منم اولش فکر کردم خنده بازاره. فکر کردم یارو قادره.نقل قول:
چون این چند روز 90% زیاد دیدم، خیلی برام سخت بود قبول کنم این یکی خود خود برنامه 90 است.
Printable View
منم اولش فکر کردم خنده بازاره. فکر کردم یارو قادره.نقل قول:
چون این چند روز 90% زیاد دیدم، خیلی برام سخت بود قبول کنم این یکی خود خود برنامه 90 است.
همچنین گل خطای استقلال رونقل قول:
تو همین 2 تا صحنه ای هم که نشون دادن داوری کلا به ضرر سپاهان بود
یه تک به تک کامل رو به اشتباه آفساید گرفت :13:
که اگه نمیگرفت عماد رضا خیلی راحت گلش میکرد
+
اما در مورد 90 دیشب :
عادل نود سیزدهم رو جنجالی شروع کرد
معلوم بود تو این چند وقتی که نبوده دل پری داشته
یکی دو تا تیکه توپ بار عزیز محمدی کرد کلی حال کردم
اونجاش که گفت یه برگ کاغذ بهشون میدین و علنا میگید بیاید دروغ بگید
با این کارتون دارین دروغگویی رو ترویج میدین اصلا عزیز محمدی موند چی بگه
جدا اینا باور کردن مثلا رحمتی و کرار 350 تا گرفتن ؟!!
در مورد قضیه تیم امید هم واقعا متاسفم
به جای اینکه بیان اشتباهی که کردن رو به گردن بگیرن و عذر خواهی کنن این میندازه کردن اون اون میندازه گردن این
جدا امسال تیم امید خیلی خوبی داشتیم منصوریان هم به نظر میرسید خوب روشون کار کرده بود ولی به خاطر سهل انگاری یه عده یه نسل از فوتبال ایران سوخت رفت
این حرف عادل به منصوریان هم از اون حرفا بود دیگه
یعنی چی باید بری سایت afc
به مربی تیم چه ربطی داره که این کارا رو بکنه
جالبتر اينكه خطاي قبل از گل برهاني هم بررسي نشد :27:نقل قول:
پس از بررسي حذف تيم اميد رخ داد
واكنش فدراسيون فوتبال به برنامه شب گذشته 90
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال نسبت به برنامه شب گذشته 90 و بررسي اتفاقات رخ داده در تيم اميد واكنش نشان داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، در ماههاي گذشته انتقادات زيادي به فدراسيون فوتبال به دليل عملكرد نامناسب در زمينههاي مختلف وارد شده است. اين انتقادها در جريان حذف تلخ تيم اميد از رقابتهاي مقدماتي المپيك به اوج خود رسيد و رسانههاي مختلف، فدراسيون فوتبال را بابت اين سهلانگاري زير سؤال بردند.
شب گذشته در برنامه تلويزيوني 90 كه پس از حدود دو ماه تعطيلي بار ديگر روي آنتن رفت دليل حذف تيم اميد واكاوي شد. اين برنامه كه در آن زمان در دوران تعطيلي به سر ميبرد در آغاز دوباره ليگ، گفتوگوي ويژه خود را به حذف تيم اميد اختصاص داد. اين برنامه با دعوت از عليرضا منصوريان سرمربي پيشين تيم اميد قصد داشت دلايل سهلانگاري صورت گرفته مبني بر استفاده از بازيكن دو كارته مقابل عراق بررسي كند. ارتباط تلفني با فريدون معيني، داود پرهيزگار و اصغر حاجيلو از ديگر آيتمهاي اين بخش بود.
فردوسيپور اعلام كرد كه از كفاشيان هم دعوت كرده و حتي صندلي خالي او را هم نشان داد كه بيانگر جاي خالي رئيس فدراسيون فوتبال بود. مجري برنامه 90 در اين برنامه از مسئولان فدراسيون فوتبال به شدت انتقاد كرد. اين مسائل باعث شد روابط عمومي فدراسيون فوتبال از اينكه ديد انتقادي به اين فدراسيون يك طرفه انجام شده گلايه و انتقاد كند.
گروه ورزشي خبرگزاري فارس صحبتهاي مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال را منتشر ميكند ضمن اينكه اين آمادگي را دارد كه اظهارات دست اندركاران برنامه 90 و عادل فردوسيپور را نيز منتشر كند.
اميرحسين حسيني مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال در اين باره به خبرنگار ورزشي فارس گفت: شب گذشته برنامه 90 پس از مدتها كه پخش نشد و حتي براي پخش مجدد آن حرف و حديثهايي وجود داشت روي آنتن رفت. ابتدا صحبتهاي 12-10 سالهاي كه همواره مطرح ميشود انجام شد. سپس مجري اين برنامه به سراغ اتفاقات رخ داده در تيم اميد رفت.
وي افزود: مسلم است هركسي كه يك طرفه به قاضي رود قطعا راضي برميگردد. فردوسيپور احساس ميكند مدعيالعموم است و براي كفاشيان صندلي خالي گذاشت. من نميخواهم از فرد خاصي دفاع كنم اما ميخواهم از آبروي افراد دفاع كنم.
حسيني تصريح كرد: تمام مسئولان و افرادي كه در اين ورزش هستند زحمت ميكشند و آبروي آنها چيزي نيست كه توسط يك فرد برده شود. اگر براي كسي صندلي خالي بگذاريم و او نيايد دليلي بر اين نميشود كه همه تقصيرات را به گردن فرد غايب بگذاريم. از فردوسيپور اين سؤال را دارم كه اگر در باشگاه سايپا يا سپاهان چنين اتفاقي رخ دهد مسئوليت فقط متوجه مديران عامل اين دو باشگاه است؟
مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال با تأكيد بر اينكه اتفاق رخ داده در تيم اميد به كفاشيان مربوط نميشد گفت: در خصوص اين مسئله بارها توضيح دادهايم. متأسفانه مصاحبه من شب گذشته نصفه پخش شد. بارها توضيح داده شده كه چه اتفاقي در فدراسيون فوتبال رخ داد و مدارك آن موجود است. حتي سايت AFC هم در معرفي محرومان تيم ايران اشتباه كرده بود.
مدير رسانهاي پيشين تيم اميد اضافه كرد: روز بازي رفت با عراق از ناظر AFC پرسيدم كه آيا بازيكنان ايران مشكلي دارند يا نه كه او گفت مشكلي نيست. روزي هم كه ناظر تاجيكستاني به ايران آمد از ما پرسيد آيا ايران بازيكن محروم داشته است و به او گفتيم بازيكن محرومي نداشتهايم. او سپس توضيح داد كه يكي از بازيكنان ايران محروميت تعليقي داشته است. محروميت تعليقي يعني اينكه بازيكني در يك مسابقه با وجود خطاي خطرناك از داور كارت نميگيرد اما AFC بعدا به فدراسيون مربوطه نامه ميدهد كه اگر اين بازيكن چنين خطايي را تكرار كند محروم ميشود. ما هم زيرمجموعه AFCهستيم و مسلم است كه وقتي چنين چيزي را ميگويد يعني مشكلي نداشتيم. حتي ليست را ناظر تاجيك ديد و گفت كه مشكلي نيست.
حسيني با بيان اينكه همه مشكلات فوتبال از فدراسيون نشأت نميگيرد تاكيد كرد: من ميخواهم از فردوسيپور اين سؤال را بپرسم شما كه مدعي هستيد 13 سال برنامه اجرا ميكني چه تغييري در روند كاريات داشتهاي؟ از نظر شما همه مسئولان فدراسيون در همه دوران بد هستند. شما يك نفر را معرفي كن و بگو او خوب است و فقط هم تعريف و تمجيد كن. من از مجري اين برنامه اين سؤال رادارم كه آيا تا به حال شده از قله قاف صدا و سيما بيرون بيايي و يك بار به فدراسيون فوتبال قدم رنجه كني و ببيني عملكرد اين فدراسيون تاكنون در بخشهاي مختلف چه بوده است؟ آيا واقعا اين فدراسيون عملكرد خوبي نداشته است؟
مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال يادآور شد: در كمپ تيمهاي ملي كارهاي خوبي صورت گرفته است. من به همين فردوسيپور گفتم يك نفر را به كمپ بفرستد و يك برنامه 10 دقيقهاي از فعاليتهاي صورت گرفته در كمپ تهيه كند. در كمپ تيمهاي ملي اتفاقاتي رخ داده كه تا پيش از آن نبوده است. سالن بدنسازي، سالن آمادگي جسماني و خيلي مسائل ديگر و حتي در حال ايجاد تجهيزات پزشكي هم در كمپ هستيم. چه كسي اينها را ميبيند؟ تا به حال شده كسي بگويد در ليگ ايران نزديك به 300 نمونه تست دوپينگ گرفته شده است؟
وي با مطرح كردن اين پرسش كه آيا تاكنون كسي به اين فكر كرده كه در تاريخ فدراسيون فوتبال ايران تيمهاي پايهاي چند بار به مسابقات بينالمللي اعزام شده و نتيجه گرفتهاند تصريح كرد: علي كفاشيان با يك اساسنامه و هيئت رئيسه جديد پا به اين فدراسيون گذاشت و در شروع سال دوم تيم نوجوانان ايران توانست قهرمان آسيا شود و در جام جهاني به مقام نهم رسيد. چرا فقط بدها را ميبينيد؟ چرا يك بار دوربين خود را به كمپ نميفرستيد؟ شايد واقعا اشكالي داشته باشد كه از ديد ما پنهان مانده باشد.
حسيني خاطرنشان كرد: در برنامه 90 فردوسيپور هميشه يك طرفه به قاضي رفته و هميشه از بينظميها انتقاد كرده است. او ميگويد همه چيزمان به همه چيز ميآيد، درست ميگويد همه چيز به هم ميآيد كه تو اين طور مجريگري ميكني. برخلاف اينكه تصور ميكند كسي كاري نميكند من معتقدم همه در حال كار كردن هستند. همه براي خود اتاق فكر دارند و اين طور نيست كه يك نفر هر هفته بيايد و فقط بد مسائل را بگويد.
وي اظهار داشت: تا به حال شده كسي بگويد زماني با مديريت دادكان يك ساختمان براي فدراسيون فوتبال خريداري شد ولي اكنون يك ساختمان براي سازمان ليگ خريداري شده است. چرا در مورد بخشهاي مختلف فدراسيون فوتبال برنامه ساخته نميشود؟ اگر در فدراسيون به دليل تشابه اسمي با محمد خاكپور تماس گرفته ميشود نشان دهنده خرابي شاكله فدراسيون است؟ آيا يك بار شد در همايش هاي علمي كه حتي بنهمام هم حضور داشت دوربين بفرستيد؟
مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال اضافه كرد: دوست عزيز كه دانشجوي دانشگاه شريف بوديد، تو علمي هستي و ميتوان با تو علمي صحبت كرد. چرا نميگويي فوتبال ساحلي در زمان كفاشيان دو بار به جام جهاني رفته است؟ اين ارزش ندارد؟ فوتسال داراي شخصيت شده و خودش هيئت رئيسه دارد. سازمان ليگ آزادگان شخصيت پيدا كرده است. تا به حال شده در برنامهات در خصوص حضور بانوان در عرصه بين المللي مانوري داشته باشي؟ شده يك بار از آن بچههاي 14 ساله كه توانستند در المپيك نوجوانان به مقام چهارمي دست پيدا كنند و حجاب خود را رعايت كنند دعوت كني تا آنها را به مردم ايران بشناساني؟
حسيني در ادامه گفتوگو با فارس تصريح كرد: متأسفانه اكنون آبروي مسئولان ورزشي مضحكه شده است. خندهبازار درست ميكنند كه همه چيز حول و حوش ورزش ميچرخد. چرا بايد آبروي مسئولان ورزشي حراج شود؟ آقاي صدا و سيما روي صحبتم با شماست. شمايي كه ميگوييد همه چيزتان نظم دارد. خبرنگار صدا و سيما به فدراسيون فوتبال ميآيد و ميگويد امروز آمدهايم تا شاهد استعفاي كفاشيان باشيم و وقتي هم كه نامه به صدا و سيما ميزنيم پاسخي نميدهند و به جاي آن خندهبازار درست ميكنند. افرادي ميآيند اسطورههاي فوتبال ما را دست مياندازند و با ادا درآوردن آنها معروف ميشوند و هر روز مصاحبههايشان را بايد در روزنامهها خواند و طرف با افتخار ميگويد اداي فلان مسئول ورزشي را هم درآورده و او ايرادي نگرفته است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا علي كفاشيان براي دفاع از خود به اين برنامه نرفت گفت: چرا بايد ميرفت؟ دفعات قبلي كه رفت چه نتيجهاي گرفت؟ همه چيز در اين برنامه گم ميشود. اينكه آقاي كفاشيان چه زماني ميخوابي چه كمكي به فوتبال ميكند؟ از طرف آسيا بهترين فدراسيون شناخته شديم اما در ايران ما را دست انداختند. در مورد بديهاي اين فدراسيون مطالب زيادي نوشته ميشود اما آيا واقعا در اين فدراسيون كسي كار خوب نميكند؟ تا به حال شده كسي در خصوص بيلان اين چهار سال كار چيزي بپرسد؟ ما خيلي از ايدهها را از رسانهها ميگيريم. به نظر شما استعفا رضايتتان را جلب ميكند؟ اگر همه ما برويم و گروه جديدي بيايد همه چيز حل ميشود؟
لابد گل سالم بوده که نیاز نداشتن گل رو بازپخش کنن. خود سپاهانی ها هم اعتراض نکردن پس نتیجه میگیریم که گل سالم بوده و هیچ مشکلی از نظر داوری نداشته.نقل قول:
اولا اون صحنه اگه خطایی بود رویه اندو بود نه بازیکنه شما برایه همین اصلا نشون نداد چون اصلا نشون دادن نداشتنقل قول:
تو این عکس ببینید توپ کجاست پایه بازیکنه سپاهان کجاست.این قصدش فقط زدنه
منتظر واکنشه باشگاه در مورد گله ارش بودم
سررشتهداري: اعتراض استقلال به گل اول برهاني همچنان باقي است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمد سررشتهداري، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال پيرامون بازي استقلال در اصفهان به سايت رسمي باشگاه گفت: شروع خوبي بود، مقتدر و عالي اما نكاتي از آن جا ماند كه تكليفش روشن نشد! به عنوان مثال بايد از گل اول آرش برهاني نام ببريم كه مهمترين اتفاق در كل هفته اول بود و به نقد داوري نرسيد.
سررشتهداري افزود: به هنگام پخش نقد داوري با برنامه 90 تماس گرفتم و اين نكته را يادآور شدم كه چرا گل برهاني را به تصوير نميكشند كه پاسخ و توضيح نهايي عادل اين بود:«گل عمادرضا (!) را چون تصوير همزمان ضربه زده شده و بازيكني كه توپ را دريافت كرد نداشتيم پخش نكرديم».
اشتباه عادل به دليل كمبود وقت اشتباه لپي بود كه زننده گل را عمادرضا معرفي كرد اما پرسش ما اين است كه آيا بايد به همين سادگي از مهمترين لحظه هفته اول عبور كنيم؟
بله شريفات به اشتباه اخراج شد كه اين مسئله به تصوير كشيده شد از آن سو لحظه آفسايد اعلام شدن عمادرضايي كه دو گام برداشت و با سوت داور متوقف شد به تصوير كشيده ميشود اما چرا بايد تصوير گل برهاني به نمايش درنيايد؟
آيا اين به اشتباه سهوي كارگردان اصفهاني مربوط است؟
سررشتهداري در ادامه افزود: واحد سمعي و بصري ما در باشگاه استقلال در تلاش است تا طبق گفته مسئولان محترم برنامه 90 در صورت به دست آوردن اصل صحنه گل اول آرش آن را به دست مسئولان اين برنامه برسانيم.
سررشتهداري در پايان و در مورد خسرو حيدري و وليدعلي هم اعلام كرد: مشكل هر دو بازيكن مرتفع شده، خسرو حيدري فردا يعني شنبه مسئله ادارياش پايان ميپذيرد و وليدعلي هم بدون مشكل مقابل داماش گيلان به ميدان خواهد رفت تا انشاءا... تيم از نظر مهرههايش كامل و كاملتر هم باشد.
نصيرزاده: تصاوير القا ميكند كه گل آرش برهاني درست بوده است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري در مورد صحنههاي مشكوك بازي مقابل سپاهان اظهار داشت: در مورد گلي كه برهاني به ثمر رساند و داور آفسايد گرفت بايد بگويم زماني كه توپ براي برهاني فرستاده ميشود و تصوير تلويزيوني روي برهاني است كه هنوز از مدافع عبور نكرده است به بيننده تلويزيوني كه بازي را تماشا ميكند القا ميشود كه اين صحنه آفسايد نيست. در مورد شريفات هم بايد بگويم در تصاوير مشخص بود كه توپ به دست اين بازيكن برخورد نكرده است و داور در اين صحنه در مورد اخراج وي دچار اشتباه شده است.
دوست عزیز شما اصلا نگران نباش!نقل قول:
نه قطعا باور نکردن ! همونجوری که پارسال کسی باور نکرد به خسرو جانواریو قلعه نویی و فلان و بهمان 350 تا داده شده !
نه دوست عزیز ما خیلی وقته به دروغگویی عادت داریم .. .!!
یه نموره هم درست بودنقل قول:
عادل میگفت اصلا بقیه با شما دشمن شما باید به فکر تیمت باشی البته اینکه رو خود منصوریان کلید کرده بود خیلی جالب نبود ولی به نظر من هم یه نفر تو کادر فنی باید پیدا میشد که همچین بررسی هایی رو بکنه
-------------------------------------------------------------------------------
واقعا برای من عجیبه که فدراسیون فوتبال چه طوری روش میشه ادامه کار بده واقعا با این آبروریزیهایی که 90 نشون میده من نمی فهمم وقتی با یه آهنگ مسخره میاد دست گلهای فدراسیون رو نشون میده اینا یه جو غیرت ندارن بیان یه حرفی بزنن؟؟؟
بازیکن شما آندو رو یه ور کرده. بعد میگی گل خطای استقلال؟؟؟؟؟؟؟؟ ابراز علاقه بنگر به فرهاد چی؟ اگه گل نمیشد باید پنالتی میگرفت واسه ما. یه آفسایدی که از عماد رضا گرفت آفساید نبود که تو اون هم منتظری کنارش بود. همچین تک به تک کاملی هم نبود. اخراج شریفات به ضرر سپاهان بود؟نقل قول:
همچنین گل خطای استقلال رو
تو همین 2 تا صحنه ای هم که نشون دادن داوری کلا به ضرر سپاهان بود
یه تک به تک کامل رو به اشتباه آفساید گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اگه نمیگرفت عماد رضا خیلی راحت گلش میکرد
برادران پرسپولیسی به فکر تیم خودشون باشن که با قوی ترین تیم ایران تو آزادی مساوی کردن. چرا میگین خطا بوده؟ طرف تکل زده بازیکن ما افتاده روش خطاست؟ خود بازیکنای سپاهانم اعتراض نکردن. شما کاسه داغ تر از آش میشی؟نقل قول:
جالبتر اينكه خطاي قبل از گل برهاني هم بررسي نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استقلال حداکثر چقدر میتونه بهشون داده باشه به نظرت؟نقل قول:
جدا اینا باور کردن مثلا رحمتی و کرار 350 تا گرفتن ؟!!
پ.ن: امیدوارم بالاخره یه پست ما هم تایید بشه...
ما کاسه داغتر از آش نشدیم ... فقط باید همه ی صحنه ها مورد بررسی قرار بگیره ... بنده هم طرف تیم و کسی رو نگرفتم که داری یکه به قاضی میری ... درضمن عدم اعتراض هیچ ربطی به خطا بودن یا نبودن نداره ...نقل قول:
برادران پرسپولیسی به فکر تیم خودشون باشن که با قوی ترین تیم ایران تو آزادی مساوی کردن. چرا میگین خطا بوده؟ طرف تکل زده بازیکن ما افتاده روش خطاست؟ خود بازیکنای سپاهانم اعتراض نکردن. شما کاسه داغ تر از آش میشی؟
این مسئولینه فدراسیون خیلی رو دارن بابا
یکی نیست به اینا حالی کنه که اگه کار خوبی انجام دادین وظیفتون بوده و در مقابلش دارین حقوق میگیرین
اصلا وظیفتونه که کارتونو درست انجام بدین و باید رویه نقطه ضعفهاتون دست گزاشته بشه تا اصلاح کنین
اون از استقلال که چند سال پیش واسه خاطره یه نامه از باشگاههایه اسیا حذف شد
اون از فوتسال که به خاطر تلاشهایه شخص شمس بود که خوب کار میکرد که از وقتی اومد تیم ملی رو متحول کرد قبله مسابقات ورداشتنش
این از وضعه رئیس فدراسیون که فقط بلده بخنده به ریشه ملت
و خیلی دسته گلایه دیگه که اینا به اب دادن
زدن تیم امیدو ترکوندن توقع دارن ازشون تشکر بشه
فاتحه فوتبال ایران خیلی وقته خونده شده الانم دارن براش خرما پخش میکنن
دقیقا!نقل قول:
یکی نیست به اینا حالی کنه که اگه کار خوبی انجام دادین وظیفتون بوده و در مقابلش دارین حقوق میگیرین
دیشب ماشالا مجلس تملق گویی آقایون گل کرده بود! از پرهیزگار و نبی بگیر تا حاجیلو منصوریان! عادل می گه و میپرسه آقا بپذیرید کار اشتباه کردید، شانس یه گروه جوون برای رفتن به المپیک رو گرفتید، کی (کیا) مسئول و مقصر این اشتباهند؟... طرف بعد از این حرفای عادل میگه، من تو فلان مسابقات کاری کردم به تیم فشار نیاد، استرس نیاد، بی برنامه گی پیش نیاد... کارت های زرد و قرمز رو میدیدم، آب و هوا ارتفاع از سطح دریای استادیوم رو چک می کردم...!! یکی نیست بگه برای رضای خدا که نمی کردی، وظیفه ای بوده که اونم نه در قبال مردم و وطنت، بلکه در قبال پول تو جیبت داشتی انجام میدادی... برای انجام وظیفه به کسی جایزه نمیدن... برای عدم انجام وظیفه است (به هر دلیل موجه و غیر موجهی) که بازخواست و تنبیه رو گذاشتند... هر موقع تونستید فراتر از انتظار و وظیفتون ظاهر بشید، بیاید منت کارای اسکناسی تون رو بزنید و توقع تشویق داشته باشید... تیم ملی فوتبال رفته جام جهانی؟ قهرمان یا اصلا جزء چهار تای جام ملت ها شده؟ تو فوتبال غرب آسیا و مسابقات آسیایی قهرمان شده؟! المپیک صعود کرده؟ هرموقع یه موفقیت به دست آوردید، از خودتون به به و چه چه کنید!!
شاهکار فدراسیونی ها که یه طرف!:2: مربی اینترنت نرفته یه طرف! والا عادل راست میگه... خود من که یه تماشاگر معمولی هستم، مدام تو سایت های فوتبالی، آمار تیم (های) مورد علاقم رو دارم... بعد مربی تیم میگه من به پول خودم یه نفر رو میارم و... شما اگه خیلی درس گرفتید، یه خورده با علم روز آشنا بشوید!!:19:
+
حالا فرضا 5 دقیقه قبل از اومدن تیم، گفتن شما بازی یک هیچ برده رو سه هیچ باختید... خوب نباید برای نشون دادن حثیت، محکم بازی کنید و تو زمین خودتون دو هیچ به یه تیم عربی نبازید؟! چطوره موقع مصاحبه بازیکنه میگه من سربازه وطنم و ال و بل... بعد تو زمین میشه کیسه بوکس حریف... یونایتد تو دودقیقه به قهرمانی رسید، لیورپول تو یه نیمه، سه هیچ رو با قهرمانی عوض کرد... همین پرسپولیس تو دقیقه 96 قهرمانی رو به دست آورد... 90 دقیقه برای سه گل یا اصلا بردن (عدم صعود) کافی نیست؟!
+
مسئول همه این مصیبت ها هم شده صندلی خالی... کاش صندلی فدراسیون خالی بشه که یه خورده شاد بشیم!!
فقط میشه تاسف خورد...:2::13:
نه ، آخه از اونجا که هیچکس به وظیفش عمل نمیکنه و کارش رو درست انجام نمیده ، یه نفر که اون وسط یه کار درست انجام میده پیش خودش فکر میکنه شاهکار کرده البته حق هم داره. اون تیکه که منصوریان میخواست صدا و سیما رو مقایسه کنه با فدراسیون دیدید؟ اگه یه جمله دیگه گفته بود کل عوامل برنامه میریختن سرش : دی چون اصلا قابل مقایسه نبود...نقل قول:
باز هم این برنامه چرت و پرت نود شروع شد.که باز هم فوتبال ایران رو بریزه به هم.
حیف وقت که آدم بخواد صرف این برنامه کنه.
در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟
البته این نظر شماست و نظرe (تا به اینجا) 54 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی تاپیک، گزینه عالی بوده.
طبیعتا نظر شما و هر کس در جایگاه خودش محترمه ولی نظر جمع طبیعتا قابل اطمینان تره.
یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینهمه حساب کتاب کردی؟:31:نقل قول:
باز هم این برنامه چرت و پرت نود شروع شد.که باز هم فوتبال ایران رو بریزه به هم.
حیف وقت که آدم بخواد صرف این برنامه کنه.
در طول سال هفته ای 3 ساعت که این برنامه رو ببینی در طول سال میشه 156 ساعت یعنی 6.5 روز.
6.5 رو ضربدر 10 میلیون بیننده هم که بکنی میشه 65 میلیون ساعت و اگر ضربدر 13 بابت 13 سال پخش این برنامه که بکنی میشه 845 میلیون ساعت یعنی 70 میلیون روز معادل 191780 سال!!
آقای فردوسی پور روز قیامت بابت ایت 191780 سالی که از عمر انسان ها بیهوده تلف کرده میخواد چی جواب خدا رو بده؟
شما بهتره این انتقادات سازنده رو به صداسیما بکنید که داره با پخش برنامه های چرت پرت وقت مردمو میگیره
تنها برنامه ای که من از تلویزیون ملی نگاه میکنم همین نوده
بقیش یا دروغه یا چرت و پرت...
بعد اینکه یه سوال داشتم واقعا برنامه نودفوتبال ایرانو بهم میریزه؟ مثلا تو قضیه تیم ملی امید نود مقصر بود؟ اگه میشه یه مثال بیارید که برنامه نود باعث ایجاد ضرر به این فوتبال شده باشه!
به اونها هم انتقادمون رو می کنیم.نقل قول:
به زودی ان شاالله شاهد قطع این برنامه سراسر کذب و دروغ مزخرف خواهیم بود.
به اندازه کافی این برنامه فوتبال ایران رو عقب انداخته.دیگه بسه!!
1-خدارو شکر که شروع شد.یه مدت بی نود چی کشیدیم:31:.فوتباله ایران خودش به هم ریخته هست فقط 90 لطف میکنه و اینو به همه نشون میده تا اقایون راحت هرکار دلشون میخواد نکنندنقل قول:
2-اتفاقا تنها برنامه ای که وقته ادم بیهوده صرف نمیشه همینه
3-خیلیها حدودا بالایه %80 مردم این برنامرو دوست دارند(پر بیننده ترین برنامه تلوزیونه)بعضیا هم مثله من روز شماری میکنند تا دوشنبه بشه 90 شروع شه.این هفته پخش نمیشه حالم گرفته شد
در ضمن فردوسی پور نیمده بگه تورو خدا التماستون میکنم برنامه منو ببینید یا کسیو که اجبار نکرده که بخواد به قوله شما تو قیامت جواب بده......هرکی تا اون ساعت میشینه و برنامرو میبینه کسی زورش نکرده علاقه ی خودشه
اینو جواب ندادی آقای فراست:نقل قول:
به اونها هم انتقادمون رو می کنیم.
به زودی ان شاالله شاهد قطع این برنامه سراسر کذب و دروغ مزخرف خواهیم بود.
بعد اینکه یه سوال داشتم واقعا برنامه نودفوتبال ایرانو بهم میریزه؟ مثلا تو قضیه تیم ملی امید نود مقصر بود؟ اگه میشه یه مثال بیارید که برنامه نود باعث ایجاد ضرر به این فوتبال شده باشه!
90 فوتباله ایرانو عقب کشیده؟90 تیمه امیدو حذف کرد؟90 یه نسل از فوتباله ایرانو سوزوند؟90 نذاشت ما بریم جام جهانی؟90 باعث شده رییس فدراسیونه فوتبال یه فرد بی مسوولیت باشه؟90 باعث شده تیمه ریشه داری مثله پاس بره دسته یک؟90 باعث شده هرکی هر تیمیو خواست مثله ابنبات برداره بره؟90 باعث شده لیدر اسطوره باشگارو بزنه؟.......نقل قول:
اخه همین 90 هم که نبود الان نفت و راه اهن معلوم نبود کجا بودن
سهراب سپهری تویه یه نامه که به کیهان ورزشی داده بود یه تیکش نوشته بود:
چرا هیچوقت کار یک داورو برسی نمیکنید و همه جنبه هایه خوب یا بد ان را باز نمی نمایید؟مگر انتقاد درست داوری مجاز نیست؟چه کس باید داور را به خوبو بدش اگاه کند؟
یا یه جایه دیگش حرفه خیلی قشنگیو زده و گفته:
اگر بازگو کردنه لغزشهای کسی اعتقاد مردم را نسبت به او سست میکند چه بهتر که این اعتقاد سستی گیرد
خیلی چیزایه دیگه هم گفته که همه ی اون مشکلاتی که مطرح کرده چارش 90 بوده که خدارو شکر الان هست
نبوده 90 حتی اون زمان هم احساس میشده:46:
و اما کاش میشد حد اقل به احترامه اون %80 مردم هم که شده از کلماتی مثله مضخرفو..... به کار نبرید
و از همه مهمتر مردم خودشون از همه بهتر میفهمن و راستو دروغو از هم تشخیص میدن
اون ساعتی که 90 پخش میشه دیگه نیمه شبه شما مختار هستین که یه شبکه دیگرو ببینید:40:و اینم مطمئن باشین این برنامه هیچوقت متوقف نمیشه
ایشون کافیه با یه تیمی مشکل داشته باشه یا ازش خوشش نیاد تا به بدترین شکل ممکن اون تیم رو تو برنامش بکوبونه.نقل قول:
مثل سپاهان پارسال که همه موفقیتش رو به پای اشتباهات داوری میذاشت و دیدیم قلعه نوعی چقدر شاکی بود از دست برنامش.
یا تیم خوب ترکتور سازی که از بین میلیون ها هوادارش میرفت با یه هوادار کم سواد مصاحبه می کرد که بیاد بگه تو دنیا اول رئاله بعد تیراختور.
این مصاحبه ها همش در جهت تخریب تیم تراکتور و هواداراش بود.که البته آخرشم میومد چند تا کلمه اذری تو برنامش صحبت می کرد که کاراشو به اصطلاح ماست مالی کنه و بگه من آذری ها رو دوست دارم!!!
و یا اون جنجالش بر سر انتقال تیم ها به شهرستان که همش مخالفت می کنه و نمیخواد شهرستان ها فوتبالشون رشد کنه.و میره دو سه نفرو اجیر می کنه که مصاحبه کنن بگن مثلا ما نمی خوایم پاس تو همدان باشه.آخه کدوم همدونی یا قمی یا قزوینی دوست نداره شهرش یه تیم تو لیگ برتر داشته باشه!!یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد!!!!
ایشون میخواد فوتبال ایران فقط تهران باشه و دو قطبش هم فقط پرسپولیس و استقلال باشن.و شهرستان ها فوتبالشون ضعیف باشه.
برای پیشرفت راه های دیگه ای هم هست از جمله اینکه تیم درست کنن و از دسته ای 2 و 3 شروع کنن و بیان بالانقل قول:
و یا اون جنجالش بر سر انتقال تیم ها به شهرستان که همش مخالفت می کنه و نمیخواد شهرستان ها فوتبالشون رشد کنه.و میره دو سه نفرو اجیر می کنه که مصاحبه کنن بگن مثلا ما نمی خوایم پاس تو همدان باشه.آخه کدوم همدونی یا قمی یا قزوینی دوست نداره شهرش یه تیم تو لیگ برتر داشته باشه!!یه چیزی بگو با عقل جور در بیاد!!!!
نه اینکه پاس رو با اون عظمت از عرش به فرش برسونن عزیز جان
این پیشرفت نیست پسرفته
همه دیدن آخر اتقال پاس و صبا و پیکان ب شهرای دیگه چی شد پس لطفا الکی تز ندید...
خیلی خیلی داری به این فدارسیون نگاه میکنی متاسفانه اینا دارن حق من و تو رو میخرن بعد یه بابایی به نام عادل داره از ما طرفداری میکنه بعد شما به جای تشکر چه کاری انجام میدی :2:نقل قول:
برنامه ی خیلی خوبی هست کسی که این کاره باشه میدونه
حداقل پت مته های این نا اهلان فوتبال رو میریزه رو اب و بزار
دست این مزاحمان فوتبال رو از شر مردم کم کنه :21:
این نظر شماست ولی دلیلی نداره درست باشه.نقل قول:
ایشون(فردوسی پور) همیشه نظر خودش رو میخواد به مسئولین فوتبال دیکته کنه و بگه نظر من نظر همه ملته!
ایشون اگر واقعا عادل هست مثل اسمش که نیست باید مثلا سر همون برنامه انتقال تیم ها دو تا کارشناس از دو جبهه مقابل میاورد با هم مینشستن بحث می کردن خودش هم به عنوان یک مجری بیطرف فقط بحثشونو نگاه می کرد تا به نتیجه میرسیدن.
حتما فردوسی پور تنها کارشناس فوتبال در ایران نیست!
ولی ایشون میاد فقط از اول تا اخر برنامه میگه انتقال تیم ها به شهرستان ها غلطه یعنی داره نظر خودش رو تحمیل می کنه.
حق من و تو رو داره فردوسی پور میخوره که هفته ای چند ده میلیون از بابت اس ام اس های بی زبون من و تو میره تو جیب مبارکش.نقل قول:
شما داری بحث رو به حاشیه میکشی...اگه میشه بگو که کجای انتقال تیمها به شهرستان خوب و موفق بوده که باید فردوسی پور ازش حمایت کنهنقل قول:
این نظر شماست ولی دلیلی نداره درست باشه.
ایشون(فردوسی پور) همیشه نظر خودش رو میخواد به مسئولین فوتبال دیکته کنه و بگه نظر من نظر همه ملته!
ایشون اگر واقعا عادل هست مثل اسمش که نیست باید مثلا سر همون برنامه انتقال تیم ها دو تا کارشناس از دو جبهه مقابل میاورد با هم مینشستن بحث می کردن خودش هم به عنوان یک مجری بیطرف فقط بحثشونو نگاه می کرد تا به نتیجه میرسیدن.
حتما فردوسی پور تنها کارشناس فوتبال در ایران نیست!
ولی ایشون میاد فقط از اول تا اخر برنامه میگه انتقال تیم ها به شهرستان ها غلطه یعنی داره نظر خودش رو تحمیل می کنه.
من اصالتا اردبیلی هستم به نظرتون چون تیم لیگ برتری نداریم باید مثلا بگیم بیایید راه آهن رو بدید به ما چون تو تهران تیم زیاده و ما تو لیگ برتر تیم نداریم
خب اگه مسئولین استان و ورزش اردبیل دوس دارن تیم داشته باشن بایستی مثلا همین ذوب اهن اردبیل رو سروسامون بدن و بیارنش بالا تا به یه جایی برسه نه اینکه یه تیم پرسابقه و با افتخار رو به خاطر داشتن لابی و قدرت سیاسی بفرستن شهرستان و نابودش کنن
من دیگه حرفی ندارم قضاوت با بقیه زیاد از فوتبال سر رشته ندارم... تنکس.
والا سر بحث انتقال تیم ها اینجوور که ما دیدیم فقط نماینده ی اصول گرای مجلس از طرح انتقال تیم ها حمایت می کرد
که ظاهرا عقایدش به شما نزدیکتره! از کجا معلوم شاید برادر(!)تون باشه!!
در ضمن پولی از اس ام اس ها توی جیب فردوسی نمی ره، پولا واسه همراه اول و مخابرات ایرانسل و... هستش
اگرم قراردادی باشه مثل برنامه ی جام جهانی مستقیم تبلیغ می کنه و میگه تا دقیقه 89.99 بازی وقت پیشبینی دارید!!
فردوسی از صداوسیما حقوق میگیره
شخصیت فردوسی پور هم همینطوری که هست مردم دوستش دارن، اشتباهاتی هم داشته ولی همه حق انتخاب دارن!
حتما شما دوست عزیز!
اتفاقا نظرشون خیلی هم درستهنقل قول:
برادره من چیزایی که فردوسی پور میگه چیزاییه که تو فوتباله دنیا اتفاق میفته و درسته هر چیزیه..بله ملت طرفه نظر درستن و فردوسی پور هم نماینده مردمه و حرفه دله منو امثاله منو اهالی و عاشقانه فوتبالو میزنه
دوسته عزیز یه برنامه در مورد انتقاله تیمها بود که یه نماینده موافقه این کار (نماینده اراک)و یه نماینده مخالفه این کار(نماینده ساری)حضور داشتن و خودشم تا جایی که لازم بود صحبت نکرد
شما از صحبتهاتون پیداست موافقه انتقاله تیمها بودین...این عدالته ولی عادل که مخالفه این کار بود عادل نیست؟
ایا این عدالته که شما زحمته یه کاریو بکشید ولی دیگران بهره برداری کنند؟عادل تو اون بحث مگه چی گفت؟غیر از این گفت که اونا هم خودشون تلاش کنند؟
اینو همیشه بدون باد اوردرو باد میبره همونطور که پیکانو پاسو باد برد اونم پاسیو که وزنه ای به وزنه قهرمانیه اسیا روش بود
حالا اینور داستان شما بیا تراکتورو شاهینو ببین فجر سپاسیو ببین خونه دل خوردن اومدن بالا نتیجشم دارن میبینن
نظر سنجیه 90 نشون داد که نظر مردم در مورد انتقاله تیمها چیه فردوسی پور چیزیو تحمیل نکرد
کسی شمارو یا منو مجبور کرده اس ام اس بدیم؟هیچ کس به زور کاریو انجام نمیده.خدا وکیلی به اینا میگن ایرادایه بنی اسراییلی.والا به خدا زمانی که 90 پخش نمیشه کانال 3 اون ساعت برنامه درست حسابی نداره که شما ناراحته این باشی 90 نمیذاره برنامه مورد علاقم پخش شه:31:اون ساعت کانالایه دیگه بزن فیلم سینمایی ببین حالشو ببر:31:
اجازه بده فردوسی پور جیبه ما و خالی کنه و نظرشو تحمیل کنه و فریبمون بده:46:
دلیلی برایه ادامه بحث نمیبینم.تاپیکو منحرف کردیم وقته دوستانم گرفتیم از همه معذرت میخوام
موفق باشی:11:
علی کفاشیان از دست عادل فردوسی پور شاکی است. از برخورد قاطع فردوسی پور در برنامه 90 با رئیس فدراسیون فوتبال ، سبب شده تا او بخواهد از عادل پیش رئیسش گلایه کند.
کفاشیان که شنبه با نزدیکانش در فدراسیون همفکری کرده در نامه ای به ضرغامی از رفتار فردوسی پور شکایت می کند و از رئیس سازمان صدا و سیما می خواهد تا به مجری 90 تذکر دهد که اینگونه رئیس فوتبال را به سخره نگیرد. کفاشیان از ایده صندلی خالی برنامه 90 و حرف های عادل درباره استعفا به شدت خشمگین است. او با نامه به ضرغامی به این رفتار فردوسی پور اعتراض می کند . البته فردوسی پور برای آنچه در برنامه اش گفت قطعا مجوزهای لازم را داشته که پیش از این هم برنامه هایی انتقادی تر از این درباره علی کفاشیان روی آنتن این شبکه رفته است.
منبع: خبر آنلاین
اوه مای گاد ...:31:نقل قول:
دیدم چرا یه دفعه تاپیک نود اینقدر جلو رفته بگو پس سر ریسمون دست شما بوده!:31:
چند بار فرمایشات شما رو خوندم ... اول نفهمیدم باید چه کار کنم ... !! ولی یادم اومد که نظر اشخاص با هم متفاوته و نظر همه ، حتی مخالفان هم کاملا محترمه.
این پست شما + پست های بعدیتون ؛ خیلی تایپ می طلبه! که از من بر نمیاد ...
به طور کلی در جواب شما میزان اس ام اس ها یا در واقع بگیم میزان بیننده این برنامه کفایت می کنه ...
ولی چند تا جمله کوچک :
دقیقا نود چه کار فوتبال ایران کرده که عقبش انداخته ... ؟:31:نقل قول:
اینکه به جای تعریف و تمجید های ورزش از نگاه دویی ! انتقاد می کنه و گاها مسائلی رو پیش می کشه و پشت پرده ایی رو رو می کنه که امثال اقایان ورزش و شاید شما! خوشتان نمی اید و در برابر مردم مجبور به پاسخگویی می کند ؛ این باعث عقب افتادگی فوتبال ایران شده؟
یعنی این همه اس ام اس ، کامنت ، فروم نوشته و... کار فردوسی پوره ؟ 85 درصد بالا همه فردوسی پورند ؟نقل قول:
نتایج اس ام اس ها چی ؟ یا کارشناسان و مربیان و ... ؟
درباره این مورد ... خیلی قبل تر این بحث شده بود و اکثر مردم با این انتقال ها مخالف بودن ... شاید فقط مردم اون شهر مقصد کمی موافق بودند .. که اونها هم وقتی ثمره دیگر تز های اقایون رو دیدند (!) اکثرشون به گروه مخالفین پیوستند.کد:ولی ایشون میاد فقط از اول تا اخر برنامه میگه انتقال تیم ها به شهرستان ها غلطه یعنی داره نظر خودش رو تحمیل می کنه.
در اخر نه عادل فردوسی پور کاملترین انسانه نه برنامه نود بی نقص ... ولی اگه عادل و نود نبود نمی تونستیم به خیلی ها ! بفهمونیم که بابا به خدا ما (ملت) خر نیستیم . یه چیزایی حالیمونه! :20:
در اخر تر :31:بازم نظر همه کاملا محترمه:10:
قابل توجه شما!نقل قول:
مجری میلیاردی سیما/دقیقه ای 60 هزار تومان!!!
بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازارگرمي مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی «نود» این برنامه همزمان با آغاز لیگ يازدهم فرداشب روی آنتن شبكه ۳ میرود.
به گزارش جهان به نقل از وطن امروز : در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان بهطور قاطع پشت سر مجری- تهیهکننده این برنامه همواره ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این ولنگاری اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند تهیهکننده «نود» باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسیپور در برنامه زنده مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بیسابقه است.
شما تصور کنید مجری برنامه در تعارض با پخش شبکه ۳، ناگهان روی آنتن، مدیر شبکه آقای پورمحمدی را خطاب قرار میدهد و از او میخواهد که درخواستش را حل کند! مدیران منتقد میگویند اگر این نوع اتفاقات که توسط فردوسیپور باب شده تبدیل به رویه در سازمان شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود.
در عین حال، همیشه این بحث مطرح بوده که تهیهکنندهای که سازمان امتیاز آنتن زنده را در اختیارش گذاشته و پول هنگفتی هم از سازمان دریافت میکند، آیا نباید پاسخگو هم باشد؟
اصولا یک برنامه تلویزیونی تا چه میزان میتواند محل ایجاد نزاع میان اهالی فوتبال شود؟ حد یقف «زرد» بودن کجاست و حریم خصوصی افراد چگونه باید رعایت شود؟
برای مثال چندی پیش که گروه حوادث «وطن امروز» گزارشی را درباره سارقان منزل فردوسیپور و میزان پول نقد، دلار، یورو و جواهرات به سرقت رفته وي منتشر کرد، در حالي كه مستندات آن بر اساس اظهارات خود شاکی در دادسرا تهیه شده بود، این مجری جنجالی که كمتر حریمی برای ورزشکاران قائل است، در تماسهای متعدد با روزنامه تلاش داشت به نوعی روند اطلاعرسانی «وطن امروز» تغییر کند! همه استدلال فردوسیپور این بود که اگر من اینقدر پول نقد در خانهام داشتهام... «بابا! وضع ما اینقدرها هم خوب نیست»... .
این خود نشان میدهد که وقتی چنین حساسیتی درباره مطلب منتشره صفحه حوادث یک روزنامه وجود دارد بسیار بسیار بیشتر باید درباره یک برنامه تلویزیونی حساسیت وجود داشته باشد اما متاسفانه اینگونه نیست. یکی از بازیکنان لیگ برتر چندی پیش به «وطن امروز» میگفت: فردوسيپور كه بيمحابا به قرارداد، سقف قرارداد و درآمد و همه چيز ما کار دارد، خودش به عنوان تهیهکننده چقدر از تلویزیون دریافت میکند؟
اين سخن بيراه هم نيست. بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسیپور سال گذشته برای «نود»، دقیقهای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقهای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه میشود که در این صورت باید به او لقب «مجری میلیاردی» داد. اما آیا مجری – تهیهکننده برنامه «نود» در ازای این پول هنگفت دریافتی از بیتالمال، در برابر منتقدان «پاسخگو» خواهد بود یا با دیکتاتوری تمامعیار با حمایت سازمان به روش و منش خود ادامه میدهد و این برنامه را همچنان به عنوان «تریبون شخصی» در «رسانه ملي» نگه میدارد؟
کد:http://www.jahannews.com/vdcaoon6u49n0m1.k5k4.html
چرت و پرت!!نقل قول:
بالاخره بعد از چند هفته حرف و حدیث هدایت شده و بازارگرمي مسبوق به سابقه درباره برنامه تلویزیونی «نود» این برنامه همزمان با آغاز لیگ يازدهم فرداشب روی آنتن شبكه ۳ میرود.
به گزارش جهان به نقل از وطن امروز : در طول سالیان اخیر، بارها این برنامه محل منازعه اهالی فوتبال با صدا و سیما شده اما سازمان بهطور قاطع پشت سر مجری- تهیهکننده این برنامه همواره ایستاده است طوری که از حاشیه امن ایجاد شده، مجری برنامه توانست به هرکسی و هر چیزی بتازد و پاسخگو هم نباشد.
این ولنگاری اما موجب اختلافاتی در خود سازمان صدا وسیما هم شد و برخی منتقدان معتقد بودند تهیهکننده «نود» باید قدری هم پاسخگو باشد اما گوش شنوایی موجود نبود. اینگونه بود که فردوسیپور در برنامه زنده مدیران شبکه را بارها و بارها یک بار برای دادن وقت بیشتر، بار دیگر برای فلان آیتم و... تهدید کرد؛ امری که در طول تاریخ سیما بیسابقه است.
شما تصور کنید مجری برنامه در تعارض با پخش شبکه ۳، ناگهان روی آنتن، مدیر شبکه آقای پورمحمدی را خطاب قرار میدهد و از او میخواهد که درخواستش را حل کند! مدیران منتقد میگویند اگر این نوع اتفاقات که توسط فردوسیپور باب شده تبدیل به رویه در سازمان شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود.
در عین حال، همیشه این بحث مطرح بوده که تهیهکنندهای که سازمان امتیاز آنتن زنده را در اختیارش گذاشته و پول هنگفتی هم از سازمان دریافت میکند، آیا نباید پاسخگو هم باشد؟
اصولا یک برنامه تلویزیونی تا چه میزان میتواند محل ایجاد نزاع میان اهالی فوتبال شود؟ حد یقف «زرد» بودن کجاست و حریم خصوصی افراد چگونه باید رعایت شود؟
برای مثال چندی پیش که گروه حوادث «وطن امروز» گزارشی را درباره سارقان منزل فردوسیپور و میزان پول نقد، دلار، یورو و جواهرات به سرقت رفته وي منتشر کرد، در حالي كه مستندات آن بر اساس اظهارات خود شاکی در دادسرا تهیه شده بود، این مجری جنجالی که كمتر حریمی برای ورزشکاران قائل است، در تماسهای متعدد با روزنامه تلاش داشت به نوعی روند اطلاعرسانی «وطن امروز» تغییر کند! همه استدلال فردوسیپور این بود که اگر من اینقدر پول نقد در خانهام داشتهام... «بابا! وضع ما اینقدرها هم خوب نیست»... .
این خود نشان میدهد که وقتی چنین حساسیتی درباره مطلب منتشره صفحه حوادث یک روزنامه وجود دارد بسیار بسیار بیشتر باید درباره یک برنامه تلویزیونی حساسیت وجود داشته باشد اما متاسفانه اینگونه نیست. یکی از بازیکنان لیگ برتر چندی پیش به «وطن امروز» میگفت: فردوسيپور كه بيمحابا به قرارداد، سقف قرارداد و درآمد و همه چيز ما کار دارد، خودش به عنوان تهیهکننده چقدر از تلویزیون دریافت میکند؟
اين سخن بيراه هم نيست. بنا بر اطلاعات دریافتی، فردوسیپور سال گذشته برای «نود»، دقیقهای ۶۰ هزار تومان دریافت میکرده که قرار بوده این مبلغ به دقیقهای ۱۰۰ هزار تومان در سال جاری افزایش پیدا کند که در این صورت، در طول یک سال مبلغی حدود یک میلیارد تومان عایدی او از این برنامه میشود که در این صورت باید به او لقب «مجری میلیاردی» داد. اما آیا مجری – تهیهکننده برنامه «نود» در ازای این پول هنگفت دریافتی از بیتالمال، در برابر منتقدان «پاسخگو» خواهد بود یا با دیکتاتوری تمامعیار با حمایت سازمان به روش و منش خود ادامه میدهد و این برنامه را همچنان به عنوان «تریبون شخصی» در «رسانه ملي» نگه میدارد؟
بازگشایی عقده های یک خبرنگار(یا روزنامه نگار)
خداییش سقف قراردادهای بازیکنان فوتبال ایران چه ربطی به دستمزد مجری تلویزیون داره
تازه فردوسی پور تهیه کننده برنامش هم هست بنابراین پول بیشتری میگیره
منبعش هم جالبه: بنابر اطلاعات دریافتی :27:
همش دروغهه فرئوسیپور برای نود حتی یه قرون هم نمیگیرهنقل قول:
دستمزد هیچ مجری تو تلویزیون معلوم نیست
چطور واسه فردوسیپور باید علنی بشه و جار زده بشه؟
همی چی دروغه.......:41:
چرا نبايد معلوم بده
به قول خودش تو كشوري كه كارگراش ماهي 300 هزار تومن مي گيرن اين چرا بايد اينقدر بگيره
يه ابزيكن خوب باعث قهرماني تيم مي شه خدا تومن درآمدزايي مي كنه گير مي ده بهش ولي خودش چقدر مي گيره
چرا پول نمي گيره يعني اينقدر دل سوخته فوتباله كه رايگان كار مي كنه
پارسال هم گفتن که منزل فردوسیپور رو زدن و حدود یک میلیارد ازش بردن
اینا همش پرونده سازیه عزیز جان
مملکته داریم؟!/؟؟
به خدا همینطورهنقل قول:
چرا پول نمي گيره يعني اينقدر دل سوخته فوتباله كه رايگان كار مي كنه
به نظرتون اگه جیره خور بود انقد به برنامش گیر میدادن
نه برادر من هیچی نمیگیره تهیه کننده هم خودشه و از راه مترجمی روزنامه های خارجی و کتاب و استادی تو دانشگاه کسب روزی میکنه..
آخه تیمی مثل پاس چقدر تماشاگر داشت که برن بازیهاشو تماشا کنن؟نقل قول:
ولی الان تو همدان داره هر هفته ده ها هزار نفر میرن بازیشو می بینن.
ما باید تمرکز زدایی کنیم از تهران و به شهرستان ها هم بها بدیم.
سلام.
امروز یعنی سه شنبه نود پخش میشه؟
اگه نه کی؟
خیلی با حالی به خدا.تیم رفت دسته یکو نمیبینی اون 4 نفر که میانو میبینی؟نقل قول:
شما جوابی برایه حرفایه دوستان نداری چرا هر دفعه یه شایعه دروغ تحویلمون میدی یا نظر شخصیتونو که غلط هم هست میخواید به بقیه تحمیل کنید؟
یه بار گفتین همه به نظرتون احترام گذاشتنو گفتن اینطوری نیست ولی شما......
ما اینجا کاره ای نیستیم که این مسائلو به ما میگین
اینارو بهتره یا اینجا بگین
و یا به 4 نفر که با نظرتون موافق باشن(درسته پیدا کردنش سخته)
نه پخش نمیشهنقل قول:
هفته بعد
تو نوشتی sms من جواب اون حرفتو دادم که میره تو جیب سپاهنقل قول:
قابل توجه شما!
( چرا بحثا رو با هم قاطی میکنی )
در مورد مطلبت هم کاملا ... بود .