واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه
واقعا قیمت بلیطها با توجه به معیارهای ما خیلی وحشتناکه. ارزونترین بلیط فکر کنم حدود 80 یورو باشه
دوست من...شما با لیگ برتر ایران مقایسه نکن....فینال جام باشگاه های اروپا بین 2تیم که بیشترین طرفدارها رو تو اروپا دارن و به این حساس که یه جورایی حس انتقام جویی تو یه تیم هست به نظرم کاملا درسته....+اینکه فقط نمیان بازی ببینند که...میان از نزدیک بازی بهترین بازیکن های دنیا رو از نزدیک تماشا کنن....میارزه ادم انقدر پول بده
البته بیشتر قیمت بلیط ها در واقع جایزه میشه و میره تو جیب باشگاهها و یوفا که نمیتونه از جیبش چند میلیون یورو (شایدم دلار :دی) جایزه پرداخت کنه
پایان خدمت ندارم وگرنه من هم امسال میرفتم ومبلی
کسی نمیدونه سال دیگه فینال کجاست ؟
اگه مشکل پایان خدمتم حل بشه سال دیگه 100 درصد میرم و فینالو میبینم مردم از بس بازی به این با هیجانی را با صدای غیر واقعی و گزارشگران و مجریانی مثل جاودانی و خیابانی دیدم
باور کن اگه لندن بودم با معیار قیمت های خودمون حتی یک ثانیه هم واسه خریدن بلیط بازی تامل نمی کردم.نقل قول:
80 یورو که هیچی به خشخصه حاضرم 500 یورو همین الان بدم , ولی بتونم بازی رو از نزدیک ببینم.و باور کن خیلی ها مثل هم هستند که همین فکر رو می کنند و تازه توانایی اینکارو هم دارن.از کشور های اوپایی مجاور انگلیس مگه چقدر طول می کشه تا لندن رفتن.کل المان رو می شه تو 5 ساعت از بالا به پایین رفت :27:
یوفا هم دندون گردد وقتی مشتاقان فوتبال و کسایی رو می بینه که یکسال واسه همچین بازی لحظه شماری می کنن تا می تونه قیمت بلیط بالا می بره . حقم داره .:8:
به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جوات:31:ببینیم بهتره...:31:
توی همین لیگ خودمان قیمت بلیت چند :31:
حالا شاید اینجا دقیقا جاش نباشه اما یه سئوال می خوام از همه دوستان بپرسم . که البته به بازی هم ربط داره . شما رونی رو بیشتر می پسندین یا مسی . بهتر بگم رونی یا مسی ؟
مطمئن تو دیدار 28 می این دو هستند که می تونن سرنوشت بازی رو در دست بگیرن.امروز هم کارلتو یه مصاحبه ای کرده و گفته رونی رو انتخاب می کنه.
""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.کد:http://www.skysports.com/story/0,,11668_6917781,00.html
اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیت های فوتبال او استعداد های خودش را به بازیکن های دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
شما چه فکری می کنید ؟ رونی & مسی ؟
خودم به شخصه رونی رو انتخاب می کنم.احساسی نظر نمی دم و از روی بی منطقی هم حرف نمی زنم.واسه این دلیل که اون تو منچستر و این حرفها . اما فکر می کنم حسی رونی منچستر میده دها برابر حسی که مسی به بارسا میده.
بازیهای اخیر منچستر رو اگه دیده باشین متوجه میشین که واقعا رونی نقش یه مهاجم رو بازی نمی کنه که جلو بایسته و منتظر رسیدن توپ و بعدش دریبل کردن یک یا دو نفر , بعد هم زدن شوتی به سمت دروازه باشه.
رونی در همه جای زمین دیده می شه. همه کار می کنه.70 80 متر پاس می ده.جناح بازی رو عوض می کنه.تو چند بازی اخیر هافبک وسط بازی می کنی. حتی دقاقی مقابل شالکه هافبک دفاعی بود . یه جور همه کارست .
نمی شه نقش مسی رو هم انکار کرد اما اینطوری فکر می کنم که اگه بشه فاصله اون رو با ژاوی و اینستا زیاد کرد , می شه جلوش رو گرفت . در کل نظرم اینکه مسی مهار شدنی.اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
در کل فکر می کنم تو ومبلی برگ برنده های دو تیم این دو باشن . باید منتظر بمونیم و تماشا کنیم...
من به شخصه رونی رو بیشتر می پسندم . اینکه مسی بازیکن خارق العاده ای هست شکی نیست . ولی من سبک بازی رونی رو بیشتر دوست دارم . به نظرم رونی یه جور همه کارست بهتر بگیم می شه گفت چند مهارتی است . پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .نقل قول:
دقیقا! چقدر این کارلتو با من هم عقیده است!:31:نقل قول:
خب از نزدیک یک حال دیگه ای میده .نقل قول:
به این قیمت نمی ارزه،80 یورو که به پول ما میشه 130 40 تومن!!!
از همین تی وی اسلامیه خودمون و با گزارش جوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیم بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میبره تیم کلی جشن میگیرند.
البته بهتره پشت نیمکت ها بلیط بگیرید و 10 گیگ هارد و 5 تا باطری دوربین ببرید که برای عکس گرفتن کم نیارید.
من که حاظرم همچین پولی بدم ولی نمیزاردند از ایران برم :31:
تا حدودی باهات موافقم...اما به مراتب دیدیم مسی هم واسه توپ گیری به وسط بیاد و کمک کنه...اما بازی سازی نمیکنه....مثلا میاد کنار ژاوی با ژاوی پاس های کوتاه و اینجوری مدافع ها از مهاجم های دیگه غافل میشن....نقل قول:
اما رونی وقتی می بینه تیم مشکل داره و نمی تونه بازیسازی کنه به عقب میاد . خودش می شه بازیساز .
اما خوب...رونی فیزیکی تره....ولی مسی باهوش تره...در کل واسه بازی تیمی رونی اما واسه گل زنی مسی
و ضربه ازاد که رونی جدیدا خوب میزنه....نقل قول:
پاس عالی ، شوت عالی ، دوندگی عالی ، تکنیک و سر زدن خوب از رونی یک بازیکن چند مهارتی ساخته . . در مورد مسی هم به نظرم اگر اینیستا و ژاوی (یا چابی ) ! رو پشت سرش نبینه دیگه این مسی نباشه .
ببینید...نه رونالدو نه رونی و نه مسی تو جام جهانی کار خاصی انجام ندادند...پس مسی رو به بقیه بازیکن ها نچسبونید....گل دومش به رئال تو سانتیاگو برنابئو....پاس ژاوی یا اینیستا بود یا حرکت خود مسی؟....
ممکنه تو تیم های ملی تو مقطعی بازیکن افت کنه...اما دلیل به بی کیفیتی بازیکن نیست....
درسته، ممکن خیلی از گلها رو هم روی حرکت انفرادی و تکنیک خودش به ثمر رسونده . اما یک بازیکن چقدر می تونه انفرادی کار کنه ؟ به هر حال فوتبال ورزش تیمی هست و کار انفرادی اگر چه زیبا و دلچسب ولی خیلی وقت ها هم ممکن به کار تیم نیاد .نقل قول:
در همین جام جهانی هم که گفتید هر چند مسی یه جورایی یک خط عقب تر بازی می کرد و سر جاش نبود اما نه تنها کسی نتونست مثل اینیستا و ژاوی تغذیش کنه(چون که خودش تقریبا این وظیفه رو به عهده داشت) بلکه روی حرکات فردی و نبوغ خودش هم نتونست اون مسی همیشگی باشه .
قضیه رونی و رونالدو هم که به نظرم خودش جای گفت و گو زیادی رو می طلبه . و اینکه چرا ستاره ها توی جام جهانی موفق نبودن که شاید جاش اینجا نباشه.
مسی اکثر اوقات روی اوجه و این برای یک بازیکن فاکتور خیلی خوبیه .
یک نکته دیگه هم که الان یادم امد و شاید یه سوال برام پیش اومد که فکر کنم بچه هایی بارسایی بتونم کمکم کنن ،: مسی تا حالا مصدومیتی به شکل جدی و بلند مدت داشته ؟ اگه داشته اخرین بار کی بوده؟
مسی عقب می اد چون دلایل خودش رو داره . تاکتیک تیم بارسا است.اتفاقا چند وقت پیش مقاله ای رو از استیو مک لارن می خوندم. راه های شکست بارسا . خیلی جالب بود . نکات جالبی هم توش بود که اینم جزو همون موارد بود.نقل قول:
دلیل اینکار مسی پاسکاری های مشخص شده بارساست.خیلی کم تو تیم بارسا ما می بینیم که پاسهای بالای 20 یا 30 متر داده باشه . نهایت پاسهای 5 یا 10 متری. مثلا شما فرض کنید رونالدو تو رئال وقتی توپ رو می گیره . باید بگرده تا بازیکنی رو پیدا کنه تا بهش پاس بده . اما تو بارسا اینطوری .به طور مثال بوسکتس توپ رو که می گیره سریع 3 یا 4 نفر در جاهایی قرار می گیرن تا سریع توپ به اونها داده بشه .
دلیل اصلی پاسکاری های عالی بارسا همینه. مسی هم دقیقا به خاطر همین موضوع عقب می کشه . سعی می کنه فاصله اش رو با ژاوی و اینستا حفظ کنه .
الان بیشتر همه از مسی و ژاوی و اینستا می زنن و این وسط بوسکتس به خاطرها سپرده شده. اون واقعا فوقوالعادست . ( منظورم فیلم بازی کردنش نیست :دی ) نقش کلیدی که تو بارسا داره انکارناپذیره.به نظر من رمز موفقیت منچستر می تونه این باشه رونی بچسب به بوسکتس . بقیه خط هافبک هم سعی کن ارتباط ژاوی و اینستا و مسی رو قطع کنن.
تیم هایی جلو بارسا موفق بودن که مخصوصا اینستا و ژاوی اون وسط میدان مهار کنن و مسی رو هم بسپرن دست دفاع . تیم هایی هم می تونن اینکارو بکنن که هافبک با قدرت بدنی بالا و بازی خونی خوب داشته باشن. مثلا تو اینتر کامبیاسو یا تو چلسی اسین. چلسی اسین و لمپارد فوالعاده بودن جلو بارسا.
به نظرم بهتره منچستر 4 5 1 بازی کنه . دوتا هافبک وسط و جلوشون هم رونی.درسته گیگز 37 سالشه اما من به فلچر و اندو ترجیح می دمش.کریک و گیگز وسط و پارک و والنسیا هم وینگ ها.چیچا هم تک مهاجم.گرچه مطمئن رئیس بهترین ترکیب ممکنه رو جلو بارسا می فرسته.
به امید برد یونایتد .:11:
مسی یه بار تو بازی با چلسی تو یک چهارم چمپیونز لیگ 2006 بعد از خطای دل هورنو تا آخر فصل از جمله فینال با آرسنال رو از دست داد. (یکی از مواردی که مورینیو ازش به عنوان نمایش بارساییها اسم برد)نقل قول:
یک بار هم فصل 2007-2008 یه مصدومیت طولانی (یکم بیشتر از نصف فصل) داشت که درست بازی نیمه نهایی جلوی منچستر رسید و اتفاقا تو رفت و برگشت خیلی خوب بود که ون درسار چندین بار جلوی ضرباتش رو گرفت.
مسی نسبت به اوایل بازیش، خیلی فیزیکش پیشرفت کرده و میبینید تو درگیریها بدون ترسه و از لگدهای دفاعها رد میشه. اما یکم هم مصدوم نشدنش این چند وقته به خاطر لیگ اسپانیاست. اگر انگلیس بود بیشتر از اینها مصدوم میشد
چشمش نزنیم حالا :31:
اینجا مخالفم چون مسی الان تو لالیگا بالاترین Assist رو داره و با 18 پاس گل نفر اول هست، تو انگلیس هم بهترین پاسور نانی با 16 پاس گل هست این نشون میده چقدر تو زمینه بازی سازی عالی کار کرده و یک رکورد جالب تو کل مسابقات داره از خودش به جا میذاره.نقل قول:
ببینین چه نمایشی داشته که ونگر در موردش میگه:
happiness to help the team
When you look at the numbers, you have to kneel down and say ‘fantastic
The guy scores 50 goals in a season in modern football and has 25 assists. When you see how difficult it is to score a goal you just have to say it is absolutely exceptional
البته دو گل رو هم به این آمار اضافه کنین :دی
یا پائولو مالدینی در موردش میگه:
Paolo Maldini :In my opinion, Messi should win the Golden Ball each year. He's an unbelievable player
رونی بدون شک یکی از بهترین مهاجمین حال حاضر دنیا هست. در مورد مسی اینو بگم که حتی خود مارادونا هم یک چیزایی رو داره قبول میکنه :دی نمایشش تو این 4 سال رویایی بوده و هرسال داره بهتر از سال قبل میشه اگه همین روند رو حفظ کنه مسلما به بالاترین جایگاه تاریخ فوتبال میرسه، که البته خیلی از همبازیهای مارادونا از همین الان این نظر رو دارن که به این جایگاه رسیده.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز بحثتون قابل احترامنقل قول:
اما با نهايت احترام به روني فكر ميكنم اين دو بازيكن اصلا با هم قابل مقايسه نيستن و فكر كنم سه چهار سال با هم فاصله دارن
ممكنه توي فينال روني دوتا گل هم بزنه و مسي بد بازي كنه
اما با هيچ چرتكه و ماشين حسابي و نرم افزاري نميشه اين دوتا رو با هم مقايسه كرد
چون اين مقايسه به خاطر فاصله وحشتناك اعداد و ارقام روني با مسي ممكنه فقط جنبه مسخره كردن و توهين به روني پيدا كنه
پس بهتره سراغ اين جور مقايسه ها نريم
چيه روني الان بايد با مسي مقايسه بشه
تعداد پاسهاي گلش؟
تعداد گلهاش؟
روني جزء بازيكناي خوب و موثر منچستره
من فكر ميكنم اگر مصدوميت اجازه بده روني بيشتر بازي كنه امسال بين سه چهار بازيكن برتر انگليس بشه برده
نميشه بدون توجه به آمار و صرفا چون شما از بازيش خوشتون مياد كه البته خيلي هم قابل احترامه روني رو با هر بازيكني مقايسه كرد
رونالدو ژاوي اينيستا حتي اوزيل و دو سه بازيكن ديگه امسال خيلي باثبات تر و بهتر بودن
لطفا از اين پست هم نقل قول نگيريد
چون اين بحث با هيچ منطقي جور در نمياد
و در نهايت تنها چيزي كه ممكنه بهش برسيم اينه كه نظر و سليقه هر كسي براي خودش قابل احترامه
درسته...مسی رو همه جوره قبولش داریم...اما میدونی چیه....بازی رونی یه طور خاصیه...نمیتونم بگم چه جوریه...اما انگار بیشتر به چشم میاد بازی تیمیش....به دفاع میاد....حمله میکنه....اصلا همه کار میکنه...یه بار بره دروازه ببینیم چه طور کار میکنه:دینقل قول:
اینجا مخالفم چون مسی الان تو لالیگا بالاترین Assist رو داره و با 18 پاس گل نفر اول هست، تو انگلیس هم بهترین پاسور نانی با 16 پاس گل هست این نشون میده چقدر تو زمینه بازی سازی عالی کار کرده و یک رکورد جالب تو کل مسابقات داره از خودش به جا میذاره.
رونی قبل تمدید قراردادش گفته بود از منچستر میرم چون با جاه طلبی های من فاصله داره....اگه منچستر یه خرید گرون قیمت داشته باشه و رونی خودش رو تک ستاره نبینه بیشتر به چشم میاد....
مسی اصلا با حواشیح کاری نداره و این برگ برندش هست....تو بعضی از بازی ها میبینیم تو محوطه روش خطا میشه اما سعی میکنه به کارش ادامه بده...حتی وقتی واقعا میزننش باز هم میخواد وایسه و ادامه بده....این خیلی خوبه
درود بر تو :31: اینجاست که یارو میگه ما عاشق ولایتیم - تا زنده ایم تو همین حالتیم :31:نقل قول:
دقیقا هر کس با یک دید نگاه میکنه معشوق هم همیشه برای عاشق زیباست :دی کسی هم نمیتونه منکر قابلیتهای رونی بشه ولی بهترین مثال رو کارلتو زد:
""کارلتو : مسی بازیکنی خارج از دنیای فوتبال و حتی در حال رسیدن به سطح مارادونا است.
اما با این حال وین رونی نزدیک تر است به واقعیتهای فوتبال او استعدادهای خودش را به بازیکنهای دیگر هم ارائه می دهد و این تفاوت بین دو بازیکن بزرگ است.""
مسی رو با احترام به همه بازیکنا نمیشه با کسی مقایسه کرد چون نمایشش فراتر از استانداردهای حال حاضر رفته.
پست بالایی نه , پست بالاییش هم نه.پست بالای اون :دی.گفت که نقل قول نگیرم منم نمی گیرم اما جواب که می تونم , بدم :دی
یعنی فکر می کنی عدد و رقم هستن که تعیین کنندن ؟ درسته ؟ اگه اینطوری که همیشه مهاجم ها با تعداد گلهایی که می زنن باید بهتریم بازیکن های جهان باشن.(گرچه بیشتر وقتها اینطوری ) اما مطمئن باش این امار نیست که برتری رو مشخص می کنه.
شما باید نقش یک فرد رو تو تیمش نگاه کنی.به هیچ لیگ انگلیس رو با لیگ اسپانیا مقایسه . لیگی که دو تیم بالای حدول همینطوری پشت سره هم 7 , 8 , 9 , 10 هچقدر می خوان به تیم های انتهای جدول گل می زنن . خوب اگه رونی هم اونجا بود این عدد و رقم به هیچ وجه اینطوری که میگی اخلاف فاحش نداشتن.
دوست عزیز رونی داره تو لیگی بازی می کنه که هر تیمی تو زمین خودش ادعا می کنه , تیم اول جدول هم شکست میده. منچستر از ولور همپتون می بازه.چلسی تو استند فور بریج 3 به 0 از ساندرلند می بازه . اما خوب بحث من اصلا این چیزا نیست . فقط این ها رو گفتم چون بحث امار و ارقام رو پیش کشیدی . و گرنه قصد مقایسه لیگ ها رو نداشتم.
در ضمن دوست عزیز اینو تو پست اول هم گفتم . حس رهبری که رونی به منچستر القا می کنه , مسی حتی یک دهمش هم به بارسا منتقل نمی کنه . این درست نیست که برگردی بگی این چقدر گل زده , اون چقدر گل زده . هرکی بیشتر گل زد بهترین بازیکن . امسال نصف فصل رو رونی مصدوم و یا روی فرم خودش نبود .
انتظار پست منتقی تری رو راستش داشتم :دی اینکه در مورد سبک بازی این دوتا بحث بشه نه در مورد تعداد گلها و پاس گلهاشون . درسته اینها می تونه ملاک باشه اما شما به بازی این دو نفر توجه کنید.
به بخشید که نقل قول می کنم چون مجبورم.
این حرف من نیست . اگه یه سرچی تو نت بکنی , می بینی که این من نیستم که رونی رو بهتر دونستم بلکه خیلی ها این مقایسه رو انجام دادن و تو فاکتور هایی رونی برتر بوده . همین قسمتی که از مصحبه کارلتو گذاشتم. به لینک مراجعه کنید.نقل قول:
نميشه بدون توجه به آمار و صرفا چون شما از بازيش خوشتون مياد كه البته خيلي هم قابل احترامه روني رو با هر بازيكني مقايسه كرد
من خودم قبول دارم . رونی و مسی در سبک بازی قابل مقایسه نیستن اما با جمع بندی فاکتور ها می شه به نتایجی خوبی رسید.
و این داستان ادامه دارد...:10:
تشکر از دو دوست عزیز بابت تاریخچه مصدومیت مسی.:31:
توی این عکس مارکا مسی چه مدت مصدوم شد؟ الان با همین پا بازی می کنه!:31:
به نظر من هم مسی نسبت به اوایل خیلی روی قدرت بدنیش کار کرده .
به امید اینکه هیچ کدوم از ستارهای دو تیم توی بازی فینال مصدوم نباشند تا شاهد بازی با بالاترین کیفیت ممکن باشیم.
:31::31::31:نقل قول:
دوست گلم شما هر چي بگي درسته
من گفتم ادامه نميدم
اما اين دو بازيكن تقريبا هم پستن به همين دليل اولين چيزي كه بايد ديده بشه آمار پاس گل و گل زده اشونه
چه چيزي مهمتر از اينها توي فوتبال هست؟
چه نقشي مهمتر از اينها توي تيم هست؟
من فكر ميكنم روني امسال حتي بعد از دو سه تا از بازيكناي منچستر قرار بگيره
:31:در ضمن اينبار حتي جواب هم نميتوني بدي:31:
منم موافقم،منم گفتم این دوبازیکن اصلآ مقایسشون هم خنده داره ولی قبول نمیکنن(پستم هم پاک شد:18:)،ادامه ندیم بهتره:46:نقل قول:
خوب واضحه علته رد نکردنم... تو همین پست قبلیم بهش اشاره کردم... مطالعه شود:نقل قول:
نقل قول:توجیه مورینیو؟! دست بردار مرد! من فقط یه حدس زدم و سعی کردم با این حدسم دیدگاهم رو بسط بدم + عدم قضاوت یکطرفه...نقل قول:
قرار باشه مورینیو توجیه کنه، خودش از نعمت حرف زدن برخورداره... آدم زنده هم وکیل وصی نمیخواد! باز هم تاکید میکنم من حدس زدم و حدسم هم برای مربی ای بود که با وجود علاقم بهش، در باشگاهی زیست میکنه که هیچ تعلق خاطری بهش ندارم.
این جملت به نظرم من ارتباطی درست و عمیقی با این بخش از حرفام (که حقیقته) نداره:نقل قول:
نقل قول:به نظر من هم غیر طبیعی نیست مگه اینکه به شکلی خلافش بهم ثابت بشه...نقل قول:
رو سیکل تکرار افتادیم علیرضا جان! :31::10:سوال تکراری = پاسخ تکراری!:46:نقل قول:
ما مخلصیم!:11:نقل قول:
قربونت:40:
یاعلی
توی این یکی پستت نگفتی که من نقل قول نگیرم :27::31:نقل قول:
من واسه خودم حرف می زنم جواب شما رو نمی دم. الان می خوام همینطوری کشکی یه پست تو هوا بدن :20:
اگه به امار بشپاشه پس رونالدو ( از ورژن برزیلیش ) بهتری بازیکن جهان می شه . توی جام جهانی بیشترین گل رو زده.
بعد اون هم حتما رود ون نیستلروی ( :40: ) که تو جام باشگاها بیشترین تعداد گل رو تیو یه فصل زده بهترین . :19:
نخواستم جواب بدم اما اگه بخوای اماری پیش بری به این جواب ها می رسی . حالا ون نیستلوری نه می رسی به رائول . پس ببین با امار نمی شه این مسئله رو ثابت کرد . :31:
همین....:8:
دوستان سلام ، عینا نظر مجید جلالی در باره ی پلن بی که به اختصار هم بیان شده رو با هم مرور می کنیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقف باشید ! :دي
من با این که گفتید اغلب ناکارامد بوده مخالف هستم، تنها بازی که بارسا نتونست اون بازی همیشگیش رو انجام بده جلو چلسی هیدینک بود که خیلی دلایل میتونه توش دخیل باشه ولی در مورد مثالهای دیگه شما، بارسا و یا اسپانیا قدر موقعیتهای خودشون رو ندونستن و به اندازه کافی موقعیت سازی کردن. این شیوه چه قبول کنین چه نه فعلا نزدیک 4 سال هست که برای اون تیمهایی که ازش استفاده کردن و ابزارش رو داشتن موفقیت به همراه آورده، کسی نمیتونه منکر قهرمانی جام ملتها اسپانیا با این سبک بشه یا قهرمانی اسپانیا در جام جهانی یا موفقیت بارسا که الان چند سال هست که ازش به عنوان مدعی اول قهرمانی تو همه جامها یاد میشهنقل قول:
به بازیهای اسپانیا اشاره کردین ولی تو همون بازیهایی که شکست هم خوردن باز هم میتونستن برنده باشن به طور مثال بازی با سوئیس واقعاً شانس نداشت تیم اسپانیا 24 شوت زده و 7 سیو دروازبان سوئیس نشون میده که فقط نتونستن از موقعیتهاشون استفاده کنن
الانم با همین شیوه بارسا قهرمانیشو رو تقریبا تو لیگ بدست آورده به فینال کوپا هم رسید که ناکام بود حالا به هر دلیلی ولی باز هم تو همون بازی میتونست پیروز باشه چون به اندازه کافی موقعیت سازی کردن یا رسیدن به فینال چمپیون
نمیدونم چرا این شیوه رو غالباً ناتوان میدونین؟
در مورد جواب مجید جلالی هم که ایشون اشاره کردن که استفاده از شوت و دیریبل که تو بارسا وقتی بازیها گره میخوره اینیستا و مسی زیاد از قدرت دیریبلینگ بالاشون استفاده میکنن ولی متاسفانه مجید جلالی نگفتن وقتی تیمی با 10 بازیکن به صورت فشرده دفاع میکنن و فضاها رو میبندن راحت موقعیت شوت زنی رو به تیم حریف نمیدن.
فعلا بارسا با اینکه بعضی بازیها فشار زیادی بهشون میاد ولی با همین سیستم که به قول ژاوی میراث فوتبالشون هست دارن نتیجه میگیرن پس لزومی به تغییر این سبک ندارن و مسلما طرفداران بارسا هم همچین چیزی رو اصلا قبول نمیکنن که برای بدست اوردن برد به هرقیمتی از اون فلسفه و میراث مون فاصله بگیریم.
نباید از یک تیم حتی اگه بگن بهترین تاریخ هم بوده انتظار داشته باشیم همه بازی هاش رو برنده باشه مسلما روزی هم بوده که بازیکنا از آمادگیشون دور بودن یا تو زدن ضربات آخر دقت کافی رو نداشتن ولی حداقل به جرات میتونیم بگیم که بارسا و اسپانیا با این شیوه نوسان کمی داشتن و اکثرا رو اوج بودن و بالای ۹۰ درصد یا بیشتر، به اهدافشون رسیدن.
پ ن: کسرا جان موضع خودتو مشخص کن، چرا اینقدر تو لفافه :دی بدو رای خودتو بده حتی به منچستر :دی
بارسا اکثر بازیهاشو با همچین فرمی روبرو هست. با این وجود بسیار موفقه و نتیجه هم میانگین عالی 75% برد در تمام رقابت ها رو داره. نمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست. بارسلونا باید هر سال هر جام و هر بازی رو اونم با نمایش درخشان ببره؟!
خدایشش این رو راست میگی باید تمام جام ها رو توی تمام لیگ ها ببرین اونهم نه هر بردنی باید 4تا4تا بزنید تا قبول باشه:31:نقل قول:
نمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست. بارسلونا باید هر سال هر جام و هر بازی رو اونم با نمایش درخشان ببره؟!
+
اما کلا بجه ها دارن به اصطلاح نقاط قوت وضعف سبک تیم رو بررسی میکنن.همین.
نقل قول:
سینا جان تازه اگه یادت باشه اون دوست مقاله نویس! " مهریار" که گفت ونگر ضعف بارسا رو میشناسه ولی متاسفانه بعد بازی برگشت هر چی منتظر موندیم یک مقاله بنویسه که با اینکه جناب ونگر میدونست تیم بارسا فاقد دو مدافع تخصصی تو قلب دفاع هست چطور نتونست حتی یک توپ رو از اون منطقه رد کنه؟ Por qué Por qué? :دی یا موردی که تو بازیهای بارسا جلو تیمهای دفاعی ملموس هست اینکه چطور بازیکنا بارسا جلو تیمهایی که حتی سعی میکنن یک متر فضا به بازیکنا بارسا ندن اینقدر صاحب موقعیت تک به تک میشه؟ اگه به بازی بدون توپ بارسا نگاه کنیم واقعاً دیوانه کننده هست، تو همین چند بازی با اینکه بارسا بیشتر توپ رو حرکت میداد ولی میزان دوندگیشون از تیم بدون توپ بیشتر بود. اینه که این تاکتیک رو حیرت انگیز نشون میده ولی بجایه اینکه سعی تو دیدن نکتههای مثبتش باشیم سعی میکنیم ناکامیها رو پیرهن عثمان کنیم (منظورم شما نیستی سروش جان :20: چون تو خیلی مقالها میبینیم که برای از کار انداختن این سیستم بازی با اینتر رو مثال میزنن ولی نگاه نمیکنن که کدوم تیم جلو بارسا هجومی بازی کرده؟ بالای 90 درصد تیمها با اکثر نفراتشون یک بازی فشرده رو انجام میدن به سبک اینتر ولی باز هم بارسا درصد موفقیتش جلوی این گونه سبکها چشمگیر بوده)
غالبا یعنی در مواقعی که با اون فرم خاص روبه رو میشه ، از دید من زمانی که بارسا نمیتونه در مقابله با چنین سبکی موقعیت خلق بکنه و به عمق نفوذ کنه سبک بیسیک بازیش کارامدیش رو از دست میده .نقل قول:
نمیدونم چرا این شیوه رو غالباً ناتوان میدونین؟
+
مساله همینجاست که در برابر چنین تیمهایی که فضا رو میبندند چطور میشه فضا سازی کرد و تیم حرف رو باز کرد ، در چنین شرایطی به نظرتون پاسکاری در 1/3 میانی و دفاعی خودی چیزی به جز فرصت دادن به حریف برای اصلاح جایگیریهای اشتباه و پر کردن حفره های دفاعی در بر داره ؟
سوال اینجاست که تیمهایی مثل ختافه و اوساسونا و ... ابزار دفاعی ای نظیر اونچه چلسی و اینتر وحتی رئال دارند رو در اختیار دارند یا خیر ، مثال از هیدینک که پرچمدار و سردمدار هست ، با روسیه در برابر اسپانیای آراگونس در یورو با فرمی مشابه اگر اشتباه نکنم در گروهی 4 گل و در حذفی 3 گل دریافت کرد ولی با چلسی برابر بارسا ؟نقل قول:
بارسا اکثر بازیهاشو با همچین فرمی روبرو هست. با این وجود بسیار موفقه و نتیجه هم میانگین عالی 75% برد در تمام رقابت ها رو داره. نمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست.
از تیمی با کیفیت و تاریخ بارسا جز این همه نقاط + و بازی خوب انتظاری نمیره ، اما نباید نقاط ضعفی داشته باشه که در مقاطع و بازیهای حساس ، نقاط مثبتش رو تحت شعاع قرار بده .نقل قول:
ولی بجایه اینکه سعی تو دیدن نکتههای مثبتش باشیم سعی میکنیم ناکامیها رو پیرهن عثمان کنیم
+
شخصا انتظار دارم از بهترین بارسای تاریخ در مواجهه با چنین فرمی ، نمایش متفاوت و انعطاف پذیری بیشتری از لحاظ فرم بازی ببینم ، اون هم در چنین بازیهای بزرگی که میتونه بهترین کلاس و کارگاه آموزشی باشه .
به هرحال "نظرات افراد در زمینه های گوناگون باهم متفاوت است":10::11:
این دقیقا نکته ایه که بارسای امسال با سالهای پیش تفاوت داره.نقل قول:
قبلا این قضیه صحیح بود و باعث میشد دفاع حریف ساختار خودش رو بازسازی کنه، چیزی که امسال نسبت به قبل عوض شده بازی بدون توپ بازیکن های بارساست (که البته هنوز هم عالی نیست) ، اتفاقی که الان می افته در چنین موقعی اینه که بارسا همزمان با اینکه در خط دفاعی/میانی خودش پاسکاری می کنه بقیه بازیکن ها در حال تغییر جا هستن (و بالطبع بازیکن های حریف) و این به جای اینکه به حریف کمک کنه اشتباه هاشون رو اصلاح کنن زمینه اشتباه های بعدی رو فراهم می کنه.
پارسال و دو سال پیش بازی بارسا جلوی چلسی/اینتر لنگ شد، امسال بازی بارسا جلوی رئال لنگ نشد (در مقایسه با قبل) ، میشه این رو فاز دوم این میراث بارسا بدونیم. به نظر من بارسا هنوز کامل نیست، ولی کم کم داره می رسه به اونجا. یادمه یکی می گفت آمار پاسهای ژاوی/انیستا امسال نسبت به قبل پایین اومده، احتمالا به خاطر همین داینامیک شدن و تحرک بازیکن هاست (این بازی داینامیک رو در همه جا می بینیم، بعضی ها میگن بارسای 2009 "منظم" تر از بارسای فعلی بود، دلیلش همینه) ، حتی توی بازیهایی که نیاز به اینکار هم نیست تیم همینکارو می کنه، بارسای امسال با قبل تفاوت زیادی داره.
ولی در کل موافقم، بارسا می تونه جلوی این تاکتیک خیلی بهتر از این باشه.
خب با اینکار تیم حریف کمی جلو میکشه که این یعنی کمی باز شدن فضا .نقل قول:
غالبا یعنی در مواقعی که با اون فرم خاص روبه رو میشه ، از دید من زمانی که بارسا نمیتونه در مقابله با چنین سبکی موقعیت خلق بکنه و به عمق نفوذ کنه سبک بیسیک بازیش کارامدیش رو از دست میده .
+
مساله همینجاست که در برابر چنین تیمهایی که فضا رو میبندند چطور میشه فضا سازی کرد و تیم حرف رو باز کرد ، در چنین شرایطی به نظرتون پاسکاری در 1/3 میانی و دفاعی خودی چیزی به جز فرصت دادن به حریف برای اصلاح جایگیریهای اشتباه و پر کردن حفره های دفاعی در بر داره ؟
و اینکه بارسلونا نمی تونه درگیر بشه { از نظر من } با بازیکنان حریف چون اینکار 100 در صد به ضررش هست بخاطر اینکه همشون از نظر جثه کوچیکتر و یک عامل مهم اینکه بازیکن جایگزین براشون نیست { مهم ترین کار بارسلونا اینه که مصدوم نده } برای همینه که تمام تلاشش اینه در گیر نشه و با باز شدن فضا حرکت کنه.
موافقم :20:نقل قول:
از تیمی با کیفیت و تاریخ بارسا جز این همه نقاط + و بازی خوب انتظاری نمیره ، اما نباید نقاط ضعفی داشته باشه که در مقاطع و بازیهای حساس ، نقاط مثبتش رو تحت شعاع قرار بده .
+
شخصا انتظار دارم از بهترین بارسای تاریخ در مواجهه با چنین فرمی ، نمایش متفاوت و انعطاف پذیری بیشتری از لحاظ فرم بازی ببینم ، اون هم در چنین بازیهای بزرگی که میتونه بهترین کلاس و کارگاه آموزشی باشه .
به هرحال "نظرات افراد در زمینه های گوناگون باهم متفاوت است" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشکل وجود داره اونم اینه که هیچ تیمی نیست که بخواد برای برد در مقابل بارسلونا قرار بگیره و این خیلی کار رو مشکل می کنه که اینجا دیگه کاملا به قدرت فردی بازیکنان ربط داره که چطور تیم رو بهم بزنند و ایجاد موقعیت بکنند.
در مقابل اکثر تیمهای دفاعی میبینید که مسی خیلی بیشتر با توپ بر میره و دریبل میزنه و یا ویا { همون حرف مجید جلالی میشه در نوعی }
همین طور هم هست چون مجبور به ریسک کردن میشن در شرایط سخت و اشتباه هم جزئی از ریسک هست.نقل قول:
یادمه یکی می گفت آمار پاسهای ژاوی/انیستا امسال نسبت به قبل پایین اومده
دستت درد نكنه سروش جان :11:نقل قول:
جداي از بحث پلن بي
نكته نااميد كننده نظر آقاي جلالي اينه كه در هزاره سوم و در عصر فرا فوتبال راه حلشون در برابر يك تيم دفاعي مربوط به حدودا 40 ساله پيشه ، دريبل و شوت كه هيچ كدومشون تاكتيك نيست بلكه هر دوشون ابزار هميشگي هر تيمي با هر روشي در حمله هستن و هيچ ربطي هم به پلن بي نداره
در واقع حالا به خوبي ميشه دليل عقب ماندگي فوتبال ايران كه البته داره تبديل به واماندگي ميشه رو درك كرد
مجيد جلالي به اصطلاح جزء باسوادهاي فوتباله ماست
و باز نكته اساسي اينه كه بارسا چندين ساله در برخورد با چنين تيمهايي از روشهاي جديدتري استفاده ميكنه
و هر سال در برخورد با چنين تيمهايي در حال پيشرفته و در زمان كوتاه تري به راه حل ميرسه
در هنگام حمله اضافه شدن مدافعين كنار به حمله و نقش سانتر رو بازي كردن
عقب تر اومدن مهاجمين كنار و جابه جاييشون با دو هافبك وسط
در همين حين حركات ضربه دري و كشوييه مهاجمين كنار با هافبك ها بارها شده كه در بارساي فعلي مهاجمين در نقش پاسور بازي كردن و هافبكها در نقش مهاجم
نكته جديدي كه بارسا با رفتن زلاتان و اومدن ويا امسال انجام داد در بيشتر دقايق بدون مهاجم نوك بازي كردنه
اصولا امسال به هيچ وجه نميشه مهاجم هدف بارسا رو پيدا كرد به خاطر جا به جاييهاي فراوان اين كار تقريبا غير ممكنه
نكته اي كه كمتر بهش توجه شد اينه كه روش پرس كردن مورينيو نسبت به زماني كه در اينتر بود عوض شد و به يك خط جلوتر اومد
خيليها گفتن مورينيو مربيه ساختارشكني هست
اما نكته اساسي اين بود مورينيو متوجه تغييرات بارسا شده بود و چون نميشد مهاجم هدف بارسا رو تشخيص داد و در طول بازي مهاجمين بارسا خيلي جابه جا ميشدن و گاهي حتي هافبك ها و مدافعين كنار بارسا رو در 18 قدم ميديديم
مورينيو تشخيص داد كه بايد به جاي جمع شدن در 18 قدم پرس رو يك خط جلوتر بياره تا كلا توپ به مهاجمين بارسا نرسه به همين خاطر تشخيص داد كه حتي خط دفاعي تيم به بهترين دفاعش نيازي نداره چون جنگ اصلي در مرز يك سوم دفاعي و يك سوم مياني بود
خود اين نشون ميده بارساي امسال از روشهاي جديدتري در حمله استفاده ميكنه
يه نكته خيلي قابل توجه در بارساي امسال اينه كه بارسا از اين جو رسانه اي كه: اين تيم حالت يكنواختي داره يا در اصطلاح پلن بي نداره و فقط پاسكاريهاي كوتاه و هميشه يك شكل انجام ميده به نوعي براي فريب دادن تيم حريف استفاده ميكنه
بارها در بازيهاي حساس امسال مشاهده شد كه بازيكناي بارسا كارهاي هميشگي و تكراري خودشون رو انجام دادن و تيم حريف رو در يك خيال راحت كه اين حركات قابل پيش بيني هستن فرو برده اما ناگهان با بازيهاي بدون توپ فراوان كه بايد جداگونه درباره اش نوشت يك فضاي خالي به وجود آوردن و ضربه خودشون رو زدن
گل اول بارسا به رئال در اولين الكلاسيكو ( گل ژاوي) دقيقا به همين شكل بود
بازي بدون توپ جابه جايه كشوييه هافبكها با مهاجمين و ناگهان پاس اوريب اينيستا و تك به تك شدن كسي كه هيچ كس فكرش رو هم نميكرد با كاسياس
آخرين گل بارسا در آخرين الكلاسيكو ( گل پدرو ) باز هم از همين روش استفاده شد
روشي كه كمتر كسي بهش در برابر تيمهايي كه فشرده بازي ميكنن فكر ميكنه دادن پاسهاي عمقيه طولاني
شبيه اين گلها زياد بوده
باز ميشه به طعمه شدن مدافعين كنار در هنگام اضافه شدنشون به خط حمله اشاره كرد
رفتن دو هافبك بازيساز ژاوي و اينيستا به كناره هاي ميدون كه باعث ميشه پايانه ها يا ترمينالهاي تيم ناگهان تغيير مكان بدن و اصولا نوع بازيسازي تغيير كنه بدون اينكه نوع دفاع كردن حريف تغيير كنه
تازه من از حركات مسي و بهتره بگم بازيه ويژه اي كه گوارديولا از اين بازيكن ميگيره هيچ چيز نگفتم چون واقعا بحثش طولاني ميشه ولي انشاالله به زودي
تغييرات در ساختار دفاع تيمي بارسا كه كاملا مشهوده و متاسفانه كمتر ديده ميشه
خوردن 19 گل در لاليگا اونهم بدون داشتن مهره هاي كامل دفاعي در اكثر ديدارها شوخي نيست فيلم داستاني هم نيست يه حقيقته
اگر تيمهاي لاليگا هيچ چيز رو بلد نباشن حمله كردن رو خوب بلدن و مهاجمين خوبي هم در لاليگا هست
اما دفاع تيميه بارسا نسبت به سالهاي پيش تغييرات آشكاري داشته
كه باز اوجش ديدارهاي نيمه نهاييه سي ال بود
رئال رو ديدين دوستان در برابر والنسيا و سويا 12 گل زد واقعا شوخي نيست من بارها گفتم كه رئال قويترين خط حمله فعلي در جهانه
اما همين خط حمله در رفت و برگشت سي ال كمترين موقعيت گل رو در 100 سال اخير خودش داشت
هيچ كس از خودش اين سوال رو نپرسيده كه چرا امسال كه همه بيشتر به روشهاي بارسا پي بردن و شناخت بيشتري پيدا كردن بارسا داره قاطع تر از سال فصل قبل قهرمان ميشه
چرا امسال كه مدافعين و مربيها از مسي شناخت بيشتري داشتن امسال مسي بيشتر از هميشه داره گل ميزنه
لطفا نگيد تيمهاي لاليگا ضعيفن چون در سي ال هم مسي بيشترين گل رو زده
اين چراهاي حقيقي رو بايد به جاي چراهاي مورينيو قرار داد تا نتيجه بهتري گرفت
اين همه تحرك و بازيه بدون توپ و ابداع روشهاي جديد توسط بارسا انجام ميشه
اونوقت راه حل جناب جلالي دريبل و شوته؟
اما حرف اصلي
مگه ميشه هميشه برنده بود؟
اون هم وقتي تمام تيمها بزرگ و كوچيك با هر توجيهي در مقابل بارسا فقط به دفاع كردن فكر ميكنن
در كدوم صفحه تاريخ ميشه تيمي رو پيدا كرد كه سه چهار سال همه در برابرش دفاع كنن و 90 درصد اوقات برنده باشه
به جاي اينكه اينهمه دنبال ايراد گرفتن باشيم و منتظر يك باخت بشينيم تا اينهمه زيبايي رو ناديده بگيريم يا منتظر يك بازي باشيم كه يك تيم در مقابل بارسا گل نخوره تا تمام ساختار بارسا رو زير سوال ببريم ميشه به اون قسمت از وجودمون كه درون همه انسانها هست و هميشه فراتر از فوتبال به فوتبال نگاه ميكنه اجازه نفس كشيدن بديم تا بتونيم از اينهمه زيبايي لذت ببريم و با يك باخت درباره اين معماري باشكوه قضاوت نكنيم
در اوج بحران اقتصادي كه داره مستقيم و غير مستقيم تمام اركان تمدن بشري رو تهديد ميكنه بارسا داره با زبان فوتبال به دنيا نشون ميده كه ميشه به جاي اينهمه خرج كردن و بازيكن خريدن و ميليون ميليون پول جا به جا كردن كه واقعا در دنيايي كه هنوز درونش هرسال يك ميليون كودك بر اثر گرسنگي ميميرن به هيچ وجه توجيه نميشه به سرزمين و داشته هاي خودمون ايمان داشته باشيم به كودكاني كه در كنارمون هستن اعتماد كنيم و آموزششون بديم و اونها رو در جشنواره فوتبال شركت بديم تا فوتبال رو به فلسفه خودش نزديكتر كنيم
و چقدر تاسف برانگيزه به جاي ديدن اينهمه نكته مثبت يكي از شرافتمندانه ترين قرارداهاي تاريخ فوتبال براي حمايت از كودكان بي سرپرست ( قرارداد بارسا با يونيسف) رو زير سوال ببريم
بايد از ساختار فعلي باشگاه بارسا وراي برد و باختها حمايت كرد و لذت برد
چون ممكنه در آينده اي نزديك تيم ديگري اين پرچم رو به دست بگيره كه ميگيره
اين يكي از چندين و چند راه ناگزيريست كه بشر در سطوح مختلف جامعه و در هزاره سوم براي رسيدن به جامعه امن بهش رسيده و ميرسه
پي نوشت: سروش جان توي اين پست منظور من اصلا جواب دادن به تو نبود
اين رو صادقانه ميگم بيشتر از پاسخ مجيد جلالي شوكه شدم و تا اونجايي كه من احساس كردم خودت هم با همين منظور اين پاسخ رو اينجا قرار دادي
همينطور بخشي از حرفهاي دلم رو زدم
من از بحث با تو و دوستان خيلي بيشتر از اين پاسخ هرچند كوتاه اما روشن كننده سطح فكريه آقاي جلالي ياد گرفتم و ميگيرم
اين رو هم بدون تعارف ميگم:11:
دقیقا . شوکه شدن بهترین واژه ای هست که میشه به کار برد ( البته در بحثها و پرسش و پاسخهای قبلی اینطور نبود ) ، اما شخصا انتظار نداشتم از آقای جلالی که این دو مثال رو حربه ای اساسی بدونه ، البته لازم به ذکره بخش پایینی نوشته ی من در تصویر نیست که خواستار به اختصار پاسخ دادن بودم ، هرچند توجیه خوبی نیست :20:نقل قول:
اين رو صادقانه ميگم بيشتر از پاسخ مجيد جلالي شوكه شدم و تا اونجايي كه من احساس كردم خودت هم با همين منظور اين پاسخ رو اينجا قرار دادي
هشدار فرگوسن به بارسا: بازیکنان ما شما را به دردسر می اندازند
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد که تیمش می تواند در فینال لیگ قهرمانان اروپا برای بارسلونا دردسر یاز شود.
یونایتدها با پیروزی 6-1 مقابل شالکه در مجموع دو دیدار مرحله نیمه نهایی پای به فینال ومبلی گذاشتند در حالی که آبی و اناری ها در این مرحله 3-1 از سد رقیب دیرینه شان، رئال مادرید گذشتند.
فرگوسن در گفتگو با یک شبکه رادیویی آمریکایی گفت:" بی تردید بارسلونا در حال حاضر تیم بسیار بزرگی است. همه می دانند بارسلونا چه تیم بزرگی است اما منچستریونایتد با بازیکنانی در این فینال شرکت می کند که می توانند برای هر تیمی دردسرساز شوند.
ما بازیکنان تهاجمی ای داریم که می توانند برای بارسلونا مشکل ایجاد کنند. امیدوارم فینال هیجان انگیزی باشد. "
سرمربی اسکاتلندی همچنین از نمایش های تیمش در رقابت های این فصل اظهار خوشحالی کرد و گفت که گواردیولا باید پیش از فینال خیلی در مورد ترکیبی که روانه میدان می کند، فکر کند.
" همه می گویند این تیم منچستریونایتد، تیم خوبی نیست و اینکه ما مثل این تیم یا آن تیم نیستیم. اما ما بیش از هر تیم دیگری گلزنی کرده ایم.
ما در دیدارهای خانگی فوق العاده بودیم. ما در اروپا شکست نخوردیم. ما به فینال چمپیونزلیگ رسیدیم و با تنها یک امتیاز دیگر قهرمان لیگ برتر می شویم.
آنچه ما باید انجام دهیم، یافتن راه حلی برای مشکل ژاوی، مسی و اینیستا است. همه به دنبال چنین راه حلی هستند زیرا آنها فوتبالیستهای فوق العاده ای اند اما ما هم بازیکنان بزرگی داریم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/05/10/2479420/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF
پی نوشت : پیرمرد هم به فکر چاره ای برای مثلث مرگبار بارساست .
هاهاها میخندیم :27:نقل قول:
دوست من سرآلكس عزيز نيازي به هشدار نبود مگه ميشه شما رو دست كم گرفت بابانقل قول:
اونم با اين بردها
سوالنقل قول:
پی نوشت : پیرمرد هم به فکر چاره ای برای مثلث مرگبار بارساست .
چرا هميشه بايد به فكر راه حل براي متوقف كردن نقاط قوت حريف بود؟
چرا هيچ وقت نبايد به داشته هاي خودمون و تمركز روي اونها و تقويتشون فكر كنيم؟
من ياد رمان ايلياد و اوديسه افتادم
آشيل به نوعي خداي جنگ بود و هيچ مبارزه اي رو شكست نخورده بود
بعد از اينكه هكتور پيلتن تروا رو از پاي در مياره قبل از كشتنش جمله زيبايي ميگه :
تو كشته ميشوي چون بيش از آنكه به بازوهاي خود فكر كني به بازوهاي من انديشيدي
اين منظومه مربوط به سه هزار سال قبله و من هم قصد هيچ نوع قضاوت و پيش داوريي نداشتم
میخندی؟؟؟؟!!!!:27::27:نقل قول:
همه این رو قبول دارند اما تو این فروم واقعا افرادی پیدا میشند که خودتون هم قبولشون ندارید...شما پست بالایی رو میپسندید؟!نقل قول:
دوست من سرآلكس عزيز نيازي به هشدار نبود مگه ميشه شما رو دست كم گرفت بابا
اونم با اين بردها
علی رضا جان در مورد سوالات:نقل قول:
سوال
چرا هميشه بايد به فكر راه حل براي متوقف كردن نقاط قوت حريف بود؟
چرا هيچ وقت نبايد به داشته هاي خودمون و تمركز روي اونها و تقويتشون فكر كنيم؟
سوال اول:معمولا در جنگ های رو در رو باید برای پیروزی ابتدا نقاط قوت حریف رو از کار انداخت یا به قولی بی تاثیرشون کرد.بعد به سراغ نقاط ضعفش بری وکار رو تموم کنی.
در مورد مثلث مرگبار هم به نظرم اگه فرگی فکری برای ناکارکردنش نکنه من یونایتد قهرمانی رو دودستی تقدیم پسران کاتلانیی خواهد داد.منچستر خیلی راحت گل میزنه.اما به همون راحتی هم گل میخوره! (منظورم تعداد بالای گل خوردن نیست.منظورم سادگی گل هایی که میخورن)این رو باره ها شاهد بودیم.اگه اندیشه های تدافعی وتخریبی رو دوتیم بزارن کنار بازی پر گلی رو شاهد خواهیم بود.
سوال دوم:داشته ها ونداشته ها مسئله این است.مطمئنن کسی وقتش رو برای اینکه اگه این بازیکن رو داشتم چی میشد تلف نمیکنه! پس همه ی حرفه ای ها به داشته هاشون فکر میکنن وبرای اونها برنامه خواهند داشت.
هیچ کسی مثل شیطان بزرگ سرخپوشان(فرگی)ابلیس های کوچک خود،وتوانایی اونها رو نمیشناسه.اون میدونه که هرکدوم از اونها چقدر توان ونیرو وقابلیت تدافعی وتهاجمی دارن.من شنیدم اون حتی میدونه که بازیکن هاش درون زمین به چی دارن فکر میکنن.
نتیجه:فرگی هیچگاه به جای چکش از انبردست استفاده نخواهد کرد.
پ ن:فکر میکنم ما شاهد بازیه دومرحله ای از شیاطین سرخ باشیم.اگه بخواییم نفرات رو پست به پست مقایسه کنیم.کفه ترازو کمی به نفع بارسا سنگینی خواهد کرد.اما مسئله مهم این نیست.مسئله در چیدمان نفرات ونحوه برنامه ریزی تاکتیک تیمیه که سرنوشت سازه!
کیفیت نفرات+تاکتیک تیمی+ارنج+عوامل غیر قابل پیشبینی+بازی خونی مربی=نتیجه نهایی
پ ن2:اینها نظرات شخصی بودن.:31:
دوبار ارسال شد.
ببخشید دوستان.اینترچت ایرانه دیگه:31: