N9 گفتنی GPRS نداره؟؟ یه چیز محالی گفتی ها! الان دیگه هر گوشی 50 تومنی هم GPRS داره! ان9 GPRS Class 33 داره عزیز.نقل قول:
Printable View
N9 گفتنی GPRS نداره؟؟ یه چیز محالی گفتی ها! الان دیگه هر گوشی 50 تومنی هم GPRS داره! ان9 GPRS Class 33 داره عزیز.نقل قول:
اگر دقت کنی اوایل تویه مشخصات چیزی در مورد GPRS گفته نشده بود !نقل قول:
راستی این گوشی رو تویه 65 روز طراهی کردن :18:
اینم سایت اینتل یا همون میگو :
قیمت عرضه شده هم فکر کنم 660 دلاره :20:کد:http://meegozone.com
دوستان این n9 معلوم نیست کی میاد؟
Coming Soonنقل قول:
دوست عزیز GPRS کلاس 33 هست کجا چیزی نگفته؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون و همه جاوا بودن الانه که آندروید اومده و سامسونگ و... رفتن طرفش وگرنه همون جاوا می موندننقل قول:
نوکیا هم الان با آوردن سیمبین^3 هیچ چیزی کم نداره کیفیت خوب ساخت و امکانات عالی
وقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت اولین گوشی دارای خروجی HDMI اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
همین اپل مگه چی داره Iphone 4 که خدا تومن پولش چه امکاناتی داره؟؟؟؟اونم داره پوله مارکشو می خوره اپل در کل 4تا گوشی بیشتر نساخته!!!!سامسونگ و HTC اینارم آندروید زنده کرده و گرنه هیچ کس طرفشون نمی رفت!!!!
البته اون زمان Win6.1 , iOS 3 . Black berry بودن !نقل قول:
دوستان یه مقدار هم واقع بین باشین اون موقع که نوکیا N79 , 5800 ...رو میزد گوشیای دیگه هنوز سیستم عامل هم نداشتن برا خودشون
Sony Satioنقل قول:
وقتی که نوکیا N8 رو زد اولین گوشی بود که دوربین 12 مگاپیکسلی داشت
SamSung Pixon 12
LG Optimus Zنقل قول:
اولین گوشی دارای خروجی HDMI
Acer Stream
Nokia N810نقل قول:
اولین گوشی دارای USB on-the go هنوزم که هنوزه گوشیایی که الان می زنن اینارو نداره!!!!
این سیستم عاملا که گفتین به جز Win که مختص به یه شرکت خاص هستن و منظور من این نبود که اینا نبودن منظور من برندای دیگه هست نه اپل و بلک بری!!!(از نظر سیستم عامل)نقل قول:
Win موبایل هم که سیستم عامل مایکروسافت هست برا موبایل!!!!
ولی سیمبین اختصاصی برا نوکیا هست و تا اینجا رسونددش!!!
N810 رو هم که فرمودین ما هم سر همین بحث می کردیم این قابلیت با نوکیا اومده حالا چه N8 چه مدلای دیگه نوکیا!!!
کلا پروژه Open Source نو بنیاده ... و استارتش هم GooGle با Android زدش ...نقل قول:
این سیستم عاملا که گفتین به جز Win که مختص به یه شرکت خاص هستن و منظور من این نبود که اینا نبودن منظور من برندای دیگه هست نه اپل و بلک بری!!!(از نظر سیستم عامل)
Win موبایل هم که سیستم عامل مایکروسافت هست برا موبایل!!!!
ولی سیمبین اختصاصی برا نوکیا هست و تا اینجا رسونددش!!!
در مورد برند های دیگه هم... خوب درسته...یه Uiq بودش...یه Java ... اولی که رو هوا بود ( آخرشم نابود شد ! ) یه جاوا بود ...
خوبی جاوا این بود که سبک بود ... اون زمان که Tegra 2 نبود...یه پردازنده 200Mhz ای بود و بس : دی
سیمبین هم ( قبل از 3^ ) چندان چیز فضایی نبودش ! ... چون از نظر Cpu و Gpu محدود بودش ... به نظر من که اصلا نیمشود اسمش رو سیستم عامل گذاشت : دی
.
یادمه یه گوشی o2 بودش که Usb On The Go داشت ... اونم زمان Win 5 : دی
سیمبین اون زمان جاوا که بود خیلی بهتر به نسبت بود با این که اپل و... بودن ولی باز خیلی گرونتر از گوشیای اون موقع بودن و مردم بیشتر سمت سیمبین می رفتن تا جاوا باز سیمبین یه چندتا نرم افزار داشت الانم که دیگه سیمبین^3 اموده تغییرات و نرم افزار خیلی بیشتر و بهتر و با کیفیت تر شدن!!!نقل قول:
سیمبین هرچی که بود ... یه موفقیت تجاری اما یه شکست نرم افزاری بود
درسته امثال N73 و N82 رکورد فروش رو شکوندن
ولی هیچوقت برنامه ها و بازی ها و به خصوص N-Gage نتونست چیزی برای گفتن داشته باشه ! ( چون ضعیف بودن از نظر سخت افزاری )
از نظر سخت افزاری به تناسب سیستم عامل سخت افزار رو ارتقا می دن شاید با همون CPU 680MHZ نوکیا هم سیمبین به خوبی جواب بده!! من الان خودم یه C7 دارم که کلی گیم (40تا) روش دارم با برنامه و به اندازه 12گیگ اطلاعات دارم (با بازی هام) و شب تا صبح دارم باش بازی و ور می رم ولی تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده من حتی بازی با حجم 400 مگابایت رو الان روش دارم که به خوبی داره جواب می ده و هیچوقت اذیت نکرده!!!من نمی دونم از نظر کارایی دیگه باید چی کار باش کرد که سخت افزارش رو تست کرد!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
الانم که داره آپدیت های جدید Anna و Belle برا سیمبین^3 میاد که بهتر هم می شه!!!!
من منظروم سیمبین های قدیمی بود !نقل قول:
از نظر سخت افزاری به تناسب سیستم عامل سخت افزار رو ارتقا می دن شاید با همون CPU 680MHZ نوکیا هم سیمبین به خوبی جواب بده!! من الان خودم یه C7 دارم که کلی گیم (40تا) روش دارم با برنامه و به اندازه 12گیگ اطلاعات دارم (با بازی هام) و شب تا صبح دارم باش بازی و ور می رم ولی تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده من حتی بازی با حجم 400 مگابایت رو الان روش دارم که به خوبی داره جواب می ده و هیچوقت اذیت نکرده!!!من نمی دونم از نظر کارایی دیگه باید چی کار باش کرد که سخت افزارش رو تست کرد!!!
هرچند 3^ هم انصافا در برابر iOS 5 و Android 2.3.4 چندان حرفی برای گفتن نداره !
آخرای عمرشم که هست : دی
میشه با ظاهرش کنار اومد ولی آیکون هاش و خود اینترفیسش خوب نیس:41:نقل قول:
والا اون زمان که من نگاه کردم چیزی ندیدم اتفاقا خیلی هم دقیق نگاه کردم تو ariana رو ولی چیزی ندیدم الان اگر که میبینید زده 33 خوب جدید زده دیگه ! :31:نقل قول:
کاملا موافق ام :46:نقل قول:
ظاهرش که خیلی قشنگه در عین سادگی !نقل قول:
اینترفیس میگو هم میتونم بگم 10 برابر بهتر از اندروید هست !
ولی دقیقا از کجاش خوشت نیامد ؟ :31: بگو شاید تو ذوغ ما هم خورد :31:
صحبتای شما درسته فقط بعنوان یک N8دار لازم شد یاداور شم که قبل از N8 هم گوشی 12MP وجود داشت مثل Samsung M8910 Pixon12 که یکسال قبل از N8 توی بازار بود. چیزی که راجع به دوربین N8 جدیده کیفیت و ابعاد حسگر CCD بسیار بزرگترشه که اونو به دوربینهای نیمه حرفه ای شبیه کرده. ضمناً یادتو نره قبلاً افشا شده که اپل داره آیفون رو سه برابر قیمت واقعیش به ملت میفروشه. نون اسم رو خوردن بمعنی واقعی!نقل قول:
دوبار شد. پاک شه لطفأ
ببخشیدا شما به چی میگین قشنگ:دینقل قول:
خب ظاهرش بد نیست ولی اینترفیسش با اون آیکون های ضایعش کلا رو اعصابه:2:
شما برو یوتوب یه فیلم از اینتر فیسش ببین بعد بیا اینجا نظر بده شما کی با این گوشی کار کردین که اینجوری میگی 10 برابر از آندرویید قشنگتره؟
همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین:13:
دوست عزیز این بحثی که شما می کنی به سلیقه ربط داره من شخصا از آیکون هاش خوشم میاد !!!نقل قول:
فکر کردین شما از آیکون های اندروید خوشتون میاد پس همه خوششون میاد!!!
این جملتم ضد و نقیض بودا می گی تعصبو بذاریم کنار بعد خودت می گی همه می دونن اندروید آیکوناش فعلا قشنگ ترینه!!!:46::31:نقل قول:
همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین
دوستان یه مقدار تو دادن پست دقت کنیم این طرز حرف زدن درست نیست و به سلیقه ی بقیه توهین نکنین!!!:41:نقل قول:
آندروید اگه زیبا بود که هر شرکت برای خودش UI جدا نمیساخت !نقل قول:
همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین
Optimus UI 2
Moto Blur
Touch Wiz
HTC Sanse
.
همه برا چی اومدن ؟ ... همه اومدن که شاید Android زیبا بشه !:|
خب این به سلیقه هرکسی ربط داره شما درست میگی.من نگفتم از آیکون های آندرویید خوشم میاد گفتم قشنگه اصلا خودم نه گوشی اندروییدی دارم و نه آیکونشو که تعصب داشته باشم اتفاقا من خودم الان n97 دارمنقل قول:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
بله آندرویید به تنهایی خوب نیست ولی بقول شما با همون UI جدا که ساخته تونسته یکی از بهترینها بشهنقل قول:
نقل قول:
زيبا ترين ui بهنظر شخصي بنده براي ويندوز فون هستش با اينترفيس متروش ( ميتونين يه چشمه ازش رو تو نرم افزار زون zune ببينين) كلا اين مترو قراره رو همه ي محصولات ماكروسافت قرار بگيره
قشنگ ترين ايكون ها هم براي ios هستش بعد شايد اين ايكن هاي جديد نوكيا ولي بازم به نظر من سيستم هاب تو ويندوزفون خيلي كارا تر و زيبا تر از سيستم ايكون هست و البته خيلي خلاقانه تر
و البته خودم ios4 ipad 2 دارم كه اونم اينتر فيس زيبايي داره
كلا اين اندوروييد به خوديخودش اصلا تو زيبايي حرفي براي گفتن نداره
منم گفتم آندرویید تنها مثل یه سیستم عامل خام هست.هر شرکت با توجه به احتیاجش یه اینتر فیس واسش مسازه و مزاره روش مثل سنس اچ تی سی و توچ ویز و ...
اصولا یکی از نقاط قوت اندروید و پلاتقرم های مبتنی بر متن باز بودن قابلیت کاستومایز کردن ( سفارشی ) کردن اوناست که همه دوستان به اون اشاره کردن .....
به نظر من رایط کاربری مترو مال وین فون از بقیه رابط های کاربری متفاوت تره ولی کارائی یه سیستم صرفا به رابط کاربری ارتباط نداره باید دید در آینده نزدیک با اومدن نوکیا N9 و مانگو وین فون و ورژن 4 یا 2.4 اندروید و آیفون .....چه تحولاتی رخ میده.
کد:http://www.narenji.ir/3166
دوستان کسی خبر جدیدی از این گوشی نداره؟
اینجا هم یه سر بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512706
این یه بررسی تازه ست :نقل قول:
[HTML]http://gsm.ir/review.php?phoneid=2401[/HTML]
ولی چه بده که باطری عوض نمیشه نه :31: ؟
نه :31: ...نقل قول:
اینتل هم توسعه می گو رو متوقف کرد . میتوننین تو گوگل سرچ کنید خبر رو .........
........
ای کاش نوکیا اینو با سیستم اندروید میزد
چرا ؟ :31:نقل قول:
راستی نقد جدیدکد:http://linuxreview.ir/1390/04/meego-1-2-review/
---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
مگه بی کاره یک سیستم عامل با این عظمت رو بزنه بعد فرداش بیاد متوقفش کنه :27: با عقل خوئتون جور در میاد واقا ؟:13:نقل قول:
البته اینتل این موضوع رو تایید نکرده و اون خبر هم بر اساس حدس و گمان های کارشناسان بودهنقل قول:
ولی امیدوارم توسعه ی این سیستم عامل زیبا و دوست داشتنی رو ادامه بدن
واقعا میگو توانایی رقابت با بقیه سیستم عامل ها رو داره.
benimclaren:نقل قول:
در ادامه اخبار ميگو، اينتل و... اين صحبتها رو هم از «داگ فيشر» مديركل بخش سيستم و نرم افزار شركت اينتل داشته باشيد كه گفته: «چيزي عوض نشده، ما همچنان به حمايت از ميگو مي پردازيم، منتها سوال اساسي اين است كه چه كسي حاضر به همكاري با ماست؟»منبع: فون آرنا
Now, Intel’s VP and general manager of system software, Doug Fisher, was pretty explicit about the state of MeeGo: “Nothing is changing,” he said.
At the same time, Intel sounds in desperate need of a partner as Fisher reiterated: “We will continue. It’s just a question of who is going to help us shape that.”
اون طور که من توی اخبار خوندم قراره سامسونگ در این زمینه با اینتل همکاری کنه، در این صورت واقعا عالی میشه.نقل قول:
ولی جدا از تمام این ها یادتون نره که میگو از رویه میمو و اندروید ساخته شده ! و سیستم عاملی کامل اما پیچیده و سخت میباشد
همون طور که وقتی میمو امد سیستم عامل پیچیده ای بود و زیاد مورد قبول کاربران قرار نگرفت چون نمیتونستند باهاش کار کنند. ولی خیلی از اندروید سرتر بود و هنوز که هنوزه هم هست !
شاید بشه گفت که این سیستم عامل برای کاربران معمولی نیست :31: برای میمو که طبق گفته خود نوکیا اینطوری بود !:20:
مثل اینکه این گوشی تو بازار های جهانی عرضه شده . انشالله که تا چند وقت دیگه به ایران هم میرسه .
قیمت این گوشیو کسی نداره الان؟ گارانتی خوب چیه؟ ممنون
خیلی وقته امدهنقل قول:
حدود یکی دو ماه
لطفا اسپم نزنید :20:
فعلا خریدش توصیه نمیشه :13:نقل قول:
گوشی طبق کفته Gsmarena از 27 سپتامبر یعنی هفته پیش فروشش شروع شده .نقل قول:
منبع :
[HTML]http://www.gsmarena.com/nokia_n9_shipments_start_pricing_might_be_a_proble m-news-3185.php [/HTML]
خواهشا وقتی اطلاعات ندارید دیگران را هم گمراه نکنید و نگید دو ماهه عرضه شده .
در ضمن بعد از 5000 تا پست دیگه از ما گذشته بخواهیم اسپم بزنیم .