مهسا
رتبه ی 48000 هم قبول شده ؟؟! از کجا شنیدی ؟:18:نقل قول:
شما ترازت چنده ؟
Printable View
مهسا
رتبه ی 48000 هم قبول شده ؟؟! از کجا شنیدی ؟:18:نقل قول:
شما ترازت چنده ؟
نه من انتخاب های اولم رو پزشکی زدم بعد دندان ! شما دندان میخواین ؟نقل قول:
آره البته رياضي اا!!!!!علانم اومده teh
من متغيرم!!بستگي به روزش داره!!!!يا دندون يا دارو!!!
اميدوارم زودتر از اين الافي در بيايم!!
دیپلم ریاضی داری ؟؟
به روزش چه ربطی داره :31:
بابا دوستم رياضي بودددددددد!!بدتر از اينم شنيدم كه پزشكي مي خونه البته آبادان!!!!!
مطمئنی 48000 قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::1 8::18:از کجا؟؟؟من 28000 شنیده بودم ولی !!!!نقل قول:
گمون نکنم. درست باشه مگر اینکه طرف ....نقل قول:
48000 به زور مجاز میشه.
دوستت با 48000 چی میخونه الان ؟؟ بدتر از ایناش مگه اصلا مجاز میشن که قبول هم بشن ؟؟! یعنی با 50-60000 و اینا پزشکی میخونن!:31:نقل قول:
من 32000 هم شنیدم که پارسال قبول شده اینو نمیدونم !نقل قول:
نه اصلا لزومی نداره 2 تا اول باشه ولی بهتر2 تای اول باشه. با توجه به رتبه 2 تا رو انتخاب میکنه.نقل قول:
براي رشته رياضي سخت گيري نمي كنن،حتي دانشگاه بين ال شيراز و گيلان بدون كنكور قبول شون مي كنن!!بريد تو site دانشگاه بين ال شيراز و گيلان نوشته!!!!
بابا يه چيزي مي دونم كه مي گم،من ىه دوست دارم كه مي خواد بياد بين ال،سال دومش بود كنكور داده بود،ازش پرسيدم گفت دوستاش آبادان بين ال مي رن،با ترازاي خيلي بدتر از ما پزشكي مي خونن!!گفت تو مصاحبه هم فقط در مورده پول و اينكه مي توني شهريه رو بدين و اينا مي پرسن!!!!!
Nazanin-> دوستم كه اومده teh الان معماري مي خونه!!!
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
بابا نسكافه خودش دانشجو بين ال،گفت كه مسئله پول فقط!!!!البته بايد مجازم شد!!!
سينا پس كيش قبول شدنش راحته، به خاطره خرجش؟؟؟؟؟؟؟!!!
سينا پس كيش قبول شدنش راحت تره؟؟؟؟؟؟
نازنين،يه چيز ديگه راستي انگار سراسري اونايي كه پزشكي ميخونن و مي فرسته يه شهر ديگه،نمي دونم واس چي چي(اسمش يادم نيست).........اما آزاد اين جوري نيست!!!!
یعنی چی ؟؟؟منطورت اینه که اگه طرف رشته دبیرستانش ریاضی باشه و بخواد بره پزشکی سخت گیری نمیکنن؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
بابا شماها یه چیزی میگین دیگه ...به این راحتیم فکر نکنم باشه....البته من که از خدامه اینطوری باشه.....
Mahsa.so گرامی ،لطفا از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید !
این آخرین باری هست پست های پشت سر شما رو ادغام می کنم .
نه،من كي همچين حرفي زدم؟؟مي گم رياضيا راحت تر مي رن بين ال،(در رشته هاي خودشون)!!!!مي گم اين برنامه ها فقط واس پزشكي.............است!دانشگاه آزادم كه بدون كنكور دانشجو مي گره كه همه رشته هاش واس ريا ضياس،پزشكي....اينا نداره!!البته ما هم با ديپلم تجربي مي تونيم بريما،چون هيچ محدوديتي نداره!!!!
سينا قبولي،نگران نباش!!!خدا كمك من كنه يه جا رام بدن!!!!!!
خودت که میگی بالای 48000 هم سراغ داری که قبول شدن ! دیگه چرا نگرانی ؟؟:31:
ممكنه متقاضي بهتر از رتبه من زياد باشه!!!!!؟؟بستگي به سالشم داره!!!
من addet كردمااا
مي شه messenger يا mailetono چك كنيد!!
فکر نمی کنم حالا تو این دوره متقاضی اونقدر بالا بره که به رتبه تو نرسه . با این شهریه که سال به سال بالا میره هر کسی نمیتوته بیاد اونجاها ...
بعدشم کلی انتخاب غیر از اولی داری .
مگه رتبت چنده؟نقل قول:
21000,بد نيستا!!!مهم اينه كه مجاز شدم!!!
مطمئني emailet درسته!!!!!!؟يه سر بزن بهش!!!!!
با شما نيستم نازنين خانم
این که فقط ده انتخاب اول نیمه متمرکز بررسی میشن فکر نکنم راجع به امسال درست باشه ! چون هیچ جا همچین چیزی ننوشته ولی پارسال بوده ! معلوم هم نیست کی اعلام میشه ! دق میدن آدمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت سنجش نوشته 25 مهر نتیجه نیمه متمرکزها(بین الملل و ....) اعلام میشه....نقل قول:
میدونم . ولی خیلی طولش دادن . اسامی نهایی که بعد از مصاحبه دانشگاه اعلام میکنه ، دوباره میفرسته سنجش ؟ یعنی باید بار دوم هم سنجش تایید کنه ؟؟
بله دقیقا همینطوره.نقل قول:
مثلا دانشگاه آبادان گفته که بعد از مصاحبه دو برابر ظرفیت برمیداره و به سنجش اعلام میکنه . یکی دو جا دیگه هم مثل اینکه همین کار رو میکنن . بعد از مصاحبه وقتی خود دانشگاه انتخاب میکنه و تو سایت خودش اسامی رو میزنه ، دیگه سنجش چه نقشی داره ؟!
در اصل سنجش نفرات نهایی رو انتخاب میکنه و سایت دانشگاه اسمشون رو میزنه.نقل قول:
شرایط تملک مالی و زبان رو که سنجش تایین نمیکنه آخه:31:
خوب درسته.نقل قول:
دانشگاه یه عده ای رو که دارای این شرایط هستن رو انتخاب میکنه. بعد هم سنجش یه عده ای رو انتخاب میکنه. یعنی سنجش از بین افرادای که همشون دارای این شرایط هستن یه عده ای رو انتخاب میکنه. حالا نمیدونم معیار سنجش چیه!!! اینجوری خودشون میگن.
اینکه بعد مصاحبه دوباره یه سری دانشگاه ها دو برابر ظرفیت ، اسم اعلام میکنن فکر کنم معنیش این باشه که ظرفیتها پر نمیشه حتی بعد اینکه واجدین شرایط رو قبول میکنن.البته مال آبادان و بم رو میدونم که اینجوریه.حالا نمیدونم که سنجش از این دو برابر دوباره حذف میکنه یا فقط حرفه
والا این حرفیه که خودشون میزنن. حالا اینکه در عمل چیکار میکنن معلوم نیست.خودشون میگن سنجش نصف این دو برابر رو حذف میکنه و نصف دیگه قبولی نهایی هستن.نقل قول:
از اون حرفاشونه دیگه !! انگار که چند میلیون نفر آدم تو چنین دانشگاهایی ثبت نام میکنن...
مگه قرار نبود امروز نتايج و بدن؟؟؟
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
زمان مصاحبه هم تعيين كردن،اما هنوز اسامي و اعلام نكردن!!!!!!!!
نتایج اومد
كاش نمي يومد
سلام.من چهارم تجربی هستم و میگن که برای رشته دندون توی کیش 14 تومن میگیرن و به همراه غذا و خوابگاه و ....راسته؟
من که از سربازی معاف نیستم هم میتونم برم؟
در کل چه شرایطی میخواهد؟معدل خیلی اثر داره؟
نخیر چنین چیزی صحت نداره . البته کسی که اینو گفته شاید منظورش وثیقه ای بوده که برای شروع تحصیل لازمهنقل قول:
وگرنه شهریه دانشگاه جداست واز دانشگاه آزاد هم بالاتره برای دندانپزشکی
شهریه شعبه های بین المللی برای دندون سالی به طور متوسط 16 تومنه(شهریه امسال) و شهریه متغییر هر سال تا 20 درصد احتمال افزایش داره.شهریه هم دانشگاه به دانشگاه به مقدار جزئی فرق میکنه.مثلا تبریز 15.800 و بهشتی 16 تومنه.نقل قول:
هزینه خوابگاه و غذا و رفت و آمد هم به عهده خودتونه و به مبالغ بالا باید اضافه کنین.
در صورت تحصیل تا اتمام تحصیلتون براتون معافیت تحصیلی صادر میشه.
تو بعضی از واحدها مثل تهران و تبریز و به مقدار کمتر شیراز رو معدل کتبی سوم خیلی حساسن و با رنگ قرمز نوشته کسایی که معدلشون زیر 16 هست مراجعه نکنن.در صورت مراجعه هم مصاحبه نمیکنن.
واحدهایی که متقاضیشون کمتره (مثل چابهار و رامسر) زیاد سخت گیری نمیکنن و با رتبه زیاد و معدل کم هم شانس قبولی هست.
مگه شیراز هم بین الملل داره؟؟معدل کتبی بالای 16؟؟؟؟؟؟شاید دارین با معدل دیپلم اشتباه میگیرید.نقل قول:
تو بعضی از واحدها مثل تهران و تبریز و به مقدار کمتر شیراز رو معدل کتبی سوم خیلی حساسن و با رنگ قرمز نوشته کسایی که معدلشون زیر 16 هست مراجعه نکنن.در صورت مراجعه هم مصاحبه نمیکنن.
بله شیراز هم داره.ملاک هم معدل کتبی هست نه دیپلم.عکس پایینی رو از سایت ارس گرفتم.شیراز هم همین شرایطه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]