چلسی از لحاظ میانگین سنی وضعیت خوبی نداره ( علیرغم بازیکنان بسیار با کیفیتی که در اختیار داره ) ، شخصا بی صبرانه منتظرم ببینم ویاس بواس چه چیزی رو ارائه میده و چلسی ورژن 2011-2012 چگونه خواهد بود /
Printable View
چلسی از لحاظ میانگین سنی وضعیت خوبی نداره ( علیرغم بازیکنان بسیار با کیفیتی که در اختیار داره ) ، شخصا بی صبرانه منتظرم ببینم ویاس بواس چه چیزی رو ارائه میده و چلسی ورژن 2011-2012 چگونه خواهد بود /
درسته دوست عزیز...تیم تیم خوبیه ، منتها تیمی نیست که بتونه توی لیگ برتر و لیگ قهرمانان موفق بشه .نقل قول:
از نظر من بزرگترین مشکل تیم نداشتن شادابی و طراوت لازمست.
مطمئنا ویلاس بواس با خرید های جوونی که میکنه به تیم طراوات و سرعت میده و حتما میتونه موفق بشه. من که خیلی به موفقیت طی 2 سال اینده برای قهرمانی لیگ قهرمانان امیدوارم:20:
=========
اگه من بودم اینا رو میخریدم :دی :
مودریچ ، گرت بیل (یا دفاع چپ بنفیکا ) ، اگئرو (یا نیمار ) و فالکئو
و اینا رو میفروختم :
کالو ، انلکا ، بنایون:2: ، بوسینگوا
هزينه 60 ميليون پوندي آبراموويچ براي شكار دو بازيكن تاتنهام
به نوشته روزنامههاي انگليسي، رومن آبراموويچ براي شکار لوکا مودريچ و گرت بيل دو بازيکن تاثيرگذار تاتنهام حاضر است، 60 ميليون پوند هزينه کند.
وياس بواس، سرمربي جديد چلسي نسبت به جذب اين دو ستاره تاتنهام ابراز علاقه کرده و ميخواهد به گونهاي با فرانک لمپارد و ديديه دروگبا ونيکولا آنلکا قطع همکاري کند.
مودريچ ستاره کروات تاتنها پيشتر نسبت به ترک تاتنهام و پيوستن به چلسي ابراز علاقه نشان داد. اين در حالي است که که گرت بيل ولزي اعلام کرد چنانچه مودريچ وايتهارت لين را ترک کند او نيز غزل جدايي سر خواهد داد.
سرمربي جديد چلسي براي پايين آوردن ميانگين سني چلسي در فصل آينده در پي آن است که طرحي نو در افکند آن چنان که بازيکنان جوان جديدي را استخدام کند و در همان حال با بازيکنان پا به سن گذاشته اين تيم همچون دروگبا و آنلکا و لمپارد قطع همکاري کند. او پيشتر هم از مسئولان چلسي خواست که براي زوج تورس در فصل آينده، فالکائو کلمبيايي را از پورتو به خدمت گيرند.
چلسي زوج تورس را ميخواهد
به نوشته روزنامه «ال موندو ديپورتيوو» اسپانيا، باشگاه چلسي انگليس براي تقويت خط حمله خود در فصل آينده پيشنهاد 30 ميليوني يورويي را براي جذب داويد ويا به بارسلونا ارائه کرده است.
با وجود اين که ويا در 34 بازي که در فصل گذشته براي آبي ـ اناريها انجام داد 18 گل به ثمر رساند، اما بارسلونا در پي آن است که براي حضور پر رنگتر در فصل آينده و دفاع از عنوانهاي قهرماني خود، يک مهاجم طراز اول را به خدمت گيرد که بيشتر گمانهزنيها در رابطه با سانچس شيليايي و جوزپه روسي ايتاليايي است.
به نوشته اين روزنامه اسپانيايي انتقال ويا به استمفورد بريچ بعيد به نظر ميرسد، به ويژه اين که خود بازيکن به ماندن در بارسلونا اصرار دارد و بارها اعلام کرده است که دوست دارد در بارسلونا از جهان فوتبال خداحافظي کند.
football3
اصلا دوس ندارم داوید ویا بیاد چلسی....و فکر هم نمیکنم چلسی اونو بخواد.....باید شایعه باشه
اتفاقآ ویا مهاجم مورد علاقه منه !
ولی نکته اینجاست که بارسا هزگز اونو نمیفروشه ! :(
آندره ویلاس بواس، با خونسردی برای چلسی تصمیم گیری می کند
مایکل اسین باید مدتی صبرکند تا بتواند از حمایت مربی جدید تیمش برخوردار شود
سایت گل- آندره ویلاس بواس، مربی 33 ساله چلسی در نظر ندارد تا در آینده تیمش تغییری جدی اعمال کند. این در حالی است که سال گذشته مایکل اسین از مهره ای کلیدی تیم کارلو آنچلوتی بود، وپیش از آنکه تصمیمی اساسی بگیرد،زمان زیادی را صرف بررسی خواهد کرد
مربی جوان چلسی در صحبتهایی گفت:« من از بازیکنان کنونی ام واقعا راضی هستم.این کاملا طبیعی است که وقتی یک مربی جدید روی کار می آید،تغییراتی درتیم اعمال می شود ولی با توجه به موفقیتهای تیم در شش یا هفت سال اخیر، باید با دقت تمام کارهایمان را انجام دهیم و تصمیمات درستی بگیریم. ما بازیکنان باکیفیتی داریم و می خواهیم به در زودترین زمان ممکن به روزهای اوج بازگردیم.»
آندره ویلاس بواس ادامه داد:« من روی تک تک بازیکنانی که فصل گذشته برای تیم بازی کرده اند حساب باز می کنم و بعد تصمیم خواهیم گرفت. ما زمان زیادی داریم تا در بازار نقل و انتقالات تصمیم گیری کنیم.»
این درحالی است که صحبتهایی که درمورد احتمال جدایی اسین از استمفورد بریج به گوش می رسد و گویا تیمهای رئال مادرید، میلان و بایرن مونیخ به دنبال جذب او هستند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/06/29/2553522/%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویلاس بواس: چالش های زیادی پیش روی چلسی است و به همین خاطر به این تیم آمدم
سایت گل – آندره ویلاس بواس سرمربی جدید چلسی معتقد است رقابت برای فتح لیگ برتر در فصل آینده تنها بین این تیم و منچستریونایتد نخواهد بود.
بعد از اینکه کارلو آنچلوتی تنها پس از یک فصل بدون جام برکنار شد ویلاس بواس خوب می داند که باید در همان اولین فصل حضورش در استمفورد بریج به دنبال کسب جام باشد و در غیر این صورت سرنوشتی بهتر از آنچلوتی نخواهد داشت.
ویلاس بواس در گفتگو با خبرنگاران می گوید :" در لیگ برتر تیم های قدرتمندی حضور دارند. تاتنهام به دنبال حضور در جمع چهار تیم برتر است، منچسترسیتی با هزینه ای فوق العاده انقلابی در لیگ برتر به پا کرده، آرسنال بعد از ناکامی در فصل گذشته مطمئنا به دنبال جبران خواهد بود."
"حتی لیورپول هم با آمدن کنی دالگلیش می خواهد به روزهای اوج خود بازگردد. پس این طور که معلوم است چالش بزرگی پیش روی ماست و کار سختی در فصل آینده خواهیم داشت و من هم برای رقابت با این سختی ها به استمفورد بریج آمده ام."
ویلاس بواس در مورد سیاست هایش در خرید بازیکنان گفت:" هر تیمی برای خرید بازیکن یک سیاست دارد. مثلا ما به دنبال بازیکنان مطرح هستیم و آرسنال به دنبال جذب استعدادهای جوان است."
"البته من سیاست های آرسن ونگر را در فصل نقل و انتقلات و خرید بازیکن تمجید می کنم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/01/2555587/%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-
چلسی ستاره هایش را فدای گرت بیل می کند
سایت گل – باشگاه چلسی قصد دارد دیدیه دروگبا، فلورنت مالودا و یک رقم قابل توجه را بپردازد تا گرت بیل ستاره تاتنهام را به استمفورد بریج بیاورد.در حالی که پیش از این پیشنهاد 22 میلیون پوندی چلسی برای به خدمت گرفتن لوکا مودریچ از سوی مسئولان تاتنهام رد شده است آندره ویلاس بواس سرمربی جدید آبی های لندن گرت بیل را نشان کرده است.ویلاس بواس قصد دارد با جذب بیل کمبود یک بال کناری قدرتمند را که چلسی بعد از رفتن روبن در سال 2008 به رئال از آن رنج می برد جبران کند.هری ردنپ پیش از این اعلام کرده بود تاتنهام ستاره هایش را نخواهد فروخت اما این در حالی است که این مربی یکی از طرفداران دیدیه دروگباست و پیش از این به دنبال جذب او بوده است.چلسی قصد دارد علاوه بر این دو بازیکن 20 میلیون پوند دیگر هم به تاتنهام بپردازد تا بیل را به چلسی بیاورد. به این ترتیب پیشنهاد آبی های لندن چیزی در حدود 40 میلیون پوند خواهد شد اما تاتنهام دو بازیکن پا به سن گذاشته با دستمزدهای هنگفت را به خدمت می گیرد و گرت بیل 21 ساله را به چلسی می دهد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/02/2557756/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%D9%81%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
سایت گل – هرمن فان هولسبیک مدیر ورزشی باشگاه اندرلشت اعلام کرد چلسی هنوز خواهان جذب روملو لوکاکو مهاجم جوان این تیم است.چلسی بعد از انتخاب آندره ویلاس بواس به عنوان سرمربی جدید خود نیز هنوز به دنبال جذب لوکاکو است.پیش از این مسئولان چلسی اعلام کرده بودند تا قبل از اینکه سرمربی جدید تیم را انتخاب نشده هیچ بازیکنی را جذب نخواهند کرد.اما اکنون و بعد از انتخاب ویلاس بواس چلسی همچنان قصد دارد ستاره 18 سله اندرلشت را به خدمت بگیرد.فان هولسبیگ در گفتگو با روزنامه میرور اعلام کرد:" همه می گویند مربی جدید چلسی لوکاکو را نمی خواهد اما آنها در تماس با ما چیز دیگه ای می گویند."" لوکاکو را فقط وقتی که او و باشگاه به این انتقال راضی باشند می فروشیم. چلسی باید پیشنهاد معقولی برای جذب او ارائه کند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/07/03/2558851/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D9%88-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
دی متئو: وقتی پیشنهاد دستیاری ویلاس بواس را به من دادند خیلی تعجب کردم
سایت گل – روبرتو دی متئو چهارشنبه گذشته تقریبا بعد از 10 سال بار دیگر به عنوان عضوی از باشگاه چلسی به استمفورد بریج بازگشت. او در سال 2002 بعد از اینکه 175 بازی برای این تیم انجام داد از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.دی متئو معتقد است ویلاس بواس فصل گذشته عملکرد فوق العاده ای در پورتو داشته است. او می گوید :" بازی های پورتو در فصل گذشته را دنبال می کردم، آنها فوق العاده بودند. وقتی مسئولان چلسی با من تماس گرفتند و گفتند ویلاس بواس تو را به عنوان دستیار می خواهم بسیار تعجب کردم.""البته می دانم که او تفکر فوتبالی مرا می پسندد و به همین خاطر مرا به چلسی فراخوانده. سبک بازی وست بروم در زمان حضور من تا حدودی شبیه سبک پورتو بود اما ما بازی ها را با بد شانسی واگذار می کردیم و پورتو با پیروزی پشت سر می گذاشت. من مدتها برای چلسی بازی کردم و با جو این تیم به خوبی آشنا هستم و امیدوارم بتوانم به آندره کمک کنم."دی متئو پیش از این سرمربی وست بروم بوده و اکنون دستیار ویلاس بواس شده اما معتقد است این تجربه ای جدید خواهد بود و با سمت جدیدش مشکلی ندارد."من هر دو پست را تجربه کرده ام و اکنون با اینکه دستیار ویلاس بواس باشم مشکلی ندارم. سعی می کنم از او حمایت کنم و در کنار هم برای موفقیت چلسی تلاش کنیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/03/2559130/%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A6%D9%88-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%88%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%AC%D8%A8-
خوب ، مثل اینکه چلسی قول 3 بازیکن جدید رو داده که احتمالا :
Arda Turan, Romelu Lukaku and Javier Pastore
نظرتون چیه ؟ :40::27:
نقل قول:
لوکاکو با این سن کمی که داره تونسته خودشو اثبات کنه؛ واسه خاطر همینه که نصف اروپا دنبالشن...
پاستوره هم که فوق العاده س... یه شماره 10 کلاسیک که این روزا دیگه داره نسلشون منقرض میشه...
در مورد توران نظری ندارم، چون ندیدم بازیهاشو...
+
خرید همزمان این بازیکنا کار ساده ای نیست...
مربی بولتون: با چلسی برای انتقال استوریج مذاکره کرده ایم
سایت گل- اون کویله، مربی باشگاه بولتون در صحبتهایی اعلام کرد که سران این باشگاه با مسئولان چلسی بر سر انتقال دانیل استوریج مذاکراتی داشته اند. استوریچ نیم فصل دوم رقابتهای فصل گذشته را به صورت قرضی در ریبوک استادیوم سپری کرد و فصلی خارق العاده را پشت سرگذاشت و توانست در 12 بازی، 8 گل برای تیمش به ثمر برساند.کویله هم اکنون در صحبتهایی با ابراز رضایت از استوریج ابراز امیدواری کرد تا بار دیگر این ستاره را در تیمش ببیند. کویله به اسکای سپورتس گفت:« ما با سران چلسی مذاکره کرده ایم ولی زمانی که به تیمی می آیی باید به اطرافت نگاه کنی تا ایده کلی از اطرافت به دست بیاوری و نباید زود قضاوت کنی. من از استوریج خواستم تا بعد از انتقال قرضی اش به بولتون و جاافتادنش در تیم، به دور و برش نگاه کند و بعد در این باره صحبت خواهیم کرد.» این درحالی است که رابطه صمیمانه کویله با آندره ویلاس بواس، مربی جدید جلسی می تواند تاثیر خوبی در انتقال استوریج جوان به بولتون داشته باشد. این دو مربی، دوره های مربی گری را با هم پشت سرگذاشته بودند. مربی بولتون ادامه داد:« من و آندره ویلاس بواس در دوره مربیگری با هم همکلاس بودیم.او انسانی دوست داشتنی و فروتن است.» کویله دربخش پایانی صحبتهایش بار دیگر از مهاجم جوان چلسی تمجید کرد و گفت:« دانیل فصل قبل فصل خیلی خوبی را پشت سرگذاشت و باید صبر کنیم و ببینیم که در آینده چه خواهد شد.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/06/2563090/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%85
چلسی به دنبال ده روسی
سایت گل- براساس گزارش رسانه های ایتالیایی، آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، به دنبال به خدمت گرفتن دانیله ده روسی، هافبک رم، است.
آینده این هافبک ملی پوش در تیم رم در هاله ای از ابهام قرار دارد. قرارداد ده روسی با رم در ژوئن 2012 به پایان می رسد.
مذاکرات تمدید قرارداد او با رم تاکنون به نتیجه نرسیده است و رمی ها قصد دارند برای از دست ندادن او به طور آزاد در تابستان آینده، قصد فروش او را دارند.
به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، باشگاه چلسی قصد دارد از این موقعیت استفاده کند و این بازیکن را به خدمت بگیرد.
ویلاس بواس معتقد است که ده روسی می تواند جانشین مناسبی برای مایکل اسین باشد که به دلیل مصدومیتی شدید، برای 6 ماه آینده از میادین دور خواهد بود.
آبی ها در زمان حضور کارلو آنچلوتی در استمفوردبریج نیز به دنبال به خدمت گرفتن ده روسی بودند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/07/10/2568649/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C
بازگشت پارکر به چلسی
استیو پارکر ، ستاره تیم فوتبال وستهام در راه بازگشت به استمفوردبریج قرار دارد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، استیو پارکر که در سال 2004 تجربه حضور در استمفوردبریج و چلسی را دارد از سوی کادر فنی این تیم به عنوان یکی از گزینه های خرید تابستانی این تیم به شمار می رود و به نظر می رسد که ویلاس بواس او را برای کمک در پر کردن جای اسین و بازی سازی تیم مد نظر دارد.
پارکر در سالی که در چلسی حضور داشت تنها 15 برای این تیم انجام داد و سپس این تیم را ترک کرد. گفته می شود این ستاره انگلیسی با پیشنهادی از منچستر یونایتد نیز روبه روست.
یک قدم تا جدایی الکس
مدافع قدرتمند تیم فوتبال چلسی در یک قدمی جدایی از این تیم می باشد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به پیشنهاد های دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ و با توجه به حضور دیوید لوئیز به نظر می رسد الکس برزیلی دوست ندارد فصل آینده برروی نیمکت بنشیند و از همین رو سودای جدایی سر داده است.
در این میان به نظر می رسد مذاکرات این بازیکن به بایرن مونیخ جلو تر از رئالی ها باشد اما هیچ بعید نیست که رئال از رقیب آلمانی اش پیشی بگیرد و الکس را همچون کاروالیو به سانتاگوبرنابئو ببرد.
پیشنهاد تری : گری کاهیل
پس از احتمال جدایی الکس از چلسی جان تری به عنوان کاپیتان تیم ، گری کاهیل را به ویلاس بواس پیشنهاد کرد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، از آنجایی که جدایی الکس از چلسی گرو پیدا کردن جانشینی برای وی می باشد ، تری به عنوان کاپیتان تیم و هم پست الکس ، هموطن خود را باشگاه بولتون ، گری کاهیل را به سرمربی خود پیشنهاد داده است.
از سوی دیگر نیز گفته می شود باشگاه چلسی در صدد است تا په په مدافع تیم رئال مادرید را به استمفوردبریج بیاورد.
چلسی 3 - 0 ویکامب
چلسی توانست در یک دیدار تمرینی برابر ویکامب واندیررز به پیروزی برسد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، امروز کوبهام شاهد دیداری تمرینی میان تیم های چلسی و ویکامب بود که در نهایت شاگردان ویلاس بواس توانستند این دیدار را با نتیجه 3 بر 0 با پیروزی پشت بگذارند تا نخستین بازی ویلاس بواس با پیروزی به پایان برسد.ترکیب چلسی در نیمه اول : هایلاریو ، بوسینگوا ، ون اهولت ، تری ، کالاس ، میکل ، کابی ، بنایون ، مالودا ، کاکوتا ، دروگبا
ترکیب چلسی در نیمه دوم : ترنبال ، فرییرا ، ایوانوویچ ، کول ، راجکوویچ ، کلیفورد ( ملیس ) ، مک ایچران ، ژیرکوف ، آنلکا ، کالو ، تورس
گلزنان چلسی : بنایون ( دقیقه 4 ) ، تورس ( دقیقه 52 ) ، راجکوویچ ( دقیقه 56 )
ترکیب ویکامب در نیمه اول : بول ، فاستر ، سندل ( دان ) ، وینفلد ، تانیکلیف ( استورات ) ، هالس ، لویز ، بتسی ، انیسورت ، گرانت ، رندل
ترکیب ویکامب در نیمه دوم : بول ( ارنولد ) ، مک کوی ، سندل ، جانسون ، تانیکلیف ، هریس ، دانلی ، برومفیلد ، مک کلور ( ایبه ) ، بیون ، استرونس
گلزنان ویکامب : -
داور : فیل داود
گل اول چلسی - یوسی بنایون پاس دروگبا در در میان مدافعان دریافت کرد و با چند ضربه با بیرون پایش توپ از اول از روی سر مدافعان حریف و در نهایت در روی سر دروازه بان رد کرده و گل نخست را به ثمر رساند.
گل دوم چلسی - اشتباه مدافعان ویکامب باعث می شود تا توپ به نیکولاس آنلکا برسد ، او نیز با یک پاس دقیق از میان مدافعان حریف توپ را به تورس رساند و ای نینو نیز گل دوم را به ثمر رساند.
گل سوم چلسی - کرنر از سمپ چپ دروازه ویکامب ارسال شد و ضربه سر ناقص ایوانوویچ به راجکوویچ رسید و او نیز با یک ضربه پای چپش توپ را به تور رساند.
برنامه بازی ها
برنامه بازی های تیم چلسی در فصل 2011-2012 لیگ برتر انگستان:
سال 1390
22 مرداد – استوک سیتی ( میهمان )
29 مرداد – وست برومویچ (میزبان )
5 شهریور – نورویچ ( میزبان )
19 شهریور – ساندرلند ( میهمان )
26 شهریور – منچستر یونایتد ( میهمان )
2 مهر - اسوانسی (میزبان )
9 مهر – بولتون ( میهمان )
23 مهر – اورتون ( میزبان )
30 مهر – کوئین پارک رنجرز ( میهمان )
7 آبان – آرسنال (میزبان )
14 آبان – بلکبرن ( میهمان )
28 آبان – لیورپول (میزبان )
5 آذر - ولورهمپتون (میزبان )
12 آذر – نیوکاسل ( میهمان )
19 آذر – منچستر سیتی (میزبان )
26 آذر – ویگان ( میهمان )
29 آذر – تاتنهام ( میهمان )
5 دی – فولام (میزبان )
10 دی – استون ویلا (میزبان )
12 دی – ولورهمپتون ( میهمان )
24 دی – ساندرلند (میزبان )
1 بهمن – نورویچ ( میهمان )
11 بهمن – اسوانسی ( میهمان )
15 بهمن – منچستر یونایتد ( میزبان )
22 بهمن – اورتون ( میهمان )
6 اسفند – بولتون (میزبان )
13 اسفند – وست برومویچ ( میهمان )
20 اسفند – استوک سیتی (میزبان )
17 اسفند – منچستر سیتی ( میهمان )
سال 1391
5 فروردین – تاتنهام ( میزبان )
12 فروردین – استون ویلا ( میهمان )
19 فروردین – ویگان ( میزبان )
21 فروردین – فولام ( میهمان )
26 فروردین – نیوکاسل ( میزبان )
2 اردیبهشت – آرسنال ( میهمان )
9 اردیبهشت – کوئین پارک رنجرز ( میزبان )
16 اردیبهشت – لیورپول ( میهمان )
24 اردیبهشت – بلکبرن ( میزبان )
مدير برنامه هاي آنلكا: او پيشنهادي از ام ال اس ندارد
سايت گل- مدير برنامه هاي نيكلاس آنلكا اعلام كرد كه باشگاه چلسي هيچ پيشنهادي براي فروش اين بازيكن دريافت نكرده است و شايعات اخير در مورد حضور اين بازيكن در ليگ ام ال اس را رد كرد.
با حضور بازيكناني مانند فرناندو تورس، ديديه دروگبا و سالومون كالو، اين مهاجم 32 ساله فرانسوي براي قرار گرفتن در تركيب اصلي چلسي در رقابت هاي فصل آينده كار دشواري خواهد داشت.
وينسفلد در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" هيچ باشگاهي در ام ال اس براي خريد او پيشنهاد نداده است. اگر بخواهيم منطقي فكر كنيم، ال اي گلكسي يكي از گزينه هاي او نيست.
آنها بازيكنان بزرگي مانند بكام، لاندن داناوان و خوان پابلو آنخل دارند. تا حالا كه چنين پيشنهادي نبوده است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/13/2572855/%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A2%D9%86%D9%84%D9%83%D8%A7-%D8%A7%D9%88-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقاد شديد رييس پورتو از وياس بوآس
ترسيدي و به چلسي رفتي!
رييس باشگاه پورتو به وياس بوآس پيشنهاد داده بود، براي رفتن به باشگاهي بزرگ منتظر بماند ولي مربي 33 ساله اش از ترس اين باشگاه پرتغالي را ترك كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پينتو دا كوشتا از سرمربي تازه وارد آبيهاي لندن به شدت انتقاد كرد و گفت، آندره وياس بوآس دچار "عقده مورينيو" است. او فكر ميكند، وياس بوآس تنها از آن رو پورتو را به سرعت ترك كرد كه ميترسيد، نتواند موفقيت ژوزه مورينيو را تكرار كند. از اين گذشته پرتغاليها در ديدار سوپر جام اروپا بايد با بارسلونا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا بازي كنند.
دا كوشتا با مقايسه مورينيو و بوآس گفت: "آقاي خاص پس از قهرماني جام يوفا در سال 2003 توانست ليگ قهرمانان اروپا را نيز به دست بياورد. بوآس هم در نخستين فصل حضورش با پورتو توانست قهرماني ليگ برترو جام حذفي پرتغال و همچنين ليگ اروپا را از آن خود كند. فشار انتظارها چنان بالا بود كه وياس بوآس به لندن گريخت. او از روح مورينيو هراس داشت. دچار عقده بود و هنوز هم به آن مبتلاست. زماني كه مورينيو جام يوفا و ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد، ديگر نخواست ادامه بدهد زيرا ميترسيد ديگر نتواند اين پيروزيها را تكرار كند."
داكوشتاي 75 ساله همچنين اين عقيده را داشت كه وياس بوآس نميخواست با بارسلونا روبهرو شود. مسابقهاي كه بدون ترديد شكستي سنگين در دوران كارياش به شمار ميآمد: "در گفتوگويي دو نفره از او پرسيدم، آيا از دريافت سه يا چهار گل از بارسلونا در ديدار سوپرجام اروپا ميهراسد. او هم پاسخ داد، اين نتيجه و حذف بد احتمالي از ليگ قهرمانان اروپا منجر خواهد شد تا ديگر كسي او را در پورتو نخواهد. به ياد ميآورم كه مورينيو با باخت 5 بر صفر برابر بارسلونا آغاز كرد ولي اين نتيجه مانع نشد تا او بهترين مربي جهان نشود."
پس از آن كه چلسي 15 ميليون يورو به حساب قهرمان ليگ اروپا واريز كرد، وياس بوآس توانست روانه استمفوردبريج شود: "او تقريبا از ماندنش مطمئن بود، ولي من برنامه دومي را هم داشتم و آن مربيگري ويتور پريرا در صورت جدايي وياس بوآس بود. به او گفتم، در شرايط عادي و با توجه به سن و سالي كه دارد، بايد در يك آكادمي فوتبال يا مدرسه فوتبال مربيگري كند و در 40 سالگي روانه باشگاهي بزرگ شود. او اكنون با پورتو تقريبا به همه چيز دست يافته و ميتوانست بيش از اين هم برنده باشد. اگر پدرش بودم، همين حرف را به او ميزدم كه اكنون به عنوان رييس باشگاه و يك دوست به او ميگويم: "بايد يك سال ديگر را در پورتو ميماندي. اگر در فوتبال به باشگاهي بزرگ فكر ميكني به رئال مادريد، بارسلونا يا منچستر يونايتد فكر كن و نه چلسي."
وياس بوآس پيش از آن كه در سال 2009 كارش را به عنوان سرمربي آغاز كند، در پورتو، چلسي و اينتر زير نظر مورينيو كار كرده بود.
لینک منبع خبر:
پ.ن:کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1807120
مثل اینکه جو پورتو یه چیزی تو مایه های جو تیم های لیگ مملکت خودمونه!!:blink: انگار نه انگار که ویلاس بوآس برای پورتو تریبل کرده...!
این پستای چند هفته اخیر تاپیک رو خوندم همش به این اشاره شده بود که احتمال داره فلان بازیکن گرفته بشه یا اینکه دنبال فلان بازیکن هستیم. دریغ از خرید یه بازیکن :دی
الان ظاهرا بعضی از تیمای لیگ برتر دارن خوب خرج می کنن و امیدوارم چلسی هم زودتر بازیکنای مورد نظرشو بگیره و به روز آخر کشیده نشه و یه سری مشکلات پیش نیاد
باید توی نقل و انتقالات خیلی عالی کار کنیم تا بتونیم فصل خوبی رو داشته باشیم
به نظر من حداقل باید دو سه تا بازیکن خیلی درجه یک بگیریم مثل گرت بیل و یا اشنایدر
کلا باید بازیکنایی گرفته بشن که خیلی به درد تیم بخورن نه بازیکنایی که فقط اسم بزرگی دارن ولی در اوج خودشون نیستن و به درد تیم نمی خورن
ژیرکوف: مسئولان دینامو مسکو با من تماس نگرفته اند
سایت گل - یوری ژیرکوف احتمال بازگشتش به روسیه و خبر پیشنهاد باشگاه دینامو مسکو را رد کرد.
ژیرکوف که با رقم حدود 20 میلیون یورو به چلسی پیوست نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند گفته می شود قصد دارد این تیم را ترک کند.
ژیرکوف می گوید:"هیچ تماسی از دینامو مسکو نداشته ام. اما باید بگویم اگر چیشنهاد مناسبی دریافت کنم چلسی را ترک خواهم کرد."
"از یک طرف بازیکن چلسی هستم. چلسی یکی از بزرگترین تیم های اروپاست و بازی در آن برای هر بازیکنی افتخار بزرگی است. اما از طرف دیگر بعد از دو سال حضور در این تیم نتوانسته ام در ترکیب ثابت آن قرار بگیرم و اگر پیشنهاد خوبی از روسیه داشته باشم دلیل برای رد آن ندارم."
"البته ترک چلسی بسیار سخت خواهد بود اما در حال حاضر پیشنهادی ندارم و در چلسی هستم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/07/15/2575852/%DA%98%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D9%81-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%88-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF
اره وحید جون..به شدت تایید میشه ... از موقعی که کنیون مدیر اجرایی سابق تیم رفته خرید های چندان خوبی نداشتیم...این مدیر اجرایی حال حاضر هیچی حالیش نیست فکر کنم :13:نقل قول:
امیدوارم بتونیم بازیکن های بدرد بخوری رو بیاریم:46:
ایچران و برتراند تمدید کردند
جاش مک ایچران و ریان برتراند قرارداد های خود را امروز تمدید کردند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دو بازیکن جوان و خوش آتیه تیم فوتبال چلسی امروز با حضور در دفتر باشگاه قرار داد های خود را تمدید کردند ، مک ایچران و برتراند که هر دو در تیم زیر 21 سال انگلستان نیز با هم همبازی می باشند ، به ترتیب قرارداد های خود را 5 و 4 سال تمدید کردند تا آینده آنها در چلسی رقم بخورد.
پ.ن : من یکی که عاشق مک ایچران بیدم :دی...کارش حرف نداره :40:
افزاریش قیمت مودریچ
باشگاه چلسی باز هم برای بدست آوردن مودریچ از تیم تاتنهام پیشنهاد جدیدی داده است.
به گزارش کانون هواداران چلسی درایران ، در روزهای گذشته انتقال مودریچ به چلسی دیگر شبیه به داستان تکراری شده است ، این بار چلسی رقم قرار دادش را بالا برد تا شاید بتواند تاتنهامی ها را راضی به جدایی مودریچ کنند ، چلسی بعد از پیشنهاد کردن 22 و 27 میلیون پوند ، این بار 30 میلیون را برای این بازیکن در نظر گرفته است.
حال باید منتظر باشیم تا ببینیم باشگاه تاتنهام و هری ردنپ چه عکس العملی خواهد داشت، آیا آنها دوباره این پیشنهاد را رد می کنند ؟ و یا 30 میلیون پوند را در ازای مودریچ دریافت خواهند کرد؟
پ.ن : باید یه عمل زیبایی هم بکنه :دی
فرناندو تورس: فصل بعد می تواند شروع دوباره برای من باشد
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی چلسی، تاکید کرد بازی های خوب پیش فصل نقش مهمی در آمادگی تیم خواهد داشت و معتقد است این بازی ها می تواند نشان دهد که تیم در فصل پیش رو تا چه اندازه می تواند موفق باشد.
آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، دوران حضورش در این باشگاه را این هفته با پیروزی مقابل ویکامب واندررز آغاز کرد.
آبی ها امروز مقابل پورتسموث قرار خواهند گرفت و سپس برای تور پیش فصل شان راهی اسیا خواهند شد. تورس معتقد است بازی های جدی و سخت پیش از آغاز فصل می تواند تاثیر مثبتی روی تیم داشته باشد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" داشتن چنین مسابقاتی بسیار خوب است. مهمترین مسئله آماده بودن و پیدا کردن بهترین فرم است تا بتوانیم فصل را به بهترین شکل ممکن آغاز کنیم.
بازی کردن مقابل تیم های خوب، بسیار خوب است. ما در هنگ کنگ هم با تیم های لیگ برتری (استون ویلا و بلکبرن راورز) بازی خواهیم کرد و طبیعی است که روی این بازی ها تمرکز کنیم. ما می خواهیم در این دیدارها پیروزی شویم و نشان دهیم از سایر تیم ها بهتر هستیم. این اولین چالش ماست و می تواند نشان دهد که فصل خوبی خواهیم داشت یا نه."
تورس که در ژانویه با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، نتوانست در نیم فصل دوم فصل قبل بازی های قابل قبولی برای آبی ها انجام دهد اما معتقد است می تواند این مسئله را در فصل اینده جبران کند.
" احساس خوبی دارم. این یک فصل جدید است و می تواند یک شروع دوباره برای من باشد. فصل گذشته 4 ماه دشوار را پشت سر گذاشتم اما اکنون به خوبی جا افتاده ام و کاملا خوشحالم. احساس بهتری دارم و توانستم بعد از 5 سال بدون هیچ وقفه ای از تعطیلات تابستانی لذت ببرم. از زمانی که با خانواده ام سپری کردم، بسیار خوشحالم، استراحت کردم و برای شروع فصل آماده ام."
سایت گل - آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرد اگر پیوستن لوکا مودریچ هافبک کروات تاتنهام به این تیم منتفی شود به دنبال گزینه های دیگر خواهد بود.
چلسی تمام تابستان را به دنبال جذب مودریچ بوده و پیشنهاد اخیرا انها نیز برای جذب این بازیکن از سوی مسئولان تاتنهام رد شده است.
ویلاس بواس می گوید:"ما نمی توانیم تمام پولمان را برای خرید مودریچ هزینه کنیم. ما بازیکنی در پست مودریچ می خواهیم اما می توانیم از یوسی بنایون در این پست استفاده کنیم. او بازیکن خوبی است و می تواند پاسخ نیازهای ما در این پست باشد."
" مودریچ بازیکن تاتنهام است و این باشگاه می تواند هر تصمیم که می خواهد در مورد آینده این بازیکن بگیرد. اما رقمی که آنها برای فروش این بازیکن می خواهند رقمی نجومی است."
میگم چلسی تو فصل ترانسفر تونسته بازیکنی بگیره؟
چند وقتیه اخبار رو دنبال نکردم ...
لمپارد:
تيم بسيار خوبي داريم
بواس سبك جديدي را به چلسي آورده است
از خريدهاي جديد منچستريونايتد هراسي نداريم
هافبك خلاق تيم ملي انگليس و چلسي بر اين باور است كه خريدهاي جديد و گران قيمت منچستريونايتد نميتواند تهديدي براي آنها باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، فرانك لمپارد، هافبك وسط چلسي با بيان اين كه سرمايهگذاريهاي زياد منچستريونايتد در فصل نقل و انتقالات امسال آنها را نميترساند، تاكيد كرد كه چلسي بازيكن خوب و سرمربي شاخص و فوق العادهاي دارد.
روزنامه گاردين به نقل از لمپارد نوشت: منچستريونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني بسيار فعال ظاهر شد و مبالغ نجومياي را براي خريد بازيكنان طراز اول و شايسته صرف كرد، اما ما به خوبي ميدانيم كه تيم بسيار خوبي داريم.
هافبك تيم ملي فوتبال انگليس در ستايش از سرمربي جديد اين تيم گفت: وياس بواس، سرمربي جديد تيم طراوت و شادابي خاصي را به اردوي ما آورده است، در فصل آينده تيم بسيار خوبي خواهيم شد. هر چه سرمايهگذاري منچستريونايتد زياد شود، مهم نيست. ما به تيم خود اطمينان داريم، بواس سبك و شيوه جديدي را به تيم آورده است. تمرينات بسيار فشرده و سريع است، اما بازيكنان در نهايت آرامش هستند.
پ.ن:
از صحبت های فرانکی این جمله موج میزنه:
فقط منچستر یونایتد و چلسی قهرمان میشن!
یا فقط منچستر رو رقیب میدونه:دی
چلسی 2- استون ویلا 0: تورس در جام آسیا گلزنی کرد
آبی پوشان تور پیش فصلشان در آسیا را با برد مقابل استون ویلا آغاز کردند.
سایت گل- گل دقیقه یک جوش مک اچران، چلسی را خیلی سریع از استون ویلا پیش انداخت.
چلسی اولین دیدارش در جام لیگ برتر آسیا را با برد آغاز کرد و بعد از گل مک اچران، فرناندو تورس هم در دقیقه 57 برای چلسی گلزنی کرد.
روند قابل قبول چلسی در یش فصل ادامه دارد و این تیم توانست با برد استون ویلا در جام لیگ برتر اسیا به فینال این تورنمنت که در هنگ کنگ برگزار می شود راه یابد
چلسی بازی را با حضور دانیل استوریج و فلوران مالودا در خط حمله آغاز کرد و تنها 35 ثانیه طول کشید تا چلسی به گل اولش دست یابد.
شاگردان آندره ویلاس بواس تدریجا بازی را در دست گرفتند و فرصتهای متعددی را در جریان بازی خلق کردند.مالودا ستاره تیمش در این بازی بود و فرصتهای متعددی را برای تیمش شکل داد.
این مالودا بود که پاس گل را به فرناندو تورس داد و ستاره اسپانیایی چلسی با گلی که به ثمر رساند، توانست نشان دهد که در مسیر پیشرفت درچلسی قرار گرفته است.
لینک منبع :
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/07/30/2597774/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%A70-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D9%84%D8%B2%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
جان تری: ویلاس بواس نیاز دارد که به او اعتماد کنیم
آبی ها از زمان حضور رومن آبراموویچ در این باشگاه 8 مربی مختلف داشته اندو همین مسئله تری را نگران کرده است.
سایت گل- جان تری، کاپیتان چلسی، امیدوار است مدیران این باشگاه به آندره ویلاس بواس اعتماد کامل داشته باشند.
آبی ها از زمان حضور رومن آبراموویچ در این باشگاه 8 مربی مختلف داشته اندو همین مسئله تری را نگران کرده است.
او در گفتگو با مجله اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" امیوارم ویلاس بواس جام های زیادی برای ما بیاورد زیرا او مربی فوق العاده ای است. او از بهترین مربی دنیا چیزهای زیادی یاد گرفته و خودش هم می خواهد بهترین باشد.
من با اعضای باشگاه صحبت کرده ام و آنها گفتند که به زودی جلسه ای با او خواهند داشت و به او خواهند گفت که او بهترین انتخاب برای باشگاه بوده است.
آنچه ما نیاز داریم، تداوم است. من چند سال قبل روی این موضوع تاکید کردم. زمانی آنچلوتی به اینجا آمد ما از این مسئله برخوردر بودیم و امیدوارم اکنون نیز از چنین تداومی برخوردار شویم.
مربی نیاز دارد که باشگاه به او اعتماد کند. هرچیزی می تواند روی تصمیم او تاثیر بگذارد. وقتی او از چنین اعتمادی برخوردار شود، ما به این تداوم خواهیم رسید. فکر می کنم باشگاه به چنین تداومی نیاز دارد.
او از آن دست مربیانی است که می تواند هر کاری انجام دهد. او اجازه می دهد که بفهمید ناراحت است یا اینکه از شما رضایت دارد. او شما را کنار می کشد و به طور خصوصی با شما صحبت می کند. او می خواهد یک مربی ایده آل باشد و فکر می کنم او این کار را به خوبی انجام خواهد داد."
لینک منبع:
فورلان: چلسی می توانست انتخاب بهتری برای آگوئرو باشدکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/انگلستان/2011/07/31/2598857/جان-تری-ویلاس-بواس-نیاز-دارد-که-به-او-اعتماد-کنیم
مهاجم اروگوئه ای اتلتیکو مادرید از پیوستن آگوئرو به سیتی متعجب شد.
سایت گل- دیه گو فورلان، مهاجم اتلتیکو مادرید، برای سرخیو آگوئرو، هم تیمی سابقش در تیم جدیدش آرزوی موفقیت کرد اما معتقد است رفتن به چلسی می توانست تصمیم بهتری برای این مهاجم آرژانتینی باشد.
مهاجم اروگوئه ای در گفتگو با نشریه پیپل گفت:" جدا شدن او من را اصلا متعجب نکرد. اما من فکر می کردم او به باشگاه دیگری خواهد رفت. سبک بازی و بازیکنان چلسی برای او مناسب تر بودند.
البته من طرفدار منچستریونایتد هستم بنابراین تصمیم او برای رفتن به منچسترسیتی برای من دردناک بود.
می دانم که سیتی اکنون یکی از بزرگترین باشگاه های انگیس است بنابراین برای سرخیو آرزوی موفقیت می کنم.
اما من با توجه به تجربه ای که دارم می دانم که لیگ برتر شبیه لالیگا نیست. مسئله مهم برای او سازگار شدن با سبک بازی در لیگ برتر و جا افتادن در انگلیس است.
او می تواند موفق شود زیرا یک ستاره است. او در هر باشگاهی می تواند پادشاهی کند."
لینک منبع:
پس از ناکامی در جذب پاستوره؛ چلسی بار دیگر به دنبال مودریچکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/انگلستان/2011/07/31/2598718/فورلان-چلسی-می-توانست-انتخاب-بهتری-برای-آگوئرو-باشد
مدیر اجرایی باشگاه چلسی شروع کار باشگاه در بازار نقل و انتقالات را مستلزم جلسه ای با ویلاس بواس می داند.
سایت گل- به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از ناکام ماندن چلسی در جذب خاویر پاستوره هافبک جوان پالرمو ، مسئولان چلسی را متوجه شکستی احتمالی در بازار نقل و انتقالات تابستانه کرده است و در این میان باز هم صحبت از انتقال لوکا مودریج هافبک ریز نقش تاتنهام به چلسی شنیده می شود.
در همین خصوص گورلی ، مدیر اجرایی باشگاه چلسی که به همراه تیمش در هنک کنگ به سر می برد در مصاحبه ای با اسکای اسپورت در پاسخ به سوالی که در خصوص مودریچ از او پرسیده شد ، گفت :" من دوست ندارم درباره بازیکنان دیگر باشگاهها حبت کنم . اما چیزی که هست ، ما در طول هفته منتظر خواهیم بود و سپس شروع می کنیم . ما واقعا نیاز داریم که با آندره بنشینیم و در این خصوص صحبت کنیم . اگر چه ما در سفری دور هستیم اما می توانیم در بازار نقل و انتقالات حاضر باشیم ."
وی همچنین به اسکای اسپورت گفت :" ارتباط ما با افرادمان در لندن و یا از جای دنیا که باشند وجود دارد."
با صحبت های مدیر اجرایی باشگاه چلسی و همچنین شواهد ، به نظر می رسد چلسی پس از رد شدن دو پیشنهاد قبلی اش توسط هری ردنپ و باشگاهش ، پیشنهاد جدیدی را برای قو های سفید لندن ارسال خواهند کرد تا شکست از پاریس سنت ژرمن ، در خرید پاستوره را جبران کنند.
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/نقل-و-انتقالات/2011/07/31/2598940/پس-از-ناکامی-در-جذب-پاستوره-چلسی-بار-دیگر-به-دنبال-مودریچ
انتقال لوکاکو به چلسی در مراحل پایانی
لوکاکو قراردادی 5 ساله با چلسی امضا خواهد کرد.
سایت گل- به گزارش نشریه بلژیکی "هت"، انتقال لوکاکو، مهاجم جوان اندرلشت به چلسی را باید انجام شده دانست.
این مهاجم 18 ساله پیش از این با آبی ها برای انتقال به استمفوردبریج به توافق رسیده و امروز هرمان فن هولسبیک، مدیر باشگاه اندرلشت، راهی لندن شد تا در مورد انتقال این بازیکن با باشگاه انگلیسی مذاکره کند. احتمالا این انتقال تا سه روز گذشته رسمی خواهد شد، زمانی که اندرلشتی ها از به خدمت گرفتن دیو مرسی امبوکانی، بازیکن موناکو، مطمئن شوند.
لوکاکو قراردادی 5 ساله با چلسی امضا خواهد کرد و باید برای قرار گرفتن در ترکیب تیم ویلاس بواس، با ستاره های بزرگی مانند دروگبا، آنلکا، تورس، کالو و استوریج رقابت کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/08/05/2606293/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C
گلاسکو رنجرز 1-3 چلسی؛ پیروزی آبی ها با درخشش استوریج
سایت گل- تیم چلسی در دیداری دوستانه موفق شد تیم گلاسکو رنجرز را 3-1 را شکست دهد.
در این دیدار ابتدا تیم اسکاتلندی با گل نیکا یلاویچ پیش افتاد اما دو گل از دانیل استوریج و تک گل مالودا، پیروزی پرگل آبی ها را رقم زد.
در این دیدار ویلاس بواس از استوریج، تورس و کالو در ترکیب اصلی استفاده کرد. به نظر می رسد سرمربی پرتغالی در حال امتحان کردن ترکیب های مختلف خط حمله است تا در صورت مصدومیت یا ناآمادگی مهاجمانی مانند دروگبا و آنلکا، بتواند روی مهاجمان جوان ترش حساب کند.
خوب......ژِرکوف که رفت به کشورش و لوکاکو هم به چلسی پیوست....تبریک....حالا میانگین سنی چلسی عالی شده :دی
آره امسال کلآ جک و جوون خوب گرفتیم :دینقل قول:
فقط کاش این مودریچ رو هم میگرفتیم . اونوقت خیلی خوب میشد . ولی این تاتنهام اصلآ راه نمیاد !:13:
چلسي براي مورديچ بيش از 30 ميليون ميدهد
خبرگزاري فارس: منابع خبري از تحرك تازه چلسي براي جذب هافبك كروات تاتنهام در روزهاي آينده خبر ميدهند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسكاي، چلسي از ابتداي فصل نقل و انتقالات تابستاني چند اقدام براي جذب لوكا مودريچ داشته كه هر بار با رد پيشنهاد رقيب همشهري مواجه شده است.
اما تازهترين اخبار در اين زمينه حكايت از تلاش و تحرك تازه آبيپوشان استامفوردبريجي ميدهد.
در شرايطي كه فرصت چنداني تا خاتمه موعد نقل و انتقالات نيم فصل اول باقينمانده، آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي تازهوارد آبيپوشان درخواست جذب مودريچ را با مقامات تيمش مطرح كرده است.
به اين خاطر شنيده ميشود آنها در تدارك ارائه پيشنهاد جديدي پس از طرح 2 پيشنهاد 22 و 27 ميليون پوندي براي هافبك 25 ساله هستند.
مطابق شنيدهها چلسي بيش از 30 ميليون پوند را براي نهايي كردن انتقال ستاره خارجي تيم رقيب مدنظر قرارداده است.
انتهاي پيام/
اره...تیم تا سالها تضمین شد...در ضمن یه مربی جوون هم داریم که شرایط رو بهتر میکنه....فقط به زمان نیاز داریم .نقل قول:
ایشالله مودریچ هم میاد :46:
بنایون به قرارداد مودریچ اضافه شد
باید دید لوکا مودریچ که خودش نیز دوست دارد به چلسی اضافه شود ، می تواند فصل آتی را که چند روز دیگر شروع می شود را در اردوی آبی ها سپری کند یا خیر
سایت گل - باشگاه چلسی برای به خدمت گیری مودریچ از تاتنهام ، یوسی بنایون را به قوهای سفید لندن پیشنهاد داده است.
به گزارش گل و به نقل از کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از اینکه به ترتیب رقم های 25 و 27 میلیون پوند توسط تاتنهامی ها رد شد و مانع خروج بازیکن کروات خود به مقصد استمفوردبریج شد ، آندره ویلاس بواس را بر این داشت که از یوسی بنایون بگذرد و او را علاوه بر پیشنهاد قبلی ، به قرارداد لوکا مودریچ اضافه کند.
یوسی بنایون 31 ساله پس از آنکه لیورپول را ترک کرد ، یکی از گزینه های اصلی هری ردنپ ، سرمربی تیم تاتنهام بود که در تابستان گذشته با 5.5 میلیون پوند به وایت هارت لین آمد.
پس از کش و قوس های فراوان ، میان دو باشگاه چلسی و تاتنهام باید دید لوکا مودریچ که خودش نیز دوست دارد به چلسی اضافه شود ، می تواند فصل آتی را که چند روز دیگر شروع می شود را در اردوی آبی ها سپری کند یا خیر.
لینک منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/08/10/2613904/%D8%A8%D9%86%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%B1%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF
امیدورام اسنایدر رو بگیریم ..