عطر سنبل،عطر کاج - فیروزه جزایری دومانقل قول:
را بخوان، تا به حال به هر کی پیشنهاد کردم پسندیده!
اگر به سینما علاقه داری
این مردم نازنین - رضا کیانیان
را بخوان. رضا کیانیان خاطرات طنزآمیزش را از برخورد مردم با خودش نوشته!
Printable View
را بخوان، تا به حال به هر کی پیشنهاد کردم پسندیده!
اگر به سینما علاقه داری
این مردم نازنین - رضا کیانیان
را بخوان. رضا کیانیان خاطرات طنزآمیزش را از برخورد مردم با خودش نوشته!
اگه از زوربا خوشت اومد، "مسیح باز مصلوب" و "آزادی یا مرگ" رو هم بخون. از همون نویسنده و همون مترجم.نقل قول:
سلام دوستان...
راستیتش من زیاد اهل کتاب نبودم و موقعیتش پیش نیومده تا حالا که کتاب بخونم. حالا می خوام امتحان کنم ببینم من اهلش هستم یا نه! تنها کتابی که خوندم اتوبایاگرافی سر الکس فرگوسن بوده!
دنبال یک کتابی هستم که واقعیت های زندگی رو به ما نشون بده و بگه در شرایط خاص باید چی کار کنیم. در کل احتمال می دم با کتاب های فلسفی حال کنم :دی (بیشتر به دنبال بالا بردن اطلاعاتم تا جلوی بقیه توی بعضی از مباحث کم نیارم)
دوست دارم یک کتابی معرفی بشه که منو به کتاب خوندن تشویق کنه.
راستی شما کتاب خون ها، به کتاب های درسی خودتون هم مثل همین کتاب ها اهمیت می دید؟
ممنون میشم معرفی کنید.
کتابی که میخواهی را اینجا میتونی پیدا کنی :نقل قول:
درباره سئوالت هم : نه چون کتاب درسی یک جور اجبار داشت من شاید 20٪ درسهای دوران تحصیلم را خیلی دوست داشتم و خیلی کم پیش میامد به کتاب درسی علاقه پیدا کنم!کد:http://w3.jireyeketab.com/BookLists/BookListsF/List-Philosophy.asp
من ترجیح میدادم تا توی کتابخانه درباره موضوع مورد علاقه ام کتاب امانت بگیرم و بخوانم تا اینکه کتبی که نه جذابیتی برایم داشت و نه خوب توضیح داده شده بود را بخوانم
من پیشنهاد میکنم بر حسب موضوع مورد علاقهات کتب روانشناسی بخونی چون تو زندگیات بیشتر کمکات میکنه تا اینکه بخواهی وارد دنیای فلسفه بشی که شاید تاثیر مثبتی در زندگیات هم نداشته باشه
شما کتاب روانشناسی چی معرفی می کنید؟؟نقل قول:
دنیای سوفی چه نوع کتابی هست؟ تعریفش رو خیلی شنیدم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
به نظر من با کتابهایی که درباره شناخت شخصیت خود و دیگران است شروع کننقل قول:
یکی از بهترین کتابها در این زمینه کتاب
"تيپ شخصيتي من كدام است ؟: چگونه خلق و خوي خود را بهتر شناسايي كنيم ديگران را بهتر درك كنيد و آنها را به شكلي كه هستند بپذيريد"
نویسنده : رني بارون
ترجمه مهدي قراچه داغي
یک کتاب فوق العاده دیگه هم :
شناخت اختلالات شخصيتي قبل و بعد از ازدواج
نویسنده : دبليو جانسون
مترجم فاطمه سادات موسوي
انتشارات ما و شما
من اهل خواندن کتب فلسفی نیستم و با جستجوی اسم آن کتاب در گوگل میتوانی اطلاعات بهتری پیدا کنی!
کتاب شخصیت هارو گرفتم و خوندم..باید یکی دو بار دیگه هم بخونم تا منظورشو متوجه بشم.
یک کناب میخواستم معرفی کنید در مورد این که چه طوری کار های روزمره رو سخت نگیریم و به راحتی اون ها رو انجام بدسم و تنبل بازی در نیاریم. ممنون.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلام؛ در موضوعات زیر چه کتابهایی رو توصیه میکنید؟
رفتارشناسی
زبان بدن
برای مقابله با تنبلی کتاب "قورباغه را قورت بده" را از برایان تریسی پیشنهاد میکنمنقل قول:
این کتاب را فکر کنم بیشتر از ده تا مترجم تا به حال ترجمه کردهاند
اما بهترین ترجمه را از اشرف رحماني - كورش طارمي دیدم که انتشارات "راشین" آنرا منتشر کرده و گوشهاش نوشته "ویرایش دوم" و دو فصل اضافهتر دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رفتارشناسی را متوجه نشدم منظورتان چیه؟!
زبان بدن نوشته آلن پیز ترجمه زهرا حسینیان انتشارات ترانه
یک کتاب دیگه هست که تالیفی هست :
زبان بدن تالیف دکتر محمدعلی حقیقی و افروز بانکی ناشر مهربان نشر
البته نشانههای "زبان بدن" بعضی اوقات درست در نمیآید! و با یادگیریاش هم کمک چندانی به شناخت رفتار دیگران نمیکنه!
یک مقاله خوب درباره اشتباهات متدوال زبان بدن :
کد:http://www.motamem.org/?p=6354
بابت معرفی کتاب و سایت ممنونم.نقل قول:
منظورم اینه: چطوری میشه از روی رفتارها به شخصیت افراد و حتی جامعه پی برد؟
نقل قول:
اگر بخواهی کتابی که بر اساس مطالب علمی در این زمینه هست باید بروی سراغ
"تيپ شخصيتي من كدام است ؟: چگونه خلق و خوي خود را بهتر شناسايي كنيم ديگران را بهتر درك كنيد و آنها را به شكلي كه هستند بپذيريد"
نویسنده : رني بارون
ترجمه مهدي قراچه داغي
البته چندین کتاب درباره MBTI در ایران منتشر شده
این کتاب درباره MBTI هست و MBTI افراد را به 16 تیپ شخصیتی تقسیم میکند
سایت فارسی خوب در این باره وجود دارد :
برای اینکه ببینی MBTI واقعاً مناسب است یا نه
اولین در این لینک تیپ خودت را مشخص کن :
کد:http://iranmbti.ir/training/tour/
و بعد از حروف اختصاری تیپات برو در این لینک و مشخصات تیپات را از قسمت "تیپ ها و مشرب ها" بخوان :
کد:http://iranmbti.ir/تیپ-ها-و-مشرب-ها/
سلام. من کتابهایی در مورد عشق میخوام. کتابهایی که هرچند ساده اما هرکدوم درک تازه ای در مورد این پدیده به انسان بده!
قالب مورد پسندم البته رومان های کوتاه هست (یک جلدی).. بعضی وقتا با خوندن یک داستان می بینید ادراک تازه ای از عشق پیدا کردید! به دید جدیدی رسیدید، از زاویه جدیدی بهش نگاه کردید، احساس کردید درکتون نسبت به این موضوع وسیع تر شد... منظورم اینه!
منظورم همین عشق زمینی هست البته : دی
:n40:
پلهای مديسون کانتي نوشته رابرت جیمز والرنقل قول:
بازمانده روز نوشته کازئو ايشي گور و
تاوان نوشته يان مک اون
سلام
یکی از دوستان من حال روحیش زیاد خوب نیست و من قصد دارم براش کتاب (رمان) بگیرم که هم یکجور حواس پرتی براش باشه هم اینکه شاید بتونه حالش رو بهتر کنه.
دنبال کتابی میگردم که زیاد غمگین نداشته باشه و پایان خوبی داشته باشه (منظورم فیلم هندی بازی نیست)
اولش ذهنم رفت پیش زنان کوچک ولی منصرف شدم. تو گشت گذاری که تو همین تاپیک داشتم بازمانده روز (خودم هم نخوندمش) به نظرم جالب اومد، در موردش سرچ کردم ولی مثل اینکه کتاب غمگینی هست.
راستیتش کتابخون هم نیست واسه همین برام یکم مشکل که کتاب خوبی پیدا کنم.
دوستان با این توضیحات چه کتابی پیشنهاد میدین؟
سلام
با وجود شرايط گفته شده از شما، من پيشنهاد خريد كتابی شامل داستانهای كوتاه رو به شما میكنم...
.. نمونهها زيادن... شما با نگاه به روحيه دوستتون انتخاب كنيد.
مثل "این یازده تا" از "ويليام فالكنر"... (اين رو خودم هم دارم)... يا يك مجموعه شعر هم بد نيست (الان حضور ذهن ندارم).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا سری كتابهای كوچك عالی هستند... با مزيت قيمت ارزان برای خريد و كوتاه برای خواندن... پس خود شما انتخاب كنيد...
.. البته اميدوارم ساير دوستان پيشنهادهای بهتری برای شما داشته باشند...
.. موفق باشيد!
ماجرای کتاب درباره یک خانم ایرانی هست که به زبان طنز خاطرات خودش را از زندگی در خارج از کشور نوشته
سلام
کتاب در مورد خودشناسی و خودسازی میخواستم
کتابی هایی مثل عزت نفس براندن و تفکر زائد.
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه!
الفباي تغيير: ميخواهم تغيير كنم! /علي شميسا/نسل نوانديشنقل قول:
سلام
کتاب دائره معارف کامل و تازه میخواستم خواهشا راهنمایی کنید تو اینترنت سرچ میکنم که ببینم کدوم اونو چاپ کرده برم بخرم ولی متاسفانه سری مخصوص میاره مثال جهان اسلام یا قران و غیره:n03:
بچه بودم دائره معارف داشتم مخصوص کودکان بود 3 جلدی همه چیز توش بود از علمی بگیر تا حیوانات و کشور و تاریخ و خیلی چیزا:n03:
خواهشا راهنمایی کنید
خیلی ممنونم
من تو دیجی کالا چند تا دایرهالمعارف دیدم ولی چون ورق نزدم نمیتوانم معرفی کنمنقل قول:
شما بهتره برید کتابفروشیهای معتبر شهرتان و از دایره المعارفهایی که نویسندههای خارجی دارد و ترجمه خوبی دارد و چاپ اولاش مربوط به چند سال اخیر است یکی را که مناسبتر است انتخاب کنید
سلام
آقا من رفتم کتابفروشی یه ساعت فک کنم فقط به عنوان و داخل کتابا نگا میکردم که آخرشم هیچی نخریدم! :n02::n31:
من خودم یکی از برو بچ های خدمتیم اونجا گاهی بیکار که میشی آدم حوصلش سر میره قبلا مجله برده بودم ولی مجله اگه زیاد نبری زود تموم میشه! جدول هم بردم از جدول بعد مدتی خسته شدم چون نمیتونم حل کنم سخته :n29: . کتابا بعضیاشونم گرون بود واسم. اصلا خودم نمیدونستم چی بخرم. یه جورایی دانستنها یه جورایی رمان. ولی هر دو رو هم دیدم گرون بودن :n02: هیچی دیگه گفتم پست بزنم در جریان باشید! حالا خواستینم یه جوابی هم بدین اشکالی یوق:n02: :n35: ولی مجله خوب بودا هر چی توش بود سرگرم کننده بود فقط مجله از کتابم گرونتره! O_o
ممنون از معرفی این کتابنقل قول:
کتاب خوبیه، وارد مسائل و تعاریف پیچیده روانشناسی نمیشه.
ناشر خوب و متعهد علومانسانی میخواستم معرفی کنید ( ناشر هایی که لطف کردن مفاهیم دینی رو مخلوط کتاب ها نکردن و نسبت به متن حساسند) لطفا.
از انتشارات دایره و مرکز و ارجمند کتابهای خوبی دیدم.نقل قول:
سلام دوستان
اگه امکانش هست یک کتاب سیاسی به من معرفی کنید که بتوانم سیاستم را در زندگی افزایش دهم
دوم یک کتاب حقوق کلی به من معرفی کنید که به طور کلی از حقوق عمومی با خبر شوم که هر جایی نتوانند سر ادم کلاه بگذارند .
سلامنقل قول:
در مورد اول
کتاب بازیهای روانی مردم از علی شمیسا انتشـارات روانشناسی جامعه
در مورد دوم
بروشورهای قوه قضائیه مناسباند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار متشکرمنقل قول:
در مورد دوم امکانش هست کتاب معرفی کنید ؟ چون میخوام خریداری کنم
سلام
کتاب سگ ولگرد نشر جامه دران، کامله یا حذفیات داره؟
ممنون
سلامنقل قول:
چاپ این انتشارات رو ندیدم
ولی با توجه به متن این کتاب و داستانهای کوتاهش (مخصوصا آخرین داستان) که یادمه، احتمال ممیزی نشدنش تقریبا صفره.
در تعداد صفحه هم اختلافی دیده میشه.
سلام
دوستان کتاب هایی تو مایه های بوف کور میخواستم
یه چیز تاریک و خالی از امید و ...!!
بعد نویسنده تو این سبک هم اگه لطف کنید معرفی کنید ممنون میشم
مترجم و ناشر خوب نویسنده ها رو هم بگید!!
درودنقل قول:
کتاب بیگانه آلبر کامو رو پیشنهاد میکنم.
کتابای کامو و کافکا همچین فضایی دارن.
درودنقل قول:
کتاب بیگانه آلبر کامو رو پیشنهاد میکنم.
کتابای کامو و کافکا همچین فضایی دارن.
سلام
میخوام برای یه بچه ابتدایی یه کتابی بگیرم که به علم علاقه مند شه و خرافه زدایی بشه از مغزش!
خودم دایره المعارفای مصور و بزرگه بچگونه به ذهنم رسید منتهی اینکه کدومش مطلابش بهتره نمیدونم!
برای بچه ابتدایی دایره المعارف مصور زود هست و مطالبش برایاش نامفهوم و سنگین! بهتره کتابهای کوچک و رنگی علمی کودکان که درباره موضوع مورد علاقهاش هست برایش بخری هم قیمت مناسبتری دارد و هم تنوع بیشتر! بهتره به کتابفروشیهای کانون فکری کودکان و نوجوانان سر بزنی و از آنجا تهیه کنینقل قول:
سلام
مترجم و ناشر متعد کتابای ساموئل بکت کی رو پیشنهاد میکنید؟
همچنین فروید.
ممنون
سلام دوستان لطفا چندتا کتاب جذاب و ساده برای شروع کتابخونی معرفی کنین(در کل واسه شروع کتابخونی چه کتابایی توصیه میکنین؟)
سلام کتابهای طنز یا خاطرات یا سفرنامهها که کوتاه و جذاب و روان باشند را توصیه میکنم برای مثال کتاب "چقدر خوبیم ما" از " ابراهیم رها" از "نشر مروارید" کتاب خوبی برای علاقمند به کتاب و مطالعه شدن استنقل قول:
سلام
من مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا که یه جا بشه همشون رو با هم در قالب پسوند pdf گنجونده شده رو میخوام..رمان باشه بهتره
موضوعش خارجی و ایرانی فرقی نمیکنه
مثله قلعه حیوانات اثر جورج اورول باشه که هم فروش بالای داشت هم بسیار مهم بود
:n16:
از دوستان کسی نبود کمک کنه؟:n36: