کلا معروف ترین تبلت آندروید Xoom هست..از طرفی اولین هم هست..ولی من باهاش کار کردم.. خیلی خوبه.. پشیمون نمیشی..نقل قول:
Printable View
کلا معروف ترین تبلت آندروید Xoom هست..از طرفی اولین هم هست..ولی من باهاش کار کردم.. خیلی خوبه.. پشیمون نمیشی..نقل قول:
سلامنقل قول:
قدرت پردازشی موتورولا بخاطر استفاده از یک پردازنده دو هسته ای بر مبنای چیپ ست تگرا ۲ بسیار بالاست و تقریبا میشه گفت قدرتمند ترین نمونه تولید شده هست .
دوربین ۵ مگاپیکسلی هم که یک مزیت دیگه هست
ولی اگه ظرافت و سبکی و خوش دست بودن کمی بر دیگر انتظارات شما میچربه سامسونگ گزینه ی بهتری خواهد بود مخصوصا با داشتن صفحه نمایش بهتر
موفق .
نقل قول:
تقریبا میتونم بگم نمی تونی خرید کنی ، حتی اگر مستر و یا ویزا کارت هم داشته باشی باز ارسال به ایران ندارند ، و حتی اگر ارسال به ایران داشته باشند ، نمی فرستند چون می دونن نمی تونی شکایتی داشته باشی.
می تونی از ایران دلیور خرید کنی
درود
دوستان من یک Eee Pad Transformer Android 3.1 Mobile Docking TF101 16GB با گارانتی ویستا خریدم.
و ازش خیلی هم راضیم. نه هنگ میکنه نه ریست میشه!! اصلا قابل مقایسه با گالاکسی نیست!!
من برای جلسه های ادارم گرفتم که همیشه می بایست 100 تا نمودار رنگی را چاپ بگیرم ببرم تو جلسه و توضیح بدم.
الان دیگه همه نمودارهام و ... با این می برم تو جلسه! من واقعا ازش راضیم.
لپ تاپم با اینکه Vaio Z 570 است رو گذاشتم تو خونه یا اداره، همیشه اینو همرام بر میدارم.
شما با کیبورد گرفتی یا بدون کیبورد ؟نقل قول:
از اونجایی که پورت usb روی کیبورد هست اگه بدون کیبورد بگیریم هیچ جوری نمیشه usb بهش وصل کرد ؟
ایول...Asus Pad رو یکی خریده ...
میشه بگین فارسی رو چجوری پشتیبانی می کنه .... یه PDF بالای 1000 صفحه ی فارسی مثلا ...
-در تبلت هايي بر مبناي هاني كمب كلا شما ميتونيد زبان منوها رو هم حتي فارسي كنيد بدون هيچ نرم افزار اضافه اينقل قول:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
-فقط از طريق داك كيبورد ميسر هستنقل قول:
-روي خود تبلت تنها يك slot micro sd هست
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
تقريبا تمامي برند هاي معروف مثل اين چيپست (تگرا 2 ) بكار رفتهنقل قول:
قدرت پردازشی موتورولا بخاطر استفاده از یک پردازنده دو هسته ای بر مبنای چیپ ست تگرا ۲ بسیار بالاست و تقریبا میشه گفت قدرتمند ترین نمونه تولید شده هست .
acer iconia
tab 10.1
transformer
zoom
متاسفانه نقص اونها عدم پشتيباني از اجراي كانتينرهاي 1080p mkv هست
سلام من مي خوام يه تبلت بخرم كه قيمتش حدودا 700 تومن باشه به نظرتون بهترين انتخاب چيه؟
دوربينش برام مهمه و ورژن اندرويدش مر30
دو تا سوال :
1 - تبلت Acer Iconia A500 ورودی usb داره . یعنی میشه بهش فلش مموری یا کیبورد یا مثلا دوربین دیجیتال وصل کرد و عکس ها را مستقیم از دوربین به تبلت منتقل کرد ؟
2 - این تبلت ایسر تو مشخصاتش کیفیت صفحه نمایش را 256000 زده نه 16 میلیون . به نظرتون چه تفاوتی توی صفحه نمایش با تبلت های دیگه داره ؟
-تقريبا تمام تبلت هاي بازار در همين رنج قيمتي هستندنقل قول:
ورژن هم هاني كمب 3.1
ودر ايسوس و ترانسفورم 3.2
و در بقيه هم به زودي اپديت مياد
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
1-بله اقا مهدي Usb فول سايز داره علاوه بر اون hdmi هم فول سايز هستنقل قول:
به راحتي فلش هارد و كيبورد رو دتكت ميكنه
2-خوب ديگه تنها تبلت 16 ميليون هاني كمب تب 10.1 هست
مقداري رنگ ها washed out هست
یعنی با توجه به اینکه ایسر 16 میلیون رنگ نیست ، تماشای یک فیلم HD در این تبلت چه فرقی با یک تبلت 16 میلیونی داره ؟نقل قول:
نظرتون در مورد blackberry playbook چيه؟
-مسلما رنگ ها مقداري بي روح تر هست و شادابي 16 ميليون تب 10.1 رو نداره ولي در كل قابل قبول هستنقل قول:
-دقت داشته باشين خبري از اجراي 1080p روي چيپست هاي تگرا 2 نيست عزيز
-روي تب 10.1 سامي هست كه اون هم با كدك mpeg4 بايد باشه نه كدك ديگه اي
راستش من الان گالکسی اس دارم و از تجربه سامسونگ بسیار حرسندم . توی پخش فایل های تصویری بی نظیر هست .نقل قول:
در مورد تبلت هم حتما تا یکی دو ماه دیگه میخام بخرم ولی گالکسی 10.1 که اسلات کارت حافظه نداره . به خاطر همین زیاد روش نظر ندارم .
گالکسی 8.9 فکر کنم گزینه بهتری باشه . راستی از نظر اتصالات و ورودی یو اس بی یا فنآوری usb on the go تب 8.9 چه طوره ؟
-من هم گالكسي اس دارم و متوجه منظورتون هستمنقل قول:
در مورد اسكرين كه بهترين انتخاب تب 10.1 هست با توجه به رويو هاي سايت هاي معتبر
-در مورد اجراي فايل ها متاسفانه قضيه فرق ميكنه در تبلت هاي هاني كمب استفاده از چيپ ست هاي تگرا 2 باعث ميشه كه در اين مورد زياد اميدوار نباشين يك مشكل سخت افزاري هست نه نرم افزاري
-هر چند من اين مورد رو با استريم و نرم افزارهايي مثل splashtophd از روي pc حل كردم كه خوب نياز به يك سيستم دارين و بدون واسطه نميتواند اجرا كند
در مورد تب 8.9 مقداري پورت ها گويا كامل تر هستند
سلامنقل قول:
نظرتون در مورد blackberry playbook چيه؟
عزیزم اینجا تاپیک اندروید هست و شما باید سوالتون رو در بخش " سایر تبلت ها " بپرسین
موفق
دوست عزیز به نظرت من الان P1010 بگیرم بهتره یا صبر کنم P8.9 ارزون بشه بعد اونو بگیرم ؟نقل قول:
الان P8.9 چنده ؟
مسئله ای که برام خیلی مبهمه و من بین P8.9 و P1010 موندم سایز صفحه نمایش و Honeycomb و Cpu دو هسته ای هست البته به نظر خودم 7 اینچه باید بهتر از 9 اینچ باشه چون 7 اینچ رو از نزدیک دیدم بازم بزرگ بود
میخواستم بدونم ارزش داره بخاطر اینا صبر کنم P8.89 بگیرم ؟
-قطعا 8.9 گزينه بهتري هست وقابل مقايسه نيست با p1010نقل قول:
سيستم عامل هاني كمب و بستر نرم افزاري كارامد و قابليت هاي زياد اون رو به تقريبا به لپ تاپ ها نزديك ميكنه (هر چند فاصله زياد داره)
-هنوز به صورت رسمي وارد نشهد ولي ميتونيد از سايت هايي مثل ايران دليورpre-order كنيد
نظرتون درباره Tablet viewsonic viewpad 10 چیه؟ دو تا سیستم عامل داره!!
-از نظر من سيستم عامل ويندوز با توجه به ساختار وماهيت بدرد تبلت نميخوره (تا امدن ورژن 8 كه بهينه شده براي تبلت ها )نقل قول:
وزن زياد-مصرف باتري بالا مهمترين عوامل براي بازدارندگي از خريد تبلت هايي مبتني بر سيستم عامل ويندوز هست
سلام من میخوام ترنسفورمر بخرم و چندتا سوال دارم :
تو تهران کجا میشه رفت با دستگاه کار کرد ؟
قیمت 32 و 16 با داک چند هست (من میخوام 16 گیگ با داک بگیرم) ؟
کجا رو برای خرید پیشنهاد میدید
مواردی که باید توجه کرد در هنگام خرید ؟؟
ممنون
من تهران نيستم متاسفانه اطلاعي ندارمنقل قول:
مجتمع پايتخت بازار كامپيوتر علاالدين و.....
32 800
16 700
بدون داك
وبا داك نزديك 110-150 قيمت اضافه ميشه
سالم بودن و پيكسل سوخته نداشتن هم شايد مهم باشه (چون با گارانتي ميگيريد بايد پاسخ گو باشند)
نقل قول:
اگر آشنا داشته باشی بدون داک 16 ، 650 و با داک 16 رو میتونی 760 بخری.
منم تهران نیستم.
اما خودم یک TF101 با داک خریدم. اگه سوالی داری در خدمتتم.
سلام به همگی^^
دوستان درمورد گالکسی تب p1000 نظرتون چیه؟
دوستان من در نظر دارم که یه تبلت برای خودم تا یکی دو ماهه دیگه بگیرم .
فاکتور خیلی مهم برام پورت USB هست که تو تبلت های موجود بیشتر روی این سه مورد نظر دارم که البته هنوز خیلی گسترده تو بازار های بین المللی پخش نشدند .
1 - Acer Iconia Tab A500
2 - Toshiba Thrive
3 - Archos G9 10inch
ولی خوب بعضی وقت ها وسوسه میشم میگم به جای تبلت یه مینی لپ تاپ بگیرم ( البته یه لپ تاپ خوب دارم ) هم هزینه کمتری میکنم هم حداقل پورت usb داره و 250 گیگ هارد هم دارند .
نظرتون چیه
؟
دوستان تبلتی که بتونه اکثر فرمتهای ویدیویی را پخش کنه کدومه؟
دست گلتون درد نکنه هیچکی نظری نداره دیگه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
منم دنبال همچین چیزی بودم p1000 فوق العاده است از همه نظر... فقط اینجا هم گفتم که کسی نظری داره بگه که...نقل قول:
-عزيز اين تبلت براي اجراي فايل هاي mkv مناسب هست منتها سيستم عامل فرويو و اندرويد با اين رزولوشن مقدار ناهماهنگ هستنقل قول:
و قابليت هايي كه در هاني كمب داريم رو مسلما نميشه اينجا تصور كرد
با توجه به اين اگر نيازتون اجراي فرمتهاست و يا قابليت تماس گزينه مناسبيه در غير اين صورت سراغ تبلت هاي 10.1 برين
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
p1000-1010 قابليت اجراي اكثر فرمت ها رو از جمله mkv رو داره واز اين نظر بي نظيرهنقل قول:
پس میشه عکسی ازش بذارین؟نقل قول:
درسته که رادیو نداره؟
چقدر خوب که mkv هم اجرا میکنه :8: قیمتشم بگین ممنون :11:
منظورتون چه عكسيه بزرگوار ؟نقل قول:
با توجه به سيستم عالم اندرويد اصلا نيازي به راديو ندارين شما ميتونيد از راديوهاي اينترنتي با بيس هاي بالاي 40000 ايستگاه به راحتي استفاده كنيد نرم افزارهايي مثل resco radio -pandorama ,.....
در مورد قيمت هم 16/32 داره كه يك چيزي بين 450-550 هست
دوستان لطف کنید تو این نظرسنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگین . ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505917
منتظر باش، احتمالا دیجی کالا این رو تو ایران عرضه کنه،نقل قول:
$469 for 16GBنقل قول:
$569 for 32GB
این قیمت های جهانی هست...70 هزار هم بزار روش، تو ایران دیگه کمتر از این مقدار نمیشه
راهی هست بشه به galaxy tab فلش و در حالت کلی usb وصل کرد؟
دوستان سلام.
قصذ خرید tablet slate 500 hp
رو دارم برای یکی از دوستانم.
ایا میشه بهش usb وصل کرد تا از simreader بهره برد؟
ایا شما این مدل hp را مناسب میدانید؟
قیمت حدودش چنده؟
ایسر لپ تاپ هاش که خرابی نداره.
تبلت هاش رو تایید میکنید؟
مشابه این مدل hp چه مدلی از ایسر رو تایید میکنید؟
نهایت هزینه 800 تومن
دوست عزیز این تبلت فوق العاده هست ! ولی عمراً شما بتونی 800 گیر بیاری : )) ! قیمت اونور 800$ هست ! شما باید بالای 1 تومن تو ایران واسش هزینه بدی :دینقل قول:
تبلت های MSI سری windpad هم هستن ! همچنین iconia W500 از شرکت ایسر که فکر میکنم سایت دیجیکالا 900 تومن میفروشه و گروه ایران دلیور 750 تا 800 تومن میفروشند ! البته قدرتش به مراتب کمتر از اچ پی هست !:11:
ممنون پس شما tablet slate 500 hp رو تایید میکنید.
1 تومن هم باشه میتونم راضیش کنم.
صحبت سر این است که تو این رنج بهتر از این مدل اچ پی گیر میاد؟
اصلا تو بازار هست؟
در مورد usb که سوال کرده بودم.
ایا این پایه زیر تبلت اچ پی تو بازار موجود است؟
یا همراه دستگاه ارایه میشه؟
برای استفاده از usb باید از اداپتور استفاده کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
ممنون.
پس این مدل پیشنهادی من مناسبه.
تا 1 میتونم راضیش کنم مشکلی نیست.فقط چند تا سوال.
تو بازار موجوده؟
پایه نگهدارنده تبلت را جداگانه باید بخریم یا تو بسته تبلت موجود است؟
اگر نبود پایه فقط باید برای خودش باشه یا مشابه روسون سوار میشه؟
کسی در این مورد اطلاع داره توضیح بدهد.
برای استفاده از usb توضیح میخوامنقل قول:
مشابه این مدل hp چه مدلی از ایسر رو تایید میکنید؟
اول از همه یه نکته بگم که اینجا کلوپ مشاوره برای خرید تبلتهای اندرویده
قیمت گروه ایران دلیور 1.110.000 تومنه !
این تبلت اچ پی یدونه پورت USB داره ! داک (همین پایه) فکر نکنم گیر بیاد ولی میتونید بوسیله سایت ایران دلیور از اونور سفارش بدین که یچیزی تو مایه های 2 برابر قیمتش در میاد :دی
خوب راستش الان به یه تبلت از شرکت گیگابایت برخوردم ! واقعاً امکانات عالی ای داره و قیمتش هم مناسبه ! 950 تومن (البته از سایت ایران دلیور) ! حتی ازین HP هم بهتره !
اول از همه CPU دوال کور داره !
بعدش رمش هست که DDR3 هست
هارد درایو که 320 گیگ هست :دی
پورت USB3.0 داره + یدونه پورت USB2.0
میکروفون داخلی + کارت ریدر هم داره
بلوتوث ورژن 3.0 هم داره !
بنظرم این واقعاً قدرتمنده
Gigabyte S1080-CF1 10.1
اینجا مشخصاتشو ببین :
کد:http://www.excaliberpc.com/607559/gigabyte-s1080-cf1-10.1-windows-tablet.html#TabSpecification
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
اهان
واقعا ممنون.
من همینو میخوام خود خودشه همینی که من میخواستم.
باز هم ممنون.
سلام
من یک تبلت میخوام برا وب گردی و بازی یک تبلت ساده و معمولی میخوام پول هم کم دارم شما چی پیشنهاد میکنین قیمت اینور و اونور رو بگین لطفا