بهترین فیلم 3 بعدی دیدید چه فیلمی؟
Printable View
بهترین فیلم 3 بعدی دیدید چه فیلمی؟
آیا برای دیدن فیلم های سه بعدی تو این مدل sony ex720 باید پخش کننده جدا بخرم یا با فلش هم میشه
منم همین مدل رو دارمنقل قول:
واسه سه بعدی باید یه پلیر بخری و هارد بزنی روش و حال کنی
ولی فعلا گرونن
اما اگه میخوای 3بعدی رو تست کنی به سایت زیر سر بزن
هر چی خواستی دانلود کن.همشون کلیپهای 3بعدی و کوتاه هستن
اما حجیم هستن مثلا 2 دقیقه از فیلم آواتار رو گذاشته 1.5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی قیمت داره از این تی وی 46
تلویزیونو ندیده میاد مینویسه سونی خوبه
چیش خوبه بیا بگو ما هم بدونیم مارکش خوبه
ترمال ترین تلویزیون رو برند سونی هست ...من یک ex720 47 گرفتم نه تری دیش کار میکنه نه یو اس بی هش
نورش هم از ال ای دی هم رده سامسونگ کمتره ....
کافیه به پشت تلویزیون یک نگاه بندازی ببینی سونی مشخصاتش کاملتره یا سامسونگ
سلامنقل قول:
نمایندگی تا دیروز میداد 2670
توی بازار امروز 2700
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما که بلد نیستید با تی وی کار کنید نخرید!
والا ما داریم هم تری دیش عین چی کار میده هم یو اس بی
بلوری هم زدم بهش 2ساعت فیلم نگاه کردم از بس کیفیت تصویر تی وی خوب بود عین اینکه جلوت دارن فیلمبرداری میکنن
نقل قول:
البته تا جایی که من در جریانم 47 اینچ نداره این مدل.از کجا خریدی شما؟؟:27:
از نمایندگی
حتی براکت دیواری هم نداد در صورتی که در سایت نمایندگی عنوان شده همراه پایه دیواری
کابل hdmi هم نداره
درسته 46 اینچ نه 47
من که تا حالا موفق نشدم یوس ابی شو بکار بندازم
یو اس بی رو میشناسه علامت 3 شاخ یو اس بی میاد ولی بازش نمیکنه با فرمت های گوناگون تست کردم
از یو اس بی 4 و 8 گیگ استفاده کردم نشد
وقتی روی یک کانال 3 بعدی مانند HD1 میری تصویر دوتایی میمونه توی منوی 3D هم هر چی رو عوض کردم نشد
چشمک زن عینک هرچند ثانیه چشمک میزنه و سالمه ...نمایندگی گفت چند ساعت بزارید شارژ بشه بعد استفاده کنید شارز
شد ولی چیزی نشون نداد ..بردمش نمایندگی تست کردم اونجا سالم بود
نمیدونم یک قسمت داره که بالاش یک کد نوشته و پایینش ادرس سایت DIVX رو برای فعال شدن کد گذاشته ...این برای چیه
و ایا امکان داره استفاده از یو اس بی رو قفل کرده باشه
یکی دیگه از دوستان هم این مدل رو البته تو سایت دیگه ای خریده و ایشون هم از نور تصویر خیلی ناراضی بودن
البته توجه داشته باشید که قبل از خرید باید به فرمتهایی که توسط تلوزیون قابل پخش هستن دقت کنید
اصولا سونی از mkv پشتیبانی نمیکنه و اکثر فیلمها هم الان mkv هستن ( رو هارد )
درباره اینکه سونی کلا پسسرفت داشته با دوستمون موافقم و از چندین نفر شنیدم ناراضی بودن
در مورد 3D هم فقط میتونم بگم بین سونی و برندهایه دیگه ای که اکتیو تولید میکنن هیچ فرقی نیست
اگر کسی دنبال 3D هست باید فقط به پسیو فکر کنه که تو ایران فقط ال جی هست
سونی هم مذاکراتی با ال جی داره و ممکنه تو آینده نزدیک پسیو های سونی هم به بازار بیان
ولی در حال حاظر فقط تو ایران ال جی هست که تو دنیا هم بهترین 3D پسیو رو ارایه میده به خصوص تو مدل فول ال ای دی
9800 اش
دوست عزیز یه سوالنقل قول:
وقتی روی یک کانال 3 بعدی مانند HD1 میری تصویر دوتایی میمونه توی منوی 3D هم هر چی رو عوض کردم نشد
رسی ور تون با کابل HDMI به تی وی وصل هست؟
اگر نیست که کلا 3D نمیشه دید
ولی اگر هست رو کانال 3D که میرید دکمه 3D تلوزیون رو بزنید و گزینه SBS یا همون ساید بای ساید رو انتخاب کنید
اگر نداره یا پیدا نکردید دفترچه تی وی رو یه مطالعه کنید ببینید از ساید بای ساید چیزی توش نوشته یا نه؟
من با تلوزیون شما کار نکردم ولی میدونم تلوزیونهای 3D برای پخش سه بعدی فقط از تصاویر دیجیتال استفاده میکنن
و اگر نشون نده شاید اون کانال دیجیتال نیست و شاید رسیورتون دیجیتال نیست و ......
نورش با توجه به مدلهای جدید سامسونگ یه کمی پایین تر بنظر میرسه
و اگه کسی قبلا سامسونگ داشته الان شاکی میشه
ولی در کل خیلی خوبه نسبت به قیمتش و امکاناتش البته سلیقه هم دخیل هست بعضی ها رنگ های نئونی و کارتنی دوست دارن که مورد پسندشون نیست
حتما فیلمی که رو یو اس پی داری اصلا 3d نیستنقل قول:
چون وقتی ورودی حالا از هر کجا میخواد باشه بصورت سه بعدی باشه با زدن دکمه 3d روی کنترل قابلیت هاش فعال میشه در غیر اینصورت فعال نیست -- بهتره بایه پلیر سه بعدی تستش کنید
موفق باشید
واسه تست 3d من یه لینک تورنت دارم. مال انیمیشن Beauty and the Beast (1991) [1080p] [3D] که حجمش 1.3 گیگه.فرمتش هم mp4 و از طریق usb هم پخش میشه.نمیدونم که سه بعدی فیلم برداری شده یا نه ولی sbs هستش و تو تنظیمات سه بعدی باید sbs انتخاب بشه.
این فایل را پس از دانلود تو نرم افزار utorrent بندازین و خودش شروع یه دانلود میکنه.
دوست عزیز درسته که از طریق usbفیلم mkv پخش نمیکنه ولی از طریق dlna و شبکه همه فرمتی را پخش میکنه.اینو خودم تست کردم.نقل قول:
در مورد پسیو هم باید بگم همچین کار شاقی نیست که سونی بخواد با lg در موردش مذاکره کنه
پسیو الان تو بازار چند مدل philips موجوده
تایید میشه من از طریق dlna انجام دادم البته عینک نداشتم ولی تصویر بصورت قابل محسوسی تغییر کردنقل قول:
درست نشد که نشد دوتا دفترچه داره یکی باسه عینکش هست یکی دیگه باسه تلویزیون
دکمه ساید بای ساید روی در منوی تری دی پیدا نکردم
مشکل اساسی من این هست که اصلا یو اس بی رو باز نمیکنه چه برسه به پخش فرمت از یو اس بی
یو اس بی رو میشناسه و لی محتویاتشو نشون یا باز نمیکنه
بله از ریسیور ویو استفاده میکنم که با کابل hdmi به پورت یک اچ دی وصل هست
.................................................. .................................
این هم کانال اسکای تری دی پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد
فقط عکس رو تغییر سایز دادم تا راحت صفحه بیاد بالا فرمت کانال 1920 *1080 هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"E=mx3000;6898172]درست نشد که نشد دوتا دفترچه داره یکی باسه عینکش هست یکی دیگه باسه تلویزیون
دکمه ساید بای ساید روی در منوی تری دی پیدا نکردم
مشکل اساسی من این هست که اصلا یو اس بی رو باز نمیکنه چه برسه به پخش فرمت از یو اس بی
یو اس بی رو میشناسه و لی محتویاتشو نشون یا باز نمیکنه
بله از ریسیور ویو استفاده میکنم که با کابل hdmi به پورت یک اچ دی وصل هست
.................................................. .................................
این هم کانال اسکای تری دی پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد
فقط عکس رو تغییر سایز دادم تا راحت صفحه بیاد بالا فرمت کانال 1920 *1080 هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
تقریبا زیر دکمه imanual دکمه 3d هست.اونو بزنی نشون میده off.
از حالت off در بیار بزار رو ساید بای ساید SBS.
اگه که usb را تشخیص میده ببین میتونی باهاش موسیقی پخش کنی؟
اگه میتونی خوب مشکلی نیست.احتمالا فرمت فیلمات mkv هستن.اون لینک فایل تورنت که چنتا پست بالا تر گذاشتم یه کارتن 3d با فرمت mp4 هستش.اونو خودم با tv پلی کردم. حجمش هم مناسبه.
اگه بازم مطمئنی که فرمت فیلمت از طریق usb پشتیبانی میشه و مشکل 3d داری برو و نرم افزار tv را آپدیت کن.
من divx را هم رجیستر کردم ولی ارتباطی به اینکه بتونه پلی کنه نداره.
اگه اون کارتن که گفتمو نتونستی پلی کنی دیگه با نمایندگی تماس بگیر."
متاسفانه هیچ فرمتی رو باز نمیکنه نه موسیقی نه عکس
دیگه مطمین هستم که مشکل از تلویزیون هست
حتی مو قع تحویل این کارگر نمایندگی پایه دیواری رو تحویل نداد
در ضمن ایا کارتن تلویزیون شما هم خاکی است منظورم کارتن بدون روکش
شما ظاهرا هيچ اطلاعات فني از دنياي ديجيتال نداريد.اولا كه مدل مورد نظر شما يا 40 اينچ است و يا 46 اينچ.در ضمن شركت معتبري مانند سوني مگر امكان دارد كه تجهيزاتش كار نكند!!! دوست عزيز در دنياي پر رقابت كنوني ديگر فاصله تكنولوژي ها به قدري كم شده كه نميتوان گفت تلوزيوني بد است .فقط امكانات جنبي و مشخصات ظاهري است كه ميتواند تعين كننده باشد.نقل قول:
نور تلويزيونهاي سامسونگ كلا زياد است و يك درخشندگي خاصي دارد ولي تلويزنهاي سوني مات تر و طبيعي تر است.اين كاملا سليقه اي است .بعضي ها از تصاوير شارپ و پر رنگ خوششان ميايد و بعضي ها از تصاوير مات و طبيعي..به عنوان كسي كه در حال حاضر با هر دو تلويزيون 7700 دي سامسونگ و 720 سوني كار ميكنم بدون تعصب ميگويم كه هر دو برند بهترين هستند.جالب اينكه بعضي فرمتهاي صوتي را سامسونگ اجرا نميكند ولي سوني اجرا ميكند و بر عكس.
سلامنقل قول:
من در عجبم دوست عزیز شما که هم مدل تی وی هم دستگاه گیرندت با من یکیه چرا کار نمیده
شما از کابل ا چ دی خودتون مطمئنید؟اگه تونستید با یه کابل اچ دی دیگه تست کنی
چون من دبیشب اتفاقا داشتم از همین شبکه استفاده میکردم و همه چی عالی بود
از عکس پیداس که 3d را داره میگیره ولی تو تنظیمات تلویزیون نمیتونه 3d را فعال کنه.نقل قول:
پیشنهاد من اول یه آپدیت نرم افزاری و در نهایت مراجعه به نمایندگی
نقل قول:نقل قول:
دوستان میشه طریقه ایجاد dlna رو بفرمایید حتما باید با لب تاپ سونی شبکه رو ایجاد کرد من با Dell هر کاری کردم نشد اگر امکانش هست مراحلی که انجام دادید رو بفرمایید خیلی ممنون
سلام
دیروز یه ex720 گرفتم......تو فیلمهای سریع تصویر گیر میکنه....میشه با تنظیماتش این مشکلو بهتر کرد یا مثلا به کیفیت کابل HDMIبستگی داره??.....آخه کابل HDMI چیزیه که رو ر س ی ور بوده.........
این مدل باید عینک هم روش باشه یا نه؟؟......فروشنده گفت عینک نداره!!!
هر چی فکر میکنم میبینم خریدن سونی اشتباهه غیر از ظاهر قشنگ و اسم دهن پر کن هیچی نیست
سلام
من امروز یکی از این مدل گرفتم
توی یو اس بی یک فیلم سه بعدی بریزم قابل پخش هستش؟؟؟
بله.به شرطی که زیر 4 گیگ باشه.چون اگه بیش از 4گیگ باشه نمیتونی تو فلش کپی کنی.اگه بیشتره dlna استفاده کننقل قول:
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
رو 46 که من گرفتم یه دونه داخل جعبه بود.نقل قول:
مثلا چه فیلمی.منظورت از گیر میکنه چیه؟
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
اینجا را ببین..توضیحات کامله.مارک لپ تاپ مهم نیسنقل قول:
.........................نقل قول:
رو 46 که من گرفتم یه دونه داخل جعبه بود.
مثلا چه فیلمی.منظورت از گیر میکنه چیه؟
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
نه من ex720 گرفتم(40 اینچ) ....فروشنده گفت عینک نداره و هیچی نداد........خیلی مشکوک بود.....آخه تو جعبه به جز دفترچه و پایه و کنترل چیز دیگه ای نبود......کابل HDMI نباید روش باشه؟
hdmi که مال منم نداشت.زنگ بزن نمایندگی مرکزی سونی بپرس که عینک رو 40 هست یا نه.تو اینترنت میتونی شمارشو پیدا کنینقل قول:
منم همین مدل و 40 اینچ رو از نمایندگی گرفتم که یدونه عینک هم همراهش بود. هر جا هم که دیدم عینک داشته! نمیدونم چرا ماله شما نداشته! کابل هم درسته هیچ کدوم همراهشون کابل نیست.نقل قول:
1 عینک باید تو کارتنش باشهنقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
hdmi نداره............نقل قول:
سلام
من با hdmi لپ تاپ را به tv وصل کردم. ولی گوشه های تصویر از صفحه نمایش تلویزیون خارج بود. مثلا نصف دکمه start معلوم نبود و my computer هم 3/4 نبود.چیکارش کنم که درست بشه؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
من 10 اسفند خرید کردم.کارت قرعه کشی بهم ندادن.باید میدادن یا نه؟
باسلام ازنظر کیفیت سه بعدی کدامیک ازاین دومدل بهترندst30پاناسونیکex720سونی
دوسته عزیز بهتر بود این سوال رو در انجمن لپ تاپ مطرح میکرد
شما کلید WIN+P رو فشار بدید و سیستم رو در حالی قرار بدید که نمایشگر لپ تاپ خاموش بشه بعد از طریق تویزسون خودتون رزولوشن رو تنظم کنید
من با hdmi لپ تاپ را به tv وصل کردم. ولی گوشه های تصویر از صفحه نمایش تلویزیون خارج بود. مثلا نصف دکمه start معلوم نبود و my computer هم 3/4 نبود.چیکارش کنم که درست بشه؟
همه این کار ها را کردم.ولی یا دور تصویر خالی می مونه یا یه مقداری خارج از کادر میره.نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم خوب یکم تو منو ور برو دیگه ...
دکمه home
seting
display
scree
خوب حالا بزن روی auto adjustment
میپرسه مطمنی(ببنی خوب مطمئنی دیگه)
حالا درست میشه نشد
گزینه پایینیش reset
بازم نشد گزینه های پایین دستی بهش بده تا درست بشه فیط تصویره
واید مودت هم باید فقط یکی باشه نرمال احتمالا اگه نه اون ها رو هم امتحان ککن استرچ تو اسکرین
بازم نشد بیا پایین تو display
video input
hdmi dynamic range
برازر روی full
بازم نشد
برو نوت بوکت رو فروش یه چیز درستو حسابی بخر
سلام
عيدتون مبارك!
دوستان م ميخوام گيرنده مو با كابل hdmi به تي وي وصل كنم
آيا تنظيمات خاصي داره تا بهترين كيفيت رو داشته باشم
يا نه
يا كه در مجموع اصلا فزقي نداره كابل hdmi باشه يا كابلهاي 3 رنگ معمولي؟
از کسانی که این تی وی رو دارن چنتا سوال دارم خواهشا صادقانه و به دور از تعصب جواب بدن:
1-usb این تی وی چه فرمتهایی رو ساپورت نمیکنه(کیفیت اچ دی رو با usb پخش میکنه ؟)
2-مشکل عدم انطباق صدا و تصویر تو این مدلم هست؟ وقتی کانال عوض میکنی
3-اگه با دستگاه دی وی دی پلیر یه فیلم با زیرنویس فارسی بذارم زیرنویس رو میاره؟
ممنون
کسی نیست جواب بده؟
سلام.می خواستم بدونم کیفیت فیلمی 3d که زیر 4 گیگه و تو فلش میریزی و نگاه می کنی با کیفیت فیلمی که 25 الی 50 گیگه و از طریق بلوری ریدر پخش میکنی یکیه؟(به عنوان مثال فیلم اواتار سه بعدی رو از سایتی دانلود کردم حجمش 1گیگ بود( sbs بود که زیاد با سه بعدیش حال نکردم ) اما دیسک بلوری اون هم بود حجمش تقریبا 15 گیگ بود) یعنی 1 گیگ sbs با اون 15 گیگه فرقی نمیکنه؟
کسی نیست جواب مارو بده؟