر با گارانتي معتبر سازگار -كلا زير 900 تومن بهترين انتخاب ايسرنقل قول:
اما جوابها:بنا به خواسته شما كوتاه جواب ميدم
1-گرافيك 1 ddr5 بهتر از 2 ddr3 -دليل:حافظه گرافيكي تو پردازش هيچ تاثيري نداره و چيزاي ديگه مهمن ddr5 سريعتره
2-حدود 30 تومن(گانفيك متفاوت) نظر شخصي:بلو ري نگير اذيت ميشي
3-از رم اطلاعي ندارم(فكر كنم حدود 100 تومن به بالا هزينه داره)
4- كيفيت بدنه ايسر پايين تر از دل - اما در حال حاضر ايسر بهتره
5-دل جديدتره و قدرتمند تر البته ايسر هم خوبه اما قديميه
**:گرافيك ايسر از دل بالاتره تنها برتري دل سي پي يو سندي بريجه (اگه از cpu چشم پوشي كنيم ايسر بهتره):11:
دوست عزيز mojios قابل توجه شما:
1- گرافيك 1 ddr5 از 2 drr3 مسلما بهتره چون حافظه گرافيكي تو پردازش هيچ نقشي نداره و
clock speed - shader speed- bus از حافظه گرافيكي مهمترن و توان گرافيك با اين معيار سنجيده ميشه نه مقدار حافظه گرافيكي. مقدار حافظه فقط تو نرم افزارهاي گرافيكي مهمه كه اونم كمبودشو از رم شير ميكنه.:11:
5-عزيز 740 سري مشكل دار سندي بريج نيست بلكه يك نسل قبل تر از سندي بريجه .:11:
دوست عزیز ddr3 و ddr5 تفاوت زیادی با هم ندارننقل قول:
در مورد سی پی یو هم بهتره توی همین فروم سری به تاپیک های دیگه بزنید و بعد اظهار نظر کنید. شماره های 3 رقمی سی پی یو های سندی بریج نسل قبلی این پردازنده ها بودند که چون مشکل داشتند، عوض شدند و پردازنده های جدید که 4 رقمی هستند تولید شدند که مشکلشون بر طرف شده بود
فرق این لپ تاپ با لپ تاپ لنوو y570چیه؟وکدوم یکیشون بهتر تره؟
حرف شما درست 1gig ddr5 بهتر از 2gig ddr3نقل قول:
سایت notebookchek رو یه نگاه بنداز بد نیست (دوستی که سوال کرد)
تو رتبه بندی که گرافیک ddr5 6070 تازه آمده بود , 29 تا بالانر بود نسبت به gef540 ddr3 .
1- ddr5نقل قول:
2-about 80.000
3-آره
4- 100% دل
5- دل
پاسخ کوتاه :27:
دوست عزیزم با احترام به نظرت ولی کلا این دو قابل مقایسه نیستند و می گفتی 6090 hp باز یکم جای بحث داشت . تو خرید 502 فکر کن بنظر من :10:
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
قبلا هم گفتم , رو power saver هفت ساعت آهنگ گوش دادم با نور کم
:31::31::31::31::31: دوست عزيز ddr5 و ddr3 تو سرعت كاري و بارگذاري داده ها تفاوت دارن و مسلما سرعت ddr5 بيشترهنقل قول:
:18::18::18::18::18: در مورد cpu هم شما بدون كه سه رقمي ها نسل قبلي سندي بريج اند و سندي بريج نيستن سري مشكلداري هم كه شما شنيدي اينه:خود cpu هيچ مشكلي نداشت بلكه مشكل از چيپست هاي اينتل بود و كاري ميكرد اين بود كه درگاه sata و hard از كار مي انداخت و تو دراز مدت مثلا2سال سرعت هارد شما پايين مي اومد(بتدريج) و بعدهم مرخص.
به اين ادرس برو بعد تو قسمت چيپست توضيح كامل در مورد اين مشكل هست:
اما فرق سندي بريج و نسل قبليش همون 4رقمي بودن سندي بريجه مثل 2630 اما مشكلدارش هم همينجوري نامگذاري ميشدن شما به ادرس هاي زير برو براي 740 و 2630 تو قسمت codename نگاه كن ببين چي نوشته حرف منو قبول نداري اما اين سايت خيلي معتبره بعد هم با يه سرچ ساده فرقشون دستت مي اد و توصيه من به شما دوست عزيز تا اطلاعات كافي تو زمينه اي ندارين لطفا اظهار نظر غلط نكنين بعد هم نظر درستو قبول كنين.کد:http://www.intel.com/p/en_US/support?iid=hdr+support
740
2630کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-740QM-Notebook-Processor.31146.0.html
740:Clarksfieldکد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-2630QM-Notebook-Processor.41483.0.html
2630:Sandy Bridge
نتيجه اينكه 740 سري مشكلدار سندي بريج نيست و يه نسل قبل تره سنديه 2630 سنديه
یه خواهش از دوستانی که لپتاپ شون رو از زیگورات به تازگی خرید کردن.
من قصد خرید دارم ولی قبل از خرید میخوام با سرویس تگ یکی از شما دوستان یه سری مسائل قبل از خرید رو توی وبسایت دل چک کنم و یه سری مطالب که دوستان گذاشتن رو قبل از خریدم تو وبسایت پیدا کنم که اونجا دیگه دنبال چیزی نگردم و سریع برم سر اصل مطلب
میخواستم یکی از دوستان سرویس تگ سیستمش رو برام بزاره.میتونه با پیام خصوصی هم بفرسته
چون الان که هنوز نخریدم به اینترنت با سرعت معقول دسترسی دارم میخوام درایور ها رو هم دانلود کنم
واسه گرافیک رو از انویدیا گرفتم فقط مونده درایور های خود سایت دل
ممنون میشم اگه به خواهشم عمل کنید
من بین این لپ تاپ و lenovo y570 موندم اگه میشه کمکم کنید.:20:
این درسته که بلوری تو خوندن دی وی دی های خط دار و بعضی دی وی دی ها مشکل داره و نمیتونه اونا رو اجرا کنه و زیاد سخت میگیره و این چیزا .... . کلا میگن بلوری اذیت میکنه درسته ؟ دوستان که این مدل رو گرفتن میتونن بلوری رایت کنن ؟ لایت اسکرایب و این حرفام که نیست ؟
2. دومین سوالم در مورد صفحه نمایشه که کسی دیده صفحه نمایش دل 502 اونطور که خیلیا میگن از رقیبش dv6 6090 خیلی بهتر باشه آخه اونا همش این گرافیک بهترشون رو همش میکوبن سر این مدل ...
در مورد مقایسه بین گرافیک ها این لینک خیلی به دردم خورد 7 تا کارت گرافیکی که میشناختم رو توش تیک زدم و 10 تا بازی هم انتخاب کردم دو تا تیک اول رو هم زدم وبعد دگمه res ....کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
میتونید شما هم (البته کسایی که قبلا ندیدا) این کار رو انجام بدید . نتیجه گیری که من دارم اینه که به هر حال چه کارت گرافیک این دل و چه 6090 جزو اون 20 و خورده ای اولی که هیچ افت فرم و ضعفی رو تو اجرای گرافیکی ندارن نیستن ! اما باز اگه خودتون هم مقایسه کنید 6770 ati کارایی بالاتری از gtx540 gf و کارایی پایین تری نسبت به gt 55 gf داره . اما تفاوت آنچنان چشم گیر نیست چون آنجایی که اخطار ضعف فرم به 540 Gt خورده با چند فریم بالاتر در مقایسه این ضعف برای 6770 نیز وجود دارد .
نکته جالب دیگر 5 تا گرافیک انتخابی دیگر من از مدل های معروف و گران سامسونگ و دل و حتی سونی و .. بود که مقایسه شان با این دو نا امید کننده بود . (غیر lenov )
در نهایت من بر شک خودم نسبت به انتخاب این مدل دل از نظر کارایی جمیع جوانب و امکانات بعد از کلی کلنجار فائق شدم . امیدوارم کمکی به دوستداران این مدل محبوب دل در راه انتخابشان کرده باشم .
دوستان چه کول پدی رو برای این لپ تاپ پیشنهاد میدین؟
نظرتون درباره کول پد صاین الکترونیکی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من دنبال یه لپ تاپ قوی برای کار با برنامه vmware هستم( این برنامه رم و سی پی یو بالا می خواد ) ، یه نیم نگاهی هم به گیم دارم و می خوام لپ تاپی که می خرم 3 ،4 سالی ساپورتم کنه . تا 1،450 هم بودجه دارم، تعریف Xps L502 رو هم زیاد شنیدم ، کیفیته صفحشم دیدم ، خیلی خوبه !! تنها مشکلی که باهاش دارم اینکه که به خاطر کارم که تو آینده نزدیک کانفیگ سوییچ و روتر و ادمینی هست ، برای راحتی نیاز به کیبورد اعداد دارم که این مدل نداره :37::37::37:
این خیلی رو مخمه ، :wac: با این بودجه ی من لپ تاپی در صطح xps هست ؟ یا بی خیاله اعداد شم ؟ :sad:
الان قیمتش چنده؟اگه میشه بگین با کودوم ضمانت نامه و اینکه با کانفیگ یک ترابایت هارد و ۷۵۰ sata
نقل قول:
??????????
در مورد سوال اولت من n53 sv اسوس دارم وبلوري داره واقعا اذيت ميكنه اگه dvd rw بگيري راحتينقل قول:
اما سوال دومت كيفيت صفحه نمايش 6090 از 502 بهتره
نمیدونم واقعا چی بگم! شما یا 6090 ذاری و جانب داری میکنی و l502 را ندیدی یا هیچ کدوم را در کنار هم ندیدی! اگر پست های اول را بخونی متوجه میشی که من این مدل اچ پی را در هنگام خرید بخاطر کیفیت گند صفحه نمایش منصرف شدم!نقل قول:
در مورد بلوری من سیستم خونم یک DVD rom و یک DVD WR. دارم یکی asus یکی sony. ولی DVD های خرابی که رو اونا نمیتونستم باز کنم رو این باز کردم!
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
سلام دوست عزیز اگر پست های اول را بخونی متوجه میشی که من این مدل اچ پی را در هنگام خرید بخاطر کیفیت گند صفحه نمایش منصرف شدم!(و البته دلایل دیگر)نقل قول:
در مورد بلوری من سیستم خونم یک DVD rom و یک DVD WR. دارم یکی asus یکی sony. ولی DVD های خرابی که رو اونا نمیتونستم باز کنم رو این باز کردم!
سلام. الان با گارانتی زیگورات که بهترین گارانتی است 1530 تومان است که از 10 روز پیش که خریدم 10 تومن گرانتر شده و پرسیدم احتمال افزایش قیمت دارد.نقل قول:
در مورد هارد یک ترا بایت دستکاری ایرانیها است که هارد اصلی را برداشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به هیچ وجه یک ترا دار نخرید که باید فاتحه هاردتان را بخوانید.
تو سایت دل هم چک کنید متوجه میشوید رو این مدل هارد یک ترا نمیذارد
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
سلام. در مورد صفحه کلید عددی میتونید یک صفحه کلید عددی اکسترنال usb که وزن فوق العاده سبک دارد بخرید و هیج نگرانی راجع به این نداشته باشید. من هم دارم و استفاده میکنم و همه حا هم میبرمش.نقل قول:
سلام. دوست عزیز y570 از بعد تعطیلات عید فطر و با قیمت حدود 1300 بفروش میرسد و مدلی که پایین ترین گانفیگ را دارد در ایران به فروش میرسد و بهرین گانفیگش که حدود 1500 است به فروش نمیرسد. برای همین قابل مقایسه نیست.نقل قول:
اوج شهرت y750 در کانفیگ hard ssd دارش هست که سرعت boot فوق العاده ای داره حدود 8 ثانیه. ولی ایر را وارد ایران نمیشه.
1-DDR5نقل قول:
2-برای دل از 60 تا 80 تومان
3-این مدل فقط تا 8 ساپورت میکنم.
4-مسلما dell. بعد اپل این و سونی بهترین هستند. در سایت ها و فروم های خارجی بگردید کاملا متوجه میشید
6-دل
شما اگر کمی با اهل فن صحبت کنید متوجه میشوید که acer برندی است که به کسانی که پول زیادی ندارند و میخواهند کم هزینه کنند حدود 500 تا 600 معرفی میشود و کیفیت ساخت بسیار پایینی دارد.
مورد دیگر اینکه رم 16 زمانی که لازم باشد دیگر این cpu و گرافیک قدرت پردازش ندارند. چوم گانفیگ متناسب به هم باید افزایش یابد.
یعنی اینکه زمانی رم 16 لازم باشد باید ای لپ تاپ را بریزید و هیچ گاه نمیتوانید از رم 16 استفاده کنید!
این رم 16 فقط یک کورد برای گول زدن مشتری و کسانی که اطلاعات کافی ندارد است دوست عزیز.
پس بدانید که رم 16 هیچ گاه قابلیت استفاده از بالای 8 گیگ را بر روی این cpu و گرافیک ندارد.
سلام برای انتخابتون بهتون تبریک میگم.نقل قول:
مواردی که باید چک کنید را در پست چک کردن و ریفوربیش کامل توضیح دادم.
در مورد درایور فقط دانلود همون کارت گرافیک کافی است بقیه روش نصبه و یک DVD درایور هم تو جعبه هست نیاز به دانلود ندارید.
در مورد گرافیک من در پست های اول توضیح دارم. درست است که گرافیک سری 60 اچ پی از مال l502 قوی تر است(بخاطر DDR5). ولی انتخاب بر اساس فقط کارت گرافیک انتخاب اشتباهی است و شما باید در هنگام خرید همه موارد را در نظر بگیرید. درست است که آن سری گرافیک قوی تر دارد ولی معایب بسیار قابل توجه دارد که در پست های اول که در مورد قصد خریدم برای اچ پی بوده بطور کامل و مفصل در پستی طولانی توضیح دادم
سلام دوست عزیز ایا صفحه کلید عددیusbهم داریم:18:نقل قول:
سلام. بله! بسیار کوچک و سبک هم هست!و خیلی راحت.نقل قول:
:18::18::18: 1530نقل قول:
فامیل ما قبل تابستون زیر 1300 گرفته بود ، البته نمی دونم گارانتیش چیه . گارانتی های دیگه اش چطورن ؟
xps داریم که به جای blue ray , دی وی دی رام داشته باشه ؟ یا خود گارانتی این کارو میکنه که قیمت بیاد پایین ؟
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
راستی من که می خوام قسطی بر دارم خود زیگورات آپشن قسطی نداره ؟ اگه نه نورمال بهره ای که جاهای دیگه روش می کشن چه قدره ؟؟
گارانتی زیگورات این قیمته. ولی بقیه تا 1400 هم هستند. اونی که میگید 1300 گرفته احتمالا فول آپشن نبوده(تی وی تیونر رم 8 هار 750 بلو ری)نقل قول:
زیگورات قستی نداره ولی جاهایی که قستی میدن قکر کنم سالی 2 در صده مبلغه کل اضاقه میشه.
شما اگر بخوای با گارانتی مطمعن زیگورات بخرید باید نقد بخرید.معتبر ترین گارانتی اینه.میتونید تحقیق کنید.دوست عزیز هر چیز گرونی بی معنی نیست!دیگه بقیه گارانتیا جر این عین همن.
xps با DVD رایتر هم داریم ولی باید با گارانتی متفرقه بگیرید مثل ایراندل یا دل سرویس. زیگورات این کارو نمیکنه.
به نظر من به خاطر چند 10هزار تومان یک میلیون و خورده ایتونو دور نریزید! گارانتی مهمترین چیزه در ایران! چون ممکنه زمانی پشیمون شید که دیر شده.