اکانت گوگل آیا قابلیت ساختن نام مستعار - alias name یا چیزی شبیه به اون رو دارن؟؟
مثلا وقتی تو یوتیوب کامنت میذاری با نام ایمیل یا google+ ت نیاد با یه نام دیگه درج بشه...؟
Printable View
اکانت گوگل آیا قابلیت ساختن نام مستعار - alias name یا چیزی شبیه به اون رو دارن؟؟
مثلا وقتی تو یوتیوب کامنت میذاری با نام ایمیل یا google+ ت نیاد با یه نام دیگه درج بشه...؟
بله داره چرا نداشته باشه فقط نباید اسم خاص باشه! اکثر کاربران موفق اسم مستعارن :n02: توی هر اکانت هم تا 3 بار میشه اسمتون رو عوض کنید.نقل قول:
خب از کدوم قسمت باید اسم مستعار بذرام ؟؟ (منظور عوض کردن اسمم نیستا. اسمم همون اسم و فامیلمه اما برای مثال تو یوتیوب که نظر میذارم یه اسم ظاهری دیگه نمایش بده.)نقل قول:
منظور از عوض کردن اسم یعنی اینکه اسم پروفایل گوگل پلاستون رو اسم مستعار بذارید که وقتی با اون یوتیوب میرید اون اسم کامنت و لایک کنه!نقل قول:
آره دیگه ... حتی تو فیسبوکم تو میتونی جدا از اسم و فامیلت اسم ظاهریت رو چیزی دیگه ای بذارینقل قول:
وقتی وارد پروفایل گوگل پلاستون که میشید زیر عکس پروفایل اگر روی اسمتون کلیک کنید صفحه ای باز میشه و بعد کنار سمت راست فیلد اول نوشته More Option اونجا میتونید نیک نیم رو اضافه کنید.البته چیزی که من توی این مدت دوسال از فعالیت توی پلاس فهمیدم این بود که صرفا برای عدم نمایش اسم توی یوتیوب باید حتما اسم اکانت رو عوض کنید؛جاش هم همون ادرس بالایی هست.نقل قول:
عکس پروفایل رو عوض کردم . چطوری میتونم عکس قبلیش رو پاک کنم؟!
برید تویphotos و از اونجا میتونید عکستون رو پاک کنیدنقل قول:
همونجا قسمت پروفایل پیکچر داره
من روی عکس پروفایلم کلیک میکنم و سپس روی album و روی آلبوم عکسای پروفایل... بعد دوتا عکس نشون میده که یکیش فعلیه یکیش قبلی. گزینه ای هم برای پاک کردنش نیست! روی هر کدومم کلیک کنی فقط اون تیک میخوره و به عنوان عکس پروفایل ثبت میشه!نقل قول:
از مسیر photo/more/albums/profile photos عکستون رو انتخاب کنید روش که کلیک کنید باز میشه و بعدش بالای صفحه سمت راست یه سطل اشغال هست روی اون کلیک کنید عکس پاک میشه.نقل قول:
من الان از همین مسیر پروفایل فتو های قبلیمو پاک کردم!
سلام دوستان
من سه روز هست درگير اين سرويس مسخره هستم لطفا راهنمايي كنيد
ببينيد دوستان من يك ايميل داخل جيميل ساختم حالا سوالم اينه كه الان اين ايميلي كه ساختم مي شه Account من توي گوگل درسته؟؟؟
دوم اينكه الان جيميل و گوگل پلاس و يوتيوب به هم وصل هستن و من الان توي گوگل پلاس كه مي رم سمت راست بالا كه مي زنم دو تا چيز مياد يعني يكي مربوط به Acount و يكي مربوط به Page كه براي محصولم ساختم ، درسته؟؟؟ حالا اين دو تا يكي هست يا دو تا جداگانه هست؟؟ منظورم اينه كه اگر من مطلبي يا عكسي يا چيزي بزارم در اصل اين دو تا يكي هست يا بايد يكيش رو پاك كنم كه ناچارا مي شه همون page كه درست كردم؟؟؟
سوم اينكه من مي خوام يك آدرس كوتاه شده براي page كه درست كردم بسازم ولي هر چي مي گردم create url address توي منوها نمي بينم ، لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
چهارم اينكه من مي خوام يوتيوب رو پاك كنم ولي هر كاري مي كنم وقتي پاك مي كنم كلا همه چي پاك مي شه ( هم يوتيوب هم گوگل پلاس هم جيميل ) لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟
با تشكر
سلام مجدد
من الان يك صفحه تجاري درست كردم ، آيا اين چيزي كه در زير مي بينيد درسته؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - شما از طریق ایمیل گوگل میتونید به سرویس های مختلف متصل بشید . گوگل پلاس چون شبکه اجتماعی هست باید با توجه به اسم و فامیل در اون عضو بشید . اگر عضو نشید اکانتی هم وجود نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- شما تا زمانی که در سرویس های گوگل عضو نشید نمیتونید مستقیماً ازشون استفاده کنید. اکانت اطلاعات مروبط به اکانت جی میل شماست ( اگر داخل گوگل پلاس هستید ) بخشه دوم هم صفحه شما در شبکه ی گوگل پلاس هست مثل فیس بوک.
3- واسه کوتاه کردن آدرس راه هایی هست که میتونید از این سایت استفاده کنید.
4- برای دی اکتیو کردن یوتیوپ باید بررسی کنم .دقیقاً نمیدونم!
بله درسته. اون قسمت اکانت مروبط به اکانت گوگل پلاس شماست ( تنظیمات ) . این صفحه هم صفحه شماست.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ميلاد جان
مرسي
فقط سوال اصلي من اينه كه چطوري مي تونم يك آدرس كوتاه شده داشته باشم؟؟؟ مثلا plus.google.com/user
اون سايت هاي مختلف زياد هست كه اين كار رو مي كنه ، خودم تو صفحه زير رفتم و توضيحات نوشته ولي هر چي مي گردم creat custom url نمي بينم ، الان خيلي جاها آدرس كوتاه شده مخصوص گوگل پلاس رو دارن مثلا plus.google.com/manoto يا خيلي هاي ديگه
با تشكر
باید فعالیت داشته باشید در گوگل پلاسنقل قول:
پس از مدتی خود گوگل به شما پیشنهاد میده که برای پروفایلتون از آدرسی کوتاه تر استفاده کنید :n12:
مرسي دوست عزيزنقل قول:
خب به نظر شما چقدر زمان مي بره؟؟؟
سلام.
من میخام یه پیجی درست کنم توی گوگل پلاس.
پیجم رو ساختم ولی ادرسش رو نتونستم پیدا کنم هر چی گشتم .
وقتی یک پستی رو توی google + اشتراک میزارم اون پست توی پیجی که ساختم نمیره و مستقیم میره توی صفحه اصلی اکانت گوگلم در google+ .
چطور باید عمل کرد در این دو مورد ؟
نقل قول:
سلام
شما پستی که میذارید توی استریم نمایش داده میشه ،استریم همون صفحه اصلی گوگل پلاس هست و همون پست شما در پروفایل شما هم هست
از منوی بازشونده بالا سمت چپ (اگر اشتباه نکنم چون خیلی وقته با پی سی وارد پلاس نشدم و با گوشیم چک میکنم ) وارد پروفایل بشید و پست هاتون رو در صفحه خودتون که عکس و کاورتون هست دیده میشه.
گوگل پلاس فضایی مثل فیس* بوک داره هرچی شما بنویسید توی استریم برای شما و سرکلتون(دوستاتون)نمایش داده میشه و همینجور در پروفایلتونم هست.
اسمی که اون رو برای پروفایلتون انتخاب کردین رو اگر سرج کنید صفحه شما یا دیگران رو براتون میاره،
آدرس کوتاه شده ام بعد مدتی از فعالیت شما بهون اختصاص داده میشه،باید تعداد پست ها و فعالیت شما از یه مرزی بگذره تا گوگل شما رو کاربر فعال شناسایی کنه تا این آدرس رو بهتون بده.
در حالت فعلی url که به شما میده آدرس شماست و اگر اون رو بکسی بدین وارد پروفایل شما میشه. و اگر کسی اسم پروفایل شما رو هم سرچ کنه میتونه وارد پروفایل شما بشه.
با سلام.
تا دیشب وارد گوگل پلاس میشدم (البته با استفاده از ترفند و فقط با فایر فاکس) ولی الان هرررررررر کاری میکنم نمیشه که نمیشه.
چکار کنم:n15:
................. چگونه ارتباط گوگل پلاس فیلتر شده....
در صورتی که برای ارتباط با گوگل از ssl استفاده میشه و کد گذاری شدس ارتباط ...
پس چرا گوگل باز میشه اما گوگل پلاس باز نمیشه؟
سلام
عکس پروفایلمون رو چطوری حذف کنیم؟!
درود
یک اکانتی دارم بنده در گوگل پلاس مربوط ب 6سال پیش! هیچ فعالیت خاصی هم نداشتم . . . قصد حذف اکانت رو دارم اما مشکل اینجاست نه یوزر پس رو ب خاطر دارم و نه ایمیل مربوطه :(
با این تفاسیر چگونه میتوانم حذف کنم؟!
شما باید یوزر و پسورد جیمیل رو داشته باشید/
در غیر این صورت هیچ کاری نمیشه کرد چون شما صاحب اون حساب نیستید.
در صورتی که مشخصات حساب رو بدست آوردید این مراحل رو باید طی کنید :
1- واحد آدرس زیر بشید و Sign in کنید.
2- بعد تیک های پایین صفحه رو بزنید
3-روی گزینه Delete کلیک کنید.