البته زیادم بی درسر نبود! بعد از باختی که به اردن در آزادی دادیم....اگه چند بازیکن مثل خداداد , هاشمیان و..به تیم ملی تحمیل نمیشدن همون دور اول مقدماتی حذف بودیم!:mellow:نقل قول:
امیدوارم به جام 2014 صعود و سزاوارانه تر از 2006 بازی کنیم...:20:
Printable View
البته زیادم بی درسر نبود! بعد از باختی که به اردن در آزادی دادیم....اگه چند بازیکن مثل خداداد , هاشمیان و..به تیم ملی تحمیل نمیشدن همون دور اول مقدماتی حذف بودیم!:mellow:نقل قول:
امیدوارم به جام 2014 صعود و سزاوارانه تر از 2006 بازی کنیم...:20:
بچه ها دیشب ایران چی کار کرد ؟ چند چند؟
من چند دقیقه از نیمهی دوم رو دیدم که واقعاً هماهنگ و خوب بودن، یه فوتبال کاملاً مدرن که البته مونده بود تا به اوج آمادگی برسن ...
امیدوارم به تیم کیروش ... اگه این رسانهها و مطبوعات کوتهفکر بذارن ...
خبرآنلاین اومده تیتر زده مالدیوی که 17 تا بهش میزدیم، با سرمربی رئال فقط 4 تا زدیم !!!!!
آخه .... !!! یه ذره عقل هم خوب چیزیه !! بازی رو دیدی شما !؟ اون همه موقعیتی که انصاریفرد و ... خراب کردن رو دیدی ؟! اینا بلد نیستن توپو گل کنن تقصیر مربی رئاله ؟! با یه جلسه دو جلسه میتونه به اینا استفاده از موقعیت یاد بده ؟!
چی بگه آدم ...
واقعاً بعضیا خیلی سطح فکرشون پایینه ...
راستی این مشکلی هم که واسه نکونام پیش اومده جالبه ها !! بنده خدا کارلوس کف کرده !! فقط تو ایرانه که از این چیزا میبینه !!
فکر کن هم AFC و هم فیفا اشتباه کنن !!
کيروش: آنهايي که صبر ندارند به بازار بروند
سرمربي تيم ملي گفت: آنهايي که صبر ندارند به بازار بروند و خريد کنند، بازار پستههاي خوبي دارد که ميتوانند آنها را بخرند.
کارلوس کيروش پس از برتري 4 بر صفر برابر مالديو در نشست خبري گفت: چيزي که برايم مهم است اين است که بازي خوبي را انجام داديم و تيم در جريان بازي تمرکز خوبي از خودش نشان داد. اين بازي اولين ديدار ما بود که بدون شک کار راحتي نبود اما تيم ما تمرکز خوبي از خود نشان داد و نحوه عملکرد بازيکنان مهم بود که خوشبختانه بازي مطلوبي ارائه کردند.
وي ادامه داد: از عملکرد همه بازيکنانم راضي هستم و تک تک نفرات با تعهد بازي کردند. حتي يک شانس هم به مالديو نداديم و من به خاطر ندارم که در جريان بازي آنها روي دروازه ما خطري داشته باشند. اين نشاندهنده آن است که بازي در تمام نقاط زمين در اختيار ما بود و همه نفرات وظايفشان را به خوبي اجرا کردند.
کيروش گفت: به تمام بازيکنانم تبريک ميگويم هر چند معتقدم ميتوانستيم گلهاي بيشتري نيز بزنيم اما آنچه که مهم است اين است که ما فرصتهاي زيادي خلق کرديم هر چند فرصتهاي زيادي را نيز از دست داديم. ما بايد براي زدن گلها روي سانتر و پاسهاي آخر دقت بيشتري به خرج دهيم که اين موضوع نيز با تمرين بيشتر حل خواهد شد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا همه داشتههاي فوتبال ايران همان ترکيبي بود که امروز مقابل مالديو به ميدان رفتند، عنوان کرد: اين اولين بازي فصل بازيکنانم بود و بدون شک بازي کردن در اين شرايط بسيار دشوار است آن هم در مرحله مقدماتي جام جهاني. من باور دارم که براي هماهنگي بيشتر بازيکنان زمان طولانيتري نياز داريم. امروز علي کريمي وظايفش را به خوبي انجام داد همانطور که مازيار زارع و قاسم حداديفر به وظايفشان عمل کردند. هرگز دوست ندارم در مورد يک بازيکنان صحبت کنم بلکه بيشتر تمايل دارم در مورد کل تيم حرف بزنم. ما در تيم خود به يک خون تازه نياز داريم اما نميتوانيم تجربه را نيز ناديده بگيريم.
کيروش افزود: آنچه که براي ما اهميت دارد خلق موقعيتهاي متعدد است که امروز اين اتفاق براي ما رخ داد. در بعضي از بازيها ممکن است 4 فرصت به وجود آوريم و 4 گل بزنيم اما در برخي ديدارها نيز ممکن است از 20 موقعيت يک گل به ثمر برسانيم. مقابل ماداگاسکار 7 موقعيت گل داشتيم که فقط يک گل به ثمر رسانديم. اين ورزش اسمش فوتبال است و هرگز هم قانون آن تغيير نميکند.
به گزارش فارس کيروش در پاسخ به اين سؤال که در بدو ورودتان به ايران اعلام کرديد ميخواهيد فوتبال اين کشور را متحول کنيد اما رسانهها و برخي کمصبر هستند و آيا اين موضوع کارتان را سخت نميکند، گفت: اين مشکل من نيست، چيزي که به من مربوط ميشود اين است که برنامههايم را رو به جلو پيش ببرم. آنهايي که صبر ندارند به بازار بروند و خريد کنند، بازار پستههاي خوبي دارد که ميتوانند آنها را خريد کنند.
سرمربي تيم ملي درباره دعوت شدن يا نشدن جواد نکونام به تيم ملي گفت: خيلي خوشحالم که اين سؤال را پرسيديد. در بازي قبلي در مورد همهچيز صحبت شد به غير از نکونام که من از اين موضوع نگران شدم. نکونام بازيکن مهمي در تيم ما و کاپيتان اول تيم محسوب ميشود. وي بازيکني فوقالعاده، حرفهاي و به باشگاهش متعهد است اما آنچه که باشگاه اوساسونا به وي ابلاغ کردند نشان از مطلع نبودن AFCو فيفا از بازي ايران و مالديو در فيفادي بود. براي آزادسازي اين بازيکن ما اجازه نداشتيم طبق دستور AFC جواد نکونام را در اختيار داشته باشيم چون آنها خبر نداشتند اين بازي در مرحله مقدماتي جام جهاني است.
کيروش ادامه داد: با توجه به اين شرايط کاري از دست فدراسيون برنميآمد چرا که AFC و فيفا فراموش کرده بودند که امروز جزء فيفادي است. بعد از 32 سال مربيگري اميدوارم يک نفر اين موضوع را برايم روشن کند.
منبع: ورزش 3
اين اول راه است، با كيروش بهتر هم ميشويم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي گفت: من محبوبترين بازيكن ايران نيستم و پيشتر عابدزادهها، داييها، عزيزيها، باقريها و مهدويكياها هركدام محبوبيت خاص خود را داشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از برتري 4 بر صفر ايران برابر مالديو گفت: در اين مسابقه خيلي به حريف فشار آورديم و ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم اما تازه اول راه است و كيروش فرصت دارد. اميدوارم با او نتيجه بگيريم.
وي در خصوص حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادي عنوان كرد: تماشاگران سنگ تمام گذاشتند. آنها مثل هميشه به ما لطف دارند. اميدوارم هميشه به همين شكل تيم ملي را تشويق كنند و ما هم وقتي تماشاگران را اينطور ميبينيم انگيزه پيدا ميكنيم تا از شرمندگي آنها در آييم.
كريمي تاكيد كرد: در دقايقي از مسابقه بيدقت عمل كرديم. مهم براي ما صعود به مرحله بعدي است. البته مردم حق دارند از نتيجه بازي راضي نباشند. بعد از گل اول كم دقت بوديم و موقعيتهاي زيادي را از دست داديم اما مردم نگران نباشند در آينده با كيروش فوتبال بهتري نشان خواهيم داد.
وي در ادامه در خصوص شرايط پرسپوليس براي فصل جديد گفت: اين تيم هميشه جزو مدعيان قهرماني است ولي همه تيمها خوب يارگيري كردهاند و اردوهاي كاملي را پشت سر گذاشتند. پرسپوليس مثل همه تيمهاست. بايد خيلي زحمت بكشيم و بدون زحمت موفقيتي به دست نميآيد.
كاپيتان تيم ملي در خصوص اينكه او به عنوان محبوبترين بازيكن ايراني هيچوقت به دنبال ركورد شكني نبوده، اظهار داشت: من محبوبترين بازيكن ايران نيستم. چند سال قبلتر عابدزادهها، داييها، عزيزيها، باقريها و مهدويكياها هركدام محبوبيت خاص خود را بين مردم داشتند. من اميدوارم فوتبالمان به سمتي برود كه بازيكنان بزرگي پرورش دهد و بتوانيم در كنار هم دل مردم را شاد كنيم.
انتهاي پيام/
يك بام و دو هوا در فدراسيون فوتبال
خون اوساسونا از ساير باشگاهها رنگينتر است؟
اين روزها اتفاقاتي درباره رابطه فدراسيون فوتبال و باشگاه اوساسونا رخ ميدهد كه از نطر حرفهاي و منطقي غيرقابل قبول و نشاندهنده سياست يك بام و دو هوا در فدراسيون است.
فدراسيون فوتبال در خصوص برخورد با باشگاه اوساسونا شيوه اي را در پيش گرفته است كه چيزي جز تبعيض گذاشتن بين اين باشگاه با باشگاه هاي ايراني نيست.
قضيه عدم حضور جواد نكونام در بازي برگشت با مالديو به اندازه غيبت او در بازي رفت سؤال برانگيز است. در حالي كه نكونام فقط در چند جلسه تمريني در تهران آن هم قبل از بازي با ماداگاسكار حضور داشته؛ كيروش، او را كاپيتان اول خود مي داند اما فدراسيون فوتبال براي حضور كاپيتان اول كيروش در بازي هاي تيم ملي تلاش نمي كند و به راحتي از عدم اجازه باشگاه اوساسونا براي حضور وي در بازي با مالديو مي گويد.
مسئولان فدراسيون فوتبال مدعي هستند كه باشگاه اوساسونا معتقد است بازي هاي مقدماتي جام جهاني برزيل رسمي نيست و به همين دليل به نكونام اجاره نمي دهند براي تيم ملي ايران بازي كند.
نكته سؤال برانگيز اين است كه فدراسيون فوتبال درحالي كه اين مسابقات رسمي است و زير نظر فيفا برگزار مي شود حاضر نيست براي بهم خوردن رابطهاش با اين باشگاه نامه نگاري هاي لازم را انجام دهد و يا حتي از طريق اطلاع رساني به فيفا بابت استفاده به حق از بازيكن ملي پوشش استفاده كند.
فدراسيون مي گويد براي اينكه تعاملاتش با اوساسونا بهم نخورد نمي خواهد كار به شكايت برسد چرا كه در بازي هاي مهمتر ممكن است ملي پوشان ايران (نكونام و شجاعي) را به تيم ملي ندهند!
عباس ترابيان سرپرست تيم ملي درباره اين مسئله به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: با توجه به اينكه در آينده شجاعي هم بهبود پيدا مي كند و مي توانيم از نكونام و شجاعي در بازي هاي مهمتر تيم ملي استفاده كنيم فدراسيون نخواست با باشگاه اوساسونا تعاملش را از دست بدهد. از سوي ديگر سرمربي تيم ملي هم تشخيص داده با همين نفرات مي تواند مقابل مالديو بازي كند.
حال سؤال اين است كه اگر تيم ملي در آينده در روزهاي فيفا بازي رسمي داشته باشد باشگاه اوساسونا بر اساس كدام حق مي تواند از حضور ملي پوشان ايراني در تمرينات ممانعت كند و اگر هم اين اتفاق رخ دهد اين حق براي فدراسيون ايران محفوظ است كه از طريق فيفا وارد عمل شود اما اينكه چرا فدراسيون نمي خواهد از اين حق خود استفاده كند و تا اين حد با يك باشگاه اسپانيايي مدارا مي كند جاي تعجب دارد. يعني خون اين باشگاه از باشگاه هاي ايراني رنگين تر است؟
سؤال ديگر اينكه آيا ساير باشگاه ها با مشاهده اين اتفاق حق ندارند گلايه و از رفتار دوگانه فدراسيون فوتبال انتقاد كنند؟ سؤال مهمتر اينكه اصولا وقتي حق با ما است و فيفا هم حق را به ما مي دهد صحبت از تعامل چه معنياي دارد؟ يعني بايد باور كنيم ماجرا همين است كه گفته مي شود؟
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005030547
کاپیتانی تیم ملی در گزارش ویژه سایت گل : نکونام – کریمی/ دو خط موازی که به هم نمیرسند
سایت گل – بالا گرفتن شایعات و نقل قولها درباره موضوع کاپیتانی تیم ملی بین جواد نکونام و علی کریمی گرچه با تکذیب هر دو بازیکن همراه است اما بحث تازهای نیست.
به گزارش سایت گل، ماجرا از آنجا آغاز شده است که کارلوس کیروش در مصاحبهای بعد از مسابقه مقابل مالدیو، جواد نکونام را کاپیتان اول تیم و یکی از مهمترین بازیکنانش خواند. این در حالی است که نکونام بعد از آخرین تمرین پیش از بازی مقابل ماداگاسکار به نحوه مشکوکی از جمع بازیکنان بیرون رفت و به اسپانیا بازگشت. این در شرایطی بود که نکو در آخرین تمرین به همراه کریمی یکی از دو بازیکن آزاد و اصلی تیم در طراحی تمرینات کنار کریمی بود. کریمی در غیاب نکونام بازوبند را به بازو بست و بعد از بازی مقابل ماداگاسکار در بازی ایران – مالدیو هم نمایش دلپذیری داشت و به شدت از سوی هواداران تشویق شد.
یک سال پیشتر
عباس ترابیان سرپرست تیم ملی در مصاحبه با خبرنگار گل در توصیف شرایط ایدهآل اردوی ایران در کمپ اتریش به حرفشنوی علی کریمی از سرمربی جدید تیم ملی اشاره کرد. علی کریمی اما سال گذشته در اردوی اتریش رفتار بسیار زنندهای داشت و افشین قطبی بعد از آن اردو این بازیکن را کنار گذاشت. در آن دوران کریمی در زمان حضور در تیم ملی بازوبند را به بازو میبست. چه نکونام بود و چه نکونام نبود. این چیزی نبود که جواد نکونام را خوشحال کند. او به عنوان یکی از بازماندگان نسل جام جهانی 2006 این آرزو را داشت که با تیم ملی به جام جهانی 2010 صعود کند و در آنجا کاپیتان تیم ملی باشد، اما بعد از ناکامی تیم ملی در صعود به جام جهانی، نکونام با هدف فتح جام ملتهای آسیا در سال 2011 انرژی زیادی روی مسأله کاپیتانی گذاشت. او گرچه هرگز مستقیما حرفی به قطبی نزد اما پالسهایی برای سرمربی تیم ملی فرستاد تا از بین وی و علی کریمی یکی را انتخاب کند. این اتفاق با افت شدید باشگاه استیل آذین همراه شد و قطبی توانست به راحتی از علی کریمی بگذرد.
چه کسی کاپیتان است؟
جواد نکونام در جام ملتهای آسیا نمایش بسیار ضعیفی داشت و رفتار نه چندان خوب او بعد از مسابقات به شدت وجهه ورزشی او را خدشهدار کرد. این در حالی است که کریمی با حضور در آلمان و بازی با تیم شالکه(گرچه بسیار اندک) چهره ورزشی خود را دوبارهسازی کرد و تبلیغات مثبت پیرامون تغییرات او و سپس انتقالش به پرسپولیس شرایط را به سود او تغییر داد. در حال حاضر این دو بازیکن شرایط تقریبا یکسانی برای بستن بازوبند دارند اما به صورت کلی وزنه به سود کریمی سنگینی میکند. باید منتظر روزی بود که هر دو بازیکن در ترکیب تیم ملی به میدان بروند و آنجاست که سرمربی تیم ملی باید یکی از این دو نفر را انتخاب کند. کسی که جلوتر از همه وارد زمین میشود و با کاپیتان حریف خوش و بش میکند. به نظر شما کدامیک از این دو بیشتر به قرار گرفتن در این موقعیت علاقه دارد؟
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/07/27/2592789/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%AF%D9%84-%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%AE%D8%B7
پ.ن. no comment؛ ولی... اصلا فکر این که این مسئله بخواد حتی به عنوان یه سوال هم مطرح بشه، واسه من مسخره س... به هر حال انتخاب من مشخصه؛ علی کریمی کاپیتان و بزرگ تیمه...
در تازهترين ردهبندي فيفا فوتبال ايران چهار پله سقوط كرد
خبرگزاري فارس: در تازهترين ردهبندي فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) تيم ملي ايران با چهار پله سقوط مواجه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جديدترين ردهبندي فيفا مربوط به ماه جولاي (11 تير تا 11 مرداد) كه روز چهارشنبه (امروز) انتشار يافت،
تيم ملي ايران با 561 امتياز و با چهار پله سقوط در رده پنجاهوچهارم جهان و چهارم آسيا قرار گرفت.
تيمهاي ژاپن (شانزدهم)، استراليا (بيست وسوم)، كرهجنوبي (بيستوهشتم) بالاتر از ايران در قاره آسيا قرار گرفتند.
در صدر اين فهرست اسپانيا مقام اول خود را حفظ كرد و پس از آن هلند و آلمان جاي گرفتند.
فهرست 10 تيم برتر ماه جولاي به اين شرح است:
1-اسپانيا 1588 امتياز
2-هلند 1542 امتياز
3-آلمان 1305 امتياز
4-برزيل 1202 امتياز
5-اروگوئه 1156 امتياز
6-انگليس1146 امتياز
7- پرتغال1076 امتياز
8- ايتاليا1059 امتياز
9-كرواسي1033 امتياز
10- آرژانتين 1013 امتياز
انتهاي پيام/
در تازهترين فهرست اعلام شده آمار و تاريخ جهان
حجازي و عابدزاده در رتبه 130 و 160 بهترين دروازهبانان جهان جاي گرفتند
خبرگزاري فارس: ناصر حجازي در تازهترين فهرست ارائه شده بهترين دروازهبانان جهان تمام ادوار در رتبه 130 جاي گرفت.
در اين فهرست سنگربانان ايراني چنين جايگاهي كسب كردند:
1- مرحوم ناصر حجازي، سال 1975: به مدت 5 ماه، ركورد: 837 دقيقه، استقلال تهران، رتبه: 130
2- احمدرضا عابدزاده، سال 1995: 4 ماه، ركورد، ركورد: 802 دقيقه ، پرسپوليس، رتبه 160
3- رضا قفلساز: سال 1973: به مدت 4 ماه، ركورد: 754 دقيقه، پاس تهران، رتبه 235
4- آرمناك پطروسيان، سال 2001: به مدت دو ماه، ركورد: 704 دقيقه، عضو سپاهان ايران، رتبه 342
5- محمدرضا مهرباني، سال 1997:به مدت 4 ماه،ركورد: 685 دقيقه، برق شيراز، ركورد: 387
6- محمدرضا مهرباني: سال 1992، به مدت 4 ماه، ركورد: 670 دقيقه ، برق شيراز، رتبه : 435
انتهاي پيام/
مالديو بهترين نتيجه را گرفت؛
پيروزي ايران برابر مالديو با نتيجه حداقلي
تيم ملي ايران با پيروزي مقابل مالديو به مرحله گروهي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا صعود كرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و مالديو از دور برگشت مرحله دوم پليآف مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا ساعت 20:30 امشب در ماله مالديو برگزار شد كه اين ديدار با نتيجه 1 بر صفر به سود تيم ملي كشورمان به پايان رسيد.
در نيمه اول اين ديدار هادي نوروزي و كريم انصاريفرد دو موقعيت نسبتا خطرناك را روي دروازه حريف ايجاد كردند كه اين فرصتها به گل تبديل نشد، در مقابل نيز مالديويها يكي دو موقعيت نصفه و نيمه را روي دروازه تيم ملي تدارك ديدند كه اين موقعيتها نيز راه به جايي نبرد.
در ادامه اين نيمه و در حالي كه مسابقه در وقت اضافه دنبال ميشد، محمدرضا خلعتبري در دقيقه 1+45 دروازه مالديو را باز كرد و مليپوشان فوتبال ايران با برتري يك بر صفر راهي رختكن شوند.
در ادامه كار و در نيمه دوم دو تيم و به خصوص مالديويها بازي درگيرانه و فيزيكي را از خود به نمايش گذاشتند كه بارها منجر به مصدوميت و قطع جريان بازي از سوي داور مسابقه شد. بازيكنان مالديو كه نتيجه را از دست رفته ميديدند در چند صحنه بيمحابا تكلهاي خطرناكي را روي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران انجام ميدادند كه اين موضوع منجر به آن شد تا بارها داور مسابقه از كارتهاي زرد خود استفاده كند.
در اين نيمه محمدرضا خلعتبري در دقيقه 74 با دريبل دو بازيكن مالديو بهترين فرصت را براي تيم ملي ايجاد كرد كه در نهايت با بيدقتي آن را به هدر داد.
داور كرهاي اين ديدار به هادي عقيلي، مازيار زارع ، كريم انصاريفرد و پژمان نوري از كشورمان كارت زرد نشان داد.
در اين بازي مالديو بهترين نتيجه رويارويي تاريخ دو تيم را براي خود رقم زد.
با اين پيروزي تيم ملي فوتبال ايران به جمع 20تيم برتر فوتبال قاره آسيا رسيد و به مرحله گروهي اين رقابتها صعود كرد.
در اين مرحله اين 20 تيم به 5 گروه 5 تيمي تقسيم شده و براي مشخص شدن 10 تيم برتر مرحله چهارم به مصاف هم ميروند.
قرعهكشي مرحله سوم رقابتهاي مقدماتي جام جهاني2014 برزيل در منطقه آسيا شنبه آينده در ريودوژانيرو برزيل برگزار ميشود كه قرار است كارلوس كيروش سرمربي پرتغالي كشورمان نيز در اين مراسم حضور داشته باشد.
تركيب تيم ملي ايران :
مهدي رحمتي، هادي عقيلي (69- محمد نصرتي) ، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، مهرداد پولادي، مازيار زارع (61- پژمان نوري)، قاسم حداديفر، علي كريمي، هادي نوروزي (78- زنيدپور)، محمدرضا خلعتبري و كريم انصاريفرد.
