به لطف اکانت پرمیوم :دینقل قول:
Printable View
به لطف اکانت پرمیوم :دینقل قول:
بسوزه پدر پرمیوم:31:نقل قول:
شما اکانتتو بگو ادت کنیم:20:
ی سوال دیگه:31:
چ جوری پرمیوم بگیرم؟ی توضیح میدین دربارش:31:
رای خرید گلد میتونی از سایتهای ا که CDKey و کارت میفروشن، Ultimate Game Card بخری و توی WoT خرج کنی برای خرید گلد. کارتهای 10 دلاری، 20 دلاری، 50 دلاری و 100 دلاری داره.
البته حواست باشه که موقعی که میخوای از کـُد اون کارت استفاده کنی، حــتـــمـــاً با چیز-پی-اِن به سایت WoT وصل شو.
اکانت من:HAJJ_ABBAS
کلا تانک های روسی در هر تایر در حد تانک های یک تایر بالاتر بقیه کشورهاس.
کسی نیست بهش پول بدیم برامون پریمیوم کنه؟
نقل قول:خرید گلد با ultimate gamer card آسون ترین روشه اگه خودوتون مستر یا ویزا یا ... ندارین. در ضمت حتی الامکان سعی کنین ندین کسی براتون بگیره چون همین 1-2 هفته پیش چند نفر تو کلمون بخ خاطر اینکه داده بودن یکی دیگه براشون گرفته بود اون هم کارتش مشکل داشته بن شدن دیگه هم آنبن نمی شن:41:نقل قول:
این سرور آسیا ک تو ریدکال کلن گذاشتن برا دانلود ب چ دردی میخوره?؟
بعدشم من نمیتونم دانلودش کنم روش کلیک میکنم چیزی باز نمیشه!:44:میشه ی نفر لینکشو اینجا بزاره?؟:31:
میشه مراحل خرید از ultimate gamer card رو بگید.آخه هر چیو میزنی میره یه جای چرت و پرت.صفحه پرداخت نمیاره.
با سلام اسم اکانت من IRAN0098 هست
شما ها تو هیچ تیم/ کلن عضو نیستید؟
توصیه من اینه بیخیال کلن های ایرانی شو . کلا بازی گروهی تو ایران معنی خاصی نداره ، اکثر عضو هاشون نه ادب خوبی دارن نه فهم و شهوری از بازی دارن . تو همه بازی ها اینطوری هست نه فقط این بازی .نقل قول:
بازی هم آپدیت شده به 8.0 ، خیلی بهتر شده آپدیت کنید .
این مدل کارت ها رو باید از وبسایت های ایرانی معتبر خریداری کنی .نقل قول:
یکیش اینه : igift24.com که تا به حال شکایتی ندیدم ازش .
نحوه استفاده هم اینه که از این سایت کد رو میخری بعد با چیز پی ان میری تو سایت WOT و لاگین می کنی ، بعد میری بخش خرید گلد ، تعداد گلدی که می خوای رو انتخاب می کنی بعد تو انتخاب نحوه پرداخت Ultimate game card رو انتخاب می کنی و کدی که از سایت گرفتی اونجا وارد می کنی ، تمام !
دیگه در این حد هم که نیستن دیگه. به هر حال ایرانین چه می شه کرد؟:31:نقل قول:
احیانا منو که جزو اینا حساب نکردی؟:31:
نه شما با شخصیتی .نقل قول:
چند نفر الاف بیکار که به جز بازی کردن چیزی از این دنیا حالیشون نیست این کارها رو انجام میدن .
دوستان عزیز بازی رو آپدیت کنید بعد می فهمید بازی یعنی چی .
خیییییییییییییییییییییییی یییییییلی بهتر شده :دی کیف کردم اصلا :دی
سوال احمقانه ایی ولی برای محکم ماری میپرسم.
پچ 7.5 بخ 8 رو بگیرم یا full game رو فرقی نمی کنه؟
داداش از لحاظ گرافیگ میگی دیگه , نه؟:31:نقل قول:
از هر لحاظ بهتر شده ، بازی کنی میفهمی .نقل قول:
2 ساعت پچ دانلود کردم حالا میگه با ورژن شما نمیخونه!!!خود لینک تو سایت نوشته بود از 7.5 به 8!!چی کار کنم؟
به سرور هم نمیتونم وصل شم!
درست دانلود کردی ؟ یعنی به جای آمریکا ، اروپا رو دانلود نکرده باشی ؟ :دینقل قول:
البته این مشکل بعضی اوقات پیش میاد ، که من نتونستم مشکل رو حل کنم نسخه کامل رو دانلود کردم . ( تو آپدیت قبلی 7.4 به 7.5 )
با لانچر آپدیت کردم.الان بازی باز نمیشه.stop working میده.
