دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
Printable View
دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
به نظر منVT20 از نظر قیمت بیشتر ارزش داره.
خوب قیمتی میده، اونم با امکانات اضافه!
دوستان بالاخره همون ست گرفتم تا الان که از خریدم راضیم تا بعد ببینیم..........
نقل قول:
اقا مبارک باشه میشه بگی آخرش چند تموم شد
مرسی عزیزنقل قول:
با هزینه حمل 2800
نقل قول:
میشه مدل پلیری که همراهش هست رو بگین چیه و یه چیز دیگه میشه بدون پلیر خرید کرد اگه جواب مثبته لطفا قیمت بدون کرایه حمل رو بگین
ممنون
عجب ارزون شده.:20:نقل قول:
اگه اینطور پیش بره تو مدلهای سه بعدی 2011 مثل ST30 و VT30 باید منتظر قیمتهای ارزونتر هم باشیم. به احتمال زیاد، کمتر از 2.500.000 :tongue:
یه 3D PLAYER مدل Panasonic DMP-BDT300 + عینک سه بعدی 2عدد که البته یکیش داخل خود جعبه تلویزیون بود و یکی هم جدا تو یه جعبه دیگهنقل قول:
راستش من این پلیرو نمایندگی پانا قیمت کردم از 650تا 680 قیمت میدادن ولی فروشنده بانه 200 کم میکرد که من قبول نکردم یعنی بدون پلیر 2500 با پلیر 2700
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
دوستان کسی نگفت این مدل (P50VT20P) دی وی بی تی داره یا نه؟
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
کد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_asia.html
دوستان کسی جواب این سوال نمیدونه؟ یا میدونین نمیگین؟:41:نقل قول:
سلام داداش.نقل قول:
مبارک باشه.
داداش میشه لطف کنی و شماره جایی رو که خریدی واسم پ خ کنی که اگه مناسب بود ما هم یکی بگیریم.
با تشکر
میشه لطف کنید شماره فروشنده رو برای من پیغام خصوصی بدیننقل قول:
ممنون
ایشالا مبارکتون باشه
میدونم که در مورد قیمت نباید تو تاپیک حرف زد اما قیمت با بلوری شده 2700(البته یه عینکشو برداشتن)-->کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=41
دوست عزیز یه عینک هم داخلش داره که با هم میشه 2تانقل قول:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
دوستان کسی نگفت این مدل (P50VT20P) دی وی بی تی داره یا نه؟
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
در مورد DVBT نميدونم، دوستاني كه خريدند بايد نظر بدن، ولي در مورد فرمور كه تو سايت پاناسونيك هست، من گرفتمش ولي بعد از جستجو روي اينترنت تصميم گرفتم كه آپديت نكنم. دليلم هم اين بود كه نتونستم روس اينترنت كسي رو پيدا كنم كه به صورت قطعي نظر داده باشه كه تفاوت محسوسي بين تصويري كه الان دارم و تصويري كه بعد از آپديت خواهم داشت، وجود داره و چون گفته بودن كه بعد از آپديت ديگه راه برگشتي وجود نداره من هم تصميم گرفتم فعلاً اقدام به آپديت نكنم.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
مدل P هم DVBT نداره.
همونطور که در صفحات قبل شرحش را نوشتم من اپدیت فرمور را انجام دادم چون برای انترنت لازم بود و یوتیوب هم باز شداما فکر نمی کنم ربطی به بالاتر بردن کیفیت تصویر داشته باشه.اصولا من بیشتر کانال های HD & 3D رو با این تلویزیون نگاه میکنم و اصلا آنتن هوائی وصل نکردم.
دیشب هم فوتبال رئال-بارسلون رو سه بعدی بطور مستقیم دیدم که جالب بود.
شاد و پیروز باشید.
از چه شبکه ای فوتبال 3D می بینی؟ روی چه جهتیه؟نقل قول:
از چه مدلی برای دریافت شبکه های 3D استفاده می کنی؟؟؟
canal+3d nilesat 10719[v]27500نقل قول:
menu/setup/3dsetting/side by side:10:
قیمت 2690 شده
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=41
دوست عزیز پس منظور از Tuner تو این سایت چیه؟نقل قول:
کد:http://www.panasonic.co.za/viera-television/viera-plasma-television/panasonic-th-p50vt20p-full-hd-3d-plasma-tv.asp
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
مدل م- ا-ه -و-ا-ر-ه چیه؟ و با چه کابلی به تی وی کانکته؟ چون فکر کنم باید کابلhdmi باشهنقل قول:
XCRUISER400
HDMI Cable 1.3
دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لينك جديدي بديد .نقل قول:
[QUOTE=AMIRY2006;6029081]دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لين\
کد:http://www.4shared.com/file/eU9winIj/Break-In_Images.html
دوستان منظور از Tuner تو این سایت چیه؟جهت مدل p50vt20p
کد:
کد:http://www.panasonic.co.za/viera-television/viera-plasma-television/panasonic-th-p50vt20p-full-hd-3d-plasma-tv.asp
منظور تیونر آنالوگ هست و سیستم های مختلف دریافت نظیر pal-secam-ntsc... به هر حال هیچکدام از مدل هایP(بانه ای) و R(شرکتی) متاسفانه تیونر دیژیتال ندارند.نقل قول:
بالاخره چهارشنبه من هم بهترین تلویسیون 3d دنیا رو (P50VT20P ) از بانه خریدم، و گذاشتمش که آببندی بشه (Break in) . تا اونجایی که من توی اینترنت دیدم سایت های مختلف برای کالیبره کردن مقادیر مختلفی رو پیشنهاد میکنن ، میخواستم بدونم تا حالا از شما کسی دستگاهش رو کالیبره کرده؟ و اگر این کار رو کردید لطفآ به من هم بگید از چه منبع ای استفاده کردید . ممنون
مبارکه چند خریدی؟نقل قول:
تلويزيون p50vt20p و همراه آن ، دو عدد عینک سه بعدی و یک دستگاه بلوری پلیر سه بعدی مدل DMP-BDT300 پاناسونیک باضافه كابل hdmi1.3 مارك مارشال و هزينه حمل و تحويل در تهران كلا شد 2810
دوستانيكه فيلمهاي سه بعدي با كيفيت و از فروشنده اي مطمئن خريد داشته اند لطفا شماره و آدرس را پ خ كنيد
از کدام فروشگاه خریدی؟نقل قول:
تصاویر sd کیفیتش تو این پلاسما چجور است
در پست 132 آدرس فروشنده را ببيننقل قول:
مبارک باشه.
منم میخام یدونه بخرم فقط تنها نگرانیم کیفیت تصاویر sd هست...
شما از کیفیت sd راضی هستی؟
قیمت000/590/2 تومان شده!!!
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=41
اتفاقا منم همین سوال رو دارم.نقل قول:
کاش دوستان لطف کنند چند تا عکس با مگاپیکسل بالا از کیفیت SD رو سایت بزارند. بصورت لینک برای دانلود و در حدی که بشه حسابی روش زوم کرد و کیفیت دقیق پیکسلها رو بررسی کرد.
ر س ي و ر وآتتن درست وحسابي ندارم لذا با عرض معذرت نمي تونم در مورد كيفيت SD نظر بدم دوستانيكه پيشرو هستند نظر بدند ولي با فيلمهاي HD و كليپ هاي 3D كه از طريق لپ تاپ با كابل HDMI 1.4 روي TV پخش كردم تصاوير درخشان، خيره كننده و صداي فوق العاده اي داره و از هر زاويه اي كه تماشاه كني برخلاف TV هاي ديگه، تاثيري بدي در كيفيت تصاوير ندارهنقل قول:
تصاویر Sd با رسی و ر معمولی هم عالیه من تو یه فضای 30 متری حداکثر از 2تا 3متری با تنظیمات عادی تی وی نگاه میکنم ولی دوست داشتم بازم سایزش بزرگتر بود Perfectنقل قول:
میشه لطف کنی 2 - 3 تا عکس چند مگاپیکسلی ازش بگیری، برامون لینک دانلودش رو بزاری تو سایت؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم دقیقا هیمن مشکل دوستان در مورد تصاویر sd رو دارم که هر فروشگاهی رفتم متاسفانه موفق به دیدن این تصاویر مخصوصا شبکه های داخلی نشدم حدودا انتخابش کردم ولی دلم میخواد شیش دنگ بشم
حالا بقول poonel چندتا عکس با حجم بالا بذار تا خیال ما راحت بشه
واقعا ازتون مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنــــــــــــ ـــــــــــــــــو ن میشم
منم دقیقا همین شرایطو دارم...نقل قول:
به نظرت اگه یکی از همین کانالای ایرینیه م.ا.ه... رو روی usb با ر.س.ی.و.ر record کنم بعد برم تو فروشگاه تست کنم میونه کمکم کنه؟
دوستان منم بالاخره vt20p خریدم -در مورد تصاویر sd باید بگم که اگر کار upscaling رو به تلویزیون بسپارین(مثلا دیدن تصاویر تلویزیون با آنتن یا دیدن ماهواره با رسیوری که خروجی hd 1080 نداره) تصاویر چندان دلچسب نیست-اما این مشکل به راحتی با خرید دستگاهایی که خودشون خروجی hd 1080 دارن(----- یا گیرنده دیجیتال یا مدیا پلیر دیجیتال یا . . .) حل میشه به عبارت دیگه کار upscaling رو به کس دیگه بدین
در کل در مورد این پنل فقط می تونم بگم فوق العادس و از خریدش هیچ وقت پشیمون نخواهید شد خصوصا الان که قیمتش خیلی منطقی شده