سرمربي: كارلوس كيروش
پ ن : نیمه اول رو ندیدم ... اما درباره نیمه دوم فقط می تونم بگم امیدمون به زمان است و بس . یک کلمه افتضاح بودیم !:41:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005060420
اینجوری بخواد بازیکنن جلوی بقیه تیم ها باید فاتحه ی این جام جهانی رو هم خوند..........
به نظر من از کریمی خوب استفاده نمیشه.نباید وظایف دفاعی به کریمی بدن
انگار ماست خورده بودن همشون خوابشون میومد ، با این بازیکنا ، فوتبال ایران به هیچ جایی نمیرسه
كلا ديروز هم خيلي اشتباه داشت ... حتي چند تا پاس هم من ديدم نتونست خوب بندازه واسه چند متر اونطرف تر.نقل قول:
به نظرم كريمي اگه خداحافظي كنه خيلي بهتره ( از تيم ملي )... سنش هم ديگه بالائه ... فكر كنم حدود 32 باشه... درسته؟
بيان از جوونتر ها استفاده كنن ... مثل همين بازيكن پرسپوليس ... محمد نوري ... فكر ميكنم انگيزه ي زيادي هم داشته باشه در مقايسه با كريمي كه جام جهانيش رو رفته ... جام ملت هاي آسيا رفته ... اروپا رفته و نزديك 90-100 بازي ملي داره و كلي هم گل زده.
حمید جان درسته که کریمی دیروز خوب نبوده (کل تیم هم بد بودن و طبیعتا وقتی تیم روز خوبش نباشه، رو عملکرد همه ی بازیکن ها تاثیر میذاره)، ولی فکر کنم یه بازی معیار مناسبی واسه اینکه بیایم و نتیجه گیری کنیم که وقت خداحافظیشه نیست...نقل قول:
کما اینکه چند روز قبل و تو بازی رفت، هممون دیدیم که بازی خوب و قابل قبولی انجام داد؛
از طرف دیگه الان فصل بدنسازیه و بازیکنا هنوز از لحاظ بدنی به پیکشون نرسیدن...
یادمون نره که کریمی تقریبا هر وقت که واسه تیم ملی به زمین رفته تاثیر گذار بوده؛ (آخرین نمونش تو بازی حساس جلوی امارات تو تهران، مقدماتی wc، که بازی گره خورده بود و تک گلمونُ کریمی زد؛)
من که فکر می کنم میتونه چند سال دیگه هم واسه تیم ملی مفید باشه؛
+
در مورد بازی ملی: فکر کنم 115 تاست؛ البته من که فکر می کنم هنوز واسه بازی تو تیم ملی انگیزه داره و سابقه ی جام جهانی و ... باعث بی انگیزه شدنش نشده که هیچ، میتونه تجربه ش به کار تیم بیاد...
در مورد محمد نوری: خیلی بازیشو دوس دارم ولی به نظرم هنوز بازیکن بین المللی نیست...
درباره پاس های اشتباه: علی کریمی از اون دست بازیکناییه که پاس های risky زیاد میده...
دو واحد سياهكاري در فوتبال را با قطبي گذراندهايمجلال چراغپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد سه ديدار تيم ملي برابر مالديو و ماداگاسكار عنوان كرد: ما از كيروش انتظار آوردن سبك و روش جديدي در فوتبال را داشتيم. از او ميخواستيم همان فوتبالي را كه توليد ميكنيم، مصرف كنيم. انتظار داشتيم او معماري جديدي براي فوتبال ما بنا بگذارد زيرا او معمار بزرگ و شناخته شدهاي در فوتبال جهان است.
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال ايران گفت: از كارلوس كيروش انتظار ايجاد تحول را داريم اما مشاورانش او را بيراهه ميبرند.
وي ادامه داد: اينكه بازيكنان را در پستهاي مختلف تغيير دهيم، نامش تحول نيست. آخرين سرمربي تيم ملي ايران يعني افشين قطبي اين كار را به خوبي بلد بود. اين نامش روزمرگي و كلاه گذاشتن بر سر فوتبال است. از كيروش نميخواهيم فوتبال ايران را دو روزه متحول كند اما انتظار داشتيم و داريم كه بارقههايي از تغيير را در فوتبال ايران نشان دهد. ما زماني فوتبال ايراني بازي ميكرديم كه حريفان نميتوانستند مقابل آن ايستادگي كنند اما اكنون راه مواجهه با آن را بلدند و انتظار داريم كيروش ما را از اين بركه بيرون بكشد و فوتبال ما را از بحران خارج كند.
چراغپور تاكيد كرد: در سه بازي گذشته كه كيروش سرمربي تيم ملي ما بود، اين مسئله را نديديم. نوع گل زدن ما مقابل ماداگاسكار با اوت دستي بود. نميگويم اوت دستي نباشد اما بايد تغيير در فوتبال ما ايجاد شود. كيروش چشمي دارد كه مجهز به تكنولوژي است. بنابراين او نميتواند بگويد من بازيكنان اميد ايران را نميشناختم زيرا برابر اين تيم بازي كرده است. بنابراين بهتر بود در ديدار با مالديو به جاي استفاده از بازيكنان 34 ساله از بازيكنان جوانتري استفاده ميكرد. انتظار داريم كيروش در فوتبال ما چه از نظر گرفتن توپ و چه از نظر تعريف جديد تكنيك تحول ايجاد كند. زماني ميگفتند پله بايد توپ را بگيرد و 8 نفر را دريبل كند و گل بزند اما اكنون تكنيك فردي در قالب نظم تيمي معنا پيدا ميكند. ما در اين رابطه الگوي جهاني مانند بارسلونا داريم.
اين كارشناس فوتبال در ادامه به فارس گفت: بازگشت بازيكنان قديمي به تيم ملي به معناي تحول نيست. تمام آن بازيكنان قابل احترامند اما ما با علي كريمي و جواد نكونام در اوج، مهدي مهدويكيا، حسين كعبي و آندرانيك تيموريان به جام جهاني نرفتيم. بنابراين انتظار داريم در تيم ملي تحول ايجاد شود. من خودم را در حد اين مربي نميدانم ولي به عنوان فردي كه فوتبال ايران را ميشناسد، صحبت ميكنم. اگر فردي به شما بگويد ميخواهم يك ماشين مدل 2015 برايتان مونتاژ كنم و بعد سراغ پرسهاي پيكان را بگيرد، شما مطمئن خواهيد شد كه خبري از مونتاژ ماشين مدرن نيست.
چراغپور با اشاره به صحبتهاي كيروش پيش از ديدار برگشت با مالديو گفت: اينكه كيروش ميگويد نميخواهم در مالديو اخراج شوم در واقع نوعي روزمرگي است، اينكه صحبتهاي او شبيه صحبتهاي افشين قطبي ميشود. ما همه اهالي فوتبال دو واحد اجباري سياهكاري با افشين قطبي در فوتبال را پاس كرديم. از كيروش انتظار داريم با حكمت در فوتبال حرف بزند و حرفهايش فلسفه فوتبال داشته باشد و زماني كه اين كار را آغاز كند به اهالي فوتبال مژده ميدهيم كه اين كار شروع شده ولي اينكه او صحبت از عدم اخراج از مالديو ميكند، نشان از روزمرگي است كه نميخواهد اخراج شود و ميخواهد بماند.
اين كارشناس در پايان گفتوگو با فارس اظهار داشت: من كيروش را ميشناسم. او مربي بزرگي است و در منچستر و ساير تيمهاي بزرگ اروپايي كارهاي بزرگي كرده اما متاسفم بگويم در فوتبال ايران مشاورينش او را به بيراهه ميبرند. اميدوارم كيروش هر چه زودتر از اين بيراهه بيرون بيايد. مشاورينش افرادي هستند كه ايراني هستند و فارسي صحبت ميكنند و ميگويند اينگونه صحبت كن و اين بازيكن را براي خوشايند مردم دعوت كن و.... در فوتبال ايران ايويچ و استانكو معماريهايي را بنا كردند كه بسياري از مربيان از اين معماري در 15 سال گذشته استفاده كردند. اميدوارم كيروش به دنبال ايجاد سبك و معماري جديد در فوتبال ايران باشد.
انتهاي پيام/
عماد جان با حرفات موافقم ...نقل قول:
من که فکر می کنم میتونه چند سال دیگه هم واسه تیم ملی مفید باشه؛
اما با اين قسمتش نه ... كريمي الان 32 سالشه ... ما الان تيم ملي داره براي جام جهاني آماده ميشه ... يعني دقيقا 3 سال ديگه ... زماني كه كريمي حدود 35 ساله ميشه.
معمولا هافبك هاي حرفه اي فوتبال هم تو 33- 37 سالگي از فوتبال خداحافظي ميكنند.
من ميگم كريمي كه ديگه واسه جام جهاني 2014 نمياد بازي كنه كه فصل بعدش بره اروپا ... بيان يه بازيكني مثل همين محمد نوري كه جوون هم هست رو بهش ميدون بدن ... تا 3 سال ديگه هم قطعا به كيفيت بالاتري ميرسه ( نه در حد كريمي ) ... اما ميتونه انگيزيه ي زيادي داشته باشه. ( من پرسپوليسي نيستم ... ولي نوري بازيكن خوبيه ... و البته چند بازيكن ديگه هم هستن)
من از لحاظ آينده نگري و 3-4 سال بعد گفتم. وگرنه كريمي هنوز هم بهترين هافبك نفوذي ايران هست.
امشب قرعه کشی جام جهانی رو شبکه ای نشون میده ؟
قرعهكشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل - آسيا
خبرگزاري فارس: با قرعهكشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل، گروهبندي تيمها در قاره آسيا مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم قرعهكشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل امشب به وقت ايران در ماريناي ريودوژانيرو برزيل برگزار شد كه طبق قرعه كشي انجام شده در منطقه آسيا 20 تيم حاضر در اين رقابتها به 5 گروه 4 تيمي تقسيم شده و حريفان خود را شناختند.
*اين گروهبندي به شرح زير است:
گروه اول: چين - اردن - عراق - سنگاپور
گروه دوم: كره جنوبي - كويت - امارات - لبنان
گروه سوم: ژاپن - ازبكستان - سوريه - كره شمالي
گروه چهارم: استراليا - عربستان - عمان - تايلند
گروه پنجم: ايران - قطر - بحرين - اندونزي
به اين ترتيب به نظر ميرسد با حضور 3 تيم مدعي در گروه سوم بايد اين گروه را گروه مرگ رقابتهاي مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني نامگذاري كرد هرچند كه گروه چهارم هم با وجود دو تيم مدعي گروه آساني نخواهد بود. همچنين اين مراسم در حضور كارلوس كيروش، سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان برگزار شد و نكته جالب اينكه نام كشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه كشي خارج شد.
*برنامه كامل مرحله اول گروهي به شرح زير است:
11 شهريور:
هفته اول
15 شهريور:
هفته دوم
19 مهر:
هفته سوم
20 آبان:
هفته چهارم
24 آبان:
هفته پنجم
10 اسفند:
هفته ششم
در مرحله اول گروهي 20 تيم برتر در پنج گروه چهار تيمي به مصاف هم ميروند تا از هر گروه 2 تيم به مرحله پاياني انتخابي جام جهاني كه در 2 گروه 5 تيمي برگزار ميشود، صعود كنند. در مرحله پاياني نيز 2 تيم اول هر گروه به صورت مستقيم به جام جهاني صعود و تيمهاي سوم در بازي پليآف مقابل هم قرار مي گيرند،
تا نماينده آسيا براي ديدار با نماينده قارهاي ديگر در بازي پليآف مشخص شود.
انتهاي پيام/
ايران با قطر، بحرين و اندونزي همگروه شد
تيم ايران در مرحلهي اول گروهي مقدماتي جام جهاني با تيمهاي قطر، بحرين و اندونزي همگروه شد.
آيين قرعه کشي مرحلهي اول گروهي مقدماتي جام جهاني در قارهي آسيا شنبه شب در ريودوژانيرو برگزار شد و تيمهاي صعود کرده به مرحلهي گروهي حريفان خود را شناختند.
ايران در اين مرحله در گروه E قرار گرفت تا براي رسيدن به مرحلهي پاياني مقدماتي جام جهاني با تيمهاي قطر، بحرين و اندونزي رقابت کند.
در قارهي آسيا پانزده تيم از مرحلهي پلي آف در کنار پنج تيم، ژاپن، استراليا، کره جنوبي، بحرين و کره شمالي در اين مرحله رقابت ميکنند.
بيست تيم حاضر در 5 گروه 4 تيمي قرار گرفتند. در اين بخش تيمهاي ژاپن، استراليا، کرهجنوبي، ايران و چين که در آخرين ردهبندي فيفا در قارهي آسيا در ردههاي اول تا پنجم قرار داشتند به عنوان سرگروه قرار گرفتند.
تيمهاي قارهي آسيا بر اساس آخرين رده بندي فيفا در چهار سيد A، B، C، D رده بندي شده بودند.
سيد A: ژاپن، استراليا، کره جنوبي، ايران، چين
سيد B: ازبکستان، قطر، اردن، عربستان، کويت
سيد C: بحرين، امارات، سوريه، عمان، عراق
سيد D: کره شمالي، اندونزي، سنگاپور، تايلند، لبنان
وضعيت گروههاي پنج گانهي قارهي کهن به شرح زير است. از هر گروه دو تيم به مرحلهي بعد صعود مي کنند تا ده تيم راهيافته در قالب دو گروه پنج تيمي براي گرفتن 4.5 سهميهي قارهي آسيا رقابت کنند.
گروهبندي قاره آسيا
گروه A: چين - اردن - عراق - سنگاپور
گروه B: کره جنوبي - کويت - امارات - لبنان
گروه C: ژاپن - ازبکستان - سوريه - کره شمالي
گروه D: استراليا - عربستان سعودي - عمان - تايلند
گروه E: ايران - قطر - بحرين - اندونزي
2 تيم برتر هر گروه که شامل ده تيم خواهد شد، در مرحلهي بعد در دو گروه پنج تيمي قرار گرفته و بازيهاي خود را به صورت رفت و برگشت برگزار خواهند کرد.
در پايان دو تيم برتربه طور مستقيم راهي جام جهاني شده تا 4 سهميهي آسيا مشخص شود. تيمهاي سوم در ديدار رفت و برگشت به مصاف هم مي روند و برنده به مصاف نمايندهي کونکاکاف مي رود تا تيم برنده راهي برزيل شود.
رقابتهاي مرحلهي اول گروهي يازدهم شهريور سال جاري آغاز و تيمها رقابت خود را آغاز خواهند کرد.
برنامه کامل مرحله اول گروهي (مرحله سوم) در قاره آسيا:
11 شهريور:
هفته اول
15 شهريور:
هفته دوم
19 مهر:
هفته سوم
20 آبان:
هفته چهارم
24 آبان:
هفته پنجم
10 اسفند:
هفته ششم
کد:http://www.varzesh3.com/
بچهها چرا هیچ خبری از کنفرانس خبری کیروش بعد از بازی برگشت جلو مالدیو منتشر نشد ؟!
یعنی چیزی نگفته بعد از بازی ؟! تا جایی که من دیدم دو تا از دستیاراش در مورد بازی اظهار نظر کردن، اما خبری از کیروش نبود ...
اگه چیزی گفته میشه بذارید ... ؟
کیروش کلا هیچ مصاحبه ای بعد از بازی ایران و مالدیو انجام نداد
گفته میشه از مالدیو مستقیما به سمت برزیل رفته
خیلی شانس آوردیم به عربستان نخوردیم:31:... ولی در کل ایران و کره تو گروه های خوبی افتادند... ساده ترین گروه، a هستش... (کسی فهمید چرا چین تو سید یک بود؟!) سخت ترین گروه هم به نظرم من گروه ژاپن که کره شمالی و ازبکستان واقعا میتونن دردسر ساز باشن... البته گروه استرالیا و عربستان هم میتونه گروه سختی باشه... ولی تابلوئه جفتشون صعود می کنن...:20:
تـــــو این خبری که الان میزارم نوشته سیموئز به جای كيروش تو کنفرانس مطبوعاتی حاظر شده!!
+
داور و زمين بد بودند
سيموئز: از برد يك بر صفر مقابل مالديو خوشحاليم
خبرگزاري فارس: مربي تيم ملي فوتبال ايران برتري يك بر صفر برابر مالديو را خوشحالكننده دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال مالديو، آنتونيو سيموئز در پايان ديدار شب گذشته در كنفرانس مطبوعاتي در شهر ماله به جاي كارلوس كيروش حضور يافت و از داور و شرايط بد زمين ايراد گرفت و خطاب به مسئولان فيفا گفت كه بايد از داوراني بهتر و متناسب با سطح بازي در مرحله مقدماتي جام جهاني استفاده كند.
وي گفت: اين مصاف ديداري بد بود. داوري بد بود و ما در يك زمين بد بازي كرديم. تنها چيزي كه خوب بود، عزم و كار سخت دو تيم در زمين مسابقه بود. آنچه ضروري است اين نكته است كه فيفا احتياج دارد براساس سطح مسابقات اقدام به انتخاب داور كند. كيفيت كار داور روي عملكرد دو تيم اثر نامطلوب گذاشت.
دستيار كيروش تصريح كرد: 20 سال است در اين حرفهام نه اين كه تنها 20 روز سابقه كار داشته باشم. هيچگاه نديدهام يك بازي بهخاطر آنكه بازيكني به خارج برود، متوقف شود. فيفا بايد روي اين گونه مسائل كار كند. ضمن اينكه كيفيت زمين خوب نبود. ما در چنين زميني قادر به انجام فوتبالي خوب نشديم.
سيموئز اظهار داشت: اگر ما به چنين حريفي يك گل بزنيم و ببازيم، بد است ولي ما گل زديم و بازي را برديم. به اين ترتيب نتيجهاي بد براي ما نبود و از اين نتيجه خوشحاليم. اكنون در مسير درستي براي راهيابي به جام جهاني 2014 قرار داريم.
انتهاي پيام/
آره، عجیب بود چین رو گذاشتن سید اول ...نقل قول:
به نظرم جای چین و عربستان باید تو دو تا سید عوض میشد ...
کره شمالی هم یکی دو سید باید میاومد بالاتر (البته غیر از سید اول که سرگروه حساب میشن، بقیه چندان اهمیتی ندارن) ...
به نظرم قرعهای که به دست اومد چند تا حسن داره واسه ایران ...
اول اینکه از بین ازبکستان و کره شمالی فقط یکی صعود میکنه و این خوبه ... چون هر دو تیمهای قویای هستن ...
بعد اینکه قطر و بحرین و اندونزی به نسبت قرعههای دیگه گزینههای بسیار مناسبی هستن ... درسته که جلوی بحرین و قطر گاهاً به مشکل خوردیم، اما میتونیم هر دو رو شکست بدیم ... اندونزی هم که معلومالحاله : دی
در نتیجه صعودمون به مرحلهی بعد 80 درصد قطعیه به نظرم ...
اگه اون ور شانس بیاریم و تو گروهی بیفتیم که ژاپن و کره توش نباشن، مسیر صعود رو تا حد زیادی رفتیم ... البته استرالیا و عربستان هم خطر دارن، اما تواناییش رو داریم که یکی از دو تیم باشیم ...
اما کره و ژاپن باهامون همگروه بشن، باید رو سومی برنامهریزی کنیم !!
اتفاقا برعکس... به نظرم عربستان و استرالیا مشکل ساز ترن...نقل قول:
اگه اون ور شانس بیاریم و تو گروهی بیفتیم که ژاپن و کره توش نباشن، مسیر صعود رو تا حد زیادی رفتیم ... البته استرالیا و عربستان هم خطر دارن، اما تواناییش رو داریم که یکی از دو تیم باشیم ...
اما کره و ژاپن باهامون همگروه بشن، باید رو سومی برنامهریزی کنیم !!
عربستان عقده دیرینه دارن از ایرانیا (ضربه سختی از ما خوردن، حل شدنی نیست:27:) و هر سری با ما بودن یا جام جهانی نرفتیم یا با مصیبت رفتیم... دوره های قبلی رو به خاطر بیارید...
استرالیا هم از نظر بعد مسافت و تغییر فصلی در نیم کره جنوبی، واقعا اذیت خواهد کرد تیم ملی نازک نارنجیمون رو!:31: این چند ساله هم تو هیچ رده ی ملی ای (تا جایی که خاطرمه) جلو استرالیا خوب نبودیم... خاطره ملبورن هم به نظر من هیچ استرالیایی نمیتونه فراموش کنه...
اما کره و ژآپن چون واقعا فوتبال بازی می کنند، تیم ملی هم همیشه مجبور شده جلوشون قرص و محکم ظاهر بشه... تو همین جام ملت ها با تیم عجیب قریبمون تو 90 دقیقه جلو کره نباختیم...
ضمن اینکه امیدوارم اگه صعود کردیم، حداکثر دو تیم عربی بیفتند تو گروهمون... کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربی کلا رو اعصابن!:31: + اینکه امیدوارم عراق حذف بشه...:2:
به نظر من با توجه به وضعيت فعلي فوتبال ايران همين گروه هم گروه سختيه
فكر نميكنم بتونيم به راحتي قطر و بحرين رو حتي در ايران ببريم
دو تيمي كه هميشه گربه سياه ما در مقدماتي جام جهاني بودن و هر دو سابقه بردن ما در آخرين ديدار و حذف مارو داشتن
كارمون سخته
اگر مالديو رو در خونه خودش يك صفر ميبريم احتمالش هست كه با اندونزي توي خونه اش مساوي كنيم يا به بحرين توي خونه اش ببازيم
درسته كه اين احتمالات فقط روي كاغذه اما پيشبيني هم معمولا فقط روي كاغذه
پي نوشت: با بحرين كه فكر كنم به خاطر مسائل سياسي چند وقت اخير حسابي توي اين كشور كارمون به مشكل بخوره
اینجا هم ما آخریم :31:نقل قول:
اين مراسم در حضور کارلوس کيروش، سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان برگزار شد و نکته جالب اينکه نام کشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه کشي خارج شد.
------------------------
امیدارم این بار دیگه بریم جام جهانی و حسرت 2010 رو نخوریم این بار .
گروه خوبي نصيبمون شده هر چند گروه اول بهتر مي تونست باشه !!
بحرين نصف بازيكناش زندانين :دي
اندونزي شايد آب و هواش اذيت كنه !!
دور بعد بهتره با يكي از دو تيم كره و ژاپن همگروه بشيم !!
===========
تيم ملي هميشه مقابل تيماي قوي خيلي بهتر بازي كرده !!!
ولي من بي صبرانه منتظرم تا تيتر معروف (( مرديم تا برديم )) رو توي روزنامه ها در مورد بازي هاي دور اول گروهي ببينم !!!:27::31:
سلام
از نظر من هم گروه آسونی نیست!
قطر که میزبان آینده جام جهانی هست و از همین الان داره رو فوتبالش به طور جدی سرمایه گذاری و کار میکنه و سعی میکنه تا شایستگیش رو به عنوان میزبان دوره های آتی ثابت کنه...
بحرین هم درسته که تو چند سال اخیر معمولا در مقابل تیم کشورمون بازنده بوده ولی تیم جنگنده و خطرناکیه و یادمون نره باعث حذف عربستان تو دوره قبل شد!
فقط میمونه اندونزی که دست کم گرفتن هر تیمی میتونه باعث دردسر بشه...
دیشب توی فیفا . کام همه از گروه ایران راضی بودند . یک اندونزیایی هم اومده بود ادعا صعود می کرد!:27::31:
به نظر من هم قرعه خوبی نصیبمون شد . می تونست خیلی بد باشه . اگه این تیم ملیمون سر و سامونی بگیره و مثل بازی ماداگاسکار و مالدیو برگشت نباشه ، می تونیم امیدوار باشیم . قطر زیاد واسمون دردسر افرین نبوده این چند وقت .
بحرین خطرناک بوده اونم با اوضاع فعلی فقط شاید توی منامه کار سخت و البته خطرناکی داشته باشیم!
بازی اولمون هم 11 شهریور با اندونزی فکر کنم میزبان باشیم.
+
من هم فکر می کنم به عربستان نخوریم بهتره. از طرفی استرالیا بخوریم خوب می شه شاید یک انگیزه ای ایجاد کنه واسمون.
بین کره و ژاپن هم من ژاپن رو انتخاب میکنم .
( از حالا فکر مرحله بعد هستیم !:دی)
برنامه كامل ديدارهاي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل 11 شهريور در ديدار اول خود به مصاف اندونزي ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس مراسم قرعهكشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل شب گذشته (شنبه) در ماريناي ريودوژانيرو برزيل برگزار شد
كه طبق قرعه كشي انجام شده در منطقه آسيا 20 تيم حاضر در اين رقابتها به 5 گروه 4 تيمي تقسيم شده و حريفان خود را شناختند.
اين گروهبندي به شرح زير است:
گروه اول: چين - اردن - عراق - سنگاپور
گروه دوم: كره جنوبي - كويت - امارات - لبنان
گروه سوم: ژاپن - ازبكستان - سوريه - كره شمالي
گروه چهارم: استراليا - عربستان - عمان - تايلند
گروه پنجم: ايران - قطر - بحرين - اندونزي
به اين ترتيب به نظر ميرسد با حضور 3 تيم مدعي در گروه سوم بايد اين گروه را گروه مرگ رقابتهاي مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني نامگذاري كرد،
هرچند كه گروه چهارم هم با وجود دو تيم مدعي گروه آساني نخواهد بود.
اين مراسم در حضور كارلوس كيروش، سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان برگزار شد و نكته جالب اينكه نام كشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه كشي خارج شد.
برنامه كامل مرحله اول گروهي (مرحله سوم) مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در قاره آسيا كه در 6 هفته برگزار ميشود به شرح زير است:
11 شهريور:
هفته اول
ايران - اندونزي
بحرين - قطر
15 شهريور:
هفته دوم
قطر - ايران
اندونزي - بحرين
19 مهر:
هفته سوم
ايران - بحرين
اندونزي - قطر
20 آبان:
هفته چهارم
بحرين - ايران
قطر - اندونزي
24 آبان:
هفته پنجم
اندونزي - ايران
قطر - بحرين
10 اسفند:
هفته ششم
ايران - قطر
بحرين اندونزي
در مرحله اول گروهي 20 تيم برتر در پنج گروه چهار تيمي به مصاف هم ميروند تا از هر گروه 2 تيم به مرحله پاياني انتخابي جام جهاني كه در 2 گروه 5 تيمي برگزار ميشود، صعود كنند.
در مرحله پاياني نيز 2 تيم اول هر گروه به صورت مستقيم به جام جهاني صعود و تيمهاي سوم در بازي پليآف مقابل هم قرار مي گيرند تا نماينده آسيا براي ديدار با نماينده قارهاي ديگر در بازي پليآف مشخص شود.
انتهاي پيام/
آشنايي باحريفان ايران در راه جام جهاني2014
تيم ملي فوتبال ايران در مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني 2014 در گروه پنجم به مصاف تيمهايي ميرود که در ردهبندي فيفا پايينتر از ما قرار دارند.
مراسم قرعهکشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل شب گذشته در ماريناي ريودوژانيرو برزيل برگزار شد. طبق قرعه کشي انجام شده در منطقه آسيا، تيم ملي فوتبال ايران در مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا در گروه پنجم رقابتها با قطر، بحرين و اندونزي همگروه شد.
نکته جالب در تيمهاي همگروهي ايران ميتوان به حضور 2 گربه سياه هميشگي فوتبال کشورمان در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني در ادوار گذشته و البته پديده مرحله پليآف جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا اشاره کرد.
*آشنايي با پديده مرحله مقدماتي
تيم ملي فوتبال اندونزي با پايان مرحله دوم پليآف جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا به عنوان پديده اين قاره لقب گرفت.
15 ديدار مرحله دوم پليآف مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در منطقه آسيا در حالي برگزار شد که اين مسابقات بدون رقم خوردن شگفتي خاصي به پايان رسيد.
در صورتي که به سيدبندي تيمها براي مسابقات مقدماتي جام جهاني در منطقه آسيا با دقت نگاه کنيم، متوجه خواهيم شد که تيم ملي فوتبال اندونزي که در سيد 24 آسيا قرار داشت با برتري مقابل ترکمنستان، سيد نوزدهم رقابتها شگفتي آفرين شد و توانست به جمع 20 تيم برتر قاره کهن و البته مرحله نخست گروهي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 راه پيدا کند.
در ساير موارد حق با AFC و سيدبندي اعلامي از سوي مسئولان اين کنفدراسيون بود که توانستند با کارشناسي، تيمها را طوري رتبهبندي کنند که از 20 تيم برتر سيدبندي، 19 تيم اول بتوانند به مرحله گروهي صعود کنند.
تيم 137 فيفا در آخرين رده بندي تيمهاي ملي فوتبال جهان در حالي در گروه ايران قرار گرفته که در نگاه اول شايد راحتترين و سادهترين تيم مرحله گروهي لقب گرفته باشد اما همين تيم ساده را هم نميتوان دست کم گرفت چراکه به دفعات در مقاطع مختلف، تجربه ثابت کرده است ساده پنداشتن هر حريفي ميتواند براي تيم ملي ايران گران تمام ميشود.
دو تيم 27 سال پيش آخرين ديدار خود را از سري رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا 1984 برگزار کردند که اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود ايران به پايان رسيد.
*خاطرات تلخ و شيرين از بحرين
مسابقات مقدماتي جام جهاني 2002؛ ورزشگاه ملي بحرين. تيمهاي ملي ايران و بحرين در حالي به مصاف هم رفتند که تيم ملي ايران با کسب 3 امتياز با صدرنشيني ميتوانست راهي جام جهاني 2002 فرانسه شود، اما در این بازي مقابل بحرين 3 بر يک شکست خورد تا در نهايت هم ايرلند در بازي پليآف آسيا – اروپا با غلبه در دو بازي رفت و برگشت مقابل ايران، بليت جام جهاني را دريافت کند.
خاطرات رويارويي دو تيم اما به همين تلخي ختم نميشود و اگر مقدماتي جام جهاني 2006 را به ياد بياوريم آنگاه تک گل نصرتي در ورزشگاه مملو از جمعيت آزادي خاطرات شيريني را برايمان متبادر ميکند که به قيمت صعود تيم ملي به جام جهاني 2006 آلمان تمام شد.
دو تيم در رقابتهاي غرب آسيا که سال گذشته به ميزباني اردن برگزار شد در مرحله گروهي اين رقابتها آخرين ديدار خود را برگزار کردند که اين ديدار با برتري 3 بر صفر کشورمان با گلهاي هادي عقيلي (2 گل) و مهرداد اولادي به پايان رسيده است.
تيم صدم فيفا اين بار در مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني با ايران همگروه شده است. اين بار بايد منتظر ماند تا مشخص شود بحرين دوباره در راه جام جهاني لقمه گلوگيري براي کشورمان محسوب ميشود يا ميتوان به راحتي با غلبه بر اين تيم به مرحله پاياني مقماتي جام جهاني صعود کرد.
*قطر – جام جهاني 1998 – مايليکهن
قطر؛ يک گربه سياه ديگر در گروه ايران؛ تيمي که در راه رسيدن به جام جهاني 1998 لقمه را دور سرمان گرداند تا فوتبالدوستان براي چشيدن طعم صعود به جام جهاني 98 تا دقيقه 98 بازي با استراليا منتظر باقي بمانند.
ايران در يک بازي، در حالي که ميتوانست با يک پيروزي در قطر به راحتي راهي فرانسه شود، مقابل حريف شکست خورد تا علاوه بر اخراج محمد مايليکهن از سرمربيگري تيم ملي، ايران براي رسيدن به جام جهاني نيز به جهانگردي بيفتد.
دو تيم سال گذشته در ديداري دوستانه آخرين بازي دوستانه خود را برگزار کردند که اين رقابت با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
تيم نودم فيفا که سال گذشته تجربه برگزاري رقابتهاي جام ملتهاي آسيا را در کارنامه دارد اين روزها مسيري صعودي را در فوتبال در پيش گرفته و به نظر ميرسد اين تيم در گروه پنجم ميتواند سخت ترين حريف تيم ملي کشورمان لقب بگيرد.
رتبه تيمهاي گروه پنجم در آخرين رده بندي فيفا:
1-ايران رده 54
2-قطر رده 90
3-بحرين رده 100
4-اندونزي رده 137
برنامه کامل مرحله اول گروهي (مرحله سوم) مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در قاره آسيا که در 6 هفته برگزار ميشود به شرح زير است:
(برنامه رقابتهاي ايران در گروه پنجم؛ ساير ديدارهاي 4 گروه ديگر نيز طي همين روزها برگزار خواه شد)
11 شهريور:
هفته اول
ايران - اندونزي
بحرين - قطر
15 شهريور:
هفته دوم
قطر - ايران
اندونزي - بحرين
19 مهر:
هفته سوم
ايران - بحرين
اندونزي - قطر
20 آبان:
هفته چهارم
بحرين - ايران
قطر - اندونزي
24 آبان:
هفته پنجم
اندونزي - ايران
قطر - بحرين
10 اسفند:
هفته ششم
ايران - قطر
بحرين اندونزي
در مرحله اول گروهي 20 تيم برتر در پنج گروه چهار تيمي به مصاف هم ميروند تا از هر گروه 2 تيم به مرحله پاياني انتخابي جام جهاني که در 2 گروه 5 تيمي برگزار ميشود، صعود کنند.
در مرحله پاياني نيز 2 تيم اول هر گروه به صورت مستقيم به جام جهاني صعود و تيمهاي سوم در بازي پليآف مقابل هم قرار مي گيرند تا برنده اين ديدار به عنوان نماينده آسيا براي ديدار با نماينده آمريکاي جنوبي ديدار پليآف ديگري را برگزار کنند.
كيروش: با تمركز كافي ميتوانيم صعود كنيم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از قرعهکشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 گفت: با تمرکز کافي ميتوانيم نتيجه بگيريم و صعود کنيم.
به نقل از ژورنالنوتيساس، کارلوس کيروش که شب گذشته در مراسم قرعهکشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در اين کشور حضور داشت، پس از همگروهي ايران با اندونزي، قطر و بحرين گفت: فکر ميکنم در سطح آسيا به طور کلي دو گروه سخت وجود دارد ولي اين موضوع، چيز مهمي نيست. نکته مهم تمرکز کافي است تا در گروهمان نتيجه بگيريم.
کيروش که در جام جهاني 2010 هدايت تيم ملي پرتغال را برعهده داشت، شانس صعود اين تيم را خوب توصيف کرد.
وي که تيم پرتغال را در گروه روسيه، رژيم اشغالگر قدس، ايرلند شمالي، آذربايجان و لوگزامبورگ را در گروه سوم اروپا ديد، اظهار داشت: پرتغال در گروهي خوب قرار گرفت و اکنون همه شرايط براي صعودش مهيا است.
کد:http://www.varzesh3.com
ایران سرگروهه ؟
این کی روش هم عجب شانسی داره
گروه آسونی بهش خورد
توي دو بازي آخرمون قرعه خوبي آورديم با اندونزي بيرون از خونه كه ساده ترين بازي بيرون از خونه اس
و با قطر در داخل خونه كه ميتونه كارمون رو راحت تر كنه
زياد روي قطر حساسيتي ندارم ولي خداييش دوست دارم بحرين رو يه گوشمالي درست و حسابي بديم اميدوارم در اين منفعل و بيتفاوت بودن مسئولين بازيكنا دست بزنن روي زانوي خودشون و همت كنن
سید بندی بر اساس رنکینگ فیفا انجام میشه چین تو آسیا پنجمه پس میره تو سید یک. عربستان هشتمه میره سید دو و جالبتر از همه کره شمالیه که شونزدهمه و خب میره توی سید آخرنقل قول:
کسی مراسم قرعه کشی رو داره بزاره واسه دانلود؟؟
نتایج کامل قرعه کشی مقدماتی جام جهانی در تمام قاره ها :
کد:http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/48/35/80/fifa%5fpreliminary%5fdraw%5fresults.pdf
گروه تیم ملی خیلی آسونه. از این بهتر نمیشد. خومدمون هم نمیتونستیم همچین گروهی بچینیم. این فرصت خوبیه تا در حین بازی ها (با توجه به آسون بودن اون ها نسبت به احتمال های دیگه) تیم هم سر فرم بیاد. این کیروش هم خوش شانسه ها.
فک کنم ما تو سید دوم بودیم و تیم بحرین تو سید اول بود. جالبه اگه این حرف درست باشه که احتمالا هست ببینید چه بر سر فوتبال ما اومده .
من هم خیلی دلم میخواد تیم دوم قطر باشه اما وقتی اخبار بدبختی و ظلمی که به مردم بحرین روا داشته شده رو می شنوم خیلی براشون ناراحت میشوم .حتی چندتا از معروف ترین ملی پوشانشون هم تو زندون به شدت شکنجه شدن.
شاید همه ما باخت 3-1 معروف به بحرین و عدم صعود به جام جهانی رو عامل نفرت از تیم بحرین در زهن داشته باشیم ولی به نظر تو اون اتفاق خود بازیکان ما مقصر بودن اخه بار اولی نبود که تیم ما در مقابل تیمی ضد فوتبال قرار میگرفت.
مهم ترین نکته اینه که شاید تو این مسابقات کیروش بتونه به یه شناخت دقیق از تیم ملی برسه و هم بازی و هم نتیجه خوبی رو از تیم ملی ببینیم و برای بازیهای نهایی مقدماتی بتونه بهترین نمایش رو از سربازان وطن(بهتره بگم سربازان پول و ثروت)ببینیم
ایران به همراه تیم های ژاپن و استرالیا و کره جنوبی و چین تو سید اول بودنقل قول:
بحرین هم تو سید سوم
:46: