پس 420 برای رینگ و 500 به بالا برای لاستیک باید هزینه کنی . مشکلی نداره ؟نقل قول:
Printable View
پس 420 برای رینگ و 500 به بالا برای لاستیک باید هزینه کنی . مشکلی نداره ؟نقل قول:
ا احترام به نظر دوستمان به نظر من کوموهو نگیر خیلی نرمه وزود خورده میشه من به شخصه پارسال کوموهو خریدم 4 حلقه ولی بعد از یکسال کلا از بین رفته ولاستیک صاف شده ومجبورم دوباره لاستیک بخرم راستش منم اصلا از ماشین انچنان سواری هم نگرفتم حدود 20000 تا موفق باشی :5:نقل قول:
لاستیک های کره ای به خاطر نرمی عمر کمی دارند ولی دیگه نه 20 هزار تا!
با رانندگی معمولی 40 تا 60 هزار کیلومتر راحت کار میکنن
میخوام لاستیک بخرم جی بخرم ؟
امروز پرسیدم ولی موندم چی ؟
اینها را داشتن ؟
گودیر 165-- یوکوهاما175 -- رودستون کره ای 175-- هانکوک کره ای175 سایز
؟؟؟
175 هم بدون کدوم بخرم ؟ فقط فوری .
حهت دار بخرم ؟ یا بدون جهت ؟ برام مهم چسبندگی و سر نخوردن هستش ؟
نقل قول:
اگر ماشینت رینگ اسپرت نداره به ترتیب:
هانکوک- رودستون-یوکوهاما-گودیر
البته کومهو هم هست که لاستیک خوبیه.
در ضمن جهت دارم هم بخر که همه جوره OK باشه
براي 405 تا سقف 700 بخوام لاستيك 185 بگيرم چه ماركي خوبه؟منطقه رانندگي شمال هست
من روی سمند میشیلن زدم عالی هستش چسبندگی خاصی داره .
نقل قول:
تازه خریدی؟ جفت چند شده؟ 205 انداختی؟نقل قول:
روداستون پايين ترين كيفيت رو داره بين برندهاي معروف . مخصوصا تو ترمز گيري. نگيرين
هانكوك_بريدج استون و كومهو بهترن
الان كومهو 205/45/16 مدل ku25 جفتي حدود 300 شده
نقل قول:
والا من 5 ساله فقط از لاستیک RoadStone استفاده میکنم.
سایز 185 برا پراید گرفتم.
بعد سایز 205 برای 405
بعد دوباره سایز 205 با فاق 50 برای رینگ اسپرت 405
الانم برای رینگ اسپرت سمند سایز 205 با فاق 50
تو این مدت کوچکترین مشکلی حتی پنچری هم نداشتم.
مشکل ترمز گیری نداشتم تو برف و بارون همه جوره ok بود.
این نظر شخصی من بود.
محمد جان من كومهو رو با رود استون مقايسه كردم . خدايي كومهو از همه لحاظ چسبندگي _ عملكرد در باران و برف و مخصوصا بهتر بود . والبته قيمتم بالاتره . رنكينگ هم هست ميتوني ببيني . رود استون تو رنج خودش خوبه :11:نقل قول:
بله درسته.نقل قول:
من روز اول از رودستون استفاده کردم و همه جوره جوابگو بوده برام برای همین سمت
برندهای دیگه نرفتم با رودستون تا الان ادامه دادم.
حرف شما هم درسته.
از دغدغه ها ونگرانی ها رانندگان در زمان خرید لاستیک ،خرید یک لاستیک تازه تولید شده است.
متاسفانه در کشور ما لاستیکهای خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از پنج سال از تاریخ ساخت انها گذشته است.این مورد برای لاستیکهای ساخت داخل کمتر وجود دارد.
خطرات این لاستیکها با توجه به شرایط اب و هوائی گرم و جاده های پر دست انداز،رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پر جمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده ، ... باعث ناامنی استفاده از این لاستیکها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
ااز دغدغه ها ونگرانی ها رانندگان در زمان خرید لاستیک ،خرید یک لاستیک تازه تولید شده است.
