ماجیکار کره اینقل قول:
Printable View
ماجیکار کره اینقل قول:
still waiting ... :Dنقل قول:
سلام
یه پراید خریدم مدل 88 صبا . اما جایی که هستم پارکینگ نداره و مجبورم ماشین رو بزارم توی کوچه .. یه دزدگیر خوب و تصویری که امکانات خوبی داشته باشه معرفی میکنید ؟ .. تا 300 هم باشه مشکلی نیست
نمایندگی ایزیکار تو شیراز کجاست؟
با عرض سلام خدمت همه بچه های زحمتکش سایت
من سمند دارم می خواستم یک مشاوره برای خرید دزدگیر بگیرم
اول تصمیم گرفتم ایزیکار ببندم ولی بعدش اینقدر معایبش رو گفتن تصمیم گرفتم یه مشورتی بکنم
می خوام ببینم بین ایزیکار و مجیکار و استیل میت کدوم بهتره یا اینکه دزدگیر دیگه ای اگه مد نظرتون باشه
بهم معرفی کنین ممنون میشم دست همگی درد نکنه
سلام پیشنهاد من تلمتیکس با فیش و سیم کشی فابریک هستنقل قول:
سلام یه دزد گیر ساده برای پراید 132 مدل 87 میخوام هر چی ارزون تر بهتر چی خوبه قیمتشم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ازتون
مارک متفرقه میخوای ؟ مارک سوزوکی یا هندا با هزینه نصب میشه 35 تومن اگه تهران هستی آدرسش هم پایین میدون قزوین هست ، چندتا مغازه هستن همشون دارند .نقل قول:
اتفاقا اینا هم صدای خیلی بلندی دارند و هم برد ریموتشون خیلی زیاده ، بابابزرگم یکساله بسته راضیه .
ماکه مجیکار گرفتیم یارو ماشینو مایید ، قفل مرکزی رو خراب کرد ، بالابر شیشه و خاموش کن و استارت و ..... فقط دربازکن صندوق عقب رو درست کرد . یکم هم قاطی داره میشینیم تو ماشین دزدگیر رو میزنیم اصلا حالیش نمیشه در عقبم باز بشه بازم نمیفهمه فقط به در راننده و شوفر حساسه ، تازه مثلا آشنا هم بود ، خدا ذلیلش کنه .
مجیکار تو رشت نمایندگی داره؟
كسي نميدونه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حواست به این باشه برا 206 سوکت فابریکی میبندن یعنی تو سیم کشی احتیاج نیست دست ببرن اگرم تفره رفتن زیر بار نرونقل قول:
دوستان واسه پرایدم(۸۷) یک دزدگیر میخوام با ارزونترین قیمت...لطفا چیزی هست معرفی کنید
سلام دوستان یه دزد گیر تصویری خوب چه مارکی پیشنهاد میکنید
برای سمند ef7 پایه گاز سوز ( مولتی پلکس نیست):n26:
سلام. بچه ها یه دزدگیر واسه 405 تا150 تومن چی پیشنهاد میدید؟؟؟؟ اصلا با این قیمت چیز به درد بخوری پیدا میشه؟؟؟؟
ماجیکار کره اصل اگه بتونید پیدا کنید خوبه. اما تقلبیش هم زیاد شده دوست مننقل قول:
نه دوست مننقل قول:
با این قیمت ها دزدگیر مناسب پیدا نمیشه
دزدگیر تو این رنج قیمت برای باز و بسته کردن درهای ماشین با ریموت به درد میخوره همین. نه برد مناسبی داره و کارایی خوبی
برای خرید دزدگیر که واقعا به امنیت ماشینت کمک کرده باشه باید بالای 300 هزار تومان هزینه کنید.
زیزنقل قول:
خوب دوست عزیز تو رنج 300 تا 350 چیو پیشنهاد میدید؟؟؟
سلام.
بهترین و خوش قیمت ترین دزدگیر سوکت فابریکی 206 چنده؟
میخوام یه دزدگیر باشه سیم لخت کنی نداشته باشه. سیم کشی ماشین ما خیلی ادا در میاره نمیخوام باز خراب بشه.
سلام. بچه ها میخوام ایزیکار 7100 یا e5 بگیرم.....
7100 گرونتره.... به نظرتون 7100 ارزش گرونتر بودنو داره که ببندم نسبت به e5 ؟؟
واسه 405 میخوام.
سلام
دزدگیر مجیکار 902 کره ای و البته دست دوم چقدر میرزه؟دزدگیر خوبی هست؟
اصلا خریدن دزدگیر دست دوم صلاح هست یا نه؟
ممنون
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...نقل قول:
سلامنقل قول:
با یکی از نماینده های فروش که از دوستانم هست صحبت میکردم خیلی از این برند تعریف می کرد.می گفت اینها کدهاشون دائم در حال تغییره حتی زمان زدن کلید باز/بسته.نمیشه به راحتی کدش رو اسکن کرد.
البته من خدومم هم سری 7 ش رو یک ساله رو ال 90 دارم راضی هستم.
سلامنقل قول:
پس ما چی؟//////////////
سلام علي جان خوبي؟نقل قول:
اگه سالم باشه به نظرم مشكلي نداشته باشه. البته مدت كاركدش هم مهمه. من خودم 702 ش رو داشتم 8 سال كاركرد بدون مشكل. الان ايزي كار دارم.اونم خوبه.
قيمت رو نميدونم.:n13:
سلام. بچه ها به نظرتون دزدگیر تصویری ارزش داره که اونو به نوع معمولی ترجیح بدیم؟؟؟
مثلا مدل 3000 یا e3 ایزیکار 200 تومن و مدل 7100 که تصویریه 420 تومنه.... به نظرتون 7100 ارزش داره نسبت به اون دوتا که دو برابر پول بدیم؟؟؟
یه سوال دیگه.... ارزاننده ریموت خارج از بزد ریموتم کارایی داره...؟؟؟
مثلا اگر از محدوده برد ریموت خارج شیم بعد واسه ماشین اتفاقی بیوفته ریموت میلرزه؟؟؟
سلامنقل قول:
خب ببین تو تصویری شرایط فرق میکنه شما برخی کارائیها رو تصویری میبین. مثلا باز شدن درصندوق یا کاپوت.ضربه زدن به ماشین. کارکال.اعلام سرقت.ایجاد شوک و....باید ببینی چقدر اینها براتون اهمیت داره.
در مورد ویبره و خارج از برد بودن شخصا تجربه نداشتم.ولی تصور میکنم هیچ عکس العملی نشون نده چون تو برد مفید نیست که بخواد فرمان بگیره و اجرا کنه؟!درسته بچه ها؟
بچه ها چند تا سوال دارم گفتم همشو اینجا بپرسم...
یه دزدگیر قدیمی گارد ( تصویری ) که مدلشو نمیدونم دارم ..دادم بستن رو 111...الان ریموت تصویریش کار نمیکنه.(یه 3 4 سالی بدون استفاده گذاشته بوده)..باتری جدید هم که میزارم روش هیچ رقمه روشن نمیشه ...سنسوری چیزی روی ماشین واسه فعال سازی ریموت تصویری دارن اینا یا همین جوری باید کار کنه ؟؟؟؟
اینا ریموتاشون تعمیرم میشن ؟؟؟؟؟
از کجا میتونم مدل دزدگیرمو متوجه بشم ؟؟؟..جعبه و کاتالوگشو گم کردم ..روی خود دزدگیرم چیزی ننوشته بود...
و در آخر اینکه چرا باتری ریموت معمولیش 12 ولته اما ریموت تصویریش 1.5 ولت ؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که زیاد شد....
دوستان يه دزدگيره FIRECARدقيقاً شكل مجيكار ديدم جايي خوشم اومده ازش نظرتون چيه قيمتشم مناسبه كسى اطلاعات داره !! ممنون ميشم . درضمن عملكردشم نميدونم اگه لينكى بود معرفى كنيد لطفا . مرسى.
اينم لينكش كه دقيقا همين شكليه نه كم نه زياد.
http://www.firecar.ir/F%20P/H%20P%20F.htm
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
سلام. خوبین؟؟ بچه ها من یه دزدگیر ساده بستم رو 405.... الان کاپوت که باز باشه فقط راهنما میزنه و درها راحت قفل میشن....
مگه نباید اینجوری باشه که اگر کاپوت باز باشه درها قفل نشن؟؟؟؟
اگه یکی از درهای ماشین خوب بسته نشده باشه بازم درها قفل میشن.... فک کنم نباید قفل شه....
واسه دره صندوق عقب چی؟؟
دوستان كسى ميتونه راهنماييم كنه ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان روشه كار با اين دزدگير رو از كجا تهيه كنم
مدله استارتيه .
كلا چطور دزدگيريه !!!؟؟؟
وچند مي ارزه حدوداً
ممنونم
کسی نبود جواب سوال ما رو بلد باشه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
شاید ریموت در حالت OFF باشهنقل قول:
دزدگیرهای تصویری معمولا این قابلیت رو دارند که دو دکمه رو میگیری خاموش میشن و باید مجدد روشنش کنید.
سلام دوستان
پاور شیشه به نظرتون چیز به درد بخوری هست بندازم روی ماشین؟
چه قابلیت هایی داره؟ حدود قیمتشم لطف کنید ممنون میشم
از لحاظ کیفیت جه مارکی بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
قیمت الانشو نمی دونمنقل قول:
هم خوبی داره و هم بدی
خوبیش اینه که شیشه در اثر فراموشی پایین نمی مونه
بدیاش اینه که
سیستم سیم کشی دست کاری میشه که ممکنه مشکلاتی پیش بیاره
با توجه به دزدگیر ممکنه کلید شما در ماشین جا بمونه
نمی تونید شیشه ماشینو پایین بذارید به هر دلیل
برای ماشین های با 4 درب شیشه اتوماتیک مفیده
در ماشین های پیشرفته و مالتی پلکس ممکنه بقیه ماشین رو به هم بریزه
نه دوست من از لحاظ برق کشی هیچ مشکلی نداره. خود آپکو نصب می کنه. برای مالتی پلکس 100 تومن برای غیر مالتی پلکس حدود 60 تومن. دو سیستم متفاوت دارن. اما هیچ ناسازگاری با سیستم برق ماشین نداره.نقل قول:
بسیار عال اگه فابریکی باشهنقل قول:
سیم کشی ماشین هم نو باشه
وگرنه دستی و دستکاری خوب نیست
سلام
برای پرشیا یه دزدگیر تصویری خوب میخوام.
بالابری شیشه و دقت و برد میتونه به عنوان ملاک انتخاب باشه.
متشکرم.
*ویرایش: سوکت فابریک چیه قضیش که انقدر اختلاف قیمت ایجاد میکنه ؟!
ماجیکار بهتره یا ایزیکار ؟!
سلام
دوستان کسی درباره دزدگیر ProMATICS اطلاعات یا تجربه ای داره؟ شدیدا با ریموتش مشکل دارم.
مثلا یه جا ماشینو پارک میکنم میخوام برم خرید، میام با ریموت قفلش کنم کلا کار نمیکنه. بعد از 1 دقیقه کلنجار رفتن انگار تازه ریموتو میشناسه، شروع میکنه به فلاش زدن و تازه درب رو قفل میکنه.
یه مشکل دیگه هم اینکه خیلی کند عمل میکنه. یعنی اگر بخوای سریع قفل رو باز و بسته کنی و تند تند کلید های ریموت رو یزنی میره تو حالت قهر و عمل نمیکنه تا اینکه یه 20 ثانیه ای بهش مهلت بدی.
راستی اینم مدلش: ProMATICS FX-6500
ممنون
دوستان برای رانا میخوام یک دزدگیر بندازم که هم تصویری باشه هم اینکه سریع هم کد عوض کنه... از نظر مالی هم بصرفه باشه... یعنی میخوام واقعا بشه بهش اطمینان کرد.... ممنون