این برنامه رو هم دارن کم کم سانسورش میکنن مثلا
امشب اون قسمتی که بچه داشت انشاء میخوند یه
جاشو سانسور کرده بودن تو حرفاش
Printable View
این برنامه رو هم دارن کم کم سانسورش میکنن مثلا
امشب اون قسمتی که بچه داشت انشاء میخوند یه
جاشو سانسور کرده بودن تو حرفاش
این قسمت هم جالب بود.
راستی این رضا صادقی مگه معلول نیستش!!! با تمام ابن حرفا سامان گوران توی کارش واقعاً دقیقه.
محتوای مخفی: نمايش
اگه گفتین این قسمت برگرفته شده از چه فیلمیه؟ قالب مال چند تا فیلمه!!!
داوود رشیدی و اون تیکه های مسخره.خیلی خنده دار بود مخصوصاً وقتی آخرش خواست اعضای جبرانی رو برداره!!!
حامد:11:
سانسور داره وللی بازم خوبه
این پسره انشا میخونه خیلی باحاله
پدر من وقتی که میبند دیگران به سرکار رفته و خسته میشوند برای انها گریه میکند
مادر من امروز رفت بازار و برای پدر کفش و لباس خرید-پدرم از شدت شوق گریه کرد!!
آره خیلی باحاله.نقل قول:
جالبترش اونجا بود که اولین پس گردنی رو خورد. همونجایی که به بوسیدن رسید فکر کنم اگه پس کله ای رو نمی خورد به بوسیدن مادرشون هم میرسید که گفت بگذریم...
خیلی با حال بود.
مال کدوم فیلم بود؟؟فکر کنم از اون فیلمهای زمان شاهی بوده؟؟نقل قول:
اگه گفتین این قسمت برگرفته شده از چه فیلمیه؟ قالب مال چند تا فیلمه!!!
واقعا این پسره سامان ... تو کارش حرفه ایه. واقعا قشنگ اداش و همچنین صداش رو در میاورد
ایول/:33:
قسمت کنترل نامحسوسشون هم قشنگ بود.
اعمال قانون اعمال قانون:4:
برای فیلم ضیافت و چند تا دیگه از فیلم های کیمیایی بود ! :دینقل قول:
مال کدوم فیلم بود؟؟فکر کنم از اون فیلمهای زمان شاهی بوده؟؟
اون قسمتش که اخبارگوئه رو آورده بودن چار پایه داغ :31: ازش پرسید تا حالا اخبار دورغ گفتی یا نه ؟ گفت نه یهو به خاطر دروغش بش شک وارد شد آخرش بود
اصلا انتظار همچین حرکتی رو از صدا و سیمای میلی نداشتم :27:
کلیپش رو بزارید یه تابستون بخندیم. فضا سابقی!!!:18:
حذف آیتم جنجالی از خنده بازار؟/ برای دومین شب متوالی: 90 درجه پخش نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دومین شب متوالی آیتم جنجالی 90 درجه از خنده بازار پخش نشد.
به گزارش خبرآنلاین؛ پس از انتقادهای علی دایی از به تمسخر گرفته شدن در دو شب متوالی از آیتم 90 درجه برنامه ، این آیتم برای دومین شب متوالی روی آنتن نرفت. به نظر می رسد مسئولان صدا و سیما که از حوادث و حاشیه های این اتفاق شوکه شده اند ، تصمیم گرفتند تا این بخش از برنامه 90 درجه را از دستور کارشان کنار بگذارند.
منبع : خبر آنلاین
پ.ن : جدا چقدر بعضی ها بی جنبه ان :13:
سلام دوستان...
ديروز من اتفاقي تلويزيون رو روشن كردم داشت همين برنامه رو نشون ميداد اون آيتمي كه سامان گلريز رو مسخره ميكنه :31:
خيلي خنده دار بودش تاكيد داشت رو اينكه گلريز همه كاراش مسخره بازي ... يهو ديدي سبزي رو پاك نكرده ريخت تو غذا : دي
تبليغش هم باحال بود ميگفت از مايع ظرف شويي برادران و شركا به جز برادر كوچيكه استفاده كنيد :31:
دوستان يه سوال : قسمت اصلش رو 11 و نيم شب پخش ميكنه؟
تكرارش رو 6 بعد از ظهر؟
اصلش رو حدودای نه و نیم پخش میکنه بعد از پنج کیلومتر تا بهشتنقل قول:
تکرارش رو هم ساعت 6
:46:
شاید یه همچین برنامه هایی با این تیکه های شیرین و تندش در هم قاطی (:31:) بتونه این مسئولا رو آدم کنه.
مگه نه فکر می کنن اینجا هر کی به هر کیه میرن کار خودشونو می کنن :19::24:
واقعا باید دست عوامل این برنامه رو بوسید:36::42:. دله مردمو شاد کرد :10:
.
.
.
یه راهنمایی! از فیلمهای مسعود کیمیایی بودن!!!نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
درست حدس زدین! والش که زد بیست سال قبل، مال فیلم ضیافت بود که اعمال قانونییه ادای فریبورز عرب نیا رو در میآورد. آخرش هم که میگفتند به سلامتی سه تن.........، مال فیلم اعتراض بود.
آخر آرزو به دل ميمونيم كه يه برنامه انتقادي سانسور نشه يا پخشش قطع نشه!!!!!:41:
هلاك اين انتقاد پذيري مسئولين محترم هستيم!!!!!1:19:
من تنها از دو بخشش عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.جنگ دایی با کاشانیان تو نود درصد(من که فوتبال نمی بینم)
2.دعوت هیچکس به چارپایه داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و انجایی که مجری 4321 شبکه 4 رو مسخره می کنه و رفتار مدیراش باحالن مثلا اون قسمتی که خبرنگار اومد وسط صفا سیتی مدیرا مدیرا بهش گفتن بره بیرون گفت ما الان تو بیرون هستیمم باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اونقدر ضایس که ادم نمی تونه نقدش کن یعنی بعد از ساختمان پزشکان حوصله دیدن سریال طنز ایرانی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف کاشکی سری 2 ساختمان پزشکانو می ساختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان پخش معینی نداره خودتون خسته نکنید
فکر کنم بعد از اون سریال ارواح پخش می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19:این نقش علی دایی دیدید که هی میزد سر خودش یا شمس
شمس سکته زده بود عادل بهش می گفت چرا منو بد نگاه می کنی
اون یارو رو از کجا اوردن که اینقدر جزه؟
اون برنامه 4 3 2 1 نیست، برنامه جشنواره فیلم های سینمایی شبکه تهرانه که بهمن هاشمی اجرا میکنهنقل قول:
تیکه رضا صادقی واقعا عالی بود ..
تیکه وام دادن به جوونا آخر حرف بوداااااااا
علی دایی سرمربی تیم راه آهن در ابتدای کنفرانس خبری اش پیش از بازی مقابل صبا ضمن تسلیت درگذشت بابک معصومی گفت: درگذشت این بازیکن فوتسال را به جامعه ورزش و خانواده وی تسلیت می گویم. واقعا متاسفم که وی را از دست داده ایم. او یکی از ورزشکاران با اخلاق کشورمان بود.
دایی در مورد بازی مقابل صبا اظهار داشت: ویسی تیم خوب و جوانی را جمع کرده بود. این تیم در دو بازی قبلی خود نتایج خوبی را گرفته و نشان داده در این لیگ حرفی برای گفتن دارد. در این تیم بازیکنان جوان و با تجربه کنار هم قرار گرفته و یکی از بهترین تیم های لیگ را پدید آورده اند. ما بازی سختی در پیش داریم اما تنها به 3امتیاز فکر می کنیم و با این روحیه به میدان خواهیم رفت.
وی افزود: سه هفته تمرینات پرفشاری را داشته ایم، اما تنها روز گذشته توانستیم تمرین تاکتیکی انجام دهیم. ما در زمین خود بازی می کنیم و به فکر پیروزی هستیم. باید بازیکنان را به پیروزی عادت دهیم، هرچند در دو بازی قبولی هم نتایج بدی نگرفتیم.
سرمربی تیم راه آهن در مورد تشویقش در بازی های پرسپولیس و ممنوع کردن این تشویق از سوی سران باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه، گفت: من هم دوست ندارم پرسپولیسی ها مرا تشویق کنند و اگر این ممنوعیت به صلاح پرسپولیس است با آن مخالف نیستم. من نه مسوولیتی در این مملکت دارم و نه مثل آقایان بن دارم. اگر نگاهم به نیمکت پرسپولیس بود سرمربی راه آهن نمی شدم. از صمیم قلب بگویم که دوست ندارم در ورزشگاه تشویق شوم و دوست ندارم مظهر اعتراض مردم به آقایان باشم. می خواهم در کنار تیمم با آرامش کار کنم و با آن نتیجه بگیرم.
وی افزود: این آقایان هستند که خط می دهند، لیدرها را جمع می کنند، جلسه می گذارند و به مسافرت می روند. هیچ جا سراغ ندارید که بگویند من این کارها را انجام داده ام و اصلا اعتقاد به این کارها ندارم. اعتقاد من به آن بالایی است. مردم در ماه های گذشته نسبت به خیلی چیزها آگاهی پیدا کرده اند؛ اما با این حال به آنها می گویم که پرسپولیس از هر چیزی بزرگتر است و تیمشان را تشویق کنند.
دایی در مورد برنامه طنزی که در رسانه ملی با موضوعیت وی پخش شد، اظهار داشت: در این مورد نظر خاصی ندارم. فقط متاسفم که در سازمان کارهایی انجام می شود که مناسب نیست. کسی که شخصیت من را تقلید می کند مقصر نیست. طنز با مسخره کردن فرق دارد. وقتی ورزشی ها حرمت یکدیگر را نگه نمی دارند، چنین اتفاقاتی رقم می خورد. اکنون خیلی چیزها را مسخره می کنند و حرمت را می شکنند، اما مردم خیلی چیزها را می دانند.
وی همچنین تصریح کرد: آیا صداوسیما جرات دارد مسئولان سیاسی کشور را هم مسخره کند؟
دایی در ادامه اظهار داشت: در جام جهانی هم صدا و سیما با آوردن کارشناس های مختلف تلاش کرد که مرا زیر فشار قرار دهد و مرا مقصر ناکامی قلمداد کند. اگر این سازمان در پشت بندش نام اسلامی نبود، حرفی نمی زدم. اگر خوشحالی مردم باشد، بازهم حرفی ندارم. این آقایان نام اسلامی را روی سازمان خود گذاشته اند، اما اخلاق اسلامی را خدشه دار کرده اند. کجای اسلام به مسخره کردن مردم را توصیه کرده است؟ همه چیز مرا خدا داده و نمی توانید با خدا جنگ کنید. او به خیلی ها نعمت داده و به خیلی ها نداده است.
سرمربی تیم راه آهن درباره مورد تمسخر قرار گرفتن کاشانی در همین برنامه، تصریح کرد: کسی را با من مقایسه نکنید، جایگاه ها فرق می کند. شاید کسی وی را نمی شناخته و او با این برنامه معروف تر شده است، من 20سال است در این فوتبال هستم، اما آقایان تازه آمده اند و نمی دانم از چه راهی آمده اند. تمام بدن من پر از بخیه است که این بخاطر زمان حضورم در فوتبال است. آقایان شاید دوست دارند مطرح شوند. مسائل زیادی وجود دارد؛ اما خیلی ها دوست دارند من خراب شوم. خود آقایان شاید هزاران مورد داشته باشند، آیا دوست دارند که در مورد آنها صحبت شود؟ متاسفم که صدا و سیما نام اسلام را دارد؛ اما نگاهی به کوچکترین مسائل اسلام ندارد و اینگونه می شود که جوانان ما به بیراهه می روند.
سرمربی اسبق تیم ملی کشورمان در خصوص انتخاب وکیلش به عنوان رییس باشگاه شاهین بوشهر عنونا کرد: آقای دهقان وجاهت قانونی از خیلی ها بیشتر است اما این به من مربوط نمی شود که چه کسی رییس باشگاه دیگری است. وی 8 سال با من رفیق بوده و در این مدت در تمام تیم ها به کمکم آمده است. او از خیلی ها که فوتبالی نیستند در کارهای اجرایی و مدیریتی بهتر است.
دایی در مورد دریافت طلبش از پرسپولیس گفت: تاکنون منتظر تماس پرسپولیسی ها مانده ام و در این مدت متوجه شده ام که آنها با خیلی ها تسویه حساب کرده اند. با این حال اگر نتوانم مصالحت آمیز طلبم را دریافت کنم، ناچار می شوم از طریق قانون اقدام کنم.
وی همچنین تاکید کرد: من نه دوست دارم سیاسی شوم و نه احتیاجی به سیاست دارم، فقط می خواهم کار کنم و زندگی آرامی داشته باشم. دوست ندارم مانند خیلی ها پشت آدمهای سیاسی قائم شوم. حتی برای آینده ای دور هم به سیاست فکر نمی کنم.
دایی با اشاره دوباره به «خنده بازار» افزود: متاسفانه نمی دانم آقای کارگردان و مدیر این برنامه به چه چیزی اعتقاد دارند. یک دهه است که این گونه رفتارها در مملکت ما نقش گرفته و سر یکدیگر را کلاه می گذارند و به مردم دروغ می گویند. اگر هم بخواهم شکایت کنم باید سه سال بدوم و در نهایت آقایان می آیند و عذرخواهی می کنند و من هم باید ببخشم.
منبع : برنا
پ.ن: تیکه تیکه راجع به خنده بازار صحبت کرده:31:من همه خبر رو گذاشتم:31:کد:http://khabarkhooneh.com/fa-IR/story/19009/
از عيدش خيلي بهتر شده
البته شما پشت سر اقای داهی حرف در نیارید ایشون درسته ادم مشهوریه ولی دیگه این همه ادم که نداره که تو یه اتوبوس جاشون بشه .بنده خدا گفت یه مینی بوس البته شاید ون هم میگفت کافی بود.:31:نقل قول:
:10:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
بچه کسی تمامی کلیپ هایی که ادای بهمن هاشمی رو در میاره نداره؟
من که هر بار با خنده های این بهمن هاشمی کلی خندم میگریه .نامرد خیلی بازی میکنه تو تمام قسمت های که این نقش بهمن هاشمی اومده خیلی باهال بوده.
دیروز وقتی یه نفر زنگ زد تا جواب سوال مسابقه فیلم شناسی (:31:)رو بده به هاشمی گفت :میشه یه راهنمایی کنین که هاشمی فورا گفت گزینه 4 :31:(جواب سواله)
خوبه اینهمه قضیه ادغام رو مسخره میکنن بعد این داهی امده میگه جرات دارن فلان کنن !؟ حالا ادغام حدا چیزای گنده تری هم بوده بخوام بگم طول مبکشه :31:
متاسفم که صدا و سیما نام اسلام را دارد؛ اما نگاهی به کوچکترین مسائل اسلام ندارد و اینگونه می شود که جوانان ما به بیراهه می روند.
چرا کم آورده چرت میگه؟ :31:
کلا چرا داهی اینحوریه ؟ فک کنم تنها کسی هست که تا الان صداش در امده ! البته مایلی کهن هم مثل اینکه یه تنش هایی داشته !:31:
ولی تا الان نشنیدم که صدایی از جیرانی یا بازیگرایی که تو خنده بازار مورد تقلید قرار گرفتن:31: بلند بشه مثلا شبی که شریفی نیا رو آورده بودن یعنی رسما ترکوندن شریفی نیا رو :27: یا پیمان جون قاسم خانی که عاشقشم :31:
دیگه حالا قسمت مدیران و سیساسیونش جدا !
پس معلوم شد این علی دایی جنبه نداره الان تو این برنامه
با خیلی ها شوخی شده مثلا فردوسی پور-مایلی کهن-
بهمن هاشمی-شریفی نیا -داوود رشیدی-جیرانی
هیچکس-رضا صادقی و خیلی های
دیگه مگه دایی از بقیه خونش سرخ تره
مگه دایی کیه؟؟؟
نقل قول:
والا به خدا
دوستان به لینک زیر برید و به خنده بازار امتیاز بدید و یه جوری یعنی ازش حمایت کنیم !:46:
!کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_media_production&task=showdetail&n=0&smpc=smpc20110611115354&mosmsg=%D8%A7%D8%B2+%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B4%D9%85%D8%A7+%D9%85%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85
وای که این پسره چه نقش علی دایی رو خوب بازی میکرد :31:
من از خنده ترکیده بودم
کاشانی هم بدک نبود با اون جای مهرش
جایی هست که بشه این تیکه رو دانلود کرد ؟
دوستان حتما همه برید رای بدین برای حمایت از این برنامه:40:
بچه ها دیدین علی دایی بعد از این که مسخرش کردن چی گفته؟
عجب هنرمندیه این طرف ادای دایی و فردوسی پور و صادقی رو عالی در میاره
فقط قسمت رضا صادقی ترکیدم به خدا !!:31::31:
واکنش رضا صادقی به طنز خنده بازار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا صادقی در تماسی با روزنامه تماشا ناراحتی و گلایه خود رااز برنامه خنده بازار ابراز کرده است .
رضا صادقی در گفت وگو با بهمن بابازاده درروزنامه تماشا گفته است :متاسفانه مشتی ملیجک های دربار قدیم و دلقک های سیرک این روزها پایشان به صداو سیما باز شده و با به سخره گرفتن شخصیتهای مختلف سعی دارند مخاطبان بیشتری را برای خود دست وپا کنند و ازاین طریق بین مردم بیشتر شناخته شوند .
وی ادامه داده است :برخی طنزها را باید لودگی نام گذاشت و معلوم نیست با کدام هدف مدیران صدا وسیما اجازه و پخش انتشار آنها رااز تریبونی به این وسعت وسادگی می دهند .متاسفم برای کسانی که تصمیم گیرنده ها وسازندگان این قبیل برنامه ها هستند .صادقی درادامه گفته است : جوابیه ای تصویری را دردست تهیه دارم که در اختیار مردم پاک ومحترم ایران قرار خواهم دادو دراین ویدئو مواضع خودرا به صورت کاملا صریح وبی پرده بیان خواهم کرد . روزنامه تماشا همچنین در توصیف شخصیت رضا صادقی نوشته است :همه کسانی که رضا صادقی را می شناسند خصیت آرام وصبور این خواننده را در هرشرایطی قابل ستایش می دانند و اعتقاد دارند که این خواننده حتی دربدترین شرایط هم هرگز و تحت هیچ شرایطی آرامش اش رااز دست نمی دهد و از کوره در نمی رود .پیش از این خبر گزاری ها خبر داده بودند که چند شب پیش برنامه خنده بازار میزبان فضا سابقی (رضا صادقی) بوده است.
در این برنامه سابقی در پاسخ به سوالات مجری از شعرهایش بهره می برد. مثل مشکی رنگه عشقه… دل برات تنگ شده جونم…واستا مجری من می خوام پیاده شم…او گفت: من خواننده بازاری نیستم و پول فقط به من آرامش می دهد و من برای دلم می خوانم.
پ.ن : :13:
این قسمت بوش رو باید نشون علی دایی داد !!!!! خود بوش داره عشق میکنه :31:
خوب رضا صادقی هم اضافه شد !
ایرانی جماعت = بی جنبه جماعت
از صادقی دیگه انتظار نداشتم جایگاش پیش من که پایین امد ! علی دایی که پایین بود هیچی :31:
با جنبه ترین فک کنم تا اینجا عادل فردوسی پور بوده باشه !
با جنبه ترین فرمن هاشفی(بهمن هاشمی)بوده با این که تقریبا هر روز برنامش هست!
عادل رو که خوب نشون دادننقل قول:
با جنبه ترین فک کنم تا اینجا عادل فردوسی پور بوده باشه !
با جنبه ترین به نظر من جیرانیه !!
خداییش بدترین شوخی ها رو تو این برنامه با جیرانی میکنن
نمونش اون برنامه که بایسته (شایسته :31:) رو آورده بودن هی بش میگفت بزار دستت رو ببوسم و ...
ولی جیرانی حرفی که نزده هیچ حتی از این برنامه تو هفت حمایت هم کرد و یه تیکه هایش رو تو برنامه ش نشون داد
اتفاقا فراستی هم کلی خوشش اومده بود
من نمیدونم اینا چرا اینقدر بی جنبه ان
انگار ظرفیت اهالی سینما خیلی بیشتر از ایناست !!!
اينكه ظرفيت اهالي سينما زياده كه شكي درش نيست چون بلاخره هنرمند هستند و انتقاد پذير.
اين آقاي داهي هم بي جنبگيش تازگي نداره اين قضيه كه از كسايي كه اداشو درآوردن و اين اومده ناراحت شده بهشون توهين كرده سابقه ي ديرينه داره!!!!:41:
من موندم چرا رضا صادقي اينجوري كرده اين بنده خدا اهل ناراحت شدن نبود!!!
به نظرم اینام زورکی خودشونو دارن کتترل میکنننقل قول:
اون روز خنده بازار بود دو ساعت بعدش جیرانی برنامه داشت ، تابلو میخندید و هی سعی میکرد صاف بشینه و چشاشو گشاد میکرد که شبیه اون ادا نباشه :دی
انصافا خیلی تمیز در میاره ادای صادقی رو :دی
دست مریزاد
ولی انتظار نمیرفت ازش اعتراض کنه
میدونستی این که نقش هاشفی رو بازی میکنه کارگردان خنده بازاره؟ نامرد خودش هنرمند تر از بقیه س ، نویسنده و کارگردان هست تازه بهترین بازیگر هم هست خداییش این + اون جیرانی + فردوسی پوره از همه بهتر بازی میکنن. تازه دوتا نقش هم داره هم نجفی هم هاشمی.نقل قول:
من که هر بار با خنده های این بهمن هاشمی کلی خندم میگریه .نامرد خیلی بازی میکنه تو تمام قسمت های که این نقش بهمن هاشمی اومده خیلی باهال بوده
آهان.... حالا معلوم شد.... دوستان این چند تا بحث میشه ، یکی اینکه اینایی که توی خنده بازار به طنز کشیده شدن دلشون از جایی دیگه پره ، مثلا علی دایی از دست کاشانی ناراحت شده هی آقایون آقایون میکنه برای همین عقده ش رو سر این سریال هم خالی میکنه رضا صادقی هم ناراحته از این که چرا خودش تو تلویزیون جایی نداره.... یه بحث دیگه هم که هست اینه که وقتی مثلا ادای من رو در میارن بعد از طرف یه روزنامه یا مجله به من زنگ میزنن میگن تو الان خوشحال شدی اینو دیدی یا ناراحت خوب معلومه من میگم ناراحت شدم اصلا این طبیعیه که هیچکس از انتقاد خوشش نیاد.... همه دوست دارن از کارشون تعریف بشهنقل قول:
واکنش رضا صادقی به طنز خنده بازار
پ.ن 1: دیگه این رضا صادقی هم زیادی آتیشی شده.... همچین میگه بیانیه تصویری میدم انگار انگ تروریسم بودن رو بهش زدن
پ.ن2: اصلا تو خنده بازار ادای فضا سابقی رو دراوردن چیکار به رضا صادقی داره؟ مگه این جمله ی وایسا میخوام پیاده شم یا مشکی رنگ عشقه سندش خورده به نام رضا صادقی؟!
پ.ن3: تمام کسانی که توی خنده بازار کارشون به طنز کشیده میشه زیر زره بین آزمایش قرار میگیرن که خوب هر کسی نمیتونه از این ازمایش سربلند بیرون بیاد. اینجا جنبه ی افراد مشخص میشه. به عنوان مثال رضا صادقی الان دیگه از چشم من افتاد :31:
البته اونم معلوم نیست بنده خدا شاید صداش به جایی نمیرسه :31:نقل قول:
با جنبه ترین فرمن هاشفی(بهمن هاشمی)بوده با این که تقریبا هر روز برنامش هست!
طرح ادغام نفتش رو دیدین!!
من که باورم نمیشد به این راحتی پخش بشه
حالا گیریم که اصلا اسم فضا سابقی رو زیر نویس کردن رضا صادقی. اصلا در ملا عام اعلام کردن که ما داریم ادای رضا صادقی رو در میاریم.مگه این جوری نیست؟ مگه این کار را رو نمی کنه؟
به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها. تا خود رضا صادقی این کارا رو نکنه این برنامه از کجا می یاره تا ادای رضا صادقی رو در بیاره؟
.
.
.