آهان!نقل قول:
البته تو شهر ما که اصفهان باشه تا اونجا که دیدم و شنیدم مثل شهر شما نیست و میشه ..... .(مطمئن نیستم الیته و باید برم از اتحادیه بپرسم.)
Printable View
آهان!نقل قول:
البته تو شهر ما که اصفهان باشه تا اونجا که دیدم و شنیدم مثل شهر شما نیست و میشه ..... .(مطمئن نیستم الیته و باید برم از اتحادیه بپرسم.)
سلام دوستان
به نظرتون دفتر هواپیمایی هم این روزها کارش خوب هست؟
به چه شرایطی نیاز داره و کلا باید چیکار کنیم
مرسی
به کارمند دولت جواز کسب میدن؟؟؟
نه دوست عزیز ، باید حتما بازنشسته باشه ؛ البته شاید بعضی شغلها بشه جواز گرفت ( ولی من بعید میدونم)نقل قول:
یعنی به بازنشسته میدن؟؟؟نقل قول:
الان این دفترهای پلیس+10 رو فقط به بازنشستگان نیروی انتظامی میدن
لام
کسی تو آزمون های کتبی مهمانداری هواپیمایی شرکت کرده؟الخصوص ماهان؟؟
هر کی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم
چیا مهمه برا قبولی تو آزمون؟؟ و...
ضمنا حقوق مزایاش چجوریه؟ ؟؟؟؟؟ (هواپیمایی ماهان)
ممنونم
دستگاه های تولید اسکاچ واقعا سود دهی داره؟
بله البته جون میده واسه خانم های بیکار که تو خونه بشینن ضخامت ظرف هاشونو کم کنن:31::46:
سلام دوستان یه مشاوره میخواستم
من میخوام تو شهرمون یه مغازه خدمات کامپیوتری راه بیندازم که توش کارهای کامپیوتر و خودم هم شبکه رو فول هستم و شرایط رو ندارم بتونم مدرکش رو دریافت کنم خواستم
در شهر ما یه نفر دو نفری مغازه درست و حسابی دارند که بتونن با هم رقابت کنند اونا هم درسطح خودشون از خودم تعریف نکنم ولی وقتی میشنم باهاشون سروکله میزنم یه سروگردن چی بگم زیادتر شاخ هستم ولی گزافه گوشی نباشه حالا میخوام با پسر خالم این کار رو بکنم ایا یه هم چین مغازه ای واسه ما میتونه درامد داشته باشه یعنی برای دونفر و چی کاری دیگر میتونم بکنم تازه باشه و بتونم کسب و کاری واسه خودم داشته باشم مخارج دانشگاهم رو دربیارم
پیشنهاداتی رو لطفا بدید ممون میشم من خود میخوام یه اینترنت 512 یا 1 مگ بگیرم و خودم بازی و نرم افزار دان کنم و یه چاپگر دارم میتونم جدیدترین بازی ها و نرافزار ها رو دان کنم بنظر معقولانه میاد یا نه
یه سایت هم دارم در زیر الان نمیتونم ارتقاش بدم به دلیل امتحانات ولی تا حالا چندتا مشتری داشتم انشالله بعد از امتحانات کاملش میکنم
دراخر هم میگم لطفا هر نظری دارید دریغ نفرمایید
با سپاس
جناب khelane
اگر توی کارتون امین باشین و مردم بهتون اعتماد کنن
مطمئن باش مشتری خودبخود برات میاد.
اینو من تجربه کردم.
اول صبر داشته باش.انتظار نداشته باش تا مغازه زدی از فرداش همه بیان جلو مغازه ات صف بکشند.حتی ممکنه ماه اول ضرر کنی.ولی به مرور که جا بیوفتی خوب میشه
دوم تبلیغات کن.بذار مردم از جاهای یه کم دورتر هم بیان.و بدونند چنین مغازه ای هم هست
سوم پشت کار داشته باش.اولش حتی روزهای تعطیل هم مغازه رو باز بذار.من همیشه میگم اگه مغازه رو ببندی خودت در روزی رو به روی خودت بستی
چهارم با مردم با ادب و احترام برخورد کن.شخصیت صاحب مغازه توی جلب مشتری خیلی اثر داره
پنجم لباس مرتب بپوش و تمیز باش .لازم نیست تیپ انچنانی بزنی ولی لباس مرتب خیلی تاثیر میذاره
ششم همینجوری که دوستمون گفت امین مردم باش و بذار بهت اعتماد کنند
هفتم (البته اینو باید اول میگفتم) توکلت همیشه به خدا باشه.اگه یه روز مشتری نیامد سر خدا غر نزن.روزی ات رو هم فقط از خدا بخواه.وقتی یه مشتری بیرون مغازه ات هست اگه تو دلت بگی بیا تو دیگه کاش بیاد داخل و... یعنی روزیت رو از اون خواستی نه خدا
دوستان سلام!
من میخوام یه کلوپ بازی یا به قولی بازی سرا بزنم. (کنسولای بازی مثل PS3 و X360)
کسی از شرایط صدور مجوزش خبر داره؟ اول باد برم اتحادیه صنف رایانه دیگه؟ درسته؟
سلام به همه.
کسی از شرایط کافی نت چیزی خبر داره؟سود داره؟
اینترنت پرسرعت.واسه در امد بهتر چه راهی پیشنهاد میکنید؟
سلام!نقل قول:
سلام به همه.
کسی از شرایط کافی نت چیزی خبر داره؟سود داره؟
اینترنت پرسرعت.واسه در امد بهتر چه راهی پیشنهاد میکنید؟
من اول قصد زدن کافی نت رو داشتم . با کلی تحقیق و پرسجو به این نتیجه رسیدم که کافی نت فقط در کنار دانشگاه یا اداره ی دولتیی چیزی فایده داره و خوب جواب میده غیر ازین باشه تقریبا میشه گفت بدردنمیخوره و حتی ممکنه سرماه مجبورشی یه چیزی از جیب خودت بذاری ..... . (بعدم با فراگیر شدن ADSL در منازل کلا شغل رو به منسوخ شدنی هست یواش یواش.)
درست میگینقل قول:
من یکی از مشتریام کنار دانشگاه کافی نت باز کرد که پرینت و پروژه پایان نامه و ..... کار میکنه درامدش 5 برابر هزینه هاشه
یعنی الان من بخوام برم مجوز بگیرم بهم نمیدن ؟نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید
نه مجوز پلیس +10 به بازنشته های نیرو مسلح میدننقل قول:
سلام به دوستان عزیز.
من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و با نرم افزارهای مایا(سه بعدی)و افتر افکتز(میکس و تدوین)کار میکنم.میخواستم اگه میشه ی راهنمایی خوبی بکنید تا من بتونم با این نرم افزارها حداقل درآمد داشته باشم.آخه من الان 3-4 سالی هست که دارم با اینا(مایا و افتر)کار میکنم ولی نتونستم شغلی رو پیدا کنم.ممنون میشم اگه کسی که تجربش رو داره کمکم کنه.
برای دفاتر خدمات ارتباطی چطور؟نقل قول:
نکنه اینو فقط به بازنشسته های مخابرات میدن ؟
نقل قول:نقل قول:
مطمئنید؟
اتفاقا یکی از بدترین جاها واسه کافی نت کنار دانشگاهه.چون هیچ دانشگاهی نیاز به خدمات کامپیوتری نداره.
بهترین سیستم کامپیوتری و اینترنتی رایگان در اخنیارشون هست.
جای ما خیلی عالیه.یه منطقه پرجمعیت و عالی که تو خیابون بزرگی که ما هستیم هیچ کافی نت دیگه ای نیست.
سلام...
کسی از مراحل تکثیر یک بازی کامپیوتری یا سایر کنسول ها خبر داره؟
مثلا اینکه باید کجا مراجعه کنم برای گرفتن مجوز تکثیر و ...
نمیدونم داش ولی یه چیزهایی ادم میبینه که خیلی عجیبن به این خاطر اگه این شوخی شما هم واقعیت باشه من خیلی تعجب نمیکنم.نقل قول:
در کل اطلاعات واسه احداث دفتر خدمات ارتباطی میخواستمنقل قول:
باید از کجا شروع کنم؟ باید به کجا مراجعه کنم ؟
شما و سایر دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید
کسی نیست راهنمایی کنه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :11:نقل قول:
سلام دوستان!
من 17 سالمه! (سوم ریاضی)
تا حالا اصلا به آیندم فکر نمیکردم، ولی امسال درسام خراب شد و فیزیکم با احتمال بالا شهریوری میشه و برا همین یکم نگران آینده شدم!
حالا اینا خیلی به سوال من ربطی ندارن!
من عاشق کامپیوترم، از بچگی هم تصمیم گرفتم که دانشگاه برم رشته ی نرم افزار، حتی خواهرمم که رشته ی نرم افزار بود، بعضی وقتا بعضی از درساشو میخوندم، حتی پروژه های Game Maker و Dreamweaver رو که استادشون میگفت بیاره من براش میساختم!
حالا یکم نگران آینده شدم (بخاطر درسم:31:) و با خودم میگم که از الان برای آینده کاریم (که حتما کامپیوتر خواهد بود) آماده شم و توی تابستون که بیکارم بچسبم به چنتا نرم افزار و حسابی یاد بگیرمشون!
چون به Game Maker علاقه داشتم اول خواستم برم سراغ یه نرم افزار بازی سازی بهتر (مثل UDK) ولی گفتم شاید تو کارم اصلا بدردم نخوره!
حالا میخوام ببینم تو ایران چه نرم افزار هایی بدرد میخوره که من از همین الان بچسبم بهش و ول نکنم که آینده ی شغلیمم تامین باشه؟
تو دانشگاه به رشته های نرم افزار کامپیوتر چیا یاد میدن؟
ببخشید زیاد نوشتم، ممنون میشم جواب بدین!
راستی من کناب ICDL سطح 1 رو هم دارم، اونو بخونم مدرکشو بگیرم؟
توی دانشگاه هیچی یاد نمیدن.چون اکثرا برای شب امتحان میخوانند.برنامه نویسی های جالبی که به درد بازار کار بخوره رو هم یاد نمیدهند.بجز sql.راحت ترین راه اینه که یه روزنامه همشهری بخری قسمت نیازمندی ها ی مهندس نرم افزار ببینی بیشتر به چه نرم افزاری نیاز دارند بری کلاسهای بیرون اونو خوب یاد بگیری.توی دانشگاه فقط اسم مهندسو میگیری.همین
یعنی هیچ نرم افزاری نیست که من یاد بگیرم بعدا بزرگ شم بگن اَاَاَاَاَ... آقا پنهان اونو بلده بیاریم بهش کار بدیم؟
پس همون میرم بازی سازی بعدش به EA Gaems درخواست میدم!:31:
چرا کنار دانشگاه ها مشتری گذری زیاد داره.نقل قول:
به فکر پایان نامه و پرینت باشد.
وقتی روزی یه بار شارژ کارتریج بکنی متوجه میشی
دوست من الان یه مغازه گرفته و داره این کار رو انجام میدهنقل قول:
رفته حدود 50 تا بازی که وزارت ارشاد تائید کرده و خریده و گذاشته تو ویترین ولی فقط بازی هاس PS3 و X360 و Pc میفروشه مجوزشم چون تو پاساژه تجاری گرفته
کلا کاره خوبه مخصوصا که برای کپی کردن بازیهای Ps3 هزینه ای نداره
دوستان یک سوال داشتم
من به دلیل علاقه ام به تدریس ، دوست دارم به صورت پارت تایم (2روز در هفته) در مدرسه یا یک موسسه درس بدم اما متاسفانه به دلیل نداشتن سابقه تدریس (رسمی) اکثر موسسات پذیرای من نیستن (چون به دلیل علاقه هست پولش واسم مهم نیست اما به خاطر کلاس کاری خودم و نوع برخورد مسئولین موسسات نمی شه اینو گفت) با اینکه بالای 6 سال تدریس خصوصی داشتم و 1 سال هم تو دانشگاه تدریس کردم اما چون مدرک رسمی(برای تدریس) ندارم به مشکل خوردم ( تو شهر تهران) حالا نظرتون چیه و چجوری میشه یک مدرسه درست حسابی یا موسسه خوب پیدا کرد ؟؟؟ (البته به این دلیل که کار و زندگی دارم نمی تونم خیلی وقت و انرژی بزارم واسه گشتن )
منم خیلی دوست دارم کار کنم عزیزان
و دستم تو جیب خودم باشه اما نمیدونم با مدرک فوق دیپلم حسابداری چه کارهایی رو میتونم انجام بدم
لطفا اگر کسی پیشنهاد کاری چیزی داره که پول خوبی توش باشه بهم معرفی کنه ممنون میشم
این همه شغل ! سوالتون خیلی کلیه !!! شما باید معیارات رو کنار هم بزاری تا بتونید یه شغل خوب انتخاب کنیدنقل قول:
کسی شرایط استخدام در بانک را میدونه؟؟
چه چیزایی لازم هست برای استخدام؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منظورتون از معیار چیه؟؟؟
الان واسه کار سابقه کار میخوان
برای منی که سابقه کاری ندارم چه کارهایی مناسب منه؟؟؟
خوب باید ببنید چقدر هزینه اولیه دارید(سرمایه)نقل قول:
محل کارت برات مهمه یا نه !
شان و مقام کاری (سطح کاری) که میخوای انتخاب کنی مهمه
وقت کاری
حقوق
آیا آینده دار باشه کارت و بتونی ارتقاش بدی به راحتی یا نه برات مهمه یا نه !
برنامه خاصی بلدی یا نه !
و
و
و .....
در ضمن من اینارو میگم که خودت فکرات و کنی والا همه کارا رو میشه توش موفق شد به شرط اینکه متخصص کارت بشی و علاقه و پشتکار داشته باشی
موفق باشید
به نظر من با این وضعیتی که تو ایران حاکمه بهترین کار،کار آفرینیه ...نقل قول:
حالا هر کس تو خوزه خودش بهتر میدونه چه فرصت هایی وجود داره...
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
داشتن مدرک تخصیلی مربوطه -کارت پایان خدمت - قبولی در آزمون ورودینقل قول:
مثلا چه کاری؟نقل قول:
نقل قول:
اصولا مدارس غیرانتفاعی شمال تهران و موسسه های اموزشی معروف برخوردشون خوبه.توی روزنامه همشهری نیازمندی ها بگردی هست.