پیشنهاد جنجالی قطری ها برای پپ:یک سال استراحت و 36 میلیون یورو در یک سال
شیوخ ثروتمند عرب حاضرند برای به خدمت گرفتن گواردیولا هرکاری بکنند
سایت گل- در حالی که تنها یک سال دیگر تا پایان اعتبار قرارداد پپ گواردیولا با باشگاه بارسلونا باقی مانده، مربی جوان تیم بارسا اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که تنها برای یک سال دیگر در تیم کاتالان خواهد ماند و به نظر می رسد که گواردیولا در حال ارزیابی و بررسی آینده اش است
در این میان قطری ها هم از این فرصت نهایت بهره را برده اند و پیشنهادی تکان دهنده و جنجالی را برای گواردیولای جوان آماده کرده اند.این درحالی است که گواردیولا سابقه زندگی در قطر را دارد و در طول سالهای 2003 تا 2005 برای تیم الاهلی توپ می زد و حتی یکی از نمایندگان هیئت قطر برای کسب میزبانی جام جهانی 2022 بود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پپ که در طول سه سال حضورش در بارسا، 10جام با این تیم کسب کرده، درنظر دارد تا در پایان اعتبار قراردادش با بارسا، یک سالی را به استراحت بپردازد و نقشه قطری ها برای گواردیولا بدین ترتیب است تا او بعد از یک سال استراحت، هدایت تیم ملی این کشور را در دست بگیرد و حاضرند برای جذب گواردیولا سالانه مبلغ خالص 36 میلیون یورو به او بپردازند
اولین بازی پیش فصل در اسپلیت
اف سی بارسلونا روز شنبه، 23 جولای در ساعت (20:30 به وقت محلی) بازی دوستانه ای مقابل اسپلیت (کرواسی) برگزار خواهد کرد. این اولین بازی از 6 دیدار پیش فصل بارسا است.
هادیوک اسپلیت (HNK Hajduk Split) همزمان با جشن های صد ساله اش، در مقابل قهرمان اروپا، اف سی بارسلونا بازی خواهد کرد. این دیدار در استادیوم پولیود در اسپلیت برگزار خواهد شد. بارسا پیش فصل 2011 اش را با این بازی دوستانه در کرواسی آغاز می کند؛ البته هیچ کدام از بازیکنانی که در کوپا امریکا یا قهرمانی زیر 21 سال اروپا شرکت خواهند کرد، در این بازی حضور نخواهند داشت. این بازی همچنین به مربی کراسیمیر باراکف (بازیکن معروف دهه 90 که برای اسپورتینگ لیسبون، اشتوتگارت و چند تیم بزرگ دیگر بازی می کیرد) کمک خواهد کرد؛ وی که تابستان امسال به هادیوک پیوست، تلاش خواهد کرد تا تیم خود را شکل دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم در لیگ کرواسی
هایدوک اسپلیت این فصل، پس از دینامو زاگرب در مکان دوم لیگ کرواسی قرار گرفت. آنها که تاکنون 6 مرتبه در این لیگ اول شده اند، قهرمانی کرواسی را از سال 2005 به دست نیاورده اند. این تیم جام حذفی کرواسی را در سال 2005 برد. هادیوک اسپلیت از زمان اعلام استقلال کرواسی در سال 1991 در لیگ این کشور حضور یافته است.
50 سال پیش در کرواسی
حدود نیم قرن از زمانی که اف سی بارسلونا مفابل کرواسی قرار گرفته است می گذرد. دیدار مرتبه قبل مربوط به فصل 1961/62 می شود که لوئیس ماریو مربیگری تیم را بر عهده داشت؛ آنها در اولین بازی مرحله یک هشتم نهایی جام یوفا، مقابل دینامو زگرب، رقیب دیرینه هادیوک اسپلیت، قرار گرفته و به تساوی 2-2 دست یافتند. بارسا در بازی برگشت با نتیجه 5-1 پیروز شده و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت.
کامل شدن نیم فصل
با تصویب این بازی ،اف سی بارسلونا برنامه پیش فصل 2011 خود را به طور کامل ترسیم کرده است. پس از بازی در اسپلیت که در 23 جولای برگذار می شود، آنها به مونیخ سفر خواهند کرد تا در جام ائودی مقابل تیم اینترنشنال پورتو آلگره (26 جولای) و در 27 جولای مقابل بایرن یا آث میلان قرار بگیرند. تیم در ادامه تور امریکای خود را آغاز خواهد کرد. آنها در تاریخ 30 جولای با منچستر یونایتد، در تاریخ 3 آگوست با شیواس از گوادالاهارا و در تاریخ 6 آگوست مقابل کلاب امریکا قرار خواهند گرفت.
منبع : fcb.ir
کاسرس در سویا خواهد ماند.
سویا اف سی به اف سی بارسلونا اعلام کرده است که آنها از حق خرید موجود در قرارداد قرضی مارتین کاسرسی استفاده خواهند کرد.
باشگاه توانست 4.5 میلیون یورو بابت این قرارداد کسب کند؛ این مبلغ شامل 3 میلیون یورو قابت و 1.5 میلیون دیگر - که به وضعیت عملکرد سویا در 4 رقابت آینده لیگ قهرمانان بستگی دارد - می شود.
این مدافع میانی در سال 2008 از رکرتیوو اوئلوا به بارسلونا آمد؛ وی در آن زمان به طور قرضی در اختبار ویارئال قرار داشت. این بازیکن پس از حضور در بارسای برنده 3 جام، در سال 2009 به طور قرضی یه یوونتوس رفت. در اگوست 2010، مارتین کاسرس بار دیگر به طور قرضی به باشگاهی رفت، این بار به سویا که گزینه خرید وی را نیز در اختیار داشت؛ گزینه ای ای که آنها تصمیم به استفاده اش گرفته اند.
5 بازیکن پرورش یافته باشگاه دارای سه قهرمانی اروپا
ویکتور والدس، کارلس پویول، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا و لئونل مسی 5 بازیکن پرورش یافته اف.سی بارسلونا هستند که سه مدال قهرمانی اروپا را به همراه باشگاه در اختیار دارند.
پنج بازیکن از ترکیب فعلی بارسا سه بار جام قهرمانی اروپا را به همراه بارسا در شش سال اخیر برده اند. والدس، پویول، ژاوی، اینیستا و مسی پنج بازیکن رشد یافته در باشگاه به این رکورد که در اختیار بهترین هاست، دست یافته اند.
ویکتور والدس، 29 ساله. تنها دروازه بانی در تاریخ باشگاه است که در سه فینال لیگ قهرمانان حضور یافته است. در ترکیب 11 نفری ابتدایی و یکی از 5 برنده 3 جام، والدس یکی از پیشکسوتان در فینال پاریس و یکی از بازیکن های کلیدی در رم بود. او در لندن بازی آسان تری داشت.
کارلس پویول، 33 ساله. کاپیتان با داشتن بیشترین مدال قهرمانی در تاریخ باشگاه، از بازیکن های اصلی در ترکیب 11 نفری فینال های پاریس و رم بود، ورزشگاه هایی که جام را بالای سر برد. در ومبلی ابتدا روی نیمکت بود، و در دقایق پایانی بازی به میدان آمد، و با اجازه دادن به اریک آبیدال برای بالا رفتن از پله های ومبلی جهت بالا بردن چهارمین جام قهرمانی اروپا در تاریخ بارسا حرکت زیبایی انجام داد.
ژاوی هرناندز، 31 ساله. مصدوم در فینال 2006، مصمم در فینال 2009 و فوق العاده در سال 2011، در آنچه که تیم فعلی انجام داد ژاوی عملکردی بهتر از هر بازیکن دیگری داشت. فینال هایی که او به میدان رفت با پاس گلش به مسی در فینال رم و پدرو در فینال لندن در خاطر ها باقی خواهد ماند.
آندرس اینیستا، 27 ساله. در فینال 2006 در پاریس از نیمکت به بازی آمد و با حرکتی که به گل تساوی اتوئو ختم شد دفاع آرسنال را به هم ریخت. در سال 2009 در رم یکی از فرارهایش به گل دیگری از اتوئو تبدیل شد، با این حرکت نتیجه 1-0 شد. در فینال 2011 ومبلی نیز حملات بارسا را با استعداد بی نظیرش رهبری کرد.
لئو مسی، 23 ساله. بهتر از هر زمان دیگری. مسی فینال 2006 را به دلیل مصدومیت از دست داد و در سال 2009 در رم جهان را با گل خود شگفت زده کرد و در ومبلی بواسطه گل زیبایش به سومین قهرمانی اروپاییش دست یافت. تنها مسی و اتوئو در دو فینال مختلف برای بارسا گلزنی کرده اند.
منبع :fcb.ir
مسی: نمی توانم خودم را در پیراهن تیم دیگری ببینم
ستاره آرژانتینی تمایلش را برای به پایان بردن عمر فوتبالی اش در بارسلونا ابراز کرد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین باردیگر از وفاداری اش به باشگاه کاتالان صحبت کرده است.
مسی روز سه شنبه وارد آرژانتین شد تا به اردوی آلبی سلسته ملحق شود. این در حالی است که این روزها شایعات متعددی در مورد بروز اختلاف میان او و بازیکنانی مثل کارلوس تبس به گوش می رسد
مسی که یکی از مهره های کلیدی بارسا در قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود صبح سه شنبه وارد فرودگاه ایسیه سا شد و مورد استقبال خبرنگاران و هواداران فوتبال قرار گرفت.
او در گفت و گو با خبرنگاران در فرودگاه بوئنوس آیرس از تعهدش به بارسا صحبت کرد:« نمی توانم خودم را با پیراهن تیم دیگری به جز بارسلونا ببینم.»
مسی یکی از ستاره های تیم سرخیو باتیستا در کوپا آمه ریکا خواهد بود و دراین میان رسانه های آرژانتینی از اختلاف میان او و کارلوس تبس خبر می دهند ولی مسی این اختلاف ها را تکذیب کرد:« کارلیتوس با من صحبت کرد و به من گفت که هیچ مشکلی نیست. شماها مرا مجبور به درگیری با تبس ، خوان ریکلمه و دیگو مارادونا کردید. من هیچ مشکلی با کسی ندارم و نخواهم داشت.»
ستاره جوان آرژانتینی از آرزوی قلبی اش برای موفقیت با آلبی سلسته صحبت کرد و گفت:« من به اندازه کافی خوش شانس بودم تا با بارسابه موفقیت برسم و موفقیتهای فردی متعددی را کسب کنم ولی الان هدفم این است تا با تیم ملی کشورم به قهرمانی برسم.»
هواداران عامل موفقیت بارسا تی وی و سایت رسمی باشگاه هستند.
روز یک شنبه که روز بعد از قهرمانی چمپیونز لیگ بود٬ بارسا تی وی به رکورد 2.5 درصد مخاطب دست پیدا کرد. در روزهای شنبه و یک شنبه٬ سایت رسمی باشگاه بیش از 1900000 بازدید داشت.
بارسا تی وی عملا ثابت کرده که در میان هوادران بسیار محبوب است و بیشتر آنها خواستار تماشای جشن قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از این کانال هستند. بارسا تی وی نیز به بالاترین رکورد خود - 2.5 درصد بیننده سالانه - دست پیدا کرد.
بیشترین بازدید روز یک شنبه از ساعت 5 - که راهپیمایی در سطح شهر آغاز شده بود - تا ساعت 9 - که جشن با حضور بازیکنان در نیوکمپ برگزار شد = بود. در حدودساعت 9 مصادف با زمانی که بازیکنان در استادیوم حاضر شدند شمار بینندگان به 169000 رسید٬ که تقریبا با 3.8 درصد مخاطب برابری می کند.
جشن قهرمانی در سراسر جهان دیده شد.
جشن قهرمانی علاوه بر بارسا تی وی٬ از سایت
که سایت رسمی باشگاه است٬ نیز قابل مشاهده بود و 229.046 نفر از 180 کشور از همین طریق به تماشای جشن قهرمانی از راهپیمایی در شهر تا مراسم اهدای جام به هواداران در نیوکمپ پرداختند. بیشترین بازدیدکنندگان به ترتیب از کشورهای آسپانیا٬ آمریکا٬ لهستان٬ یونان و کلمبیا بودند.
محبوبیت سایت افزایش یافته است.
روزهای شنبه و یک شنبه همین هفته٬ سایت
بیش از 1900000 بازدید کننده داشته است؛ تقریبا نیم میلیون بیشتر از فینال جام حذفی.
سایتی نیز برای فینال ومبلی طراحی شده است که شامل اطلاعاتی از شبکه های اجتماعی hست. این سایت 1708471 بازدید از 167 کشور جهان داشت. بیشترین بازدیدکننده ها از کشور اسپانیا (416000)٬ آمریکا (198000) و انگلیس (120000) بوده است. بازدید سایت از طریق گوشی همراه نیز رو به افزایش است و تقریبا 8% از بازدیدها از طریق گوشی همراه انجام شده است.
هواداران در فیس بوک و توئیتر رو به افزایشند.
شبکه های اجتماعی نیز شاهد افزایش چشمگیری در تعداد بازدیدکننده ها بوده اند؛ مثلا طرفداران صفحه فیس بوک باشگاه در یک شب 247688 افزایش یافته است.
سه صفحه رسمی باشگاه در توئیتر - به زبانهای کاتالونیایی٬ اسپانیایی و انگلیسی - هم اکنون بیش از 2206532 هوادار (Follower) دارند و با اختلاف زیاد از سایر تیم های جهان برترند. دومین تیمی که در این لیست جای می گیرد٬ رئال مادرید با 1788724 هوادار (Follower) می باشد.
شما می توانید با همراهی کردن ما در توئیتر، علاوه بر اخبار سایت، از خبرهای کوتاه، تبریک مناسبت های مختلف به طور مستقیم به بازیکنان و عوامل، ارتباط با شبکه های اطلاع رسانی و یا شخصی باشگاه (که در خبر مربوطه ذکر شده) و سایر فعالیت های سایت مطلع شوید. همراهی شما مایه دلگرمی ماست.
کاپیتان آبی و اناری ها زیر تیغ جراحی؛ دوری 3 ماهه پویول از میادین
باشگاه بارسلونا انتشار این خبر در سایت اختصاصی اش اعلام کرد که این ستاره ملی پوش امروز از بیمارستان مرخص خواهد شد
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا، بعد از عمل جراحی که روز گذشته روی زانوی چپش انجام شد برای 2 تا 3 ماه آینده از میادین دور خواهد بود.
باشگاه بارسابا انتشار این خبر در سایت اختصاصی اش اعلام کرد که این ستاره ملی پوش امروز از بیمارستان مرخص خواهد شد.
در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه بارسا منتشر شده، آمده است:" پای چپ پویول تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار گرفت. این عمل وسط دکتر کوگات و تیمش و همین طور دکتر پرونا انجام شد. او برای 2 تا 3 ماه از میادین دور خواهد بود.
او روز پنج شنبه از بیمارستان مرخص خواهد شد و بعد از 3-2 ماه دوباره قادر به بازی کردن خواهد شد."
این مدافع 33 ساله در اواخر ژانویه گذشته نیز از ناحیه تاندون زانوی چپ دچار آسیب دیدگی شده بود و برای 3 ماه از میادین دور بود. او در دیدار برگشت بارسا مقابل رئال که روز 15 مارس برگزار شد، به میدان رفت و در دیدار فینال چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد نیز به عنوان بازیکن تعویضی در دقایق پایانی بازی کرد.
ریکارد پروما، یکی از پزشکانی که پویول را تحت عمل جراحی قرار داد، در کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" مصدومیت او برای حدود چهار ماه ادامه داشت و در چندین نوبت اتفاق افتاد. اولین مصدومیت با یک پیچ خوردگی زانو ایجاد شد. ما احتمال می دهیم که این مصدومیت در دیدار بارسا مقابل مالاگا در اواخر ژانویه ایجاد شده باشد. ما تلاش کردیم تا با برطرف کردن مصدومیت، او را برای دیدار مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی آماده کنیم. بعد از آن مصدومیت های دیگری اتفاق افتاد اما او می خواست تا پایان رقابت های چمپیونزلیگ صبر کند و این تصمیم درستی بود. اوست که باید در مورد زمان بازگشتش تصمیم گیری کند."
خداحافظی انریکه از بارسای بی؛نمی دانم در آینده چه می شود
مربی اسپانیایی از شاگردانش در بارسلونای بی خداحافظی کرد
سایت گل- لوئیس انریکه، مربی جوان دنیای فوتبال با اعضای بارسلونای بی خداحافظی کرد و بدین ترتیب آمادگی اش را برای آغاز دوره جدیدی در عرصه مربیگری اعلام نمود. این روزها خیلی ها او را در آستانه هدایت رم می دانند.
بازیکن سابق بارسلونا سه فصل موفق را برروی نیمکت مربیگری بارسای بی سپری کرد و در صحبتهایی اعلام کرد که حس می کند زمان جدایی فرا رسیده است.
انریکه در صحبتهایی گفت:« اگر فوتبالیست ها عمر کوتاهی در یک باشگاه پیش از پیوستن به تیم دیگری دارند، این عمر برای مربیان حتی کوتاهتر هم هست. زمانی که این کار را آغاز کردم، در انتظار چنین چیزی بودم. باید بگویم که سه سال خارق العاده را سپری کردم. تصمیم گرفتم که این دوره به پایان برسد. این را پیش از دریافت پیشنهادات کاری اعلام کرده بودم.خوشحالم و احساس افتخار می کنم، چون فکر می کنم که احترام زیادی را کسب کرده ام.»
او در ادامه در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوزتصمیم نهایی اش را نگرفته:« نمی دانم که در آینده چه کار خواهم کرد .می خواستم استراحت کنم .»
این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد احتمال حضور او برروی نیمکت مربی گری اتلتیکومادرید و رم به گوش می رسد. خود او اینطور می گوید:«با مدیران باشگاه رم در تماس بودم. پیشنهاد آنها پیشنهاد جذابی است. می دانم که آنها گزینه های متعددی را پیش رو دارند، دقیقا مثل من. پیش از تصمیم گیری باید همه چیز را درنظر بگیرم.»
علاوه بر لوئیس انریکه، نام دیدیه دشام و کارلو آنچلوتی هم در لیست نامزدهای هدایت رم دیده می شوند.
بمب خبري گوارديولا منفجر شد / مردي كه با حرفهاي جديدش همه را شوكه كرد!
اما او در نشستي با خبرنگاران برنامه كاري اش در سالهاي آينده را فاش كرد . او پس از پايان قرارداد با بارسا مي خواهد مدتي استراحت كند وپس از آن راهي قطر خواهد شد تا مربي گري تيم ملي اين كشور را برعهده بگيرد .
خبرآنلاين: پپ گوارديولا با ده عنوان قهرماني يكي از پرافتخارترين مربيان تاريخ فوتبال جهان است . مردي كه با حرفهاي جديدش همه را شوكه كرد.
گوارديولا با اين تعداد عنوان قهرماني تنها يك سال ديگر با بارسا قرارداد دارد و در ماه هاي اخير شايعات زيادي درباره ادامه كارش در دنياي فوتبال شنيده مي شدو منچستر يونايتد، چلسي وحتي در اين اواخر اينتر مقصد هاي بعدي او معرفي شده بودند .
اما او در نشستي با خبرنگاران برنامه كاري اش در سالهاي آينده را فاش كرد . او پس از پايان قرارداد با بارسا مي خواهد مدتي استراحت كند وپس از آن راهي قطر خواهد شد تا مربي گري تيم ملي اين كشور را برعهده بگيرد .
اين مربي اسپانيايي شخص مورد نظر شيخ خليفه بن احمد آل ثاني بوده و دستمزدي نجومي را براي او در نظر گرفته . او براي مربي گري قطر سالي 36 ميليون يورو دريافت خواهد كرد تا به اين ترتيب هزينه هاي مالكان اماراتي من سيتي شبيه پول خرد باشد .
اولين فصل حضور گوارديولا درخاورميانه سال 2013 خواهد بود.تابحال ژوزه مورينيو با دستمزد 11 ميليون يورويي گران قيمت ترين مربي جهان محسوب مي شد .
گردآوري:گروه ورزش سيمرغ