تعمیر باطری فایده نداره یه آکبند بخرنقل قول:
Printable View
تعمیر باطری فایده نداره یه آکبند بخرنقل قول:
alam man yee ((pavilion 6000)) daram rosh (win xp )) nasb nemishe che ra
سلام و خسته نباشید
من یک دستگاه لپ تاپ hp مدل pavilion6000 دارم
که می خواستم روی آن ویندوز xp نصب کنم
اما بعد از قرار دادن سی دی بوت ویندوز و ریاستارت کردن سیستم
و چک کردن ویندوز xp
هارد سیستم رو نمیشناسه و از نصب خارج میشود
من سی دی را چک کردم درست بود
سیستم هم با ویستا اصلا مشکل نداره که بگیم هارد بد سکتور داره
لطفا من رو راهنما یی کند
باتشکر فراوان
سلام و خسته نباشیدمن یک دستگاه لپ تاپ hp مدل pavilion6500 دارم که می خواستم روی آن ویندوز xp نصب کنم اما بعد از قرار دادن سی دی بوت ویندوز و ریاستارت کردن سیستم و چک کردن ویندوز xpهارد سیستم رو نمیشناسه و از نصب خارج میشودمن سی دی را چک کردم درست بودسیستم هم با ویستا اصلا مشکل نداره که بگیم هارد بد سکتور داره البته از راهنمایی های دوستان دیگر که فرمودیید بسیار استفاده کردماگر ممکن است به سورت روشن و دقیق تر بارای من که مبتدی هستم شرح بدید مخصوصا در باره نصب xp روی فلش مموریو مراحل انجام کار لطفا من رو راهنما یی کندباتشکر فراوان
برو تو bios sata خاموش کننقل قول:
salam man sony vgn-n320e daram vindowse vistamo pak kardam xp rikhtam hala driverasho mikham kasi mitoone komak kone khaheshan harki mitoone komakam kone baram off bezare mamnoon misham
سلام دوستان
خواهش می کنم یکی جواب این سوال منا بده ( خواهش می کنم ) هر جا می پرسم کسی جواب نمی ده
می خواستم بدونم اگه روی setup لپ تاپ های dell پسوورد گذاشته باشیم و اونا فراموش کرده باشیم چه طور می تونیم این مشکل را حل کنیم
ممنون می شم کامل جواب بدید
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
البته با SonyVaio مدل بایوس هم Phonix
2 راه هست:
1:استفاده از مستر پسورد
2:استفاده از یک ابزار کرک پسورد بایوس
که من ابزار در سی دی لایو بک ترک 2 رو توصیه میکنم!
اگر باطري لپ تاپ را برداريم و براي دراز مدت فقط از طريق برق شهر و بدون جا زدن باطري با آن كار كنيم آيا اشكالي دارد؟ آيا براي باطري اتفاقي مي افتد؟ براي لپ تاپ چطور؟
می تونی از راه سخت افزار پاک کنینقل قول:
مشکلی برای لپ تاپ نداره فقط ممکنه باطری زود تر خراب شه بهتره هر چند وقت یکبار باطری شارژ کنی و دوباره کامل خالی کنینقل قول:
من یه لپ تاپ 1330 دل گرفتم. یه صدای سوت گوش خراشی از هاردش همش میاد.
شما راهی به نظرتون می رسه؟
لطفا راهنمایی کنید
من یک لپتاپ fz-190 vaio دارم .
برای نصب ویندوزxp که با بوت خود XP بالا مياد و اون مراحل اوليه رو طي ميكنه ولي قبل از نصب ويندوز جايي كه ميخواهي كليد F8 رو بزني، قبل از اون ميگه هارد رو نميشناسه وكليد F3 فقط داره براي خروج .
میگن مربوط به هارد ساتا هستش که xp اون رو نمیشناسه.
توی partition table doctor چک کردم erorr:the bios canot support interrupt 13 extensions را میده.
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
با سلام,
من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز
:2:نقل قول:
با سلام,
من یه لب تاب HP دارم که افتاده زمین,از اون به بعد نتوانسته ام به اینترنت وصل بشم, قبلا فقط از wireless استفاده میکردم ولی از وقتی افتاده نه Wireless ونه کارت شبکه معمولی کار میکنه, در قسمت Device Maneger کارت شبکه و Wireless رو شناخته ولی اگه میخوام وصل اینترنت شم واسه هر دو پیغام میده که هر دو inactive هستند و یا پیغام میده که IP Adress عوض شده, هر کاری کردم نمیشه که نمیشه به اینترنت وصل بشم, خواهش میکنم کمک کنید و بگید مشکل چیه چون خیلی برام حیاتیه, مرسی و ممنون از شما دوست عزیز
مودم رو دوباره نصب کننقل قول:
دوست عزیز هم من برای اینترنت از مودم (Dial-up)استفاده نمیکنم, از کارت شبکه(DSL)
از کارت شبکه(DSL) به دو صورت Wireless و کابل DSL هستش که فقط از Wireless با استفاده از Wireless Ruttee استفاده میکردم که با افتادن, حالت کابلی نیز Inactive شده, البته چندین بار هم کارت شبکه و هم کارت Wireless رو نصب کردم که در نصب شدن هیچ مشکلی نیست کارت Wireless پیغام Inactive را میده با وجود اینکه در سیستم نصب هستش و مشکلی نیست و اگه از کابل استفاده میکنم پیغام خطا میده و میگه که باید IP رو چک کنی, واقعا گیج شدم
سلام
میخواستم ببینم که کسی میدونه چطوری میشه از قابلیت سیم کارت گذاشتن روی لپ تاپ استفاده کرد ؟
مثلا ممکنه بشه با سیم کارت ایرانسل بشه به اینترنت وصل شد:8: ؟ اگه میشه چطوری ؟
اره میشه:31: فقط هم با ایرانسل میشه :46:نقل قول:
بعد از گزاشتن تو قسمت مربوطه باید تو برانامه های خود dell دنبالش بگردی:23:
ye modele labtob moarefi konid ke baraye game monaseb bashe dar hodoode 1.200.000toman
بــــــــا ســــــــــــلام
ممنـــــــــون ميشم آمــــــوز ش ويندوز xp بر روي لب تاپ بگيد ؟ NTFS
:8::8::8::8::10::10: با تشگــــــــــــــــــــــ ر
:10: فرقی نداره مثل pc میمونه همون طوریه:31:نقل قول:
:27:اگه مشکل یا سوال خاصی داری بپرس:21:
:8:اگه مدل dell 1520 یا vostro 1500 بگیری بد نیست اگه هم بتونی بیشتر پول بدی hp 6580 دستگاه فوق العاده است:10::10:نقل قول:
نقل قول:
با ســـلام
ممنون كه جواب دادي ؟ من سيدي ويندوز رو ميزارم توي سيدي رام بد يك ريست ميگنم f2 را ميگرم ولي
يك صفه اطلات رم و سي پي يـــــو مياد بوت نميشه
در ضمن فرمتش NTFS ميخـــوام بدونم بايد كار خواستي كرد
باز ممنـــــــــون مدل لب تاپ من SIEMENS FUJitsu
با تشگـــــــــر :40::11::11::11::11::11:
mamnoOn az raahnamaaet doOste aziz:11:نقل قول:
:8:در بعضی دستگاه ها دکمه f12 یا f10 یا esc یا بعضی وقتها f8 دکمه مربوط به boot هست اگه اول بالا اومدن توجه کنی احتمالا در پایین بنویسه که کدوم دکمه صفحه boot رو می یاره ntfs هم فرقی نداره xp خودش میشناسه فقط اول نصب انتخاب کن که ntfs فرمت کنه:46::10:نقل قول:
سلام دوستان . من یه لب تاب توشیبا دارم که dvd writer داره . dvd رو میخونه . ولی cd رو نمیخونه . dvd writer رو رو دستگاه دیگه امتحان کردم سالمه . به نظر شما مشکل چیه . امکان داره از windows باشه
کابل دیتا رو عوض کن اگه نشد ویندوز باید عوض بشهنقل قول:
سلام من یک لپ تاپ دست دوم خریدم مدل hp pavilion dv4000 ولی متاسفانه cd درایور و ویندوزش را ندارد میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید چطوری پیدا کنم؟نقل قول:
برو اینجانقل قول:
کد:http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=en&h_cc=us&cc=us&h_page=hpcom&lang=en&h_client=S-A-R163-1&h_query=hp+pavilion+dv4000&submit.x=13&submit.y=11
نقل قول:
دوست گرامی . ریکاوری هم کردم . درست نشد . یعنی یه ویندوز دیگه نصب کنم
سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ Toshiba satellite L40 دارم ویستا بوده خواستیم XP نصب کنیم خراب شده و از این ویستا های تو بازار حالا نصب کردیم ولی مشکل اصلی اینه که ریکاوری ازش نگرفته بودیم چون فرمت شده برنامه های ساخت ریکاوری روش نیست ولی پارتیشن مخفی که اطلاعات توشه پاک نشده(وقتی با bootable XP بالا میام نشون میده!) حالا میخوام بدونم چطوری میشه اطلاعات این پارتیشن مخفی رو برگردوند یا ازش رایت زد؟ (تو Setup سیستم هم چیزی ندیدم که بشه این کار رو کرد!)دکمه مخفی !... میانبری!... راهی!...چیزی !... که بشه ویندوز اوریجینال خودش رو برگردوند. ممنون میشم کمک کنید.
بهترین خدمات پس از فروش محصولات دل تو ایران مطمئن باشین که شرکت زیگورات هست. که لپ تاپ های دل رو با مجوز رسمی وزارت بازرگانی وارد می کنه و استاندارد صنایع انفورماتیک ایران رو داره.
Dell رو فقط با گارانتی زیگورات بگیرید.
زیگورات حتی باطری رو هم یکسال گارانتی کرده!
شماره شرکت : 88533588_021
آدرس : تهران ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان شهید سرافراز ، خیابان هفتم ، پلاک 30 طبقه همکف
مرکز فروش و خدمات پس از فروش زیگورات تکنولوژی
حتماً برای چک کردن کامل دستگاه به شرکت زیگورات نماینده محصولات دل در ایران مراجعه کنید.نقل قول:
مشکل از هارد دستگاه است و باید تعویض شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن : 88533588_021
آدرس : تهران ، خیابان شهید بهشتی ، خیابان شهید سرافراز ، خیابان هفتم ، پلاک 30 طبقه همکف
یه برنامه ای هست بنام Dell Bios Password Removal که کارش پاک کردن پسورد بایوس لپ تاپ های دل هست. از طریق اینترنت می تونیند دانلود کنید.نقل قول:
زیگورات ، عرضه کننده محصولات دل در ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن : 88533588_021
در مورد اتصال مستقيم لپ تاپ به اينترنت از طريق كارت data ايرانسل (كارت پيام رسان) مطلبي پيدا نكردم ، لپ تاپم PCMCIA داره و سيم كارت را هم در پورت مخصوصش قرار مي دهم اما تنظيمات بعدي آنرا اگر كسي مي دونه لطفاٌ راهنمايي نمايد . متشكرم
salam.man laptopam ro dade budam daste yeki.unam rafte ta drive c ro format kone :13:.vali kamel format nashode:5:.vali dige ozash kheili kheili kharabe va hatta fdiskam nemishe . windows ham bala miad vali sorate eftezahi dare.masalan age bekhaim my computer ro baz konim bayad 10 daghighe sabr konim.ino chikaresh konam? merC
نقل قول:
سلام
دوست عزیز به احتمال فراوان FAT هارد لپ تاپ شما دچار مشکل شده است و باید به هر طریق ممکن FDISK شده و از نو پارتیشن بندی نمایید و سپس ویندوز را نصب کنید.
در صورتی که خودتان قادر به انجام این کار نیستید می توانید با شماره تلفنهای درج شده در سایت زیر تماس بگیرید:
کد:http://www.-------.com