همون srs تو هندزفری گوش رو می ترکونه:31: من که به شخصه با دالبی زیاد حال نکردم
همون srs تو هندزفری گوش رو می ترکونه:31: من که به شخصه با دالبی زیاد حال نکردم
دالبی فکر کنم وقتی به این باند های 5.1 کاناله وصل کنی مشخص میشه.بیشتر به تفکیک صدا که از چه جهتی میاد مربوط هست.
البته یک سری هدفون هم هستن دالبی ان ولی نمیدونم چه طوری کار میکنن.چون دوتا جهت چپ و راست که بیشتر نداریم توی هدفون ها نداریم.
امروز 4 اردیبهشت قیمت این گوشی 620 ( گارانتی اصلی - یاس / طبقه همکف علاءالدین )
دیجی کالا 10 تومن ارزون کرد ... بی گارانتی 585 تومن .
اقا شما خیلی فعالیا . هر روز که چه عرض کنم هر ساعت قیمت گوشی رو از چندین سایت فروش اینجا میزاری .:31:نقل قول:
حالا به سلامتی کی میخری ؟ زودتر بخر یه ریویو بزار که دلمون اب شد.
گوشی خوبیه ...ولی قیمتش بالاست به نظر من حدود 510 تا 520 باید برسه.. ( 480 به نظر من می ارزه با این موجی که داره میاد)
بدجوری مرددم !!! هم دو هسته ایها هم جدیدا فکر تبلت ها افتاده تو سرم ( این زووم هم وارد ایران شده )
فعلا رو هوام ..... :31:
قیمت بی گارانتی شده 565 تومن :31:
اینجا :
کد:http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc/318.html
ما که پول نداریم.این برامون خوبه.ولی همینم خیلی باید جون بکنم تا بخرم.تو رویاهامه...
داداش جان منم عین خودت:11: منتظرم طوری بیاد پائین که ارزش خرید داشته باشه الان خیلی گرونه نسبت به وضعیت بازار ...
دوستانی که HTC دارن یه سوال برام پیش اومده :
گوشی های htc دلیور اس ام اس رو چطوری نشون میدن ؟
مثلا سامسونگ یه اس ام اس میاد که خیلی حال به هم زنه .... سونی اریکسون عالیه چون کنار اس ام اس ارسالی تیک میزنه !
می خوام بدونم htc چطوریه؟
ممنون
قیمت بی گارانتی شده 560 تومن :31: ( 5 تومن کم شد ) چون این سایته ماشاءالله ارزون فروشه :46: میشه گفت تو بازار 540 تا 550 باید باشه
اینجا :
کد:http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc/318.html
چرا 560 تومن نمی ارزه الان با dhd تفاوت اندکی داره ولی dhd 620 تومنه . دلیل این که نمی ارزه چیه ؟نقل قول:
اینم لینک مقایسه dhd و desrie s
[HTML]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3468&idPhone2=3776[/HTML]
دلیلش اینه که dhd گرونه :31::31::46:
شکی در خوب بودنش نیست ولی گرون بودن DHD دلیل نمی شه که بگیم این می ارزه !!!!
دیزایر اچ دی و گوشی های دیگه الکی قیمتشون بالا مونده ... البته قصد مقایسه ندارم ولی گالکسی تب شده 550 تومن !!! اینا تا کی می خوان اینطوری بمونن؟؟!!! گوشی های نسل جدید باید این قیمتو داشته باشن ... این گوشی و dhd و حتی آرک باید بیاد قیمتشون بکشه پائین .... خیلی .
موافقم.تازه جدیدا Galaxy S قیمتش واقعی شده.متاسفانه توی ایران به خاطر تحریم ها کمتر شرکتی میاد نمایندگی مستقیم بزنه.از سایت هایی مثل آمازون هم که نمی تونیم خرید کنیم.پس فقط بازار میمونه که میتونن قیمت ها رو هر جور خواستن بالا و پایین ببرن.نقل قول:
البته تو گوشی های سامسونگ هم ( حالا من گالکسی رو میدونم بقیشونو نمیدونم ) دلیور به صورت sms نمیاد ! یعنی صدای sms میاد ولی sms با عنوان دلیور ( مثل گوشی های قدیمیش که یه sms دلیور میومد تو اینباکس ) همچین چیزی نیستنقل قول:
دوستانی که HTC دارن یه سوال برام پیش اومده :
گوشی های htc دلیور اس ام اس رو چطوری نشون میدن ؟
مثلا سامسونگ یه اس ام اس میاد که خیلی حال به هم زنه
ممنون
اتفاقا گالاکسی اس و ویو که خودم دارم.هردو به صورت اسمس میاد...:41:نقل قول:
فکر کنم از این لحاظ ( دلیور اس ام اس ) سونی اریکسون خیلی بهتر از بقیه عمل کرده :31: یه چیز ساده ولی واقعا به نظر من یکی مهم .
ببینم حالا مگه گوشی های htc دلیور اس ام اس چطوریه؟
یه عزیزی تو انجمن اندروید اینطوری گفت :
" توی دیزایر که به این طریقه.
اگه قسمت دلیوری رپورتش رو تیک زده باشین بعد از اینکه دلیوری میشه اگه روی همون مسیج 2ثانیه انگشتتون رو نگه دارید و از منویی که میاد ویو رپورت رو بزنید اگه دلیوری شده باشه مینویسه اگه هم نشده باشه می نویسه پندینگ یا هر چیز دیگه ای. در ضمن وقتی دلیوری میشه یه علامت پاکت نامه با یه علامت تعجب کنارش میاد توی نتیفکیشن بار گوشی و یه ویبره هم میکنه گوشی! "
ویو آره ولی گالکسی نه ( خودم هم گالکسی دارم میدونم ) موقع دلیور ، صدای sms میاد و اون بالای صفحه هم یه sms میزنه ولی چیزی به عنوان sms که شما قرار باشه پاکش کنین ( مثل ویو یا گوشی های قدیمی تر ) نداره ، در واقع فقط یه هشداره sms هستنقل قول:
خودم هم قبلا فکر میکردم دلیورش sms میاد و باید پاکش کنم ولی وقتی این گوشی خریدم دیدم این جوری نیست
خب اون بالا تو نوتیفیکیشن بار که اون علامت اس ام اس میاد تا چه موقع اون بالا میمونه ؟؟؟
در ضمن مبارک باشه بالاخره گالکسی رو گرفتی هاااااا :31:
آره دیگه :31:نقل قول:
هیچی نمیمونه ، زود میره ( میگم اصلا حالت sms نداره )
خوب حالا اومدیم و بعدا خواستیم ببینیم. هیچ جایی ثبت نمیشه مثل همون سونی اریسکون یا قسمت ریپورت نوکیا؟
اگه خواستی بعدا ببینی روی همون مسیج که سنت کردی انگشتتو نگه میداری یه صفحه میاد که نوشته مسیج دلیور شده یا نه ( این قسمتش یه چیزی تو مایه های گوشی های htc هست )نقل قول:
متاسفانه هر وقت من یک گوشی رو نشون میکنم اونقدر دیر میاد و دیر قیمتش تعدیل میشه که میرم یک گوشی دیگه رو نشون میکنم! و برا همینه که الان برای سال سوم هنوز N95 8gig رو دستم مونده! :31:
این همه چیزش خوبه یعنی عالیه! فقط یک کم پشتش یه جوریه! :13:چون برا من سایز خیلی مهمه یکی دیگه از گزینه هام neo هست.
این به نظرم از neo به مراتب زیباتره .......
اتفاقا دیزایر اس به مراتب زیبا تره.
شما neo از کنار بالا و پایین دیدید؟؟؟
یه حالت بدی داره که من خوشم نمیاد...
در ضمن در حالت کلی دیزایر اس بهتره ولی neo ممکنه به سرنوشت X10 دچار بشه ولی همچین چیزی رو از اچ تی سی ندیدم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان. آره خودم هم نظرم بیشتر رو دیزایر هست. 1.1 گیگ رم و 768 مگ رم اونو از neo جلو انداخته همینطور ضخامت کمترش!
سرنوشت X10 یعنی چی؟ برای ساپورت ضعیفش میگی؟
البته من اینو همه جا میگم لذتی که در کار کردن با دوربین و پلیر و کلا مالتی مدیای سونی اریکسون وجود داره حتی در عفو و بخشش هم دیده نشده!! :31:
نئو تو بنچ مارک بهتر عمل کرده
نئو
دیزایر اس
آره سونی اریکسون هم خوبه .... اگه به سونی فکر میکنی تنها گزینه قابل احترام فعلیش همین آرک هست و لا غیر :31:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
دیزایر اس نمی دونم تو این بنچ مارک ها چرا کم میاره !!!؟؟؟ با اینکه با انکردیبل از لحاظ سخت افزاری برابره از اونم کمتر امتیاز آورده !!!!! البته زیاد مهم هم نیست .... مگه آدم گوشی رو می خواد چیکار...:46:
( البته ما قیافشو با نئو مقایسه کردیم )
با نئو هم که از نظر سخت افزاری تقریبا برابر هست! :2:
فعلا که قیمت همشون الکی بالاست :31: بزار قیمت ها بیاد پائین بعد بشینیم ببینیم چه خاکی باید سرمون بریزیم :46::31:
راستی براش کاستوم فریمور نیومده... اصلا روت شده؟
[PHP]http://alternatifblog.com/2011/04/25/htc-desire-s-root-rehberi/[/PHP]
روت کردن desire s
سایت بالا به زبون ترکی هست ...
قیمت بی گارانتی شده تو سایت گوشی بازار شده 545 تومن ... احتمالا 530 یا 520 دیگه پیدا بشه..
دیجی کالا هم 559 تومن داره میده ....
بیخیال مهدی!:31:نقل قول:
dhd ما که دالبی و srs داره چه گلی به سرمون زده تا این بزنه! :41:
آقایون ببخشید آخرین قیمت رو میخواستم
بعد یه چند تا سایت معتبر خارجی که مطمئن باشه برای گوشی رو معرفی کنید ممنون میشم
و یه سوال دیگه چرا این اچ تی سی تو ایران اینقدر گرونه ؟؟؟؟
ولی تو خارج اونطور که من دیدم بهش توجهی نمیکنن و بیشتر روی سامسونگ و آیفون توجه میکنن ؟؟؟؟
ببخشید این گوشی های سامسونگ سری گلکسی ساخت کجا هستن دوستان و چرا هیچ کدومشون تقریباً از هر 10 تا 1 برای دوربین فلش گذاشته کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه تنها موردی که این گوشی داره همون مشکل ضعف سیگنال wifi هست موقعی که دستتون رو میگیرید پشت گوشی حوالی روی دوربین .....
دوست عزیز خریدیش که میگی یا از جایی نقل کردی ؟نقل قول:
نه نخریدمش :31: ولی من یک ماه پیش به نقل از سایت تچ رادر اینو گفتم :نقل قول:
اول گفتم شاید گوشی تچ رادار مشکل داره ولی ریویو های جدید و کامنت های خریداران این موضوع رو تائید کردن ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471887&page=7
البته میتونه چیز حادی نباشه میتونید موقعی که از وای فای استفاده میکنید دستتون رو اونجا نزارید ولی خوب دیگه ...گیره دیگه ...:31: