ایول ایول.تو صفحه اولم یه کامنت زده بودم.من خودم پی اس کار میکنم و ماشین هم تیون میکنم.کارات خیلی عالیه و ایده های خیلی خوبی داری.خیلی خفنه.احسنت به این خلاقیت:40::11:
Printable View
ایول ایول.تو صفحه اولم یه کامنت زده بودم.من خودم پی اس کار میکنم و ماشین هم تیون میکنم.کارات خیلی عالیه و ایده های خیلی خوبی داری.خیلی خفنه.احسنت به این خلاقیت:40::11:
طرحات بسیار زیباست ولی بعضی جاهای کارو دقت نمیکنی .
پست 12 و 117 رو نگاه کن ماشینها رو در حال حرکت در اوردی ولی اثری از راننده نیست.
بهتره تو تغییرات مثل ایینه های بغل و چراغها و ... رو هم تغییر بدی چون تو اکثر طرحات سپر جلو و عقب و رینگها و رنگ ماشین رو تغییر دادی .ولی تو پست 71 چراغها رو تغییر دادی این خیلی خوبه یا پست 50 اونم خیلی خوبه.
پست 59 هیچ مشکلی نداره ولی اگه رنگ ماشینو یه خورده براق میکردی و چون درب ماشین رو به صورت باز در اوردی اگه رنگ صندلی های ماشین رو یه رنگی روشن میکردی مثلا کرمی که از کنار درب دیده میشد ماشین خیلی به چشم میومد
پست 96 هم طرح بارون رو اجرا کردی ولی اثری از قطره های بارون روی شیشه های ماشین و اتاقش دیده نمیشه اگه واقعی ترش کنی خیلی بهتر میشه مثلا برخورد قطره های بارون به زمین یا روی ماشین
اکثر پستهات از جمله 35 و 38 و 49 و 50 برای درها دستگیره در نذاشتی اینم درستش کن
در کل کارت عالی هست
ایشالا تو کارات موفق بشی
بابا کارت درسته
آموزش هم گذاشتن تو فروم اگه خواستین میتونید برید بخونید:20:
کامل کامل توضیح داده:46:
کجاست؟
لینکشو بده تو قسمت مباحث اموزشی نبود که
اینم آموزش های علی :
1 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست خوبمنقل قول:
بله حق با شماست.توی بعضی از طرحها دیگه خیلی روی ریزه کاریها وقت نمی ذارم.مثل همون راننده ای که شما مثال زدی.چون من قصدم تیونینگ بدنه هستش نه جزئیات داخل.توی پست 12 حق با شماست ولی یه بار دیگه پست 117 رو ببین،راننده رو توی ماشین معلومه ( البته چهرش پشت ستون A هستش اما کلاهش و دستش که فرمون رو گرفته مشخصه )
پست 96 اولین تجربم بود که افکت بارون رو اجرا میکردم،قطرات بارون رو روی بدنه و شیشه ها اعمال کردم ولی مطلوب نشده و درست معلوم نیست . حق با شماست خوب کار نکردم
در مورد دستگیره ها هم نقص نیست دوست خوبم ، در دنیای تیونینگ یکی از موارد همین حذف دستگیره ها هستش که البته بعضی اعمال می کنن ، بعضی هم نه .
در کل خیلی خیلی ممنونم از اینکه به کارهای من توجه کردی و همه رو با دقت آنالیز کردی، باعث خوشحالیه منه :11:
اسیرتم :10:نقل قول:
مرسی داش یحیینقل قول:
ماشین یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P30 هستش که با اجازه خودشون قرار شد عکس قبل و بعد از عمل رو بذارم
البته اینم بگم که برای اولین بار بود روی ماشین سنگین کار می کردم.ضعف هاشو به بزرگیه خودتون ببخشید
قبل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
میشه یه اموزش برای گذاشتن اون چیزا روی مثلا باک اموزشی بذاری
یا قرآن!:18: علی کارت حرف نداره:10:
کلا عوض شده
کجایی بودی شما ؟ عید یه سری بیا شهر ما:31:نصف روز ازت پذایرایی میکنم این چیزا رو یادم دادی دیگه خداحافظت!:40:
اون چیزارو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست خوبم تاپیک های آموزشی رو که یحیی جان زحمت کشید لینک داد، منم به صورت کلی توضیح دادم. نمی تونم برای هر طرح آموزش جداگانه بزنم . فلاپ روی باک رو هم از یه کامیون مسابقه ای برداشتم،توی موتورهای جستجو قسمت Image ها چیزی رو که می خوای سرچ کن بعد توی فتوشاپ اون قسمت رو بردار
نوکرم داداش.نقل قول:
دیگه داری شکسته بندی می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که استاد مایی چرا این حرفو می زنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر برا هر طرح وقت می ذاری؟
بستگی داره . بعضی طرحها 1 ساعت ،بعضی هم شاید 4-5 ساعت وقت بگیره.البته دیگه خیلی بخوام حساسیت به خرج بدم برای ریزه کاریهاش 1 ساعت جدا در نظر می گیرم .
این طرح آخری ( کامیون ) 2 ساعت روش کار کردم. نیم ساعت هم ریزه کاری
وای علی حرف نداره بیسته
چند سال تمرین کردی تا انقد تو فتوشاپ حرفه ای بشی؟
اوچیکتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفه ای ؟!! به خدا وقتی کارای قوی فتوشاپی رو می بینم احساس می کنم هیچی بلد نیستم بعد اونوقت شما میگید حرفه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال نظر لطفته داداش گلم . من نزدیک 10 ساله با فتوشاپ سر و کله می زنم . اما این 3 یا 4 سال اخیر خیلی بهش توجه کردم و جدی تر گرفتمش. باورت میشه بعدِ این همه مدت تازه 2 ساله که کار با ابزارِ Pen رو یاد گرفتم !!
در کنارش کار با پلاگین ها هم خیلی به خوب شدن طرح کمک می کنه ، البته به شرطی که بجا و به موقع به کار گرفته بشه
در کل فقط تجربه ست که می تونه طرح رو به دل بشونه و پخته از آب در بیاره وگرنه صرف داشتن مدرک فتوشاپ بدون تجربه به درد نمی خوره
یا علی
من از تابستون پارسال شروع کردم حرفه ای ترینشم همونیه که لطف کردی نظر دادی
من بهت حسودیم میشه که چجوری دستت با لسو و ابزار های سلکتور روونه من همیشه باهاشون مشکل دارم اکثر وقتم با سرو کله زدن با اوناس
در کل همیشه ماشین از اینرو به اونرو می شه البته درسته که مصنوعی بودن تو ذوق می زنه ولی تمیزی و انحنای نرم لبه ها اونا رو کمتر به چشم می اره
ایول رنگ ها رو عالی کار کردی
دقیقاً همه ی کارای اسپرت ماشینت جدای از ادیت قوی و بجا ، رنگ آمبزیشونم عالی کار شده:12:نقل قول:
خسته نباشی
از دیار غربت برگشتی ؟ :31:
اووف این اخری چقدر خوشگل شده....
مر30
علی جان کارت عالیه.
من هم چندین سال از این کارها میکردم.
توصیه میکنم به سایتهای زیر سر بزنی و عضوشان شوی. در آنجا میتوانی کارهایت را بگذاری و همینطور از آموزش هایشان استفاده کنی. طرحهای من هم در این سایتها هست
carbodydesign.com
و توصیه بعدی اینکه در کنار فوتوشاپ، سراغ نرم افزارهای حرفه ای تر هم برو، مثل الیاس و راینو
من الان افسوس میخورم که چرا زودتر از این سراغ این نرم افزارها نرفتم و بیشتر وقتم را با فوتوشاپ صرف کردم.
قربونت برم داداشنقل قول:
همتون لطف دارید دوستای گلم :11:
آره داداش خیلی وقته برگشتم .16 خرداد من پا بر خاک میهن نهادم :31:
چاکرتم داداش قابل نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون امیر جان بابت راهنمایی.راستش خودمم به فکر نرم افزار دیگه بودم ولی وقتش رو ندارم ( فعلاً ) اما کامنت شما تشویقم کرد که کار با نرم افزارهای دیگه رو هم جدی بگیرم و این کار رو هم خواهم کرد .نقل قول:
این دوتا لینکهایی که معرفی کردی رو داشتم از قبل هر از گاهی سر میزدم.فکر نکنم همه کاراشون با فتوشاپ باشه چون بعضی هاش بیش از حد قوی کار شدن !
خوشحال میشم اگه کارای خودتونو بهم نشون بدین تا بتونم از تجربه شما هم استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از همه دوستای عزیزم که با نظراتشون منو تشویق می کنن تا نقاط ضعفمو پوشش بدم و هر روز قوی تر بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم الان 4-5 سالی است که بخاطر فوق لیسانس و سربازی و کار، دیگه فرصت این کارها را نداشتم و کارهایم اکثرا مربوط به سال 2006 و 2007 است.
اوایل مثل شما فقط تیونینگ بود. یعنی دستکاری عکسهای ماشین های موجود. ولی بعدش خودم ایده پردازی میکردم. تلفیق خودروها و خلق خودروی جدید و بعد طراحی خودرو از ابتدا و خلق خودروهای جدید و ... .
خیلی وقتها هم مثلا طرح ( اسکچ) میزدم روی کاغذ و بعد اسکن میکردم و با فوتوشاپ رنگ آمیزی و افکت میدادم.
الان باید در فایلهای قدیمی ام بگردم تا نمونه کارهایم را پیدا کنم.
چندین بار هم در مسابقات طراحی داخلی و خارجی شرکت کردم. مسابقات بین المللی پژو و میشلن و ... . در مسابقه ای هم که یک بار مجله ماشین گذاشته بود، در رده آماتور برنده شده بودم.
در این دو سایت هم اکثرا با نرم افزارهای 3D کار شده است. از 3d مکس بگیر تا حرفه ای ترها که راینو و الیاس کار میکنند و با وی ری و ... افکت میدهند.
با توجه به اینکه میبینم واقعا استعدادش را داری، توصیه ام همان روی آوردن به نرم افزارهای حرفه ای تر است.
قبل
بعد
بعدتر
Black Edition
عکس ها پیوست شد../یحیی
اولی قشنگ
دومی عالی
سومی خداست
ایول کلی فیض بردیم:10:
والپیپر آخرین کارم
روی عکس کلیک کن
عکس ها پیوست شد../یحیی
بازم مثل همیشه عالی
ولی آخر من ازتون یه آموزش ندیدم....
ممنون از نظرت :11:نقل قول:
عطا جان پس اون تاپیکای آموزشی که توی قسمت آموزش زدم چیه ؟
اون آموزشها بصورت کلی هستش که بعد می تونیم همشو توی تیونینگ بکار ببریم
فکر کنم منظور شما آموزش یکی از کارهام هستش
مثل همیشه، زیبا، حرفه ای، در اوج ظرافت و بدون نقص :5:
نوکرتم داداشنقل قول:
شما لطف داری :46:
واااااااااای علی آقا، چطور این کارها را میکنید شما؟!!!!! :18:
با فتوشاپ دوست خوبم :46:نقل قول:
خیلی زیباست.
منصوری باید بیاد پیش شما لنگ بندازه :دی
علی آقا من توی نت ماشین با طرح طلایی یا نقره ای زیاد میبینم که مث آینه نور را منعکس میکنه، اینا همه فتوشاپی هستن یا واقعا یه همچین ماشینایی هم هستن؟ :دی
با این طرحاتون آدم را به شک وا میدارید. دیگه تو خیابون هم ماشین اسپرت میبینم، در لحظه اول میگم هه... این هم لابد فتوشاپیه :دی
ممنون شما لطف داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من مخلص منصوری هم هستم ؛ پرچم ما ایرانیارو حسابی برده بالا با اون شاهکاراش
هستن ماشین هایی که رنگ کروم دارن ( مثل آیینه ) و کاملاً هم واقعی هستن خیالتون راحت، اما با فتوشاپ هم میشه این کارو کرد ( فکر کنم توی صفحه های قبل یه نمونه گذاشته باشم )