با عرض سلام
سایت 4share فیلتر شده
و من هر کاری میکنم دانلود نمیشه ...
میشه راهنماییم کنید..
ممنونم
Printable View
با عرض سلام
سایت 4share فیلتر شده
و من هر کاری میکنم دانلود نمیشه ...
میشه راهنماییم کنید..
ممنونم
لینکش کار نمیکنه!
سلام.لینک یه فایله آموزش رفرنس نویسی گذاشتم.قسمته آخرش روش ایجاد style جدید برای رفرنس نویسی توضیح داده.یه تعداد رفرنس تو سایتش معرفی کرده که میشه به لیست رفرنسهای word اضافه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پست قبل و خوندید من این استایلهای جدید برای رفرنس نویسی به ورد اضافه کردم. حالا میخوام یک رفرنس سفارشی برای خودم بسازم.اگه میتونید تو این زمینه کمک کنید.
سلام ببینید یه ترفند خیلــــــــــــــــــــــ ـــی خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی جالب که فقط توی 2007 و 2010 جواب میده اونم اینه که بعد از اینکه صفحات رو شماره گذاری کردید اگه شماره ی صفحه ی شما انگلیسی بود شماره ی یکی از صفحات رو انتخاب کنید (های لایت ) تا آبی بشه سپس کلید های ctrl+shift سمت راست صفحه کلید رو بزنید تا شماره بندی صفحه فارسی بشه برا انگلیسی کردن کلیدهای سمت چپ رو بزن . جالبه نهنقل قول:
درود برشما
از زحمتي كه كشيده ايد سپاسگزارم. اما لينكي كه گذاشتيد باز نمي شود. راهنمايي كنيد.
دانلود نمیشه
سلام
ممنون بابت فایل آموزشی که درست کردید اما من هم نتونستم دانلود کنم چون سایت SkyDrive عضو شم تا بتونم برای دانلود میگه باید اول عضو بشید و منم عضوش نیستم، حتما باید توی این سایت عضو بشم تا بتونم دانلود کنم؟
در ضمن من خیلی به این فایل نیاز دارم
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
لینک رو بیزحمت اصلاح کنید.
سلام
اگه امکانش هست میشه فایل دانلودشو برام میل کنید (آموزش حرفه ای word 2007)
با سلام .
دوستان من کلیه لینک ها رو که این فایل داخلش اپلود شده رو اینجا می زارم .
لینک اول ( لینک اقای وصالی که 8 قسمت هست و باید همه اش دانلود بشه توی اولین پست در موردش توضیح دادند )
این هم یه لینک دیگه :
این هم یه لینک دیگه : ( که کاربر محترم pcsoft زحمت آپلود رو کشیدند توی پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه حالا شانس بیاره ف . ی. ل . ت . نباشه یا لینک خراب نشده باشه . :31: البته لینک دومی و سومی که چک کردم درست بود . این هم بگم لینک اولی حجمش تقزیبا 400 مگا هست و اون دو تای دیگه تقریبا 200 هست .
اگه کسی هم می تونه جای دیگه ای اپلود کنه . :11:
نقل قول:
مگه بصورت فیلم هستش حجمش اینقدر زیاده ؟
بعد این به درد icdl هم میخوره یا فراتر از اونه ؟
با سلام .نقل قول:
بله به صورت فیلم هست .
شما کافی هست در حد ابتدایی با مباحث ورد اشنا باشید . همون ICDL هم بلد باشی کافیه .
با سلام
من نمی تونم لینک ها رو باز کنم.قابل دانلود نیستند.لطفا عوضشون کنید در اولین فرصت.
نقل قول:لینک سوم درست هست . بعد از باز شدن صفحه روی Frre downlode بزنید اگه پنجره بی ربط باز شد ببندید زیرش یه پنجره هست که یه کد میده اون کد رو وارد کن بعد گزینه creat link dowmnload رو بزن تا لینک دانلود رو بهت بده .نقل قول:
یه همچین صفحه هایی هست :
اول این صفحه :
بعد روی Free Download بزنید یه صفحه ای شبیه زیر باز میشه .
البته دومی هم تا دیروز باز میشد نمیدونم چرا الان باز نمیشه . :13:
سلام
من همین آدرسی رو که نوشتید می زنم ولی صفحه را خطا می گیرد. اگه ممکن است لطفا دوباره بگذارید.
سلام دوستان عزیز من در یک لینک دیگه هم فیلم رو آپلود کردم اما متاسفانه به علت ایراد در سایت نمیتونم پست اول رو ویرایش کنم و لینک رو اصلاح کنم برای همین فعلا لینک رو همینجا قرار میدم تا بعد ببینیم میشه پست اول رو تغییر داد یا نه.
با سلام و خسته نباشید
فایل اموزش حرفه ای word 2007 برای نوشتن پایان نامه خیلی میتونه مفید باشه از شما ممنونم اگه لینک دانلودش رو فعال کنید و یا در صورت امکان ایمیل کنید
سلام من یه سوال بپرسم در مورد استایل ها
یک فایل ورد از دانشگاه دارم که تعداد زیادی استایل در آن استفاده شده برای هر تیتر و فصل و غیره
حالا مشکل اینجاست که من می خوام فایل خودم را مثل این فایل درست کنم
چطور از استایل های استفاده شده در آن استفاده کنم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
برای اینکار کافیه همه متنهای اوون فابل رو پاک کنید و save as بگیرید و بعد خودتون شروع کنید به نوشتن. همه استایل ها هم باقی میمونه.
با سلام به دوستان من چند تا عکس رو abbyy کردم. تا این ورد رو به دست آوردم اما تو مرتب کردنش مشکل دارم. مخصوصا تو صفحاتی مثل صفحه ی دوم که نوشته ی من به صورت ستون درومده اما من میخوام عادیش کنم مثل صفحه ی اول. در واقع میخوام بچسبونمش به آخرین کلمه ی صفحه ی اول. کسی بتونه کمک کنه و بگه چطوریه خیلی ممنون میشم
یک عکس از صفحه ی دومش آپلود کردم که بدونید منظورم چیه. نوشته ام ستونی شده میخوام سطری شه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا نوشته ام روسی هست
آقا فرشاد کارت خیلی عالی بود تا قبل از این با ورد همچین حال نمی کردم اما الان می بینم واقعا نرم افزار مفیدیه
سلام من تازه عضو شدم و به این مطلب هم خیلی احتیاج دارم ولی لینکی نمی بینم که دانلود کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام مرسی از شمانقل قول:
امکان اینکه یک استایلی رو در یک فایل سیو تا به استایل های وردمون اضافه بشه و بتوان در فایل های دیگر هم استفاده کرد نیست
چون من یک فایل ورد از دانشگاه دارم برای تکه تکه اش استایل تعریف شده
حالا یک فایل ورد تایپ شده هم دارم چطور تمام استایل های فایل دانشگاه را در این فایل وارد کنم؟؟؟؟
در صفحاتی که پاورقی زده ام فاصله بین آخرین سطر و پاورقی خیلی زیاد است و سفید افتاده است ؟؟؟
2- من می خوام پاراگرافی که آخر صفحه است تمام خطوطش در همان صفحه بماند یعنی اگر یک خطش به صفحه رفت آن یک خط در همان صفحه قبلی جابگیرد و فاصله سفید نیفتد
یعنی تا آخرین حد ممکن صفحه پر شود و فضای سفید نداشته باشد
چند مورد در پنجره paragraph هست
window orphan control
keep with text
و ....
فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند
مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد
یعنی به جز اینکه تیک بزنیم
چطور تعریف کنیم
1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
می شه لطف کنید لینک فایل رو دقیق بذارید نه با http
با تشکر
سلام برای ذخیره کردن یک استایل میشه یه کارایی کرد که دقیقا یادم نیست اما اگه یه تکه از فایلی گه استایل ها رو داره کپی پیست کنی همه استایل خودش اتوماتیک وار وارد میشه بعد میتونی متنت رو پاک کنی!!نقل قول:
بعدا که وقت داشتم رفتم سر به سر نرم افزار گذاشتم میگم که چطور استایل رو هم ذخیره کنید.
ببینید من تو فیلم هم توضیح میدم که همه تیک ها رو وردارین.نقل قول:
به نظر من شما امتحان کنید که ببینید کدوم گزینه موزد نظر شماست فکر نمیکنم امتحان چند بارش کار زمانبری باشه!
در ضمن بعضی وقتا چاره ای جز سفید افتادن نیست مثل زمانی که شما پاورقی تو خط آخر داشته باشین!! خو خود اون پاورقی هم یه خط اضافه میکنه به پایین که جا نمیشه نرم افزار هم اجبارا خط رو با پاورقی میبره صفحه بعد که تو این صفحه یه فضای خالی ایجاد میشه!
نمیدونم منظورتون از http اون چیزیه که فروم میذاره یا اون بخش ابتدائیه لینک اما به هر حال یه لینک جدید میذارم که از سرور گوگله و فقط کافیه از منوی فایل صفحه باز شده Download anyway رو بزنید.نقل قول:
سلام هر کار میکنم دانلود نمیشه اصلا لینکش نمیاد خواهشمیکنم من خیلی احتیاج دارم بهش یکی میشه سریع بگه چیکار کنم
دوستان در ورد امکانش هست که شماره صفحه به صورت "یک" "دو" "سه" حروف بخوره؟؟
سلام
بابت قراردادن این لینک بسیار سپاسگذارم، ولی من نمیتونم آن را دانلود کنم !!!!!! لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
این لینک رو بچه ها تو آپلودباز گذاشته اند. بفرمائید:نقل قول:
سلام اگه ميشه لينك مربوط به اموزش تدوين پايان نامه رو يه بار ديگه بذاريد رو سايت. ممنون
ببخششید یه سوال داشتم.
چطور می شه توی هر فصل هددر رو عوض کنم؟
بایستی برای هر فصل یک sectioin جدید ایجاد کنید. این قسمت از بخش insert قابل دستیابی است. بسته به نوع آفیس در بخش مورد نظر گزینه same as previous را غیر فعال کنید و هدر را تغییر دهید.نقل قول:
پ ن: شک دارم same as previous بود یا link to previous بود.
بسته به ورژن ورد جای این گزینه فرق می کنه!
بادرود
آقا فرشاد واقعا دست درد نکنه کارت خوب بود من مشکل شماره زدن صفحات داشتم تمام
این وب سایت ها رو دیدم همه گزینه section را برای شماره زدن از صفحه مشخص
ناقص توضیح می دادن اما شما با این ویدئو آموزشی سنگ تمام گذاشتی
خدا قوت:11:
سلام،یک متن تایپ شده و در اون اعدادی هم به صورت عبارت قرارداده شده اند،مثلا به این صورت7=2/8+4/2
برای اینکه باید از سمت چپ به راست اعداد رو تایپ کنیم،مجبوریم کهctrl+shiftرو بگیریم زبان ENشود(اگه FAباشه باید از سمت راست تایپ کنیم،مثلاً به ترتیب باید این طوری تایپ کنیم:7 بعد =،8،/،2،+،2،/،4 تا عبارت بالا تایپ بشه)بعد از اون وقتی میخوایم یک عبارت فارسی جلوی این عبارت تایپ کنیم(مثلاً سمت راست این عبارت بنویسیم متر مربع)مکان نما سمت راست قرار نمیگیره و میره سمت چپ. به این صورت 7=8/2+2/4 [
حالا چه کار کنیم که مکان نما سمت راست قرار بگیره؟
سلام.
من میخوام از cross-reference استفاده کنم اما تو متن به این صورت میزنه شکل 2-1 اما دانشگاه میخواد اینجوری باشه شکل (2-1) این پرانتز دستی میذارم. آپدیت میکنم میپره.اگه حالتی باشه که فقط عدد بزنه میشه شکل () کپی کنم داخل پرانتز با cross فقط عدد بزنم که بشه آپدیت کرد.
راه حل داره راهنمایی کنید.
حالت only number برای cross نداره؟