سلام
اين پست رو براي اين مي زنم كه مطمئنم بيش از 90 درصد دانش آموزان(والبته خودم) باهاش درگيرن و درگير بودن
شايد شما زياد با دوستاتون مي چرخين ، زياد تو نت مياين ، زياد بازي مي كنين ، خلاصه به يه چيزي عادت كردين يادر واقع معــــــــــــــــتاد شدين:31:
اگر ميخوايد كه سال ديگه اين موقع به خودتون نفرين و ناسزا نگين ، خودتونو واسسه كنكور 92 آماد نكنين و خيلي چيزاي ديگه بايد يك سال رو سختي بكشيد البته خداييش شايد چند ماه اولش سخت باشه رو غلطك كه بيفتين درس خوندن واستون خيلي شيرين ميشه(شايدم نشه!!!!)
من بعضي از دوستامو به خاطر اينكه زياد محلشون نمي ذاشتم(كه البته فهميدم دوست نبودن ) از دست دادم (چون من توي حال و هواي ملكوتي درسي!!!! سير مي كردم) پسه هدف بايد از بعضي چيزا بگذريد
از من اين توصيه رو جدي بگيريد(هرچند شايد اصلا گوش نكنيد ولي كسايي كه كنكور دادن ميدونن) من فقط سال كنكور درس خوندم معدل كتبيم هم زياد چنگي به دل نمي زد اما با توكل به خدا به هر جا كه فكرشو بكنيد مي تونيد برسيد به شرط اينكه همه تلاشتونو بكنيد
يه نقل قول دارم از تبسم خانم
نقل قول:
گر اموزشگاه میری یا یکی دو تا بچه درسخون بگرد. حتی اگه تا مرز جنون شخص یا اشخاص دیگری رو می پرستی این یه سال سعی کن تمام انرژیت فقط صرف 3 چیز بشه. درس، استراحت لازم برای سلامتت(تغذیه مناسب خواب کافی) ، تفریح برای روحیت.
میخوای تفریح کنی نمیدونم دختری یا پسری بلند نشو برو مهمونی، با دوستات نرو بیرون بی جهت دور بزنی.
پاشو با یکی ، یکی از همونا که مثل خودته و هدف داره و ارزش قائله واسه ایندش برو بیرون قدم بزن.
میگم نرو مهمونی میگم با دوستای بی کارت نرو بیرون بچرخ چون حال و هوات عوض میشه دلسرد میشی.
بچسب به کار و درست. عین یکی که هدفش درس خوندنه. اینو همین الان بفهم،نذار واسه سال دیگه.
پاشو برو، بسم الله ، وقت داری، علاقه داری، تلاش کن انگیزه هم میاد.
شايد ترك كردن عادتها سخت باشه من تو 2 ماه تونستم عادتمو به اينترنت ترك كنم پس شايد يهو نتونيد چيزي رو بيخيال شيد ولي هرچه سريعتر بهتر
نمي دونم اين پستم مفيد بود يا نه؟؟!؟!؟؟!؟؟
اين شعر از مولوي هم كه تو امضام هست رو دكتر رضا كياسالار تو آخرين صفحه كتابش ( ... و از متن نترسيم ) آورده
واقعا بهش اعتقاد دارم و توي تلاشم تاثير به سزايي داشت مخصوصا گاهي اوقات كه نا اميدي مياد سراغتون
با اين شعر از حافظ اين پست رو تموم ميكنم(كه توي سراسري هنر 90 هم سوال اومده بود!!!!)
اي بلند نظر شاه باز سدره نشين نشيمن تو نه كنج اين محنت آباد