من هنوز شروع نکردم! به آدم استرس وارد میکنی.روزی چند ساعت میخونی؟نقل قول:
یه سوال شما mr4ker قبلی نیستی؟
Printable View
من هنوز شروع نکردم! به آدم استرس وارد میکنی.روزی چند ساعت میخونی؟نقل قول:
یه سوال شما mr4ker قبلی نیستی؟
بی خیال.... استرس چرا؟؟؟ شما فکر کردی الآن همه شروع کردن و هنوز شما موندی؟ من خیلی ها رو میشناسم تازه الآن میخوان برن مسافرت.....:8:نقل قول:
هنوز دیر که نیست.... گرچه نمیگم که الآن شروع نکنین ...توصیه میکنم از همین الآن شروع کنین اما دیگه پیش دانشگاهی این طور نیست که یکی بیشتر بخونه و یکی کمتر..... هرکس به اندازه ی خودش میخونه....
استرس نداشته باشین .... با خیال راحت.....
به قول ممد آهسته و پیوسته.....
سلام به دوست عزیز هم رشته ای!نقل قول:
ببین این دوستمون که همشهری منم هست تیزهوشان درس میخونه و هدفش برق شریفه پس بایدم اینجوری درس بخونه!
ولی یکی مثل من که هدفم دندانپزشکی کرمانشاه هست لازم نیست انقدر به خودم فشار بیارم چون توانشو ندارم نه این که تنبلی کنم!
البته من از شنبه هفته بعد شروع میکنم زیاد نگران نباش چون تو کتاب(کنکورت را قورت بده خیلی سبز) هم گفته دو هفته استراحت کنین بعد شروع کنین!
خدا رو شکر...نقل قول:
یه کم که نه خیلی زیاد عذاب وجدان گرفته بودم که چرا هنوز شروع نکردم!
واقعا هر چیز این اینترنت وقت گیر و بی فایده برای این موقع از زندگیمون باشه این مباحث کنکور واقعا مفیده...
پس منم از شنبه شروع میکنم...البته از امروز میرم سراغ بستر سازی (جو گیر شدم اینو گفتم!) یعنی میرم دنبال کتاب و اینا....
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستانی که از امتحانات فارغ شدن...
تاپیک تا روز جمعه مورخه 1390/04/10 باز خواهد بود...
با تشکر
خب دوستان منم نمراتمو گرفتم
دین و زندگی 19 ( اعتراض ) ( اینو همینجوری اعتراض کردم ، همین میشه )
زبان فارسی 20
ادبیات فارسی 20
عربی 19.75 ( اعتراض ) ( واقعا نامردیه ، دوستام که از من بیشتر اشتباه داشتن 20 شدن )
زبان خارجی 19.5
فیزیک 19 ( من نمیدونم کدوم بیشعوری تصحیح کرده ، مطمئنم 20 میشم ، با پاسخنامه جوابام مو نمیزد ) ( اعتراض )
شیمی 19.5 ( اینم باید 19.75 یا 20 شم ) ( اعتراض )
جبر 20
هندسه 20
حسابان 20
جالبه بدونید مستمر زبان فارسیمو نوبت اول 10 و این نوبت 12 داده
=========================
واسه شروع هم به خودتون استرس وارد نکنید ! مسعود بهزادی نسب و وهاب زارعی تو مصاحبه گفتن از 1 مرداد شروع کردن ! اینم بدونید کنکور دیگه مثه نهایی نیست ! مثلا بچه های اینجا روز قبل حسابان میگفتن تموم کردیم ! در ضورتی که من روز اول گیم نت رفتمو ساعت 12 شبه آخر تموم کردم یا مثلا فیزیک 1 دور کردم ) ( در صورتی که هدف منم شریف یا امیرکبیر یا تهرانه )
برنده کسیه که بتونه تا اونجا خودشو بدون خستگی برسونه ! چقدر کسایی که بودن که از این روزا با هزار شور و اشتیاق شروع کردن و بهمن و اسفند از پا در اومدن ! راه درازیه !
من از شنبه 11 ام شروع میکنم ...
شهر به شهر فرق میکنه ...نقل قول:
بقیه دوستان میدونن کارنامه ی مارو تازه این دوشنبه 6ام دادن وتا چهارشنبه 8 ام فرصت اعتراض داریم
نمراتت ماشاالله عالیه.... موفق باشی...نقل قول:
خب حداقل بذارید نتیجه اعتراضا بیاد:5:نقل قول:
تاپیک تا روز جمعه مورخه 1390/04/10 باز خواهد بود...
آفرین ، نمره هات خیلی عالی شدننقل قول:
منم هدفم همونه ، البته فقط اولیش!:31:
برای شروع هم تنبلی نکنید ، هر چی زودتر شروع کنید ، کارتون راحت تر میشه ... لازمم نیست با روزی 10 12 ساعت شروع کنید ، کم کم
راست میگه!:31:نقل قول:
من ظاهرا هرچی بخودم فشار میارم فعلا حس پایه رو ندارم ! :دی
به هر حال ...
از فردا سعی میکنم گسسته رو هم شروع کنم .
+
ممد دقت کردی تو شهر ما نمره ها چقدر با بقیه شهرا فرق داره ؟ برو نمره های پوری و اجاقی رو بپرس ... حتی اونام به خوبی بقیه دوستایی که شهرای دیگه هستن نشدن
این farshidshd هم عشق بستن تاپیکه!
چه اشکال داره دو سه روز دیرتر بسته بشه؟
اگه بن شدم خداحافظ!
نتایج اعتراضا اومد ...
فعلا 1 نمره به حسابانم اضافه شد ... با این حساب معدلم شد 19.14
75 صدم به ادبیاتم اضافه شد . 25 صدم از عربی کم شد !
با مشاورمون صحبت کردم گفت اگه همون یه نمره حسابانم بت دادن ینی کارت خیلی درسته ! چون به بقیه ندادن :دی
با توجه به نمره ورزش و مستمر ها و به خصوص اینکه ترم اول طرفای 18.9 بود معدلم بد نیست .
ولی اگه نمره حسابانمو کامل میدادن میشدم 19.40 و خورده ای !
:|
در ضمن گفتن برگه ها پلمپ شده نمیتونید اعتراض دوم کنید ! مملکته ؟
ولی من دست از تلاش نکشیدم ... با 2-3 نفر از بچه ها رفتیم آموزش پرورش و با مسئول سنجش صحبت کردیم قول داد دوباره تصیح شه !
جالبه ولی ... ما پارسال که مرآت میدادیم من هیچی هم نمیخوندم ریاضیات تو استان اول تا سوم میشدم ! هیچ فرزانگانی هیچوفت از من تو ریاضی بالاتر نشد .
الان اونا ناحیه 1 ان 6-7 تا 20 دارن بقیه 19 به بالا ... ما کل کلاس یدونه 20 داریم و 2 تا 19 ! بقیه زیر 19
حال زور زدن برای نمره ی ورزش رو ندارم ... هرچند من گواهی داشتم برای قلبم اما گفت گواهیتو قبول ندارم ...
خطاب به ممد :
رفتی کارنامه بگیری ؟ با بابای وثوق و چند تا دیگه از پدر مادرا رفتیم دفتر استعداد های درخشان قول دادن که کلاسای تابستون تشکیل شه
جواب اعتراض های ما هم اومد...زبان فارسیم درست شد :42:، دیگه میتونم مثه آدم بشینم برا کنکور بخونم:26:
مدیرمون گفت بالاترین معدلو تو تاریخ امتحان نهایی های مدرسه مون آوردم ( البته اون پسره که تقلب کرده بودم همینطوره ولی اسمی از اون نیاورد:31:)
من فعلا دارم شیمی 2 میخونم ، از روی کتاب درسی و مبتکران ( همزمان ) ... اول 10 -20 صفحه از کتاب رو میخونم بعدش میرم سراغ مبتکران ، تستاشو میزنم... به همین ترتیب.
نقل قول:
نمراتت ماشاالله عالیه.... موفق باشی...
مرسی ...نقل قول:
آفرین ، نمره هات خیلی عالی شدن
منم هدفم همونه ، البته فقط اولیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شروع هم تنبلی نکنید ، هر چی زودتر شروع کنید ، کارتون راحت تر میشه ... لازمم نیست با روزی 10 12 ساعت شروع کنید ، کم کم
خب منم فردا مشاوره میکنم برای شروع ...
امروز و فردا هم میرم کتابایی که لازم دارمو بخرم ...
یه خواهش ...
اگه لطف کنید برنامه ی اجمالی خودتون رو تو تابستون بگید خیلی خوب میشه ، مثلا با چه درسهایی شروع میکنید هر درسو تو چه مدت میبندین و ...
راستی الان مدرسه ی ما یه عالمه کلاس کنکور گذاشته واسه تابستون ... من نظرم اینه که کلاسای کنکور از مهر شروع بشه بهتره چون قضیه ی همون خستگی و اینا پیش میاد ... اینو نفرات برتر کنکور هم میگن ! یعنی تابستون خود آدم پایه رو بخونه بازده ش بیشتره ... حالا نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه : واسه ما از شنبه کلاسای گسسته گذاشتن ... شرکت کنم توش ؟
پ.ن : از مدیر خواهش میکنم تاپیکو تا پایان کنکور و اعلام نتیجه اعتراضا نبنده :(
ما هم نتیجه اعترضا دوشنبه اومده ولی حوصله ندارم برم وایسادم تا کارنامه سالانه بیاد چون اولا فقط دو تا درس اعتراض زدم دوما از معدلم خیلی راضیم و ثالثا اگر هم بکشه بالا زیاد نمی کشه بالا و به 19 نمی رسه حالا 18.74 مثلا با 18.84 چه فرقی داره؟!!!!!!
به این دو تا دوست همشهریم بگم که تو تجربی ها مسگراف اول 8 تا بیست داشت و دو تا بالای 19 که اون دو تا رو اعتراض زده و حالا اون دو تا هم 20 شده یعنی معدلش شد 20 !!!!!!
mamut جان تو کلاس مهدی فرهنگیان هستی یا همایون مرادی؟!(آخه این دو تا رفیقام هستن)
به بروبچ هم در مورد تابستون بگم که از مدرسه ی لعنتیم زدم بیرون و یه غیر انتفاعی توپ ثبت نام کردم!!!
این دو تا دوستمون میدونن(سراجو میگم)...
از 18 تیر شروع میشه و هفته ای چهار روزه تا 16 شهریور بعد دو هفته استراحت و دوباره از 1 مهر شروع میشه....
عید هم تموم میکنه ولی از 3 تا 13 فروردین و دوران جمع بندی از ساعت 8 صبح تا 8 شب باید بریم مدرسه!!!!
عشق بستن ندارمنقل قول:
از اول قرار بود 1 هفته باز باشه ولی تمدید شد به 2 هفته تا جواب اعتراضات هم بیاد
این تاپیک بیش از حد باز بمونه میشه مثله تاپیک قبلی !
در ضمن چرا باید بن بشی؟
کار خلاف قانونی انجام دادی بگو بن کنیم!!
طوماری نوشتی واسه خودت:دینقل قول:
دفتر استعداد های درخشان!!!:27:زکی.... اون دوتا پت و مت رو میگی که نشستن پشه می پرونن.... بی خیال .... من یه ریال بابت کلاس تابستان نمیدم.... کلاسی که از الآنش اینجوریه اصلا نمیخوام باشه.....
کارنامه هم نگرفتم متاسفانه ....رفت تا شنبه..... اما خیلی بعیده زیاد تغییر کنه.....شاید هم خدا کرد تغییر عمده ای کرد....
شیتمان نکو....:دینقل قول:
به این دو تا دوست همشهریم بگم که تو تجربی ها مسگراف اول 8 تا بیست داشت و دو تا بالای 19 که اون دو تا رو اعتراض زده و حالا اون دو تا هم 20 شده یعنی معدلش شد 20 !!!!!!
مبارکش باشه... کلا تو تجربیا این یه نفر شده بیست.....دمش گرم
خیلی عالیه...انشالله در سایه ی تلاش های بی دریغ جناب جلیلیان پله های ترقی رو یکی یکی طی کنی...:دینقل قول:
این دو تا دوستمون میدونن(سراجو میگم)...
بهترین مدرسه س..... ای کاش من هم میومدم....
من نمیدونم چطوری باید درس بخونم؟؟گام اول ثبت نام کردم ولی الان خیلی عقبم
1- باید تستا رو زماندار بزنم؟؟
2- پاسخ تشریحی هارو بخونم؟خیلی وقتمو میگیره دیروز 10تا تست هندسه رو تو 1 ساعت زدم:18:
3-واسه ادبیات سال نویسنده های معاصرو باید بدونیم؟؟؟
ممنون!نقل قول:
ولی ما در مقابل شما هیچی نیستیم من همون دندانپزشکی کرمانشاه قبول بشم خدا رو شکر میکنم!
راستی یه خبر که نمیدونم خوبه یا بد!:
کلاس های تابستان تیزهوشان با الطاف آقای احمدی کنسل شد..
چقدر خوش اخلاق!نقل قول:
حال کردم!
مدیرا معمولا مغرورن ولی تو هرگز...
چاکریم!
1 فعلا نمیخواد زمان دار بزنی فعلا بدون استرس وقت یادگیری رو تکمیل کن بعد یه مدت که مسلط شدی وقت بگیر..نقل قول:
2 صد در صد باید بخونی هندسه وقت میگیره و نمیشه کاریش کرد!
3 نه اصلا لازم نیست ولی شاعران گذشته بعضی مواقع قرنش سوال میشه..
فرهنگیاننقل قول:
mamut جان تو کلاس مهدی فرهنگیان هستی یا همایون مرادی؟!
آقا این چه وضعیه.خب کارنامه ها رو بفرستن در خونه:دی
من از فردا به صورت جدی درس رو شروع میکنم و با شیمی 2 شروع خواهم کرد.
راستی اعتراض سوم هم میشه بدیم؟ تغییری می کنه؟
من پیش دانشگاهیم و سال سوم دبیرستانمو غیر حضوری بودم.و نمره مستم هم نداشتم.
معدل کتبی دیپلم 10.25 معدل کل 13
معدل پیش دانشگاهی 13.33 بدون احتصاب 5 درس افتاده که اگه به 10 برسه میشه 14-15. باید شهریور برم پاس کنم.
.................................................. .............................................
امتحانات پیش رو هم اسفد و تیر دادم که از 20 نمره محاسبه میشه.
دلایل معدل پاینم اینکه کسی نبود بهم دروس رو یاد بده . تو خونه میخوندم و درس های عربی 1.2 و عروض قافیه .دینی 2 زبان فارسی 2 رو افتادم.
نتیجه ی اعتراضات اومد.
4 تا درس اعتراض زده بودم که 2 تاش اضافه شد(به هر کدون نیم نمره اصلا هم توقع نداشتم که اضاف شه):31:
در عوض اون دو تای دیگه میاس بهم اضافه بشه که اضافه نشد. :41:
خب دیگه حالا بهونه ای نیس برای درس نخوندن پس بچه ها برید درس بخونید.:20:
دوستان این خبر رو بخونید:
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، صبح امروز محمد حسين سرورالدين رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در حاشيه بازديد از حوزه امتحاني دانشگاه علم و صنعت گفت: امسال براي نخستين بار سوابق تحصيلي داوطلبان اعمال ميشود. با توجه به پيشنهاد تعدادي از نمايندگان مجلس در كميسيون آموزش و تحقيقات امسال فقط جنبه مثبت سوابق تحصيلي داوطلبان كنكور مدنظر قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: يعني اگر داوطلبي نمره آزمونش بيشتر از سوابق تحصيلي باشد و سوابق تحصيلي وي جنبه منفي براي آزمون داوطلب داشته باشد اين سابقه تحصيلي براي وي لحاظ نميشود.
البته این خبر برای کنکور امسال 90 ه ، فک نکنم برای ما هم اینطوری باشهنقل قول:
چون میخوان کم کم کنکورو حذف کنن
ممد عزیز
من پرسیدم گفتن برای اعتراض دوم برید ناحیه
رفتم اونجا گفتن فقط یه بار میتونستید اعتراض کنید و الان برگه ها پلمپ شدن و بای بای
سوابق تحصیلی چیه؟آزمون کدومه؟اینا چی میگن؟:دینقل قول:
جدی؟ مملکت قانون نداره یعنی همین:دینقل قول:
من پرسیدم گفتن برای اعتراض دوم برید ناحیه
رفتم اونجا گفتن فقط یه بار میتونستید اعتراض کنید و الان برگه ها پلمپ شدن و بای بای
آقا من به یه نتیجه رسیدم که کثیف ترین و بی عدالت ترین سیستم آموزشی رو ما داریم.... همون کنکور رو بگیرن از همه بهتره.....
سوابق تحصیلی نمرات نهایی هست دیگه !
آره جدی ! ولی من چون مشکل حسابانمون جدی بود با 8-9 تا از بچه ها ریختیم تو دفتر سنجش قول دادن یه بار دیگه چک کنن
خب تو خبر گفته برای اولین بار...مگه تا حالا چیکار میکردن؟نقل قول:
قبلا چه نمره نهایی پایین تر از نمره کنکور و چه بالاتر بود تاثیرش میدادن ولی الان اگه نمره کنکور بالاتر باشه تاثیر نمیدن!نقل قول:
ای بابا این که نشد زندگی. حالا تاثیر میدن یانه؟؟؟؟؟؟
قبلا چه نمره نهایی پایین تر از نمره کنکور و چه بالاتر بود تاثیرش میدادن ولی الان اگه نمره کنکور بالاتر باشه تاثیر نمیدن!نقل قول:
منظورش از "برای اولین بار" اینه که اولین دفعه اس که نمره ی هر درس جداگانه در تراز کنکور تاثیر داره ، تا قبل 15 درصد معدل کتبی تاثیر داشت ، ولی الان نمره ی هر درس فقط مربوط به همون درسه
نظرسنجی گذاشتن که این کار و بکنن یا نه. هنوز تصمیم نگرفتن.
خبر ماله فالس نیوزه. فراموشش کنین.:46:
من فکر نمیکنم اینجور باشه چون از خیلی وقت پیش در مورد تراز کردن درسها توضیح دادن و نیازی به یاد آوری نیست در ضمن گفتن جنبه ی مثبتو در نظر میگیرن یعنی اگه نمره ی کنکور از نهایی بالاتر بود تاثیرش نمیدن!!!!نقل قول:
خب دیگه! اگه نمره کتبی مثلا درس فیزیکت روی درس فیزیک کنکور تاثیر منفی داشته باشه حسابش نمیکنن!!نقل قول:
من تا اونجایی که میدونم ، قبل از اینکه تاثیر کتبی 25 درصد بشه ( زمانی که 15 درصد بود)(سال 89) 15 درصد معدل کتبی روی کنکور تاثیر داشت، ولی از امسال گفتن که نمره ی هر درس جداگانه فقط روی همون درس به میزان 25 درصد تاثیر داره....
در ضمن اون خبر فقط حرف یه مسئول:15:!!!ه و به تصویب نرسیده... پس بیخیال!
.................................................. .................................................. ..
من امروز خیلی خوب درس خوندم تا اینجا.... فصل اول شیمی 2 رو تموم کردم ( مبتکران حدود 240 تست آموزشی داشت که همشو زدم)... عربی رو هم دارم از روی فوت و فن میخونم ، حسابان هم جدی شروع کردم و...
اصلا فکرشم نمیکردم به این سرعت به درس خوندن عادت کنم ، چون این امتحان نهایی برنامه مو ریخته بود به هم
آره دیگه همونو گفتن ما هم داریم در مورد همون حرف میزنیم کاری به تصویبش نداریم!!!!نقل قول:
اون حرفت هم درسته قرار بود امسال نمرات تراز بشه و چه تاثیر منفی داشت و چه مثبت تاثیرش بدن ولی اگه تصویب بشه جنبه ی مثبت رو در نظر میگیرن!!!!
منم از فردا درس خوندن رو شروع میکنم با ادبیات و عربی!!!!
بچه ها میشه یکی راهنماییم کنه ریاضی تجربی رو چه جوری بخونم؟
این شرایطم:جزوه درستو حسابی از ریاضی2 و3 ندارم دارم کلاس میرم ولی تو کلاس فقط تست کار میشه در حالی که من خیلی از مطالبو فراموش کردم نمی تونم خوب تست بزنم!
سعی کن تمرینای کتابو حل کنی ( جواب درستشم از دوستات یا منتشرانی چیزی داشته باش ) ، و قبل از اینکه بری سر کلاس اون مطالبی که میخوان تستشو کار کنن یه بار مرور کن تا کلیاتش یادآوری بشه . 4 5 روز بعد از کلاست هم سوال هایی که قبلا حل کرده بودی رو دوباره بدون این که به جوابشون نگاه کنی تا رسیدن به جواب آخر حل کننقل قول:
کلا باید سوال و تست زیاد حل کنی تا راه بیفتی... چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد
کارنامه ی نهايی رو که دادند حس کردم دو تا از نمره های مال من نيست!
نمره ی هندسه و حسابان خيلی دور از انتظارم بود!!! و فيزيک با شدت کمتری
اعتراض زدم
اميدوارم که اقلا" حسابان و بخصوص هندسه درست بشه
آقا امتحان نهایی نا سالم ترین امتحان هست.... خیلی از کسایی که حقشون نیست به مقام های بالایی میرسن.....
مثلا درس عربی امسال نمونه ی بارز این نظارت کثیف هست..... نمرات به شدت متناقض هست....