تورو خدا کمک کنید!خیلی اعصابم خورد شده!
بالاخره با لانچر بازی دانلود کردی یا از تو سایت فایل 7.5 به 8 رو دانلود کردی؟نقل قول:
اول از سایت فایلو دانلود کردم گفت نمیشه.بعد با لانچر آپدیت کردم.حالا که آپدیت شده وقتی بازی رو میزنم 4و5 ثانیه بعد صفحه سفید میشه میگه has stopped working
دوباره لانچر رو باز کن بزار فایل ها رو چک کنه بعد برو تو بازی اگه دوباره صفحه سفید شد نظر من اینه که بازی رو پاک کن از رو فابل های قبلی که دانلود کردی بازی رو دوباره بریزنقل قول:
مشکل از گرافیک لپتاپمه.با گرافیک nvidia نمیتونه بازکنه.ولی با intel chpset میتونه که اونم گرافیکش خیلی پایینه.
من قبلا باسه World of Warplanes ثبت نام کرده بودم الان باسم دعوت نامه دادن ولی یک مورد رو اشتباه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دماغ سوخته خریداریم....:31:
پ ن:
کسی دعوت نامه باسه نسخه امریکایی اش خواست داره تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره کلید بتا رو میده ( تا الان نصف کلیدها پریده )
پ ن2 :
ببخشید اگر اینجا گذاشتم ...چون خودم در این تاپیک یکی بحثش رو کرده بود و من از اینجا با بازی اشنا شدم باسه ایشون گذاشتم که خواست استفاده کنه.
پوزش:11:
این بازی رو نمی تونیم کامل دانلود کنیم ؟نقل قول:
حتما باید با برنامه خودش دانلود بشه ؟ رو وی پی اس هم نمیشه ؟
این بازی World of Warplanes هنوز بتا است ...من چند ماه پیش باسش درخواست دادم امشب تو ایمیلم دیدم لینک بتا تستر رو باسم فرستادن ...فعلا فقط با کلاینت خودش می شه گرفت ( کلاینت 8 مگ است و خود فایل دانلودی 2763 مگ - نمی دونم اپلود هم بعدش میشه یا نه)فکر نکنم با vps بشه.نقل قول:
نکته بعدی نباید ازش عکس و فیلم و هرجی دیگه تا زمانی که نسخه نهای منتشر نشده ازش بگیری چون سریع بن می کنن ( و اگر خارج باشی تحت پیگرد - شرکت شوخی نداره - تو ویکی پدیا هم گفتن )
دوستان یک مقایسه ای بین IS-7 و IS-4 انجام بدین ممنون میشم.کدوم بهتره؟
نقل قول::31:IS-4 VS IS-7:31:
اولین چیزی که همه ی ما به عنوان ملاک برای خوب یا بد بودن یک نانک heavy در نظر می گیریم معمولا armor یا همون زره تانکه. IS-7 در جلو 150 mm زره داره که با توجه به زاویه ای که داره می تونه بیش از 95% تیر ها با نفوذ متوسط کمتر از 276 mm رو متوقف کنه در حالی که IS-4 با زره 140 mm در جلو و زاویه نه چندان زیاد حداکثر در برابر تیر هایی با نفوذ متوسط 240 mm مقاومه. اما در عوض برجک IS-4 در قسمت جلو کمی قوی تره به طوری که حتی TD های tier 10 هم شانسی برای نفوذ به اون رو ندارن در حالی که نفوذ به قسمت جلوی برجک IS-7 برای TD های tier 10 با اینکه آُسون نیست اما غیر ممکن هم نیست. در ژره طرفین IS-7 یک نوار بارین space armor داره که بیش از 99% تیر هایی که به اون قسمت می خوره بدون توجه به میزان نفوذ تیر با اینکه نفوذ می کنه اما تانک رو دمیج نمی کنه در حالی که IS-4 همچین چیزی نداره. آرمور پشت IS-7 متاسفانه خیلی ضعیفه اما زیاد پیش نمیاد که کسی شکا رو از پشت هدف قرار بده.در حالت کلی قطعا می شه گفت IS-7 زره بهاری از IS-4 داره.
دومین چیزی که ما معمولا به اون توجه می کنیم gun یا توپ تانکه. توپ IS-7 دمیج بیشتری نسبت به IS-4 داره اما نفوذ ، دقت و زمان هدف گیری بیشتری داره به طور کلی می شه گفت توپ IS-4 کمی (نه خیلی زیاد) از توپ IS-7 بهتره.
بعد از این 2 مورد خصوصیت مهم بعدی سرعت نهایی و شتاب تانکه. هر دو تانک از نظر شتاب تقریبا( IS-7 کمی شتابش بیشتره) برابر هستند اما سرعت نهایی IS-7 تقریبا 1.5 برابر IS-4 ـه (50 km/h و 37 km/h).
قسمت مهم بعدی HP یا در واقع جون تانکه. IS-7 از نظر HP مقدار نسبتا زیادی از IS-4 عقب تره (2150 HP برای IS-7 و 2500 HP برای IS-4).
یکی از ضعف های IS-7 ضعیف بودن ammo rack یا همان جعبه ی مهماتشه که IS-5 همچین ضعفی نداره اما در عوض IS-7 یک مودر نسبت به IS-4 کمتر داره که باعث می شه در صورت مردن یکی از اون ها سرعت پر شدن تیر کم تر تحت تاثیر قرار بگیره.
در مقایسه ی نهایی با توجه به اینکه IS-7 زره خیلی بیشتری از IS-4 داره که جبران HP کمترش رو می کنه و سریع تر هم هست نسبت به توپ IS-4 که کمی بهتره IS-7 برتری بیشتری داره در نتیجه لگه نظر منو بخوای می گم IS-7 بهتره :31:
کپی این اثر در همه حال بلا مانع است خخخخخ:31:
alex عزیز شما هر دو تانک رو داری دیگه؟مطمئن باشم IS-7 بهتره؟چون من تو تانک های روسی KV-1S دارم میخوام ببینم آخرش به جاهای خوب میرسم یا نه!
راستی تو سرور امریکا هستی؟
آره هر 2 تا تانکو دارم سرور آمریکا هم بودم اما زدم منتقل کنه سرور آسیا
چرا نمیای سرور اروپا آخه من اونجام!:31:
کلنتون چی میشه؟اونم میره آسیا؟
نقل قول:
کلا شکی نداشته باشید که is-7 از is-4 بهتره و در بیشتر cw ها is-7 اولویت هست بخصوص برای حمله و از is-4 خیلی کمتر استفاده میشه بیشتر هم برای def در cw ها استفاده میشه .اما به هر حال از توضیح دقیق و کامل شام ممنونم.
دوست عزیز این مشکل به این دلیل هست که شما ابتدا قبل از دانلود prepatch را دانلود میکنید بعد که فایل exe. از 7.5 به 8 را دانلود میکنیدنقل قول:
حالا دیگه version 7.5 را نمیشناسه بهترین کار اینه که بدون دانلود اون 1.5 مگ اولی بازی patch جدید را دانلود و روی version قبلی نصب کنید.
درسته دوست عزیز الزامی نیست اما اگر به تانک کاملا متفاوت بره متلا از med به heavy اگر متلا crew شما قابلیتش 100% باشه در انتقال به تانک هم رده crew قابلیتش به 90% افت میکنه اما در انتقال به تانک غیر هم رده قابلیت پرسنل به 80% افت میکنهنقل قول:
چقدر غلط املایی داشتم. فکر کنم شماها با این غلط املایی ها نصف چیزیایی رو که نوشتم نفهمیدین :31:نقل قول:
اگه می تونستیم همه ی کلن میومد اروپا اما متاسفانه نمی زارن اکانتمونو بیاریم اونجا و اگه بخوایم بیایم باید از صفر شروع کنیم. در ضمن تقریبا نصف کلن داره میاد سرور آسیا اونا هایی هم که نمیان بیشترشون کسایی هستن که دیگه بازی نمی کنن.نقل قول:
دروستان من جدیدا tiger p گرفتم.هزینه تعمیر و پر کردن گلوله هاش خیلی بالاس.معمولا هر دست اگه تانک دمیج بوخوره هر چی در میاوردم باید یه چیزم بذارم روش تا درست شه.راه حلی برای این مشکل هست؟البته نمیخوام پول خرج کنم با این وضع دلار.اونایی که تایر 10 دارن چی کار میکنن؟اگه تانک منفجر شه چه قد خرج تعمیرش میشه؟
یک راه هست برای این مشکل اونم اینکه با یک تانک tier 5 یا 6 بری پول در بیاری تا خرج هایی که با این تانک می کنی پولش در بیاد کسایی هم که tier 10 دارن یا همین کارو می کنن یا تانک پرمیوم می گیرن با اون می رن پول در میارننقل قول: