قضیه ی شکایت داره جالب میشه.
سامسونگ هم از اپل به خاطر تجاوز به 10 امتیاز ثبت شده شکایت کرد.
کد:http://www.engadget.com/2011/04/21/samsung-strikes-back-at-apple-with-10-patent-infringement-claims/
Printable View
قضیه ی شکایت داره جالب میشه.
سامسونگ هم از اپل به خاطر تجاوز به 10 امتیاز ثبت شده شکایت کرد.
کد:http://www.engadget.com/2011/04/21/samsung-strikes-back-at-apple-with-10-patent-infringement-claims/
ولی اینطور که همه میگن این کار اپل زیر پا گذاشتن اخلاق بوده. انتقاد همه اینه که اگه اپل از این اطلاعات سو استفاده نمیکنه پس چرا به کاربرا اطلاع نداده که موقعیت مکانیشون به طور خودکار سیو میشه. به نظرم حق مصرف کنندس که اینو بدونه. از یه طرف دیگه جالبه که این اطلاعات به صورت رمز گذاری نشده سیو میشه و به نظر منطقیه که گفت اگه اپل قصد سو استفاده داشت این اطلاعات رو به صورت رمزنگاری شده سیو میکرد تا کسی بهش دست رسی پیدا نکنه.نقل قول:
باید منتظر واکنش اپل هم بود. ولی کلا به نظرم کار غیر اخلاقییه.
واقعا جالبه
اگه انتقاد همه اینه پس همه اشتباه می کنن. این قضیه مخفی نبوده. به iTunes T&C نگاه کنید در قسمت Collection and Use of Non-Personal Information نوشته شده:نقل قول:
We also collect non-personal information − data in a form that does not permit direct association with any specific individual. We may collect, use, transfer, and disclose non-personal information for any purpose. The following are some examples of non-personal information that we collect and how we may use it:کد:http://www.apple.com/legal/itunes/uk/terms.html
■ We may collect information such as occupation, language, zip code, area code, unique device identifier, location, and the time zone where an Apple product is used so that we can better understand customer behavior and improve our products, services, and advertising
برای ارسال این اطلاعات به اپل هم از کاربر اجازه گرفته میشه (موقع ستاپ اکانت iTunes)
بحث همه اینه که هدف اپل از جمع آوری این اطلاعات چی بوده (در اختیار اپراتورها قرار دادن، استفاده برای برنامه های Navigation و ...) نه اینکه حالا اجازه گرفته یا نه یا اینکه کسی خبر نداشته و ...
سلام به همه !
یه سوال:
الان به نظرتون asus eee ep 121 تبلت بهتری هست یا ipad 2
من خودم دشمن سرسخت اپل بودم ولی با این دستگاه عاشقش شدم!!!
لطفا قیمت 64 گیگ این دستگاه رو هم بزارین!!!
نقل قول:
دوست عزیز تفاوت این دو مثل قضیه گوشی های آیفون هستش . که مثلا یارو میره پول میده گوشی 12 مگاپیکسلی میگیره و میگه صداش بلنده و از این چیزا ... و اگه بهش بگی آیفون میگه اووووهـــ برم 1 میلیون پول گوشی 5 مگاپیکسلی بدم ... فکرش در همین حده :2:
و شما هم که به قول خودت دشمن اپل هستی . :19:
بازم نظر خودته و این رو بگم که همه تبلت ها یه سری کار ها میکنن و تبلت اپل یه کاره دیگه . مثل گوشی هاش که مثال زدم ...
:40:
عزیز من که گفتم دیگه عاشق اپل شدم چون کلا با طبیعت هم مشکل داره:27:نقل قول:
حالا واقعا کدوم ارزش خرید داره؟؟؟؟
البته پستتون هم کاملا صحیح بود.
اين چه سواليه دوست عزيز
توي تاپيكي كه طرفداران اپل هستند ميخواي يكي بگه آي پد نخر؟ اصلا نخواسته باشي آي پد بگيري اينقدر مثل نقل و نبات تبلت ريخته هركي شب خوابيده صبح پاشده تبلت داده بيرون. شما هم با ترجه به سليقه خودت انتخاب كن ، دنياي اپل با هر ماركي كه تا حالا ديدي فرق مي كنه.
پ.ن: خبردار شديم sony هم با s1 و s2 (مهره خاجي :دي) وارد گود شده.
چرا گوگل از آیفون بدش نمیآید؟
ظاهرا گوگل بدش نمیآید تا شاهد موفقیتهای بیشتر آیفون باشد؛ چراکه در بازار آشفته رقابتها میان سیستمعاملهای اپل و گوگل و به رخ کشیدن قابلیتهای متنوع، همیشه بازی به نفع گوگل تمام میشود!
روزنامهنگارها و بلاگرها همیشه دوست داشته باشند که شاهد مناظره آندروید گوگل و سیستم عامل اپل (iOS) باشند، اما موتور جستجوی مشهور و توانای گوگل دوست دارد همچنان شاهد موفقیتهای رقیبش باشد. میپرسید چرا؟! خب به خاطر اینکه آیفون و آیپد باعث ارسال بار ترافیکی بسیار شدیدی روی این سایت میشوند و این موضوع چیزی جز سود، برای گوگل نیست!
به گفته دانیل آلگره از وبسایت پیسیوورلد، «هروقت آیفون موفقیتی کسب میکند، گوگل هم موفق میشود. به نظر من، آیفون و آندروید واقعا علیه یکدیگر نیستند. آیفون محرک بسیار قوی برای رشد جستارهای گوگل است. ما همچنین سعی داریم تا از طریق آیفون، برنامهها را به پول تبدیل کنیم ... در حقیقت سود زیادی از رشد آیفون نصیب ما میشود.»
با کمی فکر، متوجه میشویم که همه این حرفها کاملا منطقی است. در کل، اکوسیستم iOS رشد فزایندهای را طی میکند که اگر آیفون و آیپد را با هم در یک گروه قرار دهیم، این رشد خیلی بیشتر از موقعیتی است که آن را در مقابل (علیه) آندروید قرار میدهیم. به همین سادگی، کنار رفتن اپل از بازار رقابت اصلا برای گوگل خوشایند نخواهد بود و آنها ترجیح میدهند که سیستمعامل موبایلهایشان روز به روز پیشرفتهتر شود.
گوگل قبلا اعلام کرده بود که آیفون، عامل محرک خوبی برای ارتقای سیستم موبایلش است. با این حال، اگر تمام کاربران آیفون، موتورولا دروید (Motorola Droid) را انتخاب کنند، فکر میکنید گوگل، چیزی از دست خواهد داد؟
خبرآنلاین
خیلی جالبه، گوگلی که بعضی از گوشیهای اندرویدیش فقط سرچ انجین بینگ رو دارن (و هیچ راهی هم برای عوض کردنش نیست) از این حرف ها می زنه. اتفاقا یه ریپورت بود (فکر کنم از NPD) که چند وقت پیش گفته بود درصد یوزرهای بینگ روی موبایل در حال افزایشه، شاید به خاطر سایت بهتر HTML5 بینگ نسبت به گوگل که تا حد زیادی شبیه برنامه های Native هست.نقل قول:
به هر حال این خوبه که گوگل هنوز داره آیفون رو ساپورت می کنه و کماکان آخرین امکاناتش رو برای آیفون هم میده.
در ادامه، اپل امروز پاسخ رسمی برای این قضیه ارائه کرد:نقل قول:
کد:http://www.apple.com/pr/library/2011/04/27location_qa.html
Why is my iPhone logging my location?
The iPhone is not logging your location. Rather, it’s maintaining a database of Wi-Fi hotspots and cell towers around your current location, some of which may be located more than one hundred miles away from your iPhone, to help your iPhone rapidly and accurately calculate its location when requested. Calculating a phone’s location using just GPS satellite data can take up to several minutes. iPhone can reduce this time to just a few seconds by using Wi-Fi hotspot and cell tower data to quickly find GPS satellites, and even triangulate its location using just Wi-Fi hotspot and cell tower data when GPS is not available (such as indoors or in basements). These calculations are performed live on the iPhone using a crowd-sourced database of Wi-Fi hotspot and cell tower data that is generated by tens of millions of iPhones sending the geo-tagged locations of nearby Wi-Fi hotspots and cell towers in an anonymous and encrypted form to Apple.
و در پایان:
Software Update
Sometime in the next few weeks Apple will release a free iOS software update that:
- reduces the size of the crowd-sourced Wi-Fi hotspot and cell tower database cached on the iPhone,
- ceases backing up this cache, and
- deletes this cache entirely when Location Services is turned off.
In the next major iOS software release the cache will also be encrypted on the iPhone.
تقریبا همون چیزی بود که من فکر میکردم.
واقعا همچین قضیه ای بوده و اپل میدونسته و در عین اینکه قصد سوئی نداشته اون رو لو نداده؟
این که این مسئله رو در قالب یه باگ تلقی کردن و با آپدیت نرم افزاری اونو حذف کردند فقط جنبه حفظ اعتماد نداره؟ چون الانشم امنیت کسی در خطر نیست!
Mathination
بسی کف کردم:31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=Sp79Okz12I0
دوستان به ipad 2 میشه هارد اکسترانال وصل کرد یا نه ( با camera connection kit ) کسی تست کرده ؟
یا میشه اونو به PC وصل کرد ؟ چندتا ویدئو دیدم که توی جعبش کابل usb هم بود .
با فونت فارسی مشکلی نداره این تبلت ؟ ممنون
iPad بدون pc راه نمیفته ... چجوری نشه وصلش کرد؟
فونت فارسی رو کامل میخونه ولی کیبردی به نام کیبرد فارسی نداره ، از کیبرد عربی میشه استفاده کرد که گچپژ هم داره.
علی جان هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد به وسیله همون CCK ؟نقل قول:
بعد یه سوال دیگه هم داشتم اینکه با فرمتهای ویدئویی چطوریه میونش مثلا Divx,WMV,MPEG1-2 یا MKV ?
نه نمیشه هارد اکستر نال وصل کرد..مگر با اعمال شاقه:13:....فلش یو اس بی هم نمیشه....کلا نمیشه:13:
با فرمت ها هیچ مشکلی نداره مگر فول اچ دی که mp4 نباشه....توش لگ میزنه....
ضمنا دوست عزیز کی برد فارسی هم آیپد داره به شدت زیباست:40:....منتها به شرط چاقو=جیلبریک....علی جان جیلبریک کن از کی برد لذت ببر...:31:
فلش USB رو که دیدم با camera connection kit بهش وصل کردن مشکلی هم نداشته ولی هارد اکسترنال رو ندیدم تا حالا می خواستم بدونم کسی امتحان کرده یا نه :20:نقل قول:
پس کیبورد فارسی هم داره :31: جیل بریک نکنیم که اصلا نمیشه کی داره این همه پولو بده برا App :31: ممنون
شما میگی فلش یو اس بی رو دیدی وصل کردن....من میگم امتحان کردم....نمیشه...از iOS 4 به بعد نمیشه:19:
من آیپدی نیستم از اون برادر کوچیکه ش یکی دارم.نقل قول:
علی جان جیلبریک کن از کی برد لذت ببر...
اولا که با جیلبریک کلا مخالفم بعدشم اگه جیلبریک هم کرده بودم حاضر نبودم به خاطر یه کیبرد معادل هزینه ای که برای iMovie یا مثلا GarageBand باید بدم برای اون هم بدم ، تازه برنامه کرک شده ! که به راحتی میشد توی App store گذاشت ولی احتمالا به دلایلی که شاید راحتی در پرداخت هزینه بوده (پرداخت سه سوتی با شتاب به جای پرداخت با حساب ارزی و دلار و ...) سیدیا رو ترجیح دادن آقا !
آقا علی یا آقا مصطفی هرکدوم جواب دادین ممنون میشم می خواستم بدونم با ipad میشه با --- وارد اینترنت شد ؟ یعنی از --- میشه تو وبگردی استفاده کرد در ipad 2 ؟ ببخشید سوال زیاد میکنم یکی از دوستام داره من باهاش کار کردم و خیلی خوشم اومد می خواستم بدونم نیازهای منو جواب میده که یدونه بگیرم چون دوستمم خودش زیاد نمی دونست درباره دستگاه .
حله...........:46:نقل قول:
iPad2 چهار ساعت پس از ورود به چین تمام شد!
اپل استور پکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه چی چین که یکی از تولید کننده هاست ، حالا باید به طور رسمی توش عرضه بشه؟
چین تولید کننده است ولی بازار مهمی نیست. این هم توی شهرهای بزرگ (فکر کنم این عکس شانگهای باشه؟) اینطوریه و اینها هم اغلیت هستن، ولی اکثر مردم چین فقیر هستن و این چیزا رو توی خواب هم نمی بینن. برعکس آمریکا و اروپا که توی هر شهر و روستایی که بریم اسمارت فون ها و تبلت ها رو دست مردم می بینیم. اولویت عرضه هم با جاهایه که مشتری زیادتره.نقل قول:
سلام
دوستان قیمت ipad2 wifi 64gb چنده الان ؟
اتفاقات ناگوار در apple store چین
با شروع فروش ایپد۲ در چین در های apple store از شلوغی جمعیت شکست
و همچنین چند نفر زخمی شدند
وای چه حادثه ناگواری....:31:....بمیرم براشون....:27:
استودیو منحصربفرد Stuart Hughes در لیورپول یک بار دیگر شگفتی ساز شد. طراحان این استدیو کار خود را برروی گجتی که آن را "خاص ترین گجت دنیا" نام گذاری کرده اند، به اتمام رسانده اند: نسخه طلایی تاریخی iPad2. اگر تصور می کنید در بدنه iPad2 الماس و طلای 24 عیار استفاده شده است، دراشتباه اید.
قاب جلوی این شاهکار طراحی از جنس سنگ قدیمی 75 میلیون ساله Ammolite ساخته شده است. Ammolite نایاب ترین سنگ جواهر روی کره زمین است. همچنین برای افزایش میزان خاص بودن این نسخه از iPad2، از استخوان 65 میلیون ساله نوعی از دایناسورهای گوشتخوار (T-Rex) به صورت خرد شده استفاده شده است.
طراحی این گجت با یک قطعه الماس 8.5 عیار بی عیب که با 12 الماس دیگر میناکاری شده، تکمیل شده است.
نشان سیب گاز زده شده اپل در iPad2 Gold History با الماس 12.5 عیار و 53 تکه سنگ جواهر درخشان ساخته شده است.
نسخه های مختلف تبلت iPad 2 با طراحی و ساخت خود اپل از 477 تا 800 دلار قیمت گذاری شده اند. ولی قیمت نسخه iPad 2 Gold History Edition که توسط Stuart Hughles طراحی و زینت داده شده است، 5 میلیون پوند انگلیس یا حدود 8 میلیون دلار قیمت گذاری شده است.
تنها دو دستگاه از این نسخه از iPad2 تولید شده است. حال باید منتظر بمانیم تا جنگ شیخ های عرب برای بدست آوردن این دو دستگاه iPad2 را مشاهده کنیم.
منبع:
zoomit.ir
عجب ،
من هرچی به این عکس نگاه میکنم ، شبیه شیشه شکسته نیست! :41:
منبع اصلی این خبر کجاست ؟!
چرا دیگه شیشه که بشکنه بعدشم هزار نفر پا بذارن روش و رد بشن اینجوری خرد و خاکشیر میشه :31:
9to5mac الکی نمینویسه.
منبع رو پیدا کردم ،
ولی جالب بود .... !کد:http://www.9to5mac.com/65809/what-went-down-at-the-sanlitun-apple-store-in-beijing-china
رفقا من اولین باره به محصولات اپل نزدیک میشم.میخوان از ترکیه واسم یک فروند ipad 2 بیارن.میتونید راهنماییم کنید ارزش خرید داره یا نه.ساپورت نرم افزاریش چطوره.قضیه جیلبریک چیه؟؟:31:
من خودم واسه وب گردی و یک باز به نام real racing 2 دیدم میخوام بخرمش.اگر بتونه بازی رو با این کیفیت اجرا کنه یعنی سوپر کامپیوتریه واسه خودش:31:
دوست عزیز از قدیم میگن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.نقل قول:
تازه اگه کابل HDMI تهیه کنید میتونید با کیفیت 1080p واقعی اونو روی تلویزیون بازی کنید.:20:
دوستان این شیشه ها ، شیشه هایی هستن که وقتی بترکن اینطوری می شن تا ارواح خیکشون خیلی آسیب نرسونن... خیلی ریز میشن یه چیزی مثل برف ، که خفن نبرّن...
راستی می گم احیانا یه جدولی نیس که iOS رو با هانی کامب مقایسه کرده باشه؟؟؟ لازم به ذکره که فنای اندروید ننوشته باشنش که واویلا می شه :دی دارم وسوسه می شم بخرم اینو :دی
راستی کسی می دونه توی اپل استور دبی ریلیز شده یا نه؟؟؟
دوست من فقط یک سوال داشتم اگر رفقا هم راهنمایی کنن خیلی خیلی ممنون میشم.قیمت های ipad 2 در کشور ترکیه با قیمت های جهانی 1 یکیه؟؟.یعنی مثلا مدل ipad2 wifi 32gb که زده 599$ اونجا هم این قیمت .یا اینکه مثل ایران خودمون 2 لا 5 لاست:31:؟؟نقل قول:
شرمنده نمیدونم جای این سوال کجاست اما ضروریه و میخوام در اسرع وقت جواب بدونم.خیلی حیاتیه.
خیر دوست عزیز، "قیمت جهانی" برای محصولات اپل وجود نداره، اون 599$ قیمت آمریکاست. در اروپا همیشه گرونتره. اپل هم هنوز بطور رسمی وارد بازار Retail ترکیه نشده، برای همین باعث میشه قیمت باز هم بالاتر باشه.نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا ای وای
این همسایه ما از انگلستان یک iPad2 خریده. الان داشتم باهاش کار میکردم. فوق العاده است.
من که خیلی حال کردم ... جدا حس خوبی داره کار کردن باهاش.
خدا قسمت کنه من صبر میکنم تا iPad3 رو بخرم.
سلام.
دوستان نداشتن فلش پلیر تو یه تبلت به این کت و کلفتی یه کم غیر منطقی نیست؟:31:
برنامه یا چیز خاصی هست که ویدیو هایی که نیاز به فلش پلیر رو دارند رو بشه نگاه کرد؟
نه خیلی مهم نیست چون اکثر سایت های مهم (یوتیوب، فیس بوک، ویمو، ...) ویدیوهاشون رو در HTML5 هم دارن. با SkyFire هم میشه ویدیوهای فلش رو مشاهده کرد.نقل قول: