تو عادت کردی به طوفان کردن؟
خوب یه تیکه ای هم به ساپورت یو اس بی و اچ دی ام آی مینداختی دیگه!
تو عادت کردی به طوفان کردن؟
اخرین بازمانده اینو انداخت تو دهنت مگه نه؟!!نقل قول:
خوب؟ من که وایرلس دارم تو خونه،اصلا با این اقای چی میگن!! یو اس بی حال نمیکنم!!
این جرات داشتن اپل رو نشون میده که پیشگام شده برای شب بخیر گفتن به پورت های یو اس بی...الان دیگه همه چیز داره شبکه ای میشه!! مخصوصا تو امریکا که محل اصلی فروش ایپد ها هستش!! یا بریتانیا و جاپن!!
من یه گوشی خریدم با قیمت 650 تومن،که همه میگفتن پورت اچ دی ام ای داره...حدودا یه ماه دستم بود،ولی هیچ استفاده ای ازش نکردم!!
اول مطلبم هم اشاره کردم که حرف های من،برگرفته از نظر شخصیمه!!
اقایون عزیز بی خودی نظر ندین هر کودوم از این تبلت ها کارایی خاص خدشونو دارن
مثلا:
1-با ایپد نمیشه زنگ زد (الان میگی یه تبلت 10 اینچیرو می خوای بگیری دم گوشت چه کنی) میشه از هندز فری استفاده کرد و نداشتن دوربین خوب( دادا من میخوام 1 میلیون پول تبلت بدم میخوام اگه یه جایی گیر کردم بتونم با هاش عکس بگیرم یا حتی فیلم عزیز من 10 انچ هم انقدرا بزرگ نیست اوکی؟(یه مثال واست بزنم آیا آدم لب تاب میگیره که باهاش بازی کنه؟ الان شما یا میگی اره یا میگی نه که اگه بگی اره من میگم مگه ادم دیوانست پول زیاد بده بابت لب تاب میره با پول لب تاب یه دسکتاب می خره خدا اگه هم بگی نه من میگم ادم یه چیزی میگیره که بتونه تمامی کارایی ها رو ازش بگیره وگرنه که دیگه بین یه لب تاب 1 تومنی با 2 تومنی با دسک تاب فرقی نیست چرا میری به خاطر سخت افزار 2 تمنی میخری؟ یا اصلا چرا میری لب تاب میخری؟
2-مشکل تب 10.1 و زوم نبودن برنامه های زیاد واسشونه و پشتی بانی بد و سرعت خیلی پایین ترشون نسبت به ipad 2
و همین ناقص بودن هر کودوم با عث میشه ادم نتونه تسمیم بگیره
من الان میخام بین این سه تا تبلت یه کدوم رو انتخاب کنم و موندم !!!!!
اول اینو بگم این طوری که شما می فرمایید اصلا تبلت به درد نمی خوره چون هر کدوم از کارکرداشو یه گجت دیگه ای با کیفیت بالاتری داره! آیا این منطقه؟نقل قول:
در مورد دوربین اصولا شما دارین دوربین داشتن تبلت ها رو زیر سوال می برین.داشتن دوربین با کیفیت برای بعضی ها مثل من خیلی مهمه.وقتی هم میرم کوه بین تبلت و دوربین عکاسی یکی رو انتخاب می کنم و اون تبلته چون به جز عکاسی کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد.ضمن اینکه دوربین جلوی آیپد بر خلاف زوم vga هست که اصلا جالب نیست.
صفحه نمایش هم همینطور،شما که می ری کوه تلویزیون 52 اینچیتو با خودت میبری؟:31:
حالا دوست عزیز شما که اینقدر به باتری ipad 2 می نازی چطور نمی گی باتری ماشین هست با کارایی بالاتر پس باتری ipad 2 به درد نمی خوره؟
در نهایت اینو بگم که به نظر بنده هیچ کدوم از تبلت ها به طور مطلق از بقیه بهتر نیستن، من در مجموع زوم رو پسندیدم،شما آیپد 2 .
کسی هم این جا دعوا نمی کنه،محترمانه داره بحث میشه.
اول اینکه ایپد دوربین بدی نداره، فقط کیفیت زوم بهتره. دوم اینکه تبلت رو برای جی می خوای!!؟ --> اگه یه جایی گیر کردی باهاش عکس بگیری:27:؟نقل قول:
در مورد تعداد برنامه ها :
مگه این 65000 برنامه اختصاصا برای ipad 2 هست که شما می گی تعداد نرم افزارهاش بالاست؟
زوم هم برنامه های نسخه های قبلی آندروید رو اجرا می کنه (سیستم عاملشو میگم)
کی گفته سرعت زوم پایینه؟ شما چند بار باهاش کار کردی؟حداقل روی کاغذ که سرعتش از آیپد بالاتره.
منظورتون از پشتیبانی رو واض تر بگین؟
و اما برتری های زوم:
دوربین بهتر ، داشتن پورت usb ، ساپورت فلش ، cpu قوی تر ، رم بالاتر ، کنتراست بهتر صفحه نمایش ، استفاده راحت تر از اینترنت و ...
نه دادا منظورم رو اشتباه متوجه شدی من تبلت می خوام تا هم بتونم به عنوان یه لب تاب و هم به عنوان یه گوشی ازش نهایت یه استفاد رو ببرم یعنی یه چی بگیرم هم دوربینش خوب باشه هم فیلم بر داریش هم امکاناتش هم سرعتش هم همه چیش
1-اولا ننه بزرگ منم یه گوشی داره دوربینش vga هست بد نیست فقط این دوربین 14 مگا پیکسلی کنونم یه کم کیفیتش بهتره!!!!
دادا از اون هرفا میزنی
2- دیگه از نظر نرم افزاری هیچ شرکتی در مقابل اپل هرفی برا گفتن نداره ایو که همه میدونن شما نمیدونی؟
3 - داداش گلمی ها ولی زوم از ایپد سرعتش بیشتر نه از ایپد 2 !(با توجوه به محصولات این دو شرکت گفتم)
اپدیت سیستم عامل منظورم هست وگرنه دیگه پشتیبانی واسه ایران نیست !!!!!!!
4- اینایی که گفتم مثال بود نمی خوام شما وا سه من خوبی بشمری
من چاکره همه هستم :11:
1.منظورتو متوجه نشدم دوست مننقل قول:
2.از نظر نرم افزاری اپل با یه شرکت روبرو نیست ، اپل با تمام تبلت های آندرویدی طرفه.من منکر این نیستم که الان ios از نظر نرم افزاری در شرایط بهتریه ولی دیری نمی پاید که آندروید بهش می رسه.
3.من هنوز باهاشون کار نکردم ولی حداقل از نظر سخت افزاری حرف شما درست نیست.
4.این برتری ها در جواب شما نبود:31: می خواستم که پست جدیدی نذاشته باشم.
ما هم همینطورنقل قول:
من چاکره همه هستم
من نمی دونم با چه لفظی صحبت می کنم که بعضیا فکر می کنن دعواست. مجبورم همش :31: این شکلکو بزارم که سو تفاهم پیش نیاد.
رفقا،لطفا حرف های منو در حالی که یه لیوان اب دستتونه بخونین و وقتی این حرفا رو میخونین،منو در حال لبخند زدن تجسم کنین نه داد و فریاد و یا عصبانیت و دعوا!! من که با اپل یا هر شرکت دیگه ای قرارداد ندارم که سرش دعوا کنم!! فقط هم نظر شخصی خودم رو میگم!! فروم ها هم برای این هستن که افراد مختلفنظرات شخصیشون در مورد چیزهای مختلف رو بگن و بتونن با کمک هم،بهترین نتیجه گیری ها رو بکنن!!
نظر بیخودی چیه دادا؟!نقل قول:
اقایون عزیز بی خودی نظر ندین هر کودوم از این تبلت ها کارایی خاص خدشونو دارن
شما میتونی نسخه ی جی اس ام دار رو بخری تا زنگ هم بشه زد!!(اونقد ها هم دیگه پخمه نیستم که تلفن زدن با تبلت ها رو مسخره کنم!!البته کسی یه دستگاه 10 اینچی رو نمیذاره رو گوش و با هندزفری این کارو میکنه!!)نقل قول:
با ایپد نمیشه زنگ زد
تصور شما از ده اینچ رو نمیدونم،ولی تبلت 10 اینچی مادر اینده ی بچه های من،که ایپده،وقتی دستم میگیرم حس میکنم دارم یکی از مونیتور های 19 اینچم رو دستم میگیرم!!!:31:(شوخی بود!)نقل قول:
دادا من میخوام 1 میلیون پول تبلت بدم میخوام اگه یه جایی گیر کردم بتونم با هاش عکس بگیرم یا حتی فیلم عزیز من 10 انچ هم انقدرا بزرگ نیست اوکی؟
ببین،من برای عکس گرفتن و فیلم گرفتن،از گوشی یا دوربین دیجیتال استفاد ه میکنم...مثلا توی عروسی،من دوربین دیجیتال دارم! برای کوه هم دوربین دیجیتال میبرم!! برا دانشگاه هم دوربین موبایل هست!!دوربین ایپد رو هم اونقد ها هم ضعیف نیست که شما بخوای بگی گیر افتادم و دوربینش ضعیفه و به درد نمیخوره!!
پدر اینده ی بچه های خواهر زن اینده ی بچه هام،یه لپ تاپ دل گنده داره که ظاهرا مخصوص بازیه و از دسکتاپ من هم قوی تره!!اون دستگاه مخصوص بازی های سنگین درست شده!!نقل قول:
یه مثال واست بزنم آیا آدم لب تاب میگیره که باهاش بازی کنه؟
ایپد هم هر وقت روش بازی نصب کردی،کار نکرد،بیا اینجا من از مادر اینده ی بچه ها میپرسم که بهت جواب بده چجوری اجراش کنی!!هر بازیی هم که برای زوم مثلا هست،برا ایپد نیست هم اطلاع بده تا بررسی کنم!!
الان لپ تاپ خوشکل و 1800 تومنی من،بیشتر از زیر کفش هام روش خاک جمع شده!!دلیلش هم اینه که زیر کاربرد های نت بوک و دسکتاپم له شده!!در حال حاظر،شخصا هیچ دلیلی برای داشتن یه لپ تاپ نمی بینم!!نقل قول:
یا اصلا چرا میری لب تاب میخری؟
ببین،بذار خیالت رو راحت کنم!!هیچ وقت نمیتونی با اینجور بحث ها،به این نتیجه برسی که چی بهتره...نقل قول:
من الان میخام بین این سه تا تبلت یه کدوم رو انتخاب کنم و موندم !!!!!
هر کدوم از ماها که اینجا جمه شدیم،ادمهایی با سطح مشخصی از درک و شعور هستیم که احتیاجی نداریم دیگری برای ما تصمیم بگیره! حرف دیگری رو هم قبول نمیکنیم و بعد از بررسی،خودمون نتیجه میگیریم!! ما ادمهایی هستیم که وقتی طرف میگه رمش 512 هستش،به این فکر نمیکنیم که کامیپوتر 800 تومنیم 4 گیگ رم داره،چرا باید 1 میلیون بدم اینو بخرم که رمش 512 هستش؟!!!(این یه سوال واقعیه که برخی تو فروشگاهم از من پرسیدن!)
ماها حتمی الان به مرحله از درک رسیدیم که بدونیم،سیستم عامل،نوع کاربری ما،برنامه هایی که نصب میکنیم و ...تاثیرشون به مراتب از خود سخت افزار ها بیشتره و یه سخت افزار بسیار خوب،لزوما تفاوت بسیار بالایی با سخت افزاری مناسب برای هدفی خاص نیست!!!
بنابراین،اگر منتظرید که از این بحث ها،به نتیجه برسید که کدوم تبلت احتمالا بهتره،100%اشتباه میکنید!! اهدافتون رو بردارید،و مشخص کنید...خیلی ها هستن که از من گوشی خریدن،حدود 80 هزار تومن بیشتر پول دادن برای گوشیی با هدست بهتر،بعد از 4 ماه همون گوشی رو اوردن که بفروشم،هدست از نایلون بیرون نیومده یا اگر بیرون اومده،کاملا مشخصه که استفاده اش زیاد نبوده!!این یعنی خودت رو گول بزنی...تفاوت یه کاربر حرفه ای،با یه کاربر غیر حرفه ای اینه!! اینکه بتونه با توجه به نیاز هاش،بهترین رو انتخاب کنه!!
این نتیجه گیری از حرف های من اشتباه!!نقل قول:
اول اینو بگم این طوری که شما می فرمایید اصلا تبلت به درد نمی خوره چون هر کدوم از کارکرداشو یه گجت دیگه ای با کیفیت بالاتری داره! آیا این منطقه؟
اگر من به شما بگم که نمیتونم بگم کیفیت دوربین های گلکسی تبم چی بود،قبول میکنین؟ چون هیچوقت از اونها استفاد های نکردم!!نقل قول:
در مورد دوربین اصولا شما دارین دوربین داشتن تبلت ها رو زیر سوال می برین.
منظورم همراه بردن نبود!! من تو کیفم،تبلت،نت بوک،دوریبن دیجیتال رو با هم دارم!! منظور من،برای عکس گرفتن بود!! اگه شمابا خودت،دوربین دیجیتال،و تبلت داشته باشی،موقعی که میخوای عکس بگیری،کدوم رو میذاره رو سه پایه که عکس بگیری؟!نقل قول:
وقتی هم میرم کوه بین تبلت و دوربین عکاسی یکی رو انتخاب می کنم و اون تبلته چون به جز عکاسی کار های دیگه ای هم میشه باهاش کرد
دوریبن جلو،برای مکالمه های تصویری هستش،که طبق تست ها و رویو هایی که من دیدم،کیفیت تبلت به تبلت و تبلت موبایل و تبلت کامیپوتر خوب بوده!! به همین سادگی!!نقل قول:
ضمن اینکه دوربین جلوی آیپد بر خلاف زوم vga هست که اصلا جالب نیست.
منظورم تو خونه بود!!نقل قول:
صفحه نمایش هم همینطور،شما که می ری کوه تلویزیون 52 اینچیتو با خودت میبری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیرون از خونه هم،فکر نمیکنم که کیفیت صفحه انچنان مهم باشه!! شما تو کوه،میخوای نصف فیلم رو با کیفیت عالی ببینی،یا کل دو تا فیلم رو با کیفیت نسبتا عالی؟!!:20:
من دارم باطری های دو تا تبلت رو با هم مقایسه میکنم!!(بعدشم لطف کن همین الان برو ماشین رو بدون روشن کردن،چراغ هاش یا ظبت رو روشن کن،10 ساعت بعد،هنوز روشن هستن یا باید 70 تومن پول باطری بدی؟!:27::13::5:)(دیدی باطری ایپد از باطری ماشین هم بهتره!!:31:)نقل قول:
حالا دوست عزیز شما که اینقدر به باتری ipad 2 می نازی چطور نمی گی باتری ماشین هست با کارایی بالاتر پس باتری ipad 2 به درد نمی خوره؟
من ایپد رو اگه رایگان بهم بدن،حملش نمیکنم که بدم یکی دیگه!! اصلا کار کردن با دستگاهی که سیستم عامل ios باشه و من نتونم خودم براش برنامه بنویسم یا رامش رو کوک کنم و پرژن گلف خودم رو روش نصب کنم،اصلا از گلوم پایین نمیره!!نقل قول:
در نهایت اینو بگم که به نظر بنده هیچ کدوم از تبلت ها به طور مطلق از بقیه بهتر نیستن، من در مجموع زوم رو پسندیدم،شما آیپد
گفتم که!! من تو بحث کردن،ا ن ی!! بحث میکنم و متاسفانه خیلی ها فکر میکنن دارم داد و بیداد میکنم!!درصورتی که اصلا اینجوری نیست! من عاشق بحث کردن در اینجور موارد هستم و جایی که اطلاعی ندارم،عاشق هیچی نگفتن...دلیل اینکه الان بحث میکنم،اینه که مادر اینده ی بچه هام،تبلت ایپد رو داره...اون کلا عاشق محصولات اپل هستش و الان هم منتظره تا فک فامیلاش ایپد 2 رو براش بفرستن!!نقل قول:
کسی هم این جا دعوا نمی کنه،محترمانه داره بحث میشه.
ولی پدر اینده ی بچه های خواهر مادر اینده ی بچه های من،عشق سامسونگ داره کلا و تبلت سامسونگش رو داره میکنه تو هیکلمون دسته جمعی!! انگار فقط سامسونگ تبلت داره...
شخص خودم که عشق سونی هستم!!
وقتی میخوای بری کوه،از دوربین تبلت استفاده میکنی یا دوربین دیجیتال یا مثلا موبایل؟!:31:نقل قول:
دوربین بهتر ، داشتن پورت usb ، ساپورت فلش ، cpu قوی تر ، رم بالاتر ، کنتراست بهتر صفحه نمایش ، استفاده راحت تر از اینترنت و ...
میشه چهار کاربرد پورت یو اس بی،که وایرلس نداره رو ذکر کنی؟!:8:
میشه بگی،یعنی با ایپد نمیتونی ویدیو از یوتوب ببینی و اینا؟!:18:(اینو جدی میگما،اصلا توجه نکردم به اینکه با ایپد و ایفون میشه ویدیو دید از یوتوب یا نه!!یا مثلا ویدیو های فیس بوک رو...؟واقعا نمیشه؟)
میشه چهار برنامه و بازی که روی زوم اجرا،ولی روی اید اجرا نمیشن رو ذکر کنی؟!:11:
میشه بگی،برای فیلم دیدن،از تی وی 52 اینچ استفاده میکنی یا یه مونیتور 10 اینچ!!!:31:
دیگه استفاده راحت تر از اینترنت رو نگو!! خدایی اپ های سایت ها و شبکه ها و رادیو ها و تی وی های اینترنتی برای ایپد 5 برابر اندو هستش!!:31:
هیچوقت نمیتونی!! به قول این علیرضا،تبلت ها،چیزی بین این گوشی و لپ تاپ ها هستن و نمیتونن هیچوقت جاشون رو بگیرن!! هرچند هیچ لپ تاپی نیست که بتونه 10 ساعت مثل خر جی پی اس و وای فایش روشن باشه و کار کنه هنوز!!نقل قول:
نه دادا منظورم رو اشتباه متوجه شدی من تبلت می خوام تا هم بتونم به عنوان یه لب تاب و هم به عنوان یه گوشی ازش نهایت یه استفاد رو ببرم یعنی یه چی بگیرم هم دوربینش خوب باشه هم فیلم بر داریش هم امکاناتش هم سرعتش هم همه چیش
اپل،یه سیستم عامل بسته رو میده دست کاربرا،به نظر من،هر روز باید اپدیت بکنه نه چند وقت یه بار!!!نقل قول:
اپدیت سیستم عامل منظورم هست وگرنه دیگه پشتیبانی واسه ایران نیست !!!!!!!
اندو،یه سیستم عامل باز هستش که همه چیش دست کاربر هاست،اگعه به من باشه،گوگل باید سالی یه دونه نسخه ارائه بده که نسخه ی مرجع باشه از بهترین کد ها و اپدید هایی کاربرانش انجام دادن!!وقتی نوشتن اپ،رام و نسخه ای که رو گوشیت نصب میکنی دست خودته،دیگه پشتیبانی شرکتی معنایی نداره!!
تایید میشه!نقل قول:
2.از نظر نرم افزاری اپل با یه شرکت روبرو نیست ، اپل با تمام تبلت های آندرویدی طرفه.من منکر این نیستم که الان ios از نظر نرم افزاری در شرایط بهتریه ولی دیری نمی پاید که آندروید بهش می رسه.
ما هم همینطور،برای رفع مشکل،به خط اول مراجعه کنید!!نقل قول:
ما هم همینطور
عزیز خوبه خودت میگی آمریکا و بریتانیا و ژاپن. اونجا فناوری وایرلس خیلی بشتر از مملکت ما جا افتاده. شما تو خونت وایرلس روتر داری تو کوچه و خیابون که نداری! ما داریم اینجا زندگی میکنیم نه آمریکا!نقل قول:
اخرین بازمانده اینو انداخت تو دهنت مگه نه؟!!
خوب؟ من که وایرلس دارم تو خونه،اصلا با این اقای چی میگن!! یو اس بی حال نمیکنم!!
این جرات داشتن اپل رو نشون میده که پیشگام شده برای شب بخیر گفتن به پورت های یو اس بی...الان دیگه همه چیز داره شبکه ای میشه!! مخصوصا تو امریکا که محل اصلی فروش ایپد ها هستش!! یا بریتانیا و جاپن!!
خوب iOS خیلی زودتر از اندروید اومد به بازار. گوگل وقتی سیستم عامل نداشت بیاد برا چی بزنه؟ سیمبین؟نقل قول:
سوالم رو اینجوری مطرح میکنم!! میشه بگی که برنامه گوگل ریدر،اول برای ایفون و ایپد اپل اومد،یا برای اندروید گوگل؟!
خوب همونطور که دوستان گفتن انتخاب بین این تبلت ها سلیقه ای هست بسته به نیاز شخصی
اما خوب نمیشه گفت که دوربین تبلت به درد نمی خوره صفحه نمایشش واسه دیدن فیلم خوب نیست...
در اصل تعداد قابلیت های موجود توی یه گجت هست که استفاده از اون رو جالب می کنه
و شایدخیلی از اون قابلیت ها واسه خیلیا بی استفاده باشن و شایدم یکی به خاطر یه قابلیت خاصی که خودش بهش نیاز داره بره سمت یه تبلت دیگه
باز که تو اومدی یه صفحه رو صاحب شدی که!نقل قول:
ولی خوب کلی از حرفهات رو قبول دارم مخصوصا اونجایی رو که از من نقل قول کردی! :31:
مثلا من هم خیلی وقته دارم فکر میکنم که لپ تاپی که یک و نیم بابتش پول دادم الان به چه دردم میخوره وقتی که کارهای سنگینی که باهاش انجام میدم رو میتونم با پی سیم انجام بدم و کارهای سبکترش رو با تبلت یا حتی گوشی! چه کاریه که که یه لپ تاپ 15.4 اینچی که با کیف و میز و دم و دستگاهش بیشتر از 5 کیلو میشه رو با خودم اینور و اونور کنم.
در مورد کاربرد هم آقا هر کدوم از گجت ها رو برای کاری ساختن دیگه!
چه کاریه که از تبلت بخوای استفاده ی دوربین دیجیتال رو بکنی یا ازش انتظار توانایی ساپورت برنامه های سنگین رو داشته باشی؟
ولی خوب در این شکی نیست که اپل کم کاری کرده و من خودم هم انتظار چیز بهتری رو از داشتم.
این که میگم هیچ ربطی به مقایسه ی تبلت ها و برتری یکی نسبت به یکی نداره ولی خوب اقا یا دوربین نذار یا اگه میزاری یه چیزی بزار که صدای مردم درنیاد؛ یا قابلیت ساپورت هارد اکسترنال نذار یا اگه میزاری چرا فقط ATA؟
بابا یه پورت ناقابل USB دیگه چیزی بود که از تبلت آیپد دریغ شد؟
ای وای ای هوار! :19:
اهان ببخشید نمیدونستم این تبلت ها برای ایران ساخته میشه....نقل قول:
عزیز خوبه خودت میگی آمریکا و بریتانیا و ژاپن. اونجا فناوری وایرلس خیلی بشتر از مملکت ما جا افتاده. شما تو خونت وایرلس روتر داری تو کوچه و خیابون که نداری! ما داریم اینجا زندگی میکنیم نه آمریکا!
بازارهایی که اپل توش نفوذ داره،جاهاییه که ملت میشینن تو خیابون و با اینترنت،سریال تماشا میکنن!! اونم انلاین...اگر اپل قرار بود که منتظر بمونه که دنیا برسه به چیزی که این میخواد عرضه کنه،الان باید تازه از برنامه هایی برای ساختن گوشی فول تاچ به نام ایفون 2جی در سال های اینده صحبت میکرد!!
ماها،توی ایران ادم های بدبختی هستم که بعد از 5000سال تمدن و افتخار،الان منتظریم ببینیم یه مشت ابله! چی میگن و چی میسازن که ما هم بیایم سریع اونو بخریم در صورتی که شرکت مربوطه ما رو یه جای خودش هم حساب نمیکنه!! مهندس ها و متخصص های ما چارتا چارتا بخاطر کلی مشکلات که همه ازش اگاهن،دارن از این مملکت در میرن!!اخر و عاقبتش هم میشه این که ماها،نگران از دست رفتن یو اس بی هستیم...بعدشم،یو اس بی دار بودن یا نبودن ایپد،زوم یا هر کس دیگه ای به من ربطی نداره!چون سونی،هنوز جراتش اونقدر نیست که یو اس بی رو حذف کنه!!فقط امیدوارم که مهندسشون که داشته تبلت سونی رو کار میکرده،با مادر اینده ی بچه هاش نرفته باشه ساحل که سونامی زده باشه موچالش کرده باشه که ما یه سال دیگه علاف تبلت سونی بشیم!!
فکر نمیکم طرفدارهای نیویورکی اپل،از طرفدارهاش در ایران بیشتر باشن!!!
نسخه ی رسمی گوگل ریدر،دو سه ماه پیش اومد بیرون مگه نه؟در حالی که الان یه سال و خورده ای هستش که اندو داره نصب میشه و کاربر داره...در صورتی که تا من یادم میاد،اپل خیلی وقته که برنامه ی گوگل ریدر رو داره...غیر از اینه که اکثر برنامه های گوگل،خیلی دیرتر از انتظار به اندروید اومدن؟!نقل قول:
خوب iOS خیلی زودتر از اندروید اومد به بازار. گوگل وقتی سیستم عامل نداشت بیاد برا چی بزنه؟ سیمبین؟
من چون بعضی از این خبر ها رو واسه وبلاگ خودم ترجمه کردم از انگجت یا سایت های دیگه،دقیقا یادمه با عبارت هایی مثل مثلا بالاخره گوگل مپ رسمی برای اندروید هم اومد!!گوگل ارث رسمی برای اندروید!! و کلی حرف های دیگه...
البته اینکه ios قبل این اومده رو هم قبول دارم!
من هم نگفتم...من زوم رو به خاطر امکانات دسته اولش تقدیر میکنم،مشخصه که یکی از بهترین تبلت هاست...نقل قول:
اما خوب نمیشه گفت که دوربین تبلت به درد نمی خوره صفحه نمایشش واسه دیدن فیلم خوب نیست...
ولی،طبق مطالبی که در بالا اون همه طولانی گفتم،ایا میشه نتیجه گرفت که چون دوربین و صفحه نمایشش عالی هستن،پس بهتره از همه!!؟
++++++++++++++++++++++++نقل قول:
در اصل تعداد قابلیت های موجود توی یه گجت هست که استفاده از اون رو جالب می کنه
تایید میشه
تایید میشه! من هم بارها گفتم که فقط نظر شخصیم خودم رو میگم...برا همین هم هر وقت پ.خ میاد برام که مشاوره میگیرن،سعی میکنم نظر قطعی ندم و بفرستم تاپیک مشاوره تا نظرات همه رو بشنون و بتونن راهنمایی خوبی،در حد و اندازه های پیسیورلد بگیرن...چون این مبالغ برای این گوشی ها،واقعا برای اکثر مردم ما شوخی نیست!نقل قول:
و شایدخیلی از اون قابلیت ها واسه خیلیا بی استفاده باشن و شایدم یکی به خاطر یه قابلیت خاصی که خودش بهش نیاز داره بره سمت یه تبلت دیگه
اخه جواب پست های همه رو توی یه پست،و کامل میدم...!! بعدشم به من چه که پست من می افته اخر صفحه ها که بعد از پست من،مجبورین برین صفحه ی بعد؟!!نقل قول:
باز که تو اومدی یه صفحه رو صاحب شدی که!
میتونست خیلی قوی تر از اینها باشه،ولی همین هم فعلا همینطوری که میبینی،به شدت قابل دفاع کردنه!!نقل قول:
ولی خوب در این شکی نیست که اپل کم کاری کرده و من خودم هم انتظار چیز بهتری رو از داشتم.
وسایل سک سی،باید باریک باشن!!باید به کاغذ بگن زکی!! برا همینم هم با حذف کردن متعلقات مربوط به یو اس بی،اپل در سبک تر،باریک تر کردن دستگاهش قدم برداشته!!درضمن،این کار،یک قدم به جلوی بزرگ محسوب میشه...نقل قول:
بابا یه پورت ناقابل USB دیگه چیزی بود که از تبلت آیپد دریغ شد؟
واسه من و دوستانی که تصمیم گرفتن لپ تاپشون رو رد کنن و تبلت بخرن فکر کنم پورتهایی مثل USB و HDMI مهم باشند. حالا تو رو نمیدونم!
واسه من هم مهمه تقریبا!! ولی چون خونه،مغازه ای که کار میکنم! خونه ی بابام!! خونه ی بابای مامان اینده ی بچه ها و دانشگاه،کافی نت دایی و... وایرلس هست،کمتر حس میشه!!نقل قول:
واسه من و دوستانی که تصمیم گرفتن لپ تاپشون رو رد کنن و تبلت بخرن فکر کنم پورتهایی مثل USB و HDMI مهم باشند. حالا تو رو نمیدونم!
تازه من از جی اس ام ها هم استفاده میکنم!
دوست عزیز senaps ، شما گوگل ریدر رو مثال می زنی دلیل نمیشه که همه app این طوری باشن، مثلا فایرفاکس برا کدوم سیتسم عامل اومد؟آندروید
حذف usb یه قدم رو به جلوه؟ داری جانب دارانه قاوت می کنیا!نقل قول:
وسایل سک سی،باید باریک باشن!!باید به کاغذ بگن زکی!! برا همینم هم با حذف کردن متعلقات مربوط به یو اس بی،اپل در سبک تر،باریک تر کردن دستگاهش قدم برداشته!!درضمن،این کار،یک قدم به جلوی بزرگ محسوب میشه...
1- رو کاغذ که آره!!! ولی شما دارین محیط پر دنگ و فنگ اندروید که عین جارو برقی پرفورمنس میخواد رو با iOS که اصولا محیطش هیچی نداره و در عین حال از جذابیتش کم نشده رو با هم مقایسه می کنین... مشخصه که این وسط اندروید واسه ی تامین نیاز های دستگاه ، سیستم بالاتری میخواد و به نوعی ضعف سیستم عاملیه که زوم استفاده کرده ، و چیزی واسه نازیدن بهش نداره این که کاغذی سیستمش بالاتره ولی همون پرفورمنس و تا جایی که من تو بنچمارکا دیدم کمتر داره!!!نقل قول:
2- در مورد دوربین حق با شماس، من که دوربین درس حسابی ندارم و می خوام هر چی پول دم دستمه رو بدم واس آی پد ، این وسط واس یه عکس درست و حسابی گیر می افتم...
یو اس بی هم گمان نکنم نیازی باشه... مثلا شما واس من مثال بزنین که یو اس بی داشتن به چه دردی میخوره؟؟؟ زوم چیکار با یو اس بی میکنه که آی پد بدون یو اس بی نمی کنه؟؟؟
این مساله فلش که دیگه هر کی میخواد iOS رو نقد کنه می گه و بر همه هم واضحه که iOS کلی اپ داره که فلش رو به HTML 5 تبدیل می کنه و قابل اجرا میشه و تا جایی که من میدونم فلش هم روی سافاری نیس ، اما نمی دونم چه طور ولی توی نت خوندم که اومده (اطلاعات بیشتری ندارم)
سی پی یو و رم هم که قبلا گفتم بهتون نظرمو...
کانترست صفحه نمایش هم درسته حق با شماس...
استفاده راحت تر از اینترنت هم اصلا قبول ندارم... یعنی چی راحت تر؟؟؟ چی داره که راحت تره؟؟؟
نظرات من بود و نمی گم که این حرفا درسته... اما این عقیده منه...
منم هم گلکسی دوستمو دستم گرفتم و هم آی پد ، و آی پدو ترجیح دادم...
بهتره یه جائی قرار بذارین کتک کاری کنین
قضیه رو تموم کنین بره پی کارش
مهترین استفاده usb برای من انتقال اطاعات به کمک flash هست. خیلی گجت ها هستن که با usb به دستگاه وصل میشن. مثلا گیرنده تلویزیون دیجیتال!نقل قول:
یو اس بی هم گمان نکنم نیازی باشه... مثلا شما واس من مثال بزنین که یو اس بی داشتن به چه دردی میخوره؟؟؟
سرعت پیج باز کردن، مرورگر خوب و ...نقل قول:
استفاده راحت تر از اینترنت هم اصلا قبول ندارم... یعنی چی راحت تر؟؟؟ چی داره که راحت تره؟؟؟
اره دیگه....رفتن از تکنولوژی کابل ها به تکنولوژی بی سیم،یه قدم به جلو محسوب میشه یا عقب؟!نقل قول:
حذف usb یه قدم رو به جلوه؟ داری جانب دارانه قاوت می کنیا!
مرورگ های فایر فاکس،سافاری،کروم و اکسپلورر،به نظر من تو یه سطح هستن..اکثر ios دارها،از سافاری خودشون استفاده میکنن! ولی خوب،اکثریت غریب به اتفاق اپ ها،اول برای ios اومدن!نقل قول:
دوست عزیز senaps ، شما گوگل ریدر رو مثال می زنی دلیل نمیشه که همه app این طوری باشن، مثلا فایرفاکس برا کدوم سیتسم عامل اومد؟آندروید
اره ...این هم یه استفاده هستش....نقل قول:
مهترین استفاده usb برای من انتقال اطاعات به کمک flash هست. خیلی گجت ها هستن که با usb به دستگاه وصل میشن. مثلا گیرنده تلویزیون دیجیتال!
ولی به شخصه،من مثلا فایل های گوی به پی سی یا نت بوک یا تبلت رو با بلوتوث و بین پی سی و نت بوک یا تبلت رو با وایرلس انجام میدم که راحت تر و سریع تر و با کلاس تره!!
این کلاست من و کشته دیگه
آقا من با این کتک کاریه از اولش موافق بودم کس دیگه ای پا نیست؟
نظرتون چیه رای بگیریم؟
Motorola Xoom review
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.androidcentral.com/motorola-xoom-review
ميشه باهاش SMS زد؟
كلا بين تبلت هاي جديدي كه اومدن كدوم يكي اين قابليت رو دارن؟
خوب یا قابلیت تماس داره یا نداره دیگه حالا مگه میشه فقط اس ام اس زد و تماس نداشت؟
هنوز نیومده که ببینیم میشه یا نه. ولی با ipad میشد پیامک زد ولی تماس نمیشد.
وقتی جی ام اس داره،با یه برنامه فرستادن تکست،میشه تکست هم داد!
دستگاه برای فرستادن تکست ها و تماس ها،دو تا چیز میخواد:
1-قابلیت های تماسی و انتن و اینا که همون جی اس ام!
2-برنامه ای که به دستگاه بفهمونه که شماره ای که وارد شده،یه شماره تلفنه و باید بهش زنگ بزنه یا متنی رو بهش بفرسته نه اینکه باهاش نقاشی بکشه!
بله رئوف جان . ارسال دیتا رو من جایی خوندم که داره . اما ارسال صوت یا همون تماس تلفنی که ندارن .نقل قول:
امیدوارم درست خونده باشم . :31:
راستش،من که اکثر دوستانم شماره تلفنم رو دارن:نقل قول:
بله رئوف جان . ارسال دیتا رو من جایی خوندم که داره . اما ارسال صوت یا همون تماس تلفنی که ندارن .
maysam_senaps روی اپراتور اسکایپ!! و همچنین cenaps برای تکست زدن!! کاملا هم رایگان و راحت با کیفیت بالا....خیلی از دوستان اینجوری دیگه ارتباط داریم با همدیگه!
ولی تماس تلفنی رو اگه داشته باشه،یعنی جی اس ام نیست دیگه! پس یعنی سیم کارت نمی خوره،و این یعنی اینکه تکست رو هم باید بیخیال بشی! کگه فکر نکنم اینجوری باشه!! امیدوارم که اشتباه خونده باشی و تماس تلفنی داشته باشه!
میثم جان ، این طور که من فهمیدم شما گفتین که یا باید تبلت هم تماس بگیره هم اس ام اس بزنه ، یا هیچ کدوم...
ولی مثلا همین آی پد ، مدل 3جی ، GSMــش قابلیت ارسال Data رو داره ، ولی تماس نمی تونه بگیره... واس اس ام اس هم باید برنامه ریخت که به قول شما نیاد با شماره نقاشی بکشه :))
توی سایت اپل زده... Data Only...
نه آقا اونطوری که من میدونم قابلیت پشتیبانی از GSMش Coming soonه
جل الخالق! نمی دونستم! ممنون که اشاره کردی...نقل قول:
میثم جان ، این طور که من فهمیدم شما گفتین که یا باید تبلت هم تماس بگیره هم اس ام اس بزنه ، یا هیچ کدوم...
مهندس،مغازتون رو هر چه سریعتر از گونی و توی خیابون،منطقل کن به یه جای بسته!!افتاب رو مخت تاثیر گذاشته!!نقل قول:
نه آقا اونطوری که من میدونم قابلیت پشتیبانی از GSMش Coming soonه
اخه وقتی دستگاهی اومد به بازار،کامینگ سونش یعنی یه دستگاه دیگه که باید بخوره تو سرشون!
دکتر من هم منظورم اینه که این زوم نسخه ی دیگه ای هم داره که منطبق به جی اس امه!
ضمنا ما همکار نیستیم که بتونم مثل تو وسیله هام رو تو گونی جا بدم؛ جامم خوبه؛ پیشنهاد میکنم که یکمی در مورد درکت درباره ی جملاتی که میخونی تجدید نظر کنی، راستی زودتر جات و تغییر بده شنیدم سد معبریا دارن میان سراغت
از این حرف ها نزنین خوب نیست :13:
بیخیال این مقایسه قیمتی تبلتها در بازار اروپا / اسپانیا هست
Motorola Xoom, LG Optimus Pad, Asus Eee Pad, and Acer Iconia Tab all get priced in Spain
According to the Phone House catalog in Spain, the Motorola Xoom will cost 699 euros, and the also 10-inch, Android 3.0 Honeycomb-running Asus Eee Pad will be just 399 euros. The 3D-enabled LG Optimus Pad will cost a whopping 849 euros, and Acer’s 7-inch Iconia Tab will set you back 349 euros.
این هم یک خبر در موردش
موتورولا XOOM اوایل آوریل در انگلیس موجود می شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، موتورولا XOOM که یک PC تبلت پیشرفته آندرویدی است و در اوایل ژانویه پرده برداری شد در ماه آوریل در فروشگاههای انگلیس موجود می شود. لازم به ذکر است که این تبلت اکنون پیش فروش می شود. از ویژگی های موتورولا XOOM می توان به صفحه نمایش لمسی 10.1 اینچ ، پردازنده دو هسته ای ، 3G و Wi-Fi اشاره کرد. اپراتور Carphone Warehouse بطور اختصاصی این گوشی را عرضه می کند و آن را بدون سیمکارت و با قیمت 599.99 یورو در اختیار کاربران قرار می دهد.
موتورولا XOOM نخستین تبلت دنیا با آندروید 3.0 (honeycomb) است. وضوح صفحه نمایش 10.1 اینچ آن 1280x 800 پیکسل می باشد و این دستگاه قادر به ضبط ویدئو با وضوح بالا می باشد. موتورولا XOOM همانطور که انتظار می رود از یک سری سرویس های موبایل گوگل و نرم افزارهای موجود برای دانلود از طریق بازار آندروید پشتیبانی می کند.
.
Motorola XOOM MZ600
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide.
Motorola XOOM MZ601
Tablet with no GSM voice communication capabilities.
Motorola XOOM MZ604
This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide
این سه مدل زووم هست که شبکه های مختلفی رو ساپورت میکنن و فقط وسطی هست که جی اس ام هست و قابلیت ارسال دیتا رو هم توسط شبکه های مخابراتی داره
مشخصاتشو اینجا ببینید :
کد:http://developer.motorola.com/products/xoom-mz601/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلت xoom باز هم در رتبه اول... ...
.-تبلت آندروید motorola xoom
تبلت موتورولا XOOM با صفحه نمایش لمسی 10.1 اینچ ، پردازنده دو هسته ای ، 3G و Wi-Fi و نخستین تبلت دنیا با آندروید 3.0 (honeycomb) است. وضوح صفحه نمایش 10.1 اینچ آن 1280x 800 پیکسل می باشد و این دستگاه قادر به ضبط ویدئو با وضوح بالا می باشد.(امتیاز 29 )
2-تبلت آندرویدGalaxy tab 2 (امتیاز 29)
3- تبلت آندروید LG optimus pad (امتیاز 25 )
4-تبلت آندروید Iconia Tab A500 (امتیاز 25 )
5- تبلت ASUS Eee Pad MeMo (امتیاز 25 )
نکته قابل توجه اینه که ipad 2 توی 5 تبلت اول نیست و 4 تبلت اول هم سیستم عامل اندروید دارن .
tablet-news.com.
نقل قول:
مهندس،مغازتون رو هر چه سریعتر از گونی و توی خیابون،منطقل کن به یه جای بسته!!افتاب رو مخت تاثیر گذاشته!!
اخه وقتی دستگاهی اومد به بازار،کامینگ سونش یعنی یه دستگاه دیگه که باید بخوره تو سرشون!
اخه چرا انقد عصبانی میشی؟ مگه من چی گفتم؟:10:نقل قول:
دکتر من هم منظورم اینه که این زوم نسخه ی دیگه ای هم داره که منطبق به جی اس امه!
ضمنا ما همکار نیستیم که بتونم مثل تو وسیله هام رو تو گونی جا بدم؛ جامم خوبه؛ پیشنهاد میکنم که یکمی در مورد درکت درباره ی جملاتی که میخونی تجدید نظر کنی، راستی زودتر جات و تغییر بده شنیدم سد معبریا دارن میان سراغت
ببخشید به هر حال! شوخی کردم خوب...نمیدونم کجاش ولی بد بود...بازم ببخشید...
نه داداش صحبت ناراحت شدن نیست خودت میدونی که هر جا که صحبتت شده ازت تعریف کردم و خودمم باهات خیلی حال میکنم منتها من فکر کردم از شوخی توی تاپیک قبلیه ناراحت شدی و کلید کردی به ما که تیکه بارمون کنی شرمنده! :31:
فکر نکنم موبایل فروشا در شیراز اینو برای فروش بیارن
سخت افزار فروشا اینوباید بیارن
فعلا كه تبلت ها رو جز جماعت موبايل ميدونن. ولي من يه دوست دارم تو كار كامپيوتره تبلت هم داره.
از جناب senaps و tanatos خواهشمندم بحث و دعوا رو بزارن کنار ...
حداقل در اینجا !!
-----------------------
تبلت ها جای نت بوک ها رو گرفتن یا به لفظ بهتره با اومدن ویندوز 8 برای تبلت این عمل تکامل پیدا می کنه !!!
فعلا تبلت یه دستگاه fun هست اما شک نکنید که بزودی زود مثل موبایل میشه و !!!
با پیشرفت اینترنت wireless و 3g این روند خیلی بهتر ادامه پیدا می کنه !!!
رقابت در دنیای تبلت هر روز بالا و بالاتر میره و طبعا مدل ها زیاد میشن و قیمت ها پایین میان !!!
------------------
دوستان راستی android برای تبلت های خودش Game قرار داده !!
منظورم مثل ios هست ... که game های واقعا جالبی داره !!!
-----------------
:40:
چرا اتفاقا من تو آناهيتا ديدم يه مغازه Creative ZiiO رو داشت اينم حتما ميارهنقل قول:
سخت افزاري ها هم خيلي به خودشون فشار بيارن iPad