حیف شد..........
من همیشه آرزو داشتم کاکا بیاد رئال
ولی از وقتی که اومد یا مصدوم بود یا تو اُفت شدید!!
حالام که داره میره:24:
Printable View
حیف شد..........
من همیشه آرزو داشتم کاکا بیاد رئال
ولی از وقتی که اومد یا مصدوم بود یا تو اُفت شدید!!
حالام که داره میره:24:
کاکا مصدومیت زیاد داشته و نتونست خودش رو نشون بده.
اما اگه 1% امکان داشته باشه بدرد تیم بخوره و به روزهای اوجش برسه، مطمئن باشین مورینیو میفهمه و اونو نمیفروشه.
امشب بازی پیشکسوتان رئال-بایرن به سود مردم آفریقا انجام شد که نتیجه خیـــلی جالبی داشت!
این بازی 11 گل داشت(!!) و کلی حسرت برامون بجا گذاشت که نتونستیم ببینیم بازی رو!:41:
سهم نابغه های رئالی، 8 تا بود!
گلزنان بازی:
1-0 : دلارد (پنالتي - 11) ، 2-0 : بوتراگوئنو (16) ، 3-0 : ردوندو (40) ، 3-1 : پائولو سرجيو (44) ، 4-1 :آلفونسو (46) ، 4-2 كواچ (55) ، 5-2 ، رابرت كواچ (به خودي ، 61) ، 5-3 : پائولو سرجيو (66) ، 6-3 : نيكو كواچ (به خودي ، 66)، فرناندو سانز (83 ) ، شوكر (89- پنالتي)
اینم چندتا عکس:
محتوای مخفی: عکس
وقتی زیدانُ دیدم موهای تنم سیخ شد!!:40:نقل قول:
زیدان جیگر هم کنار بوتراگوئنو...
فک کنم اوولین بازیه که دارم می بینم خوزه داره از ته دل می خنده ! :دينقل قول:
خوزه بازی رو از نزدیک دید...
ای گفتی ... واقعا چه بازیکنایی توی زمین حظور داشتن ....نقل قول:
این بازی 11 گل داشت(!!) و کلی حسرت برامون بجا گذاشت که نتونستیم ببینیم بازی رو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فک کنم فیگو نمی اومد بهتر بودش ... اون هم فک کنم به خاطر مورینیو اومده بودش ...
راستی نگفتن این دلارد یهو اون وسط بمیره ؟ :دي
درکل باز هم نشون داد باشگاه که اهل عمله تا حرف زدن ....
حرفای ژاوی باور نکردنیه!
تویه یه مصاحبه، اومده گفته که تویه زمین بازی، سعی میکنیم با جدیت و حتی فحش دادن بازی کنیم!! (یاد سر خوک افتادم!)
یا اینکه گفته فیلم بازی کردن بازیکنای بارسا، جزئی از فوتباله!! (تئاترسلونا)
از اون بدتر گفته که اگه بوسکتز فحشی داده، باید تویه همون زمین بمونه و اصلا مشکلی نیست چون بوسکتز پسر خوبیه!!! (نژاد پرستی؟!)
و بعد هم گفته که ناراحته که رئال شکایت کرده از بوسکتز!!! (بازم نژادپرستی؟!)
یعنی آدم میمونه واقعا...
بردن به هر قیمتی؟!:41:
کریس رونالدو در کنار نانی و په په
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو تو صفحه فیسبوکش نوشته: بازی سختی بود ( بازی با نروژ )، اما در نهایت نتیجه لازم رو گرفتیم.
لینک مصاحبشو داری؟نقل قول:
دوستان عزیز رئالی
خواهشا در این تاپیک تنها راجع به رئال مادرید صحبت کنیم و فضای تاپیک رو به موضوعات دیگه اختصاص ندیم . به نظرم رئال اونقدر پتانسیل بحث رو داشته باشه که نیازی نباشه به مسائل دیگه بپردازیم .
ممنون :20:
بفرما:نقل قول:
لینک مصاحبشو داری؟
کد:http://www.sport.es/es/noticias/barca/20110605/barca-superior-cualquier-equipo/1032138.shtml
باز خبر سازی ایشون شروع شد
تو کدوم قسمتش همچین حرفی رو زده لطف کن همون قسمتهاش رو جدا کن تو همین تاپیک بذار
گرانرو : " در رئال مادرید می مانم . به توانایی های خودم ایمان دارم "
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
روزنامه مارکا امروز مصاحبه طولانی با گرانرو انجام داد . این بازیکن در این مصاحبه اعلام کرد که قصد جدایی از رئال مادرید را ندارد . با تقویت تیم در خط هافبک به احتمال زیاد گرانرو دقایق زیادی برای حضور در زمین پیدا نخواهد کرد با این حال او نظر دیگری دارد :
" در رئال مادرید خواهم ماند چرا که به توانایی های خودم ایمان دارم . مربی و باشگاه از من حمایت میکنند و امید خود را از دست نخواهم داد . "
" فاصله ای که مردم میان رئال مادرید و بارسلونا تصور میکنند انچنان هم زیاد نیست "
گرانرو افزود از اینکه گزینه تعویضی مورینیو محسوب میشود احساس خاصی دارد که توضیح دادنش برای او سخت است . " این موضوع باعث میشود تا به بازیکن بهتری تبدیل شوم و از ان قدر دانی میکنم . این مربی است که بیشتر بازیکنان خود را میسازد و باعث بهتر شدن انها میشود . "
ال پیراتا معتقد است که مربی پرتغالی میتواند رئال مادرید را به شکوه و افتخار برساند و اعلام کرد که نمیخواهد سهیم بودن در ان را از دست بدهد .
" امیدوارم به این پروژه زمان داده شود چرا که در نهایت منجر به موفقیت بزرگی خواهد شد . ما معتقدیم که فصل بعد بهتر خواهیم شد . فاصله ای که عده زیادی از مردم میان رئال مادرید و بارسلونا متصور هستند انچنان هم زیاد نیست . "
کد:http://www.marca.com/2011/06/06/futbol/equipos/real_madrid/1307340250.html
دلارد : هواداران واکنش بسیار خوبی داشتند ; هیجان زده هستم
شوکر: " ما به دلیل خوبی بازی کردیم و این موضوع دلپذیر است . "
روبن دلارد پس از پایان بازی خیریه هیجان زده بود . دلارد در سن 26 سالگی به برنابئو بازگشت و سفیدها به او ابراز علاقه کرده و به گرمی از وی استقبال کردند .
" برنابئو تقریبا پر شده بود و هواداران واکنش خوبی نشان دادند . من هیجان زده هستم و احساس عجیبی در درون خود دارم . اما این موضوع پس از بازی کردن در کنار بزرگترین ستاره های تاریخ باشگاه یک امر عادی تلقی میشود . من شانس این را پیدا کردن تا دقایق کوتاهی در کنار ردوندو بازی کنم , بازیکنی که یکی از الگو های من بود . "
شوکر نیز با اشاره به تلاش کسانی که در این دیدار حضور پیدا کردند اعلام کرد :
" ما به دلیل خوبی بازی کردیم و این موضوع دلپذیری است . ما به خاطر نمایش خود و بایرن مونیخ خوشحالیم . باید به خاطر حضورشان از انها تشکر کنیم . " مهاجم کرووات همچنین در باره گل خود به پاننکا که پایان بخش بازی بود گفت : " اگر کسی علاقه ای به زدن پنالتی نشان ندهد من بدون هیچ ترسی پشت توپ میروم . "
کارمبو نیز که از بازیگران اصلی این دیدار بود گفت :
" بازی کردن در برنابئو دلنشین است . عده زیادی حضور داشتند . همه اینها به خاطر یک دلیل خوب و دلپذیر انجام شد ."
در پایان ویکتور به جنبه حمایتی این دیدار اشاره کرد و گفت :
" ما امیدواریم به چنین فعالیتهایی ادامه بدهیم . هدف اصلی فارغ از لذتی که از این دیدار بردیم بازی کردن برای کمک به افریقا بود . "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330060602748/noticia/Noticia/De_la_Red:_“La_aficion_ha_respondido_muy_bien,_estoy_emocionado”.htm
آگرو رفت بارسلونا؟
نه هیچ جا همچین خبری اعلام نشده!نقل قول:
آگرو رفت بارسلونا؟
اگه بخواد بره هم احتمالا به رئال یا چلسی میره
اگه پیشنهاد بده هم اون افتخار نمیده بره : دینقل قول:
اصلا بارسا پیشنهاد نداده که دلش بخواد بیاد یا نیاد
اصلا بارسا پیشنهاد نداده که دلش بخواد بیاد یا نیاد :31:نقل قول:
نقل قول:
فعلا مدیر برنامههاش و باشگاهش دارن التماس بارسا رو میکنن، که جذبش کنن ولی بارسا گفته هیچ علاقهای نداره در ضمن بارسا افتخار داشتن این مدل بازیکنا رو به چلسی و سیتی داده :دی
دقیقا ... یکی از چیزهایی که باعث شدش من ازش بدم بیاد و نخوام بیاد رئال همینه ! خیلی خودشه می چسبونه به باشگاها ...نقل قول:
اوولش نوبت رئال بود ... دید ضاییع شد ! :دي بعدش رفت سراغ بارسا ... بعدش معلوم نیست کجا می خواد بره !
تاپیک رئال یا اخبار التماس بازیکنا به بارسا؟!
1.من نمیفهمم اینطور پستی چطور تایید شده از یه بارسایی تویه تاپیک رئال که توش یک رئالی رو "دروغ گو" خطاب کردن؟!(محترمانه البته!)نقل قول:
باز خبر سازی ایشون شروع شد
تو کدوم قسمتش همچین حرفی رو زده لطف کن همون قسمتهاش رو جدا کن تو همین تاپیک بذار
2.وظیفه من نیست که اینکار رو بکنم..
شما زبانت مشکل داره، به من ربطی نداره!
از بازی دیشب، بیش از 500 هزار دلار جمع آوری شد برای مردم آفریقا!!نقل قول:
¿Alves y Sergio Busquets se tiran?
¡Por favor! Y ellos no. Eso forma parte del fútbol. La picardía del deporte, en el campo siempre nos hemos llamado de todo, hay tensión, nervios, insultos, eso es fútbol también, ¿qué pasa? Todo se queda ahí. Ha pasado toda la vida.
--------------------------
¿Cómo se le quedó la cara a Sergio Busquets cuando se enteró que el Madrid lo denunciaba en un vídeo?
Me pareció muy triste. Estaba preocupado. Si nos decimos de todo en el campo. No pasa nada. Ahora qué pasa que Busquets es racista. No me jodas. Me parece triste que compañeros de selección pidieran la sanción para Sergio, conociendo a Busi lo que es, un tío extraordinario, empático, buena gente.
کماکان باشگاه بجای حرف زدن، عمل میکنه و بزرگیش رو نشون میده...:40:
ولی بقول یکی، شاید بهتره پرز این پول رو بده یوا تا قرعه های راحت تری داشته باشیم!!
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
نادالِ تسليم نشدني
دیگر پیش خوان ها:
با ششمين قهرماني در گرند اسلم رولند گاروس به بورگ رسيد
(بورگِ سوئدي از بزرگترين تنيسورهاي تاريخه)
گرانرو:"به تواناييهايم ايمان دارم و به همين دليل است كه ميخواهم در مادريد بمانم"
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
حالا شد!
دیگر پیش خوان ها:
نادال ششمين قهرماني رولند گاروس و دهمين قهرماني گرند اسلم خود را كسب كرد
"نميتوانستم در روياهايم اتفاقي به اين خوبي را تصور كنم"
پرز:"بهترين مربي جهان را در اختيار داريم"
فلورنتينو از پروژه مورينيو حمايت كرد
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه
نقل قول:
با احترام با translat کسی زبانش خوب نمیشه و اگر انگلیسی بود راحت میشد ترجمه کرد ولی زبان اسپانیش 1000 جور میشه راجبش قضاوت و ترجمه کرد .
پ ن : این روزها با ترانسلت همه بالای 50 زبان را متوجه میشوند و مشکل زبان ندارند :ی
سلام
میشه یه خورده در مورد روبن دلارد اطلاعات بدین؟
کی هست؟
چش شده؟
چرا توی 26 سالگی گفتین که نترسیدن بیفته بمیره؟
مشکلی داره؟
از فوتبال هم که حتما خداحافظی کرده!
و اینکه دیدن زیدان دوباره توی لباس رئال خیلی خیلی دیدنی بود :X
دوستان گرام ( هردوطرف مناقشه : دی )
دومین یادآوری ظرف کمتر از 12 ساعت
اینجا تاپیک رئال هست ؛ تاپیک نقل و انتقالات بارسلونا نیست ، تاپیک آموزش ترجمه هم نیست .
پست های ادامه دهنده ی این مباحث و سایر مباحث غیرمرتبط با رئال مادرید از این به بعد در این تاپیک تایید نخواهند شد .
ممنون از توجه و همراهی شما :11:
چرا اصلا پست های بارسایی ها این تو تایید میشه که همچین مشکلی پیش بیاد؟!!!!نقل قول:
سر یه بازی غش کرد افتاد کف چمن:دی بعد پزشکا گفتن مشکل قلبی داری عمو جان، بازی رو گذاشت کنار (25 سالگی). باشگاه هم بهش یه پست پشت میز نشینی بهش داد (مربی گری فکر کنم)...نقل قول:
بازیکن آکادمی رئال بود. یه فصل هم برای ختافه بازی کرد. اولین بار کاپلو بهش بازی داد. تو تیم شوستر هم بازی کرد. برای تیم ملی اسپانیا تو همه ی رده های سنی هم بازی کرده. اما تو بازی کوپا د ری جلو رئال یونیون غش کرد و ...:41:
کلا اظهارات این جناب ژاوی در باره ی رئال همیشه جالب بوده! کاملا مشخص هست که از کجا ناراحته...
برگشته گفته منچستر رو 1000 بار به رئال ترجیه میداده و رئال فوتبال بازی نمیکرد و میخواست بازی رو خراب کنه.
ایشون میتونن به کامنت های سایت های مختلف از سوی هوادارای تیم های مختلف رجوع کنن و ببینن که درباره Diving ، اعتراضات و تمارض های مکرر بازیکنای بارسا چه چیزا نوشتن.
ببینید اون چیزی که وجود داره اینه که وقتی پستی در رابطه با بارسا زده میشه در این تاپیک ، طرفداران بارسا این حق رو برای خودشون قائل هستند که بیان در همین تاپیک و به شبهه ی ایراد شده بپردازند ، همونطور که اگر در تاپیک بارسا حرفی در باره ی رئال زده بشه ما هم خواهان پاسخ گویی در همون تاپیک هستیم ، دو طرف هم که ید طولایی دارند در متلک نثار هم کردن ( منظور کاربر خاصی نیست ، دوطرف استعاره از هوادارن دو تیم هست )نقل قول:
چرا اصلا پست های بارسایی ها این تو تایید میشه که همچین مشکلی پیش بیاد؟!!!!
در حالیکه تمام تلاش ها و بحث ها در ربطه با ایجاد انجمن به همین منظور بوده که خبری از تیکه انداختن ، متلک گفتن ، بحث های حاشیه ای و غیر مفید و کل کل نباشه درونش و هوادارن تیمها در محیط مخصوص تیمشون در باره ی تیمشون اظهارنظر کنند .
همونطور که گفتم از این به بعد سعی میکنیم پست هایی که به رئال مربوط نیست ( به طور خاص مرتبط با بارسا) در این تاپیک تایید نشه تا در روند تاپیک خللی ایجاد نشه . :20:
فلورنتینو پرس: مورینیو بهترین مربی دنیاست
سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، تاکید کرد ژوزه مورینیو بهترین مربی دنیاست و مطمئن است که رئال می تواند فصل آینده جام های بزرگی را به دست بیاورد.
او در گفتگو با نشریه آس گفت:" ما روی تیم فوق العاده مان حساب می کنیم؛ تیمی جوان که بهترین مربی دنیا را در اختیار دارد."
کهکشانی ها آوریل گذشته برای اولین بار در 18 سال اخیر با پیروزی مقابل بارسا قهرمان کوپا دل ری شدند و پرس معتقد است که مورینیو می تواند فصل آینده موفقیت های بیشتری برای باشگاه به ارمغان بیاورد.
" امسال ما پایه موفقیت های آینده را گذاشتیم. ما قهرمان کوپا دل ری شدیم و مطمئنیم که این می تواند آغاز روند فوق العاده باشد."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/06/06/2520447/%D9%81%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA
مطبوعات ایتالیا، ول کن کاکا نیستن!
هر روز یه خبر میدن!
این وکیل مایکون هم که دیوونه کرد مارو!
ایندفعه گفته احتمالش هست که مایکون و کاکا معاوضه بشن!!
+
وکیل گارای هم گفته که گارای از بودن تویه رئال راضیه اما دوست داره که بیشتر بازی کنه و به همین دلیل هم امکان رفتنش هست...
گویا بنفیکا هم میخواد کوئنترانو شکایت کنه بخاطر صحبت های اخیرش و ابراز علاقه آشکارش به برای اومدن به رئال...!
فکر کنم این یعنی کار تموم شده و به زودی اون رو در زئال میبینیم...چون از بازیکن خودشون که شکایت نمیکنن!
كوئنترائو در چند قدمي رئال مادريد است
هافبك تدافعي تيم فوتبال بنفيكا پرتغال به احتمال زياد ظرف امروز و فردا به رئال مادريد اسپانيا ملحق ميشود.
به نقل از آس اسپانيا، فابيو الكساندر سيلوا كوئنترائو بازيكن 23 ساله بنفيكا پرتغال از رئال مادريد پيشنهاد 24 ميليون يورويي داشته و به نظر ميرسد كه مدتها است دو طرف مذاكره كننده هيچ مشكلي بر سر مسائل مالي نداشته باشند.
مشكل اصلي در اين ميان تلاش رئال مادريد براي فروش بازيكناني چون كاكا، لاسانا ديارا، گاگو، ايگواين و كانالس است تا ضمن باز شدن فضا براي درخشش اين بازيكنان پول لازم براي جبران كسري بودجه نيز فراهم شود.
باشگاه بنفيكا در سايت رسمي خود از برهم زدن مذاكرات در ساعات پاياني در مادريد خبر داده، اما منابع خبري در اسپانيا اين خبر را تكذيب و اين اقدام را راهي قابل پيشبيني براي بازارگرمي پرتغاليها توصيف كردهاند.
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
نصری به رئالمادرید میرود
سرمربی آرسنال قصد دارد ستاره فرانسوی تیمش را به رئالمادرید بفروشد.
به گزارش نشریه "ساندی میرور"، آرسن ونگر ترجیح می دهد "سمیر نصری" را به تیم دیگری واگذار کند.قرارداد این بازیکن یک سال دیگر خاتمه پیدا می کند و این در حالی است که ونگر نمیخواهد نصری را مجانی در اختیار تیمی دیگر قرار بدهد.دو باشگاه منچسترسیتی و رئال مادرید خواهان جذب این هافبک فرانسوی هستند و به نظر می رسد با 10 میلیون پوند بتوانند او را به خدمت بگیرند. البته با توجه به اینکه توپچی ها نمی خواهند منچسترسیتی بیش از این قدرتمند شود، شاید نصریرا در اختیار رئال مادرید قرار بدهند.هدف ونگر این است که بتواند "ماتئو فلامینی" هافبک سابق تیمش را دوباره به لندن بازگرداند.
'خوسه مورينيو' خواهان پيوستن 'مايكون' به رئال مادريد است
مادريد - 'خوسه مورينيو' سرمربي پرتغالي رئال مادريد در يك تماس تلفني با 'لئوناردو' سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا، خواستارمبادله 'كاكا' و 'مايكون' ستاره ها ي برزيلي دوتيم با يكديگر شد .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزارش ايرنا به نقل از منابع خبري اسپانيايي حاكيست كه مورينيو به دنبال جذب يك هافبك كناري براي تيم رئال مادريد مي باشد و به همين دليل مايكون نظر وي را بسيارجلب كرده است.
گفته مي شود كه مايكون بازيكن مورد علاقه مورينيو بوده و باشگاه رئال مادريد نيز به دنبال يك هافبك كناري مي گردد ، هرچند به نظر ميرسد كه 'فابيو كونترائو' بازيكن پرتغالي تيم 'بنفيكا' نيز به رئال مادريد خواهد پيوست ، اما اين تيم مي تواند مايكون را نيز به خدمت بگيرد.
منابع خبري اسپانيايي در اين باره به نقل از روزنامه 'گازتا دلواسپرت' ايتاليا گزارش داده اند كه مورينيوازسال گذشته اشتياق بسياري براي پيوستن مايكون به رئال مادريد نشان داده كه اين اشتياق ازدوهفته پيش تاكنون بيشترشده است و دراين مورد رئال مادريد درقبال جذب مايكون بايد به غيرازانتقال كاكا 20 ميليون يورو نيز پرداخت كند.
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
سرجیو راموس:
" مادرید به شخصی مثل مورینیو نیاز داشت "
دیگر پیش خوان ها:
سرجیو راموس برای فصل بعد هدفهای بزرگی دارد
" فصل بعد باید تمام تلاش خودمان را به کار بگیریم تا هر 4 جام موجود را کسب کنیم "
تعریف و تمجید راموس از آگوئرو:
" آگوئرو متفاوت است "
خرید کوئنترائو به زودی اعلام می شود
آیا نادال بهترین ورزشکار تاریخ اسپانیاست؟
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
کوئنترائو در مصاحبه اختصاصی با آ.س:
" آرزوی قلبیم است که به مادرید بروم "
دیگر پیش خوان ها:
" دوست دارم به زودی قراردادم را با مادرید ثبت کنم و جام های زیادی را با این باشگاه به دست بیاورم "
دلارد: " برای جوانان، برنابئو تئاتر رویاهاست "
اتلتیکو مادرید در تلاش برای جذب لوییس انریکه به عنوان سرمربی تیم
والدز و یورنته مقابل ونزوئلا از ابتدا در ترکیب هستند و مانو دل مورال نیز اولین بازی خودش برای تیم ملی را انجام می دهد
دل بوسکه : " باید بتوانی در همه چیز پیروز باشی "
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
+
Mohammad King عزیز لطفا لینک منبع خبرهاتون رو هم بذارین:11:
ای بابا. انگار عقل از سر اینها پریده. کاکا رو بدی تا مایکون رو بگیری؟ تازه 20 ملیون هم روش بدی؟ مگه کیه این مایکون بابا! الاان اگه 25 سالگی روبرتو کارلوس رو هم بیارن اینقدر ارزش نداره.
منم موافقمنقل قول:
ای بابا. انگار عقل از سر اینها پریده. کاکا رو بدی تا مایکون رو بگیری؟ تازه 20 ملیون هم روش بدی؟ مگه کیه این مایکون بابا! الاان اگه 25 سالگی روبرتو کارلوس رو هم بیارن اینقدر ارزش نداره.
آخه رئال با وجود راموس چرا دنبال دفاع راست میره؟!
مایکون یه زمانی بهترین دفاع راست دنیا بود ولی الان دیگه نمیشه همچین چیزی گفت و همین راموس اگه یکمی روش کار بشه می تونه بهترین دفاع راست بشه و تازه سنش هم نسبت به مایکون کمتره
بعدشم فکر نکنم کاکا حاضر بشه بره اینتر!
"موراتی : معاوضه مایکون با کاکا حقیقت ندارد."
اختصاصی هواداران رئال مادرید در ایران
رئیس قهرمان سابق ایتالیا و اروپا پیشنهاد برای معاوضه دوبازیکن برزیلی را رد کرد.
در دوشنبه صبح La Gazzertta در گزارش خود یک انتقال بین دو غول اروپایی را پیشنهاد داد.
مایکون دفاع راست مادرید شود و کاکا بار دیگر به سن سیرو باز گردد اما این بار با پیراهن آبی و سیاه.
اما موراتی می گوید : چنن انتقالی در تابستان ممکن نیست و در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت : "همه این ها دروغ است و هیچ کدام حقیت ندارد."
با این حال مدیر برنامه های مایکون به صورت اختصاصی به سایت گل گفته است که چنین معاوضه ای غیر ممکن نیست اما هرگونه مذاکره بین دو باشگاه را رد کرده است.
کاکا در 2009 به رئال پیوست و از تابستان گذشته درباره انتقال او بحث می شود.
مایکون که دوسال تحت نظر خوزه مورینیو بازی کرده است تابستان گذشته بسیار به مادرید نزدیک شده بود اما دو باشگاه به توافق مالی نرسیدند و این انتقال صورت نگرفت.
کد:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/06/06/2520781/kaka-maicon-swap-with-real-madrid-is-not-true-inters-massimo
نیمار دقیقا شبیه مسی است - وگنر ریبریو
وگنر ریبروی معتقد است که نیمار و مسی خیلی شبیه به هم هستند و در ادامه عنوان کرد که نیمار 19 ساله در آینده ستاره ی فوتبال اروپا خواهد شد...
از نیمار ستاره ی جوان باشگاه سانتوس به عنوان یکی از با استعداد ترین و خوش آتیه ترین بازیکنان حال حاضر جهان فوتبال نام برده میشود و مدیر برنامه های نیمار یعنی وگنر ریبریو معتقد است که موکلش خیلی شبیه به فوق ستاره ی تیم بارسلونا یعنی لیونل مسی است و در عین حال شایعات اخیر مبنی بر پیوستن نیمار به رئال مادرید را تکذیب کرد.
وگنر ریبرو در مصاحبه ای به La Cope گفت:
"به نظر من نیمار دقیقا نسخه ی کپی شده ی مسی است در آینده ای نه چندان دور فوق ستاره ی فوتبال خواهد شد. هنوز تازه 19 سال دارد ولی تمام اروپا در تلاش هستند تا او را به خدمت بگیرند".
این وکیل معروف عنوان کرد که تاکنون رئال مادرید رسما علاقه ی خود به نیمار را ابراز نکرده است:
"رئال مادرید نه با من و نه با خود نیمار تاکنون تماس نگرفته است. در حال حاضر ترجیح میدهیم که به جای فکر کردن به ترانسفر بر روی کوپا لیبرتادورس تمرکز کنیم اما اگر اتفاقی در مورد انتقال رخ دهد حتما آن را با شما در میان خواهیم گذاشت".
تیم سانتوس در کوپا لیبرتادورس به فینال رسیده است و با تیم پناریول مقابله خواهد کرد.
+کد:http://www.goal.com/tr/news/448/güney-amerika/2011/06/07/2521647/neymar-aynen-messiye-benziyor
به نظرتون نیمار میتونه خرید خوبی برای باشگاه باشه؟
کوئنترائو تویه مصاحبش با as، تویه هر جمله ای که گفته، حداقل 1 بار اسم رئال رو آورده!:31:
کاملا مشخصه که حاضره هرکاری کنه که بیاد تویه رئال فقظ...گفته دوست داره زیاد بازی کنه اما هدف اولش، کمک به رئاله...
راست و دروغش پای خودش اما گفته که از بچگی، عاشق رئال بوده!
به شخصه معتقدم خرید اینطور بازیکنی، فوق العادس..بازیکنی که تیمش رو اونقدر دوست داره که حتی حاضره نیمکت نشین بشه..بازیکنی که با پپه-کاروالیو-دی ماریا و کریس همبازی بوده! یعنی هماهنگی سریع تر!
+
نیمار بازیکن خیلی خوبیه اما احساس میکنم اینم مثل روبینیوئه!
بازیکنی که خیلی خوبه اما مشکلش اینه که 2-3 بازی که نیمکت نشین بشه، نابود میشه و سریع میخواد از تیم بره!
به هر حال، هرچی آقامون(خوزه) بگه!: دی
Nah ...!:Dنقل قول:
به نظرتون نیمار میتونه خرید خوبی برای باشگاه باشه؟
به نظر من دیگه خرید درکل بسه برای هافبک و حمله ....
نیمار بازیکن خیلی خوبیه و منم دوسش دارم ولی چون برزیلیه به نظر من اون روحیه ی جنگندگی برای ورود به ترکیب اصلی رو نداره و هی افت می کنه ... نمونه هم زیاده برزیلی این جوری ... نیمار برای تیمایی خوبه که به مهاجم اوول نیاز داشته باشن و یا حداقل مهاجم دووم ... ولی نیمار اگه نتونه همون اوول فصل خودشو ثابت کنه و نشون بده دیگه کارش تمومه ...
معاوضه ی مایکون و کاکا به نظرم احمقانس .... حتی فکر کردن بهش .. هر کسی هم که این خبر رو درست کرده واقعا مشکل داشته ! :دي
من کلا از مایکون اون موقع هم که تو اوج بود خوشم نمی اومد .. چه برسه الان ... الان هم که کونترائو داره می اد رئال دیگه خریدی برای دفاع هم لازم نمی دونم ... کلا به نظرم تیم بسته شده و دیگه به بازیکن دیگه ای نیاز نداره ....
و مورینیو یه کار خیلی خوب انجام داد این فصل و خرید ها رو قبل از تابستون انجام دادش ...
و اگه فروش های دقیقه ی 90 رو هم جلشو بگیره عالی می شه ...
اقا نیمار ماله ماست :دی......ترو خدا ولش کنید بزارید به ستاره ی خوب بخریم :دی
ميگن نيمار در آينده يكي از بهترين بازيكنا ميشه
به هر حال اصلا معلوم نيست كجا ميخواد بره.فكر ميكنم باشگاههايي كه ميخوانش صبر ميكنن تا بعد كوپا آمه ريكا تصميم قطعي براي خريدن يا نخريدنش رو بگيرن
به نظرم عيار اصليش اونجا مشخص ميشه
احساس ميكنم بازيكنيه كه اگه بهش بازي نرسه جنجال به پا ميكنه
راستي اين بنفيكا بازيكناي خوبي داره.همين ديماريايي كه ازشون گرفتيم خودش همه چي رو نشون ميده:دي
واقعا كوئنترائو معلومه كه عاشق رئاله و از ته دل دوست داره به رئال خدمت كنه
من كه پارسال هم دوست داشتم بخريمش
شما عمو آبراموويچتون كه رياضت اقتصادي در پيش گرفته:31:.فكر هم نكنم سر كيسه رو شل كنه:31:نقل قول:
اقا نیمار ماله ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......ترو خدا ولش کنید بزارید به ستاره ی خوب بخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه رونالدو برزيلي هم به پرز گفته توصيه ميكنم بخرينش.پس يعني نيمار مال ماست:31:
بازیکن خوب و آینده داری هست. هرجا بره، بارسا نره. اگه قراره اونا بخرن ما پیش دستی میکنیم:دینقل قول:
+
مسعوت اوزیل هم تو بازی تیم ملیش فوق العاده ظاهر شد و بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. گل اول بازی رو خودش از زاویه بسته شد و یه پاس گل زیبا هم داد.
خود نیمار توی مساحبه هاش ابراز تمایل کرده که بره چلسی ، پارسال داشتیم میخریدمش که باشگاهش نذاشت... امسال هم که همه میخوانش:دی
دیارا فقط با یک شرط از رئال میروم
"چند وقت پیش که نامش در لیست خرید فنرباغچه بود ,دیارا گفت فقط بایک شرط از رئال جدا میشوم آن ها هم اینه که به انگلیس برم"
"هافبک با تجربه ی رئال مادرید لاسانا دیارا گفت تنها با یک شرط تیم پایتختی وداع میکن آنم این است که به یکی از تیم های جزیره بروم "
زمانی که در جزیره بود, بازیکن فرانسوی که در در تیم های همچون چلسی , آرسنال ,پورتموس بازی کرده بود و مدتی بود که نام این بازیکن در فهرست تیم های جزیره همچون منچستر یونایتد ,لیورپول و تاتنهام بود.
این بازیکن در محاصبه ای که با Skysports.com انجام داد , گفت اگر درصورتی از رئال جدا شوم اولویت اولم تیم های جزیره است در آنجا روز های خوشی داشتم مخصوصا زمانی که در آخرین فصل حضورم درپورتموس جام حذفی را بالای سر بردیم هنوز از یادم نرفته .
در ادامه گفت من زیاد به رفتن از رئال فکر نمی کنم ولی شرایط طوری است اگر از رئال بروم به تیم های جزیره میروم در ضمن رئال بهترین تیمی بوده که در آن بازی کرده ام.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/07/2522342/diarra-realden-gidersem-ancak-ingiltereye-dönerim