بالاخره امروزپنجشنبه شركت تكين اين بازي رو عرضه كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بالاخره امروزپنجشنبه شركت تكين اين بازي رو عرضه كرد
آقا کی میدونه الان از کجا میشه تهیه کرد؟
شماره تکین رو می داره؟
سرزمین هم امروز عرضه کرده ولی نمی دونم مغازه ها دارن یا نه .... ؟!
تکین که تعطیل بود ولی سرزمین گفت که امروز عصر تو بازار بزرگ میتونی بخری ولی تو تهران شنبه میرسه
حالا چطوري تا شنبه صبر كنم! دارم مي ميرم از فراق PES6
:wub: :eh: :weird: :wac: :grrr:
حال كردم ولي فكر نكنم توي شهر ما اومده باشه 2 روز بعد به شهر ما مياد
من به پاساژ رضا و ايران و وليعصر سرزدم و تمام مغازه هارو زيرورو كردم ولي خبري نبود ايكاش يكدوم ازين شركتا پيك داشت .
من دارم كم كم دق ميكنم . راستي كسي از پايتخت خبري نداره.
دو تا راه داریم یکی اینکه تو سایت تکین بریم و در قسمت انحمن درخواست بدیم که من اینکارو کردم شما هم اینکارو بکنید
راه دوم اینه که یکی که دانلود کرده یه حالی بده و واسه دیگران هم کپی کنه و ما پولشو بهش میدیم
هر راهي ميتونيم پيدا كنيم تا امروز اين بازيرو در خونه هامون داشته باشيم من توي زندگيم از يچيز خيلي بدم ميياد اونم لحظه هاي آخر انتظار . اي كاش نمايندگي play.com تو ايران بود تا ما اينقدر منت اين شركتاي آشغال رو نميكشيديم.
سایت EuroGamer كه جونش در می یاد به بازیها امتیاز بده به این بازی امتیاز 8 از 10 داده.( البته پلت فورم X360)
من که امروز و فردا یه کاری دست خودم می دم شماها رو نمی دونم.!!!!!!!!!!!
بچه ها من یه راهی پیدا کردم شاید فردا صبح بتونم این بازی رو گیر بیارم وای خدا امیدوارم که حواب بده اگر حواب داد راهش رو به شماها هم میگم
راستی کسی این بازی رو دانلود نکرده؟
یا گیرش نیومده؟
من حاضرم به قیمت خونم ازش بخرم
دوستان عمرا فعلا این بازیو تو ایران پیدا کنید ! اگه میبینید تو سایت این سرکت ها میگن فردا پس فردا منتشر میکنیم چرت میگن ! این بازی تا این لحظه که دارم این پست رو مینویسم کرک نشده ! حالا نمیدونم شرکتهای بازی سازی چطوری میخوان این بازیو کرک شده بدن بیرون !
من دالنود کردم درد سرش زیاده اگه میخواین بی دردسر بازی کنید دعا کنید کرک شه !
Nvidia جون هر كي دوست داري ته دل ما رو خالي نكن كه كرك نشده .
يه وقت مثل Splinter Cell 3 نشه و ...
پخش نسخه Pc اين بازي روز شنبه است
در ضمن نسخه Ps2 در حال حاضر پخش شده
نه بابا کرک میشه ! یادتونه دو شب پیش بهتون گفتم فردا PES6 ریلیز میشه ؟ خوب الانم میگم که فردا کرک میاد ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
دوست عزيز شنبه تو كل ايران پخش ميشه يا فقط تهراننقل قول:
نوشته شده توسط westgame
من كرج ميشينم به نظرت كي مي تونم بگيرمش؟
+
دوستاني كه واسه ps2 رو ديدن دموش چي بوده؟
اقا من همین امشب رفتم پایتخت یارو گفت هنوز نیاوردن پس همون شنبه حتمیه ...
@
Nvidia
سلام شما بورو تو این سايت. Fixed image برايه این بازی هست
اگه پستمو ببینی من گفتم کرک ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
اگه اطلاع داشته باشين ميدونيد که با این هم ميشه بازی رو اجراع کرد
منم میدونم با این میشه بازیو اجرا کرد اما اگه پست اول منو نگاه کنی من گفتم کرک چی ؟ کرک حالا شما هِِی بگو با اینم میشه بازیو اجرا کرد :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
سلام:
دوستان سرزمين رايانه از روز پنجشنبه تو اهواز اين سي دي رو ارائه كرده واي كه عجب....
بازي توپ شده فقط بديش اينه كه ليگ اضافه نكرده.سرعت بازي كه ديگه نگو...هر يك از بازيكنان شيوه ي خاص خود رو داره.خلاصه بگم گيم پلي توپ.(روان و ساده)آن قدر هم بازي سخت شده كه ديگه نميتونم بيشتر بگم...
در ضمن اين بازي كرك هم شده و من الان دارم بازي ميكنم.(هيچ مشكلي نداره)
سيستم مورد نياز:
ram 512
5 gb free space on hard disk
cpu.2 gb
vga : 128
نقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
گرافيك بازي در حد عالي براي Ps2
در ضمن شهرستان ها رو هم همون روز شنبه ارسال ميكنيم
نكته : اگر قرا به پخش زودتر بود مي شد با دايمون كار رو مانند ........ بعضي شركتها بيرون داد (روز پنجشنبه)
اما چه كنيم كه ما فقط Easy Setup كار ميكنيم
حتما سرزمین کرک کرده ;) این سرکت سرزمین به جز کپی سی دی بازی هم کرک میکرد و می نمیدونستیم ؟ :خنده:نقل قول:
نوشته شده توسط aminspy12
با رم 256 ميشه اين بازي رو خوب اجرا كرد
سوالي بود؟ :)
بازم سلام
من زنگ زدم دفتر مركزي تكين قرار شد 6 تا 7 برم اين بازي رو بگيرم كسايي كه دوست دارن بازم امروز اين بازيرو تهيه كنند با شماره 77522082 تماس بگيرن من كه دارم بال در مييارم يه روزم يه روز .( دوست ندارم اين حرف رو بزنم ولي به خاطر پرو بودن شون ميگم) ببينم با انتشار اين بازي ديگه فيفا بازا ميتونن سرشونو بالا بگيرن (اينم بگم كه من 5و6 سال فقط فيفا بازي ميكردم ولي خداييش فيفا چند سالي كم آورده .
اصلا کسی متوجه نشد شما تبلیغ دارید می کنید :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط westgame
سلام
بچه ها شرکت تکین کرکش با دیمون کار می کنه؟
من Pes5 رو که خریدم شرکتش علی بابا بود واقعا عالی بود کسی سراغی از این شرکت نداره؟
راستی از بچه هایی که این بازی رو تهیه کردند خواهش می کنم اسم شرکت و نوع کرکش هم تو
توی تایپیک بنویسند چون نمی خوام از دیمون استفاده کنم یا کابل سی دی رم رو در بیارم.
سلام:
كسي فايل درست شدن اسامي رو در Pes 6 داره.لطفا هر كس داره قرار بده.
من رفتم از تكين خريدم واينو بگم كه واقعآ معركس و بازم كنامي گل كاشت . شايد در اولين دفعه فكر كننين كه با 5 هيچ فرقي نكرده اما در اصل هزار برابر بهتر و زيباتر شده و خوب طبيعي هست كه يكسري اشكالاتي هم داره كه جزو واقعيت بازيهاست اما از فيفا 3000 سال جلو ( از نظر گرافيك , دمو , گيمپلي و...... چون واقعيت داره و مثل فيفا 07 الكي نميگه كه 8 نوع مدل شوت وگل و...... كه هيچكدوم واقعيت نداشته باشه اينم بگم تا دوسال پپيش هيچ فوتبالي رو جز فيفا قبول نداشتم ولي خداييش اينو بايد قبول كنيم كه pes بهتر )
pes 6 جان ميشه يه خورده از بازي بگي .
مخصوصا به اون مشكلات كه اشاره كردي .
من رو بايد ببخشي كه گفتم مشكل در اصل مشكل نيست .منضور من اين بود كه يچيزايي از بازي حذف شده مثل ليگ آلمان (عشق خودم :rolleye: ) و يه چي زايي اضافه شده مثل گروه تيمهاي c كه ميتوني حدود 20 تيم رو به بازي اضافه كني اول بازي يعني ورود بازكنها بسيار طبيعي تر شده اينم بگم كه من تا الان فقط يه بار بازي كردم اونم 3 دقيقه ولي همون 3 دقيقه خيلي توپ بود و زياد از بازي هنوز چيزي نميدونم .
ولي يكي از اشكالات هنوز اسم بازيكنان هست ( مثل ايران) وجالب اينكه چهره علي كريمي در بايرن درست شده.
من تو نصب بازی که از تکین گرفتم مشکل دارم بازی daemon tools هست اما setup اجرا نمیشه چیگار کنمنقل قول:
نوشته شده توسط pes6
اصلا وقتی رو sftup کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته
ببخشید میشه چند تا سایت خوب برای خرید آنلاین این بازی معرفی کنید؟(که البته کرک کرده باشن)!!!
منتظرم
اقا كي ميدونه مركز تاكين تو كرج كجاست؟؟
امشب خابم نمي بره!
اول اين دوستمون كه تو نصب گيركرده بگم كه باييد اول ديامون4.3رو از سيدي نصب كن بعد از دوباره بالا اومدن سيستم حالا روي ستاپ سيدي كليككن بعد بزار ايميج در يك جا ريخته شه وبعدش كه ايميج رو ريختي خود برنامه ديامون بالا نيومد روي ديويدي درايو مجازيت در ماي كامپيوتر كليك كن تا بازي رو نصب كني بعد از نصب باي فايل داخل كرك رودر پوشه اي كه بازي رو نصب كردي قرار بدي و روي كرك كليك كني . چند لحظه صبر كن تا ديامون كرك رو نصب كنه بعد از نصب كرك خود بهخود وارد بازي ميشي يادت باشه براي بازي كردن بايد روي آيكن Play Pro Evolution Soccer 6 Crack در دسكتاپ كليك كني
حالا بريم سر بازي من باز رفتم يه يك ربعي بازي كردم واينا دسگيرم شد
وارد شدن توي زمين طبيعي شده - خطا ها جدآ واقعي شده(مطمئن باشين اگه تكل از پشت برين اخراج ميشين مگه اينكه داور نبينه يا توپو بزنين و جالب اينكه يكجا من تكل كردم داور مي خواست كارت بده ولي بازيكن خواهش كرد وبا داور صحبت كرد و داور كارت نداد - دروازبانها واقعآ قشنگ كار ميكنن و به شما اجازه گل زدن رو نميدن مخصوصآ دروازبان خودي كارشون معركس در مورد دفاع هم همينطو ر - گيمپلي بازي بهتر سريتر ورونتر شده وگزارش بازي هم بهتر شده
اما چند چيز آدمو هنوز آزار ميده مثل پيراهن بازيكنها(حتي تيمهاي ساخته شده مثل آرسنال و.....) اسم بازيكنها وتيمها ويافه بازيكنها و.......... البته تمام اينهارو با فايلهاي كه در چند روز ديگه توليد ميشه برطرف ميكنيم
فقط يه چيز باقي ميمونه اونم تماشاچيهاس كه كاريش نميشه كرد در كل اگه 20 نمره باشه من 50/19 بهش ميدم چون دوسش دارم.
یه سوال از اونایی که PES6 رو تو PC بازی کردن:
میخوام بدونم که آیا مثل سری قبلی کل بازی رو وقتی اینستال میکنیم , همون 4 تا فایل اصلی , یعنی 0-text و 0-sound و e_text و _e-sound تو مسیر اینستال کپی میشه ؟ یا نه ؟
آره همون 4 تا فايل
سيستم مورد نياز
1) System Requirements
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
256 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)
1.5GB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
512 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)
*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)
4.7GB free hard disk space
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
It may be necessary to update your hardware drivers before playing.
* Only needed for Network play