حالا این بیمه ها اگه لپ تاپ خراب شه چی کار می کنن ؟نقل قول:
شرایط بیمه کردن و دادن خسازت چیه ؟
Printable View
حالا این بیمه ها اگه لپ تاپ خراب شه چی کار می کنن ؟نقل قول:
شرایط بیمه کردن و دادن خسازت چیه ؟
نمی دونم ولی خرابی همچین نداره خودتون بهتر می دونید تو 100 تا شاید یکی .نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
از لحاظ نرم افزاری راهی هست که بشه عملکرد دکمه های F1 ~ F12 رو به صورت عادی درست کرد؟
که دیگه نیازی به گرفتن Fn نباشه؟ آخه من از این دکمه ها زیاد استفاده می کنم و گرفتن Fn میشه یه ضدحال اساسی.
مرسی
شرمنده من بلد نیستم :14:نقل قول:
سلام به همگي شرمنده من يه مدت نبودم رفته بودم دانشگاه و گرفتاري و سر كار و مشغله و ... نتونستم حتي بيام تو نت تا اينكه ديروز رفتم hp dv6-6070 رو با گارانتي به قيمت 1300 خريداري كردم و براي هميشه ام اس اي رو دادم به پسر داييم در مورد اين لپتاپ فقط بايد بگمالله اكبر! واقعا سريعتر از اون چيزي كه فكرشو ميكردم بود :8:ساليد ورك رو كمتر از 1 ساعت رندر كردم:5: خيلي خنكتر از ام اس اي هست و كيبورد فوق العاده خوش دستي داره فنش اصلا صدا نداره و فقط يه كول پد هم براش خريدم كه اصلا ديگه داغ نميكنه مثل يه پي سي كار ميكنه من واقعا ازش راضيم اين لپتاپ واسم 5-6 سال لا اقل كار ميكنه چون من خيلي دوسش دارم و با هيچ لپتاپي حتي مك هم عوضش نميكنم بدنش هم كمي اثر انگشت ميافته اما به راحتي ميشه پاكش كرد مثل ام اس اي نيس كه با بدبختي پاكش ميكردم!!!! اما صداش خيلي واضح هست من اين لپتاپ رو با دل 502 مقايسه كردم صداشونو دل صداي بلند اما مزخرفي داره كه اصلا وضوح صدا رو نميشه توش احساس كرد ايسوس ان 53 هم بد نبود اما خيلي زشت و گرئن بود 1580 !! تازه كارايي اين رو نداره فقط تنها ايرادي كه ميشه به اين لپتاپ گرفت عدم كابل اي ساتا هست كه به درد من يكي نميخوره:11: در كل خيلي عاليه من خيلي دوسش دارم ايشالا فنش واسم 1000 سال بچرخه!!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
از دوست خوبم ديويد بكام 23 هم ممنون كه منو راهنمايي كرد كه انتخاب خوبي داشته باشم ايشالا كه موفق باشي
راستي قيمت اين لپتاپ بدون گارنتي 1270 هست ولي باقيمت خام و بي واسطه 1250 ميشه خريدش
تبریک می گم . با با نبودی . همه سراغت را می گرفتن :10:نقل قول:
پس از Msi بهتره . طبق گفته شما !
فقط acer 5750 چه طوری بود یعنی این قدر افتضاح هست که فرمودین بیشتر لطفا بیشتر توضیخ می دهید ؟
در ضمن 6070 با چه کانفیگیه ! من با چندتا کانفیگ متفاوت دیدم حتی با i5 ؟
و hp را با چه گارانتی گرفتین ایا باطریش گارانتی هست ؟ باطری نوت بوک خیلی مهمه ؟ ایا بیمه کردین ؟
از MSI كه بهتره و شك ندارم ايسر هم گارنتي اوا خوشه بود ولي انگار يه مشكلي داشت كه خود فروشنده گفت گارنتي خودمونه و اوا خوشه قبول نكرده پس فهميدم كه مشكل داره ... خيلي داغ بود و كلا تركيب جالبي نداشت و صفحه LED هم در جهتهاي مختلف رنگاش فرق ميكرد:19: ولي اينم كانفيگ اون لپتاپي كه خريدم:
core i7 2630
ram 4
hdd 500 البته 7200 دور
گرافيك 6770
USB3 كه دو عدد داره
پورت HDMI
دو ورودي هدفون و يك ورودي ميكروفون
DVD RW
گارانتيش كه مال خود شركت و مغازه هست چون گارانتي اصليش تو ايران نيس فقط بايد بگردي كه چه گارانتيي ارزونتر و بهتره و باتريش هم گارانتي داره فقط اداپتور گرانتي نداره و پيكسلش تا 3 تا بسوزه تعميري داره كليه نوسانات برق هم جز گارانتيشه باتريش حدود 55 تومن و به نظرم زياد مهم نيس چون ميشه بعدا بخريش بيمه مال ايكه ازت بدزدن كه اين لپتاپ finger print داره و كسي جز من نميتونه ازش استفاده كنه:8:
نقل قول:
بازم تبریک می گم . باریک الله خوب خریدی .
بیمه شامل خرابی قطعات می شه یا فقط برای سرقت لپ تاپه .
منظورت از فینگر پرینت همون شناسایی اثر انگشت هست .. ؟ چقدر با کلاسه ؟ ای وایه من ؟ واجب بخرمش ! :31:
نقل قول:
سلام مبارک باشه:20:
این لپ تاپو تو لیست قیمت ایران اچ پی با پورت esata زدن ،خبر نداری راسته یا نه؟
از کدوم فروشگاه خریدی؟
کیف و کول پد چه مدلی خریدی،از کجا و با چه قیمتی؟
به نظرت گارانتی ایران اچ پی با توجه به این اختلاف قیمتش می ارزه؟(حدود صد تومن از اینی که گرفتی بیشتر)
ببخشید سوالا زیاد شد اخه اعصابم خورد شد از بس صبر کردم منم میخام همینو بخرم.:46:
نقل قول:
دوست من بنده تو تاپیک های دیگه هم گفتم...
اینجا هم میگم...
MSI برای بنده هم با فتوشاپ مشگل داشت....
بنده اخرین درایور کارت گرافیک رو گرفتم و نصب کردم...به راحتی مشگل رفع شد و مثل هلو فتوشاپ رو ران میکنه و استفاده میکنم ازش....البته بگم...
بنده به شخصه اشتباه کردم تو خریدم...
من چون کار سنگین ازش نمیکشم و فقط در حدد وب گردی هستم همون ایسر 5742 بسم بود...ولی خوب این حدالاقل تا 3سال دیگه فک کنم جوابمو بده...
بچه ها 6090 backlight هم داره؟؟؟
اینجوری که معلوم رو پد موس و کیبورد بکلایقت داره؟
بيمه فكر نكنم شامل خرابيش بشه معمولا بيمه براي سرقت و اتش سوزي و نوسانات برق و امور غير مترقبه هست هي وايه من!! بفرماييد شام زياد نيگاه ميكنيا!!:46:نقل قول:
به نظرم اگه تو گارانتيش تبصره زياد داره كه اصلا نميارزه بايد شرايط گارانتي شو بخوني ولي به نظرم شما سريال نامبرشو چك كن و اينك پشت لپتاپ رو حتما از اين باركد خونا داشته باش و از همه اينا مهمتر كه مثلا 6070 يا 6080 يا 6090 بايد پسوند ee باشه كيف و كول پد زياده اما سرهم 22 كيفش شد و كول پد 13 تومن البته كول پد 3 فنه بگيري بهتره من 3 فن خريدم 13 به نظرم ارزشش رو نداره بيشتر پول بدي من از همون جايي كه دوستمون ديويد بكهام گفت خريدم در مورد پورتش هم الان بررسي كردم با كمال شرمندگي عرض كنم منم اشتباه كردم esata دارهنقل قول:
ممنون واسه توضیحاتت.نقل قول:
سریال نامبرو کجا باید چک کرد؟
این سریال رو کارتن دستگاه هم هست؟
شرایط گارانتی نوت بوک ایران اچ پی
* در حفظ کارت ضمانتنامه دقت فرماييد، زيرا المثني صادر نمي گردد.
* مواد مصرفي ( باطري و منبع تغذيه ) شامل گارانتي نمي باشد.
* هزينهاي حمل دستگاه به واحد هاي فني شركت بعهده خريدار مي باشد.
* اشكالاتي ناشي از نرم افزار به هيچ عنوان شامل اين ضمانتنامه نمي باشد.
* دريافت كارت به منزله پذيرش شرايط ضمانتنامه از طرف خريدار مي باشد.
* زمان بررسي نوت بوك تحت گارانتي ايران اچ پي 72 ساعت كاري بعد از پذيرش مي باشد.
* ارائه کارت ضمانتنامه جهت رفع عيب دستگاه الزامي است، در غير اين صورت هزينه تعميرات و لوازم يدكي نقداً دريافت ميگردد.
* خرابي يك تا چهار پيكسل ( براي ال سي دي نوت بوك ) طبق جدول استاندارد ارائه شده توسط كارخانه سازنده شامل گارانتي نمي باشد.
* ضمانتنامه فقط با برچسب هولوگرام داراي ارزش قانوني مي باشد، درصورت مخدوش شدن و يا عدم وجود هولوگرام اين كارت فاقد اعتبار مي باشد.
* چنانچه پلمپ دستگاه باز شده باشد و يا شماره سريال ضمانتنامه يا دستگاه مخدوش و يا با يكديگر مطابقت نداشته باشد، ضمانتنامه از درجه اعتبار ساقط است.
* درصورتيكه خرابي دستگاه ناشي از نوسانات برق، نفوذ مايعات، آتش سوزي، وارد آمدن ضربه، استفاده نادرست ازدستگاه، تخريب عمدي، سرويس و تعميرات توسط اشخاص غير مجاز و استفاده از لوازم مصرفي نامرغوب و غير استاندارد و هرگونه ايراد فيزيكي باشد اين ضمانت از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.
* خدمات تعمير و رفع اشكال دوران ضمانت حتي المقدور در داخل كشور توسط كارشناسان شركت ايران اچ پي يا مراكز ذيصلاح انجام ميگردد. چنانچه انجام اين خدمات در داخل كشور ميسر نباشد، به صلاحديد شركت ايران اچ پي، دستگاه به نزديكترين مركز ارائه خدمات ضمانت در خارج از كشور منتقل و يا در صورت لزوم به كشور مبدا" انتقال مي يابد، كه در اين موارد انجام خدمات ضمانت بين دو هفته تا دو ماه به طول خواهد انجاميد. هزينه هاي ارسال و بازگشت و پي گيري مراحل انجام كار با شركت ايران اچ پي است، ولي هزينه تغييراتي كه به تشخيص شركت سازنده از شمول ضمانت خارج مي باشد از خريدار نقداً دريافت مي گرديد.
نظرتون چیه؟
شرایطش خوبه؟
دوستان 6090 esata داره یه خورده در مورد این وسیله و کاربردش میگید ؟
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
بیمه ایده آل من واسه که دوربین کنن گرفتم شامل خرابی آب خوردگی و ضربه و.. هم میشه.نقل قول:
Princess جان مبارکت باشه ایشالا که فنش همیشه برات بچرخهنقل قول:
راهنمایی کردن هم فقط وظیفست .کلا استفاده از تجربه دیگران رو خیلی دوست دارم:46:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
فقط دور پد موس دارهنقل قول:
کم کم داره از این لپ تاپ خوشم می اد . تا ببینم شی می شه .
هر جا را گشم ریوو خوب پیدا نکردم کسی از دوستان می تونه از لپتاپ چندتا عکس مشتی بگیره این جا قرار بده از بالا پایین چپ راست و کیبوردها . یه عکس ازش دیده بودم رنگش تو مایه های قهوای بود خیلی قشنگ شده بود . منتظرم
امین جان تو صفحه 10 همین تاپیک عکس گذاشتیم به مقدار لازم:27:نقل قول:
تنها نقطه ضعف این لپتاپ نداشتن قابلیت ارتقای RAM به 16 هست
فقط همین به نظر من کسی که میخواد نهایتا 8 گیگ رم داشته باشه بهترین گزینه برای کارهای گیم و سرگرمی همین لپ تاپ هست
سلام کسی میدونه چطوری میشه درایو c رو به دو تا پارتیشن تقسیم کرد آخه هرچی توی فرومها گشتم راه حل من نبود این لپ تاپ 3 درایوش رو خود hp گرفته یه درایو 914 گیگی برای c گذاشته با هر نرم افزاری خواستم نتونستم spilt کنم حالا میگن چون روی c ویندوز نصبه نمیشه ؟
شما Hirenn`s Boot رو دارید؟نقل قول:
یه سوال داشتم از لحاظ گرافیک برای بازی و کلا برای بازی کردن HP dv6-6090
ASUS N53SN ؟
کدوم رو پیشنهاد میکنید
نقل قول:مرجع كامل عكس های اين لپ تاپ، خود خودش نيست، ولی كپی برابر اصلشه... :5:نقل قول:
کد:http://igyaan.in/2011/04/exclusive-hp-pavilion-dv6-6017tx-core-i7-laptop-pre-release-hands-on-unboxing-with-video/
اولا مباركه... :46: منم ميخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااام...نقل قول:
فردا ميرم بخرم و بي صبرانه منتظر ففدام... فقط يه سوال اونم اينكه اين سريالش چرا اينقدددر مهمه...؟ + اينكه باركد خوان نداشته باشه و فقط سريال داشته باشه پشتش، مشكليه...؟ + اينم كه ee همون آسيا و اروپا بودنشه ديگه...؟ اين نباشه فقط keyboard اش فارسی نداره يا ايراد ديگه ای هم داره...؟؟؟
شرمنده كه ايييييييييينقدر ؟ پرسيدم... :20::20::20:
HP dv6-6090نقل قول:
تا اینجا تمام ویژگی های مورد نظر من را داشت پ فقط عمر باطریش چقدر منظورم اینه که با این پردازنده قوی و کارت گرافیک توپ و باطری ٦ سلوله چقدر در حالت عادی و فول کار می کنه ؟
اگر این هم مورد قبول من باشه می گیرمش . ☺
1ساعته شارژش فول میشه.نقل قول:
وقتی هیچ کاری نگنی 4.30 ساعت نگه میدارم.
شما با ویندوز 7 میتونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
کافیه برید روی Computer و Right Click و Manage
بعد Disk Management و روی درایو C باز Right Click
بعد Shrink Volume مقداری که میخواهید جدا بشه رو بهش بدید و خودش بقیه اش رو آزاد می کنه میتونید استفاده کنید
اه خدای من . با این مشخصا بهترینه .... فعلانه یکی از بهترین گزینه هامه و ٥٧٥٠ ایسر و بیخیال شدیمنقل قول:
ممنونم امیر جان من این کارو انجام دادم اما تو مرحله آخر میگه اگه درایو ایجاد کنی توی بوت شدن ویندوز مشکل ایجاد میشه و منم اینکارو نکردم.نقل قول:
نه سلر جان ندارم باهاش چیکار میشه کرد؟ با acronis نتونستمنقل قول:
دوستان امروز رفتم پایتخت واسه خرید، مغازه دارا یه حرفایی راجبش زدن که موندم بخرمش یا نه
مثل مدلای قبلی مشکل گرما داره
لوازم یدکیش (!) گیر نمیاد
اکثر اچ پی های بازار ایران ریفر هستن (اینو راست میگفتن)
یه جا هم می گفت 6090 هاردش بد سکتور شده! 6080 بخر!
میخواستم بپرسم اساتید نظرشون چیه؟ این حرفای فروشنده ها چقدر درسته؟
ضمنا از کجا میشه فرق لپ تاپ ریفر و نو رو فهمید؟ جایی هست که بشه با خیال راحت ازش خرید کرد؟
ببخشید سوالا زیاد شد، پیشاپیش ممنون:11:
سلام
منم امروز این لپ تاپو خریدم. تا حالا وقت نکردم باهاش زیاد ور برم.
فقط اینکه پورت esata نداره و استحکام بدنش نسبت به asus یه کوچولو کمتره.
وزنشم یکم اذیت میکنه.
اینارو گفتم چون همتون مزییتاشو میدوونینو اونا گفتن نداره دیگه.
چندتا سوالم داشتم از دوستای دیگه که این مدلو خریدن.
1: داخل کارتن هیچ سی دی برنامه یا درایوری نبود؟
2: تو هارد من دوتا درایو موجوده. یکی c که ویندوزو برنامه ها روشه. یکیم RECOVERY
میخاستم بدونم این درایو که حجمش حدود پونزده گیگه همون ریکاوریه ویندوزه؟
اگه آره ،در اینصورت نیاز به BACK UP گرفتن مجدد از ویندوز هست یا نه؟
1- خیر سی دی یا چیزی نبود.نقل قول:
2- بله این ریکاوری مخصوص خود hp هست اما خودتون باید از recovery manager all programs یه ریکاوری بگیرید.
دوست عزیز esata داره....نقل قول:
با یکی از usb 2 ها به صورت مشترک هست....:27:
یکم دقت کن....:31:
اولا نیشتو ببند بعد چجوری با دقت کردن فهمیدی با esata مشترکه؟
من که هرچی دقت میکنم متوجه نمیشم شاید مشکل از نحوه دقت کردنمه؟؟!!
یه لطفی کن یکم توضیح بده راجع به این مشترک بودنا.راستی اون جمله اولیو شوخی کردم به دل نگیری دعوامون بشه.:46:
نه بابا من 100 بار این کار رو کردم احتمالا یک هشداره ساده است برای اینکه خیلی کوچک نکنی Cرونقل قول:
میشه دوستان جواب ما رو هم بدن؟ :44:نقل قول:
سلام به همه
راسته که میگن بخاطر بدنه فلزیش وقتی شارژش میکنی یه کم بدنه ش برق داره؟
البته من شنیدم....:20: