یه نفر لینک ترلیر 16 دقیقه ایش رو بده بی زحمت(هیلتر نباشه و HDهم باشه چه بهتر)...
ممنون...
Printable View
یه نفر لینک ترلیر 16 دقیقه ایش رو بده بی زحمت(هیلتر نباشه و HDهم باشه چه بهتر)...
ممنون...
اینادرست اما بازی هنوز ریلیز نشده و حتما طراح های eidosبه عقلشون می رسه صوتی هارو درست کنن.نقل قول:
باز میگه eidos !نقل قول:
اینادرست اما بازی هنوز ریلیز نشده و حتما طراح های eidosبه عقلشون می رسه صوتی هارو درست کنن.
آخه eidos چی کارس :13:
یه موردی مجید جاننقل قول:
square enix تو ساخت نسخه چهارم هیچ نقشی نداشته!
آقایون لطفا یه لینک فول اچ دی بدید از این تریلر
ما که همین HD رو ورداشتیم 348 مگ بود
Full HD که دیگه.........
یعنی فقط پابلیشر بوده ؟نقل قول:
یه موردی مجید جان
square enix تو ساخت نسخه چهارم هیچ نقشی نداشته!
آقایون لطفا یه لینک فول اچ دی بدید از این تریلر
من یه کم قاطی کردم.
پست اول این تاپیک چرا زده سازنده IO Interactive !
مگه square enix سازنده ش نیست ؟ :10:
این رفیقمونم گیر داده به Eidos ...
eidos که کاره ای نیس ؟ نه ؟! :18:
Gameplay Teaser
Gameplay Teaser HDکد:http://www.gametrailers.com/download/722013/t_hitmana_gp_ts_640x360_1200_m30.mp4
کد:http://www.gametrailers.com/download/722014/t_hitmana_gp_ts_1280x720_3500_h32.mp4
Square enix ناشر بازی هست IO Interactive هم سازنده بازی ...!!!نقل قول:
البته کلا صاحب امتیاز Hitman کمپانی eidos هست که چند مدت پیش Square enix اون رو خرید ...
خیلی پیچیده هست ؟ :31:
E3 Demo Playthrough
E3 Demo Playthrough HDکد:http://www.gametrailers.com/download/722131/t_hitmanabsolution_runforyourlife_gp_640x360_1200_m30.mp4
کد:http://www.gametrailers.com/download/722132/t_hitmanabsolution_runforyourlife_gp_1280x720_3500_h32.mp4
سلام.نقل قول:
مساله خیلی سادست.
Eidos از نسخه ی اول تا نسخه ی چهارم بازی، منتشر کننده ی سری بازی Hitman بوده.
نسخه ی پنجم هم که از سال 2007 کار ساختش آغاز شده، ایتدا قرار بود توسط Eidos منتشر بشه ولی تو سال 2009، Square Enix شرکت Eidos رو به قیمت £84.3 million خرید و بالطبع بازی هایی که قرار بود تحت نام Eidos عرضه بشن از اون تاریخ به بعد تحت نام Square Enix منتشر می شن. البته فکر کنم تو بازی لوگویی از Eidos هم نشون داده بشه.
ولی خوب شرکت سازنده ی بازی هنوز هم مثل تمام نسخه های قبلی IO Interactive هست که البته Square Enix مالکیت این شرکت بازیسازی رو هم از سال 2009 بر عهده گرفته. قبل از سال 2009 هم Eidos مالک IO Interactive بود.
ولی هیتمن 4 که ناشرش square enix بود !نقل قول:
Eidos از نسخه ی اول تا نسخه ی چهارم بازی، منتشر کننده ی سری بازی Hitman بوده.
سازنده ش io interactive.
اون موقع م سال 2006 بود.
نه ؟!!!! :31:
تا سال 2009 Eidos در دست داشت بازیو دیگه رفته زیر دست square enix
اما کاش دست Edios میموند،این square enix امیدوارکننده نیس ،just couse2 ک خوب نبود ,deux ...خوب بود ،حالا معلوم نیس این چطور دراد!
نه blood money که همون نسخه ی چهارمه تحت نام Eidos تو سال 2006 منتشر شد....نقل قول:
همان طور که دوستمون هم گفت از سال 2009 این square enix اومده رو کار.
ولی اولش که لوگوی square enix بود !! :18:نقل قول:
نه blood money که همون نسخه ی چهارمه تحت نام Eidos تو سال 2006 منتشر شد....
همان طور که دوستمون هم گفت از سال 2009 این square enix اومده رو کار.
ای بابا این square enixلعنتی اومده eidosروخریده؟اوضاع خیلی قاراش میش شد نباید این جوری میشد.eidosخوبه نهsqure enixخدا کنه سبک بازی رو تغییر نداده باشه.
مجید جان گیر دادیا!نقل قول:
یه بار که گفتم square enix تو کل 4 نسخه قبلی هیتمن هیچ کاره بوده
شما هم خوتونو کشتید:41:نقل قول:
:11:نقل قول:
دیگه دیگه!
دارم تریلر را دان میکنم تازه نیگاش کنم!
یه کم بریم تو کف!
رفتی تو کف یا مثل اون رفیقمون خوشت نیومد؟:20:نقل قول:
من میگم برای نظر دادن خیلی زوده من میگم بازی خیلی خوبی میشه هر چی باشه من بازی میکنم چون بهترین بازی زندگیم هیتمن بود وقتی هیتمن 2 امدی هیچ بازی به گرد پاش هم نمیرسه:10:.اینشالله این هم خوب میشه.نقل قول:
نمی دونم دوستان آخرین تریلر بازی رو دیده ان یا
ولی روند بازی یه جورایی شبیه بازی Splinter Cell Conviction می باشد
امیدوارم داستان بازی نیز مثل گیم پلی اش قوی باشه
لینک مستقیم تریلر E3 Demo Playthrough - Oct 11, 2011
کد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/14824/t_hitmanabsolution_runforyourlife_gp_640x360_1200_m30.mp4
خب انگار تاپیک یه کم رفته پایین
بیارمش بالا!
بلاخره با هزار بدبختی تریلر را با کیفیت HD دیدم
از اونجایی که هنوز چیزی بین 9-12 ماه تا عرضه بازی مونده (اگه تاخیر نخوره) بازی گرافیک واقعا خوبی داره
هوش مصنوعی میتونست خیلی بهتر باشه اما تو این فرصت باقیمونده خیلی کارا میتونن برای بهبودش بکنن
سیستم بلند کردن اشیا یا درآوردن اسلحه ها هم باز باید بهتر بشه (که به احتمال زیاد تو فرصت باقی مونده تغییر میکنه)
این لول بازی میشه گفت خطی بود
فقط یه راه برای مخفی کاری جلو رفتن و یه راه معمولی هم درگیری بود
اما لول اول بازی بود و مرحله ای بود که ماموریتی غیر از فرار نداشتیم
پس احتمال اینکه توی مرحله های بعدیش آزادی عمل بیشتر باشه خیلی هست که البته منم از خدامه ازادی عمل مثل قبل داشته باشیم
سیستم غریضه هم به نظرم اصلا مشکلی نیست
کسایی که تازه کارن میتونن ازش استفاده کنن تا راحت تر برن جلو و کسایی هم که دستی بر آتش دارن خب میتونن استفاده نکنن
یه دکمه است دیگه! نزنید!
و اما اسپینترسلی شدن هیتمن هم به نظر من زیاد بد نیست به 2 دلیل
آیا از مامور 47 انتظار چنین حرکات ساده ای (به عنوان شخصی که یه قاتل حرفه ای هست) نمیره؟
پس به نظرم تقلید نیست. الزاماتی بودن که خیلی قبل تر باید اضافه میشدن به بازی که خب حالا اضافه شدن
و دوما تو سکون مونده هم زیاد جالب نیست
تو نسخه blood money هم چند تا قابلیت به مامور 47 اضافه شده بود. تو این نسخه هم لازم بود یکی 2تا ویژگی جدید اضافه کنن
تازه به نظرم کنترل مامور 47 قبلا خشکتر از الان بود. خاص پسند بود
الان میتونه با قابلیت های اضافه شده طیف بیشتری را دور خودش جمع کنه
هنوز خیلی زوده برا تصمیم گیری و باید منتظر تریلرهای بعدی هم باشیم اما شاید بشه گفت باید منتظر یه بازی خوب دیگه از این سری باشیم
امیدوارم
کسی هست لینک اخرین ورژن این بازی رو بزاره تا بقیه هم استفاده کنن !
ممنون از دوستان !
وای پسر تریلر رو دیدم دیوانه بود. ترکونده اصلا یه شخصیت ترسناکی داده به هیتمن مخصوصا اونجا که با پیر مردهاز اسانسور میومد پایین چشاش یه برق ترسناکی میزد من که فر خوردم
hitman contracts راههای عقلانی تری داشت نسبت به همه شماره های دیگش و آهنگاشم خیلی باحالتر بود.
به نظرتون absolution هم اینجوریه؟
سوای آهنگهاش من نسخه سوم را دوسش نداشتمنقل قول:
اولا که 5-6 ماموریتش دقیقا بازسازی نسخه 1 بود
دوما هم محیطش دیگه خیلی سرد و تاریک بود
راستی مارمورک جان قصد نداری خلاصه ای از داستان نسخه سوم و چهارم هم بنویسی؟
چشم، حتماً میزارم...نقل قول:
تشکرنقل قول:
چون من هنوز نفهمیدم قسمت سوم ادامه قسمت دوم بود یا ادامه ای مجدد از قسمت اول
نیست زیادم باهاش حال نکردم دیگه نرفتم سراغش
راستی آرین بودید؟
بازم تشکر
من خودمم شماره 3شو زیاد دوست نداشتم! یه جوری بود اون موقع، حال نکردم باهاش!نقل قول:
میشه گفت همون ادامه نسخه اول بودش.
بله.
من عاشق این بازی هستم و برای امدنش نمی تونم صبر کنم کسی ازش یه کلیپ نداره بزاره حال کنیم؟:20:
کی میاد؟ منم منتظر این بازی هستم کسی میدونه تاریخ دقیقشو؟
سلام
این بازی برا PC هم هست یا نه؟
همیشه قبل از این که پست بدی پست اول رو بخون بد نیست هم زود به جواب میرسی هم یک پست الکی نمیدینقل قول:
پلتفرم : Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
در ضمن این بازی پلتفرم اصلیش pc هست:31:
اخ واقعا دمش گرم عجب بازی هست هیتمن من با کل شماره هاش صفا کردم پنجش که بیاد چی بشه
فقط تریلرش رو 10 بار دیدم
دوستان این بازی با Hitman: Anthology فرق داره؟
این دیگه کدوم ورژن هیتمنه ؟ :18::18::18::18::18:نقل قول:
فکر کنم اینو میگه :نقل قول:
کد:http://p30game.in/showthread.php?9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Hitman-Anthology
این یه کلکشن از سریای قبلیه !نقل قول:
آره الان که دقت میکنم می بینم که کلکشنه.نقل قول: