سلام سعید جاننقل قول:
به سلامتی انشاالله.بگو دعامون کنن.
سقف قیمت رو مشخص کن،لطفاً؟؟؟
Printable View
سلام سعید جاننقل قول:
به سلامتی انشاالله.بگو دعامون کنن.
سقف قیمت رو مشخص کن،لطفاً؟؟؟
باسلام به تمامي بچه هاي فريم حرفه ايها
خواهشم منكنم بگيد تو اين رنج قيمت 700000 آيا دوربين فيلمبرداري JVC خوب ميشه گرفت يا خير
اصلا دوربين هاي JVC دوربين هاي خوبي هستند يا خير نسبت به سوني و كانن و پاناسونيك
ممنون
سلام داداش گلمنقل قول:
با این بودجه یه دوربین کانن خوب میشه خرید.
برای فیلم برداری کانن و سونی رو در رده اول و بعدش پاناسونیک و در اخر JVC!!!!
LEGRIA HF-M 306...730.000
HDR-XR150...730.000
ممنون حامد جاننقل قول:
والله قيمت اونجا رو خبر ندارم
اما ٤٠٠-٥٠٠بيشتر نميخوان بدن
فكر كنم اين مبلغ تو ايرلن بشه همون هفتصد
شما نظرتون چيه؟
راستش جنسهای اونجا بیشتر سونی و JVCهست.نقل قول:
و اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد. کانن هم هست ولی مدلهای قدیمی.
به نظر من از همین ایران خودمون بخرین خیلی بهتره.
شما دوربین رو میاری اگر بعد از مدتی دچار مشکلی بشه دیگه کسی جوابگو نیست.
یه خورده هزینه بیشتر بهتر از کلی ضرره.
بین سونی و JVCهم،سونی بهتره.
سوني جنسش خوبه فكر نكنم خرابي داشته باشه
حالا بين سوني ها كمترين قيمت اچ دي و بهترين زير٧٠٠چي خوبه؟
چه امكانات جديد دارن؟
بعدش رم خور بهتره يا هارد دار؟
رم خور ها چند ساعت فيلم ميگيرن؟
HDR-XR150...730.000 مدل خوبیه.نقل قول:
در حد این قیمت امکانات خوبی دارن.
هارددیسک دار بهتره.دیگه نیاز نیست هزینه اضافی واسه هارد بدی.
بستگی به ظرفیت رم داره که هر چی بالاتر باشه ظرفیت هم بیشتره.
فقط سامشونگ نخرید که کیفیت ساختش به شدت پایینه
من پیشنهاد میدم از دو برند سونی و کانون یکی انتخاب کنید البته مدلهای پاناسونیک هم حدود 1 تومنشون خوبه
من هم از کیفیت سامسونگ اصلا راضی نیستم.
چه عکس.چه فیلم!!!
با سلام به دوستان عزیز
مدتی قبل دوربین فیلم برداری سونی xr160 خریدم ولی کیفیت فیلم اصلا راضی کننده نیست و مرز بین رنگ ها حالتی blur دارن و اصلا شارپ نیست . کیفیت عکسش هم در حد دوریبن کنن a620 که دارم نیست .از سونی توقع همچین کیفیت پائینی رو نداشتم . از دوستان کسی تجربه کار با این دوربین رو داره . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
با سلام و درود.نقل قول:
علی جان تنظیمات داخل دستگاه رو چک کردی؟؟؟
روی چند پیکسل فیلم میگیری؟؟؟
با سلام ...نقل قول:
حامد خان از لطف و عنایت شما بی نهایت سپاسگزارم
تا جایی که باش کار کردم تنظیمات خاصی نداره . داخل منوی Image Quality/size سه گزینه اش فعال هست که :
1- Frame rate که روی حالت 50p قرار دادم
2- setting که روی حالت HD qQuality هست
3- X.V Color که روی حالت on قرار دادم .البته نمیدونم چکار میکنه
اگه تنظیمات دیگری داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.من که به شدت از کیفیتش مایوس شدم:41:
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام علی جان.نقل قول:
نه داداش همیناست.
راستش رو بخوای من هم زیاد از این سری راضی نیستم!!!
کلا سونی دیگه داره پول برند میگیره.
ای کاش قبل خرید یه تاپیک مشاوره میزدی.
فکر میکنم کیفیت این دورین در همین حد باشه.
حامد خان خیلی ممنونم . البته تاپیک مستقلی واسش نزدم ولی تو دیگر تاپیک های فروم جستجو کردم که نهایت زیر 1 تومن و فیلم برداری HD به این گزینه رسیدم.نقل قول:
از لطف و محبت شما بی نهایت متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
خواهش میکنم.نقل قول:
علی جان به نظر من مدلهای کانن رو شما زیاد بهش توج نکردی!!!
پردازنده های داخلی سونی معمولا ساخت خود سونی نیست.
ولی پردازنده های شرکت کانن اختصاصی این شرکته و کیفیت بهتری داره.
در هر حال هر امری بود من در خدمتم.
سلام به دوست عزیزم اقا حامدنقل قول:
کاملا حق با شماست اصلا برند کنن رو در نظر نگرفتم فقط سونی و پاناسونیک رو بررسی کردم . به نظر شما دوربین رو چقدر میتونم بفروشم ؟ 2 ماهه خردیمش . زیر 1 تومن کنن با هارددیسک و فیلم برداری فول HD مدلی داره؟ حقیقت من چون کارم خارج از شهره 8 روز بیشتر نیستم که اون هم صرف کارهای عقب افتاده میشه و وقت چندانی واسه تحقیق و بررسی و قیمت گرفتن از فروشگاهها نمیمونه.
از توجه و لطف شما سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
سلام علی جان.نقل قول:
فکر میکنم لااقل 100.000تومنی یا 200.000تومنی ضرر کنی.
البته اگر خریدارش با انصاف باشه.
برای فروش هم از پایین بودن کیفیت شکایت نکن و دلیل رو تعویض با یه مدل دیگه بگو.
من مدل LEGRIA HF-R 18 رو پیشنهاد میکنم.
تا چند ماه پیش توی ایران بود و قیمت زیر 1میلیمون داشت.
قیمت الانش رو ندارم. ولی قیمت جهانیش $702 هست.
کیفیت عالی و قابل قبولی داره.
32گیگ حافظه داخلی داره.
کد:http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/LEGRIA_HF_R18/
با سلام. من یه دوریبین فیلمبرداری میخوام بخرم تا سقف 1 میلیون تومان. عکاسی برام مهم نیست.
1- چه مارکی سونی یا کانون؟
2- دارای هارد یا فاقد هارد؟
3- از کجا باید بخرم؟
ممنون
سلام.نقل قول:
دوست بیا تاپیک زیر تا بیشتر و بهتر بشه بحث کرد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=532030&page=3
من یه sony HDR XR160E خریدم به قیمت 720000 تومان با گارانتی بازرگانی ایران.
اولش دنبال سری HFM کانن بودم. ولی یه خورده که گشتم دیدم اولا گارانتی درست حسابی نداره و قیمتش نسبت به کارایی هاش گرونه. مثلا legria hfm 31 که مشخصاتش خیلی شبیه xr 160E هست بجز اینکه هارد 32 گیگ داره 1060000 با گارانتی پارس الرمس قیمتشه ( تازه با تخفیف) . بنابراین فکر کردم با توجه به قیمت و کارایی ها و گارانتی مناسب سونیه سرتره . کیفیت تصویرشم خیلی خوبه . البته کیفیت عکسش رو انتظار نداشتم زیاد خوب باشه و همینطورم بود چون یه دوربین عکاسی خوب دارم. نرم افزار pmb هم که اختصاصی سونی هست خیلی امکانات فوق العاده داره .
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
مبارک باشه . پوریا جان این مدلی که شما خریدید فلش هم داره؟
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
اگه منظورتون محفظه فلش هست بله تا 32 گیگ رو ساپورت میکنه ولی با وجود هارد اکسترنال بعید میدونم نیاز بشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
ببخشید دوست خوبم منظورم فلاش بود.چون من XR160 خریدم ولی متاسفانه از کیفیت فیلم برداریش راضی نیستم .به خاطر نداشتن فلاش هم تو شب نمیشه عکس گرفت
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام به همگی.
به نظر من بهتر این دوستمون دوربین sony HDR XR160E خودشون رو رو که با کانن مقایسه کردن رو بهتر به محصه معرفی میزاشتن و
مقایسه کلی رو از اون با مدل کاننی که فرمودن رو، انجام میدادن تا فقط به بیان لفظی بهتر بودن یک برند یا یک مدل خاص از یک برند تاکید نشه!!!
علی جان نه فلش نداره اخه من این دوربین رو برای عکاسی نگرفتم . با فلش هم فکر نکنم کیفیت عکاسی اش فرقی بکنه. تو روز که فیلم برداریش حرف نداره . در شب هم هم فکر کنم در بین دوربین های آماتوری فقط سری s کانن هستند که کیفیت قابل قبول دارند که قیمت اونها هم بالای 1.300 است. بستگی داره آدم دوربین برای چی میخواد من بیشتر کارهای خونوادگی انجام میدم که همین 160 هم برام خوبه. من تو سایتهای خارجی خیلی جستجو کردم سری m کانن هم در فیلمبرداری در شب مشکل دارند.نقل قول:
دوست عزیز بیشتر دوربینهای کانن در این رده برای فیلم برداری در شب بهینه شدن و مختص سری اس نیست!!!نقل قول:
بهتره به اینجا یه نگاهی بکنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
پوریا جان شما فیلم ها رو روی کامپیوتر هم اجرا کردید؟ مشکلی نداره؟چون من هم با سیستم و هم روی lcd فیلم ها رو اجرا کردم اصلا کیفیت خوبی نداره .همش فکر می کنم مشکل فوکوس کردن داره همچنین جاهایی از فیلم که دوربین رو حرکت میدم به صورت راه راه نمایش داده میشه :18: شما که این مشکل رو ندارید؟
با سپاس فراوان
پاینده و پیروز باشید
سلام دوربینی تو این مایه ها هست که بتونه تیپ (نوار) مینی دی وی رو پخش کنه
سلام من یک هندی کم می خوام بگیرم . می خوام کیفیتش HD یا Full HD باشه . قدرت زوم خوبی داشته باشه . حافظه یا مموری کارت اضافی بهش بخوره . توی شب خوب فیلم برداری کنه . و از این مدل ها باشه که پروژکتور داره فیلم رو روی پرده سفید یا دیوار هم پخش می کنه . شما چی پیشنهاد می کنید ؟ دنبال مارک مخصوصی نیستم فقط می خوام کیفیت خوبی داشته باشه .
پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم . تا زیر 900 هزار تومن هم می تونم بودجه کنم !
سلام ،
به نظر من اگه می خواهید تا سقف 800 هزار تومان هزینه کنید ، فکر کنم هیچ گزینه ای بهتر از Sony HDR-XR160 نیست .
من خودم می خوام بخرم ، ولی توی پست های قبلی بعضی از دوستان گفته بودند که کیفیتش خوب نیست ،
ولی وقتی که کلیپ هاشو از یوتیوب گرفتم واقعاً نظرم برگشت . نمیدونم چطوری گفتن این دوربین کیفیتش بده .
واقعاً لذت بردم . خیلی تصویرش شفاف بود ، بدون لرزش ، بدون نویز تو شب ، رنگ بندی فوق العاده ، زوم عالی . معرکه بود .
با سلامنقل قول:
دوست خویم من این مدل رو دارم ولی پیشنهاد می کنم از تجربیات اقا حامد عزیز استفاده کنید و یه سرچی در مورد مدل های کنن داشته باشید.
پاینده و پیروز باشید
سلام منظور از پاسخت .نقل قول:
من کلاً با اجناس سونی خیلی حال می کنم چون ویژگی های منحصر به فردی داره .
هم کانون هر کاریش می کنم به دلم نمیشینه ولی قبول دارم که کارش خوبه .
نصبت به جنس های سونی اطمینان خاصی دارم (با سلیقه ام سازگاره) ولی شاید اگه یه جنس دیگه بگیرم ، بد در اومد . . .
سلام.نقل قول:
با این بودجه مدلهای بهتر و برندهای با کیفیت تری هم میشه خرید!!!
سلام علی جان.نقل قول:
شما نسبت به من کمترین لطف داری، داداش:40:
سلام دوست من . Hamed DC
چون دیدم درباره ی دوربین Canon زیاد تأکید می کنی ، رفتم و فیلم های مدل LEGRIA HF M 306 رو در آوردم .
تفاوت چندانی با Sony HDR-XR160 نداشت . تازه فکر می کنم تصویر سونی از کانن بهتر بود .
اگر مایلی تا فیلم ها را برات آپلود کنم . شاید دیگران هم بتونن استفاده کنند .
منتظر نظرت هستم .
سلام داداش.نقل قول:
از اینکه با ریزبینی به دنبال بهترین هستی، خوشحالم.
در تست گرفتن از دوربینهای فیلم برداری مولفه های خاصی رو باید اعمال کرد.
یکی از ا مهمترین مولفه ها فیلمبرداری در نور کم به همراه کمترین نویز هست که در بشتر دوربینهای سونی این امر
به شدت هر چه تمام داریا ضعف و نقص هست. به شخصه بیشتر دوربینهای کانن رو تست کردم. و نقصی از این بابت
نداشتن یا دارای نویز کمی بودن. مولفه بعدی نوع هارد دیسک و صدابرداری اون هست که در هاردهایی که دارای موتو
ر هستند، صدای گردش موتور و هد هارد روی صدای فیلمبرداری تاثیر میزاره. بهترین گزینه در این حالتاستفاده از فلش
مموریهای داخلی و ترجیحا خارجی هست که کیفیت رو تحت تاثیر قرار نمیده.مولفه بعدی امکانان جانبی دوربین در امر
صدا و عکس هست که باید اونها رو هم مد نظر قرار داد.
در کل خوشحال میشم فیلمها رو آپ کنی.
دوربین های فیلم برداری سونی خیلی خوبه
منتها تنها بدیش اینه که سایبرشات خوبی ندارن وگرنه من خودم 6 ساله دارم و هنوزم بسیار راضی ام ازش
درود ، جناب Hamed DC
فیلم های را در اولین فرصت برات آپلود می کنم . و اما در باره ی نویز در شب :
دوربین Sony HDR-XR160 دارای سه سنسور
BIONZ : باعث بهبود در عملکرد های اپتیکال دوربین
CMOS : که باعث کاهش نویز در هنگام فیلمبرداری در شب و تاریکی (تا حدی که در نقاط تاریک نویزی مشاهده نمی شود .)
Exmore : لرزشگیر اپتیکال که وجود فیزیکی اش سر راه تصویر کولاک می کنه . که نرمی حرکت تصویر را به رخ می کشه .
این دوربین میکروفون 5.1 کاناله داره ولی کانن 2 کانال بود . توی کلیپ ها هم هیچ صدایی از هارد در نمیومد .!
به هر حال به نظرت احترام می زارم و بعد از مشاهده فیلم ها منتظر نظرت هستم . با تشکر
سلام . من ابدا چنین مشکلی ندارم. شاید بخاطر سیستمتون باشه که تضاویر HD رو نمیتونه پخش کنهنقل قول: