این هم از کامیکی که در موردش صحبت میکردم، به درخواست دوستان، آپلودش کردم. دیگه بازی چند روز دیگه تو همه پلتفرم ها در دسترس خواهد بود، بد نیست این کامیک رو هم بخونید...
Printable View
این هم از کامیکی که در موردش صحبت میکردم، به درخواست دوستان، آپلودش کردم. دیگه بازی چند روز دیگه تو همه پلتفرم ها در دسترس خواهد بود، بد نیست این کامیک رو هم بخونید...
سلام.
نسخه Pc کی میاد؟
باتشکر.
14 آگوست که 2 روز دیگه باشهنقل قول:
بسم الله.
سلام.نقل قول:
چه خوب.
راستش من رفتم بازی رو خریدم و تمومش کردم.با اینکه اصلاً اهل بازی نیستم ولی از اینجور بازی ها خیلی خوشم میاد.این بازی خیلی شبیه god of war بود منتهی دمشون گرم که رعایت حال ما مسلمونارو کردن و مثل god of war زن های لخت پتی وجود نداشت!!!! :دی من به همین علت god of war بازی نمیکردم و خوشم نمیومد.نمیدونم هدف سازنده از این کار چی بود.به هر حال طرفدارای خودش رو داشت و توی ایران مجوز نداشت.
اما darksiders حل مسائلش خیلی راحت تر بود و خداروشکر فکر کنم یه زن توی بازی بود اونم حجاب داشت :دی امیدوارم توی این نسخه مسائلش خیلی سخت بشه.تنها چیزی که عاشقشم همین حل مساله های بازی هستش.
درکل بازی کامل و بی نقصی بود و مراحل زیادی داشت ای کاش مراحلش خیلی بیشتر بود.چون هر مرحله بسیار با مرحله قبل متفاوت بود از لحاظ ظاهری میگم.انصافاً هیچ یک از مرحله هاش شبیه دیگری نبود.
از همه راحت تر هم غول مرحله آخر بود :دی
بی صبرانه منتظر نسخه بعدی هستیم.
یا علی.
تقریبا 2-3 ساعت یازی رو تجربه کردم.
شروع بازی زیاد جالب نیست و شروع شماره قبلی به نظرم بهتر بود،ولی بعد تقریبا 15 دقیقه بازی پیشرفت های خودش رو نشون میده.
سیستم مبارزات و بخش کلی گیم پلی مثل شماره قبل هست ولی گیم پلی بازی سریع تر شده،چند ضرب ها و استفاده از سلاح های مختلف بهتر شدن،لول آپ شدن،استفاده از جادو ها و قابلیت های مختلف،soundtrack های بازی و ........ بخشی از پیشرفت های بازی نسبت به شماره قبلی هستن.
محیط های بازی بزرگ تر و چشم نواز تر شدن و کاراکتر های بازی مثل شماره قبل از شخصیت ردازی و دیالوگ های خوبی دارن.همونطور که گفتم استفاده از سلاح هایی غیر از اسلحه اصلی "مرگ" خیلی بهتر شدن،با کشتن دشمن ها و باز کردنs صندوق های مختلف یه سری آیتم روی زمین میافتن که نکته مثبت بازی اینه که همون موقع میتونید از اون آیتم استفاده کنید و لازم نیست برای استفده از اون به inventory برید(مشخصات آیتم نمایش داده میشه که میتونید بفهمید نسبت به آیتم خودتون جه مزیت هایی داره)یا اگه بهش احتیاج نداشتید فقط برش دارید و بعدا بفروشیدش.
قسمت بالا رفتنبالا رفتن از دیوار و wall run بازی هم همونطور که از تریلر ها معلوم بود کاملا شبیه PoP هستو
موسیقی بازی هم از نکات مثبت اون هست که واقعا عالی و حماسی کار شده،(چند صفحه قبل هم vahid game در مورد موسیقی بازی و composer اون توضیج داده بود).
المان های RPG هم که به بازی اضافه شدن به نظر من کاملا توی پیشرفت بازی تاثر دارن،من خودم خیلی از اضافه شده این المان ها به بازی خوشحال شدم!
در کل به همه پیشنهاد میشه بازی رو تهیه کنن،مخصوصا اگه از نسخه قبلی بازی لذت بردید حتما این نسخه رو هم تهیه کنید...........
+
تا اینجا که بازی کردم بازی واقعا ارزش اون 9ـی که OXM بهش داده رو داره......................
اینطور که علی گفت چیز های خوب زیاد داشت!نقل قول:
به نظر با عنوان بهتری شاید هم همون حد روبرو باشیم البته چیزی که به نظرم جالبه باس های بازی هست!
............نقل قول:
برخی از نمرات سایت ها و مجلات برای بازی منتشر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله ی play magazine چاپ بریتانیا به بازی 86 از 100 رو داد/
GamePro آلمانی 93 /
X360 Magazine چاپ بریتانیا هم به بازی 90 از 100 رو واسه این عنوان شرکت THQ در نطر گرفت...
کد:http://www.gamepur.com/news/8869-more-darksiders-ii-review-scores-out-now.html
کسی میدونه این نسخه ای که سافت آرشیو گذاشته چیه؟
شوخی میکنی دیگه ؟ برای ac 2 کلا باید تاپیکو تخته میکردیم بعده 6 ماه که برای pc اومد نظر میدادیم؟نقل قول:
نمیشد حالا دوروز دیگه این نظر رو اعلام میکردی آخه ما pc باز ها چه گناهی کردیم.
خواهش کردم که چیزی نگین تا نسخه حز Pc هم بیاد.....
ولی قشنگ بود مرسی.
نظرات منطقی بدین لطفا !( راحت ترین کار هم اگه میخواین حتی نقد های بازی رو هم پیش از انجامش نخونین اینه که یه دو هفته ای فروم نیاین یا این تاپیکو واردش نشین )
+
فکر کنم برا ps3 تا اخر هفته بعد بیاد ، چجوری تا اون موقع میتونم جلوی خودمو برای خریدن نسخه 360 بگیرم موندم !بعده max payne 3 بالاخره یه بازی داره میاد که ارزش بازی کردن داره !
داداش ما که حرفی برای گفتننداریم چون همیشه اول میان کنسول رو ارائه میکنن که فروش بیشتر بشه بعد pc رو همیشه همینطور بوده بعدشم مشکلت چیه برو بخر دیگه همین الان میتونی بازی کنیش.نقل قول:
شوخی میکنی دیگه ؟ برای ac 2 کلا باید تاپیکو تخته میکردیم بعده 6 ماه که برای pc اومد نظر میدادیم؟
ما چی باس واستیم تا pc بیاد بعد کرکش بیاد .....
برو حال کن داداش.
البته تاریخ عرضه نسخه pc فردا هستش.
منظور آرمین این نبود علی جان وقتی یه بازی ریلیز میشه یه سری نقد و بررسی روی اون ها منتشر میشه اتفاقا همه منتظر چنین نقدهایی میشن شما فرمودید توی پستتون که هرکی خرید هیچی نگه حرفی نزنه در موردش این پست شماست:نقل قول:
من وقتی این پستتون رو خوندم تعجب کردم کسی که نمی خواد در مورد بازی که منتظرش هست هیچ نقد و بررسی رو نشنوه چرا اصلا به تاپیکش سر میزنه رفتن به تاپیک بازی که هنوز منتشر نشده یعنی علاقه به دونستن یه سری ویژگی ها در موردش الان هم علی لئون بی آنکه داستانی یا چیزی رو لو بده یه ریویو مختصر گذاشته...نقل قول:
خواهش کردم که چیزی نگین تا نسخه حز Pc هم بیاد.....
من درک می کنم که به عنوان یه PC Gamer حس خوبی بهتون دست نمی ده وقتی باید واسه عنوان های مورد علاقتون بیش از سایرین منتظر بمونید... ولی خوب این دلیل نمیشه که از دیگران بخواهید که در مورد بازی که منتشر شده و توی دسترس هست هیچ کس چیزی نگه تا وقتی که اون گیم بیاد دست شما هم برسه...
موفق باشید
امتیازهای بازی تا الان :
GamePro Germany 9.3/10
Xbox360 Magazine UK 9/10
Official Playstation Magazine AU 9/10
Games Master UK 8.8/10
Play Magazine UK8.6/10
بازیه باحالیه من خیلی حال کردم باحاش:27:
اسکیدرو کرک کرده بازیرو ...
SD هم حالا 7ساعت مونده تا کرک شه طبق گفته ی خودشون !
یک لحظه جو گیر شدم معذرت میخوام.نقل قول:
من وقتی این پستتون رو خوندم تعجب کردم کسی که نمی خواد در مورد بازی که منتظرش هست هیچ نقد و بررسی رو نشنوه چرا اصلا به تاپیکش سر میزنه رفتن به تاپیک بازی که هنوز منتشر نشده یعنی علاقه به دونستن یه سری ویژگی ها در موردش الان هم علی لئون بی آنکه داستانی یا چیزی رو لو بده یه ریویو مختصر گذاشته...
من درک می کنم که به عنوان یه PC Gamer حس خوبی بهتون دست نمی ده وقتی باید واسه عنوان های مورد علاقتون بیش از سایرین منتظر بمونید... ولی خوب این دلیل نمیشه که از دیگران بخواهید که در مورد بازی که منتشر شده و توی دسترس هست هیچ کس چیزی نگه تا وقتی که اون گیم بیاد دست شما هم برسه...
موفق باشید
بله شما درست میگی شاید بهتر باشه یک کنسول بخرم ولی الان ارزش خرید نداره خیلی گرونه.
داداش اینا که میگی سایت هستن؟نقل قول:
اسکیدرو کرک کرده بازیرو ...
SD هم حالا 7ساعت مونده تا کرک شه طبق گفته ی خودشون !
میشه سایتشو بزارین؟
راستی یک سوال نسخه pc اومده؟
چطوری باید دانلودش کنم؟
نسخه کرک شده با اورجینال چه فرقی داره؟
ممنون.
اقا اینم نقد من:
بازی را از هر جهت دیدم واقعا عالی کار شده بود از صدا گزاری بی مظیر گرفته تا منظره هایی که یاد اور باز وارکرفت هست وقتی از کنار ابشار داخل جنگل رد شدم پیش خودم گفتم بیا دسته جمعی بریم پیک نیک اونجا خیلی حال میده:31: از نظر گرافیکی عالی کار شده بود ولی در بعضی قسمت ها باگ داشت که نادیده گرفتم از نظر گیم پلی واقعا روان هست و روی اعصاب نمیره که به لطف موسیقی ارم بخش بازی این مشکل حل میشه بخش صدا گزاری که خیلی اشاره کردم بی نظیر بی نظیر بود که من واقعا میخکوب کرد گیم دیزاین بازی هم خوب ولی می تونست خیلی کم هم بهتر باشه شخصیت اصلی بازی خیلی دوست داشتی هست( کله اسکلتی خودمه:31:) دیالوگ ها را خدای چیزی نفهمیدم ولی به نظر جال بود شخصیت ها بازی هم خیلی جال بود و کمی غول!هوش مصنوعی بازی عالی بود اون برادره پدرم در امد تا کشتمش خدا بسر کنه بقیه غول ها رو همین بود.
موسیقی:از 10 میدم 10
گیم پلی:9.5
هوش مصنوعی:9
گیم دیزاین:9
در کل میدم:9.75 با ارفاق 10
راستی اسبه خیلی با حال بود انگار داری تو خیابان های لوس انجل حرکت ممی کنی:31:
بازی که هنوز برای PC کرک نشده، برای کنسول هم دیروز پَی روز اومده، شما چه طور تو 1 روز بازی رو تموم کردید (اونم چی! دارکسایدرز!) D: !!
کی گفته تموم کردم داداش....
اصولاً نقد رو بعد از پایان بازی میزارن نه بعد از 5 دقیقه بازی کردن :31:نقل قول:
حالا اشکال نداره، دستت درد نکنه
:10:
سلام
ای کاش بازم عکس از بازی میگذاشتین
اگه بزارین ممنون میشم
گفتیم یک تکونی به خودم بدمنقل قول:
کرک شدنشو ک شده ....
proper crack – torrent – dlc – unlocked[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت های فارسی بازی رو با حجم 5.4 gig برای دانلود گذاشتن به نظر میرسه نسخه کامل باشه چون چند DLC همراهش هست
مثل اینکه این شماره هم مثل شماره قبلی تنظیمات گرافیکی نداشته باشه
اینم لیست dlc ها
Darksiders II-Crucible Pass
Darksiders II-Dark Talons
Darksiders II-Rusanov's Axe
Darksiders II-Skeletal Axe of Rending
بقیه نمرات بازی
AusGamers - 9.5 out of 10
GamingTrend - 94 out of 100
Canadian Online Gamers - 92 out of 100
GameFocus - 9.2/10
Game Informer - 9 out of 10
DarkStation - 9 out of 10
PlayStation LifeStyle - 9 out of 10
Playstation Universe - 9 out of 10
Polygon - 9 out of 10
Gaming Age - A
Gaming Nexus - 9 out of 10
GameTrailers - 8.5 out of 10
Hooked Gamers - 8.5 out of 10
Worthplaying - 8.5 out of 10
G4TV - 4.5 out of 5
Digital Spy - 4 out of 5
Eurogamer - 8 out of 10
VideoGamer - 8 out of 10
gamesTM - 7 out of 10
IGN - 7.5 out of 10
+
فقط میتونم به سازنده تبریک بگم!
نمره IGN هم از کیفیت بازی اصلا کم نمیکنه قابل توجه حامد! : دی
بسم الله.
سلام.
میهن دانلود نسخه دانلود II رو همرا کرک گذاشته.
میانگین امتیاز بازی هم تا الان 85 برای Xbox 360 هستشنقل قول:
به امتیازهای بازی که نگاه می کردم نصف بیشتر امتیاز ها 9 و بالاتر بودن و فقط چند تا امتیاز مثل امتیاز IGN یکمی عجیب و دور از انتظار بودن!
دیگه امتیاز 7.5 که IGN به صدا و موزیک بازی داده که خیلی عجیبه و حداقل با وجود جسپر کید نمی دونم چه جوری همچین جسارتی کرده! : دی
گیم اسپات هم به بازی امتیاز 8.5 رو داده و کلی از بازی تعریف کرده
نویسنده اونم کوین معروفه که همیشه عالی و باانصاف نقد می کنه
جالبه توی کامنت های اونو که نگاه می کردم مثلا یه نفر اشاره کرده بود که به خاطر این امتیاز کوین و همین طور مولفه های نقش آفرینی که بازی داره اونو حتما تهیه می کنه
شاید برای ما که بازی ها رو خیلی راحت با قیمت خیلی ارزون می خریم اصلا این خنده داره باشه که برای همچین بازی هایی هم برای خرید به امتیاز ها توجه بشه ولی خب برای اون خارجی ها این امتیاز ها مهمه و اکثرا به راحتی هر بازیی رو تهیه نمی کنن...
اصلا گیم اسپات و ای جی ان یه طرف بزاریم بهتره! اینا پیش خودشون میگن سختگیرانه عمل کنیم ولی همین کار هم زیاد جالب نیست البته اینم باز سلیقه هست دیگه, مثلا کار روی موزیک بازی اگر با جسپر هم باشه یارو(کسی که نقد کرده) میگه نه مال هنس زیمر بهتره مثلا! : دی البته هستن اینطور افراد که به کسی که موزیک بازی رو کار میکنه هم حساس باشن به هر حال IGN هست دیگه بعد از اون 10 که داد خیلی رفتش زیر سوال الان رفته تو فاز نمرات کم:31:نقل قول:
ولی واقعا موزیک های بازی شاهکار هست یه شاهکار مثل بقیه کار های جسپر کید!
یکی از دلایل اصلی موفقیت این بازی هم در کنار همه این موارد ناشر بازی هست کلا از نظرم THQ یه ناشر درست و حسابی هست واقعا دمش گرم پشتیبانی های این ناشر هم تاثیر زیادی داشته!
کسی به پست ما اهمیت نمیده:19:
خواهشا اگه از بچه ها کسی نسخه ای که سایت های فارسی گذاشتن رو دانلود کرد بگه چجوریاست که دانلود کنیم یا نکنیم . ستاپ اصلیه ؟ کرکش مشکل نداره ؟ نصبش درست میکنه ؟ چون خداییش این حجم کم مشکوک میزنه با توجه به حجم نسخه قبل . اگه که درست بود بزنیم واسه دانلود .
این VG247 که نقد داده چقدر مورد توجه قرار گرفت : دی
نویسنده نقد هم Dave Cook هست این شخص تازه وارد تیم VG247 شده خبر های زیادی هم میزاره...
مورد جالب درباره وضع نقد این عزیز اینه که این همه زحمت کشیده نقد کرده, توضیح داده ولی نخواسته یه نمره به بازی بده! (فکر کنم باید نقد رو بخونیم, ما بهش نمره بدیم : دی):31:
کامنت ها رو بخونید خیلی باحاله : دی
انتظار همچین نمره ای رو داشتم چون به نسخه قبلش امتیاز 7.8 رو داده بود اما جالب تر از همه تیتر نقدش هستشنقل قول:
Bigger isn’t always better
+
فعلا تا اینجا که رفتم چیزی کم و کثر در موسیقی بازی ندیدم نه در صداگذاری و نه در موسیقی
ای جان عشق این بازیم:دی
بچه ها فقط یه چیز کسی میدونه که صداپیشه death هم مثل war قشنگ کار شده یا نه....من که رسما دیوونه صدای war بودم:40:
بله..........در کل صدا گزاری ها توی بازی واقعا عالی کار شدن و مثل شماره قبل صداگزاری death هم عالی هستش،مخصوصا وقتی میگه "So be it"!:31:نقل قول:
بچه ها فقط یه چیز کسی میدونه که صداپیشه death هم مثل war قشنگ کار شده یا نه....من که رسما دیوونه صدای war بودم
ببخشید من اینجا گیر افتدام چه کار کنم :
سلام دوستان
کسی هست که دانلود کرده باشه؟؟؟اگه اره لطفا یه لینک بده
حجم بازی قبل از نصب چطورریاست؟اخه مهین واسه دانلود گذاشته با حجم پنج و خورده ای گیگ!!!
نبــــــــود کسینقل قول:
از نظر حجم که مطمئن باش همینقدره. من توی تورنت و چند جای دیگه هم چک کردم همشون حجمش پنج و خورده ای بود.نقل قول:
(یادمه شماره یک بازی 13 گیگ بود)
خودم دارم مال میهن رو دانلود می کنم البته چهار شب طول می کشه:13:. فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه مشکل داشت اینجا میگم.(البته چهار روز دیگه :دی)
اره منم گذاشتم دانلود . چون میهن کارش درسته و اشتباه معمولا نمیزاره . اما اینکه حجمش کمه مشکوکه . اخه گفته شده این همه دنیاش وسیعتره و کلا عظمت بازی بیشتر شده اما حجمش کاهش زیادی داشته . موتور بازی هم که همونه پس عقلانآ باید حجمش زیادتر بشه .نقل قول:
اخیرا بازی سازها چه کلک هایی میزنن واسه کاهش حجم بازی . نمونه اش اسکایریم و این DS2
تاپیک مشکلات بازی
انجمن دانلود بازی
تاپیک دانلود بازی
تاپیک درخواست لینک دانلود
رعایت کنید خواهشاً...