بچه ها بازی رو بخرم ؟ ارزش داره ؟
Printable View
بچه ها بازی رو بخرم ؟ ارزش داره ؟
شوخی میکنی ؟!نقل قول:
بهترین بازی موجود توی چند ماهه اخیره.....
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
خیلی هم آش دهنسوزی نیست. کلن این چند ماهه بازی خوب زیاد نبوده. این نسبت به خیلیا بهتره ولی همونطور که گفتم باز هم آنچنانی نیست.نقل قول:
بله ارزش یک بار بازی کردن رو حتما داره. جو و اتمسفر خوبی داره.نقل قول:
اخه 2هزار تومام هم شد پول که بخوای نخری یا بخری؟در ضمن این بازی فوقولاده هست!!ما که دانلود کردیم الان ذوق مرگ شدیم!!!نمیدونم شما ها از بازی چی میخواهید،نکته مهم تر،اخه 2هزار تومان هم شد پول؟بخر اقا بخر !!!!
داداش یعنی شما بازی ها رو 2 هزارتومن میخری ؟ :n04:نقل قول:
میشه آدرس بدی ما هم بخریم ؟ :n04:
الان که دی وی دی گرون شده هر دی وی دی بازی 2500 میدن ... نمیدونم این بازی چند تا دی وی دیه ولی بعید میدونم از 4 تا کمتر باشه.
میشه 8 تومن.
در ضمن وقتی میدونی پولی که میدی میره تو جیب یه عده که خودشون بازی رو دانلود کردن ریختن تو سیدی چیزت میسوزه :n15:
اگه میدونستم پولش میره تو جیب سازنده ش ... 50تومنم بود پول میدادم میخریدم.
پوشه سیو و کانفیگ گرافیک تو نسخه ء بلک باکس کجاست ؟ کسی میدونه؟!:n15:
سلام بچه ها
نورپردازی تو چه سطحیه ؟
گرافیکش چطوره ؟
به Crysis 3 می رسه ؟
گیم پلیش خوبه ؟
ارزش بازی داره ؟
به درد تابستون می خوره ؟
نورپردازی تا این حد بگم که بی نظیره ، حتی بهتر از Crysis3!نقل قول:
گرافیکش بازم در حد و اندازه های Crysis3 که بعضی از المان ها این بازم بالاتره!
بقیه موارد هم عالیه و توصیه میکنم بازی کنید ...اگه وقت کنم یه نقد مینویسم کامل بگیرید مطلبو ...ولی ارزش داره
موفق باشید .
بازي حرف نداره واقعا ارزش داره
حرف که داره، مثلا هوش مصنوعی تو ذوق میزنه.نقل قول:
یا اینکه صداپیشه ها تکراری میشن.
+
به نظر من غیر از گرافیک، چیز خاصیش "عالی" نیس و همه چی در سطح خوب یا خیلی خوب قرار داره.
+
باز هم به نظر خودم درست نیس با عرضه بعضی از بازیا بیش از حد جوگیر شد و با کلماتی مثل "بینظر" و عالی" ازشون تعریف کرد.
+
فک نمیکنم بازیای چند ساعته به درد تابستون بخوره،بیشتر به درد یه آخر هفته میخوره.نقل قول:
به درد تابستون می خوره ؟
مترو 2032 که عالی بود اینم به نظرم خوبه
نه کلی گفتم،البته اینجا فکر کنم DVD رو 1500 میده اینجا که ما میریم!!بعدش من خیلی وقته دانلود میکنم همه بازی هامو،دیگه کلن پول نمیدم :D والا مجید جان ایران هستیم ما،دیگه عادت کردیم به این روش،ترک عادت هم موجب مرز هست،شوخی کردم،مجبوریم دیگه راهی نیست !!!!!!ولی خب بعضی بچه ها میان اینجا ناراخت که چرا خریدم،اخه پولی ندادیم بابتش!!!
منم بازی رو گرفتم ... اتفاقا به نظر من گرافیک خاصی نداره ... شاید بخاطر اینه که من گرافیکم ATI ...نقل قول:
به نظر من غیر از گرافیک، چیز خاصیش "عالی" نیس و همه چی در سطح خوب یا خیلی خوب قرار داره.
با اینکه گرافیکش زیادم خفن نیست ولی با مشکل واسه ی من اجرا میشه و گذاشتم روی LOW :n04:
آپدیت آخری که برای بازی اومده رو بگیر بریز مشکلت حل میشه-حجمش حدود 300 مگهنقل قول:
این آپدیت برای گرافیک ati دادن بیرون
.
.
.
از اونجایی که تاپیک مشکلات بازی هیچ کس نمیره و به عبارتی پرنده پر نمیزنه من مشکلمو اینجا میپرسم:
من این بازیو نصب کردم راحت هم اجرا شد فقط بخار آب و دود آتیشها و دود اسلحه هارو اینطوری نشون میده
خیلی اعصاب خورد کنه-تمام چیزمیزای لازم هم نصب کردم.امروز هم درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ولی بازم درست نشد
کسی چیزی میدونه تا درست بشه مشکلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکست لود نمیشه ...
اون دموی اولش که میاد و خلاصه ی داستان رو میگه من حواسم نبود رد شد ... دیگه راهی نداره ببینم ؟
آخه من متروی قبلی رو بازی نکردم و داستانش رو نمیدونم ... البته تا حدی متوجه شدم که قضیه چیه.
چیز خاصی نبود.برای دیدنش باید از اول بازی کنی یا تو نت ویدئوشو دان کننقل قول:
اینم عکس:
محتوای مخفی: عکس
توی منوی بازی برو قسمت چپتر اولین گزینه همون توضیحه اول بازیهنقل قول:
تو پوشه نصب بازي ويديوهاش هست ولي صدا نداره. با MPC يا KM player باز ميشه.نقل قول:
بازی خیلی قشنگیه ولی حیف هوش مصنوعی درست حسابی نداره :n03:
اول شخص قشنگیه خصوصا گرافیکش عالیه ، دوستان یه سئوالی داشتم واسه من دکمه esc توی بازی کار نمی کنه چکار کنم ؟ می دونید که خیلی حیاتیه و لازمه این دکمه :):n13:
داستان بازی خیلی عالیه و روایت داستان فوق العاده س :n12:
فضای بازی هم کاملا در گیر کننده س ...
همون اتمسفر که حمید میگه :n02:
فقط یه سوال ...
اون اول بازی وقتی میان میگیرنت و بعدش باید فرار کنی ... واسه من اون صحنه ش اسکیب شد متوجه نشدم چرا منو گرفتن ! :n14:
لطفا یکی توضیح بده ...
سوال دوم اینکه چرا این یارو حرف نمیزنه ؟ مشکلی چیزی داره ؟ :n15:
جواب اولین سوالمو فهمیدم ...نقل قول:
اون اول بازی وقتی میان میگیرنت و بعدش باید فرار کنی ... واسه من اون صحنه ش اسکیب شد متوجه نشدم چرا منو گرفتن !:n14:
لطفا یکی توضیح بده ...
سوال دوم اینکه چرا این یارو حرف نمیزنه ؟ مشکلی چیزی داره ؟
دومیشو یکی بگه :n16:
اون فردی که توی صفحه های لودینگ حرف میزنه همین شخصیت اصلی که ما باشیم هست،پس مشکلی نداره.نقل قول:
سوال دوم اینکه چرا این یارو حرف نمیزنه ؟ مشکلی چیزی داره ؟
حرف نزدنش توی بازی هم دلیل خاصی نداره به نظرم!سازنده نخواسته کاراکترش حرف یزنه!
شبیه خیلی از بازی های دیگه......
مث چه بازی هایی ؟ من جدیدا غیر از دیس هانرد که دلیل داشت و شخصیت اصلی حرف نمیزد دیگه بازی ای نکردم که حرف نزنه.نقل قول:
احتمالا خواستن حسابی درگیر فضای بازی بشیم ... ولی یه کم حرف میزد بد نبود.
سری COD غیر از Black Ops و MW3 این طوری بودن.نقل قول:
خب از سری COD آدم توقع حرف زدن نداره ولی اینجور بازیا چرا !نقل قول:
Developer Diary: NVIDIA Tech
مدت:
2:29
کیفیت:
720P
سایز:
61.9MB
یکی از چرت ترین بازی های ساخته شده است!
بازی مبارزه در خلیج عدن از این بهتره! شک نکنید!
اینایی که میگن خوبه و عالیه، از گیم چیزی سر در نمیارن!
بر اساس حرف شما پس کل سایتا که به این بازی امتیاز 8-9 دادن هیچی حالیشون نیس....نقل قول:
شما برو همون خلیج عدن ت رو بازی کن....
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
کاملا درسته.نقل قول:
یکی از چرت ترین بازی های ساخته شده است!
کلی منتقد سایت ها و مجلات معتبر میان از بازی تعریف میکنن و به بازی امتیاز های خوب میدن اونوقت اونا چیزی نمیفهمن و فقط شما از گیم سر در میاری.
اینی که از بازی خوشتون نمیاد هیچ اشکالی نداره ولی وقتی میای میگه "اونایی که از بازی تعریف میکنن از گیم سر در نمیارن" میشه توهین.
+
میشه بگید بازی به چه دلیل اینقدر چرت و بد هست؟
اكثر بازيهاي اتمسفريك همينطورن :نقل قول:
Bioshock 1
Halflife
Portal
Dead space 1
تو اين جور بازيها كه اتمسفر و سكوت و رفتن تو جلد كاراكتر :n02:مهم حرف نزدن كاراكتر خيلي موثر........اينم بگم اين حرف نزدن كاراكتر كلا از زمان بازي halflife 1 تو سال 1998 مد شده و چيز خاص و متفاوتي نيست
.
عجـــــــــــــب !نقل قول:
استاد مارو ببخش كه هيچ چي حاليمون نميشه ! عفو كن !
قرار نیس به هم توهین کنیم. هر کسی نظری داره.
ایشون هم از کاربرای قدیمی انجمن ـن و از سال 2005 عضو هستن.
+
این بازی حداقل گرافیکش می ارزه به کل بازی های ایرانی ( نه تنها خلیج عدن)نقل قول:
یکی ازچرت ترین بازی های ساخته شده است!
با این مقایسه بنابراین باید به گیمر بودن شما شک کرد.
به نظر من کسی که این بازی رو چرت ترین بازی ساخته شده میدونه از فضاسازی،داستان پردازی،تکنیک های نورپردازی و خیلی چیزای دیگه سر در نمیاره و به هیچ وجه یه گیمر نیست :n16:
قرار هم نيست هر كسي هر چيزي از دهنش در مياد بگه. ايشون با همون نظر چند خطيشون به همه توهين كردن و بقيه هم جوابش رو دادن.نقل قول:
لطفا بعد از پست من در اين باره صحبت نشه تا مسير تاپيك منحرف نشه. در غير اين صورت پست هاي بعدي پاك خواهند شد.
آقا من یه جایی گیر کردم اونجا که همش باید دنیال اون جونوره بریم هرجا میره بعد یه جا میرسه که یه سری آدم رو می کشیم بعد میری جلوتر بعد از پشت میله می خواد اون ماسک رو بهت بده تا خفه نشی ! بعد من هرکاری می کنم نمی تونم برم پشت اون میله که می خواست ماسک رو بده ! و خفه میشم !
چیکار کنم !
چرا همه فکر می کنند ما از خلیج عدن حمایت کردیم؟! خلیج عدن رو من چرت ترین بازی دنیا میدونم و برای بیان میزان چرت بودن بازی Metro هم، با اون مقایسش کردم.نقل قول:
ضمناً، اینکه بگی یه نفر از یه چیزی سر در نمیاره، کجای دنیا توهین محسوب میشه؟ مثلاً من خودم از خیلی چیزا سردر نمیارم یه نفر بیاد بگه تو از این چیز سر در نمیاری باید موضع بگیرم؟!
آخه خداییش کسی که از بازی سر در بیاره اصلاً این بازی رو با COD مقایسه می کنه؟!
بازی باید هوش مصنوعی داشته باشه که این بازی اصلاً هوش نداره! گرافیکش توی سرش بخوره.
من یادم نمیاد کسی توی این تاپیک این بازی رو با کال آو مقایسه کرده باشه !!نقل قول:
آخه خداییش کسی که از بازی سر در بیاره اصلاً این بازی رو با COD مقایسه می کنه؟!
بازی باید هوش مصنوعی داشته باشه که این بازی اصلاً هوش نداره! گرافیکش توی سرش بخوره.
بله هوش مصنوعی ضعیفه ولی نه اونقدری که نشه بازی کرد و کل بازی رو خراب کنه.
روی Hard Core بازی کنی بهتره.
شما نه طرز بیان و انتقاد کردنت مناسبه و نه مقایسه کردنت !نقل قول:
چرا همه فکر می کنند ما از خلیج عدن حمایت کردیم؟! خلیج عدن رو من چرت ترین بازی دنیا میدونم و برای بیان میزان چرت بودن بازی Metro هم، با اون مقایسش کردم.ضمناً، اینکه بگی یه نفر از یه چیزی سر در نمیاره، کجای دنیا توهین محسوب میشه؟ مثلاً من خودم از خیلی چیزا سردر نمیارم یه نفر بیاد بگه تو از این چیز سر در نمیاری باید موضع بگیرم؟!
خودت داری گله میکنی که کسی اومده و این بازی رو با کال آو مقایسه کرده حالا خودت با خلیج عدن مقایسه میکنی :n04: عـــجبا :n24:
واقعا من از دوستان متعجبم چرا با یک ترول بحث می کنید .
من خودم جوری هستم که فقط می تونم لایو بازی کنم و خیلی کم پیش میاد سینگل بازی کنم ولی مترو واقعا منو شگفت زده کرد !
هنوز نتونستم درک کنم استودیو اوکراینی چطور تونست چنین شاهکاری خلق کنه ! واقعا بی نظیر و فوق العاده بود !
من خیلی بازی ها رو دارم به خصوص اورجین هرچی که فکرشو کنید خریدم ولی واقعا سینگلشون رو زیاد بازی نکردم و مستقیم رفتم سر مالتی اما مترو واقعا یه استثنا بود چیزی فراتر از اون چیزی که انتظار داشتیم !
مطمئنا جژء بهترین بازی های 2013 خواهد بود !
اون کسی هم که میگه قشنگ نیست فقط واسه جلب توجه اینکارو می کنه که دونفر جوابشو بدن وگرنه کسی که گیمر باشه غیرممکن هست بتونه از مترو ایراد بگیره !