متاسفانه در کشور ما لاستیکهای خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از پنج سال از تاریخ ساخت انها گذشته است.این مورد برای لاستیکهای ساخت داخل کمتر وجود دارد.
خطرات این لاستیکها با توجه به شرایط اب و هوائی گرم و جاده های پر دست انداز،رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پر جمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده ، ... باعث ناامنی استفاده از این لاستیکها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
این لاستیکها که در بازار به اصطلاح لاستیک انباری شناخته می شونند.به دلایل مختلفی نظیر توقیف محموله های قاچاق ،عدم فروش در یک کشور به دلایل مختلف و انتقال انها به یک کشور ثالث ویالاستیکهائی که در یک سری ساخت در کارخانه مشکل فنی داشته که توسط تولید کنندگان به کشورهای جهان سوم قاچاق می گردنند.و دلایل بسیار دیگر که فقط سازندگان از ان باخبر هستند.
این لاستیکهای انباری توسط فروشندگان جزئی با قیمتی در حدود ده الی بیست هزار تومان کمتر از لاستیکهای تازه تولید شده از عمده فروشان لاستیک خریداری می گردد.در زمان خرید فروشندگان از وضیعت انباری بودن ان اطلاع می یابند.متاسفانه این صداقت در زمان فروش به مشتریان وجود ندارد و بدون اطلاع به مشتری و با همان قیمت لاستیک تازه تولید شده به مشتری از همه جا بیخبر فروخته می شود.
این لاستیکهای انباری هیچ تفاوت ظاهری با یک لاستیک تازه تولید شده ندارند. وازنظر شکل ظاهری نمی توان تشخیص انباری بودن ان را داد.
سازندگان خودرو جهت مشخص نمودن زمان تولید لاستیک ملزم به ثبت تاریخ ساخت هستند.متاسفانه این تاریخ به گونه ائی برلاستیک درج شده که توسط مصرف کننده به راحتی قابل تشخیص نیست.با مطالعه مطلب ذیل به راحتی میتوانید زمان تولید لاستیک را متوجه شوید.
در جداره بیرونی لاستیکها یک عدد چهار رقمی درج شده است که مشخص کننده زمان تولید ان است.این عدد بر اساس سال تولید و تعداد هفته است.دو رقم اول تعداد هفته و دو رقم اخر سال تولید را نشان می دهد.
فرضا درج عدد 2106بر روی یک لاستیک یعنی این لاستیک در بیست و یکمین هفته سال 2006 تولید شده است.اگر این عددسه رقمی باشد به معنای تولید قبل از سال 2000 می باشد.
شرمنده دوستان این سوال رو اینجا مطرح میکنم میخواستم بدونم قیمت لاستیک کویر تایر پرایدی چند شده امروز رفتم سوال کردم گفتن جفتی 130 هزار تومان اما من 20 رو پیش گرفتم جفتی 115 تومان اونم توی مشهد حالا در عرض این 20 اینقدر تفاوت قیمت
سلام دوستان
یه راهنمایی و مشورت میخواستم ممنون میشم پاسخ بدید
من واسه سمندم میخوام لاستیک بخرم سایز فابریکش همونجور که میدونید 185-65-15 هست نظرم روی سایز 205-60-15 هست، مشکل خاصی که ایجاد نمیشه؟سمندم ال ایکس با ترمز ABS هست
متاسفانه قیمت لاستیک خارجی وحشتناک بالا رفته الان هانکوک رو قیمت گرفتم سایز 205 هست جفتی 360 تومن! چون پولم به خارجی نمیرسه اجبارن باید ایرانی بگیرم:41:
نظرم روی یزد تایر طرح مرکوری هست، سایز 205-60-15 داره تحت لیسانس هلند با قیمت 240(هر جفت)
آیا این لاستیک جوابگو هست؟
میخوام نرم باشه و نکوبه
چسبندگی خوبی هم داشته باشه، الان لاستیک خودش گودیر هست که کلی کار کرده اما باز چسبندگیش به جاده فوق العاده هست و به ندرت میره روی ABS
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
سلام
اقا من میخام برا پرایدم یه جفت لاستیک برخم . خودم زیاد سر در نمیاری میخام بهم بگید چی بخرم قیمتش مناسب باشه خیلی بالا نباشه و کیفیت لاستیکش بالا باشه
شما بگید از کد.م مارک باشه ممنون . ایرانی یا خارجی
داداش اگه ايراني ميخواي قطعا يزد تاير بهترينه. لاستيك 15 خيلي گرونتر شده و خارجي بالاي جفتي 300 هستنقل قول:
شما هم اگه ميتوني خارجي بگيري ماركهايي مثل هانكوك و كومهو كره اي . روداستون كه ارزونتره يكمينقل قول:
در اخر هم ايراني اگه يزد سايز مورد نظرت رو داشت بگير
]چه سایزی بگیرم مناسبه برای پراید
لاستیک دورو چطوریاس دوستان واسه 405 ؟؟؟ خیلی تعریف میکنن اطرافیان .البته اول هانکوک بعد دورو اما قیمتش ۱۰۰ تومن اختلافداره .
iphone4
v/5.1
j...
سلام
یکی از لاستیکهای (هانکوک کره )عقب ماشینم (L90) پاره شده (حدود 5 سانتیمتر). به یه لاستیک فروش نشون دادم گفت میشه لاستیک رو تعمیر کرد و تیوب انداخت و دوباره به عنوان لاستیک عقب استفاده کرد. ایا اینکار خطر داره یا نه؟
یه راه حل دیگه اینه که لاستیک زاپاس ( بارز) رو استفاده کنم و لاستیک تعمیری رو بذارم برای زاپاس. ولی مشکه این هست که زاپاس فعلی ایرانی (بارز) هست و با اون سه تای دیگه جور نیست. شما چی پیشنهاد میدین؟
به نظرتون واسه پرشيا که لاستيک 205 /14/60 زيرشه رينگ 14 بگيرم يا زشت ميشه؟
لاستیک پاره شده تعمیری زیر ماشین نندازید اونم لاستیک تیوبلس
اگه میخواید راحت باشید یه حلقه از همین لاستیکای زیرش بخرید و بندازید جلو و لاستیک جلو رو ببرید عقب .
================
رینگ 14 آلومینیومی فکر نکنم با ارتفاع و پهنای لاستیکتون مثل یه ماشین استاندارد دیده میشه . فکر نکنم مشکلی از زیبایی داشته باشه . 205 با رینگ آلومینیوم خیلی خوب دیده میشه
رینگ خوب 14 قیمت بود به منم بگید
اقا محمد با سلام وتشکر میشه بگی فرق لاستیک 175 و 165 در چیه؟
اگر فقط اعداد 165 و 175 رو در نظر بگیریم خوب لاستیک 175 پهن تر هست.نقل قول:
سلام برا پرشیا یه رینگ و لاستیک میخوام که
رینگش مثل رینگ فابریکی الومونیومی خوبه
لاستیک هم بلند تر باشه و توی گلگیر رو پر کنه
با قیمت حدودی لطفا
ممنون
برا سمند لاستیک یزد 195/65/15 خوب بود
سعی کنید از لاستیک های کره ای استفاده کنید چون خیلی بهتر از لاستیک یزد و برندهای ایرانی هستن.نقل قول:
مثلا کمهو یا هانکوک
اگر بهترین لاستیک رو بخواین برای رینگ 15 اینچ فابریک من میشلن رو پیشنهاد میکنم که بهترین در دنیا هست
ممنون از شما من الان رینگ فابریکی ماشینو دارم اگه بخوام رینگ مثلا فابریک آلومونیومی پرشیا سال بخرم با چه سایزی که هم گلگیر رو خالی نکه و هم مثلا 195 باشه که نه باریک و نه خیلی پهن باشه هم اینکه چه نوع و سایزی رو برای رینگ و هم سایز لاستیک حالا میشلین یا کوموهو رو پیشنهاد میدیننقل قول:
نمی خوام خیلی هم گرون شه قیمت هم لطفا بگید
رینگ اینا 14 است یا 15
ممنون
سلام
دوستان چند تا سوال ساده دارم
اول رینگ اسپرت واسه ماشین ضرر داره؟
من 405 دارم رینگ اسپرت روشه که 15 هستش و عرض لاستیک هم 205 هستش
من ماشینو کارکرده گرفتم وقتی زاپاسش رو نگاه کردم دیدم از این رینگ های معمولیه
همش 4 تا رینگ اسپرت داره؟
شما سایز لاستیک رو 205 انتخاب کن و سایز رینگ رو هم 15 اینچ انتخاب کن و خیالت باباته همه چیز راحت.نقل قول:
ماشین نرم و روون هست
رینگ اسپرت زمانی برای ماشین ضرر خواهد داشت که بعد از تعویض رینگ و لاستیک ماشین باید یک سری نکان رعایت بشه که اگر رعایت نشه آسیب میرسونه.نقل قول:
نمونش ارتفاع مناسب برای ماشین.
انتخاب رینگ و لاستیک مناسب برای ماشین.
ماشین فقط 4 تا رینگ داره و زاپاس دیگه رینگ اسپرت نمیندازن چون یه هزینه گراف هست
سلام
بچه ها بین Maxxis تایوان و Kumho چین کدوم بهتره؟
کلا Maxxis چه طوره؟
مرسی
دوستان یه سوال:
اگه تو لاستیکی که باد نیتروژن هست و یکم کم شده بادش اگه باد معمولی بزنی توش اشکالی نداره ؟
بله دوست من اشکال دارهنقل قول:
یا باید نیتروژن باشه یا باد معمولی
امروز رفتم بازار تایر مشهد بلوار جمهوری تایر هانکوک کره ای optimo meo2 18565r14 قیمت 235 تومان و 20560r14 هم 265 تومان
blackbird هم داشت همین قیمت
تایر های خود ماشین رو هم که کویر استلا هستن رو راحت 240 ور میدارن
حالا دوستان به نظر شما اون هانکوک ها چجورین کدامشون رو بردارم بهتره خودشون که میگفتن 205 بهتره از هانکوک هم خیلی تعریف میکردند قبلا هم از این هانکوک ها رو پراید انداخته بودم خیلی راضی بودم
اینم اختلاف سایز 205 با 185 فابریک 205 3 میلیمتر سایزش بلندتره و 0.9 دهم درصد خطا داره
محیط 205
1890mm
و محیط 185
1873mm
برای 405 کدوم بهتره
نقل قول:
برای 405 با رینگ فابریک لاستیک 205 با فاق 60 عالی جواب میده
فقط لاستیک مهم هست که مارک کومهو و میشلن خوبن
یه سوال الان رینگ 10 پر کارخونه رو سمند من هست فکر کنم 15 اینچه اگه یه رینگ 18 اینچ رو ماشین ندازم آیا خطرناکه یا نه هیچ مشکلی پیش نمیاد می خواهم رینگ نر وماده 18 اینچ و لاستیک پهن بندازم؟
دوست عزیز اگه رینگ 18 رو سمند بندازی مثلا با لاستیک 205 سایز میشه 205.40r18 و چون فاق تایر کم میشه اون نرمی رو از دست میدهی و بیشتر کاربرد زیبایی داره ولی فکر نکنم خطری داشته باشه فقط ماشین خشک میشهنقل قول:
تو این سایت برو سایز رینگ و فاق تایر رو انتخاب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای سمند رینگ 18 نندازین.
بهترین رینگ برای سمند برای اسپرت و نما رینگ 16 اینچ هست که بعدش باید ارتفاع هم بزنید.
برای رینگ 16 هم بهترین سایز لاستیک 205/50/16 هست .
میشه لطفا یه قیمت هم بدیننقل قول:
مناسب باشه لطفا
65 بودنش مهمه برام رینگ فابریکی ایران خودرو هم خوبه قیمت میخوام لطفا