نقل قول:
حتما بايد پاكت خود اداره پست باشه؟
Printable View
نقل قول:
حتما بايد پاكت خود اداره پست باشه؟
هر پاکتی میشه چون میره توی پاکت خودِ پستنقل قول:
بعد پاكت رو جلوي خودمون پلمپ ميكنن؟نقل قول:
بله . یا اینکه پاکت رو میدن به خودتون برای آدرس نوشتن و پلمپ کردننقل قول:
دوست عزیز متصدیان پست اگر مرسوله شما اسناد و مدارک باشند که هیچ ولی در خصوص دیگر مرسولات با توجه به ممنوعات پستی موظف به چک کردن محتوای پاکت در حضور فرستنده می باشند بعد از روئیت محتوای مرسوله بنا به استاندارد مرسوله مرسوله را لفاف بندی کرده در صورت تقاضای فرستنده نسبت به بیمه مرسول با توجه به مستندات معتبر کرده و مرسوله را ارسال میکنند .نقل قول:
سلام آیا مرسوله ی پیشتازی که امروز صبح ساعت 09:00 به اداره پست تهران تحویل داده شده باشه همین پنجشنبه ارسال میشه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده یه بار حدود ساعت 10 صبح رفتم یک برگ کاغذ رو از پست تهران بفرستم شیراز , گفتند پیشتاز 20.000 تومن و یک روزه میرسه و عادی 8.000 تومن و 3 روزه میرسه
چون عجله نداشتم عادی فرستادم 2 روزه رسید
بله , به احتمال 99% همون روز ارسال میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دادا بنظرت بصورت زمینی حرکت کرده ؟
هیچ راهی نداره فردا که رسید بجنورد برم بسته رو تحویل بگیرم ؟ باید تا شنبه صبر کنم ؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم جمعه باز باشه
اما شاید بعضی قسمتها جمعه هم کار میکنند
شما شنبه اول وقت برید . یا زنگ بزنید اول به قسمت توزیع شاید بتونین حضوری دریافتش کنین
نقل قول:1395/07/16 14:17
نقطه پستی : شهر بجنورد منطقه پستی نقطه مبادله بجنورد
رویداد : مرسوله وارد نقطه پستی شده است.
الان هنوز ساعت 01:48 ـه ، اینا چطور ساعت 14:17 ثبت کردن وقتی هنوز نیومده :)
نمیشه امروز بسته رو تحویل بگیرم ؟
گمان نکنم بشهنقل قول:
تا فردا شنبه باید صبر کنین
دوستان سلام
من از یه فروشگاه اینترنتی یه دریل سفارش دادم، بعد از مدتی بم پیام داد که بسته شما با این شماره به فلان باربری در فلان شهر تحویل داده شد. من زنگ زدم بابری اون شهر گفت بدست ما نرسیده، زنگ زدم تهران همون باربری گفتن فرستان شهرستان. اون شهرستان هم تحویل گرفته، گویا تو همون شهرستان یجورایی گم و گور شده! الان من چطور میتونم خسارتم رو ازشون بگیرم؟ بکجا باید مراجعه کنم؟
سلامنقل قول:
اگر سایتش بدون نماد معتبر هست متاسفانه اشتباه کردین ازشون خرید کردین
اگر با کلیک روی نماد , اطلاعاتشون مشاهده نشه نماد هم جعلیه
لیست سایتهای نماددار در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره
اگر سایت کلاهبردار پیدا کردین به فتا خبر بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ثبت گزارش مردمی خبر بدین
اگر توی کلانتری آشنا دارین میتونند با تلفن به باربری شهرستان بترسوننشون تا بگن چه کسی تحویل گرفته و چرا تحویل نداده
خودتون هم میتونین اسم تحویل گیرنده رو ازشون بخواین چون چیزی بدون اسم و امضا و رسید تحویل داده نمیشه
سلام ممنون، سایت معتبر هست، تقصیر از باربری شهرستان هست، حالا نمیدونم کسی برداشته یا گم شده. قانونا در این جور موارد باید چیکار کرد؟نقل قول:
شما هر کار قانونی بخواین انجام بدین مدرک لازم داریننقل قول:
کسی که ادعا کرده کالا رو تحویل باربری شهرستان داده باید عکس سند تحویل رو براتون بفرسته تا مدرک موثق داشته باشین که چه کسی در چه تاریخی تحویل گرفته . اگر چنین مدرکی ندارند پس خودشون متهم اولند
اگر باربری شهرستان قبول داره که تحویل گرفته پس ازشون بخواین مشخصات تحویل گیرنده رو بهتون بدند
اگر ندادند برید کلانتری محلشون شکایت کنین برای سرقت یا خیانت در امانت بشرطی که مدرک معتبر دارید که اونها تحویل گرفته اند که اعتراف خودشون بهترین مدرکه و یا برگ تحویل از فرستنده داشته باشین
در ضمن بعید نیست یک بی وجدان برده برای کار خودش و بعد برمیگردونه و میبینید استفاده شده ازش
شما فعلاً مدرک بخواین از فرستنده تا بتونین برید باربری شهرستان و سراغ تحویل گیرنده رو بگیرین و بپرسین کجا برده و اگر جواب قانع کننده ندارید برید کلانتری شکایتش کنید
مقصر اصلی این سایت هست . شما حق شکایت از سایت رو دارید چون کالا رو به شما تحویل ندادندنقل قول:
مشکل باربری و اینها رو باید مسئولین سایت حل کنند نه شما .
سلام دوستان.
من از یک جشنواره شهر شیکاگو در آمریکا یک جایزه به ارزش هزار دلار که یک دوربین عکاسی هست برده ام. سوال این است که چطور از طریق پست این بسته به دستم برسه.
الان جشنواره ایمیل دادن که روش ارسال چطور باشه؟ چطور بفرستیم و ...
کسی اگه تجربه داره ممنون میشم من حقیر رو راهنمایی کنه.
ممنون
سلامنقل قول:
به احتمال 99.999% این یک کلاهبرداری اینترنتی هست
بنده و دهها ملیون نقر دیگه از مردم 4 گوشه ی دنیا هم تا حالا صدها ایمیل برای تک تکمون اومده و گفته :
چند صد هزار دلار در لاتاری بردیم
از کوکاکولا جایزه بردیم
فلان ثروتمند میخواد ثروتش رو بده به ما
دختر وزیر فلان کشور آفریقائی 30 کلیو طلا داره میخواد بفرسته برای ما
و هزاران قصه و کلک دیگه
اما اگر جواب بدین بعدش ازتون هزینه ی ارسال جایزه رو میخوان که حواله کنین به فلان کشور افریقائی یا کانادا یا اروپا و ترکیه و غیره
بعدش هم غیبشون میزنه
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز. ولی بنده فیلمسازم و جایزه رو در رقابت هنری برده ام. تا حالا از سایر کشور های دیگه هم جایزه های زیادی برده ام. چون آمریکاست بخاطر تحریم ها برای ارسال با مشکل مواجه ام.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونِ خدانقل قول:
مبارکه
روی دکمه ی reply کلید کنید تا مطمئن بشین ایمیل ارسال کننده چی هست
اگر کلاهبرداری باشه یک ایمیل معمولی یاهو یا جی میل یا یک سرویس ایمیل گمنام هست
اگر واقعی باشه ایمیل یک شرکت معروف هست مثل:
اگر ایمیل معتبر هست و ازتون فقط آدرس خواسته اند , براشون بفرستید ببینین چی میگن و چی میشه
اگر نتونند ارسال کنند ,خودشون بهتون خبر میدن
دوستان
ارزانترین نوع پست کردن نامه از طریق دفاتر خدمات ارتباطی چیه؟
بنده قصد دارم نامه ای رو به تهران پست کنم ولی زمان رسیدن نامه برام مهم نیست حتی یک ماه هم طول بکشه اشکالی نداره.
خلاصه امروز رفتم یکی از این دفاتر ولی گفت ما فقط پست ویژه داریم که قیمتش بالای 20 تومن میشد!! البته یک روزه میرسید ولی برام مهم نیست.
آیا همونطور که ایشون گفته، توی این دفاتر فقط پست ویژه انجام میدن؟ یا میخواسته سر من رو کلاه بذاره؟!
سلامنقل قول:
پست عادی هم دارند که قیمتش 7000 یا 8000 تومنه و میگن 3 روزه میرسه اما بنده فرستادم 2 روزه رسید
در ضمن شاید هنوز مثل قدیما اون مدلی هم باشه که تمبر میزنین روی پاکت و میندازین توی صندوق پست
شاید قیمتش فقط 1000 یا 2000 تومن باشه البته برای نامه ای که مدرک باارزش توشه مناسب نیست
سلام
منظور از 'مامور لجستیک پست' چیست؟ کلا لجستیک به چه معناست؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
یه بنده خدایی از آلمان میخواد برای من یه کتونی بفرسته. به نظر شما ارسالش از طریق پست امکان پذیر هست یا خیر؟
چرا نیست خوبشم هست! بفرسته با مرسوله سریع بیاد نه عادی!نقل قول:
سلامنقل قول:
کفش جزءِ کالاهای ممنوعه نیست
این هم شماره برای پرس و جو
صدای مشتری: 84470000
تلفن : 02188532387
سلام دوستان
اگه یه نفر از انگلیس بخواد یه لپ تاپ رو با پست برام بفرسته به دستم میرسه یا نه؟اصلا فرستادن لپ تاپ مجاز هست یا نه؟ خوشحال میشم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره با ما در میان بگذاره.
مرسی
سلام
من يك بسته با پست پيشتاز از شيراز برام فرستادن
چند روز گذشته
رفتم تو قسمت پيگيري بعد از چند بار ارسال نوشته كه آلان تو پست امانات منطقه پستي 19 تو شريعتيه
مي شه راهنمايي كنيد كه بايد چيكار كنم؟
خودم برم اونجا بسته رو بهم مي دن؟
خواهشن كمك كنيد خيلي واجبه
نقل قول:
سلام و خوش آمد به شما
اگر شنبه صبح زود برید اونجا میتونین تحویل بگیرینش وگرنه ممکنه همون شنبه پیک منطقه شما تحویلش بگیره تا بیاره براتون اگر تلفن قسمت توزیع رو هم داشته باشین میتونین زنگ بزنین تا زودتر بیارند و یا بگین خودم میام تحویل میگیرم
سلام دوستان
به سبب یک موضوع حقوقی و شاکی بودن اینجانب از فردی که فقط کد پستی ایشان را دارم، باید از طریق این کد آدرس دقیق وی رو پیدا کنم.
لطفا اگر کسی قادر به راهنمایی و کمک هست که البته بی اجر نخواهد بود پیام کنه.
سلام دوستان
به سبب یک موضوع حقوقی و شاکی بودن اینجانب از فردی که فقط کد پستی ایشان را دارم، باید از طریق این کد آدرس دقیق وی رو پیدا کنم.
لطفا اگر کسی قادر به راهنمایی و کمک هست که البته بی اجر نخواهد بود پیام کنه.
از روی نقشه کد پستی میتونین پیداش کنین
5 رفم اول مربوط به استان و شهر هست
مثال:
در گوگل بنویسید :
نقشه کد پستی .....
جای نقطه چین اسم شهر رو بنویسید
وقتی شهرش رو پیدا کردین (مثلا تهران ) , در گوگل بنویسید نقشه کد پستی منطقه .... تهران
همینطوری میشه خیابون و کوچه و ساختمان و واحد رو هم پیدا کرد
راه دیگه استفاده از سایت پست همون استان هست . میتونین در شهرها و مناطق و خیابونهای مختلف همون استان کدها رو ببینین تا برسید به کد مورد نظر
در هر سایت پست قسمتی هست که اطلاعات خوبی در مورد کد پستی داره مثل این:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
از روی نقشه کد پستی میتونین پیداش کنین
5 رفم اول مربوط به استان و شهر هست
مثال:
در گوگل بنویسید :
نقشه کد پستی .....
جای نقطه چین اسم شهر رو بنویسید
وقتی شهرش رو پیدا کردین (مثلا تهران ) , در گوگل بنویسید نقشه کد پستی منطقه .... تهران
همینطوری میشه خیابون و کوچه و ساختمان و واحد رو هم پیدا کرد
راه دیگه استفاده از سایت پست همون استان هست . میتونین در شهرها و مناطق و خیابونهای مختلف همون استان کدها رو ببینین تا برسید به کد مورد نظر
در هر سایت پست قسمتی هست که اطلاعات خوبی در مورد کد پستی داره مثل این:
تشکر بابت پاسخ اما سامانه ای که معرفی کردید با ارائه آدرس، کد پستی رو میده، من برعکسش رو میخوام. با استفاده از ۵ رقم اول هم تونستم محدوده رو پیدا کنم اما ارقام بعد خط تیره که آدرس دقیق هست رو نمیشه پیدا کرد.نقل قول:
اگه همون شهریه که هستی برو پست محله بگو ادرس این کد پستی چی هست ازش برام یه چیزی اومده احتمال میدم دوست قدیمیم باشه ولی ادرس ننوشته بگو. اینطوری بگو احتمالا ادرس رو بدن.نقل قول:
ادرس میدی کد پستی رو میدن. اون روش دوستمون باید حوصله به خرج بدی تقریبی میتونی پیدا کنی. مثلا حالا که فهمیدی تهران بنویس کد پستی مناطق مختلف تهران و اینطوری برو جلو
شهر خودم نیست ولی پست شهر خودم رفتم به هیچ وجه نداد، مسائل حریم خصوصی، من با استفاده از نقشه کدهای پستی محله رو تقریبا پیدا کردم اما آدرس دقیق فقط اون ۵ رقم آخر هست ینی سمت راست خط تیره. محله کوچیکی نیست واقعا وقتم تلف میشه و اصلا شاید حتی پیدا هم نشه.نقل قول:
پیگیری من مسئله کاملا حقوقی هست، میخوام با طرفم دوستانه حرف بزنم که مشکل حل بشه نه اینکه یکراست بکشونمش دادگاه که حق کاملا با منه. فقط میخوام حضورا ملاقتش کنم و این مشکل مالی رو حل کنم اگر نپذیرفت درخواست شکایت کنم.
اگر مشکل قرار بود با حرف حل بشه شما حتما بهش زنگ میزدی جواب میداد حداقل بهت یا باهات حرف میزد یا خودش پیدات میکرد.نقل قول:
نمیتونی همینطوری پیدا کنی. حدودی پیدا کردی خودش خوبه.
در ضمن شما فرض کن ادرس رو پیدا کردین پامیشین میرین اون شهر دم خونش؟! از دید من تلفنش رو پیدا کنی از اون بهتره تلفن خونش
در ضمن در مورد مسایل حقوقی مواظب باش ممکنه برعکس بشه. ادرسش رو پیدا کنی بری دم خونش بعد اتفاقات دیگری بیفته.
اگر واقعا مصر هستی و نتونستی از اینترنت و پست پیدا کنین که وقت تلف میشه( مثلا همون سایت برین اون منطقه رو که پیدا کردی یکی یکی اسم خیابونا رو بدی پلاک بزنی تا کد پستی هاش بیاد و از روی اون به کد پستی مقصود برسی که شاید حتی یه ماه هم وقت ببره)
نمیدونم بری شورای حل اختلاف نامه بدن بهت که بتونی ادرسش رو در بیاری یا نه. بعیده البته
با دو خط محترمانه دعوت به حل مشکل کردم اما هر دو خط منو رو کامل بلاک کردن ایشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
این طور آدمی رد بهتره بری شورای حل اختلاف حل کنی مساله رونقل قول:
بلاک کرده ، بری دم خونش چیکار میکنه!!
والا شرایط طوریه اینکارو بکنم تا ۹۰٪ مطمئنم مشکل حل میشه یکم پیچیدس قضیه. حالا این شورای حل اختلاف که فرمودید همون دادسرا باید رفت؟نقل قول: