بله خیلی حیف شد
Printable View
بله خیلی حیف شد
ولی میگن توآزادی هم جن بوده که پرسپولیس این نتایج بدروگرفته :biggrin:
حالا كه جن تو ورزشگاه مازندران بوده كه استقلال انصراف داده
اولا که اسقلال به خاطر اینکه پرسپولیس جام حذفی رو ببره قرار شد کنار بکشه .دوما من خودم پرسپولیسیم ولی پرسپولیس با پروین رو نه با یه خارجی ،پرسپولیس بدون پروین برا من معنی نداره چون پرسپولیس با پروین اجین شدهنقل قول:
نوشته شده توسط hamedpersian
به نظر من فقط مرگ پروینه که میتونه این دو تا رو از هم جدا کنه .پرسپولیس +پروین =عشق
نقل قول:
نوشته شده توسط * SadeGh *
عجب
يعني با يه فرياد كشيدن اين همه كار ميكنه
ماسالله....
:sad: دوست عزیز!چرا ما ها باید قرن هجدهمی فکر کنیم؟از صحبتهای شما برمیاد که طرفدار شخص پروین هستید,نه طرفدار پرسپولیس.زیرا میخواهید که به جای یه مربی طراز اول تحصیلکرده و موفق و up to date یه مربی با تفکرات قدیمی و بدون تحصیلات لازم ,مربی گری تیم پرس پولیس رو به عهده بگیره.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud_35_teh
یه سوال مهم:
آیا شما توانایی های پروین را از مربی بزرگی چون هان,بیشتر میدانید؟
نه دوست عزیز کسی منکر توانایی های هان نیست بلکه حرف من اینه که اینا چند ساله که این طرح کنار گذاشتن پروین رو داشتند که بالاخره فعلا موفق شدند ولی اینو از من داشته باش که دوباره یه روز خودشون روی دست برش میگردونن .شما ببین در زمان پروین نه پول بازیکن رو میدادن نه پول اردو داشتن نه چیزای دیگه ولی به محض کنار گذاشتن پروین 1 میلیارد میدن به یه مربی خارجی ورابه راه اردو میزنن و تدارکات انچنانی وخرید بازیکن خارجی .نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
الان هم که میگن فصل بعد میخوان بهترین بازیکنان رو بخرن ،حالا خود شما قضاوت کن که این دسیسه نبوده؟
و اگر قرار باشه این بازیکنای انچنانی رو بیارن تو پرسپوایس من وشما هم این تیم رو میتونیم قهرمان کنیم ،دیگه به هان احتیاجی نبود .مگه همین پروین نبود 25 تا قهرمانی اورده بود اگه مشکل سواد و علم مربی گری بود که قبلا هم بوده.دوست عزیز مشکل امسال تیم پروین پول وبازیکن بود نه کمبود علم فوتبال .
قرن هجدهی فکر کردن اینه که تا چیزی رو میبینیم ومیشنویم بدون فکر کردن بپذیریم بدون اینکه همه ابعاد قضیه رو نگاه کنیم.
منم كاملا با نظر آقا مسعود موافقم
یادتونه که پروین می گفت پول پول بعد گندش دراومد که یه بودجه به پرس پولیس داده شده بوده.
اينا همش خرفات
در یک دیدار جالب، فینالیست رقابت های فوتبال جام حذفی باشگاه های اردن پس از زدن ۳۴ ضربه پنالتی مشخص شد.
تیم الشباب اردن جمعه شب در مرحله نیمه پایانی رقابت های فوتبال جام حذفی باشگاه های این كشور موفق شد در ضربات پنالتی با نتیجه ۱۵بر ۱۴تیم الرمثه را شكست دهد وبه دیدار پایانی راه یابد.
در این مسابقه، دو تیم پس از تساوی بدون گل در وقتهای قانونی واضافی به ضربات پنالتی روی آوردند واین روند آنقدر ادامه پیدا کرد كه تیم برنده در ضربه هفدهم مشخص شد.
هامبورگ نایب قهرمانی فوتبال باشگاههای آلمان را از دست داد .
تیم هامبورگ عصرشنبه با شکست مقابل وردربرمن, عنوان نایب قهرمانی رقابتهای فوتبال دستهاول باشگاههای آلمان )بوندسلیگا( را از دست داد و در رده سوم ایستاد.
در این دیدار که درهفته پایانی بوندسلیگا و در زمین تیم هامبورگ برگزار شد, این تیم با نتیجه 2 بر یک مغلوب حریف خود شد تا فصل آینده در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا شرکت کند.
گل های این بازی را کلاسینج در دقیقه 27 و میروسلاو کلوزه 72 برای وردربرمن و باربارز 59 برای هامبورگ به ثمر رساندند.
در دیگر دیدار مهم عصر شنبه ,تیم کایزرسلاترن بانتیجه تساوی دو بر دو مقابل وولفسبورگ متوقف شد و به لیگ دسته دوم فوتبال آلمان سقوط کرد.
در سایر بازیها, کلن 4 بر 2 آرمینیا بیلهفلد را شکست داد, نورمبرگ 2 بر 1 هرتابرلین را پشت سر گذاشت, بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند 3 بر 3 و هانوفر با بایر لورکوزن 2 بر 2 مساوی شدند, اینتراخت فرانکفورت با دو گل مغلوب بروسیا مونشن گلادباخ شد, دویسبورگ و ماینز صفر بر صفر شدند و شالکه 3 بر 2 اشتوتگارت را شکست داد.
در جدول ردهبندی این بازیها ,بایرن مونیخ با 75 امتیاز قهرمان شد و وردربرمن و هامبورگ دوم و سوم شدند.
تیمهای کایزرسلاترن, کلن و دویسبورگ نیز با قرار گرفتن در انتهای جدول ردهبندی به لیگ دسته دوم فوتبال آلمان سقوط کردند.
تیمهای شالکه و بایرلورکوزن نیز فصل آینده در رقابتهای فوتبال جام اتحادیه باشگاههای اروپا, یوفا شرکت خواهند کرد .
مهدی مهدوی كیا، بازیكن سرعتی و تكنیكی تیم ملی فوتبال ایران احتمال دارد در آینده به تیم بارسلونای اسپانیا منتقل شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، سایت فوتبال آلمان در خبری كوتاه نوشت: لژیونر با سابقه ایرانی یكی از بازیكنانی است كه نامش در فهرست بازیكنان موردنظر باشگاه بارسلونا برای فصل بعد دیده شده است.
این سایت در خبر خود این نكته را ذكر كرد كه مهدوی كیا باهامبورگ تا سال 2008 قرارداد داشته و تمایل زیادی دارد كه قراردادش را با این تیم به پایان رساند.
اگر شرایط انتقال مهدوی كیا به تیم پرآوازه و قهرمان لیگ باشگاههای اروپا فراهم شود، میتواند اولین لژیونر ایرانی باشد كه به لالیگا اسپانیا راه یافته است.
خدا كنه كه راست باشه تا اولين ايراني لاليگا بشه
ولي من كه چشمم آب نمي خوره بيشتر شبيه به يه جور تبليغ هست
اي كاش راست باشه
منم از خدام
مگه چيش از بقيه کمه !!!!!!!!
فكر كنم الكيه .
درسته بازي كن خوبيه ولي نه اون قدر كه بتونه در بارسلونا بازي كنه .
تو هامبورگ هم ديدين يكمي با عجله بازي ميكنه و زياد اون تكنيكي كه لاليگا ميخواد نداره.
ما كه خوشحال ميشيم اگر درست باشه .
خبر جالبي بود
فكر كنم مهدوي كيا لياقتشو تو اين چند ساله ثابت كرده و حقشه
منم اميدوارم كه اين خبر صحت داشته باشه. واقعا هممون خوشحال ميشيم.
البته امروز پيمان يوسفي داشت مي گفت به نظر مياد كه شايعه باشه.
خبر جديدي نيست انگار پس بريم
سلام
ولي بعيد ميدونم . سن مهدوي كيا فكر كنم يه كمكي زياد باشه . درست ميگم يا نه..؟
سنش اونقدرها هم زیاد نیست 28 سالشه
ما توي انجمن اخبار 3 تاپيك راجع به فوتبال داريم.
لطفا براي حفظ نظم انجمن اخبار و براي اينكه خبر و پستهاي شما پاك نشه ، اخبار فوتبال رو در همونجا ارائه و دنبال كنيد.
;)
جام جم آنلاین: پلیس ایتالیا دو عدد ساعت مچی دیه گو مارادونا، ستاره سابق فوتبال آرژانتین را ضبط کرد تا شاید با فروش آنها مقداری از بدهی مالیاتی 39 میلیون دلاری او را وصول کند. مارادونا روز سه شنبه به شهر ناپل رفته بود تا در یک مسابقه فوتبال خیریه بازی کند که گرفتار پلیس شد. پلیس مالیاتی اعلام کرد دستور قضایی دارد هر چیز با ارزش مارادونا را که در معرض دید باشد، ضبط کند. بدهی مالیاتی مارادونا مربوط به سال های 1984-90 است که در تیم ناپل بازی می کرد. او می گوید باشگاه باید مالیات او را می پرداخت. جرمیا گوئرسیا، مامور پلیس مالیات ناپل گفت وقتی دیدیم مارادونا ساعت رولکس بسته تعجب کردیم چون او می داند وقتی به ایتالیا می آید با خطر از دست دادن چیزی مواجه است. وی به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفت مارادونا در جریان گرفتن ساعتش بسیار مودب، خونسرد و آرام بود. گوئرسیا گفت قیمت دو عدد ساعت در مجموع حدود 10 هزار یورو است. ولی امیدواریم به خاطر نام مارادونا آنها را در حراج به قیمت خوبی بفروشیم.
عجب کارايی ميکنند
فيفا براي نخستين بار در خصوص زنندگان گل از فناوري رايانهاي استفاده ميكند.
به گزارش ايلنا، فيفا در جريان هجدهمين دوره رقابت هاي جام جهاني فوتبال در كشور آلمان براي نخستين بار جهت تشخيص زننده گل اعم از بازيكن خودي و يا بازيكن حريف، از فناوري رايانه اي استفاده مي كند تا بدين ترتيب زننده گل در بازيهاي فوتبال به صورت دقيق مشخص شود.
بازتاب
به نام خدا
با سلام
جالبه.
تيري آنري مهاجم تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه آرسنال انگليس به دين اسلام گرويد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پايگاه خبري المحيط، منابع خبري فرانسه اعلام كردند تيري آنري مهاجم نامدار تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه آرسنال انگليس، قبل از آغاز رقابتهاي جام جهاني 2006 آلمان به دين مقدس اسلام گرويده است.
آنري پيش از اين نيز در اكثر رقابتها پس از گلزني به نشانه خوشحالي سجده ميكرد. وي پس از زيدان دومين بازيكن فرانسوي و مسلمان تيم ملي فوتبال فرانسه است.
آنري از جمله بازيكناني است كه از زيورآلات طلا استفاده نميكند و در كشور انگليس نيز چند مرتبه شاهد نماز جماعت مسلمانان بوده است. وي يكي از مخالفان سرسخت مبارزه با حجاب در فرانسه است.
اين بازيكن 29 ساله، سنگالي الاصل است، ولي در كشور فرانسه متولد شده است.
لينك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره زيدان كار خودشو كرد.بقيه رو هم داره منحرف ميكنه.:evil:
با سلام
دمش گرم
ولی یه چیزی پس چرا زن زیدان سر به رهنه بود؟؟؟؟
عجیبههههههههه
چه ربطی داره؟نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
مگه هرکی مسلمونه باید سر زنش روسری باشه
مگه عربها که مسلمونن روسری دارن؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
ولی فکر کنم که نه مطمئنم مسلمونا نمیتونن با دین هایی دیگر ازدواج کنن
خودم یه خورده فکر کردم دیدیم احتمالا این مسلمون شده ولی زنش نه
اینم میشه
ولی کلا دمش گرم
به امید روزی که رونالدینیو مسلمون بشه و بیاد ایران اینجا با زنش که اونهم مسلمون شده باشه زندگی کنه و تو تیم شهید سپاسی هم بازی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمش گرم به مولا من که قبلا خيلی دوستش داشتم اما از اين به بعد ديونشم
ايشالا در بهشت غلام بلال حبشي بشي!نقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
خبر خوبي بود
اسلام همه گير ميشود
خیلی خبر خوبی بود
سینا خوب زنش مسلمان نیست،ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام دین ها یه چیزی می دن وقتی واردش میشی !!! ولی اسلام اینجوری نیست !!! با وجود این فرقا دمش گرم گل کاشته...