با کلی ذوق رفتم مغازه یارو گفت من قیمت 4600 رو گفتم. گفتم من تلفن قطع کردم . مطمئن نبودم دوباره زنگ زدم گفتید اره قیمت 1190000 هست ولی گفت منظورم 4600 بوده.نقل قول:
چجوری مردم رو سرکار میذارن:41::2:
Printable View
با کلی ذوق رفتم مغازه یارو گفت من قیمت 4600 رو گفتم. گفتم من تلفن قطع کردم . مطمئن نبودم دوباره زنگ زدم گفتید اره قیمت 1190000 هست ولی گفت منظورم 4600 بوده.نقل قول:
چجوری مردم رو سرکار میذارن:41::2:
دوست عزيز يعني استندباي با خاموش كردن فرقي نمي كند ؟نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی تی وی را از طریق کنترل خاموش میکنید تی وی به حالت استند بای میره .نقل قول:
تمام تی ویب ها به این صورت هستن.
اگر این صورت نبود که شظما نمی توانستید با کنترل روشن کنید.
با تشکر.
هادی
منظورم اين بود كه TV را چه از طريق كنترل و چه پنل خاموش كنيم به حالت استندباي ميرود پس براي خاموش كردن كامل آن چكار بايد كرد ؟نقل قول:
سلام / از راهنمایی های جامعی که تو این بخش وجود داشت خیلی ممنونم، خصوصا از آقا هادی.
یک سوال داشتم اونم اینه که همونطور خودتون می دونید LG در این دوره از جشنواره یکسری کارت هدیه ای به مشتری ها میده، البته در صورتی که LED و سینمای خانگی رو همزمان خریده باشید، حالا سوالم اینجاست که این کارت هدیه باید در همون لحظه که مشتری خرید میکنه تحویل بگیره یا اینکه یک مدت بعدی این کارت هدیه براش ارسال میشه ؟ اگه اطلاعات خاصی دارید ممنون میشم که در جریانمون بذارید.
خواهش میکنم قابلی نداره.نقل قول:
کارت هدیه بعد از نصب از طریق پست برای شما ارسال میشه.(یک مدت زمان 1ماه ولی میاد)
با تشکر
هادی
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
در مدل های قدیمی یک کلید زیر دکمه روشن بود که کلا خاموش میکرد(lh500)نقل قول:
در مدل های جدید باید سیم برق را بکشید.
باتشکر
هادی
چرا مارک هایی مثل samsung , sony در مدل های LED ، سایز "42 رو ندارند ولی LG برخلاف مدل های دیگه داره ؟
2 اینچ اشانتیون شرکت در سایز 40.نقل قول:
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
متاسفانه ، چون خودم رامسری هستم تمام نمایندگی های رامسر و تنکابن رو که گشتم نتونستم مدل 5600 رو گیر بیارم ، چون می گفتن که اصلا شرکت این مدل رو وارد بازار نمی کنه!!! می خواستم بپرسم که آیا این مدل در فروشگاه شما موجود هست ، اگر هست که بنده بیام رشت مزاحم شما بشم.
ممنون میشم جوابم رو بدید.
اگر شمارتون رو بتونید خصوصی برام بفرستید ممنون می شم.
خیر متاسفانه 2 هفته موجود ندارم.نقل قول:
هر وقت رسید به شما اطلاع میدهم.
خوبش اینکه راحت با جعبه داخل پراید جا میشه.
با تشکر.
هادی
بسیار ممنون از آقای هادی.من قصد خرید 5600 رو داشتم که با راهنمایی های کامل تو این تاپیک به نتیجه رسیدم.با تشکر از همه دوستان.
کسی الان این مدل رو تونسته پیدا کنه من هر جا گشتم تو یزد نبود؟
گلدیران با فروش بالا این محصول ومحصولات دیگردر عید دچار شدنقل قول:
و اکنون این محصول و محصولات دیگر موجود نیست.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
خواهش میکنم قابلی نداشت.نقل قول:
وظیفه بود.
با تشکر.
هادی
با سلام
من اين مدل تي وي را از طريق پورت LAN و اينترنت آپديت كردم ميشه بگيد چه فرقي ورژن جديد آن نسبت به ورژن قديمي دارد ؟
یک سری از باگ های نرم افزاری در پخش زیرنویس و پخش فرمت گرفته شده است.نقل قول:
با تشکر.
هادی
درود
بین LED5600 , LCD660 کدام را توصیه میفرمائید ؟
من میخواستم LED5600 بگیرم ولی تو شک افتادم
به خاطر اینکه LED ها در لبه ها هستند گفتم ممکنه
که تمرکز نور در لبه ها بیشتر از مرکز باشه .
واقعا کدام از ایندو کیفیت تصویر بالاتری دارند ؟
برای من فقط کیفیت تصویر مهمه چون فقط برای
دیدن کانالهای HD میخوام استفاده کنم .
قطعا led5600.نقل قول:
اگر بتوانید پیدا کنید.
با تشکر.
هادی
سلام
با توجه به اينكه من خيلي خيلي آماتور هستم
خواهشمندم كاملا" منو راهنمايي كنيد
من چند روز پيش يك led5500 سايز 32 از بانه خريدم
منتهي هر كاري كردم نتونستم تيونر ديجيتالش را فعال كنم
موضوع ديگر اينكه آيا اين مدل رو هم ميشه آبگريد كرد اگر جواب مثبت است بفرماييد چگونه اين كار را بكنم
متشكرم
5600 فول ال ای دی هستش؟
کدوم مدل فوله؟
خیر.نقل قول:
le8500/le8600
lx9500
با تشکر.
هادی
بله میشه اپدیت کرد.نقل قول:
کاری نداره فقط باید شما ای دی اس الی داشته باشید و مودم شما بر روی حالت اتومات تنظیم باشید (pppoe)
باشد .(یعنی بدون اینکه شما نیاز به کانکشن مودم کانکت شود)
بعد از وصل کردن سیم لن به کارت شبکه تی وی منو ---------قرمز-----------اپدیت نرم افزار
در مورد کارت شبکه دیجیتال:
شما اول یک بار کانال یابی اتوماتیک کنید در 50 درصد اول می نویسد در حال کانال یابی دیجیتال اگر این را نوشت یعنی فعال است.
در این صورت مشکل یا از سیم یا انتن است.
در غیر این صورت باید در منو مخفی فعال کید.
با تشکر.
هادی
نقل قول:برای خودکار کردن کانکشن مودم اِی.دی.اس.ال با سرویسدهندهتان تماس بگیرید، با چند کلیک کار انجام میشه. بازگشت به حالت قبل نیز آسانتره.
دوست عزیز بنده با کانکشن مشکلی ندارم.نقل قول:
دوستانی هم که مشکل دارن مدل مودم را اعلام کنند.
تا راهنمایی کنم.
با تشکر.
هادی
سلامنقل قول:
با تشكر از راهنمايي و محبت شما
چندين بار کانال یابی اتوماتیک كردم منتهي اصلا" نمي نويسد ديجيتال
سيم آنتنم هم مشكلي ندارد كانالها را خيلي صاف مي گيرد
حالا چگونه مي توانم از منو مخفي ديجيتال آن را فعال كنم
در ضمن در حال حاضر ورژن نرم افزار آن 03.06.02 مي باشد
من هم متاسفانه adsl ندارم آيا اين ورژن خيلي قديمي است ؟
در ضمن يك مشكل ديگه هم هست اين هست كه وقتي فيلمهايي با كيفيت HD مي زارم صدا ندارد و مي نويسد صدا كد گذاري يا نمي دونم رمز گذاري شده است
متشكرم
نقل قول:این نظر «برای خودکار کردن کانکشن مودم اِی.دی.اس.ال با سرویسدهندهتان تماس بگیرید، با چند کلیک کار انجام میشه. بازگشت به حالت قبل نیز آسانتره.» در تکمیل راهنماییهای جناب هادی بود و نقل قول از این جهت... با سپاس بیکران بابت راهنماییهای سودمند دوستمان، جناب هادی.
دوستانی که با بروزرسانی به خاطر اتوماتیک نبودن کانکشن مشکل دارند بهترین کار تماس با سرویسدهنده است و با تماس تلفنی میتوانند تنظیم مورد نظر را انجام بدهند.
برای مثال، در مودم-روتر "TB-8817" طبق زیر...
آی.پی درج شده روی مودم را در نوار نشانی مرورگر تایپ کنید و با نام کاربری و گذرواژهای که آن هم بر روی مودم درج شده، وارد شوید. در بخش "Quick Start" پس از کلکیدن بر "Next" و سپس بر "Run Wizard"، شهر و انتخاب و در برگه بعدی یکی از گزینههای زیر انتخاب کنید. با توجه موقعیت شهرتان "VPI" ، "VCI" و "Connection Type" را از سرویسدهندهتان بپرسید. در نهایت بر بستن (Close) کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
منم قصد خرید این مدل را دارم البته با توصیفات آپدیت و دنگ و فنگ حوصله ندارم شاید نخرم
آپدیت دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ یکی میگه زیر نویس نمی خونه ؟؟؟؟ تا آپدیت نشه درسته ؟؟؟؟
دیگه چه مشکلاتی داره؟؟؟؟:41:
من یک تلویزیون ال ای دی قیمت مناسب الجی با کیفیت خوب می خوام ضمنا دنگ و فنگ هم نداشته باشه و مثل بچه آدمیزاد روشنش کردی با کیفیت تصویر نشون بده!:8:
دوست عزیز تی وی مشکل ندارهنقل قول:
فریمور دستگاه مشکل داشت که نمی توانست زیر نویس فارسی را به درستی به خواند که در اخرین اپدیت حل شد.
دنگ فنگ هم نداره.
برای راهنمایی برای خرید به تایپک مربوطه مراجعه کنید این بخش فقط برای حل مشکلات دوستان است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
مشکل پخش صدا بعضی از فیلم ها ارسال شده انشالله حل میشه.نقل قول:
ربطی هم به hd نداره چون کلی فیلم hd دارم که مشکل صدا ندارد.
با تشکر.
هادی
نقل قول:سلام مجددنقل قول:
آقا هادي عزيز از اينكه دوستان و بنده را راهنمايي مي نماييد بسيار سپاسگذارم
اما دو تا از سوالات من بي جواب ماند
1- چندين بار کانال یابی اتوماتیک كردم منتهي اصلا" نمي نويسد ديجيتال سيم آنتنم هم مشكلي ندارد كانالها را خيلي صاف مي گيرد حالا چگونه مي توانم از منو مخفي ديجيتال آن را فعال كنم
2- در حال حاضر ورژن نرم افزار آن 03.06.02 مي باشد من هم متاسفانه adsl ندارم كه بروز بودن نرم افزار را تست نمايم آيا اين ورژن خيلي قديمي است ؟
يك سوال جديد هم دارم اگر زحمتي نيست
3- آيا روش ديگري هم غير از استفاده از lan تلويزيون جهت آبديت وجود دارد ؟ مثلا" آخرين ورژن را دانلود كنيم و سپس توسط usb آن را به تلويزيون انتقال دهيم ؟
متشكرم و موفق باشيد
درود
من هم 5600 خریدم 42 اینچ
ولی یه چیز جالب که بهش برخوردم در کالیبره کردن این مدل
بعضی از تنظیمهائی که آقای هادی در اولین صفحه بهش اشاره
کردند در تلویزیون من یا نیست یا برای تنظیم کردن فعال نیست
و رنگش خاکستریه ... چندین بار هم از نو تنظیم کردم نشد
برای مثال آقای هادی نوشتند که Color Gamut: RT709
در حالیکه در تنظیمات من نوشته BT709 و RT709 اصلا نیست
یا نوشتند که Luminance: 130 در حالیکه در تنظیمات من اصلا
قابل تغییر نیست !! نرم افزار هم آخرین ورژن است و با خودش
هم چک کردم ورژن جدیدتری پیدا نکرد .
میشه یکمی برای کالیبره کردنش توضیح بیشتری بدید ؟
با تشکر
2و3:فعلا شما هیچ مشکلی ندارید چون اپدیت اخر همین ورژن است.نقل قول:
1:موارد زیر را دنبال کنید:
برروی یکی از کانالهایی که با انتن میگیرید بروید:
منو--------------راه اندازی-----------------کانال یابی دستی---------------------
اگر تیونیر دیجیتال فعال باشد:که در منو بالا (گزینه تلویزیون وتلویزیون دیجتال قابل تعویض است)
اگر به این صورت نبود یعنی غیر فعال است.
2راه دارید:
برید حضوری پیش یکی از نمایندگی های شهر خودتان یک پولی بدید تا با کنترل سرویس ان را فعال کنند.
یا وارد منو مخفی شوید(توضیحات بیشتر در تایپک منو مخفی ال جی)
با تشکر.
هادی
ویرایش کردم می توانید دوباره امتحان کنید:نقل قول:
گزینه هایی که نوشته شده نیست یا غیر فعال است دست نزنید.
با تشکر.
هادی
با سلام بین مدلهای lg زیر کدامیک جدیدتر و کدامیک بهتره؟
32LED7600
32LED5600
32LED4600
32LED5400
32LED4700
32led5600.نقل قول:
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
من 5600 رو که خریدم. دیشب سینمای778 رو هم خریدم.
این رجیستری که توی سایت ال جی هست رو لازم هست انجام بدم یا نه ؟
مثل گوشی موبایل نمیشه جایی سریال تی وی رو وارد کنم برا اطمینان بر اصل بودن. امکانش هس که تلویزیون هم اصلی فرعی داشته باشه
ممنون
همشون اصل.نقل قول:
شما اصلا نگران نباش.
کیفیت ساخت محصولات ال جی خیلی بالا هست(به راحتی میشه فهمید)
اولین کار ببین نسخه نرم افزار چنده اگر قدیمی بود اپدیت کن تا به مشکل زیرنویس برخورد نکنی.
با تشکر.
هادی
یه سوال:
5600 بهتره یا سری 5 سامسونگ؟! (از نظر کیفیت تصویر)
بنده اطلاعی از مارک سامسونگ ندارم.نقل قول:
در قسمت راهنمایی کمک بخواهید.
با تشکر.
هادیچ
سلام .روش اپدیت کردن led4700میشه برام توضیح بدین. ممنون
اساتید عزیز 5600 بهتره یا 8600 یا sl900؟ قابلیتهای 42 اینچ با 32 اینچ فرق داره یا فقط سایز فرق داره؟
8600 بهتره.شک نکنید.نقل قول:
خیر فرقی نمیکند.
با تشکر.
هادی