آقا من عاشق این بازیو موزیکاشو فضاهاشو شخصیتاشم... نسخه جدیدتر یا قدیمی تر نداره؟ ( اون مرغه دهن منم صاف کرد اون تیکش خیلی سخته)
Printable View
آقا من عاشق این بازیو موزیکاشو فضاهاشو شخصیتاشم... نسخه جدیدتر یا قدیمی تر نداره؟ ( اون مرغه دهن منم صاف کرد اون تیکش خیلی سخته)
نسخه ی قدیمی چرا ندارهنقل قول:
البته 3D هست.
اگه گوشیت اندرویدی هست یه نسخه برای اندروید هم اومده که 40 تا مرحله داره و خیلی زیباست
در ضمن چند ماه دیگه فکرکنم تو 2013 باشه نسخه جدیدش به اسم legend میاد
واقعا با این بازی حال میکنید ؟ من که تعحب کردم یه همچین بازی زد یوبی ساف !!!!
میشه بگید به چه علت؟گرافیکش بد بود؟باگ داشت؟روند گیم پلی اش کسل کننده بود؟نقل قول:
من یکی که رو PC ماه رمضون تنها بازی بود که می کردم
راست میگه ایشوننقل قول:
واقعا بازی قشنگی بود
من خودم این بازی رو کمی انجام ددادم به نظر خودم که رده سنی زیر 12 سال رو باید داشته باشه اابته نمیگم اونی که 18 سالشه بازی نکنه ولی واقعا سطح موزیک و ترکیب رنگها در حد یه adult نیست .. من فقط رده سنی ش منظورم بود . این بازی رو من روی گوشیم دارم ولی خوب بازم حال نمینکنم باش . چون اینقدر بازی های خشن و سه بعدی انجام دادم دلم این چیزا رو برنمیداریه
من این بازی رو روی گوشی انجام ندادم اما روی pc بازی قشنگی بود. اتفاقا این بازی چون خشن نیست میون این همه بازی خشن خودش رو نشون می ده .نقل قول:
ترکیب رنگ و گرافیک این بازی که واقعا حرف نداره و به نظر من رده سنی خاصی نداره. مگه رنگ های شاد و گرافیک فانتزی فقط برای بچه هاست؟
در مورد رده سنی مراحل آخرش به نظرم واقعا سخته. گرفتن اون یاقوت ها هم همچنین شاید یه بچه 12 ساله نتونه حتی یه دونش هم بگیره.
دوستان کسی تونسته اون مرحله قبرستونو تموم کنه؟ همون که 10 تا دندون رو می گیری تا اون مرحله باز شه
خیلی طولانیه سیو هم نمی شه!! هردفه باید از اول رفت؟
بازی د راون مرحله به از لحاظ سیو به سه قسمت تقسیم شدهنقل قول:
برای سیو اول وقتی خودت رو به بخشی میرسونی که تیکه های سنگی از سمت بالا به پایین میان و ردش می کنی اونجا سیو میشه اما در صورتی که از بازی خارج نشی
این مرحله از مراحل فوق العاده سخت بازی هستش و شخصا منو پیر کرد تا رد کردمش
آره مشکل همین جاست یه بار تا سیو سومی رفتم نمی دونستم آخریشه وگرنه خارج نمی شدم از بازی! :n28:
یه 5 ساعتی طول کشید!!
سخت ترین مرحله ی بازی اون قسمتیه که توی دریا باید دنبال اون صندوقچه بیوفتی
من یه دسته سر اون مرحله خورد کردم.
آقا درسته که واسه PC نمیاد؟ :n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز این بازی برای PC منتشر شده!نقل قول:
( ابتدا برای کنسول ها منتشر شد و بعد برای PC هم اومد )
legend منظورم بود:n01:نقل قول:
تاپیک Originـه اینجا! D: چرا در مورد Legend دارید بحث میکنید!!نقل قول:
Legend برای PC تایید نشده!