چه مارکی ار لباسشویی بوش را پیشنهاد می کنیدنقل قول:
Printable View
چه مارکی ار لباسشویی بوش را پیشنهاد می کنیدنقل قول:
منظورت مدله؟نقل قول:
بهتره مدل هایی با بازده انرژی AAA رو انتخاب کنی.درسته هزینشون بیشتره ولی توی چند سال حتما بازگشت هزینه داره.(هم هزینه مواد شوینده هم برق هم زمان شستشو)
دوستان یه مدل و مارک از برندهای خوب معرفی کنید برای یحچال فریزر
قیمت زیر یک میلیون باشه و جادار
برفک هم نزنه
اگه قیمت مدل هارو هم دارید برام بزارید و اگه سایتی میشناسید که بشه ازش آنلاین خریداری کرد ممنون میشم پیغام خصوصی کنید یا تو پروفایلم بزارید
:|
بخاری گازی چه مارکی توصیه میکنین؟
نقل قول:نقل قول:تصویر مربوط به دکمه کنترل برنامه شستشو در لباسشویی بوش هست. راحت می تونی دکمه رو در دو جهت بچرخونی مشکلی نداره. نگران نباشنقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
با سلام
دوستان آیا تجربه ای در مورد استفاده از مایکروفرهای پاناسونیک بالاخص سری کانوکشن (که ساخت ژاپن هستند) و سری بخارپز دارند؟ در مقایسه با سولار دام ال جی کدام را بهتر می دانید؟
ممنون
سلام قصد خرید ف گاز 5 شعله دارم
می خواستم ببینم کسی در مورد گاز 5شعله اورانوس اسنوا اطلا عاتی دار یا نه اگر کسی استفاده کرده راضی بوذه با تشکر
بچه ها میخوام لباس شویی بگیرم نظرتون در مورد لباس شوی های تو شیبا که از بالا باز میشن چی هس؟؟
بچه ها میخواستم بخار شوی بخرم بهترین مارک چی هست؟
اگه بودجت میرسه شک نکن بوش.نقل قول:
معمولا شرکت هایی که همه چیز تولید میکنن(مثل ال جی و سامسونگ و توشیبا) تو همه زمینه ها نمیتونن پیشتاز باشن.مثلا سامسونگ قطعات کامپیوتریش عالیه ولی کیفیت لوازم خانگیش متوسط به بالاس و مارک های خیلی بهتر از اون هم هست.
fisher خوبه.تا حالا که استفاده کردیم مشکلی نداشته.فشار بخارش هم به مراتب از دلونگی و مجیک بیشتره.نقل قول:
موقع خرید بخارشو به قدرتش توجه کنین و سعی کنین 2000 وات به بالا بگیرین که حین استفاده مشکل افت فشار بخار نداشته باشن.
سلام
یک سوال داشتم قیمت لوازم خانگی مثل لباس شویی یا یخچال و ..... مارکهای مثل LG و بوش
با قیمت بازار تهران فرق داره ایا فرق چندانی نداره
ما یک ست کامل میخاهیم میخاستم بدونم از تهران خرید کنم با وانت بیارم قزوین
یا همین جا هم تهیه کنم فرقی نداره ؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
راستی میخاستم یه مدل با قیمت مناسب ماشین ظرفشویی بوش بگیرم
به نظرتون کدوم مدلشو بگیرم
و یخچال و فریزر میخاستم که قیمتش حدود 1200 باشه به نظرتون کدوم مارک و مدل خوبه ؟
بخاری دیواری آبسال خیلی خوبه و مبلی هم مشهد کولرنقل قول:
هر دو از برندهای قدیمی و با کیفیت ایران هستند.
البته اگه بگردید داخل بازار میتونید جنسهای چینی ارزان قیمت رو هم گیرز بیارید که توانایی رقابت با این دو برند رو ندارن
سلام ودرود
میخوام یه یخچال فریزر بگیرم گه کشو های فریزرش 4 تا باشه یا 3تا بزرگ باشه تو محصولات غیر ایرانی فقط
کنوود رو دیدم 4 کشوئه نظرتون راجع به اینها چیه واگه مارک بهتری سراغ دارین بفرمایید ....حدود قیمت هم تا 1100
Kenwood 635
Samsung Vs48
فراوان سپاس......
سراغ کنوود نرو.من چند تا از محصولاتش رو دارم (البته یخچال فریزر نیست) اصلا راضی نیستم.از خدمات پس از فروشش هم راضی نبودم.فکر کنم همون سامسونگ خوب باشه
قیمت یک یخچال ساید بای ساد از یک مارک خوب چی پیشنهاد میکنید؟
یخچال دو قلو تا رنج 2 تومن میشه؟
کسی میتونه مارو تو خرید یه دستگاه اسنک پز راهنمایی کنه؟
فکر نمی کنم به طور قطعی و 100% بشه نظر داد که سراغ فلان مارک یا جنس نرو یا 100% بشه گفت یه مارکی خوب هست بهترین توصیه این هست که جنسی که خریداری میشه از گارانتی و خدمات پس از فروش قابل قبولی برخوردار باشه .نقل قول:
سلام من میخام یه یخچال فریزر حداکثر با بودجه یک ملیون و صد بخرم از اینا که بالا فریزره پایین یخچال.با این قیمت چند مدل توی این برندها پیدا کردم:سامسونگ ال جی هیتاچی.خودم چند سال پیش مارک میتگ خریدم مکزیکیه اصله خیلی راضیم اما میگن دیگه پیدا نمیشه.ال جی رو هم میگن خوب نیس سامسونگ بهتره ولی همونم شنیدم دیگه کره ای نیس چینی شده و دیگه خوب نیس.هیتاچی هم میگن موتورش ژاپن اصله اما من والا دیگه نمیدونم چی بگم.دوستان اگه خودتون این چند تارو داشتین یا از کیفیت این برند ها مطلعید یه راهنمایی تو خرید به من بدید ممنون میشم تو این سه مارک کدوم بهتره؟
سلام به نظر من اول هیتاچی بعد ال جی بعد سامسونگ
ممنون خودتونم از این برند ها داشتین؟نقل قول:
من خودم ساید ال جی رو گرفتم
اما چون قبلش قصد خرید یخچال دو درب رو داشتم پرس و جو زیاد کردم
در ضمن خواهرم هیتاچی داشت و راضیه[COLOR="Silver"]
دلونگی بخرین خوبهنقل قول:
سلام دوستاي خوبم . من مي خوام ببينم كسي مارك وستل ترك رو نميشناسه ؟ من ماشين لباسشويي و ظرفشويي وستل خريدم مي خوام ببينم كسي تا حالا داشته ؟
ميخوام سايد باي سايد بخرم ولي نميدونم چه ماركي بهتره . خودم دوو مدنظرمه . ممنون ميشم :11:راهنماييم كنين .
سلام دوستان من میخام یک یخچال فریزر دو قلو بگیرم بین سامسونگ و بکو موندم کدوم بگیرم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
بکو مصرف انرژی آ پلاس و آ می باشد
سامسونگ آ و بی مصرف انرژی
وستل و بکو برای بازار اروپا طراحی شدن.به همین خاطر اینجا زیاد شناخته شده نیستن.بیش از 50 درصد بازار تلویزیون اروپا همین دو مارکه.کیفیتشون هم باید خوب باشه چون از تکنولوژی آلمان استفاده میکنن.نقل قول:
در مورد یخچال هم به نظر من دوو هم شیک تره هم خدماتش از مارک های دیگه بهتره.
پیشنهاد میکنم بیشتر روی مارک هایی تمرکز کنین که برای یه کار خاصی (مثلا تولید لوازم خانگی) تمرکز کردن و همه چی تولید نمیکنن.مثلا کیفیت قطعات الکترونیکی سامسونگ عالیه ولی تو لوازم خانگی نتونسته به اون کیفیت دست پیدا کنه.نقل قول:
از این نظر به نظر من بکو مارک خوبی هست و همونطور که گفتم کارخونه های ترک معمولا از تکنولوژی اروپا بالاخص آلمان استفاده میکنن.ولی چون مدت خیلی زیادی نیست وارد ایران شده شاید خدمات گسترده ای نداشته باشه.هر چیزی میخرین هم به مارک و هم خدماتش توجه کنین.به نظر من خدمات از مارک هم مهمتره.
دوو هم از نظر کیفیت قطعات و هم خدمات خوب عمل کرده.قیمتش هم نسبت به مارک های دیگه مثل بوش مناسب تره.
سلام
به نظر من اگه حتما آلمانی نخواستید LGعالیه
رنج قیمت 900000 ظرفیت 12_16
سلام خدمت اساتید
یه سئوال تخصصی
تا قیمت 3.500 چه برندی و چه مدلی از یخچال فریزر رو میشه خرید که کامل و تکیل و عالی باشه ؟؟؟
یه مدلی که بهمون پیشنهاد دادن برند WhirlPool آمرکایی 29 فوت به مدل 29DFW هست .
آیا دوستان این مدل رو تائید میکنن یا بهتر هم هست ؟؟؟
در ضمن قیمتی که دادن 3.200 ولی توو سایت امیرکالا دیدم 1662 دولاره !!!!!!!!!
منتظر جواب اساتید هستم .
سلام
راستش سشوارمون سوخت :دی می خوایم یه سشوار بخریم
قیمتش هم تا 80 اینطورا
چی بخریم به نظرتون؟؟
ممنون
من چند وقت پیش از توی یکی از این سایت هایی که اینترنتی میفروشن یه سشوار با مارک پاناسونیک خریدم 50 هزار تومن خیلی خوبه .نقل قول:
چند واته؟؟
راستی لینک سایتشم میدید؟؟ممنون
من شنیدم که REMINGTON و فیلیپس خوبترن
اگه اطلاعات دقیق کسی داره بگه لطفا
سلام /
لینک دادن به سایت فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانین انجمن هست /
سلامنقل قول:
مارک بسیار خوبی هست اما همونطور که حودتون فهمیدید سود خوبی برای فروشندگان هم داره
اگه از نظر مالی مشکلی ندارید عالیه
پیشنهاد من بوش و AEG هست تو این رنج قیمت
ویرپول هم عالیه
در ضمن LG مدلهای گرون هم داره و سودش هم منطقیه با توجه به اینکه کره تولید میکنه و گارانتی خوبی هم داره
نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت
میشه لطف کنی قیمت و مدلاشونو بگی ؟ اگه به ترتیب اولیت باشه که عالی میشه .
تقریبا 95٪ خرید Whril pool قطعی بود که قیمتشوتوو سایت دیدم جا خوردم !!!!!!!!! یعنی چقدر سود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه انصافی ، چیزی !!!!!!!!!
بخاطره همین گفتم اینجا هم بپرسم .
من بانه آشنا دارم ، اگه فکر میکنین که رتبش بین بقیه اوله . از بانه خرید کنم .
دوست عزیز اگه نداشتن گارانتی برات مهم نیست گزینه خوبی هست
اما به نظر من هزینه اضافی دادن هست
از نظر قیمت تو سایت های مختلف مثل البسکو و چاره میتونی حدود قیمت ها رو دستت بیاد
کیفیتش گفتم جزو برترین ها هست اما مثلا مدل دو سال قبل هیتاچی با 4 در جدیدش قابل مقایسه نیست
من هم از مدل های ویرپول اشنایی ندارم مسلما بستگی به همون مدلی که میخرید داره
دوستان لطفن در خرید توستر کمککنید.
من مدل 2569 از برند فیلیپس رو در نظردارم؛ چطوره؟ پیشنهاد چیه؟
مزیت این مدل اینه که شکاف قرارگیری نان بزرگ هست و به راحتی نانهای غیر تست هم میتوان در آن قرار داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا ممکنه بخندین ولی من یه مشکل اساسی دارم . ما یه سماور گازی عالی نسب خریدیم که تو دفترچش نوشته بدون نیاز به کبریت و فندک روشن میشه اما ما هر کاری می کنیم ای سماور بدون کبریت روشن نمیشه که نمیشه حالا بفرمایید به من بیچاره کمک کنید
سلام خدمته دوستان
یادش بخیر پارسال این تاپیک رو زدم.خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز میاد بالا.:11:
این بار دنباله یه مخلوط کن هستم.دوستان کسی نظری چیزی نداره؟
علی جان اگه مارک خاصی بخوای مخلوط کن های مولینکس چیزای خوبی هستن؛ در کل به نظر من تو هر مارکی مدلنقل قول:
خوب پیدا میشه و خُب قسمت مهم این جاست چقدر می خوای ازش کار بکشی (چون یخچال فریزر که نیست این)
کیفیت ساخت بخوای مولینکس خوبه اما از نظر کارایی تو هر مارکی چیزه خوبی پیدا ممکنه بشه...
به به امین جان.:10::40:نقل قول:
آره خودم هم رو بوش و مولینکس موندم.یه چیزی که خوب باشه و ضعیف نباشه حداقل قیمتش از چقدر شروع
میشه؟
سلام دوستان
این که میگن یخچال فریزر نرسی روس موتور ال جی و توشیبا و پاناسونیک نصبهٰ درسته؟
میشه معایب این مارک یخچال رو بگید
------------------------------------------
در مورد ال سی دی هم بهمون حایر رو پیشنهاد دادن که قیمتشم مناسبه نظر شما چیه؟ فروشنده میگفت کیفیتش از ال جی بهتره!
------------------------------------------
اگه ممکنه معایب این مدل ها رو هم اگر میدونید بگید:
اجاق گاز ایرانی ورونا
لباسشویی آرچلیک
جاروبرقی هاردستون
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××
خیلی خیلی ممنون از دوستان که پاسخ میدن ! منتظرم
خود مخلوط کن ها که شاید 15 تومنی هم ببینی از این مارک های به درد نخور... والا چند وقت پیش یه مدل از سانینقل قول:
مادر گرامی خریده بود 6 ماه بیشتر کار نکرد جالب بود 3 تا 4 حالت تغییر سرعت موتور هم داشت قیمتش هم
زیر 20 بود و بسیار به درد نخور... اما یه آسیاب مولینکس داریم ماله عهد عتیق (20-25 سال پیش) واقعا عالی/
والا من پارچ مخلوط کن جدا گرفتم گذاشتم روش به عنوان مخلوط کن نمی دونی علی چه می کرد! :20: (تبدیل به
مخلوط کن هم می شد) اما قدیمی بود دیگه. من رفتم یه مدل جدیدشو گرفتم 75 اینا (الان احتمالا گرون تر شده باشه)
دو سرعته توان هم حداکثر 500 که معمولا 50 تا پایین تر حداکثرش هست؛ تو تابستون صبح و بعد از ظهر، هر روز
ازش کار می کشیدیم... (توان 400 تا 500 وات برا مخلوط کن خونگی بسه)
بوش هم خوبه، کنوود قبلا لوازم خوبی می زد اما جند سالی هست اون کیفیت قبل رو نداره، بلک اند دکر هم
لوازم صنعتی خوبی می زنه (از بوش بهتر) اما نمی دونم تو زمینه لوازم خونگی چطوریه هنوز
سلام/نقل قول:
در مورد این ال سی دی جزئیاتش رو بگیرین بذارین تا کمک کنم (قیمت،رزولوشن، سایز اینچ و...)
در کل نظر شخصی من اینه سراغ مارک های ناشناخته بازار در ایران تو لوازم صوتی تصویری خونگی نرین (البته شاید
این مارک خوبی باشه) در حال حاضر هم به خرید LED فکر کنین چون افت قیمتش انجام شده و سراغ تکنولوژی
قبل تر که همون ال سی دی ها هستن نرین، تو LED ها کیفیت رنگ به مراتب بهتر از ال سی دی ها شده
ولی به پلاسما هنوز نمی رسه، جالب هست تکنووژی ال سی دی از دور خارج شده اما هنوز پلاسماهای
جدید در دنیا در حال رونمایی ولی برای یه کاربر خونگی بهترین انتخاب LED هست، مارک هم من سونی و سامسونگ
رو قبول دارم :20: