بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟:13:
Printable View
بلوری رام من مشکل داره..بعضی وختا سی دی نمیخونه.بعضی وختا رایت نمیکنه.بعضی وختا سی دیرو خالی نشون میده.بعضی وختام سی دی میزارم رو درایو بلوری کلیک میکنم سی دی رو در میاره..مشکل چیه؟؟؟؟:13:
درایو های فعلی بلوری متاسفانه خیلی ضعیف و حساس هستن.اگه گارانتی داره ببر نمایندگی نشون بده واست تستش کنن.
سی دی رو در میاره ؟؟؟نقل قول:
شما ویندوزتو ریکاوری کن بعد اگه مشکلت حل نشد ببر گارانتی
دوستان كسي درايور وبكم asus N53sn. رو داره به ما هم بده مشكلمون حل شه.
یک بار bios مادربرت و آپدیت کن ... با برنامه WINflash .... احتمالا درست میشه :46::46:نقل قول:
دوستان ميخام درايور وبكمم رو نصب كنم با اين ارور مواجه ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خواستم یه سوال تقریبا تخصصی از دوستان داشته باشم .
این N53sn من میتونه پورت های HTMI ورژن 1.4 که 3D ساپورت هستند رو ساپورت کنه ؟ و می خوام از نت چند تا بلوری سفارش بدم دوستان گفتن که بلوری قوی نداره این لپتاپ .... یعنی استفاده ای ازش نکنم ؟
:31: متسفانه یک TV سه بعدی خریدم حالا ملت میگن این همه هزینه اضافه کردی به چه دردیت میخوره ؟ خواستم یه HDMI سونی 1.4 بگیرم با بلوری این لپتاپ بتونم ردیفش کنم ....
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من 2 حالت بیشتر نداره :
1- خود ایسوس یک برنامه برای کاهش مصرف باتری داره که دقت کن اون روی batry saving نباشه چون در این حالت سرعت قطعات را کاهش میده تا باتری زیاد استفاده نشه
2- احتمال داره یکی از رم هات مشکل داشته باشه - این مدل از لپ تاپ دو تا رم داره هر کدوم 4 گیگ - مال منم یکیشون مشکل داشت فرستادم گارانتی عوض کردن - البته چند روز دیگه میرسه دستم
چون میگین هنگ می کنه و اینترنت قطع میشه و باید با پاور خاموش کنین نظر قطعی و نهایی من اینه که رم شما مشکل داره - بفرستین گارانتی - گارانتی کجاست ؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟نقل قول:
این کارو قبلا کردم.205 بود الان 208 شده.ولی هنوز مشکل هست.سرعته خوندن که پایینه..توو رایتم که سرعت پایینه شایدم سیدرو بسوزونه..بعضی سی دی هارو هم که اجرا نمیکنه..نقل قول:
بعد یه مشکل دیگه...وقتی کارایی مثله نصب یا کپی می کنم سی پی یو از حداقل ظرفیتش استفاده میکنه..مثلا 7 درصد..اینو باید چیکار کنم:13:سرعت انتقالش پایینه:27:
یعنی کسی نیس جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من تازگي ها شنيدم ميگن اين n53snديگه توليد نميشه . آيا درسته؟ من كه رفتم بگيرم گيرم نيومد. ميگن n55 جايگزينش اومده ولي خداييش n53 خوشگلتره.
اما خدایش n53sn قدرتیه.
نقل قول:
به نظرمن که n55 کلاسیک تره الان 3 ماهی دارمش خداییش یه ضره هم دلمو نزده
وازلحاظ گرافیگی n53 رو قورت میده باید تجربی تو بازیها قیاس کنید تا متوجه شید
ولی ناگفته نماند که من خودم از طافداران پرو پا قرص n53 بودم و هستم اما اینو ترجیح میدم
من 2هفته پیش خریدم .1 ملیون 960 هزار تومان پریروز هم پایتخت بودم گفت 2 ملیون 50 هزار تومان خیلی لب تاپ قدرتی هست کیبوردش فقط یه ذره بد هست. یک سوال داشتم از بچه هایی که این مدل رو دارن . در بازی هایی که شب هست کیفیت اجسام خوب نیست؟ علتی داره یا مربوط به تنظیمات هست .
اون آقایی که گفت آپدیت کنید ویندوز رو .... . من ویندوز رو آپدیت کردم منتها تو مرحله بعد از ریست شدن 1 ساعت معطل شدم به صورت منوالی خاموش کردم کل ویندوز قاطی کرد فقط تو سیف مود آوردمش روزی که خریدم اما 5 گیگ از درایو ویندوزش کم شده . ریکاوری کردم 4 تا دی وی دی حالا ریست میکنم دی وی دی 1 رو میزارم ریکاوری نمیکنه دوباره استارت میکنه ویندوز رو. تو رو خدا کمک کنید.
دوسته عزیز شما باید تنظیم کنید که بوت از روی دیسک انجام بشه
در ضمن اینکه طول میکشه تا اپدیت ها نصب بشن و سینک بشن با ویندوز طول میکشه و شما نباید این کارو میکردید
دوباره سعی کنید سیستم رو رویکاوری کنید
میتونید از توی همون منوی safe mod البته در صورتی که دسترسی به خود ویندوز ندارد.اونجا دیسک اول رو بزارید و ریکاوری رو اجرا کنید سیستم خودش ریست میکنه و ادامه ریکاوری رو انجام میده
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
بهتره بود شما یه تایپک میزدید و اونجا سوال میکردید تا در صورتی که سایر دوستان هم مشکل مشابه شما رو داشتن بتونستند مشکلشونو حل کنند
با تشکر از فرشید عزیز. راه حلی که پیدا کردم این بود .
1. ریست کردن دستگاه
2. زدن کلید f9
3.یک صفحه ای میاد بالا. شامل 3 گزینه هست برای ریکاوری دستگاه .
Recover Windows to first partition only
Recover Windows to entire HD
Recover Windows to entire HD with 2 partition.
که من اولی رو زدم . کل سیستم برگشت به حال فکتوری اما 100 بار نصب میشد ریست میکرد!!!!!!!. برای دی وی دی هم اینطوریه که تا اونجا که من فهمیدم خود دی وی دی run نمیشه باید دی وی دی رو اجرا کرده یه قسمت داره به نام boot تنظیمات باید انجام بشه رو بایوس !!!!!!!!!!!!! (یا خدا ) بعدش .... . کلا ریکاوری سونی کجا ریکاوری ایسوس کجا .
الان هم ویندوز آپدیتشو خاموش کردم . دیگه آپدیت نمیکنم ......................................
خب من دوباره آپدیت کردم ریست شد حالا دوباره با رکورد 3 ساعت . نظر شما چیه نکنه ویندوزش اورجینال نیست؟؟؟
حالا اون دفه ریکاوری کردی سیستم ریکاوری شد ؟؟ خب بله شما باید از بوت تنظیم کنی که اول درایو نوری رو چک کنهنقل قول:
خب من دوباره آپدیت کردم ریست شد حالا دوباره با رکورد 3 ساعت . نظر شما چیه نکنه ویندوزش اورجینال نیست؟؟؟
در مورد آپدیت هم بگم شما اگه میخوای اپدیت ها رو دانلود کنی بزار همه دانلود بشه ولی نصبشون نکن یعنی برو تو تنظیمات و قرار بده که دانلود بشه ولی خودت نصبشون کنی و شب وقتی دانلود شدن شما سیستم رو بنداز رو حالت نصب و خودت بگیر بخواب تا وقتی نصب تموم شد خودش خاموش شه
یخورده بله عادی هستش ولی چون 3 ساعت طول کشیده فک میکنم باید میزان زیادی از آپدیت هارو دانلود کرده باشی
حالا این خوبه بعضیاش وقتی میخوای خاموش کنی جون آدمو میگیره تازه بعدش که دوباره روشن میکنی هم هنوز داره نصب میکنه
سلام فرشید عزیز . بله ریکاوری به راحتی انجام میشه . چون برای خودمم سوال هست . امروز دوباره این کارو کردم از ساعت 6 بعد از ظهر تا 12 شب این بار 6 ساعت صفحه آبی رنگ configurin update مونده !!!!!!!!!!
فقط یک نکته الان یادم اومد. زمانی که خریدم بعد از دو الی سه ساعت کار باهاش. به مدت چند دقیقه پایه سیستم نبودم رفت رو حالت اسلیپ خب تا اینجا مشکلی نبود . در همون حالت یعنی در حالت اسلیپ فلش رو داخل یو اس پی نکرده همه چی خاموش شد البته منظورم اینکه فلش با یو اس پی تماس داشت. و... و تا 5 دقیقه هرچی دکمه پاور رو میزدم انگار نه انگار فقط باطری لبتاپ رو در آوردم پاور رو زدم بعد از یک مدت دوباره روشن شد !!!!!!!!!!!!!!!!! ممکنه از لحاظ سخت افزاری ..............چیزیش سوخت چون تا 5 دقیقه روشن نمیشد..............................
آقا درست شد..............هورااااااااااااا اااااااااااااااااا.
شرح ماجرا: بعد از ریکاوری کردن دستگاه من بلافاصله ایست اسمارت 5 رو نصب کردم آپدیت کردم . ریست کردم ایندفعه به طور کلی ویندوز بالا نمیومد واقعا عصبانی شدم ............. به خودم چند بار گفتم آخه مجبور بودی بری ایسوز بخری...... 3 بار دکمه پاور رو میگرفتم خاموش میکردم تا بلکه اتفاقی بیوفته اما این بار دیگه اصلا ویندوز بالا نمیومد.
راه حل: چون فقط در درایو به غیر از ویندوز فقط اسمارت 5 رو ریخته بودم تو safe mode درایوش رو فرمت کردم . ریست کردم دیدم ویندوز مثل بنز اومد بالا .
شک کردم نکنه ایراد از اسمارت باشه . که همینطور هم بود . ویندوز رو آپدیت کردم بایوس رو هم آپدیت کردم ریست کردم کمتر از 3 ثانیه ویندوز آپدیت کرد و .................................................. ..................... .
مشکل اصلی اسمارت 5 بود.
حالا سوالی برای من پیش اومده دلیل این اتفاق چیه؟؟؟؟؟ چه ربطی به اینترنت سکیوریتی نود داره!!!!؟؟؟؟
آیا آنتی ویروسی که گرفته میشه آیا برای تمام ویندوز ها منظورم 32 بیتی و 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟؟ یا باید مخصوص خودش رو خریداری کنیم؟؟؟
سلام . الان قیمت i5 4 750 چنده؟
حدود 930 تومننقل قول:
ممنون از پاسختون.ولی من امروز از شرکت های معتبر که پرسیدم می گفتند 1550 هزارتومان!!!!!:18:نقل قول:
سلام بچه ها .بالاخره خریدمش.تا الان که خیلی باش حال کردم ولی بازی هایی مثل nfs shiftو call of رو اجرا نمیکنه و ارور میده .البته ویندوز 64بیتی روش هست و نمیدونم چرا بازی ها رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟
من با گرافیک اینتل وهارد 500 و رم 4gو گارانتی مادیران گفتم.نقل قول:
مبارکت باشهنقل قول:
کانفیگش چیه؟ چند خریدی؟
ممنون عزیزم.
i5
4
750
gt550
بدون ویندوز اورجینال
تقریبا 1550 با گارانتی ویستا.البته میخواستم i7 بخرم که دیدم زیاده و نیازی نیست و تمام مدل های i7 که دیدم گرافیکشون gt540 بود.
تا الان که واقعا راضی هستم و خوشحال هستم که همینو خریدم و مدل دیگه ای رو نگرفتم.
سلام
یکی از دوستانم با کانفیگ :
core i5
Ram 8GB
hdd 750
هفته پیش خرید 1,420 با گارانتی 2 ساله الماس.
یه یکساعتی دستم بود برای نصب یسری نرم افزار ، انصافاً سرعت بالایی داشت موقع نصب چند نرم افزار همزمان و در همون حال در حال اسکن آنتی ویروس و متصل به وب کارکرد cpu رو 12-13% بیشتر نمیشد و اصلاً احساس کندی بهم دست نداد. مانیتور باکیفیتی هم داشت .
بچه ها بتلفیلد 3 رو نصب کردم ولی اجرا نمی شه .چه کار کنم ؟؟؟کرکش رو هم کپی کردم.
دوستان من تصمیم دارم corei5 این مدل رو بخرم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه،
دوستانی که خریدن مزایا و معایب واقعیشو برام بگید.
اگر قیمت corei5 و corei7 این مدلو میدونید ممنون میشم بگید
Sent from my X10S using Tapatalk 2
دوست عزیز به نظر من i5 و i7 تفاوت آنچنانی ندارند البته برای کسانی که از آن برای کار های معمول استفاده میکنند.و به نظر من تفاوت این دو در کار های سنگینی همچون رندر کردن مشخص می شود.البته مصرف بیشتر باتری در i7 رو هم فراموش نکنید. ولی اگر بخواهم به عنوان پیشنهاد بگویم اگر می توانید و بودجه کافی دارید i7 بخرید. قیمت ها هم حدودی بگویم i7 حدود 1800.و i5 حدود 1500.میباشد البته فکر کنم بتونید کمتر از این قیمت ها پیدا کنید .فکر میکنم دلیل بیشتر بودن قیمت نسبت به مدل های مشابه کم شدن این مدل لپتاپ در بازار میباشد.نقل قول:
من corei5 رو چند روز پیش پرسیدم از یه شرکت گفت الان تو بازار نیست هفته دیگه بزنگ گفتم قیمت گفت حدود 1300-1350..بنظرم corei5ش بهتره از نظر گرافیکی
ببین از لحاض گرافیکی به i5 یا i7 ربطی نداره و بر میگرده به گرافیکش.این مدل لپتاپ در دو مدل sn و sv در بازار موجوده و sn گرافیکش gt550 و sv گرافیکش gt 540 هست که طبعا 550 قویتره .نقل قول:
برا بازی های توپ و برنامه های نیمه مهندسی این مدل رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
یه مشکل دارم
2 تا ویندوز دارم یکی سون 64 بیتی و یکی هم 8 ، 64بیتی
کارت لن توی کنترل پنل اصلا دیده نمیشه و توی device manager همبه شکل زیر هست
درایور رو هم از روی dvd همراه لپ تاپ نصب کردم و هم از خود سایت مجددا دانلود کردم و نصب کردم!!
قبلا ها یادمه توی کنترل پنل آیکونش میومد و دیده میشد ولی اینسری که دقت کردم نیست!
مشکل از چی می تونه باشه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز روی کدام ویندوز با کارت شبکه مشکل دارید؟؟؟؟؟اگر روی 7 هست درایور را unistall کنید و دوباره نصب کنید اگر باز هم نشد .اخرین درایور مربوطه را از سایت اسوس دریافت کنید و نصب کنید.
سلام .. من خودم مدل n53sn دارم با cpu core i5 که به مدل sx207v معروف هست ... واقها عالی هست ... من هیچ احساس کمبودی نمی کنم ... شما این رو هم در نظر بگیرید که core i5 پردازنده بسیار قوی هست و به نظر من برای لپ تاپ که موضوع شارژ باتری دارای اهمیت وبژه ای هست corre i5 انتخاب بهتری است ... البته ابن هم بگم فکر نکنم دیگه این مدل گیرتون بیادنقل قول:
سلام ... تو بعضی از مدل های n53sn یک درگاه ورودی آنتن تلوزیون هست ... که تو مدل های که ما داریم این رو نداره ... کسی میدونه میشه بهش اضافه کرد یا نه ؟؟؟؟ اگر این قابلیت هم داشته باشه واقعا دیگه هیچی کم نداره این لپ تاپ :20:
نقل قول:
شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی من وقتی لنز درایو مو با گوش پاک کن پاک میکنم عملکردش بهتر میشه ... به نظرم خیلی به گرد و غبار که رو لنز بنشینه حساس هست