این که CPU ضعیفتر و گرافیک قویتر هستش(یکی خوب و یکی بد) مثلا برای بازی (معمولی) کدوم بهتره؟1015 یاD257 ؟
Printable View
این که CPU ضعیفتر و گرافیک قویتر هستش(یکی خوب و یکی بد) مثلا برای بازی (معمولی) کدوم بهتره؟1015 یاD257 ؟
کسی هست که به هر دو دسترسی داشته باشه تا یه مقایسه تویه مدت نگهداری شارژ و مقایسه تویه انجام یه بازیه خاص داشته باشه؟(بازیه سنگین نه ولی خیلی هم سبک نباشه)D257 vs 1015T
هرکی بزاره خیلی دمش گرم.اگه لینک هم باشه بد نیست ولی به صورت عملی و اجرا شده توسط دوستان یه چیز دیگست.
ببیندید دوستان همه چی در مورد این نتبوک مهدی زحمتش رو کشیده در اول همین تاپیک و همه چی رو گفته...
ولی دوباره من میگم.
این ایسوزه برتریش نسبت به مال ما فقط گرافیک بهتر و وجود اچ دی ام آیه که تو نتبوک که اسمشم روشه زیاد به کار نمیاد مگر اینکه کسی کارش طراجی یا بازی باشه که بازم در این صورت برا این جور کارا جی پی یو و سی پی یوی کمتر از 6 مگ کش جواب نمیدونه و حوصله بره.
در بقیه جهات نه تنها برتری ای نداره بلکه کلی هم ضعف داره.از جمله سی پی یوی ضعیف تر و باتری خور.میتونید برید بررسی کنید هر دو رو.
من خودم ایسر رو دارم ولی نمیخوام ازش طرفداری کنم یا به قول داش مهدی خودم رو مدیون کسی کنم.از نظر باتری و کارکرد سی پی یو خدایییش تکه...
در اولین استفاده اونم از نوع خطرناک بالای هفت ساعت جواب داد.تازه کلی شارژم موند.
الانم وین سون آلتیمیت انداختم و همه چی هم روش نصب کردم و تفلک داره مثل بلا روش کار میکنه....
در کل یه چیز به همه شما بگم.این نتبوک ها برای کاربردی غیر از کارای طاحی و گیم و ... ساخته شده اند ژ.به عنوان مثال رزولیشن اچ دی و فول اچ دی اصلا برا این نتبوکا زیاده یعنی 10 اینچ جواب گو نیست.ولی بازم میگم این کارای شرکتا بیشتر جنبه تبلیغات داره نه این که بگم دروغ میگن.ولی شما یا باید پردازش کلی بیشتر+باتری رو بخاهید.یا هم این که گرافیک بیشتر(البته یه کم) و+اچ ی ام آی رو بخواین.
که اینا همش سلیغه هست و اختلاف نظر.
یا علی مدد.
ایشالله که یه انتخاب بکنید که هم به کارتون بیاد و هم راضی باشین ازش
از همگی دوستان معزرت میخوام.این اینترنت نه اینکه خیلی عالیه سرعت و دقتش برا همین چند بار پس زده شده.
منم راهی برا حذفش پیدا نکردم و ویرایشش کردم و تبدیل به پست عذر خواهیش کردم...
مدیر محترم یک پاکسازی هم این تاپیک لازم داره.اگه می شد خوب بود.تا منم اگه فرصتم اجازه میداد یه بررسی هم تو همین تاپیک میگذاشتم...
آقا حسین دمت گرم
hdmi کی می خواد.من از این دستگاه انتظاره یه نت بوک دارم نه بیشتر.
برام مهم کارکرد باتریه.
گرفتم در اولین فرصت یه ریویووووو کامل ازش میزارم.
حالا که ایسر شد.گارانتیش چی باشه بهتره؟
سازگار خیلی بهترهنقل قول:
من که از گارانتی ویستا بدجوری شاکی ام.اصلا گارانتی نیست.اگه خریدی فقط دل رو بزن به دریا بگو ایشالا که طوریش نمیشه ... وگرنه ...
بازم خودت میدونی.ببین اگه بازم دودلی و شک داری برو حظوری و هر دو رو ببین بعد بخر تا اگه طوری شه پشیمون نشی...نقل قول:
ولی باتری این فوقالعاده هست.
منم خودم تو فکر یه رویو برا تازه کارا و اونایی که این دیوایس رو ندیدن هستم.چون خودمم اگه لطف داش مهدی نبود الان این وسیله رو نداشتم.
حالا یه بررسی هم میتونه برا تازه کارا و ... مفید واقع بشه...
دقیقانقل قول:
اگر بتونه با هر دو مدل کارکنه و بعد تصمیم بگیره خیلی خوب است
من هم به زودی یه Review کامل میزارم
شما هم بزار اگر هر کسی خواست بخره خیلی کمکش میکنه
راستی سرویس پک یک نصب کردم احساس میکنم سرعت بالا اومدن دستگاه کم شده
ریستور کردم
به نظر شما سرویس پک 1 اش کنم یا نه؟
ببین من خودن آلتیمت سرویس پک یک نصب دارم و مشکلی نداشت ولی یه سری نرم افزارا نصب کردم که خیلی سنگین اند حتی بهش رحم نکردم و فوتوشاپ cs4 رو هم نصب کردم برا همین لود ویندوز کمی کندتر شده که اونم طبیعیته الیته مال تیون آپ هم هست چون تو استارت آپه سیستم رو کند میکنه...نقل قول:
بگذریم وین سون خودش مال من سرویس پک 1 بود.مگه مال تو چه نسخه و چه سرویس پکی بود؟:10:
مال من استارتر پایه بودنقل قول:
به هوم پریمیوم آپدیت اش کردم و سرویس پک یک نصب کردم
چون اورجینال است و کار حرفه ای باهاش انجام نمیدم همین هوم پریمیوم خوبه
نمیدونم چرا احساس میکنم سرویس پک یک سرعت رو پایین میاره
یه مشکل داشم ریستور کردم سرویس پک یک رفت.حالا دوباره امتحان میکنم
آنتی ویروس هم آویرا ریختم به هیچ وجه سرعت پایین نیومد
راستی اگه از نوت بوک تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟
راستی ریت ویندوز مال تو چنده؟
مال من استارتر پایه بودنقل قول:
به هوم پریمیوم آپدیت اش کردم و سرویس پک یک نصب کردم
چون اورجینال است و کار حرفه ای باهاش انجام نمیدم همین هوم پریمیوم خوبه
نمیدونم چرا احساس میکنم سرویس پک یک سرعت رو پایین میاره
یه مشکل داشم ریستور کردم سرویس پک یک رفت.حالا دوباره امتحان میکنم
آنتی ویروس هم آویرا ریختم به هیچ وجه سرعت پایین نیومد
راستی اگه از نوت بوک تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟
راستی ریت ویندوز مال تو چنده؟
منظورتون از اینکه تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد چیه ؟؟؟ مراقبش باشین نه برای چی خراب بشهنقل قول:
من یه ماه پیش یه ریت گرفتم با رم دو ولی با بایوس قدیمی و اورجینال خودش و بدون آپدیت ویندوز و ... بهم ریت دو داد ولی با آپدیت بایوس و ویندوز و تمام درایورها ریت خیلی بهتر میشه کلا برای دستگاه هم بهتره
توجه مهم : اگه از آپدیت کردن بایوس سررشته ندارید فکرش رو هم نکنید که اگه خدایی ناکرده جواب نده گارانتی هم جواب نمیده ...
آنتی ویروس آویرا بهترین و سبک ترین آنتی ویروس برای نت بوک ها هست / آنتی ویروس خوبی ریختید
lمنظورم اینه که تو دست انداز ها و تکان ها براش هاردش مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
ببین استارتر از نظر ظاهری سرعتش انگار بیشتره ولی به دلیل محدودیت هایی که داره هم حالب نیست هم به کار نمیاد.من الان التیمیت سرویس پک یک انداختم مثل بلا داره کار میکنه و مشکلی باهاش ندارم....نقل قول:
آنتی ویروسم بهترین رو نصب کردی....
از نظر حمل و نقل به صورت روشن هم بت بگم در صورتی آسیبی در کاره که حرکت خطرناک باشه و باعث بدسکتور شه که با اسکانیا و این وسایلی که این قدر نرم میرند فکر نکنم حتی بفهمی که ماشین داره حرکت میکنه چه برسه به این که هاردت بدسکتوری چیزی بگیره...
الان ریت ویندوز رو هم میزارم ببینی خوبه یا نه..
اینم ریت ویندوز من با وین آلتیمت و رم دو گیگ..
کد:http://up.--------.com/images/mlyxcmi2jti8nkpjdgm2.jpg
نقل قول:من این نوت بوک رو به خاطر این گرفتم که تو سفر ازش استفاده کنمنقل قول:
قصد خرید یه لب تاب تا 1 تومن داشتم
بعدتصمیم گرفتم PC ام رو ارتقا بدم و یه نوت بوک بگیرم
این هم ریت ویندوز من
برای مقایسه خیلی خوبه
البته مال من با رم 1 و ویندوز هوم پریمیوم است
به زودی رم 2 یا 4 میندازم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم کار عالی ای کردی.ما جوونا که اکثرا خونه ایم البته همه اکثرا خونه اند مگر راننده ها و مشاغل دیگه که اونا هم حوصله خودشون رو ندارند چه برسه به نتبوک یا لبتابی چیزی...نقل قول:
میگفتم خلاصه بهترین کار به نظر من اینه که آدم به سیستم پی سی قشنگ و توپ برسه و بعد اینم بگیره برا بیرون رفتنش یا کارای بیرونی.....
مبارکت باشه تو هم
تو برا ارتقا به هوم پرنیوم از کد استفاده کردی؟؟؟
فکر کنم رم 4 رو اکثر نتبوک ها نمیساپورتند
آرهنقل قول:
3 کیلو رو با خودت همه جا ببری و آخرش هم نمیشه مثل کامپیوتر خانگی باهاش رفتار کرد
برای آپدیت هوم پریمیوم هم از کد استفاده کردم
راستش تو مشخصات این مدل و تو سایت خود ایسوس نوشته رم 4 رو ساپورت میکنه
ضرر نداره میرم بیرون امتحان میکنم
مرسی مال شما هم مبارک باشه
سلامنقل قول:
CPU Atom تا دو گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه ... میشه لینک سایتی که میفرمایید رو بدید ؟؟؟؟
تو سایت ایسر زده دو گیگ تو سایت اینتل هم زده دو گیگ
البته فکر بدی نیست
4 گیگ بندازید شاید واقعا جواب داد ...
به ما هم خبر بدید ولی فکر نکنم بشه ...
سلام مهدی جان منم به فکر واداشت ولی نمیدونم این رفیقمون منبعش کجاست که میگه چهار گیگ رم.نقل قول:
به هر حال ما که بدمون نمیاد..
ولی چهار گیگ رم بعیده فایده ای داشته باشه....
نظرت چیه؟بشه هم به نظر من تو سرعت و همه چی تاثیر زیادی نداره
:10:
نقل قول:راستش منم میترسم بزارم جواب ندهنقل قول:
تو سایت ایسوس تو مشخصات 1015T نوشته ماکسیمم 4 گیگ
ولی تو مشخصات 1015PX با پردازنده N570 و N455 نوشته ماکسیمم 2 گیگکد:http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1015T/#specifications
کد:http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1015PX/#specifications
حالا شد
من هم که عرض کردم
CPU اتم دو گیگ بیشتر ساپور نمیکنه اون پردازنده ی ای ام دی هستش که تا 4 گیگ هم ساپورت میکنه
البته V105 چیز به درد بخوری نیست به نظر من.کش 512 کیلوبایت و سینگل کور و کلاک 1.2 هیچ چیز جذابی نداره حتی اگه 4 گیگ رم هم ساپورت کنه ...
به نظرم پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی Nile شامل Turion II Neo و Athlon II Neo واقعا جذاب هستند البته اگه تو بازار ایران یافت بشه و البته قیمتش هم خوب باشه
دوآل کور / دوآل چنل / کش 2 مگ ال 2 / کلاک 1.7 و 1.5 / و تکنولوژی
AMD-V /virtualization technology
جالبه ...
حالا شد
من هم که عرض کردم
CPU اتم دو گیگ بیشتر ساپور نمیکنه اون پردازنده ی ای ام دی هستش که تا 4 گیگ هم ساپورت میکنه
البته V105 چیز به درد بخوری نیست به نظر من.کش 512 کیلوبایت و سینگل کور و کلاک 1.2 هیچ چیز جذابی نداره حتی اگه 4 گیگ رم هم ساپورت کنه ...
به نظرم پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی Nile شامل Turion II Neo و Athlon II Neo واقعا جذاب هستند البته اگه تو بازار ایران یافت بشه و البته قیمتش هم خوب باشه
دوآل کور / دوآل چنل / کش 2 مگ ال 2 / کلاک 1.7 و 1.5 / و تکنولوژی
AMD-V /virtualization technology
جالبه ...
سلام.منم گفتم آخه مگه میشه.پس قطعی ساپورت نمیکنه...
میشه بپرسم اگه یکی چهار گیگ بندازه چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
بااین که کار بی فایده ای هست ولی خوب محض اطلاع میپرسم.
قطعی اش رو نمیذونم باید امتحان کنمنقل قول:
ولی احتمال زیاد سیستم آپ نمیشه
از دوستان اگر کسی داشت بازیNFS Under Ground یک یا دو توی سیستمش نصب کنه نتیجشو بگه.
(نت بوکه میدونم ولی اگر امتحان کنید ممنون میشم)
اگر بازیو ندارین یه چیزی در همون حد.
میخوام با سیستم قدیمم مقایسه کنم.
میخاستم نظر شما را در رابطه با نرم افزار های مترجم کامپیوتری بدونم ؟
من برای یادگیری زبان میخام یه نت بوک بخرم و فقط باهاش در کار اجرای بابیلون و دیگر نرم افزار های ترجمه استفاده کنم .
میخاستم بدونم این نرم افزار ها برای استفاده یک دانشجوی زبان خوبه یا بد.
دیکشنری کاغذی بهتره یا این نو ع نرم افزار ها.
این نرم افزار بابیلون برای تقویت تلفظ خوبه یا نه.
راستی این نرم افزار ها در نت بوک نصب میشن یا نه؟
سلامنقل قول:
بله اینجور برنامه ها به راحتی بر روی نت بوک ها نصب میشوند و درواقع از اصلی ترین برنامه ها برای نت بوک ها هستند
برای دانشجوی زبان رو نمیدونم ولی من خودم برای گرفتن IELTS از Lingvo soft dictionary استفاده میکردم البته نسخه کامل و رجیستر شده ش رو که شامل پنج شش برنامه میشه مثل دیکشنری تصویری / کتاب اصطلاحات و ...
میتونم بگم بی نظیره و هیچ کمبودی نداره
قابلیت های زیادی داره
سازگاری کامل هم با زبان پارسی داره
تلفظ هاش هم بسیار زیبا و قابل درک هست
من شدیدا پیشنهاد میکنم ...
آره حدس خود منم همینه.ولی کاش یه فضول امتحان میکردشنقل قول:
ببین من تا حالا این بازی ای که تو میگی بازی نکردم و در کل بازی خور هم نیستم ولی تا حالا چند تا بازی وقت کردم و نصب کردم و به خوبی جواب داده.فقط نام میبرمشون.با اینکه این وسیله هیچ ربطی به بازی نداره ولی خوب بازم نام میبرمشون:نقل قول:
IGI2 - Desperados 1 - King Of the Road 1
نقل قول:
سلام داداش آره این جور نرم افزارای سبک باب این نتبوکاست...
سلام داش مهدی گل.لینک جدیدترین ورجن این پکی رو که میگی داری؟اگه میتونی برام جورش کن منم لازمش دارمنقل قول:
حسین جان راستش من مجموعه نرم افزاری کینگ رو میخرم و کلا همه برنامه ها و ویندوز رو از تو اون نصب میکنم ... ولی بگردی شاید رجیستر شده ش باشه برای دانلود ...
آقا میخاستم هنگام کار ترجمه این نت بوک کنار دستم باشه رو میز مطالعه ام زیاد بزرگ و جاگیر نیس حالا به نظر شما این رو پیشنهاد میدید
باضمانت سازگار تو بازار نیست
یعنی تو بازار لاهیجان نیست
ضمانت آریس کو هست
380تا 390بخرم یا نه؟
نت بوک فوق العاده ایستنقل قول:
پیشنهاد میکنم
من اسم این ضمانت رو هم تا به حال نشنیدم / خود سازگار چی هست که این شرکت ها باشند البته اگه اصلا بشه بهش گفت شرکت
من پیشنهاد میکنم با قیمت کمتر گارانتی مطمئن تر با ارسال سریع تیپاکس از تهران خریداری کنید
اگه خواستید بفرمایید آدرس و تلفن رو براتون پخ کنم
یکی از دوستان هم فرومی نیز همین کار رو کردند ...
یعنی از کجا بخرم آقا؟
تیپاکس دیگه چیه؟
یعنی اغز سایت بخرم؟
آیا برای یک دانشجوی زبان گرایش مترجمی این نت بوک لازم و ضروریه؟
فرق D255باD257چیه؟
آریس کو سایتش اینه.کد:http://www.aris-co.com
آیا این بابیلون تلفظ رو تقویت میکنه یا نه من Lingvosoft رو کار کردم از مجموعه نرم افزاری لرد.
بعدا یه سوال دارم چرا این نت بوک با این قطعات قیمتش پایینه در قیاس با ایسوز که میگن غول نت بوکه و اولین سازنده نت بوک آدم به شک میفته که شاید یه جای کار میلنگه
جواب سوال شما خلاصه میشه در شناخت شما از برندهانقل قول:
ایسر برندی هست که همیشه در سطح جهان جزو برترین ها بوده /علت معروفیت و فروش بالای ایسر قیمت تمام شده ی محصولاتش هست که علی رغم داشتم کیفیت مناسب قیمت پایین تری رو لحاظ میکنه و با این ترفند مشتری های خودش رو بیشتر میکنه / هیچ کجای کار هم نمیلنگه / اگه میلنگید سالها تو صدر پرفروش ترین برند لپ تاپ قرار نمی گرفت ...
در ارتباط با مابقی سوالاتتون هم باید بگم که اینکه به درد دانشجوی مترجمی میخوره یا نه دیگه به کار و درس خودتون بستگی داره
تیپاکس یه شرکت هست مثل شرکت پست ولی دولتی نیست و مرسولات پستی رو حتی یک روزه با قیمت مناسب به شهرستانها ارسال میکنه
آدرس و تلفن فروشنده رو هم براتون پخ کردم ...
یعنی بخرم پای شما دیگه ؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی من نفهمیدم چرا شما فقط همین مدل رو برسی میکنید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
شما همیشه توی این تایپیمک میگید تیپاکس دلیلش چیه آدم به شرکت پست نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به تیپاکس!!!!!!!!!!!
راستی رفتی سایت رو دیدی یا نه نظرت در مورد این شرکت چیه؟
راستی ای D257رو با Asus Eee PC 1005P مقایسه میکنم که میگن با کیفیت ترین در بازاره.
نگفتی فرق D257با D255چیه؟
سلام دوستان.نقل قول:
آی حرف دل من رو زدی داش مهدی.دمت گرم.
ایسوس و .... فقط دارند پول مارکشون رو میخورند.
البته همه اینا بستگی به خود مشتری داره.
بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
دوستمون حسین گرامی هم خریده / از ایشون بپرسید اگر فکر میکنید بنده دارم برای ایسر تبلیغ میکنم
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه همینجوری هستیم و گفتار شما برام اصلا تعجب آور نیست
اگر همین مدل رو بررسی میکنم برای اینه که این تاپیک مربوط به این مدل هست و الی در تاپیکهای دیگه دوستان زیاد راجع به این برند صحبت کردند
لپ تاپ شخصی خودم acer Aspire 5935G هست مدلی هرگز در ایران وارد نشد و من چند سال پیش شخصا از انگلستان تهیه کردم / حتما این قدر ارزش داشت که از خارج از کشور تهیه کنم . خواستم عرض کنم صرف خوندن 4 تا ریویو و مطلب به این نتیجه نرسیدم و شخصا کیفیت ایسر رو تجربه کردم / اصلا شما فکر کنید من دارم همه رو در چاه میندازم میزان فروش و محبوبیت برندها که دیگه حرف من نیست البته قبول هم دارم گاهی اوقات فروش بالا دلیلی بر کیفیت بالا نیست اما خداروشکر ایسر از این بند مستثنی ست... ما ایرانی ها فقط اون چیزی که سر زبونها هست رو به عنوان کیفیت میشناسیم نه چیزی که حقیقت داره ... شما باید msi بخری اون وقت معنی کیفیت رو متوجه میشه و میگی acer که خوبه اگه صاایران هم لپ تاپ بزنه من به msi ترجیح میدم ...
حالا از این ها که بگذریم
ایسوز هم برند خوب و قابل اطمینانی هست البته مشکل تاچ پد این سری ها هنوز هم پا بر جاست که باید حتما موقع خرید لحاظش کرد در تاپیک های مخصوص خودش میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید ...
acer aspire one D255 مدل قدیمی تر 257 هست و تفاوت ها هم طبعا بسیار
مهم ترین تفاوت اینه که ایسر 255 از پردازنده ای N550 بهره میبره و ایسر 257 از پردازنده ی N570
تفاوت این دو پردازنده در فکانس کاری هست که پردازنده ی ان 570 در فرکانس 1.6 و پردازنده ی ان 550 در فرکانس 1.5 کار میکنند ولی ان 570 جدیدتر هست ....
و ...
آقا شما خیلی صبرت کمه عزیز زود ناراحت میشینقل قول:
مگه خودت ایرانی نیستی که میگی ما ایرانیها طوری میگه که انگار تو طیب و طاهری ما شمر ذی الجوشن یه سوال ازت پرسیدم مسلمون.
همین.
دیگه اینقدر تند رفتن نداره.
گفتم چرا یه تایپیک برای ایسوز نداریم ولی برای ایسر اونم یه مدل خاص یه تایپیک زدن که توش فقط دو نفر بحث کردن جواب دهنده شمایی پرسشگر آقای حسین گرامی.
و یه چند نفر دیگر کمتر>
آیا یه تایپیک در مورد ایسوز داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دست ما دلگیر نباش زحمت میکشی که جواب میدی واقعا خسته نباشی دست مریزادو
خسته نباشی خدا قوت حق نگهدار>
راستی نگفتی بین این دو مدل کدوم سرترهراستی ای D257acerیا Asus Eee PC 1005P